16 tipuri de mănuși pentru femei care complează orice ținută

tipuri de mănuși pentru femei

Mănușile sunt un accesoriu minunat. Ele nu sunt purtate doar pentru protecție, ci accentuează și frumusețea oricărei ținute pe care o porți. O pereche drăguță de mănuși nu acoperă doar mâinile și le protejează de soare și de daunele produse de mediu, dar te fac să arăți extrem de elegantă.

Există diferite modele și elemente la modă care te determină să porți o pereche de mănuși superbe. Doar pentru că mănușile erau un accesoriu tradițional și o obsesie absolută în anii 1990, nu înseamnă că acum ele sunt mai puțin fermecătoare.

De fapt, dacă ești o admiratoare a modei vintage, o pereche elegantă de mănuși cu mărgele delicate sunt o alegere excelentă. Într-adevăr ele pot aduce un vibe regal aspectului tău. Cu atât de multe de experimentat în ceea ce privește mănușile, iată 16 tipuri diferite pe care le poți purta și asorta pentru fiecare look pe care îl alegi.

Tipuri de mănuși pentru femei

Mănuși pentru atingerea ecranului telefoanelor (Touch Screen Gloves)

Mănuși pentru atingerea ecranului telefoanelor (Touch Screen Gloves)

Mănușile care sunt destinate a fi folosite pentru a fi funcționale pentru ecrane sau mănușile cu capacitate tactilă sunt rezistente la vânt și sunt confecționate pentru o funcționalitate și agilitate maximă. Sunt tricotate folosind o țesătură incredibil de subțire și elastică pentru a-ți proteja mâinile de temperaturile extreme.

Poți scrie și trimite mesaje în timpul iernii și poți utiliza telefonul chiar și în timpul unei ploi sau ninsori abundente, deoarece mănușile cu capacitate tactilă oferă o protecție completă. Mănușile sunt prevăzute cu elemente de silicon pentru prindere și aderență și îți protejează telefonul să nu-ți cadă din mână.

Cu aceste mănuși, poți utiliza cu ușurință articulația degetelor, vârful degetelor și palma mâinii în timp ce utilizezi telefonul cu ecran tactil (touch screen).

Verifică preț Mănuși de iarnă pentru touch screen AICI!

Mănuși de mătase

Mănuși de mătase

Dintre toate fibrele naturale, mătasea este unul dintre cei mai buni izolatori. Manușile de mătase sunt singurul accesoriu care oferă unei ținute de petrecere un aspect regal și maiestuos. Acestea lasă aerul să circule și materialul din care sunt confecționate păstrează pielea aerisită și uscată.

Poți chiar să-ți protejezi mâinile după o manichiură proaspătă, purtând astfel de mănuși. Folosind mănușile de mătase ca o căptușeală sub mănuși groase sau de lână, ele sunt extrem de delicate și moi.

În timp ce culorile auriu și argintiu sunt cele mai populare alegeri, maroniul profund sau culoarea aramei arată la fel de frumos. Dacă porți o rochie lungă elegantă pentru evenimente formală, asorteaz-o cu mănuși de mătase cu lungimea până la cot.

Mănușile de mătase sunt, de regulă, elegante, ceea ce le face perfecte pentru a-ți etala degetele delicate și brațele zvelte. Poți încerca chiar să porți un inel cu un diamant strălucitor sau cu perlă pentru a accentua aspectul tău regal.

Un fapt surprinzător în ceea ce privește mănușile de mătase este că, odată cu trecerea timpului, ele pot face ca semnele îmbătrânirii și hiperpigmentarea mâinilor tale să se estompeze. Nu crezi? Ei bine, știința este destul de simplă.

Multe cercetări au arătat că purtarea mătasei brute pe piele reduce semnificativ petele roșiatice sau zonele pigmentate și chiar senzația de mâncărime a pielii. Mătasea nu este doar o țesătură superbă de purtat; este de asemenea extrem de elegantă și are un efect calmant.

Verifică preț Mănuși din mătase AICI!

Mănuși cu un deget care izolează termic (Thermal Insulation Mittens)

Mănuși cu un deget care izolează termic (Thermal Insulation Mittens)

Mănușile care izolează termic sunt confecționate din 50% lână și 50% din nylon, unul dintre cei mai buni izolatori din țesături. Straturile de piele de căprioară adăugate pe palma ajută la menținerea mâinilor calde pentru perioade mai lungi de timp.

