15 tipuri de eșarfe

tipuri de eșarfe

O eșarfă este o simplă bucată de țesătură care este înfășurată în jurul gâtului sau umerilor și, uneori, este purtată pe cap. O eșarfă este mai lungă decât lată și are dimensiuni și forme numeroase. Cele comune includ eșarfe dreptunghiulare, triunghiulare și pătrate.

O eșarfă este o combinație perfectă între funcționalitate și modă. Acest articol de îmbrăcăminte nu este folosit doar pentru a vă ține de cald, dar este de asemenea un accesoriu de modă popular. Când sunt utilizate corect, eșarfele îți pot transforma radical lookul.

Eșarfele vin cu multe beneficii la care poate nici nu te-ai gândit înainte. În afară de a-ți ține de cald pe vreme rece și de a-ți îmbunătăți stilul, acestea pot oferi multe alte avantaje.

Eșarfele te pot ajuta să-ți protejezi pielea de lumina puternică a soarelui atunci când ieși la pranz, când este foarte cald. Înfășurarea unei eșarfe în jurul umerilor nu numai că va arăta elegant, ci îți va proteja și pielea brațelor de bronzare.

Eșarfele îți pot proteja părul să nu se încurce atunci când este vânt și praf. Nu trebuie să îți faci griji cu privire la vântul care îți deranjează părul dacă porți o eșarfă cu tine. Pur și simplu aranjeaz-o în jurul capului și poți înfrunta vântul sau vremea.

Este uimitor cum o simplă bucată de țesătură poate avea atât de multe funcții diferite. Acum, când ești convinsă că eșarfele sunt un accesoriu obligatoriu, să analizăm diferitele tipuri de eșarfe pe care le-ai putea purta.

Tipuri de eșarfe în funcție de material

Sunt disponibile pe piață numeroase tipuri de eșarfe, în funcție de material. Deși poți face o eșarfă din orice țesătură, ar trebui să fii întotdeauna atentă la faptul că o eșarfă va fi înfășurată în jurul gâtului de cele mai multe ori.

Din acest motiv, trebuie folosit un material moale, confortabil și care lasă aerul să circule. Tipurile de eșarfe în funcție de materialul lor au fost enumerate mai jos.

Eșarfe din bumbac

Eșarfe din bumbac

Eșarfele din bumbac sunt cele mai comune și ușor de asortat dintre toate tipurile de eșarfe. Indiferent dacă porți o fustă sau blugi, o eșarfă de bumbac merge bine cu orice. Fetelor tinere le place să poarte eșarfe de bumbac pentru a-și accesoriza ținutele, dar pentru femei, eșarfele joacă un rol mai important.

Eșarfele reprezintă un plus de eleganță și stil ținutei lor. Mai mult, eșarfa potrivită poate ridica nivelul de bun gust al îmbrăcămintei tale.

Eșarfele din bumbac sunt moi, confortabile, accesibile și lasă aerul să circule, ceea ce face ca majoritatea femeilor să le prefere. Eșarfele de bumbac sunt potrivite mai ales pentru persoanele care au pielea sensibilă. Sunt foarte moi și nu provoacă iritații sau mâncărimi pe piele.

Dacă folosești eșarfe pe cap, eșarfele de bumbac sunt ideale pentru a te feri de căldura verii și de vânt, fără să-ți țină de cald și să te sufoce.

Eșarfele din bumbac sunt disponibile în mai multe culori, modele, imprimeuri și dimensiuni. O poți alege pe cea care servește cel mai bine scopului tău!

Verifică preț Eșarfe de bumbac AICI!

Eșarfe din șifon

Eșarfe din șifon

Șifonul este unul dintre cele mai elegante țesături disponibile. Este o țesătură ușoară care este folosită pentru confecționarea hainelor de lux. Se comportă bine și de aceea este o țesătură populară pentru confecționarea eșarfelor. Materialul cu urzeală în formă de plasă conferă acestei țesături un aspect transparent.

Eșarfele cu șifon arată foarte chic. Sunt folosite doar ca accesoriu vestimentar, deoarece sunt prea ușoare pentru a fi folosite pentru a ține cald. Dacă intenționezi să mergi într-o seară la o cină formală, drapează elegant o eșarfă de șifon în jurul umerilor și îți va oferi cu siguranță un aspect visător și la modă!

