25 tipuri de accesorii pentru femei mereu la modă

tipuri de accesorii pentru femei

Accesoriile de modă sunt folosite pentru a contribui esențial într-un anume fel la ținuta celui sau celei care le poartă. Ele sunt concepute pentru a completa întregul aspect și să se asorteze cu ținuta, să o pună în valoare. Accesoriile sunt utilizate în continuare pentru a exprima personalitatea, identitatea și gustul personal al persoanei.

Accesoriile există în tot felul de culori, forme, dimensiuni, nuanțe, modele și materiale, motiv pentru care sunt perfecte pentru orice zi și ținută. Există o varietate uriașă de tipuri de accesorii pentru femei pe care le poți folosi pentru a le asorta cu ținuta ta. Iată câteva accesorii principale dintre care poți alege.

Tipuri de accesorii pentru femei

Genți de mână

Genți de mână/poșete

Gențile de mână se mai numesc poșete în engleza americană. Este o geantă medie-mare, care este adesea folosită pentru a transporta obiecte personale. Inițial, o poșetă era folosită pentru a se referi la geanți mici pentru bani, dar gențile sunt mai mari și pot ține tot felul de lucruri.

La începutul anilor 1900, termenul geantă de mână se referea la bagajele de mână ale bărbaților. Acesta este un lucru care ține de trecut, înainte ca gențile femeilor să se bucure de lumina reflectoarelor.

Astăzi, există diferite stiluri de genți care au evoluat de-a lungul timpului. Unele exemple pot include geanta stil baguette, geanta stil plic sau clutch, geanta mică tip hobo, sau gențile mai mari și mai pătrățoase, gen bagaj de mână tip satchels, de umăr, rucsacuri și multe altele.

Verifică preț Genți de mână/poșete AICI!

Ochelari de soare damă

Ochelari

Ochelarii se mai numesc spectacles în engleză și sunt practic un cadru cu rame care au la mijloc lentile dure, din plastic sau din sticlă la mijloc. Acest cadru menține lentilele în fața ochilor în timp ce șaua nazală (punte) trece peste nas, iar brațele peste urechi. Ochelarii sunt folosiți în cea mai mare parte pentru corectarea vederii, dar pot fi folosiți și ca accesorii de modă.

Ochelarii de soare permit, de asemenea, o vedere mai bună în timpul zilei și pot proteja ochii împotriva neplăcerilor cauzate de razele ultraviolete dăunătoare ale soarelui.

Poți alege diferite modele de ochelari, inclusiv aviator, bug-eyed (rotunzi, cu lentile proeminente), goggles (tip de înot sau schi), cat-eye (ochi de pisică), horn-rimmed (cu rame groase), lens-less (fără lentile), ochelari de soare (sunglasses) și multe altele.

De asemenea, sunt disponibili în tot felul de forme, de la pătrat, rotund, oval și dreptunghiular, până la forme de stea și inimă!

Verifică preț Ochelari de soare damă AICI!

Portofele damă

Portofele

Portofelele sunt obiecte plate, mici, care sunt adesea folosite pentru a transporta obiecte personale mai mici, cum ar fi cărți de credit, bani, fotografii, documente de identitate, cărți de vizită sau orice alte tipuri de carduri. Portofelele au dimensiunea unui buzunar și sunt confecționate de obicei din piele, deoarece este un material rezistent.

Portofelele pentru femei pot fi puțin mai mari și sunt purtate în genți, în loc de buzunarele blugilor. Tradiția a apărut pentru că femeile obișnuiau să poarte doar rochii care nu aveau buzunare. Cu toate acestea, astăzi, deși majoritatea portofelelor pentru femei au dimensiuni mai mari, poți cumpăra și portofele mici, pentru a fi purtate în buzunar.

Verifică preț Portofele damă AICI!

Jachete/Geci damă

Jachete/Geci

Gecile sunt articole de îmbrăcăminte pentru partea superioară a corpului care au, de obicei, lungimea la nivelul stomacului, până în talie. De obicei ele au mâneci și pot fi încheiate în față sau în lateral. Ele sunt mai strâmte și mai puțin izolante decât jachetele sau paltoanele, dar pot fi destul de la modă.