Când degetele sunt înghețate și înțepenite, poartă mănuși cu un deget pentru a combate frigul intens. Ele îți păstrează degetele delicate intacte și calde și le oferă o senzație de confort. Mănușile cu un deget nu reprezintă neapărat cea mai bună alegere de modă pentru iarnă, dar când vine vorba de a ține de cald, ele sunt cea mai bună alegere.

Nylonul și lâna sunt două materiale care țin cald și care nu provoacă iritare sau mâncărime. De obicei sunt subțiri și ușor de purtat, așa că poți purta mai multe straturi de mănuși dacă este prea frig. Cel mai bun lucru despre mănușile cu un deget este faptul că le poți confecționa din materiale reciclate.

Dacă ai o jachetă cu glugă veche, o jachetă de lână sau șosete pe care intenționezi să le arunci, folosește-le pentru a-ți confecționa mănuși. Taie materialul la dimensiunea potrivită pentru mâinile tale și atașează un șnur la încheietura mâinii pentru a le menține în locul dorit.

Verifică preț Mănuși decupaj degete AICI!

Mănuși de piele neagră

Mănuși de piele neagră

Mănușile de piele au fost purtate de Joker în popularul film Batman, după care au captat repede atenția publicului. Nu există nimic mai atrăgător și mai fermecător decât o pereche fină de mănuși de piele. Dacă ești pasionat de piele, probabil că anticipezi iarna, deoarece acesta este momentul perfect pentru a purta piele.

Fie că este vorba de o geacă de piele, o pălărie de piele sau mănuși de piele, cu acest material nu vei greși niciodată. Nu numai că este super fin și plăcut la atingere; îți conferă, de asemenea, un aspect super la modă și îndrăzneț.

Mănușile din piele funcționează uimitor pentru a a te proteja de frig. Îți completează perfect ținuta de sărbători și arată minunat cu o haină lungă de iarnă.

Verifică preț Mănuși piele neagră AICI!

Mănuși de ciclism

Mănuși de ciclism

Mănușile de ciclism pentru femei au microfibre, ceea ce le face puternice și rezistente. Căptușeala lor este confortabilă și alunecă convenabil pe degete. Purtarea acestor mănuși în timpul ciclismului protejează încheieturile de tensiune și accidentări.

Mănușile de ciclism sunt confecționate dintr-o țesătură care lasă pielea să respire și este rezistentă, ceea ce le face ușor de pus și de dat jos de pe mână. Poți chiar să le utilizezi pentru a-ți proteja articulațiile degetelor și încheietura mâinii în timpul activităților în natură când mergi cu cortul, faci drumeție sau mergi cu bicicleta automatizată.

Verifică preț Mănuși ciclism AICI!

Mănuși de schi

Mănuși de schi

Dacă ești fan al sportului în sine, atunci este posibil să ai deja mănuși de schi. Mănușile de schi sunt confecționate din bumbac de înaltă calitate, ceea ce le face perfecte pentru izolarea triplă. Căptușite cu o țesătură din lână groasă în interior, mănușile de schi absorb ușor transpirația, în timp ce îți mențin mâinile super-calde.

Ele te protejează de vânt și au de obicei o bandă elastică la încheietura mâinii pentru a le fixa frumos pe mâini. Perfecte pentru activitățile de pescuit de iarnă și activitățile în zăpadă, ele sunt unele dintre cele mai rezistente și care protejează perechi de mănuși pe care le vei găsi pe piață.

Verifică preț Mănuși de schi pentru femei AICI!

Mănuși cu degete libere (fără degete)

Mănuși cu degete libere (fără degete)

Mănușile fără degete sunt purtate în esență pentru protecția solară. Ele sunt ușoare, subțiri și elastice, ceea ce le adaugă o notă de confort. Mănușile fără degete sunt confecționate din țesătură răcoroasă care blochează razele solare în timp ce îți fac mâinile agile atunci când folosești ecranul mobil sau ecranul tactil.

Mănușile fără degete sunt de asemenea o alegere bună pentru petrecerea timpului în aer liber. Poartă-le pentru grădinărit în curtea casei tale, când mergi la o plimbare palpitantă sau chiar în drumeții distractive.

