Ce culoare de ceas să porți cu pantofi negri?

Tanara poarta un ceas argintiu metalic cu pantofi

Îmi place să asortez unul dintre accesoriile mele cu pantofii mei, așa că de bună seamă aș purta un ceas de aceeași culoare cu pantofii. Desigur, nu trebuie să asortați tot timpul culoarea ceasului cu cea a pantofilor. Continuați să citiți pentru a afla pe care o preferați!

De obicei, îmi place ca unul dintre accesoriile mele să se asorteze cu pantofii mei, așa că probabil că da, aș purta un ceas de aceeași culoare ca ei. Cu toate acestea, nu trebuie să alegeți întotdeauna aceeași nuanță atât pentru ceas, cât și pentru pantofi. Majoritatea acestor sfaturi se aplică atât bărbaților, cât și femeilor, de altfel.

Verifică preț Ceasuri pentru femei – diverse branduri și modele AICI!

Cu o rochie neagră

„Ceasurile seamănă foarte mult cu inelele, în sensul că, dacă le porți, probabil că rar le dai jos”, spune Hilary George-Parkin de la Who What Wear. O parte din ceea ce spune Parkin despre ceasuri se aplică ținutelor complet negre, inclusiv rochiilor.

Dacă porți o rochie neagră, atunci un ceas metalic argintiu sau auriu poate adăuga strălucire ținutei tale. Un ceas cu o curea din piele neagră s-ar combina bine cu o rochie de seară sau cu altă rochie formală.

Cred că un ceas din piele cu o curea de orice culoare, cu borduri metalice în jurul cadranului, ar arăta rafinat cu o rochie neagră. Cu toate acestea, dacă este o ocazie formală, poate doriți să alegeți o curea subțire și un cadran mic. În caz contrar, alege o curea și un cadran metalice.

Pentru mine, lungimea rochiei nu contează. Rochiile negre arată extraordinar cu un ceas care are cel puțin un pic de metal în el și nu există prea multe șanse să alegi cureaua greșită pentru a o purta cu ele. Îmi bazez decizia pe a avea cel puțin un lanț auriu sau un accent subțire și în pantofii mei negri.

O altă modalitate de a însufleți o rochie neagră simplă este să asortezi cu ea un ceas din piele imprimată sau din piele de căprioară. Va adăuga textură ținutei tale. Altfel, ai putea încerca invers. Dacă rochia ta neagră are un aspect tern sau mat, asorteaz-o cu o curea de ceas cu textură netedă.

Verifică preț Ceasuri pentru femei – diverse branduri și modele AICI!

Cu o ținută imprimată

Un ceas simplu cu brățară aurie sau argintie ar perfecționa această ținută și am găsit unul care avea o curea netedă, minimalistă, dar unică. În caz contrar, funcționează o curea de culoare neagră sau albă uni, sau poți alege una dintre culorile principale ale rochiei sau ținutei tale pentru culoarea curelei de ceas.

De obicei, ținutele imprimate se asortează cu o brățară de ceas de culoare uni, dar unele pot avea două culori. Apropo, dacă port o ținută cu imprimeu probabil că nu aș purta pantofi complet negri, deoarece aș vrea să aibă o parte superioară colorată sau un ornament metalic adăugat la pantof care se potrivește cu cureaua de ceas.

Verifică preț Ceasuri pentru femei – diverse branduri și modele AICI!

Cu o rochie monocromă

O rochie monocromă poate avea una sau două culori și s-ar putea să le vezi cel mai des alb și negru sau alb și bej. Deoarece una sau două culori nu se simt la fel de „încărcate” ca o rochie cu un imprimeu mai complex, puteți alege un ceas care poate avea două culori contrastante.

Pentru o rochie care are negru pe o parte și alb pe cealaltă, aș putea alege un ceas negru cu un cadran alb și, de asemenea, s-ar putea să vă distrați alegând modelul de cadran preferat.

Chiar dacă nu port ceasuri atât de des, m-am distrat alegând unul pentru această rochie alb-negru. Speram să găsesc un ceas care să aibă și alb-negru în curea, dar îmi place orele marcate cu punct și limbile simple de pe acest cadran.

Este pur și simplu distractiv și dacă îl folosiți doar de dragul modei și aveți deja telefonul pentru a verifica ora, nu va conta dacă nu înțelegeți cum să îl citiți. (Sper că nu sunt singura care uneori devine confuză spunând ora când nu există numere pe cadran.)

Pentru o rochie alb-negru, m-am gândit că poate fi distractiv să încerc un ceas multicolor. S-ar putea să aleg o curea diferită, cum ar fi neagră, albă sau portocalie, dar este un exemplu de ceea ce ai putea purta cu alb și negru, mai ales dacă insiști să porți pantofi negri.

Cred că acest lucru funcționează, deoarece alb și negru servesc de obicei drept culori de bază pentru orice creați, inclusiv ținute vestimentare.

Verifică preț Ceasuri pentru femei – diverse branduri și modele AICI!

