26 tipuri de accesorii de modă pentru bărbați

tipuri de accesorii de modă pentru bărbați

Au dispărut zilele în care cuvintele „accesorii de modă” erau folosite pentru a descrie doar ceea ce purtau femeile. În prezent, unele dintre accesoriile purtate de bărbați au pătruns în lumea modei.

Nu este un secret faptul că accesoriile de modă pentru bărbați dispar foarte repede de pe rafturi iar cifrele de vânzări ale acestora se dublează sau triplează.

Deși accesorii precum ceasurile de mână, acele de cravată, curelele și bretelele au fost purtate întotdeauna, acestea au fost adesea ignorate în mare parte în favoarea modei hainelor în sine, cum ar fi cămăși, pantaloni, sacouri, jachete și blugi. Astăzi însă, accesoriile de modă pentru bărbați se află în lumina reflectoarelor.

Mai jos sunt enumerate câteva dintre cele mai apreciate tipuri de accesorii de modă pentru bărbați în zilele noastre.

Tipuri de accesorii de modă pentru bărbați

Ceasuri de mână

Chiar dacă și femeile au partea lor în purtarea ceasurilor de mână, aceste accesorii au fost dominate mai mult de figurile masculine, decât de populația feminină. Dacă diamantele sunt cel mai bun prieten al unei fete, atunci este posibil ca ceasurile de mână să fie cel mai bun prieten al bărbatului.

Chiar și după apariția telefoanelor mobile, ceea ce face sarcina de a verifica ora mai ușor, bărbații sofisticați și la modă întotdeauna cumpără și poartă cele mai bune mărci de ceasuri de mână.

Ceasurile sunt unul dintre cele mai elegante accesorii, deoarece au capacitatea de a fi în centrul atenției.

Nu numai că poți spune ora cu o întoarcere a încheieturii, dar ceasurile de mână în prezent au mai multe caracteristici și elemente vizuale adăugate care nu existau în urmă cu câteva decenii.

Ceasuri de mână automate

Ceasuri de mână automate

Ceasurile de mână automate nu necesită o baterie să funcționeze; în schimb, acestea se încarcă prin mișcarea încheieturii mâinii purtătorului, ceea ce îi oferă energie să funcționeze și nu mai e nevoie să fie întors manual.

Mai multe branduri de înaltă calitate realizează ceasuri de mână de designer care se pot vinde cu mii de dolari.

Unul dintre cele mai bune branduri de producători de ceasuri automate de mână este Tissot. Ceasul Le Locle Powermatic 80 are un stil frumos, clasic, care îi completează forța sofisticată.

Carcasa din oțel inoxidabil este prevăzută cu o fereastră din safir rezistentă la zgârieturi și poate fi purtată cu o brățară din oțel inoxidabil de șapte inci (18 cm).

Verifică preț ceasuri automate bărbătești AICI!Ceas cu cronometru

Cronometre

Știi că primul cronometru a fost inventat de regele Ludovic al XVIII-lea al Franței, care era un fan avid al curselor de cai și dorea să cronometreze fiecare cursă cu exactitate? Cronograful este cel mai popular, elegant și de recunoscut ceas de mână.

În afară că spune timpul foarte exact, cronometrele pot fi, de asemenea, folosite pentru a măsura timpul unei mari varietăți de evenimente, cum ar fi cursele auto, ciclismul sau înotul.

Un ceas de mână cu cronometru prezintă o a doua limbă independentă a ceasului plasată în centru care poate fi pornită, întreruptă și dată la zero pe cadran sau de un buton lateral pe care apeși.

Cronometrele variază de la cronometre simple până la mecanisme complicate, cu multiple cadrane care pot măsura timpul până la o zecime de secundă!

Ceasuri digitale/electronice de mână

Ceasuri digitale/electronice de mână

Un ceas digital/electronic de mână arată ora ca un număr digital/electronic (cu cifre arabe) pe un ecran, în loc de limbile unui ceas îndreptate spre numere. Aceste cifre sunt afișate digital/electonic pe ecran. Aceste ceasuri funcționează cu baterii.