Eșarfele din șifon sunt un accesoriu de modă puternic și arată foarte bine atât cu ținute formale, cât și informale. Pot fi purtate în timpul zilei sau seara. Indiferent de ora din zi în care porți o eșarfă de șifon, eșarfa va adăuga fără îndoială un plus de eleganță și frumusețe ținutei tale.

Verifică preț Eșarfe din material sintetic AICI!

Eșarfe de mătase

Eșarfe de mătase

Eșarfele de mătase sunt cunoscute pentru imprimeurile și culorile lor vibrante. Articolele de îmbrăcăminte din mătase au fost purtate de către familiile regale de veacuri și continuă să-și păstreze eleganța și valoarea chiar și astăzi. Mătasea este un material premium, la fel și eșarfele de mătase.

Deși sunt mai scumpe decât alte eșarfe, merită cu adevărat. Frumusețea și calitatea eșarfelor de mătase nu poate fi puse la îndoială. Aceste eșarfe senzaționale nu numai că îți îmbunătățesc aspectul, dar au și multe beneficii despre care poate nu ai auzit încă.

Spre deosebire de bumbac, mătasea păstrează pielea și părul hidratate. Dacă dorești să arăți tânără mai mult timp, eșarfele de mătase te pot ajuta. Folosirea eșarfelor de mătase menține pielea proaspătă și îmbujorată mai mult timp, deoarece păstrează pielea hidratată.

Oferă aceleași avantaje și părului, păstrându-l moale, neted și mătăsos la nivel înalt. Mai mult, dacă ai pielea sensibilă, eșarfele din mătase pură sunt foarte bune pentru tine, pentru că sunt hipoalergenice.

Eșarfele de mătase sunt costisitoare, dar consideră că reprezintă o investiție. Au fost la modă de când există modă și nu vor ieși din stil prea curând!

Verifică preț Eșarfe de mătase AICI!

Eșarfe de cașmir

Eșarfe de cașmir

Cașmirul este cea mai căutată țesătură din industria modei. Nu numai că ține cald, dar te face să arăți minunat. Cel mai bun lucru despre eșarfele din cașmir este faptul că țin cald iarna, dar nu te fac să transpiri vara, așadar aceste eșarfe sunt potrivite pentru a fi purtate pe orice vreme.

Cașmirul este obținut din părul caprelor din Kashmir, care se găsesc în China și Mongolia. Părul crește pe corpul caprei atunci când temperaturile scad, pentru a le ține de cald.

Cașmirul este o țesătură ușoară, iar acest lucru face ca eșarfele din cașmir să fie ușor de purtat. Sunt extrem de moi, cu o senzație de mătase, ceea ce înseamnă că eșarfele din cașmir sunt ușor de purtat pe orice vreme.

Eșarfele din cașmir sunt disponibile într-o mare varietate de culori. Deoarece sunt obținute dintr-o sursă naturală, ele sunt folosite în siguranță de persoanele cu piele sensibilă, nu conțin substanțe chimice suplimentare și nu prezintă niciun risc pentru mediul înconjurător.

Există numeroase motive pentru care eșarfele din cașmir sunt cel mai bun tip de eșarfe. Cel mai important este că te fac să arăți grozav! Ce altceva ți-ai putea dori?

Verifică preț Eșarfe de cașmir AICI!

Eșarfe de cașmir Pashmina (fin și impermeabil)

Eșarfe de cașmir Pashmina

Țesătura Pashmina este populară pentru caracteristicile ei izolatoare și textura sa minunată. Îți ține cald pe vreme rece și te protejează de răcoarea iernii. Nu numai asta; eșarfele pashmina sunt extrem de elegante și frumoase. Ele accentuează ținutele și te fac să arăți deosebită. Doar poartă o eșarfă de cașmir Pashmina în jurul gâtului și este suficient pentru a-ți condimenta ținuta.

Eșarfele Pashmina sunt super moi și confortabile – sunt atât de moi încât poți înfășa un copil în ele. Țesătura nu irită pielea, așa că vei iubi atingerea unei eșarfe pashmina pe brațele goale.

Eșarfele Pashmina sunt ușoare, ceea ce le face ușor de purtat. Sunt un accesoriu perfect pentru a-l adăuga ținutei tale când ieși seara la o cină formală, pe timp de iarnă. Ele sunt adesea o țesătură pe care o aleg multe femei, deoarece, prin faptul că este moale și ușoară, nu se strânge în jurul gâtului.