Multe geci de înaltă calitate sunt confecționate din piele, deoarece pielea protejează împotriva frigului și este un material rezistent. Jachetele există în mai multe stiluri din care poți alege, cum ar fi blazere, bombardier, bolero, cu lână de cojoc, denim, cu două fețe și multe altele.

Verifică preț Jachete/Geci damă AICI!

Pantofi damă

Pantofi

Pantofii sunt încălțăminte care oferă confort și protejează picioarele. Ei sunt folosiți ca accesoriu de modă sau obiect de decor. Designul pentru pantofi variază foarte mult de la o cultură la alta și de-a lungul timpului. Există multe elemente de design diferite care contribuie la confecționarea încălțămintei, cum ar fi tocul sau lipsa lui.

Varietatea modernă de încălțăminte se găsește cu costuri variate, complexitate de design și stil. Poți alege dintre mai multe tipuri de încălțăminte: sport, casual, eleganți, cu tocuri, clasici, balerini și multe altele.

Verifică preț Pantofi damă AICI!

Ghete/Cizme damă

Ghete/Cizme

Ghetele/Cizmele sunt de asemenea încălțăminte, dar nu sunt considerate un tip specific de încălțăminte. Ghetele acoperă de obicei întreaga labă a piciorului și glezna, în timp ce cizmele merg chiar mai sus acoperind pulpa. Alte cizme se extind până la genunchi sau șold.

Majoritatea cizmelor sunt proiectate cu un toc care se desparte prin talpă de cizmă. În mod tradițional, cizmele erau confecționate din piele sau cauciuc.

Cu toate acestea, acum, cizmele sunt confecționate din tot felul de materiale. Au o funcționalitate ridicată, deoarece protejează picioarele de noroi, frig și chiar mai mult, precum și pentru că oferă suport pentru gleznă.

Verifică preț Ghete/Cizme damă AICI!

Pălării damă

Pălării

Pălăriile sunt obiecte folosite pentru acoperirea capului, care sunt adesea purtate pentru protecția împotriva intemperiilor, pentru ceremonii precum absolvirile, motive religioase, protecție și siguranță și ca accesoriu de modă. Anterior, pălăriile erau de asemenea un indicator al statutului social, ca în cazul militarilor.

Există multe stiluri diferite de pălării care sunt disponibile, inclusiv șepci de baseball, pălării tip beanies, berete, tip fedora, tip panama și multe altele.

Verifică preț Pălării damă AICI!

Curele damă

Curele

Curelele sunt fâșii sau benzi flexibile, care sunt de obicei realizate dintr-o stofă fermă sau piele. Acestea sunt purtate în primul rând în jurul taliei pentru a împiedica căderea pantalonilor. Au o funcție similară cu jartierele sau bretelele. Majoritatea pantalonilor sunt confecționați cu găici pentru curea în jurul taliei prin care introducem cureaua.

De asemenea, poți atașa diferite obiecte de curea, cum ar fi poșete/gentuțe, suportul telefonului, brelocuri cu chei, un obiectiv și altele.

Verifică preț Curele damă AICI!

Mănuși damă

Mănuși

Mănușile sunt un obiect destinat acoperirii mâinilor. Cu toate acestea, au fost inventate și mănuși fără degete. Mănușile au, de obicei, deschideri sau spații separate pentru degetul mare și fiecare deget. Sunt concepute pentru a proteja mâinile de temperaturi extreme, frecare, boli, tăieturi sau substanțe chimice.

Mănușile pot fi confecționate din tot felul de materiale, inclusiv lână confecționată sau tricotată, piele, stofă, metal, latex, mătase, cauciuc și multe altele.

Mănușile care acoperă întreaga mână, dar în care degetele stau împreună în același spațiu, cu excepția degetului mare, se numesc mănuși cu un deget (mittens). Mănușile cu un deget sunt mai călduroase decât mănușile cu spații diferite pentru toate degetele, chiar dacă sunt fabricate din același material.

Acest lucru se datorează faptului că degetele mențin căldura mai eficient atunci când sunt în contact între ele. Există trei tipuri principale de mănuși cu un deget: tip idiot, tip gunner’s, tip scratch.

Verifică preț Mănuși damă AICI!