Primul ceas mecanic digital a fost realizat în anii 1920. Pe atunci, ceasurile digitale LED erau foarte scumpe, atât de scumpe încât un client obișnuit nu și le-a putut permite până în anul 1975, când au fost produse în masă în carcase de plastic.

Au fost apoi comercializate cu prețul de la 10 dolari la 20 dolari. Aceste ceasuri cu LED cereau utilizatorului să apese un buton pentru a afișa ora.

Acest lucru se datora faptului că LED-ul folosea prea multă putere pentru a funcționa continuu. Cu toate acestea, aceste ceasuri au fost înlocuite cu afișaje LCD, care erau întotdeauna deschise și foloseau mai puțină putere.

Versiunile ulterioare ale ceasului LCD au încorporat multe funcții precum un ecran TV încorporat și un termometru, iar în cazul mărcii Casio, o funcție care poate traduce cuvintele japoneze în engleză.

Verifică preț ceasuri digitale/electronice bărbătești AICI!


Ceas monitorizare Fitness (Fitness Tracker)

Ceas monitorizare Fitness (Fitness Tracker)

Deși aceste ceasuri inteligente (smartwatch) sunt folosite pentru a-ți urmări sănătatea, ele au devenit rapid și un accesoriu de modă și pentru bărbați. Deoarece, hai să recunoaștem, nimic nu este mai atractiv decât o persoană care are mare grijă de sănătatea sa.

Ceasurile inteligente de fitness oferă mai multe funcții care îți monitorizează activitatea zilnică, câți pași ai făcut, cât timp ai rămas sedentar, ritmul bătăilor inimii și câte calorii ai consumat într-o zi. De asemenea, te ajută să-ți monitorizezi somnul și calitatea somnului. Îți arată chiar și cât este ceasul!

Verifică preț ceasuri/brățări fitness bărbătești AICI!

Ochelari

Au trecut zilele în care bărbații obișnuiau să poarte ochelari cu lentile groase, care îi făceau să aibă un aspect deloc șarmant. Astăzi, ochelarii au potențialul de a adăuga valoare și atractivitate întregii tale ținute.

Dacă doctorul îți spune că nu ai nevoie de ochelari de vedere, poartă ochelari de soare, pentru că ochelarii de vedere falsi te pot face să arăți foarte ciudat. Când cumperi ochelari, asigură-te că alegi un stil care să se potrivească formei feței tale.

Bărbații cu fața ovală pot purta aproape orice fel de ochelari le place, dar persoanele cu fața rotundă sau pătrată arată mai bine cu rame înguste sau dreptunghiulare. De regulă, ramele dreptunghiulare arată bine cu toate tipurile de față.

În ceea ce privește ochelarii de soare, aceștia sunt o bucurie când îi admiri în timpul verii. Aceste tipuri de ochelari nu doar arată super bine, dar îți și protejează ochii de efectele dăunătoare ale razelor UV ale soarelui.

Nu toată lumea adoră să poarte ochelari de soare, dar asta se întâmplă doar pentru că nu au găsit perechea perfectă.

Ochelarii de soare există de asemenea în diferite forme, inclusiv cel mai popular stil Aviator, precum și celelalte stiluri, Wayfarer, fără rame, oglindă, Wrap-around și Notched Bridges.

Ochelari de soare clasici

Ochelari de soare clasici

Ceea ce este grozav despre ochelarii de soare clasici este faptul că există pe piață într-o gamă variată de prețuri. Unul dintre cele mai bune și mai accesibile stiluri de ochelari de soare este Wayfarer, care prezintă un cadru trapezoidal distinct și brațe groase, rezistente, care conferă ochelarilor de soare un aspect puternic masculin.

