75 de tipuri de stiluri de modă pentru femei

Stiluri de modă pentru femei

Probabil cunoașteți pe cineva care se îmbracă în stilul preppy (eleganță sportivă academică, perfectă și relaxată). S-ar putea să cunoști pe cineva care pare să aibă un stil profesional și un job pe măsură. Poate că ai un prieten care poate să poarte un stil glamour (eleganță opulentă, extravagantă, sexy).

Există multe stiluri de modă diferite pentru femei, deoarece există atât de multe moduri diferite de a crea un look. De unde provin aceste stiluri, ce articole de îmbrăcăminte trebuie să porți pentru a le crea și, cel mai important, cum vor arăta ele pe tine?

Conținut:

Istoria modei

Stilul în modă a existat de destul de mult timp, de când prima ființă umană a luat o bucată de blană și și-a înfășurat-o în jurul corpului pentru a-i ține cald. De atunci, stilurile au evoluat și s-au schimbat, iar moda a devenit cu adevărat o formă de artă.

Aruncă o privire la o rochie de mireasă regală și încearcă să negi că este o operă de artă absolută, corect? Am parcurs într-adevăr un drum lung de când ne-am înfășurat la întâmplare o blană în jurul corpului!

Stilul. Evoluția stilului

Stilul și moda au jucat un rol în modelarea istoriei omenirii și au fost folosite pentru a transmite anumite mesaje de-a lungul istoriei. Întorcându-ne la primele zile ale omenirii, îmbrăcămintea a fost folosită pentru a afișa bogăția și poziția socială.

Îmbrăcămintea bine făcută și împodobită cu mărgele de os, pene, scoici și alte materiale arăta că o persoană are resursele și timpul pentru a crea ceva frumos. Acest lucru a arătat o anumit nivel de bogăție și poziția socială a persoanei respective.

Stilul în modă a fost folosit pentru a afișa personalitatea, bogăția, poziția socială, relațiile cu regiunile geografice, afilierile școlare și asociațiile sportive. Îmbrăcămintea ta spune imediat ceva despre tine și altora.

O ținută pe care o porți le poate spune oamenilor că ai o anumită profesie, că ești susținătorul unei anumite echipe sportive sau că ai avut mare succes financiar în viață. Îmbrăcămintea poate fi folosită chiar și pentru a afișa statutul regal.

Materialele noi și inovațiile au modelat lumea modei și stilurile vestimentare pe care oamenii le-au purtat de-a lungul secolelor. Designerii au creat articole care au oferit provocări chiar ideii de stil de modă și ce este acesta. Iar oamenii au găsit întotdeauna modalități de a folosi stilul în modă pentru a exprima cine sunt și unde se poziționează în viața lor.

Acest lucru a dus la crearea de diverse stiluri de modă de-a lungul timpului, îmbrăcăminte care are o temă specifică, într-un fel. Stilurile specifice de modă spun multe lucruri despre cine ești tu. Pe care dintre aceste stiluri de îmbrăcăminte pentru femei le-ai purtat… și pe care ai dori să le porți?

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru fewmei – diverse stiluri AICI!

Diferite de stiluri de modă

Ai un stil casual? Sportiv? Profesional? Ce se întâmplă dacă vrei să ai opțiunea de a fi toate la un loc oricând vrei? Există multe tipuri diferite de stiluri de modă pe care femeile pot încerca să le poarte… așa că de ce să nu vezi cum arată toate pe tine?

Stilul Androgin

Stilul androgin este cu totul la modă în acest moment și o mulțime de celebrități și fashioniste (persoane interesate de modă, care promovează moda) doresc să obțină un astfel de look. Problema este că mulți oameni nu înțeleg acest look sau îl obțin cu totul greșit.

Ce este?

Stilul androgin provine din latinescul „androgyne”, care înseamnă un amestec între bărbat și femeie. Adevăratul stil androgin este folosit pentru a exprima genul non-binar, ceea ce înseamnă că acest stil nu este nici feminin, nici masculin.

Cheia stilului androgin în modă este să nu te îmbraci ca genul opus. Este să te îmbraci de parcă nu ai avea niciun gen. Creați acest stil de modă combinând elemente tradiționale masculine și tradiționale feminine într-o singură ținută. Dacă faci cumpărături în secțiunile de îmbrăcăminte atât pentru femei cât și pentru bărbați, realizezi acest stil în mod corect.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Ankara

Stilul ankara este în mare parte despre țesătură. Pânza Ankara este decorată cu imprimeuri strălucitoare, vii, în culori îndrăznețe, care sunt create cu o tehnică de vopsire rezistentă, cu ceară. Stilul ankara este puternic asociat cu moda din Africa de Vest. Îmbrăcămintea în stil Ankara include rochii, fuste, bluze și salopete.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Anti-modă (Anti-fashion)

Stilul anti-modă este de fapt despre a merge împotriva curentului, a look-urilor și tendințelor populare ale zilei. Look-ul grunge este un exemplu de anti-modă, deoarece reprezenta un contrast puternic față de tendința preppy care era populară la acel moment.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Art hoe

Stilul art hoe a fost popularizat prin intermediul rețelelor sociale și a început ca o modalitate prin care oamenii de culoare au putut să se exprime. Acest lucru a înflorit într-un întreg stil de modă.

Ce este?

Stilul de modă art hoe se referă la exprimarea creativității și la omagierea artei. Una dintre principalele cerințe ale acestui stil sunt șosetele artistice. Acestea pot fi șosete care arată ca niște opere de artă celebre sau pot fi împodobite pentru a deveni o nouă operă de artă. Pantalonii cu talie înaltă, cămășile în dungi și ochelarii de soare sunt, de asemenea, caracteristici comune ale acestui stil.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Artsy

Stilul Artsy în modă este despre textură, culoare și atragerea privirii. Dacă îți place să arăți unică și vrei să ieși puțin în evidență, stilul de modă artsy este perfect pentru tine. Hainele largi, lejere și materialul natural fac din acesta un stil destul de comod de purtat.

Ce este?

Stilul artsy se referă la materiale naturale. Bijuteriile mari, declarative, care sunt realizate manual, sunt accesoriile pentru acest stil fashion. Bluzele și jachetele largi sunt, de asemenea, o parte importantă a aspectului artsy.

De obicei, aceste articole sunt realizate din țesături naturale (nu sintetice) și sunt realizate cu palete de culori multi-tonale. Acest look se referă la utilizarea unuia sau a două elemente care ies în evidență pentru a crea un look general izbitor.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Athleisure (combinație între stilul sportiv și cel pentru timpul liber)

Aspectul athleisure, cunoscut și sub numele de stil sporty – sportiv relaxat, se referă la a fi îmbrăcat ca și cum te-ai antrena… dar când nu te antrenezi. Puteți mulțumi acestui stil pentru că a făcut orice ținută cu colanți să arate la modă.

Gândiți-vă la treninguri, pantaloni de yoga, haine de spandex și pentru activități sportive. Iată ceea ce înseamnă athleisure – stilul sportiv relaxat, pentru a-l putea înțelege.

Aceste haine sunt concepute pentru a fi confortabile, iar cele care le poartă să arate ca și cum ar fi pregătite pentru un antrenament, chiar dacă nu sunt, fiindcă de fapt antrenamentul nu se întâmplă.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul B-Girl

Moda B-girl a fost inspirată de breakdance, un stil de dans care a fost foarte popular în anii 1980. Astăzi, mișcări de breakdance sunt încă văzute în combinațiile de dansuri la modă. Stilul acesta a rămas și în modă.

Ce este?

Stilul B-girl are un look grozav, dar de fapt a fost creat pentru a face breakdance-ul mai ușor. Acest stil include pantaloni de sport și trening, adidași, tricouri și jachete cu întărituri. Este ușor de dansat în aceste articole vestimentare și ele oferă corpului o oarecare protecție în timp ce dansatorul se învârte și se mișcă pe podea.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Beach Bum – Hedonist –  de vacanță pe plajă

Un look de beach bum este o opțiune clară de stil fashion pe care o poți purta indiferent dacă trăiești sau nu un stil de viață lejer, de vacanță, hedonist pe plajă. Acest stil este despre a fi casual și fără griji. Se centrează pe haine largi și piese confortabile care pot fi date jos cu ușurință. Pentru că, exact fără griji de plajă, ai costumul de baie pe dedesubt.

Ce este?

Pentru a crea un look fără griji pe plajă, vrei blugi sau pantaloni scurți mari, largi, rochii aerisite, tricouri grafice (cu imagini printate), sandale și ochelari de soare. Țesăturile trebuie să fie ușoare, astfel încât să se usuce rapid și să fie răcoroase în zilele fierbinți pe nisip.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Beatnik

Înainte de a exista hipsteri, chiar înainte de a exista hippie, au existat beatnicii, adepții stilului Beatnik. Aceștia au fost rebelii inițiali, cultura de tineret plină de neliniști și angoase care își încheiase socotelile cu tradițiile și era gata să se elibereze. Look-ul beatnik a fost popular în rândul generației Beat și este un stil de modă iconic specific anilor 1950.

Ce este?

Termenul „Beatnik” a fost folosit pentru prima dată în 1958 pentru a descrie o nouă modă, care a luat amploare printre studenți. Știți look-ul, chiar dacă nu știți cum se numește. Gândiți-vă doar la cineva care poartă o beretă neagră, o helancă (maletă) neagră, pantaloni de costum strâmți pe corp și o expresie studiosă.

Ochelarii sau ochelarii de soare sunt un accesoriu comun pentru acest look. Îmbrăcămintea strâmtă pe corp, care acoperă multă piele și este de culoare neagră se află la baza stilului beatnik.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Bicycle – Ciclist

Numiți-l stil bicycle – bicicletă, cycle chic sau bicycle chic. Cu orice nume, acest look câștigă rapid viteză… dacă ne gândim să folosim un joc de cuvinte.

Tot mai mulți oameni merg pe bicicletă pentru a pierde în greutate, pentru a reduce emisiile de carbon și pentru a face parcarea rapidă. Există un întreg look care vine împreună cu a fi un ciclist pasionat, iar acel stil și-a făcut loc în prima linie a modei.

Ce este?

Stilul de modă pentru cicliști poate include pantaloni scurți din spandex (cunoscuți ca pantaloni scurți pentru bicicletă) sau chiar ținute realizate în întregime din spandex. Materialul este practic pentru ciclism, mai ales dacă aveți de gând să vă deplasați cu viteză mare.

Pentru majoritatea pasionaților de ciclism, totuși, orice pereche de pantaloni scurți oarecum strâmți pe corp sau de colanți va fi potrivită. Nu doriți îmbrăcăminte care este prea largă sau mare, deoarece nu doriți îmbrăcăminte care se poate prinde de lanțul bicicletei sau de orice altceva pe lângă care ați putea trece cu bicicleta.

Pantalonii scurti cargo, colanții și alte tipuri de pantaloni scurți sunt adesea văzute în stilul bicycle. Tricourile și topurile atletice sunt perfecte pentru ciclism. Nu uitați să completați neapărat ținuta cu o cască de protecție pe cap!

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Biker – Motociclist

Lookul de motociclist este în mod inerent cool și sexy. Este nevoie de multă piele și de un anumit tip de atitudine de genul „nu-mi pasă”. De ce aveți nevoie pentru a obține un look grozav de motociclist și pentru a adopta acest stil de modă pentru dvs.?

Ce este?

Există câteva articole care sunt absolut esențiale dacă doriți să aveți un look adevărat de motociclistă. O geacă sau o vestă de piele este pur și simplu o necesitate. Geaca de piele este un simbol iconic al stilului de motociclist care nu se va demoda niciodată. Gecile de motocicliști sunt dure și atrăgătoare.