Lanțuri/coliere damă

Coliere

Colierele sunt un accesoriu de modă care este purtat în jurul gâtului. Ele au fost unul dintre primele tipuri de podoabe purtate de oameni. Pot fi folosite ca simboluri ale statutului și bogăției sau în scopuri religioase, funerare, ceremoniale.

Elementul principal al colierului este șnurul, lanțul sau banda care se înfășoară sau se atârnă în jurul gâtului. Aceasta poate fi obținută din metale precum aurul, argintul, cuprul și platina sau plastic, pânză și alte materiale.

Colierele au și alte atașamente care sunt introduse sau suspendate pe lanț. Acestea pot include medalioane, pandantive, amulete, cruci și alte pietre prețioase precum smaralde, safire, rubine, perle și diamante. Unele tipuri de coliere pe care le poți alege includ chokers (pe gât), matinee (purtate dimineața), operă (purtate la operă), tip funie etc.

Verifică preț Lanțuri/coliere damă AICI!

Brățări damă

Brățări

O brățară este o bijuterie care este purtată în jurul încheieturii mâinii. Acestea sunt în mare parte ornamentale, dar pot servi și pentru alte utilizări. Identitatea sau informațiile medicale sunt adesea marcate pe brățări, inclusiv etichete alergice sau identificarea pacientului.

Brățările se pot referi, de asemenea, la scopuri religioase și culturale sau chiar la anumite fenomene precum conștientizarea în ceea ce privește cancerul de sân. Acestea pot fi confecționate din diferite materiale, inclusiv pânză, plastic, mărgele, metal, piele sau orice alte materiale.

Verifică preț Brățări damă AICI!

Ceasuri de damă

Ceasurile

Ceasurile sunt obiecte care ne spun ora și care pot fi purtate la mînă sau purtate în buzunar sau poșetă. Ceasurile de mână sunt adesea confecționate cu o bandă, curea sau alte tipuri de brățări, astfel încât acestea să poată fi purtate în jurul încheieturii. Ceasurile de buzunar, pe de altă parte, sunt purtate în buzunar, dar oamenii le poartă mult mai rar astăzi.

De-a lungul istoriei, am folosit acționări mecanice care sunt alimentate de roți de echilibrare oscilante, mecanisme de ceas sau alte mecanisme. În anii 1960, a fost inventată o versiune mai bună numită ceas electronic cu cuarț, care ulterior a dominat piața.

Ceasurile moderne sunt proiectate cu mai multe funcții, inclusiv calendar, lanternă, alarmă, calculator, Bluetooth, monitorizare cardiacă, radio și multe altele. Ceasurile inteligente – Smartwatches-urile pot chiar să apeleze, să descarce aplicații, să se conecteze la Wi-Fi și să facă multe altele!

Majoritatea ceasurilor sunt destul de ieftine, dar multe branduri cunoscute creează ceasuri de colecție mai scumpe, care sunt prețuite pentru măiestria, designul și estetica lor. Cel mai scump ceas a fost vândut pentru 24 milioane dolari în anul 2014.

Verifică preț Ceasuri de damă AICI!

Panglici ceremoniale

Brâu elastic

Brâurile elastice sunt benzi mari, colorate de material sau panglici care sunt purtate în jurul corpului. Se pot drapa de la un umăr la șoldul opus sau se pot înfășura în jurul taliei. Brâurile pot fi purtate pentru ținute casual, dar panglicile purtate de la umăr la șold sunt rezervate de obicei pentru ceremonii.

Verifică preț brâu elastic damă AICI!

Șaluri damă

Șaluri

Șalurile sunt articole de îmbrăcăminte simple, care sunt drapate vag peste umăr și partea superioară a corpului. Un șal poate fi purtat și deasupra capului. Numele provine dintr-un amestec de limbă persană și urduză scrisă ca „شال”.

De obicei este o pânză pătrată sau dreptunghiulară care este confecționată din tot felul de țesături și are diferite modele. Adesea, șalurile sunt cusute manual și au imprimeuri complicate, dar pot avea, de asemenea, modele și imagini mari.

