Cum obții o pereche de pantaloni scurți cu manșete

Pantaloni scurti cu manșete

Pantalonii scurti cu manșete sunt un element de bază/articol principal pentru vară. Aceștia pot fi măgulitori pentru aproape orice tip de corp. Puteți coase/prinde manșetele prin cusături interioare și exterioare pentru a le împiedica să se desfacă. Dacă doriți să evitați coaserea, puteți folosi lipici pentru țesături. Manșetele vor rămâne manșete și după spălare.

Pantalonii scurti cu manșete revin în modă. Au un aspect mai lustruit decât pantalonii scurti tăiați, ceea ce îi face ideali pentru multe ocazii de vară.

De asemenea, vă permite să vă personalizați pantalonii scurți. Dacă doriți pantaloni scurți cu adevărat scurți, îi puteți crea singură. Dacă vrei pantaloni scurți lungi, folosește pur și simplu o pereche de pantaloni pentru a-i realiza.

De obicei, crearea pantalonilor scurți cu manșete necesită cusut. Cu toate acestea, puteți sări peste tutorialul de cusut și să utilizați o opțiune fără coasere, acul și ața nu sunt necesare.

Verifică preț Pantaloni scurți cu manșete pentru femei AICI!

Pantaloni vs pantaloni scurți vs pantaloni scurți cu manșete

Primul pas este alegerea materialului cu care doriți să lucrați. Există două opțiuni de bază pentru a crea pantaloni scurți cu manșete. Puteți începe cu o pereche de pantaloni sau cu o pereche de pantaloni scurți.

Dacă ai o pereche de pantaloni cu pete sau rupturi pe picior, îi poți recicla și upgrada în pantaloni scurți la modă. Blugii vechi sunt perfecti pentru asta.

De asemenea, puteți cumpăra pantaloni sau pantaloni scurți de la magazinul de caritate sau cu obiecte folosite și le puteți da o viață nouă.

Singura cerință reală este să existe suficient material pentru a crea o manșetă, menținând în același timp lungimea dorită, așa că nu doriți să începeți cu pantaloni scurți care sunt prea scurți.

Denim vs bumbac

Când te gândești la pantaloni scurți cu manșete, mintea ta probabil evocă pantaloni scurți din blugi/denim. Adăugarea unei manșete este o alternativă excelentă la pantalonii scurti tăiați, dar nu și singura opțiune.

Lățimea și lungimea manșetei

Aceasta este cheia unei perechi grozave de pantaloni scurți cu manșete. Cele mai multe tutoriale sugerează rularea manșetei la 0,75 (sau ¾ ori 75%) din 2,5 cm pentru prima îndoire/rulare și 2,5 cm pentru a doua îndoire/rulare.

Acesta este un bun punct de plecare. Cu toate acestea, manșeta vă poate face picioarele să pară mai groase sau mai subțiri.

Dacă aveți coapse mai groase, o manșetă mai lată va face coapsele să pară mai subțiri spre comparație. Luați în considerare 2,5 cm pentru prima îndoire/rulare și între 4 – 5 cm pentru a doua îndoire sau rulare.

Dacă ai picioare slabe, o manșetă delicată este cea mai bună alegere. 1,5 cm pentru prima îndoire/rulare și 2 cm pentru a doua va arăta foarte bine.

Dacă aveți coapse mai groase, alegeți pantaloni scurți care au o potrivire lejeră pe picior, în special pentru pantaloni scurți din denim sau tip khaki. Dacă aveți picioare mai mici, alegeți pantaloni scurți care se potrivesc pe corp.

Manșeta ar trebui să aibă lungimea până deasupra sau dedesubtul celei mai late părți a coapsei, nu direct pe ea, pentru un efect de subțiere. Acest lucru atrage privirea către o porțiune mai subțire a piciorului.

Verifică preț Pantaloni scurți cu manșete pentru femei AICI!

Crearea de pantaloni scurți cu manșete

Pentru a crea pantaloni scurți cu manșete, vei începe cu determinarea lungimii acestora. Decide lungimea pe care dorești să o aibă în final pantalonii tăi scurți. Cel mai bine este să îi îmbraci și să marchezi lungimea în timp ce te uiți în oglindă.

Pentru a determina cusăturile, decide cât de groasă dorești manșeta și adăugă lungimea ambelor îndoiri/rulări. De exemplu, dacă alegeți îndoiri/rulări de 2 și 2,5 cm, vei avea nevoie de 4,5 cm pentru a crea manșeta.

Măsoară această lungime începând de la linia pe care ați marcat-o pe material și faceți un nou semn. Aceasta este linia pe care ar trebui să tai.

Dacă dorești să eviți un semn vizibil pe pantalonii tăi scurți, întoarce-i pe dos înainte de a-i îmbrăca pentru a face marcajele necesare.

Taie pantalonii scurți la lungimea dorită. Dacă preferi, realizează un tiv deasupra tăieturii pentru a preveni deșirarea, înainte de a realiza manșeta.

Cu toate acestea, unul dintre avantajele pantalonilor scurti cu manșete este că marginea brută nu este vizibilă. Poți sări cu ușurință peste pasul de mai sus.

Apoi, realizează îndoiturile/rulările. Poate fi necesar să calci manșeta, astfel încât să se așeze corect. Puteți fixa manșeta cu ace de gămălie, astfel încât să rămână pe loc.

Verifică preț Pantaloni scurți cu manșete pentru femei AICI!