Te poți deplasa cu ușurință și să te simți perfect în timp ce porți o eșarfă Pashmina înfășurată în jurul gâtului sau umerilor.

Verifică preț Eșarfe din cașmir premium AICI!

Eșarfe de catifea

Eșarfe de catifea

Eșarfele de catifea arată frumos, dar inconvenientul acestei țesături îl reprezintă faptul că este groasă, ceea ce face o eșarfă de catifea în jurul gâtului iarna să nu fie în întregime confortabilă.

Sunt calde și moi, țin de cald și te fac să te simți plăcut în timpul iernilor, dar ar trebui să te asiguri că eșarfa de catifea pe care intenționezi să o porți nu este prea amplă. Dacă este așa, s-ar putea să fie o sursă de disconfort pentru tine.

Eșarfele de catifea sunt disponibile într-o varietate de culori. Ai văzut vreodată munți de eșarfe de catifea într-un magazin? Gama de culori arată atât de atractiv încât simți să le cumperi pe toate.

Eșarfele de catifea, fără îndoială, arată foarte drăguț, decent și elegant. Le poți purta înfășurate în jurul gâtului sau să le porți cu grație în jurul umerilor, pentru a-ți scoate în evidență farmecul unei adevărate doamne.

Eșarfe de lână

Eșarfe de lână

Eșarfele de lână sunt cea mai bună alegere când vine vorba de alegerea unui material pentru eșarfe. Dintre toate țesăturile, lâna este cel mai obișnuit și cel mai natural material care se obține de la mamifere. Este produs pe corpul multor mamifere pentru a le ține cald. Având în vedere originea sa naturală, oamenii o pot purta în siguranță.

Eșarfele de lână de înaltă calitate sunt foarte moi la atingere, aerul circulă bine prin material și sunt extrem de confortabile. Dacă porți o eșarfă confecționată din lână de cea mai bună calitate, nici nu veți simți că porți ceva, totuși îți va fi cald și te vei simți confortabil.

Cu toate acestea, există un motiv pentru care am menționat în mod specific necesitatea de a cumpăra eșarfe din lână de înaltă calitate. Lâna de calitate inferioară poate să dea mâncărime pe piele și să fie incomodă.

Ca percepție generală, lâna este menită să țină cald. Dă-ne voie să-ți dezvăluim un fapt pe care s-ar putea să nu-l cunoști. Lâna este o țesătură care reglează temperatura corpului. Asta înseamnă că îți menține corpul cald în timpul iernilor și te face să simți răcoare pe timpul verii. Stiai asta?

Dacă suferi de alergii la unele țesături, atunci o eșarfă de lână pură este cea mai sigură și cea mai bună opțiune pentru tine. Nu va produce alergii sau iritații, deoarece este un material complet natural care este obținut de la mamifere.

Fibrele de lână sunt foarte fine, ceea ce face ca acest material să fie destul de rezistent. Poți purta o eșarfă de lână timp de ani de zile și vei fi uimită să vezi că își va păstra în continuare forma, nu se va lăsa sau modifica, nu se va decolora și nu se va uza.

Un altă informație despre lână este că are în compoziție lanolină, o ceară care face lâna impermeabilă. De asemenea, nici nu trebuie să îți speli eșarfa de lână în mod regulat, deoarece are o structură unică de fibre care nu permite acumularea mirosului corpului în țesătură. Simpla aerisire a eșarfei de lână este considerată curățare.

Cu atâtea motive care susțin cât de practice sunt eșarfele de lână, poți înțelege de ce persoanele de sex feminin trebuie să aibă cel puțin o eșarfă de lână în garderoba lor. Eșarfele de lână sunt cele mai bune investiții în eșarfe pe care le poți face, datorită rezistenței, duratei de viață îndelungate și confortului pe care acestea îl oferă.

Verifică preț Eșarfe din lână AICI!

Eșarfe din plasă

Eșarfe din plasă

Țesătura tip plasă poate fi moale sau aspră, în funcție de fibra utilizată în realizarea țesăturii. Pentru eșarfe, ar trebui utilizată o țesătură moale tip plasă. De obicei, o eșarfă este înfășurată în jurul gâtului și nu ți-ai dori ca eșarfa să te înțepe tot timpul în care o porți.

O plasă din fibră de mătase este foarte moale și de multe ori tipul de plasă preferat pentru eșarfe. Eșarfele din plasă de nylon sunt puțin rigide, iar eșarfe din plasă de poliester pot fi și aspre, dar și moi.