Cele mai cunoscute șaluri din lume sunt fabricate în Cachemira/Kashmir, unde lâna de capră Ladakhi Kashmiri a fost folosită pentru a realiza primul șal din lână Pashmina. Șalurile Kanikar Kashmiri au imprimeuri complexe cu scene din natură.

Scene precum frunzele de platan, flori de cireș, meri, trandafiri, migdale, pere, lalele și privighetori sunt adesea cusute în roșu închis, auriu, galben, maro și maroniu. Șalurile Jamivar Kashmiri sunt făcute cu lână pură sau, uneori, cu puțin bumbac adăugat.

Verifică preț Șaluri damă AICI!

Eşarfe/Fulare damă

Eşarfe/Fulare

Eșarfele sunt un tip de țesătură care este purtată în jurul gâtului. Ele pot fi folosite pentru protecția solară, căldură, modă, religie sau curățenie. Sunt confecționate din tot felul de țesături, inclusiv bumbac, pânză și lână.

Eșarfele au fost purtate de-a lungul istoriei încă din cele mai vechi timpuri. În Roma Antică, o îmbrăcăminte numită sudarium sau focale era folosită pentru a te păstra curat, mai degrabă decât pentru a-ți ține cald. Eșarfele au fost purtate inițial de bărbați, dar au devenit un accesoriu de modă cu adevărat popular atât pentru bărbați cât și pentru femei în secolul al XIX-lea.

Verifică preț Eşarfe/Fulare damă AICI!

Șosete damă

Șosete

Șosetele sunt un articol vestimentar care este purtat în picioare. Adesea acoperă glezna și poate chiar să urce până la genunchi. Șosetele sunt purtate cu anumite tipuri de încălțăminte sau cizme. Inițial, acestea au fost confecționate folosind părul de animal.

Cu toate acestea, în timpul secolului al XVI-lea, șosetele tricotate la mașină au început să devină populare.

Unul dintre principalele scopuri ale șosetelor este de a absorbi transpirația, deoarece picioarele sunt cei mai mari producători de transpirație din corpul uman. Șosetele sunt concepute pentru a absorbi această transpirație și a o lăsa să se evapore în aer.

În climele mai reci, șosetele sunt, de asemenea, folosite pentru a izola piciorul și a-l proteja împotriva degerăturilor.

Șosetele sunt confecționate într-o multitudine de modele și culori, motiv pentru care au devenit recent foarte populare ca articole de modă.

Există multe tipuri de șosete pe care le poți folosi pentru a-ți completa ținuta, inclusiv ciorapi de damă transparenți, colanți, de sport, care țin cald picioarelor, de purtat în interiorul pantofului pentru protecție (liner) și șosete papuci.

Verifică preț Șosete damă AICI!

Ac de rever/insignă

Ac de rever/insignă mică care se fixează pe vestimentație (Lapel pins)

Insignele mici sunt numite și acele/insignele smălțuite montate în diferite locuri. Ele sunt ace mici sau mici insigne care sunt făcute pentru a fi fixate pe diferite haine, cum ar fi geci/jachete, genți, eșarfe sau altele. De obicei sunt ornamentale, dar pot fi, de asemenea, concepute pentru a indica afilierea utilizatorului la o cauză sau organizație.

Adesea acestea sunt folosite în multe organizații pentru a identifica apartenența și realizările, cum ar fi insignele din armată.

În ultimii ani, tranzacționarea și colecționarea de insigne au apărut și ca un hobby popular. Cererea a crescut pentru insigne pentru fani, cum ar fi Game of Thrones, Harry Potter, Universul Marvel, Stars Wars, Disney și multe altele.

Verifică preț Ac de rever/insignă AICI!

Cercei damă

Cercei

Cerceii sunt bijuterii care sunt purtate într-un piercing pe orice parte a urechii externe. Cerceii sunt purtați de toată lumea, dar sunt mai comuni pentru femei, care îi folosesc de secole. Diferite locuri în care se poartă cerceii includ lobul urechii, și alte variate locuri de pe corp la care te-ai putea gândi.

Găurile în urechi se referă de obicei la lobul urechii, în timp ce piercing-urile de pe urechea superioară sunt numite piercing-uri de cartilaj.