Pantaloni scurți cu manșete cusute vs. fără cusături

Cel mai simplu mod de a coase pantalonii scurți cu manșete este să coaseți pur și simplu cusătura interioară și exterioară cu un ac acolo unde se află cusătura originală. Acest lucru împiedică desfacerea manșetelor și nu creează un tiv vizibil.

Dacă aveți o mașină de cusut, o puteți folosi pentru a coase cusătura interioară și exterioară.

Dacă nu doriți să coaseți manșetele, puteți folosi lipici pentru țesături. Realizați manșeta și apoi utilizați adeziv pentru țesături pentru a atașa manșeta de piciorul pantalonului.

Model de cusătură pentru pantalonii scurți cu manșetă

Dacă sunteți pricepută la cusut, vă puteți coase proprii pantaloni scurți din material textil cu un model de cusătură. Există modele pentru femei, bărbați, fete și băieți, astfel încât să puteți crea perechea perfectă de pantaloni scurți de la zero.

De asemenea, puteți găsi tutoriale de cusut care oferă un model pentru crearea pantalonilor scurți cu manșete din pantaloni lungi.

Coaserea propriilor pantaloni scurți vă oferă control asupra culorii, croielii, mărimii și taliei pantalonilor scurti. Dacă doriți o pereche de pantaloni pe care o veți iubi, luați în considerare să vă creați propria pereche realizată chiar de voi, în loc să o cumpărați de la magazin.

Verifică preț Pantaloni scurți cu manșete pentru femei AICI!

Manșete rulate fără prindere

Majoritatea tutorialelor se concentrează pe crearea unei manșete permanente. Cu toate acestea, puteți crea o manșetă prin rularea pantalonilor scurți în sus și apoi desfacerea manșetei după ce i-ați purtat.

Dacă aveți o pereche de blugi cu tăieturi pe care doriți să îi pregătiți pentru seară, sau doriți doar să vă scurtați temporar pantalonii scurți, aceasta este o opțiune grozavă.

Îndoiți/Rulați pantalonii scurți pentru a crea o manșetă. Pulverizați manșeta proaspăt realizată cu puțin amidon/scrobeală și apoi călcați-i.

Acest lucru va întări pantalonii și va împiedica manșeta să se desfacă. Puteți, de asemenea, să prindeți manșetele cu ace de siguranță pe interiorul pantalonilor scurti. Doar prindeți manșetele de-a lungul cusăturilor.

Verifică preț Pantaloni scurți cu manșete pentru femei AICI!

Întrebări frecvente despre cum să realizăm pantaloni scurți cu manșete

Poți sufleca pantalonii scurți?

Da, puteți sufleca pantalonii scurți. Este o modalitate bună de a purta pantalonii scurți sau de a le scurta lungimea.

Cum scurtezi pantalonii scurti cu mâna?

Există două moduri de a scurta pantalonii scurti. Cea mai ușoară cale este să realizezi manșete la pantalonii scurți existenți. Acest lucru îi va face cu 2,5 – 5 cm mai scurți.

Pentru pantaloni lungi pe care îi vreți scurți, va trebui să îi tăiați la lungimea dorită. Apoi le puteți face manșete. De asemenea, îi puteți tăia și le puteți face franjuri.

Sunt pantalonii scurți cu manșete la modă?

Pantalonii scurti cu manșete sunt clasici. Sunt ideali pentru oameni de toate vârstele. Pantalonii scurti tăiați cu franjuri (cut-off) pot fi greu de purtat dacă aveți peste 40 de ani, dar pantalonii scurți cu manșete vor arăta grozav.

Sunt excelenți și atunci când sunt necesari pantaloni scurți mai formali. De asemenea, pantalonii scurți cu manșete vă permit să ajustați lungimea pantalonilor scurți pentru a se potrivi stilului dvs. personal.

Ar trebui să-mi fac manșete la pantalonii scurți?

Întrebarea mai bună este de ce NU ți-ai face manșete la pantalonii tăi scurți? Sunt elegante și reprezintă un model pe care oricine îl poate purta. Da! Fă-ți manșete la pantalonii tăi scurți.

Sunt pantalonii scurți cu manșete cumpărați din magazin mai buni decât pantalonii scurți cu manșete făcuți de tine (Do It Yourself)?

Depinde cu adevărat de obiectivul tău și de stilul tău personal. Cu pantalonii scurți cu manșete cumpărați din magazin, nu trebuie să vă faceți griji că vi se vor desface manșetele. Cu toate acestea, sunteți limitat la modelele pe care le găsiți în magazin.

Când realizezi propriile manșete pentru pantalonii tăi scurți, ai o selecție mai largă de modele. Îi poți crea din orice pereche de pantaloni scurți sau pantaloni lungi, care au o lungime suficientă. Cu toate acestea, crearea propriilor pantaloni scurți cu manșete necesită ceva muncă.

Ce ar trebui să porți cu pantaloni scurți cu manșete?

Cineva poate îmbrăca cu ușurință pantaloni scurți cu manșete fie mai formal, fie casual. Asortați-i cu un tricou polo, cu o cămașă cu nasturi sau cu o bluză pentru a purta pantalonii scurți cu manșete la o ocazie mai formală. Pentru un stil casual, asortează-i cu un tricou sau un maiou și sandale sau adidași/sneakers.

Verifică preț Pantaloni scurți cu manșete pentru femei AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tinere poarta diferite alternative la fuste

14 alternative la fuste

Nu orice femeie este iubitoare de fuste, dar asta nu înseamnă că nu-și poate amplifica feminitatea purtând pantaloni scurți, pantaloni lungi și multe altele. Consultați

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care