Căutați o geacă de piele cu o mulțime de fermoare și accesorii sau o geacă de blugi la care puteți adăuga petice dacă doriți. Geaca trebuie să fie strâmtă pe corp și să nu depășească linia taliei.

Blugii, colanții sau pantalonii de piele sunt o completare excelentă pentru geaca ta de piele. Pantalonii trebuie să fie strâmți și nu prea largi. Stilul de modă biker înseamnă să fii pregătită să mergi pe motocicletă. Asta înseamnă că nu vrei să porți haine largi, care atârnă pe tine, deoarece acestea nu sunt sigure când mergi pe motocicletă.

Look-ul de motociclist este adesea însoțit de lanțuri, bijuterii din metal și din piele și orice pare neplăcut sau dur. Una dintre cele mai esențiale caracteristici ale stilului sunt, desigur, cizmele de motocicletă. Acestea sunt în mod obișnuit din piele neagră, până la gambă sau până la genunchi și realizate special pentru condusul motocicletei.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Black tie – Cravată neagră – Evenimente formale

„Black tie – Cravata neagră” este o expresie pe care o vei vedea pe cele mai deosebite invitații sau care se aplică la evenimente speciale. Aceasta este o ținută formală de seară, care este partea pe care toată lumea o știe despre stilul black tie – formal.

Ceea ce mulți oameni nu știu este că există reguli stricte asociate cu acest stil, reguli care au fost în vigoare încă din epoca edwardiană. Cu alte cuvinte, acesta este un stil serios.

Ce este?

Când un eveniment este black tie, veți purta o ținută formală potrivită pentru după ora 18:00, când este permis să aibă loc evenimentele formale. Acest cod vestimentar necesită o rochie lungă de seară sau o rochie de seară corespunzătoare. Îmbrăcămintea nu trebuie să fie foarte strâmtă.

Cu certitudine, lungimea rochiei nu poate fi mai scurtă de genunchi, dar rochiile sunt de obicei lungi până la podea. Un mic decolteu este potrivit. Doar pantalonii largi tip fustă sunt acceptați pentru femei.

Tiarele/diademele și alte bijuterii strălucitoare sau care ies în evidență prea mult nu sunt  acceptate pentru evenimentele formale black tie. Cele mai impresionante bijuterii sunt rezervate evenimentelor white tie (cravată albă), care sunt chiar mai deosebite și chiar mai formale decât cele black tie!

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Bogan

Look-ul bogan este un stil în modă care își are originea în Australia. Acesta este un stil casual care este construit în principal în jurul mai multor piese esențiale și a unei atitudini super relaxate în care moda este întâmplătoare.

Ce este?

Stilul bogan în modă a apărut pentru prima dată în jurul anilor 1990 și a ajutat la stabilirea unora dintre tendințele modei care sunt în vogă astăzi. Blugii skinny au fost întotdeauna o parte importantă a stilului bogan, o tendință care este încă de mare actualitate pe scena modei.

Tunsorile cu chică (scurt în față și lateral și cu o chică mai lungă în spate) sunt, de asemenea, o caracteristică a lookului bogan. Cămășile în carouri, purtate de obicei deschise peste un tricou, sunt un alt element esențial.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Boem (Bohemian)

Stilul boem, cel mai bine cunoscut sub numele de stil boho, se simte destul de proaspăt și modern. Este peste tot în aceste zile, un look feminin, frumos și popular printre vedetele la modă. Dar, de fapt, stilul de modă boho există de mai bine de două secole.

Ce este?

Stilul boem înseamnă a fi alternativ la tendințele acceptate ale zilei. Acest stil a fost întotdeauna puternic asociat cu artiștii, scriitorii și alte tipuri intelectuale care merg împotriva curentului pentru a se exprima în felul lor. Acest look combină stiluri diferite și mode istorice din întreaga lume.

Stilul boho se referă la îmbrăcăminte lejeră, colorată, cu imprimeuri complicate. Țesăturile sunt moi și fluide, de obicei ușoare, deschise la culoare și aerisite. Purtarea îmbrăcămintei în straturi este o caracteristică importantă a acestui look, care este de obicei accesorizat cu bijuterii mari, de excepție.

Stilul boem în modă a apărut în Franța la scurt timp după Revoluția Franceză. Look-ul boho era ieftin și lipsit de deferență (respect), nesincronizat cu look-urile acceptate, rigide ale vremii. Acesta este un stil casual, confortabil, care se referă la exprimarea prin îmbrăcăminte. Rochiile maxi sunt un element de bază al look-ului boho.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Bon chic bon genre – Stilul clasic parizian pentru femeile din clasa superioară

Stilul bon chic bon genre – stilul chic își are originea la Paris, unde acest look este purtat de femeile din clasa superioară. Acesta este un look pentru femeile bogate, bine conectate. Acest aspect este mai conservator și se bazează mult pe branduri de renume precum Chanel și Gucci.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Boyfriend

Look-ul boyfriend se referă la purtarea de haine care din punct de vedere istoric sunt considerate a fi mai masculine. Aceasta înseamnă să purtați haine care sunt de obicei asociate cu moda bărbătească: blugi, pantaloni, tricouri, hanorace și pantofi deopotrivă.

Acesta nu este un look feminin, așa că poți uita de tocuri înalte atunci când porți stilul boyfriend. Topurile largi, pantofii de sport, cizmele, șepcile și accesoriile simple te vor ajuta să creezi un look boyfriend grozav.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Business casual

Business casual nu este doar un cod vestimentar acceptat la birou, este un tip legitim de stil pe care multe femei îl folosesc pentru a arăta profesionist în domeniul lor, de succes și serioase. Practic, acesta este un look bine pus la punct, care este potrivit pentru birou.

Cu toate acestea, nu este exagerat business. Acesta este un stil business oarecum relaxat. Acesta nu prezintă un look strict profesional, care este ceva mai formal decât stilul business casual.

Ce este?

Deci, ce este un look business casual? Privește lucrurile astfel: blugii sunt prea casual, un costum cu pantaloni este prea profesional. Cu acest stil, vrei de fapt să găsești acel mediu fericit, echilibrat, relaxat.

Gândește-te la bluze cu guler și nasturi, purtate cu pantaloni și poate un sacou/blazer. O fustă creion sau o fustă midi au o lungime excelentă pentru îmbrăcămintea business casual.

Balerinii sau pantofii cu tocuri joase se potrivesc perfect pentru a finaliza acest look. Spre deosebire de hainele strict profesionale, puteți purta imprimeuri și culori atunci când vă îmbrăcați business casual, dar nu alegeți nimic prea viu colorat sau care iese prea tare în evidență.

Micile note de culoare sunt foarte bune, dar nu vrei să apari într-o paletă completă de nuanțe strălucitoare.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Camp – exagerat și extravagant

Vă puteți imagina că stilul camp se referă la purtarea de haine robuste, pregătite pentru a fi purtate într-o zi de drumeție în pădure sau în tabără. De fapt, esența stilului camp este exact opusul acestui lucru. Stilul camp se referă la a fi exagerat și extravagant.

Gândește-te la unele dintre ținutele cele mai scandaloase pe care le-a purtat Lady Gaga și vei avea o idee grozavă despre ce se dorește a fi stilul camp. Culorile strălucitoare, accesoriile îndrăznețe și accesorii precum pene, ansambluri purtate pe cap și eșarfe creează stilul camp perfect.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Casual

Să te îmbraci într-un stil casual nu înseamnă să fii neglijentă. Stilul casual nu înseamnă să te îmbraci în pantaloni de trening și un tricou pătat. Există o modalitate de a te îmbrăca casual – lejer – și de a arăta în continuare în tendințe, elegantă și la modă. Cu toate acestea, probabil că este puțin mai complicat decât ați putea crede.

Ce este?

Stilul casual este perfect pentru orice eveniment relaxat care nu are cod vestimentar, pentru a face comisioane și pentru a ieși în oraș când nu aveți angajamente de afaceri. Acesta este un stil perfect de zi.

Cu toate acestea, îmbrăcămintea casual pe care o porți când primești o invitație este de obicei mult diferită de îmbrăcămintea casual pe care o porți pentru a da o fugă la magazin. Există modalități de a face un stil de îmbrăcăminte casual să arate foarte la modă.

Look-ul de ținută casual se referă la a arăta relaxată, confortabilă și fără efort. Cu toate acestea, este nevoie de ceva efort pentru a pune cap la cap o ținută casual la modă. Gândiți-vă la blugi, pantaloni scurți și fuste cu tricouri, cizme, sandale, balerini, pantofi sport sau tocuri joase.

Încearcă să porți rochii maxi drăguțe cu o geacă de blugi. Gențile messenger sunt un accesoriu grozav pentru un look casual.

Imprimeurile, culorile și țesăturile, cum ar fi denimul și bumbacul, sunt minunate pentru ținuta casual.

Acesta nu este un look de purtat cu diamantele și pietrele tale prețioase frumoase. Bijuteriile din metal și lemn, mărgelele și piesele funky sunt toate grozave pentru acest stil.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Chav

Dacă nu ești familiarizată cu stilul chav, probabil că ești americancă sau ai trăit în America. Acest stil este foarte cunoscut în Anglia. Este un look atât de popular și de răspândit, de fapt, încât probabil ești familiarizată cu acest stil, dar pur și simplu nu i-ai știut niciodată numele.

Ce este?

Semnele distinctive ale stilului chav sunt treningurile asortate, adidașii albi și șepcile. Toate acestea sunt adesea accesorizate cu bijuterii strălucitoare, cum ar fi medalioane și lanțuri. Acest look este puternic asociat cu cultura tineretului.

De fapt, cuvântul „chav” este derivat dintr-un cuvânt din limba romani care înseamnă „copil”. Pantoful face parte foarte mult din acest look, albul strălucitor fiind cel mai popular stil de pantof.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Chic

Ce înseamnă să ai un stil chic? Chic este un cuvânt care poate fi aplicat la multe alte stiluri. Poti fi casual chic, elegant chic sau multe alte tipuri de chic. De fapt, a fi chic înseamnă doar că arăți elegant și că urmezi tendințele modei.

Așadar, dacă doriți să abordați un stil chic, urmați câteva reguli simple de modă și veți putea realiza mereu ținute elegante și chic.

Ce este?

Dacă vrei să arăți chic, fii atentă la culori. Potrivit Muse, urmați regula generală de a nu purta mai mult de trei culori într-o ținută. Albul nu este neapărat o culoare atunci când vine vorba de a construi ținute, iar imprimeurile bogate pot fi considerate ca o singură culoare principală.

Dar dacă porți un imprimeu pe un articol de îmbrăcăminte, restul ținutei tale ar trebui să fie compus din îmbrăcăminte de o singură culoare sau o piesă care are, de asemenea, același imprimeu.

Purtați tendințele. Poartă acel blazer mov intens sau pune-ți în picioare acele tocuri portocalii strălucitoare. Dar păstrează câteva piese clasice în garderoba ta și integrează-le și în ținutele tale. Nu vei greși niciodată cu un trenci clasic, o rochie neagră grozavă și un șirag de perle. Nu-ți poate lipsi o cămașă albă din dulap și o fustă creion va fi întotdeauna utilă.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Clasic

Prin definiție, stilul clasic este ceva din trecut care acum este atemporal. Acest lucru face foarte greu să aduci un stil clasic aici și acum. Cheia pentru a crea un look clasic este să te bazezi pe piese tradiționale, și în același timp să faci stilul tău să arate proaspăt și modern.

Un look clasic este construit pe o mare tradiție a modei, dar este și un look atemporal, care este frumos aici și acum.

Ce este?

Stilul clasic este elegant. Este construit cu linii curate și siluete simple. Culorile neutre și modelele simple, discrete guvernează acest stil. Gândiți-vă la figuri iconice ale stilului precum Jackie Kennedy și Audrey Hepburn. Ele sunt într-adevăr întruchiparea look-ului clasic.