În afară de acesta, ochelarii de soare Club Master, care au fost văzuți în timpul mișcării împotriva culturii (Counter-Culture Movement) din anii 1960, sunt, de asemenea, una dintre cele mai populare alegeri.

Verifică preț ochelari soare bărbătești AICI!


Ochelari de soare Aviator

Ochelari de soare Aviator

Popularizați prin filmul „Top Gun”, ochelarii de soare Aviator sunt caracterizați de lentile reflectorizante întunecate, care sunt de două sau trei ori mai mari decât dimensiunile globilor oculari. Ei au cadre metalice foarte subțiri, cu o punte dublă sau triplă.

Lentilele sunt ușor convexe și sunt concepute pentru a împiedica lumina să pătrundă în ochi, cât mai mult posibil.

Verifică preț ochelari de soare tip Aviator AICI!


Ochelari de soare Wrap-around

Ochelari de soare Wrap-around (care se mulează pe forma capului)

Acești ochelari de soare constau din rame semicirculare care se curbează în jurul capului și oferă privitorului o vedere panoramică din spatele lentilelor.

Acești ochelari de soare sunt purtați adesea de sportivi, deoarece vederea periferică mai largă le oferă o viziune optimă pentru performanțe îmbunătățite. Acești ochelari de soare arată foarte bine la persoanele cu fețe ovale, romboidale și în formă de inimă.

Verifică preț ochelari de soare Wrap-around AICI!


Cravate

Cravate

Mulți oameni asociază cravatele cu evenimentele formale și zilele de birou. În prezent, datorită numărului mare de stiluri și forme diferite, cravatele pot fi purtate într-un cadru casual sau pur și simplu pentru a ieși în evidență.

Poți păstra cravatele de mătase și satin pentru întâlniri de afaceri. Pentru un aspect mai cotidian, alege modele și țesături mai dure.

Unele alegeri grozave sunt cravate din tricot de lână, care pot fi minunate pentru atunci când vrei să te îmbraci elegant, dar totuși, vrei să te simți bine și să te distrezi când le porți. Cravatele skinny (subțiri) sunt, de asemenea, o alternativă excelentă la stilul mai lat.

Verifică preț cravate bărbătești AICI!


Acele de cravată

Acele de cravată

Evident, dacă porți o cravată, poate fi necesar să o fixezi cu un ac de cravată, astfel încât să nu fluture în toate părțile în cele mai inoportune momente și să vă facă să arăți neîngrijit. Astăzi, cele mai multe ace de cravată sunt purtați mai ales ca articol de fashion, dar nici funcționalitatea lor nu poate fi negată.

Dacă ai în vedere o funcție formală, alege un design elegant, îngrijit și conservator și optează pentru culori argintii sau aurii. Pentru o ieșire casual, există ace de cravată într-o varietate de stiluri și culori care îți permit să te distrezi când le porți și să-ți exprimi personalitatea.

Verifică preț ace de cravată AICI!


Bretele

Bretele

Benzile elastice care purtate peste umeri susțin pantalonii sau bretelele sunt bretele realizate, de obicei, din piele sau din alt material pentru a susține pantalonii. Aceste bretele sunt de obicei elastice și sunt prevăzute cu închizători metalice la capăt care se prind de pantaloni. Ele sunt în formă de cruce sau de Y la spate.

Pe la mijlocul secolului al XIX-lea, bărbații purtau cu toții bretele, deoarece croiala înaltă a pantalonilor făcea dificilă purtarea unei curele. În mare parte, au devenit nepopulare în anii 1930; cu toate acestea, în prezent, ele se întorc în forță ca accesoriu de modă.

O pereche de bretele de înaltă calitate poate rezista o viață întreagă. De asemenea, îți oferă acel ceva deosebit care te face să te distingi de restul.

Verifică preț bretele bărbătești AICI!


Curele

Curele

Un accesoriu atât de simplu precum o curea poate ajuta în mod miraculos să aducă unitate și coeziune ținutei tale. Chiar dacă unii sunt consideră cureaua de la pantaloni un accesoriu învechit, ea poate emana magnetism, stil și carisma, dacă sunt curelele potrivite.