Mănușile fără degete sunt puțin diferite de mănușile care tin cald încheieturii mâinii. Diferența constă în moda simplă și cea îndrăzneață. În timp ce mănușile care țin cald încheieturii mâinii acoperă parțial palma și întreaga lungime a încheieturii, mănușile fără degete au forme decupate pentru degete care arată absolut șic.

Dacă te atrage conceptul „fata bună care a devenit rea”, mănușile fără degete în culori întunecate îți pot exprima personalitatea rebelă și îndrăzneață. De asemenea, mănușile fără degete sunt mai practice decât mănușile normale, deoarece degetele sunt expuse și pot fi folosite cu ușurință.

Mulți oameni nu poartă mănuși pentru că le îngreunează îndeplinirea anumitor sarcini. De exemplu, dacă dorești să-ți folosești telefonul tactil, este posibil să fie nevoie să-ți scoți mănușile. Mănușile fără degete, pe de altă parte, nu numai că îți mențin mâinile calde, dar îți permit să-ți folosești degetele agil și comod.

Verifică preț Mănuși fără degete pentru femei AICI!

Mănuși de iarnă din lână

Mănuși de Crăciun

Mănușile de iarnă tricotate complex și cusute manual sunt o alegere bună pentru un moment festiv, de sărbătoare.

Oricât de scăzute sunt temperaturile, mănușile de Crăciun îți vor ține mereu cald. Ele sunt versatile și își păstrează calitatea chiar și după cele mai dure spălări. Fiind puțin mai groase, ele păstrează căldura degetelor.

În mod tradițional ele sunt împletite de mână, astfel încât să aibă inițialele tale pe ele sau un model de vacanță atractiv. În timp ce negrul și griul sunt cele mai obișnuite nuanțe purtate, ele arată minunat pe albastru și maro.

Poți simți textura lucrată și textura moale din cașmir a acestor mănuși minunate. Sunt ușor de purtat și de dat jos de pe mâini și te țin protejată de cele mai dure temperaturi. Aceste mănuși sunt lucrate manual, astfel încât să le poți face cadou unei persoane dragi.

Verifică preț Mănuși iarnă cu touch-screen AICI!

Mănuși cu nasturi

Mănuși cu nasturi

Mănușile cu nasturi sunt adaptate pentru a fi purtate în fiecare zi iarna. Chiar și atunci când mănușile cu nasturi nu sunt cu adevărat o alegere populară, ele te pot ajuta cu ușurință să afișezi un aspect urban elegant, dacă sunt asortate cu ținuta potrivită.

Probabil vei fi o fană a lor dacă ți-aș spune că ele sunt favoritele lui Meghan Markle. Mănușile cu nasturi sunt tradițional lucrate manual și, prin urmare, extrem de moi. Acestea arată extrem de atrăgător în nuanțe de gri, maro, verde.

Dacă în ultimul timp te-ai confruntat cu alergii sau iritații între degete sau pe mâini, atunci mănușile cu nasturi sunt o alegere minunată. Țesătura nu numai că are un efect calmant pe piele, ci îți va menține mâinile calde și le va conferi eleganță.

Verifică preț Mănuși cu nasturi pentru femei AICI!

Mănuși elastice din catifea

Mănuși elastice din catifea

Mănușile de catifea sunt cunoscute pentru atingerea lor fină de eleganță regală. Sunt elastice, se mulează pe piele, iar pielea poate respira prin ele, fiind în același timp cele mai elegante și cochete accesorii de iarnă, mănușile de catifea completează perfect tema Crăciunului.

Dacă ai fost invitată vreodată la o petrecere cu costume cu ocazia unei sărbători sau intenționezi tu însăți să fii gazda unei cine festive, asigură-te că porți o pereche de mănuși de catifea. Nu sunt doar cele mai moi și mai ușoare la atingere, dar arată superb purtate cu o rochie scurtă.

Verifică preț Mătuși din catifea de Crăciun AICI!

Mănuși tip manșetă – scurte sau lungi (Arm Warmers)

Mănuși tip manșetă - scurte sau lungi (Arm Warmers)

Uneori, o simplă alegere vestimentară te poate face să arăți elegantă; o pereche de jeanși, o geantă favorită pe care o porți în diagonală sau o pereche de manșete simple pentru încheietura mâinii sau pentru braț pot arăta absolut minunat.

Manșetele pentru încheieturi sau brațe sunt ușor de purtat, țin cald părților delicate ale brațelor și sunt confortabile. Dacă te simți îndrăzneață, poți să lipești câteva mărgele strălucitoare pe manșetele care îți țin cald la încheietură și să le porți afară.