Pantaloni eleganți, fuste până la genunchi, sacouri/blazere, costume croite, tocuri înalte și etichete de designer vă pot ajuta să creați look-uri clasice minunate la modă. Perlele și bijuteriile discrete și gențile clutch mici sunt accesoriile perfecte pentru acest stil.

Nu poți greși cu rochii din dantelă și coafuri simple atunci când vrei un look clasic. O cămașă albă, o fustă midi și o atitudine diafană te vor ajuta să creezi un stil clasic oricând dorești.

Stilul Communist Chic

Tendința comunist chic a apărut la sfârșitul anilor 2000 când simbolurile comuniste, precum secera și ciocanul au apărut pe bluze și pulovere. Tricourile grafice imprimate cu chipul lui Che Guevara sunt un exemplu de look comunist chic.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Cottagecore

Look-ul cottagecore se referă la modele simple care evocă imagini ale vieții la țară, zonelor rurale, vieții la fermă.

Ce este?

Acest stil se referă la îmbrăcăminte lejeră, aerisită, modele gingham și culori plăcute. Țesături naturale, dantelă, volane, orice evocă un stil rustic simplu este considerat a fi cottagecore. Dacă arăți pregătită pentru un picnic pe o pajiște însorită și totuși ești foarte elegantă și la modă în același timp, ai surprins perfect spiritul cottagecore.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Cowgirl

Look-ul de cowgirl este foarte ușor de recunoscut. Acest look este inspirat de moda și îmbrăcămintea din vestul S.U.A. purtată de femei la fermele de vite.

v

Pentru a obține acest look, veți avea nevoie de blugi. Aceștia sunt cu adevărat pantalonii prin excelență pentru look-ul de cowgirl. Bluzele casual cu nasturi și tricourile, împreună cu curelele cu cataramă, se potrivesc perfect cu blugii. Asigurați-vă că includeți o pereche de cizme de cowboy și o pălărie de cowboy.

Finalizează aspectul cu o geacă de blugi sau de piele.

Denimul și bumbacul sunt cu siguranță țesăturile pe care trebuie să le alegi pentru look-ul de cowgirl. Rămâneți la o paletă de culori neutre și plăcute, împreună cu tonuri ale pământului. Franjurile, fustele largi, rochiile lejere și pantalonii scurti ar trebui cu siguranță incluse în orice garderobă de cowgirl.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Cyberpunk

Stilul cyberpunk a fost văzut pentru prima dată în filmele anilor 1980, când un viitor futurist alimentat de tehnologie era o temă populară de film.

Acest look a sărit de pe marele ecran în dulapurile cinefililor, iar cyberpunk-ul a devenit un stil distinct în sine și nu doar un aspect rezervat pentru cosplay-uri (oameni care se costumează în diferite personaje) și evenimente dedicate fanilor.

Ce este?

Dacă ai de gând să obții un look cyberpunk, trebuie să porți mult negru. Gândiți-vă la filme precum „The Matrix” și „Blade Rubber”. Blugii negri skinny, vinilul negru, trenciurile, gecile scurte și ochelarii de soare negri omniprezenti vă pot ajuta să creați rapid un aspect cyberpunk.

Dacă arăți de parcă ești gata să fii de neînvins într-un scenariu viitor în care trebuie să ajuți la salvarea lumii, atunci ai înțeles stilul cyberpunk.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Disco

Multe dintre stilurile de modă la modă de astăzi sunt inspirate de lookul disco al anilor 1970. Acest deceniu a însemnat totul despre culoare și strălucire, haine care se potriveau pe formele corpului în toate locurile necesare și, desigur, imprimeuri fabuloase.

Ce este?

Lookul disco este strâns legat de muzica disco în sine, un stil care și-a găsit apogeul în anii 1970 și a schimbat lumea. Cluburile de dans au devenit cel mai tare loc al momentului și au apărut peste tot. Oamenii erau gata să danseze.

Au făcut-o purtând pantaloni evazați și strâmți pe șolduri, topuri decupate și prinse după gât, rochii mini, salopete și costume cu revere largi și cămăși cu gulere deschise. Țesăturile metalice, paietele, culorile îndrăznețe și imprimeurile, toate au făcut furori. Multe dintre elementele esențiale de stil din această epocă au oferit informații look-urilor de astăzi.

Salopetele, paietele și țesăturile metalice din anii 1970 sunt văzute în look-urile populare de astăzi. Rochiile boho fluide, realizate din țesături ușoare, cu imprimeuri îndrăznețe, sunt în mod clar inspirate de look-ul anilor 1970.

Topurile halter prinse în spatele gâtului, care au devenit cu adevărat vedete ale scenei modei anilor 1970, sunt încă folosite pentru a crea multe dintre look-urile de astăzi.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul E girl

După cum sugerează și numele acestui stil, stilul e girl sau e-girl sau o fată electronică se referă la personalitatea online a unei fete. Acest stil se caracterizează prin culori vibrante și culor nenaturale ale părului, cum ar fi verde deschis strălucitor sau roz de gumă de mestecat și mult creion negru la ochi.

Fustele, gulerele, tricourile și lanțurile sunt comune pentru acest stil. Talia înaltă este o un alt element reprezentativ. Acest stil este un pic de amestec de stiluri care poate prelua influența din stilurile goth, punk și din multe alte stiluri, potrivit Vox.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Elegant

Probabil vă puteți gândi la o femeie care pare să întruchipeze ideea de eleganță. Femeile echilibrate și elegante precum Grace Kelly și Kate Middleton surprind cu siguranță ideea de stil elegant. Dar cum se pot îmbrăca femeile care nu sunt prințese pentru a fi elegante?

Ce este?

WikiHow recomandă să porți un machiaj ușor și culori deschise pentru unghii pentru a fi elegantă. Rămâneți la siluete clasice, elegante, care se potrivesc bine pe corp și care vă avantajează și vă flatează corpul. Purtați haine realizate din țesături de calitate.

Rochiile midi sunt grozave pentru a crea look-uri elegante. Asigurați-vă că hainele dvs. nu sunt șifonate sau pătate și realizași ținute în care elementele din care sunt alcătuite se potrivesc bine sau contrastează frumos.

Fii cumpătată cu accesoriile, purtând o eșarfă simplă de mătase, un colier drăguț cu pandantiv sau câteva bijuterii simple și de calitate. Legendara designer de modă Coco Chanel, care a întruchipat cu adevărat eleganța, a recomandat să îndepărtezi un accesoriu înainte de a pleca de acasă. Ține cont de acest lucru atunci când vrei un look elegant.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Ecvestru (Equestrian)

S-ar putea să credeți că stilul ecvestru este văzut doar în timpul activităților legate de cai, dar de fapt, acest stil a influențat moda de secole. Multe stiluri diferite de cizme au fost create mai întâi pentru călăreți și apoi au devenit cizme pentru toate ocaziile.

Stilul ecvestru are acum propriul său look distinct și este de fapt destul de ușor de creat. Acest look este despre a fi casual elegant, puțin modest și având doar o notă îndrăzneață în ceea ce privește moda. Dacă aceste caracteristici sună potrivit pentru tine, look-ul ecvestru ar putea fi stilul tău perfect.

Ce este?

O caracteristică puternică a modei ecvestre o reprezintă cizmele înalte. O pereche de cizme negre înalte care îmbrățișează picioarele este exact ceea ce poartă călăreții, așa că, desigur, acesta este un semn distinctiv al look-ului ecvestru.

Asortați cizmele înalte (care pot avea orice lungime, de la jumătatea gambei până la partea superioară a coapsei) cu blugi strâmți skinny sau cu pantaloni strâmți pe corp pentru a onora silueta clasică ecvestră.

Asortează blugii skinny și cizmele negre cu o geacă/jachetă. Fie că aceasta este decupată, lungă, structurată sau casual, o geacă va ajuta la evidențierea acestui look ecvestru. Acest ansamblu va arăta grozav cu o bluză cu guler, o helancă/maletă sau un pulover strâmt pe corp.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Flapper

Stilul flapper, cunoscut și sub numele de stilul garconne, a fost look-ul obligatoriu al anilor 1920. Probabil vă puteți imagina acest stil destul de ușor. Look-ul flapper este caracterizat de rochii cu talie căzută cu lungimea până la genunchi și adesea cu brațele dezgolite într-un stil care era la acel moment destul de îndrăzneț.

Rochiile au ajuns să fie cunoscute ca stiluri de rochie flapper. S-ar putea să vezi chiar și o coafură scurtă și o pălărie cloche drăguță când îți imaginezi acest look.

Ce este?

Flappers erau feministele vremii, femei care consumau băuturi alcoolice în public, purtau fuste care le lăsau picioarele la vedere și dansau în cluburi de jazz. În trecut, toate aceste comportamente erau considerate inadecvate, chiar tabu, pentru femei.

Look-ul flapper a fost în întregime despre eliberarea de tradițiile stilului rigid al timpului. Femeile nu mai purtau modele de rochii cu corset strâmt sau îmbrăcăminte restrictivă. Ele nu mai purtau modele de fuste lungi care să le steau în cale.

Ele purtau rochii flapper scurte și distractive și dansau toată noaptea. Adesea, stilurile de rochie flapper au fost asociate cu coliere lungi, cu margele.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Gamine

Imaginează-ți o femeie subțire, timidă, cu ochi mari într-o rochie imprimată și poți să-ți imaginezi stilul gamine. Acest cuvânt francez este folosit pentru a descrie o femeie slabă ca o trestie.

Stilul este cel mai mult asociat cu o înfățișare dulce, inocentă și cu haine deopotrivă: rochii scurte, note romantice precum volane, țesături aerisite și uneori siluete elegante și micuțe rochițe negre. Acest look nu este totuși despre a fi sexy.

Este un aspect dulce, diafan. Figuri iconice ale stilului, precum Audrey Hepburn și Zooey Deshanel surprind foarte bine stilul fermecător și inocent al acestui look.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Geeky – (Studios/Tocilar)

Stilul geeky, cunoscut și ca stilul geek sau geek chic, se referă la a arăta studios și inteligent. Tocilarii sunt celebri pentru că nu sunt interesați de modă, pentru că sunt atât de absorbiți sau absorbite de activitățile academice, încât hainele lor sunt adesea un amestec fără speranță de cămăși sau bluze cu nasturi și pantaloni khaki.

Dar există o modalitate de a purta stilul geek și de a arăta în continuare… ei bine, elegant.

Ce este?

Look-ul geek se caracterizează prin veste de lână, cardigane, cămăși cu nasturi, fuste, pantaloni și un aspect general îngrijit. Ochelarii, gulerele înalte, imprimeurile și îmbrăcămintea colorată ajută la crearea look-ului unic al stilului geek.

Purtați-vă părul în coafuri îngrijite, rafinate sau drepte, cum ar fi cocuri și coadă de cal. Poartă cămăși cu guler și păstrează-ți aspectul îngrijit și ordonat și vei fi un adevărat adept al stilului geek-chic.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Fata Gibson (Gibson Girl)

Look-ul de fată Gibson nu este doar un stil vintage, este unul istoric. Acest look a devenit popular în timpul perioadei edwardiene, la începutul anilor 1900. Este numit după Charles Dana Gibson, un ilustrator care a lucrat pentru revista Life.

El a contribuit la crearea look-ului idealizat al femeilor în prima parte a anilor 1900. Acel look era fata Gibson (Gibson girl) și, la un moment dat, fiecare femeie a vrut să recreeze acest stil.

Ce este?

Stilul Gibson girl a fost despre a fi super feminină. Coafurile erau ample și pufoase, iar taliile erau mici pentru a crea râvnita formă de clepsidră. Siluetele rochiilor erau lungi și strâmte, cu fuste care strângeau talia, se potriveau pe corp și pe partea superioară a coapselor și apoi se evazau dramatic spre glezne.