Precum cravatele, curelele pot fi purtate atât la evenimente formale, cât și informale.

Dacă mergi la o ocazie formală, asigură-te că bineînțeles cureaua este asortată cu pantofii. Dacă mergi într-un spațiu casual, lejer, poți purta piese de îmbrăcăminte care nu se asortează între ele.

Curelele late arată mai casual decât cele subțiri, astfel încât pe cele late le poți purta la evenimente casual.

De fapt, curelele foarte late se încadrează în cultura hip hop, deoarece împiedică ca blugii cu talie joasă și turul lăsat să cadă și să servesc de asemenea ca accesoriu de modă cu care ieși în evidență.

Verifică preț curele bărbătești AICI!


Butoni

Butoni

Butonii sunt accesoriile perfecte pentru camășile cu manșete franceze. Cămașele cu manșete franceze sunt de obicei foarte formale și sunt purtate de obicei în timpul unor evenimente de afaceri sau formale.

Prin urmare, este important să-ți asortezi cămașa cu o pereche de manșete elegante și la modă. Asigură-te că nu oprezi pentru modele cu aspect ieftin, deoarece acestea vă pot strica întregul aspect.

O pereche de butoni din argint sau argintii bine realizați reprezintă un accesoriu excelent, deoarece această nuanță este perfectă pentru cămăși de orice culoare. De fapt, butonii argintii nu distrag atenția de la linia manșetei sau de la un ceas de designer, cum ar putea-o face alți butoni.

Verifică preț butoni bărbătești pentru cămăși AICI!


Portofele

Portofele

Portofelele sunt cu siguranță unul dintre cele mai importante accesorii pentru deținerea banilor în numerar. Odată cu apariția banilor din plastic, atunci când a-ți plăti cumpărăturile sau biletul la film este la fel de ușor ca folosirea unui card de credit, spune ceva faptul că portofelele rămân la modă.

Deși portofelele au fost create în principal cu scopul de a-ți ține banii fără să-i mototolești, acum ele reprezintă foarte mult un accesoriu de modă.

Portofelele au toate formele, dimensiunile și materialele și sunt potrivite pentru toate ocaziile. Portofelele robuste și colorate sunt potrivite pentru un mediu casual; cu toate acestea, atunci când te afli într-un cadru formal sau conservator, nimic nu întrece un portofel negru sau maro realizat din piele patinată.

De fapt, există bărbați care își gravă portofelele din piele cu inițialele lor, o mișcare care spune că ei intenționează să păstreze aceste accesorii elegante pentru toată viață, chiar dacă banii din interior nu rezistă nici măcar o săptămână.

Verifică preț portofele bărbătești AICI!


Batiste de buzunar

Batiste de buzunar

Batista de buzunar, minunatul accesoriu demn de un gentleman, a înfrumusețat milioane de costume de când au fost popularizate pentru prima dată în anii 1920.

De la celebrități precum Frank Sinatra, Daniel Craig, Robert Downey Junior și Justin Timberlake, batistele de buzunar sunt accesoriul perfect pentru bărbați de toate vârstele.

Istoric, purtarea unei batiste de buzunar avea un sens mai profund, mai romantic. Aceste batiste erau purtate de domni pentru doamne; dacă aceste doamne deveneau triste, domnii le ofereau batista de buzunar pentru a-și șterge lacrimile.

Deși batistele de buzunar nu mai sunt folosite cu acest scop, o batistă albă bine așezată poate sugera un aer de încredere liniștită într-un bărbat.

Verifică preț batiste buzunar pentru sacou AICI!


Eșarfe bărbătești

Fulare

În multe feluri, fularele sunt unul dintre cele mai bune accesorii, mai ales atunci când lovește frigul. În timpul iernii, fularele sunt folosite pentru a ține departe vânturile tăioase și înghețate. Cu toate acestea, eșarfele dintr-o pânză mai subțire pot fi purtate și în sezonul mai cald, pentru a oferi un plus de culoare și caracter ținutei tale.