Cerceii pot fi confecționați dintr-o serie de materiale, inclusiv mărgele, lemn, os, piatră prețioasă, materiale plastice, metal și sticlă. De asemenea, au mai multe stiluri diferite, tip stud (cu tijă și șurub), loop (circulari), hoop (disc), barbell (tijă cu bile la capete) și multe altele.

Verifică preț Cercei damă AICI!

Inele/cercei de nas

Inele de nas

Piercing-urile de nas au o istorie foarte lungă. În 1500 î.Hrdf., Lakshmi a purtat inele de nas conform cărților hinduse numite Vede. Practica modernă a inelelor de nas în India a fost estimată să provină din triburile nomade din Orientul Mijlociu, care au călătorit pe rutele comerciale în secolul al XVI-lea.

Obiceiurile din cultura hindusă indiană includ faptul că femeile aflate la vârsta fertilă poartă un inel tip stud (cu tijă) în nara stângă.

Inelele de nas de toate tipurile pot fi realizate din metal, plastic și chiar sticla. Acestea vin în modele și culori deosebite. Unele au pietre prețioase precum diamante, safire, rubine, smaralde etc.

Verifică preț Inele/cercei de nas AICI!

Inele damă

Inele

Inelele sunt obiecte rotunde care sunt purtate ca bijuterii ornamentale și sunt confecționate din metal, lemn, piatră, sticlă, os, plastic, pietre prețioase sau orice material dur. De obicei, când oamenii spun „inel” ei se referă la inele de deget, dar dacă sunt purtate în alte locuri ale corpului, atunci respectiva parte a corpului este de obicei specificată.

Inelele sunt proiectate să se potrivească confortabil pe deget. Ele pot avea montate pietre prețioase în centru lor, inclusiv smaralde, safire, rubine, diamante sau alte pietre, dar pot avea montată și pietre semiprețioase sau sticlă.

Inelele sunt purtate în principal ca ornamente sau ca manifestări ale bogăției. De asemenea, ele joacă roluri simbolice în legătură cu apartenența la organizații, căsătoria, autoritatea, descendența, reușite academice și alte astfel de fenomene.

Inelele pot fi transformate, de asemenea, într-o însemn care este compatibil cu sigiliile de ceară sau chiar pot avea un compartiment mic pentru a ascunde lucruri. În ficțiune, legende și mituri, inelele sunt adesea înzestrate cu semnificații supranaturale, magice sau spirituale.

Verifică preț Inele damă AICI!

Bandane (baticuri de cap) pentru femei

Bandană (baticuri de cap)

Bandana este un fel de baticu mare, colorat, care este purtat pe cap, pe gât sau chiar pe față și gură. Bandanele provin din subcontinentul indian și au modele tip paisley (de origine persană) imprimate. Multe dintre ele sunt folosite să-ți țină părul și sunt folosite inclusiv ca accesorii de modă.

Ele sunt baticuri viu colorate care sunt confecționate din bumbac și mătase. Stilurile de mătase sunt adesea confecționate din fibre fine de calitate și au fost cu adevărat populare. În Glasgow, bandanele au fost confecționate din fibre de bumbac și acum sunt confecționate într-o multitudine de nivele de calitate.

Verifică preț Bandane (baticuri de cap) AICI!

Bentițe de cap/cordeluțe

Bentițe de cap/Cordeluțe

Bentițele de cap sunt un accesoriu de modă care este purtat în păr, ca o cordeluță, sau de sportivi, o bandă în jurul frunții. Funcția lor principală este de a ține părul departe de ochi sau de față. Cordeluțele sunt de obicei piese în formă de potcoavă din metal sau plastic flexibil.

Poate fi, de asemenea, un obiect circular de material textil elastic care înconjoară capul, și este plasat fie orizontal pe frunte, fie vertical, pe păr. Benzile de cap/cordeluțele sunt de diferite dimensiuni, forme, modele și culori. Uneori ele au și unele ornamente atașate, cum ar fi fundițe. mărgele sau paiete.

Verifică preț Bentițe de cap/cordeluțe AICI!