Mânecile erau lungi și croite, strâmte pe brațe, pentru a sublinia silueta lungă a fetei Gibson.

Acest stil elegant, strâmt în talie, cu coafuri elaborate și multă țesătură care acoperea corpul, a fost popular chiar înainte de look-ul flapper, care se referea la purtarea de haine largi și la arătarea pielii. Cele două look-uri cu greu ar putea fi mai contrastante, iar schimbarea stilului a arătat cum se schimbau femeile americane în anii 1900.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Girl next door (fata din vecini)

Sandra Bullock. Jennifer Aniston. Sunt niște fete de vis superbe și au reușit cu totul în look-ul fetei din vecini. Acesta este un look simplu și nepretențios, dar înșelător. Nu este întotdeauna ușor să creezi acest stil. Cu câteva îndrumări, poți să arăți ca fata drăguță din vecini oricând vrei.

Ce este?

Look-ul girl next door (fetei din vecini) este practic și aparent elegant, fără efort. Blugi strâmți, purtați cu sacouri/blazere sau cardigane, imprimeuri florale și dungi, tricouri și bluze simple creează acest look.

Fustele de lungime medie și rochiile midi, coafurile simple și o paletă de culori calde, toate contribuie la crearea acestui look. Nu purta mult machiaj și nu arăta multă piele pentru a capta look-ul fetei din vecini. Acest look este despre a fi discretă, dar totuși armonioasă și consistentă.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Girly (Feminin)

Pentru unii, stilul girly are oarecum o reputație puțin proastă. Cu toate acestea, acest stil nu este despre a te îmbrăca într-un mod copilăresc. Acest stil nu este funde mari de păr și tone de volane.

Stilul girly se referă la culori îndrăznețe, look moale și îmbrățișarea unui stil ultra-feminin. O mulțime de haine pentru femei sunt făcute în stiluri girly, la modă și distractive.

Ce este?

Look-ul girly este construit în jurul imprimeurilor florale, țesăturilor aerisite, rochiilor și fustelor de lungime medie și scurtă, bluzelor drăguțe cu o notă de dantelă sau volane, țesături fluide și pantofi drăguți.

Cu siguranță aveți nevoie de o geantă de mână pentru a finaliza look-ul și cu siguranță nu strică să adăugați câteva bijuterii. Stilul girly nu se teme să adopte culori strălucitoare precum roz și galben și adesea amestecă și potrivește diferite culori pentru a crea un look atrăgător.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Glam rock

Probabil că te gândești la David Bowie drept vedeta de pe scena modei glam rock, dar nu Bowie a inventat acest look. Marc Bolan este creditat pentru crearea acestui stil distinct, potrivit ziarului The Guardian. Povestea despre cum a început stilul glam rock și cum arată astăzi s-ar putea să vă surprindă.

Ce este?

Marc Bolan a fost un interpret de succes într-o oarecare măsură a cărui carieră avea deja un deceniu când acesta a apărut într-o emisiune TV purtând un costum de satin și machiaj auriu strălucitor pe față. Atunci s-a născut look-ul glam rock, cunoscut și sub numele de glitter rock, din motive evidente.

Alte stiluri ale epocii, cum ar fi stilul punk, erau destul de serioase și amenințătoare în felul lor. Stilul Punk era despre țepi și piele și lanțuri și atitudine. Stilul Glam rock era despre sclipici, strălucire și culoare. Stilul Glam rock nu se teme să ofere puțină distracție și cu siguranță nu se ia prea în serios.

Stilul Glam rock implică o mulțime de spandex, cizme și sandale cu platformă, imprimeuri animal print și culori vii. Este strâmt pe corp, strălucitor și cu siguranță puțin excesiv. 

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Glamour (Extravagant, fascinant)

Stilul glamour este greu de definit. Extravaganța este unul dintre acele lucruri pe care le știi când le vezi, dar în rest, este greu să poți spune altcuiva ce este. „Fetele glamour” din anii 1940 și 1950 au ajutat la popularizarea acestui stil.

Gândiți-vă la Marilyn Monroe care sclipește în satinul ei roz sau la Joan Crawford care intră plutind într-o cameră purtând ceva strălucitor argintiu sau auriu. Stilul glamour plin de farmec este în continuare despre a crea o impresie care îi lasă pe ceilalți uluiți, uimiți, fascinați… și a purta o modă strălucitoare.

Ce este?

Stilul plin de farmec glamour este asemănător stilului elegant, cu notă sexy puternică și cu multă strălucire atrăgătoare. Gândiți-vă la rochii de seară care strălucesc în nuanțe metalice sau care te orbesc cu ștrasuri, tocuri înalte care fac o declarație puternică prin ele însele, clutch-uri superbe, care strălucesc în lumină și bijuteriile mari care vor atrage și o a doua privire sau de la care nu îți vei putea lua ochii.

Look-ul glamour poate fi obținut cu rochii de seară sau cu rochii de petrecere, bluze frumoase și pantaloni. Atâta timp cât este puțin strălucitor, puțin sexy și foarte orbitor, vei ucide cu stilul tău glamour.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Goth (Gotic)

Stilul goth, numit uneori stil gothic revival, a apărut la sfârșitul anilor 1980, devenind popular după ce look-ul punk rock a reprezentat un impact dur asupra modei. Look-ul de modă gotică a preluat rebeliunea stilului punk și a îndulcit-o, devenind un stil propriu, foarte distinct, care se vede încă în moda modernă.

Ce este?

Look-ul de modă gotică este într-adevăr o continuare a stilului care a apărut pentru prima dată în epoca medievală. Stilul gotic a fost văzut în arhitectură, modă și decor interior. Acest look este despre culoarea neagră. Look-ul modei în stil gotic include adesea părul negru, culoarea negru, machiajul negru și oja neagră.

Elementele de modă gotică modernă, cum ar fi pantalonii scurți tăiați și tricourile decupate, sunt adesea asortate cu piese vestimentare mai clasice, cum ar fi sacourile de catifea sau bluzele cu volane. Accentele de dantelă și notele îndrăznețe de culoare sunt comune.

Adaugă cizme/ghete sau pantofi cu toc gros și afișează o expresie melancolică și vei avea un look gotic perfect.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Grunge

Stilul grunge, look-ul fierbinte al anilor 1990, a fost despre a lăsa în urmă siluetele croite și moda strâmtă pe corp din trecut. Stilul grunge este renumit pentru blugii largi (baggy), tricourile largi (baggy), puloverele și jachetele largi (baggy) și un look casual general.

Ce este?

Creați un look grunge cu blugi rupți sau pantaloni scurti, pantofi cu tocul gros, piese supradimensionate și acel grunge clasic, o cămașă de flanel.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Haute couture

Literal, „haute couture” înseamnă „croitorie de calitate înaltă” – creație exclusivistă, la comandă, realizată manual. Termenul haute couture este de fapt protejat legal. Numai anumite branduri care au fost aprobate de Ministerul francez al Industriei Croitoriei pot folosi termenul. Cu alte cuvinte, acesta este un stil destul de serios. Deci, ce anume face ca stilul haute couture să fie exclusivist… și cum poate cineva să învețe să creeze acest stil fără a cheltui sume enorme de bani pentru a-l realiza?

Ce este?

Casele de modă cărora li se permite să spună că sunt creatoare de haute couture trebuie să respecte reguli stricte, care includ realizarea de articole de îmbrăcăminte personalizate pentru clienți. Stilul Haute couture este realizat complet manual, potrivit CNN. Și da, este extrem de scump.

Stilul Haute couture este văzut pe covorul roșu de la decernarea premiilor Oscar. Aceste creații sunt împodobite cu pietre prețioase și dantelă și accesorii și cristale. Sunt confecționate din țesături fine. Cele mai mari și mai cunoscute case de modă din lume creează haute couture.

Pentru majoritatea oamenilor, pur și simplu nu este posibil să dețină creații haute couture adevărate. Cu toate acestea, oricine poate purta stilul haute couture chiar dacă nu deține un original. Nu trebuie să cumpărați creații originale de designer pentru a realiza un look care pare să fie foarte scump și de înaltă calitate.

Dacă te îmbraci în haine elegante, la modă, care sunt potrivite pentru corpul tău și adaugi piese îndrăznețe, care au modele strălucitoare sau printuri grafice în culori vii, vei arăta ca o fashionistă haute couture.

Realizează ținute curajoase, cu culori și imprimeuri îndrăznețe, adaugă câteva articole interesante după care oamenii se întorc să le privească și vei avea cu siguranță un look haute couture. Folosiți haine în mai multe straturi și accesorii pentru a alcătui stiluri interesante.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Heavy metal

Revista Loudwire îl creditează pe Judas Priest pentru că a creat stilul heavy metal. Judas Priest a explodat pe scena stilului în anul 1978 cu îmbrăcăminte din piele, o mulțime de țepi și accesorii pentru motocicliști făcute populare în anii 1950 de tinerii rebeli. Când Judas Priest a devenit faimos în anul 1980, look-ul heavy metal a luat cu adevărat amploare.

Ce este?

Stilul heavy metal a început ca un amestec între moda punk rock și moda motocicliștilor. Look-ul a început să-și găsească mai mult propria identitate datorită pionierilor modei precum Iron Maiden. Această trupă de heavy metal a apărut pe scenă în spandex și piele vopsită, cu părul mare și creț care personifica cu adevărat look-ul heavy metal.

Blugii strâmți, pantofii sport albi înalți și o mulțime de benzi și gulere și articole cu ținte vă vor ajuta să creați un look heavy metal perfect. Adaugă un tricou grafic decupat și poate un inel cool cu un craniu și look-ul tău heavy metal va fi complet.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Hip hop

Hip-hop-ul este un stil de muzică atât de puternic, încât a creat și o întreagă scenă de stil. Stilul hip hop a început în anii 1980 ca un stil stradal fierbinte, cu treninguri, hanorace cu glugă, blugi largi, adidași, bijuterii aurii și geci/jachete din piele de oaie.

Stilul a evoluat de-a lungul anilor, dar nu a dispărut niciodată complet din moda populară. Stilul hip hop de astăzi are propriul său look distinct, care include ghete de drumeție, șepci, îmbrăcăminte sportivă și, desigur, adidași. Pantofii de baschet sunt absolut obligatorii dacă vrei o garderobă hip hop adecvată.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Hippie

Potrivit LovetoKnow, stilul hippie a început în anii 1960 ca un stil de stradă în cartierul Haight-Ashbury din San Francisco, California. Îmbrăcămintea a devenit mai largă, mai fluidă, mai puțin structurată. Acest stil este marcat de bluze, veste de piele de căprioară, franjuri, fuste lungi, blugi evazați și păr lung și liber.

Bentițele, cerceii mari și saboții accesorizează stilul hippie.

Ce este?

Stilul hippie, numit și stilul hippy, a urmat direct stilul beatnik din anii 1950, care a fost aspectul popular printre tineri în acel deceniu. Aceștia erau „hip – la modă”, ceea ce însemna „cool” înainte ca oamenii să spună că lucrurile sunt cool.

Umple-ți garderoba cu mărgele, sandale, fuste largi, rochii fluide și ochelari fără rame pentru a crea look-uri uimitoare de modă hippie.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Hipster

Look-ul hipster tinde să se schimbe odată cu cultura tineretului. Odată, look-ul hipster a fost cel al beatnicilor din anii 1950. Atunci helăncile/maletele negre erau esențiale. Stilul hipster de astăzi este un stil proaspăt, individualizat.