Deși în trecut eșarfele/fularele au fost considerate accesorii pentru femei, bărbații au preluat acest accesoriu – și arată bine cu el deopotrivă. Două dintre modele și țesături care se potrivesc cel mai bine cu garderoba unui bărbat sunt fularul din tartan și cel din cașmir.

Aceste fulare pot veni în combinație clasică alb-negru sau într-o serie de nuanțe diferite care oferă contrast și completează ținuta bărbatului, în ansamblu.

O mare dovadă despre dominația bărbaților în ceea ce privește fularele o oferă brandul Burberry. Brandul de designer a vândut un fular Burberry maro deschis în carouri, care acum este disponibil pentru bărbați în 20 de nuanțe diferite.

Verifică preț fulare bărbătești AICI!


Tânăr poartă o pălărie bărbătească

Pălării

Pălăriile pot fi dificil de purtat, deoarece nu mulți bărbați știu să le poarte corect. Cu toate acestea, dacă ești dispus să ieși din zona ta de confort, poți fi complet surprins de rezultate.

Pălăriile clasice precum trilby-ul și fedora sunt super elegante și nu ar trebui asortate cu haine casual, pentru că ar arăta foarte ciudat. Pentru o ocazie foarte casual, poți purta pălării bucket.

Pălăriile care au borurile late, cum ar fi modelul panama, ar trebui purtate împreună cu o cămașă cu guler. Pălăriile de paie sunt minunate și foarte ușoare și perfecte pentru o zi de plajă sau sub soarele fierbinte.

Dacă te hotărăști să porți o pălărie, trebuie să știi că pălăriile sunt mai mult o piesă la modă cu care ieși în evidență decât un accesoriu oarecare. Pălăriile pot oferi ținutei tale o întreagă doză de personalitate sau îți pot distruge complet aspectul, dacă nu sunt potrivite pentru tine.

Cu toate acestea, nu îți fie frică să încerci modele noi pentru a vedea ce funcționează cel mai bine pentru tine.

Verifică preț pălării bărbătești AICI!


Mănuși de piele

Mănuși de piele

În general, cele mai bune mănuși care se potrivesc bărbaților sunt confecționate din lână sau piele. Mănușile din lână trebuie purtate în cazul ieșirilor casual sau pentru a-ți proteja mâinile de frig. Cu toate acestea, mănușile de piele sunt cele care au rolul principal atunci când vine vorba de a ieși în evidență ca accesoriu de modă.

Materialul moale și suplu din piele este perfect pentru a-ți îmbrăca palma. Nu numai că mănușile din piele oferă dexteritate și confort îmbunătățite, dar oferă și o opțiune mult mai elegantă, mai deosebită atunci când porți o ținută formală.

Mănușile din piele pot fi purtate atât la evenimente casual, cum ar fi călărie, fie la evenimente formale, cum ar fi participarea la petrecerea unui domn. Cele mai populare opțiuni de culoare sunt negru, alb și maro.

Verifică preț mănuși bărbătești de piele AICI!


Șapcă de baseball

Șapcă de baseball

Nimic nu simbolizează mai bine „omul în timpul liber” decât șapca de baseball. Șepcile de baseball sunt un accesoriu esențial al sportivilor și pasionaților de sport și au invadat cu succes garderobele chiar și ale celor mai conservatori bărbați.

Acestea sunt unul dintre cele mai versatile tipuri de articole de pus pe cap și vin într-o mare varietate de culori, modele și stiluri. Poți investi în culori luminoase decolorate de soare sau poți căuta tonuri neutre, care arată la fel de bine.

Multe șepci de baseball au broderii specifice și sloganuri așezate artistic.

Verifică preț șepci tip Baseball AICI!