Cu blugi și tricou

Cu blugi de orice culoare și un tricou, probabil că ai dori să porți ceasuri de scufundări sau sport, sau ai putea găsi unul din plastic. Doar pentru distracție, am ales un ceas multicolor neon. Nu știu de ce. M-am gândit doar că ar arăta grozav cu blugii albaștri, dar poate depinde de culoarea tricoului și de imprimeu.

Puteți încerca oricând un ceas alb-negru în schimb, sau un ceas alb-negru dacă purtați adidași negri cu blugi negri. Apropo, cred că alegerea unui ceas cu mai multe culori funcționează cel mai bine dacă pantofii tăi au culori de accent similare, cum ar fi un pantof complet negru, cu accente roz strălucitor, verde sau alb.

Verifică preț Ceasuri pentru femei & bărbați – diverse branduri și modele AICI!

Cu îmbrăcăminte sport

Îmi plac mai mult ceasurile cu cadran pentru că se simt mai elegante. Aș face o excepție dacă aș găsi unul cu un ecran suficient de mare și cu numere pe el. Ceasurile digitale se potrivesc bine cu ținutele casual, în special din denim. De asemenea, s-ar potrivi bine cu gecile de blugi și îmbrăcămintea sport sau activă, inclusiv cu pantofi negri.

Verifică preț Ceasuri pentru femei & bărbați – diverse branduri și modele AICI!

Cu culori strălucitoare

Un ceas alb va oferi o bază strălucitoare, neutră oricărei ținute colorate sau multicolore. De asemenea, poate funcționa bine cu cămăși, tricouri, pantaloni sau rochii cu imprimeu. Dacă purtați pantofi negri cu o ținută strălucitoare, totuși, probabil că este înțelept să aveți puțin negru în ceas în jurul cadranului.

Nu am putut găsi unul cu finisaj negru, așa că l-am ales pe acesta și există unul care are și un cadran neagru în loc de unul alb. Sunt fericită că acesta are marcaje unde ar trebui să fie numerele.

Verifică preț Ceasuri pentru femei & bărbați – diverse branduri și modele AICI!

Cu pantaloni model Khaki

Dacă purtați pantaloni lungi sau pantaloni scurți, o curea maro sau maro gălbui, fie într-o nuanță similară, fie contrastantă, va complimenta frumos pantalonii. Același lucru este valabil și pentru orice fustă sau rochie de culoare neutră.

Am ales un ceas care are un finisaj metalic auriu pentru a fi mai elegantă la birou sau la o întâlnire de afaceri. Am găsit și unele ceasuri „distractive” pe care le poți purta cu pantaloni Khaki.

Îmi place foarte mult acest ceas de culoare „ciocolată” cu puțină textură imprimată pe curea și cadran. Dacă mă gândesc la asta, unele medii de birou contemporane, cum ar fi lucrul la o agenție de publicitate sau dacă aveți un birou la domiciliu, ar putea considera acest lucru acceptabil.

Cred că s-ar putea, de asemenea, să se potrivească bine pentru o ieșire în club cu o fustă sau o geacă din piele de căprioară și pantofi negri.

Verifică preț Ceasuri pentru femei & bărbați – diverse branduri și modele AICI!

Cu un costum (pentru bărbați și femei)

„Majoritatea bărbaților își limitează bijuteriile la maximum două inele. Aceasta înseamnă că un ceas este expresia personalității lor”, spune Real Men Style.

Trebuie să alegi cu atenție ceasul pe care îl porți, pentru că nu toate modelele se vor asorta bine cu costumul pe care îl porți. L-am ales mai întâi pe cel pe care l-am văzut cel mai des la bărbați, care este ilustrat mai sus.

Derulați în jos pentru a vedea unul pe care l-am văzut purtat de femei. Un ceas din piele se asortează bine cu un sacou și pantaloni de costum formali, iar același lucru este valabil și pentru un sacou și o fustă.

Nu am sugerat un ceas colorat pentru că femeile trebuie să poarte culoare. Doar s-a întâmplat să-mi placă acesta pentru că vine într-o culoare pe care o port – pe lângă negru – cel mai des.

Am văzut ceasuri asemănătoare în toate combinațiile de negru, maro sau alte combinații ale acestora și alte nuanțe care vor merge bine cu pantalonii și costumele cu fustă pentru femei.

Verifică preț Ceasuri pentru femei & bărbați – diverse branduri și modele AICI!

Cu pantofi eleganți, formali

Dacă purtați pantofi negri, atunci orice culoare a curelei de ceas se va potrivi – de la argintiu și auriu până la aur roz. Cu toate acestea, trebuie să aveți grijă la texturile care se asociază.

Poate doriți să încercați o curea de ceas mai fină dacă purtați o ținută cu imprimeu sau când purtați țesături texturate precum piele de căprioară, piele lucioasă sau vinil sau velur.

Am găsit un ceas pe care l-ai putea purta cu aproape orice tip de pantof  elegant și formal de culoare neagră, inclusiv pantofi cu toc sau balerini, sandale cu barete și încălțăminte Oxford.

Verifică preț Ceasuri pentru femei & bărbați – diverse branduri și modele AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care