Blugii skinny cu ghete, puloverele supradimensionate și eșarfele sunt elementele de modă preferate ale acestui look, potrivit Style Debates. Adaugă câteva piese vintage în look-ul tău și stilul tău hipster va fi complet.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Ivy League

Look-ul Ivy League, sau stilul ivy, este un stil preppy, cu o notă de colegiu. JFK a fost un maestru al stilului Ivy League. Acest look este construit în jurul cămășilor descheiate la gât, al vestelor din lână, al sacourilor cu sigla sau blazonul școlii, al fustelor plisate, al pantalonilor (de obicei bleumarin, kaki sau negru) și, bineînțeles, al mocasinilor.

Tweedul, velurul și flanela sunt țesături la alegere pentru acest look.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Kawaii

Stilul Kawaii este popular în cultura japoneză modernă, dar acest stil își are rădăcinile în istorie. De fapt, își are originea în creioane. Când creionul mecanic a fost introdus în anii 1970, adolescentele din Japonia l-au adorat.

Acestea și-au dezvoltat un scris de mână stilizat care includea inimioare mici, animale, litere rotunjite și un scris de mână aproape copilăresc. În mod ciudat, această tendință a înflorit într-un întreg stil de modă.

Ce este?

Stilul Kawaii este surprins aproape perfect într-un personaj emblematic japonez: Hello Kitty. Fundițe de păr, culoarea roz, fuste evazate, barete, coliere cu mărgele și tot ce pare drăguț este stilul kawaii. Culorile bomboanelor, pastelurile, pliseurile, volanele, ciorapii și șosetele până la genunchi sunt toate elemente distinctive ale stilului kawaii.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Lolita

Moda Lolita a fost popularizată în Japonia, care a devenit un centru modern pentru cultura modei. Acest stil are o siluetă distinctă datorită fustelor largi, scurte, umflate, care sunt un element de bază al acestui look. O mulțime de volane și volănașe sunt o trăsătură distinctă a acestui stil.

Stilul Lolita necesită, de asemenea, fundițe, panglici, o mulțime de accesorii și o atmosferă generală de basm victorian. Acest stil de modă poate avea o întorsătură gotică întunecată sau un look luminos, viu, dulce, cu o mulțime de roz și roșu.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Loungewear (Îmbrăcăminte de lounge)

Stilul loungewear este cu siguranță unul dintre cele mai confortabile look-uri pe care le poți alege. Acest stil se referă la purtarea de haine lejere, casual, potrivite pentru a lenevi pe canapea sau chiar pentru a sta întinsă în pat.

Seturi de tricotaje asortate, pantaloni de trening, tricouri și maiouri sunt în centrul acestui look. Când trebuie să îmbraci stilul loungewear pentru a ieși din casă, adaugă o pereche de tocuri și un blazer.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Militar

Stilul militar și moda de inspirație militară sunt peste tot, chiar și atunci când nu-ți dai seama. De fapt, probabil că ați purtat modă militară de multe ori. Multe articole care sunt acum comune în modă au fost create pentru soldați.

Acestea includ pantaloni scurți cargo, jachete/geci cu epoleți, ghete militare combat, geci bomber, haine scurte cu revere și două rânduri de nasturi și mai multe tipuri de încălțăminte. Pentru a face ca stilul militar să arate șic și elegant, încercați să combinați piese militare clasice cu moda din alte tipuri de stil pentru a crea un look cu influențe militare.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Minimalist

Stilul minimalist se referă la menținerea caracteristicii de a fi simplu. Rămâi la siluete curate și elemente de stil clasic. Blugii drepți, puloverele, ghetele și cămășile cu nasturi creează acest aspect. Evitați volanele și franjurile. Acesta este un aspect curat, neîmpodobit.

Nu purta bijuterii mari cu acest look. Poartă coliere simple, cercei mici tip bobiță și accesorii care nu sunt prea mari sau strălucitoare.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Mod

Look-ul mod este derivat din cuvântul „modern”, deși acest look datează din anii 1960. Acesta este un look personalizat care a început în Regatul Unit și s-a răspândit curând în întreaga lume. Acest look este realizat cu culori îndrăznețe neon, fuste scurte, cizme din piele, blugi skinny și rochii, bluze și fuste inspirate din anii ’60.

Siluete în forma literei A, imprimeuri îndrăznețe și tocuri foarte înalte sunt adesea văzute în look-ul mod.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Modest

Pentru milioane de femei, stilul modest nu este o alegere, ci o cerință religioasă. În timp ce multe femei au opțiunea de a se îmbrăca modest sau nu, există milioane de femei cărora religia lor le cere să poarte mâneci lungi, pantaloni sau fuste lungi și capul acoperit.

Aceste caracteristici te pot face să-ți fie cald și să te simți inconfortabil și în același timp dificil să fii la modă.

Ce este?

Stilul modest este extrem de conservator și arată puțin sau deloc pielea. Pentru acest stil sunt necesare fuste lungi și pantaloni lungi, bluze cu mâneci lungi și guler înalt și haine ample. De asemenea, hainele nu pot fi transparente în niciun fel. Cu alte cuvinte, nu poți trișa purtând mâneci din dantelă.

Cu toate acestea, puteți purta țesături subțiri și ușoare pentru a nu-ți fi cald și a purta stilul modest chiar și în căldura verii. Hainele lejere și ample vor ajuta ca fluxul de aer să circule, așa că nu uitați să evitați hainele strâmte și să nu purtați curele, astfel încât aerul să circule. Straturile ajută și ele.

Poți oricând să adaugi o jachetă/sacou sau un blazer pentru a-ți acoperi brațele și totuși să porți o bluză mai puțin modestă dedesubt.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul NYC

Stilul NYC, sau stilul New York, a fost făcut celebru de spectacole precum „Sex & the City”. Toată lumea, la un moment dat sau altul, vrea să arate ca o femeie la modă din New York.

Dar presupunând că nu ai un dulap plin cu pantofi de cinci sute de dolari și o mulțime de rochii Christian Dior, cum te poți îmbrăca în stilul New York fără un cont bancar din Manhattan?

Ce este?

În ciuda a ceea ce unele emisiuni TV populare te-ar putea face să crezi, nu trebuie să te îmbraci din cap până în picioare în cele mai scumpe haine de designer pentru a capta stilul NYC. Și nu, nu trebuie să defilați în pantofi stiletto ultra-înalți care vă costă jumătate de chirie sau mai mult.

De fapt, majoritatea newyorkezilor poartă pantofi comozi pentru că merg mult pe jos. Balerinii sunt văzuți mult mai des decât tocurile de 10 cm.

Captează look-ul New York printr-o înfățișare realizată fără efort, mai degrabă ca fast fashion. Nu vrei să arăți prea elegantă și nu vrei să te înfășori în țesături scumpe. Pantalonii croiți, fustele creion și blugii sunt mult mai mult în stil New York decât cea mai recentă rochie de la un designer de modă popular.

Bluzele de mătase, gecile decupate, tricourile și puloverele sunt elementele pe care le dorești pentru a crea look-uri de modă New York.

Investește într-o mulțime de haine negre. Oricine cunoaște scena modei din New York vă va spune că newyorkezii poartă o tonă de ținute negre, chiar asortează negru cu negru. Dacă vrei să arăți mai mult stilul New York, poartă mult mai mult negru.

Scoate-ți stilul în evidență adăugând câteva note de culoare prin accesoriile tale. Astfel stilul tău strălucește cu adevărat.

Nu vă fie teamă să purtați genți de mână atrăgătoare, care ies în evidență. Adăugați o eșarfă viu colorată. Și pune-ți cerceii mari. Accesoriile fac ținutele să iasă în evidență și pot fi singura sursă de culoare într-un ansamblu altfel complet negru. Acesta este cu adevărat un look New York.

Dacă chiar vrei să arăți că știi ce faci, adaugă o pereche de ochelari de soare mari, negri.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Nautic

Multe articole vestimentare pe care probabil le-ați purtat au fost inspirate din stilul nautic. Bluzele/Topurile bretone, care sunt topuri cu mâneci lungi și cu dungi orizontale, sunt elemente de bază populare pentru hainele care provin direct din stilurile de modă nautică.

Scurtele, pantalonii evazați și șapca clasică Navy provin toate din moda care a fost concepută pentru și/sau de către marinari. Aceste articole sunt practice atunci când ești pe o navă, dar sunt la modă și atunci când ești pe uscat.

Ce este?

În anii 1500, moda nautică era destul de distinctă. Navigatorii purtau pantaloni largi, cu geci de piele până în talie și tunici dedesubt. Batistele/eșarfele prinse în jurul gâtului și șepcile de lână completau acest look. De atunci stilul nautic a evoluat și a devenit un stil modern pe care îl vedem tot timpul.

Cămășile/Tricourile cu dungi sunt încă populare în moda nautică, deși astăzi sunt adesea asociate cu pantaloni capri de culoare deschisă, mai degrabă decât cu pantaloni evazați. Şepcile şi eşarfele mici legate la gât încă evocă stilul nautic clasic.

Culorile roșu, alb și albastru sunt adesea folosite în moda nautică. Mocasinii (loafers) și pantofii din pânză (canvas sneakers), espadrile sunt o completare perfectă pentru look-urile în stil nautic.

Albastrul bleumarin (navy) și albul clar sunt adesea văzute în moda nautică. Un sacou/blazer cu revere, la două rânduri de nasturi, cu nasturi aurii este practic o necesitate.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Parizian

Paris, Franța a fost centrul lumii modei de secole. Aici caută lumea pentru a afla ce este la modă, pentru a vedea cele mai noi tendințe în materie de design și pentru a merge la cumpărături și a obține cele mai atractive look-uri. Unii dintre cei mai faimoși designeri de modă din lume provin din Franța, inclusiv Coco Chanel. Deci, când vine vorba de a surprinde și învăța stilul parizian… știi de unde să începi?

Ce este?

Stilurile de modă pariziană pentru femei sunt mai simple decât ați putea crede. Arată grațios și fără efort. Pentru început, femeile din Paris nu poartă tocuri înalte. Tocuri joase, balerini și sandale sunt ceea ce vei vedea pe străzile Parisului. Rochiile sunt la mare căutare la Paris.

Asociați-o cu o geantă de paie și veți surprinde look-ul parizian. Bluzele albe de mătase, blugii și pantalonii strâmți/colanți sunt elemente comune în stilul Parisului, potrivit Harper’s Bazaar.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Pinup

Look-ul pinup, de asemenea pin up și pin-up, a fost popularizat în anii 1940 și 1950 de vedetele pline de farmec ale epocii. Ele erau numite pin-up girls sau pin up girls pentru că bărbații și femeile deopotrivă atârnau postere cu aceste femei fermecătoare, al căror stil era un fel de vibrație sexy, de tip girl-next-door (fata din vecini).

Ce este?

Look-ul pinup este foarte stilizat. Include machiaj cu creion de ochi negru și buze roșii, coafuri realizate atent care prezintă de obicei bucle și haine care reprezintă unele dintre cele mai bune modele ale modei din anii 1940 și 1950.

Fustele creion, fustele A-line (în forma literei A), pantofi cu toc, modelele cu buline, cardiganele și puloverele strâmte sunt toate articole populare în stil pinup, potrivit WikiHow.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Prairie chic

Stilul prairie chic este o tendință puțin ciudată care a apărut abia la sfârșitul anilor 2010 și continuă să fie la modă, oarecum surprinzător. Acest look este deosebit de popular în New York, dar a fost văzut peste tot. Desigur, a fost văzut inițial în anii 1800.

Dacă ați văzut vreodată un episod din serialul „Little House on the Prairie”, atunci aveți deja o idee perfectă despre cum arată acest stil. Și dacă ți-ai dorit vreodată să arăți ca și cum ai locui într-o cabană din bușteni, aspectul șic din prerie este exact ceea ce trebuie să porți.

Ce este?