Căciulă Beanie (căciulă tricotată)

Căciulile Beanie sunt moi, călduroase și confortabile și nu există niciun motiv pentru care fiecare om nu ar trebui să aibă una. Cel mai bun lucru pentru acest articol de pus pe cap este că nu trebuie să cheltui o avere pentru a-ți cumpăra una; sunt foarte ieftine și vin într-o mare varietate de culori și imprimeuri.

De obicei, sunt confecționate din lână, deoarece funcția lor este să îți țină de cald iarna.

Verifică preț căciuli bărbătești AICI!


Geantă de Weekend (Weekender)

Geantă de Weekend (Weekender)

În prezent, a devenit foarte la modă pentru bărbați să poarte genți sau saci de umăr sau „weekender”. Nu numai că această geantă mare este foarte utilă și poți pune în ea aparatul foto/video, telefonul mobil și diverse articole vestimentare, dar îmbunătățește și aspectul persoanei care o poartă.

Acest tip de accesoriu este cel mai potrivit pentru bărbații tineri aflați la vârsta facultății. Cel mai bun material pe care îl poți alege este pielea, chiar dacă această geantă în care îți pui câteva lucruri pentru o călătorie de weekend există într-o varietate de țesături.

Majoritatea bărbaților preferă ca culoarea să fie simplă maro sau negru și, uneori, o nuanță ușoară de verde oliv.

Aceste genți sunt de obicei monocromatice și sunt prevăzute cu imprimeuri și broderii minime, deoarece acest lucru îi poate face pe bărbați să se simtă incomod. Prin urmare, aceste genți sunt potrivite pentru a fi asortate cu culoarea blugilor sau a gecii tale.

Verifică preț genți bărbătești de voiaj AICI!


Inel bărbătesc

Inele

Deși majoritatea bărbaților preferă în general să nu poarte bijuterii, inelele sunt un tip de accesoriu care funcționează la fel de bine atât pentru bărbați, cât și femei. Acest lucru se datorează faptului că această mică bijuterie este destul de subestimată. Inelele cu bijuterii mari care ies în evidență pot arăta bine la femei, dar la bărbați, acestea tind să arate țipătoare și false.

Prin urmare, inelele simple de aur sau argint, de lățimea dorită, sunt de obicei cele mai bune.

Nu toți bărbații sunt încrezători să poarte inele, deoarece mulți oameni cred că ei ar trebui să poarte doar verigheta. Cu toate acestea, în ultima perioadă, moda s-a orientat din fericire către bărbați care preferă să poarte inele.

De asemenea, o mulțime de celebrități au început să poarte inele și destul de curând, inelele au devenit un accesoriu văzut foarte frecvent la bărbați.

Verifică preț inele bărbătești AICI!


Lanț (colier) bărbătesc

Coliere

Colierele adesea par să se demodeze și nu sunt la fel de obișnuite ca inelele la bărbați. De obicei, bărbații preferă să poarte coliere nu foarte evidente, subtile, cu lanțuri de aur sau argint. Adesea colierele nu au un pandantiv sau au un mic pandantiv, modest, adesea sub formă de cruce, pentru bărbații creștini.

Cu toate acestea, în cultura hip hop și cultura metal rock, lanțuri foarte lungi și groase în jurul gâtului sunt foarte la modă în rândul bărbaților.

Uneori, bărbaților li se oferă coliere cu valoare sentimentală de la cei dragi drept cadouri pentru zilele lor de naștere sau aniversări.

Verifică preț lanțuri bărbătești AICI!


Brățări bărbătești

Brățări

Brățările sunt un tip de bijuterii care pare să fi explodat în cercurile accesoriilor de modă ale bărbaților. Marele lucru despre brățări este faptul că ele sunt fabricate într-o mare varietate de materiale și stiluri și sunt minunate atât pentru evenimente foarte casual, cât și foarte formale.

Brățările din șnur de piele sunt un stil extrem de comun în prezent și arată bine la toți bărbații. Un alt tip popular de brățară îl reprezintă brățările cu margele, sau brățările Mala, deși pot fi puțin controversate, deoarece sunt purtate de budiști.