Cel mai bun lucru despre o pereche de manșete simple pentru încheietura mâinii este că ele completează fiecare ținută – de la un simplu tricou purtat cu blugi până la o rochie fantezie.

Manșetele care țin cald încheieturilor și brațelor sunt alegerea perfectă pentru acele zile de iarnă nu atât de reci, când briza este suficient de blândă pentru a face o plimbare plăcută pe străzi.

Verifică preț Mănuși tip maneșetă din lână AICI!

Mănuși pentru condus

Mănuși auto pentru condus

Mănușile auto pentru condus oferă mâinilor un control superior asupra volanului mașinii. Ai mai multă aderență și agilitate, ceea ce poate face condusul pe autostrăzi o experiență super distractivă. Împiedicând mâinile să transpire și să devină alunecoase, ele te ajută, de asemenea, să păstrezi controlul volanului.

Mănușile auto pentru condus pot face condusul extrem de ușor chiar și când vorbim de temperaturi extreme.

Și, mai ales, ele oferă un aspect îndrăzneț și sunt extrem de moderne.

Verifică preț Mănuși condus pentru femei AICI!

Mănuși de sală pentru ridicarea greutăților

Mănuși de sală pentru ridicarea greutăților

Dacă ești o fată dură, căreia îi place să te antrenezi frecvent la sala de sport, atunci mănușile pentru ridicarea greutăților sunt accesoriul ideal pentru tine. Poartă-le la sala de sport când faci orice antrenament de mare intensitate. Acestea îți conferă o aderență puternică asupra obiectelor, îți protejează mâinile de accidentări și te ajută la creșterea masei tale musculare.

Nu încerca să ridici greutăți grele fără o pereche confortabilă de mănuși de sală. Ele îți pot proteja mâinile de tensiune și te pot ajuta să menții o postură bună.

Deoarece sunt confecționate din bumbac gros, ele îți protejează mâinile de un impact periculos.

Verifică preț Mănuși fitness/sală pentru femei AICI!

Mănuși cu blană falsă

Mănuși cu blană falsă

Mănușile cu blană falsă au de obicei materialul principal cusut în jurul încheieturii mănușii. Blana oferă un aspect destul de plăcut și este perfectă pentru a fi asortată cu o rochie de petrecere formală. Deși este posibil să ai nevoie de mănuși mai groase pentru iarnă, mănușile cu blană falsă sunt purtate în mod ideal într-o zonă cu climă temperată.

Le poți asorta cu o haină tip pelerină sau cu un trenci lung. Aceste mănuși sunt atât sofisticate, cât și elegante.

Verifică preț Mănuși cu blană AICI!

Mănuși din plasă fluorescente (Fish neon)

Mănuși din plasă fluorescente (Fish neon)

Mănușile din plasă fără degete sunt perfecte pentru a fi purtate în timpul iernii pentru petrecerile în interior. Le poți purta în mod convenabil atunci când temperaturile sunt plăcute. Ele sunt super-subțiri și țesute dintr-o plasă delicată care dă un aspect seducător, dar elegant.

Mănușile din plasă Thinnet pot fi asortate cu o rochie lungă de cocktail sau pot fi purtate împreună cu o fustă și o bluză elegante.

Ele au decupaje tip plasă și găuri perfecte pentru ca degetele tale să fie la vedere. Cu o atmosferă din anii 1980, mănușile din plasă sunt minunate pentru îmbunătățirea ținutei tale. Le poți purta pentru evenimente cu dans și petreceri retro.

Ele sunt elastice și strălucesc în întuneric, făcându-le perfecte pentru Halloween.

Verifică preț Mănuși pentru petrecere AICI!

Mănuși albe de paradă

Mănuși albe de paradă

Mănușile albe de costum sunt purtate de femeile care participă la paradele regale, la înmormântări și la alte servicii regale. Dacă ești fană a paradei Macy’s Day sau dorești să te alături unei formații de marș pentru a-ți exprima patriotismul, atunci mănușile albe de paradă sunt o alegere excelentă.

Deci, iată toate tipurile diferite de mănuși pentru femei pe care le-ai putea găsi. Asortează toate aceste mănuși cu aproape orice ținută, iar oamenii te vor iubi pentru gustul tău unic și plin de stil.

Verifică preț Mănuși pentru femei AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care