Stilul prairie chic este construit în jurul rochiilor inspirate de moda actuală din prerie din anii 1800. Acest stil înseamnă rochii lungi până la glezne, mâneci lungi și țesături imprimate cu modele florale delicate. Acesta înseamnă, de asemenea, că rochiile sunt împodobite cu volane, detalii din dantelă, guler înalt și mâneci bufante.

Este o tendință interesantă și surprinzătoare. Dar dacă îți place un stil conservator, feminin, look-ul de prerie s-ar putea să ți se potrivească.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Preppy

Pantofi Mary Jane, pantaloni khaki, cardigane, cămăși cu guler… totul înseamnă pur și simplu stilul preppy. Look-ul preppy există de zeci de ani și nu dă semne că va pleca din modă curând. Gândiți-vă la Michael J. Fox în „Family Ties” sau la Alicia Silverstone în „Clueless”.

Fustele în carouri și bluzele, dungile delicate și toate hainele care arată conservatoare pot fi folosite pentru a crea un look drăguț. Preppy nu înseamnă plictisitor, apropo. Multe personalități iconice ale stilului, inclusiv prințesa Diana însăși, au purtat cu succes look-uri elegante preppy în culori strălucitoare precum galben, roz, albastru și portocaliu.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Psihedelic

Dacă ați văzut vreodată clipuri cu femeile foarte atrăgătoare din „Laugh-In” sau din episoade vechi ale divelor disco care apareau în emisiuni de varietăți, aveți deja o idee despre cum arată moda psihedelică.

Acesta este un stil distinct inspirat din sfârșitul anilor 1960 și începutul anilor 1970, care este plin de modele în culori amețitoare în nuanțe luminoase, pantaloni evazați, veste și rochii scurte realizate în modele drepte și evazate.

Acest stil are modele vopsite în tehnica tie-dye, în culori strălucitoare și modele nestructurate, sălbatice. Stilul psihedelic a revenit în modă mai recent, făcând articolele vintage din anii 1970 să arate din nou cool.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Punk

Multe dintre stilurile de modă diferite de pe această listă nu sunt imediat identificabile. Unele nu sunt deloc memorabile, iar despre altele nici măcar nu ați auzit până acum. Dar look-ul punk… ei bine, aproape toată lumea are o idee puternică despre cum arată acest stil.

Stilul Punk este unul dintre cele mai recunoscute tendințe în modă și este unul care nu a dispărut niciodată complet de pe scena modei. Stilul punk este încă o altă tendință de modă inspirată de muzică, dar acum, look-ul s-a eliberat pentru a deveni de sine stătător, independent de orice sunetul muzicii.

Ce este?

Cultura punk a apărut în anii 1970 ca un stil de stradă și a schimbat total scena stilului. Deși nu se mai vede peste tot în zilele noastre, stilul punk este un look iconic care este încă o parte a modei până în zilele noastre.

Stilul punk este construit în jurul articolelor de piele, al denimului rupt, al culorii neagru, al tricourilor grafice, al țintelor, lanțurilor, țepilor și al infuziilor de culoare neon. Păr sălbatic, păr cu țepi, țesături  din plasă, îmbrăcăminte ruptă… dacă arată dur sau este la limită, atunci este punk.

Nu uitați că moda este doar o parte din acest stil. Stilul punk necesită, de asemenea, multă atitudine.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Rave

Influențată de hip hop, haute couture, casual și de numeroase alte stiluri, cultura rave s-a născut în anii 1980 și a declanșat o nebunie în materie de modă. Look-urile Rave au fost foarte la modă în ultima jumătate a anilor ’80 și au rămas populare în anii 1990.

Diferitele look-uri rave mai apar, dar stilul rave este un look principal, mainstream. Îmbrăcămintea ușoară și încălțămintea atletică, ținuta potrivită pentru dans sunt elemente obișnuite pe scena rave. Stilul rave este, de asemenea, exagerat, stilizat și viu colorat. Nuanțele neon și mult alb sunt comune în moda rave.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Retro

Moda retro a prins pentru prima dată în anii 1970. Termenul a fost folosit pentru prima dată de designerii londonezi pentru a se referi la stilurile vestimentare din trecut care au fost actualizate pentru scena stilului modern.

Stilul Retro continuă să fie un stil des întâlnit, dar în același timp este un stil aflat permanent în schimbare. Pe măsură ce stilurile mai noi evoluează, multe alte stiluri din trecut au devenit retro. Și în acest fel, ele sunt mereu la modă.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Rocker chic

Look-ul rock-chic este la fel de vechi ca muzica rock and roll în sine. De când rock-ul a schimbat scena muzicală, a început să schimbe și scena stilului. Stilul Rocker chic este un look la limită și sexy.

Ce este?

În primul rând, blugii sau pantalonii skinny sunt o necesitate. Acesta este un element comun de stil rocker chic chiar și pentru bărbați, așa că alegeți pantalonii strâmți. Cămășile/tricourile grafice de designer, maiourile și bluzele sexy se potrivesc perfect cu pantalonii. Multe bijuterii reprezintă o necesitate.

Toate tipurile de geci/jachete, de la gecile de piele la gecile militare, pot adăuga un strat în plus look-ului rocker chic. Machiajul negru și părul dezordonat sunt elemente în plus reprezentative ale stilului rocker chic, potrivit Harper’s Bazaar.

Fustele mini, pantalonii scurti și cizmele/ghetele negre sunt mai multe elemente de bază ale stilului rocker chic. Nu uitați de nemulțumirea afișată și de atitudinea prea cool pentru a merge la școală.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Romantic

Stilul romantic se referă la țesături vaporoase, fluide, culori calme și siluete clasice. Culorile pastelate, fustele largi, dantela, imprimeurile florale și accentele ocazionale cu volane sunt modalitatea de a crea acest stil.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Seapunk

Seapunk este un stil de modă specific care este construit mai mult în jurul imprimeurilor și culorilor decât în jurul siluetelor sau al anumitor articole vestimentare. Puteți purta în esență orice tip de îmbrăcăminte, dar dacă sunt prezente anumite elemente grafice, imprimeuri și culori, atunci puteți surprinde stilul seapunk.

Ce este?

Look-ul seapunk combină elemente de fantezie cu moda pentru a crea look-uri foarte atrăgătoare. Unicorni, câmpuri de stele, dragoni și imagini marine, toate sunt văzute frecvent în look-urile seapunk. Nuanțele de turcoaz, albastru și verde joacă un rol important în acest stil.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Sexy

Pentru a afișa un stil sexy este de fapt mult mai dificil decât pare. La urma urmei, sexualitatea este diferită pentru fiecare. Pentru unii, o rochie mică din dantelă care arată mult din corp ar putea fi sexy. Alții pot deveni sălbatici când văd o rochie de seară roșie crăpată de-a lungul piciorului, dezvăluindu-l.

Ceva fără spate poate face inima unei persoane să bată foarte repede, în timp ce o altă persoană se poate înfierbânta și agita din cauza unor blugi strâmți pe corp. Deci, cum poți să te îmbraci sexy într-un mod care să funcționeze pentru tine și să pară sexy pentru ceilalți?

Ce este?

Stilul sexy nici măcar nu ține de ceea ce porți. Nu aveți nevoie de o rochie mulată pe corp (bodycon), pantaloni scurți și topuri decupate pentru a fi sexy. Este vorba despre cum te simți când porți ceea ce porți.

Pentru a crea un stil sexy ai nevoie cel mai mult de încredere în tine. Să știi că ești sexy și să porți îmbrăcăminte care să te facă să te simți sexy. Orice poate fi sexy, așa că îmbracă-te ca să te simți bine și energia ta sexy va fi observată cu siguranță.

O rochie bodycon poate arăta sexy pe coperțile revistelor, dar cel mai sexy look este cel care te face să te simți încrezătoare în tine.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Ska

Termenul Ska este ceea ce se întâmplă atunci când amestecați o grămadă de stiluri muzicale diferite împreună. Moda ska este exact la fel. Este un look distinct creat dintr-un amestec de stiluri. Muzica Ska s-a născut în Jamaica în anii 1960. Moda Ska a fost creată odată cu ea și astăzi a devenit un stil clasic propriu în modă.

Ce este?

Dacă ai de gând să te îmbraci în stilul ska, tricourile cu bandă, maiourile și flanelele te vor ajuta să creezi look-ul potrivit. Pantalonii cu manșete și blugii fac adesea parte din garderoba ska. În general, pantofii de skate și pantofii de baschet de la branduri precum Vans și Converse completează acest look, potrivit LA Weekly.

Accesoriile sunt o parte importantă a modei ska. Bretelele sunt văzute des. Pălăriile sunt, de asemenea, purtate des. Stilurile de pălării pork pie, trilby și bowler sunt destul de comune.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Skateboarder

Stilul skateboarder, cunoscut și sub numele de stilul skateboarding sau stilul skater, a devenit foarte popular în anii 1990 ca stil stradal. Chiar și oamenii care nu au stat niciodată pe un skateboard au adoptat acest look la modă.

Ce este?

Stilul este construit în jurul pieselor practice pe care skateboarderii le poartă ca protecție. Hanoracele cu glugă, pantalonii cargo groși și pantofii de skate au toate un scop practic atunci când mergi pe skateboard.

Dar acest sport și-a creat și propriul stil distinct, un look care a prins în modă și încă nu s-a estompat complet. Stilul skater este o estetică viabilă și frecvent văzută pe care mulți designeri au îmbrățișat-o.

Lanțurile și șepcile de baseball sunt accesorii frecvente pentru look-ul skater, alături de căciuli tricotate, piercing-uri și coafuri neîngrijite intenționat.

Stilul skater este cunoscut și sub denumirea de stil streetwear, deși îmbrăcămintea de stradă poate încorpora și elemente ale modei hip hip.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Sloane ranger

Look-ul Sloane Ranger, ai cărui purtători sunt cunoscuți sub numele de Sloane rangers, a apărut în Anglia anilor 1980. Acesta este un look de elită, de clasă superioară, purtat de oameni ca prințesa Diana. Numele stilului vine de la Sloane Square (Piața Sloane) din Chelsea, un cartier din Londra, potrivit Luxury London.

Ce este?

Look-ul Sloane ranger este foarte asemănător cu stilul preppy. Blazerele/sacourile, fustele plisate și imprimeurile florale sunt toate esențiale pentru acest stil. Albastrul bleumarin este culoarea aleasă pentru sacouri/blazere și pantaloni. Perlele sunt bijuteriile preferate. Iar pentru evenimentele super casual, un tricou polo va funcționa foarte bine.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Teddy boy

Look-ul Teddy boy este de obicei numit rockabilly în SUA. Acest stil a apărut în Anglia în anii 1950, un stil născut de la sfârșitul perioadei victoriene până la începutul secolului și în epoca edwardiană, cu doar câteva decenii înainte.

Acest stil distinct a început ca un stil pentru bărbați care a intrat în moda femeilor pentru a avea propriul său look distinct.

Ce este?

Look-ul Teddy boy sau rockabilly se caracterizează prin pantaloni skinny  cu talie înaltă, numiți pants în USA și trousers în Anglia, cămăși cu nasturi, cu guler și paltoane lungi, pe corp. Ciorapii grafici, viu colorati, sunt un element major al acestui look, alaturi de pantofii potriviti pentru dans.

Acesta este un look în general personalizat, cu doar un pic de exces și câteva elemente de culoare strălucitoare. Cei care poartă look-ul Teddy boy, inclusiv o mulțime de femei, se numesc Teds.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Tomboy

Deși numele stilului poate părea puțin învechit conform standardelor moderne, look-ul tomboy este de fapt destul de feminist. Folosirea pe scară largă a termenului a început în anii 1930 pentru a descrie femeile din epoca jazz-ului care purtau un stil „cu păr aranjat și băiețesc”, așa cum a spus Vogue, potrivit Just the Design.