Pentru un cadru conservator, platina solidă sau argintul îți pot îmbunătăți personalitatea, și în același timp se asociază bine cu un ceas de mână de designer.

Verifică preț brățări bărbătești AICI!


Un stilou cu stil

Un stilou cu stil

Când ne referim la un stilou elegant, nu înseamnă un pix, ci mai degrabă un stilou elegant, stilat, fie un model vintage, de epocă, fie unul cumpărat de la Montblanc sau alte branduri asemenea. Acest tip de stilou este folosit doar la o ocazie foarte specială, cum ar fi semnarea documentelor pentru achiziționarea unei afaceri.

De asemenea, un asemenea stilou arată foarte regal și sofisticat atașat de buzunar.

Chiar dacă pot fi destul de scumpe, aceste instrumente de caligrafie frumos lucrate îți pot oferi un aer de încredere și magnetism. Nu trebuie să dai nici o spargere la bancă pentru a obține unul (nu, nu trebuie să cumperi neapărat brandul Montblanc, dacă nu dorești).

Verifică preț stilouri elegante AICI!


Parfum bărbătesc Creed

Parfum

Deși nu este tocmai un accesoriu, nimic nu este mai respingător decât un bărbat care miroase – neplăcut, adică. Fiecare om ar trebui să ia în considerare un parfum potrivit și deosebit care atrage și întoarce capete. Când vine vorba de parfum, cel mai bine este să porți unul care să fie simplu, unic și memorabil.

Unele dintre cele mai bune parfumuri pentru bărbați sunt vândute de Creed, Hugo Boss, Yves Saint Laurent, Dior și Comme Des Garcons. Chiar dacă un asemenea parfum poate costa mult, dacă îl folosești câte puțin rezistă și îl poți folosi foarte mult timp.

Verifică preț parfumuri bărbătești AICI!


Geantă de sport

Aproape toți bărbații dețin o geantă de sport. Această geantă în stil marinăresc este excelentă pentru a merge la sală, la meciuri sportive sau picnic-uri pe plajă și este perfectă pentru a-ți transporta hainele, gadgeturile și chiar mâncarea.

Dacă ai o geantă de sport care este pătată de transpirație și care se rupe pe la cusături, este timpul să cumperi una nouă, deoarece gențile de sport reprezintă unul dintre cele mai noi accesorii de modă.

Cumpără-ți o geantă de sport care este rezistentă la transpirație și miros și care este prevăzută cu compartimente suplimentare în care pantofii tăi sunt depozitați separat.

Deși majoritatea bărbaților sunt pregătiți pentru multe dintre aceste accesorii, există unele, cum ar fi bijuteriile, cu care bărbații încă nu se simt foarte confortabil să le poarte în public.

Dacă este cazul tău, acum este un moment excelent pentru a începe, deoarece te vei obișnui treptat cu aceste accesorii și vor ajunge să te intereseze. Încearcă modelele care ți se potrivesc cel mai bine din lista noastră și vei deveni un model în tendințe în rândul prietenilor.

Verifică preț geantă sport AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Casmir vara

Pot purta cașmir vara?

Cașmirul este un material versatil, natural, moale și rezistent. Deși este purtat în mod tradițional în lunile reci de iarnă, cașmirul funcționează bine și ca

Citește mai mult »
Ticwatch E3 și Ticwatch GTH

Ticwatch E3 și Ticwatch GTH

Ticwatch E3 este un smartwatch de înaltă performanță, care se încadrează în bugetul dumneavoastră, în timp ce Ticwatch GTH este un semi-smartwatch accesibil. Mobvoi produce

Citește mai mult »
tipuri de eșarfe

15 tipuri de eșarfe

O eșarfă este o simplă bucată de țesătură care este înfășurată în jurul gâtului sau umerilor și, uneori, este purtată pe cap. O eșarfă este

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care