Umbrele de soare

Umbrela de soare/Parasol

Pentru a ne proteja împotriva soarelui purtăm umbrele de soare. Este o calotă sferică pliabilă susținută de spițe metalice sau de lemn fixate radial. Calota sferică și spițele de susținere sunt montate pe baston din plastic, metal sau lemn. Funcția principală este de a oferi unei persoane protecție împotriva razelor solare sau a ploii, dar este folosită și în scopuri ornamentale pentru a completa anumite ținute.

Umbrelele de soare sunt mai decorative, deoarece nu sunt folosite pentru a ne apăra de ploaie. Pe de altă parte, umbrele sunt confecționate din plastic sau țesătură flexibilă.

Umbrelele de soare (Parasol) pot fi de asemenea foarte mari, precum umbrelele de golf. Ele sunt fie acționate manual, fie au un sistem cu arc care deschide umbrela la apăsarea butonului. Multe umbrele de mână sunt proiectate să fie prevăzute cu un mâner de cele mai multe ori drept sau în formă de cârlig, de obicei confecționat din plastic, lemn sau trestie.

Acestea sunt de calitate și preț diferite – depinde de material, producător și măiestria cu care sunt realizate. Cea mai scumpă umbrelă este de 50.000 de dolari și este confecționată din piele de crocodil.

Verifică preț Umbrele de soare AICI!

Evantaie de mână pentru femei

Evantaie de mână

Un evantai de mână este o suprafață plană și largă care poate fi mișcată înainte și înapoi pentru a crea un flux de aer. În general, evantaiele de mână sunt confecționate din material subțire precum pene și hârtie și au forma unui semicerc.

Materialul este montat pe șipci care se rotesc în jurul unui pivot, ceea ce permite evantaiului să se închidă când nu a fost folosit. Evantaiele de mână sunt concepute pentru a crește ventilarea pielii umane pentru un efect răcoritor. De fapt, ele sunt cel mai convenabil obiect de transportat pentru a-ți asigura puțină răcoare.

Evantaiele de mână ca un ecran rigid au fost proiectate ca obiecte decorative printre elitele din istorie. Au fost folosite mai ales de femei pentru a-și proteja fața împotriva strălucirii unui foc sau a soarelui. Au devenit populare ca accesorii de modă când comercianții portughezi le-au cumpărat din Japonia și China în secolul al XVI-lea.

Au fost deosebit de populare în Spania, unde dansatoarele de flamenco foloseau evantaiul. Chiar și brandurile europene moderne au creat versiuni moderne ale evantaiului, astfel încât să poată face față tendințelor actuale din modă.

Verifică preț Evantaie de mână AICI!

Manșoane damă

Manşoane

Manșoanele sunt un accesoriu vestimentar care este adesea folosit pentru evenimente în aer liber. Ele sunt cilindri de țesătură și blană care sunt deschise la ambele capete. Scopul principal este de a menține mâinile calde. Cu toate acestea, de-a lungul timpului, manșoanele au evoluat ca accesoriu de modă.

Acestea au fost introduse ca parte a modei femeilor în secolul al XVI-lea și au fost purtate de toată lumea în secolele al-XVII-lea și al-XVIII-lea. În secolul al-XX-lea, manșoanele au ieșit puțin din modă și au fost folosite doar de femeile din Anglia.

Moda a evoluat foarte mult de-a lungul veacurilor, dar multe accesorii au rămas neschimbate. Modelele, culorile, imprimeurile sau materialele lor s-au putut schimba, dar esența dezvoltării lor a rămas aceeași. Ele au făcut parte din îmbrăcămintea și experiența umană de mii de ani și au o semnificație specială.

Accesoriile de modă din lumea modernă s-au schimbat foarte mult, dar ținta lor este aceeași. Ele sunt în continuare concepute pentru a completa ținuta în funcție de gusturile personale ale fiecărei persoane și vor continua să facă acest lucru pentru secolele următoare!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Peruci cu breton

27 de peruci cu breton

Perucile sunt o modalitate excelentă de a-ți schimba stilul părului. Celebritățile le poartă de ani de zile. Acum ar putea fi momentul să le încerci

Citește mai mult »
Tipuri de machiaj

20 de tipuri de machiaj

Aflați despre diferitele tipuri de machiaj, inclusiv cele care au fost folosite de-a lungul anilor până în epoca modernă. Vezi care se potrivesc tipului tău

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care