Ce este?

Look-ul tomboy este construit în jurul siluetelor drepte, pătrățoase și elementelor de modă care sunt considerate istoric ca fiind „bărbătești”. Acestea includ jachete/sacouri largi, pătrățoase, ghete combat, cămăși cu nasturi și pulovere voluminoase.

Pălăriile Fedora sunt un accesoriu popular pentru acest look. Blugii drepți și pantalonii cu bluze și tricouri largi creează oricând un aspect simplu și elegant de tomboy. Finisează un look de tomboy cu mocasini sau pantofi sport.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Trendy

Cele care sunt devotate stilului trendy poartă îmbrăcămintea care este la modă chiar acum. Acest stil este construit pe ceea ce este la modă în acest moment. Ce a apărut nou pe podiumurile de modă de la Paris sau New York? Ce siluete apar în cele mai noi linii de îmbrăcăminte de designeri?

Dacă te îmbraci în stilul trendy, atunci știi răspunsurile la aceste întrebări și toată lumea poate vedea răspunsurile în ceea ce porți.

Ce este?

Nu este atât de dificil pe cât pare să porți stilul trendy. Alcătuiește-ți o garderobă plină de piese clasice și siluete tradiționale, împreună cu câteva accesorii precum jachete/geci/sacouri și eșarfe. Sunt șanse să fii pregătită pentru orice tendințe care încep să fie în trend în lumea modei.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul Vintage

Probabil ați auzit multe despre stilul vintage. Atât de mulți oameni pretind că iubesc stilul vintage, încât îl vânează și îl țin aproape. Dar ce este de fapt cu adevărat și cât de greu este să te îmbraci așa?

Ce este?

Moda vintage se schimbă de fapt tot timpul pentru că timpul merge înainte. Din punct de vedere tehnic, moda vintage este reprezentată de stilurile vestimentare care erau populare cu 20 de ani în urmă față de ziua de azi… indiferent de zi. Aceasta înseamnă că moda vintage se schimbă frecvent, ceea ce face cu siguranță parte din atractivitatea sa pentru mulți.

Cuvântul vintage în sine înseamnă „din vremuri mai vechi”, iar moda vintage nu face excepție. Printre pasionații de stil, adevărata îmbrăcăminte vintage este alcătuită din stilurile pe care designerii cunoscuți le-au creat cu două decenii (sau chiar mai mult) în urmă.

Îmbrăcămintea vintage nu trebuie să fie autentică – adică nu trebuie să fie exact îmbrăcămintea de designer creată acum 20 de ani. Stilul vintage poate fi reprezentat, de asemenea, de modele nou-nouțe create pentru a arăta ca stilurile la modă anterioare, potrivit SewGuide.

Rochiile cămașă, tricourile vopsite în tehnica tie-dyed, fustele poodle și vestele cu franjuri sunt toate stiluri vintage.

Note de stil

Replicile/copiile vintage sunt o piață fierbinte și, uneori, cumpărarea replicilor poate costa chiar mai mult decât găsirea unui lucru real într-un magazin second-hand. Oricum, ai mai multe opțiuni pentru a crea look-uri în stil vintage pentru tine. Și orice ai face, păstrați-vă hainele de acum. În aproximativ două decenii, ele vor fi din nou la modă!

Nu toate stilurile vestimentare anterioare pot fi clasificate ca fiind vintage. Stilurile care erau populare acum 100 de ani sau mai mult sunt considerate a fi stiluri antique (antichități), așa că purtați acele rochii cămașă câtă vreme puteți.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Stilul White tie (Cravată albă)

Stilul white tie se mai numește și rochie de seară lungă (full evening dress), rochie lungă (full dress), rochie de seară (evening dress) sau frac (tails). Acesta este cel mai formal dintre codurile vestimentare.

Acesta este stilul folosit pentru cele mai importante evenimente, cum ar fi dineurile oficiale de stat cu regalitatea, cinele prezidentiale si cele mai deosebite și formale baluri. Acesta este poate cel mai strict dintre toate codurile vestimentare și asta îl face un stil incredibil de greu de cucerit.

Detalii de stil

Femeile trebuie să poarte o rochie de bal lungă pentru evenimentele white tie. Rochia de bal obișnuită este de obicei realizată cu un corset potrivit și o fustă lungă până la podea. În mod tradițional, rochia în stil white tie impunea femeilor să poarte mănuși lungi albe.

În vremurile moderne, însă, acest lucru a devenit de modă veche și nu mai reprezintă o normă. Acum, mănușile sunt de obicei purtate doar la sosire sau atunci când cineva participă la o linie de primire. Mănușile trebuie absolut îndepărtate ori de câte ori se consumă mâncare sau băutură.

Stilul white tie reprezintă ceva orbitor. Acesta este momentul în care este potrivit și chiar de dorit să porți diademe (tiaras), coliere strălucitoare și cele mai bune bijuterii ale tale. Părul bine coafat și machiajul bine realizat sunt o necesitate. Chiar și frumusețile naturale ar trebui să poarte ruj, pentru că momentul o impune.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Întrebări frecvente despre stiluri de modă

Dacă încă mai ai întrebări despre stilurile de modă pentru femei, nu ești singură. Aflați cum să învățați să vă creați propriul stil și obțineți răspunsuri la toate cele mai frecvente întrebări despre stil.

Care sunt diferitele tipuri de rochii?

Stilurile de modă pentru femei includ o mulțime de rochii diferite. Ele au jucat un rol imens în stilurile de modă pentru femei de-a lungul istoriei și au modelat look-urile trecutului. Moda femeilor s-a schimbat cel mai dramatic, cu siluete distincte care au definit cu adevărat epoci specifice.

Au existat multe, multe stiluri diferite de rochii create de designeri de-a lungul anilor și noi look-uri sunt inventate tot timpul.

Unele dintre cele mai distincte siluete de rochii includ rochiile maxi lungi, fluide, rochia scurtă mini, rochia maxi care măgulește formele și rochia extrem de îngăduitoare și largă. Rochia sheath (teacă) este iconică, iar rochia babydoll este foarte ușor de recunoscut. Încearcă diferite tipuri de rochii pentru a afla ce siluete se potrivesc cel mai bine corpului tău și stilului tău personal.

Ce înseamnă să te îmbraci ca o doamnă?

Fii o doamnă. Îmbracă-te ca o doamnă. Îmbracă-te ca o femeie. S-ar putea să fi auzit aceste fraze aruncate cu dezinvoltură și poate te-ai întrebat ce înseamnă ele. Cu toate acestea, aceste fraze pot avea o gamă largă de semnificații ascunse și pot însemna lucruri foarte diferite pentru diferiți oameni.

Adevărul este că tu ești singura persoană care poate determina care este stilul tău. Nu există reguli pe care trebuie să le urmezi. Îmbracă-te pentru confortul tău și pentru a-ți arăta propria personalitate și astfel nu vei greși niciodată.

Moda înseamnă să-ți depășești limitele, să găsești ceea ce ți se potrivește și să te joci cu look-uri diferite. Deci, ce înseamnă să te îmbraci ca o doamnă? Înseamnă să porți orice vrei și să definești ce înseamnă a fi tu însăți pentru tine.

Ce este ținuta de cocktail (cocktail attire)?

Ținuta de cocktail este un cod vestimentar care este menționat adesea pe invitații. Este un cod vestimentar deosebit de popular la nunți. Cocktailul este un fel de loc de trecere care face legătura între îmbrăcămintea formală și cea casual.

Rochiile de cocktail au de obicei lungimea până la genunchi sau până la mijlocul gambei. Ținuta de cocktail este de obicei realizată în culori închise și poate avea un pic de strălucire pe ea, cum ar fi ștrasuri și paiete. Ținuta de cocktail este o ținută de seară care nu este nici formală, nici casual, potrivit Brides.com.

Cum îți găsești stilul tău personal?

Stilul este un lucru foarte personal. Este o modalitate prin care tu să fii creativă și să arăți lumii cine ești. Dar de unde să știi care este stilul tău personal dacă nu încerci tot ce vezi? Ei bine, există o modalitate de a-ți da seama unde se înclină simțul tău de fashion.

Uită-te la lucrurile pe care le ai în dulap și scoate-ți piesele preferate. Acestea sunt hainele care te fac să arăți și să te simți grozav, hainele pe care îți place cel mai mult să le porți. Lucrurile tale preferate. Fii sinceră și lasă acea pereche de blugi skinny pe care nu ai mai purtat-o ​​de cinci ani acolo unde este atârnată, în dulap!

În continuare, fă o listă rapidă cu vedetele și conturile de Instagram care îți plac cel mai mult, oameni al căror stil îl admiri adesea. La care rețele sociale te uiți și te gândești „Vreau ținuta aceea?” Vă puteți gândi și la personajele de film și de la TV care au un simț al modei pe care v-ați surprins că îl admirați.

Privește imaginile cu acești oameni și personaje și salvează look-urile care îți plac cel mai mult într-un album foto special. Apoi, fă poze cu articolele tale de îmbrăcăminte preferate și adaugă-le în album. Acum, ai propriul tău lookbook digital.

Pe măsură ce te uiți la aceste fotografii, vei vedea că probabil anumite culori, croiuri și caracteristici ies în evidență.

Probabil vei vedea ceva ce au în comun toate aceste look-uri, fie că este vorba de un anumit vibe sau de culori specifice sau de felul în care se potrivesc hainele. Acest lucru îți va spune foarte multe despre propriul stil personal și despre hainele pe care ar trebui să le cumperi.

Ce culori ar trebui să porți?

Există multe moduri diferite de a alege culorile pe care să le porți pe hainele tale. Poți alege pe baza psihologiei culorilor, ideea că anumite culori evocă anumite stări și sentimente.

Albastrul, de exemplu, este o culoare a calmului și a stabilității. Roșul reprezintă pasiune, intensitate și, uneori, agresivitate. Galbenul, pe de altă parte, este asociat cu veselia și pozitivitatea.

Culoarea verde aduce adesea în minte impresii de succes, în timp ce negrul transmite un sentiment de mister și profesionalism sau severitate. Movul este cunoscut drept culoarea regalității, conform Science of People.

Despre toate culorile se spune că au sens și dau anumite stări sau impresii. Cu toate acestea, stiliștii sugerează să porți culori care vor complimenta propria ta culoare naturală. Acest lucru te va ajuta să-ți pui în evidență propria frumusețe naturală și doar să arăți mai aranjată și mai elegantă în ansamblu.

Toată lumea se încadrează în trei categorii când vine vorba de tonul natural al pielii și de culoarea părului: cald, rece sau neutru. Și odată ce știi care este tonul tău, vei ști exact ce culori ți se vor potrivi cel mai bine. Găsirea inspirației în modă va deveni mult mai ușoară.

Ai un ton cald dacă pielea ta are o nuanță mai aurie sau verzuie. Tenul măsliniu este cald. Privește partea inferioară a brațului tău, lângă încheietura mâinii. Venele tale par mai verzui decât albăstrui? Dacă da, ai un ton cald.

Aceasta înseamnă că ar trebui să purtați culori calde precum roșu, roz, auriu și portocaliu. Maro și nuanțele de culoare crem, de asemenea, vor arăta uimitor pe tine. Evitați pastelurile și rămâneți la nuanțe mai bogate și calde.

Culoarea pielii tale nu are nicio legătură cu tipul de ton al pielii pe care îl ai. Poți avea un ton rece de culoare, indiferent dacă pielea ta este foarte palidă sau foarte închisă. Ai un ton rece dacă pielea ta are nuanțe mai albastre.

Dacă ai un ton rece al pielii, vei arăta grozav în culori vibrante de bijuterii, precum albastru regal, verde smarald și violet. De asemenea, poți purta pasteluri moi, alb strălucitor și gri deschis. Galbenul și portocaliul nu ți se potrivesc la fel de bine, potrivit InStyle.

În cazul în care pur și simplu nu poți spune dacă pielea ta are un ton cald sau rece, atunci probabil că pielea ta are un ton neutru. Drept urmare, culorile care sunt mai neutre ți se vor potrivi cel mai bine. Piersică, albastru deschis, griurile moi și nuanțe de alb, toate vor arăta grozav pe tine. Evită culorile vibrante și toate nuanțele de roșu.

Puteți purta oricând culorile care se potrivesc tonurilor dumneavoastră naturale. Puteți alege culorile în funcție de starea de spirit pe care doriți să o transmiteți sau de modul în care doriți să vă simțiți. Dar mai ales, ar trebui să porți culorile care îți plac și care te fac să te simți bine.

Dacă ești încrezătoare și te simți bine, asta va trimite cel mai puternic mesaj posibil.

Se pot combina diferite stiluri de modă?

Ar trebui să combinați diferite stiluri de modă sau să rămâneți la o temă specifică pentru fiecare ținută? Răspunsul este simplu: combină negreșit! Moda a fost întotdeauna despre experimentare și unele dintre cele mai populare stiluri de modă au fost create prin combinarea elementelor din alte stiluri.

Așa că amestecă stiluri și elemente, joacă-te cu diferite piese, poartă lucrurile în moduri noi. Cele mai memorabile figuri iconice ale modei au încălcat regulile și au făcut ceea ce au vrut, așa că tu de ce nu ai putea?

Cum alegi un stil fashion?

Vrei să te concentrezi pe purtarea unui anumit stil de modă? Multe personalități iconice ale modei au făcut acest lucru cu mare succes. Privește imagini și articole din toate stilurile de modă. Dacă unul chiar îți atrage atenția și știi că vrei să arăți în acest fel, în mod clar acesta este stilul pentru tine.

Ce este o garderobă capsulă (o garderobă compactă)… și am nevoie de una?

Mulți oameni au îmbrățișat tendințele minimaliste în designul casei. Ei evită să adune multe lucruri prin eficientizarea spațiilor de depozitare și luând decizii dificile cu privire la ce să păstreze și ce să arunce. Când aplici același tip de teorie minimalistă la garderoba ta, obții o garderobă capsulă, adică o garderobă compactă, minimalistă.

Conceptul este simplu: o garderobă capsulă este alcătuită dintr-un număr stabilit de piese care pot fi combinate și asortate pentru a crea multe stiluri diferite. Să zicem, 25 de articole.

De fiecare dată când cumpărați un articol nou de îmbrăcăminte, eliminați un articol de îmbrăcăminte din garderobă pentru a vă limita garderoba la doar 25 de articole. Acest lucru vă va menține garderoba organizată și optimă și vă va împiedica să fiți copleșită de haine care nu vi se potrivesc sau care au ieșit total din modă.

Îți vei actualiza garderoba cu piese mai noi și vei scăpa de cele vechi.

Cum intră în modă și cum se demodează stilurile vestimentare?

Moda s-a schimbat foarte mult de-a lungul istoriei, cu multe tendințe care vin și pleacă. Multe tendințe de modă s-au schimbat datorită progreselor din industria modei în sine.

Fusta cu crinolină, de exemplu, a fost posibilă prin designul unui cadru interior de arcuri subțiri de oțel pe care femeile îl purtau pe sub rochii pentru a crea forme enorme de clopot.

Alte tendințe de modă apar datorită viziunii îndrăznețe a unui designer. Unii dintre cei mai influenți designeri din istoria modei au fost Coco Chanel și Christian Dior, care au schimbat complet ceea ce purtau femeile, prin viziunile lor moderne.

Celebritățile au, de asemenea, o mare influență asupra inspirației și designului modei. Prințesa Diana a făcut ca femeile din întreaga lume să-și dorească să poarte coliere choker (strâmte pe gât), iar Audry Hepburn a făcut din micuța rochie neagră (little black dress) un element esențial absolut pentru fiecare garderobă feminină.

Dar, cu cât unele tendințe se răspândesc cu repeziciune și devin iconice, altele dispar. Nimeni nu mai poartă fuste cu crinolină, de exemplu.

De ce unele tendințe prind și devin elemente de bază ale modei, în timp ce altele dispar cu totul? Răspunsul se rezumă de obicei la confort. Nimeni nu poartă fuste cu crinolină pentru că sunt incomode, incredibil de greu de purtat, ceea ce este literalmente periculos.

Fustele cu crinolină erau atât de voluminoase încât femeile aveau probleme să treacă prin uși, ceea ce a dus la tragedii atunci când oamenii nu puteau să iasă din clădirile în flăcări.

Moda care este incomodă sau greu de purtat este foarte probabil să nu rămână în tendințe pentru foarte mult timp și probabil că nu va reveni în atenție. Unele tendințe dispar pur și simplu pentru că nu mai sunt considerate la modă.

Un designer la modă sau o celebritate populară a schimbat scenariul purtând look-uri total diferite, ceea ce schimbă tendințele modei.

Cum descoperi ce este la modă?

Uneori, tendințele modei se schimbă rapid. S-ar putea să ieși într-o seară cu prietenii și să descoperi că toți ceilalți poartă cizme până la genunchi și blugi skinny în timp ce tu porți pantofi cu toc și pantaloni evazați. Te simți deplasată și demodată. Cu toate acestea, există multe modalități de a descoperi ce este la modă și de a rămâne în pas cu moda.

De două ori pe an, designerii își prezintă cele mai noi stiluri pe podiumuri la Săptămâna Modei. Acest lucru se întâmplă primăvara și toamna și este întotdeauna un bun indicator al ceea ce vor purta oamenii în următoarele șase luni.

Aceste evenimente sunt difuzate intens prin intermediul rețelelor de socializare și surselor tradiționale din media de știri, astfel încât să puteți obține fotografii de ultimă oră cu stilurile care sunt expuse pe podium.

Acordați atenție siluetelor pentru a vă face o idee despre formele care sunt la modă. Priviți accesoriile și încălțămintea. Și observați anumite culori care par să apară frecvent.

De asemenea, puteți urmări figurile iconice binecunoscute din lumea modei și celebritățile populare pe rețelele de socializare pentru a vedea ce postează și pentru a vă face o idee despre ce este în stil și ce este de actualitate în tendințele modei.

Cum îți găsești stilul tău personal?

Penny Marshall era faimoasă pentru că purta pulovere cu litera „L” pe ele în timp ce o interpreta pe Laverne în „Laverne & Shirley”. Carrie Bradshaw, interpretată de Sarah Jessica Parker, este renumită pentru tocurile ei înalte.

Care este look-ul tău personal, distinct sau elementul tău propriu de stil? Există un element din alegerile tale de modă care iese în evidență pentru alți oameni? Oricine își poate crea un look personal, propriu, distinct. Gândiți-vă la stilurile care vă plac și la ce vă place la ele.

Care sunt piesele tale preferate pe care le porți și ce le face preferate? S-ar putea să descoperi că îți place o anumită siluetă, o anumită culoare sau chiar o anumită țesătură.

Dacă pur și simplu îți place geaca ta de piele și te simți întotdeauna uimitor atunci când o porți, atunci alege stilul biker – motociclist –  ca fiind lookul care te individualizează, look-ul tău semnătură… sau pur și simplu investește în a-ți cumpăra mai multe geci de piele și poartă una tot timpul!

Dacă ești îndrăgostită de o anumită culoare, găsește o modalitate de a o integra în fiecare ținută. O poți face cu un accesoriu, cum ar fi o curea, sau cu o bijuterie. O poti purta pe corp sau în picioare, poate chiar sa o porti cu bijuterii de par.

Uneori, te poți îmbrăca din cap până în picioare în culoarea respectivă pentru a face o impresie puternică, iar alteori, adaugă doar un mic element din această nuanță.

Concentrează-te pe elementul de modă sau pe un anumit stil care îți place cel mai mult și construiește-ți garderoba în jurul variațiilor acestuia pentru a-ți crea propriul stil distinct, personal, individualizat, stilul care te definește.

Cum poți arăta în stil în fiecare zi?

Toată lumea, și asta înseamnă că toată lumea are acele zile în care nu poate face mult mai mult, din punct de vedere al stilului, decât să-și prindă părul într-o coadă de cal și să-și pună niște pantaloni de trening.

Dar există o modalitate de a arăta în stil în fiecare zi, fără a petrece o mulțime de timp pregătindu-te. Și da, poți să ai în continuare acele zile în care să porți pantaloni de trening. Dar există o modalitate de a-i face și pe aceștia să fie în stil.

Principalul lucru este că porți haine de mărimea potrivită. Mulți oameni se confruntă cu greutatea fluctuantă. S-ar putea să descoperi că uneori cântărești puțin mai mult și alteori puțin mai puțin, iar din acest motiv anumite haine uneori arată bine pe tine și nu atât de bine alteori.

Păstrează hainele despre care știi că ți se potrivesc bine în partea din față a garderobei și în partea superioară a sertarelor, astfel încât să ai acces ușor la ele. Nu încerca să porți ceva care nu ți se potrivește bine pentru că vei ajunge să te simți incomod și nu vei arăta bine.

Puteți face absolut orice ținută să funcționeze cu accesorii. Dacă vrei să porți o bluză mov despre care știi că arată uimitor, dar în același timp ai pus ochii și pe o pereche de pantaloni galbeni, nu sta pe gânduri și îmbracă-i, poartă-le împreună.

Aceste culori nu par a se potrivi cu adevărat, dar când adaugi pantofii sau poșeta mov și niște bijuterii galbene, ai creat un look uimitor. Puteți face ca orice ținută să arate asortată și bine alcătuită cu mici trucuri ca acesta. Folosește o eșarfă, folosește o pereche de pantofi, adaugă ceva pentru a armoniza culorile ținutei tale și vei arăta elegantă și la modă.

Poartă una, două sau trei culori în ținutele tale, nu mai mult. Chiar și cu accesorii la modă, nu ar trebui să porți o mulțime de culori diferite, deoarece look-ul tău va ajunge să fie mult prea mult.

De asemenea, puteți îmbrăca o ținută cu accesorii. Un tricou alb și o pereche de blugi arată incredibil în stil dacă adaugi un colier mare și o geacă de piele. Ținuta devine puțin mai sofisticată dacă adaugi în schimb un blazer/sacou și o geantă într-o culoare vibrantă.

O rochie simplă devine mai uimitoare atunci când adaugi cercei mari sau poate o pălărie fabuloasă. Nu ai nevoie de multe pentru a fi stilată. În modă, mai puțin este adesea mai mult. În loc de o grămadă de piese diferite, folosiți una sau două articole care ies cu adevărat în evidență pentru a crea un look remarcabil.

Și când vine vorba de a purta acei pantaloni de trening, fă ceva puțin surprinzător cu look-ul tău pentru a-i face eleganți, în stil și la modă.

Asortează-ți pantalonii de trening cu un maiou strălucitor, de exemplu, sau cu o pereche de tocuri înalte. În caz contrar, păstrează stilul clasic sportiv cu un tricou drăguț sau un maieu interesant și o pereche de pantofi sport grozavi.

Încercați să vă aranjați părul într-o împletitură dezordonată, un look aproape la fel de ușor de creat precum simpla coadă de cal. De asemenea, puteți realiza destul de repede un coc dezordonat, un look care nu se demodează niciodată.

Verifică preț Îmbrăcăminte pentru femei – diverse stiluri AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

tipuri de eșarfe

15 tipuri de eșarfe

O eșarfă este o simplă bucată de țesătură care este înfășurată în jurul gâtului sau umerilor și, uneori, este purtată pe cap. O eșarfă este

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care