Eșarfele din plasă sunt folosite exclusiv în scopul accesorizării unei ținute, deoarece acestea nu țin cald. Ele arată drăguț și elegant și poți purta o eșarfă de plasă cu o ținută formală când mergi la o cină în oraș sau o poți purta în jurul umerilor, în timp ce-ți expui brațele goale. Eșarfele din plasă, fără nicio îndoială, arată atrăgătoare și sexy!

Verifică preț Eșarfe/fulare tricotate AICI!

Eșarfe din viscoză

Eșarfe din viscoză

Eșarfele din viscoză sunt un alt tip comun de eșarfă, care este destul de populară în rândul doamnelor. Viscoza este un material foarte moale, cu o senzație de mătase. Eșarfele confecționate din acest material îmbracă frumos, conferind un element perfect, elegant oricărei ținute.

Cel mai bun lucru despre eșarfele din viscoză este faptul că dau senzația moale de mătase și materialul respiră precum bumbacul, toate la un preț foarte accesibil. Ai citit corect! Eșarfele din viscoză sunt ieftine, ceea ce le conferă un plus de popularitate.

Eșarfele din viscoză sunt disponibile în multe culori vii, deoarece este un material extrem de ușor de vopsit. Eșarfele din viscoză sunt o alegere ideală dacă dorești să te bucuri de o senzație și înfățișare de lux la un preț foarte accesibil.

Cu toate acestea, există unele dezavantaje ale utilizării viscozei pentru eșarfe. Viscoza este predispusă la întindere și, odată întinsă, nu revine la forma inițială. Este o țesătură slabă care devine mai slabă când este umedă.

Ea absoarbe umiditatea și uleiurile din corp și acest lucru determină formarea de pete pe țesătură. Nu am menționat încă ea mai rea parte. Când încerci să scoți petele de pe o eșarfă de viscoză, procesul de curățare lasă urme permanente.

Este totuși o țesătură folosită în mod obișnuit pentru eșarfe, datorită faptului că oferă un aspect regal și luxos la un cost foarte mic.

Verifică preț Eșarfe din viscoză AICI!

Eșarfe din fibre acrilice

Eșarfe din fibre acrilice

Eșarfele din fibre acrilice sunt cea mai bună alternativă la eșarfele din lână. Sunt ideale pentru ținute casual, de exemplu, pentru alergarea de dimineață sau la o întâlnire informală la o cafea cu un prieten apropiat. Sunt la fel de moi precum lâna. De asemenea, sunt ieftine și o alegere ideală pentru persoanele care ar putea fi alergice la lână.

Eșarfele din acest material sunt fabricate din fibre acrilice extrem de ușoare. Nu necesită instrucțiuni speciale de îngrijire.

În general, sunt rezistente la pete și la șifonare. Eșarfele din fibre acrilice nu sunt la fel de bune precum cele de lână atunci când vine vorba de moliciune și circulație a aerului prin material, dar sunt o alternativă suficient de bună pentru persoanele care nu pot folosi lâna din cauza unor afecțiuni medicale (cum ar fi alergiile).

Poți purta o eșarfă din fibre acrilice în jurul gâtului, poți să o legi cu un nod sau să o așezi lejer pe umeri. Acestea vor oferi căldură, confort și își vor păstra forma.

Mulți oameni cred că fibrele acrilice și lâna sunt același lucru. Lâna este un material natural, în timp ce fibrele acrilice sunt fibre sintetice, adică fabricată de om.

Verifică preț Eșarfe din acril AICI!

Eșarfe din lână de alpaca

Eșarfe din lână de alpaca

Dacă crezi că lâna de oaie este cea mai moale și cea mai calduroasă dintre toate fibrele naturale, te invităm să încerci lâna de alpaca. Lâna de alpaca este mai ușoară și mai calduroasă decât lâna de oaie. Este extrem de moale și de plăcută la atingere. Prin natura sa este un material care izolează, ceea ce face ca eșarfele din lână de alpaca să fie o alegere ideală pentru iarnă.

Eșarfele făcute din lână de alpaca au o combinație unică de caracteristici. Deși este cea mai călduroasă țesătură rezistentă la intemperiile pe care ni le rezervă vremea, disponibilă astăzi, asigură răcoarea în timpul verii. Nu este surprinzător?

Ei bine, aceasta este una dintre caracteristicile acestui material care îl face atât de popular în industria textilă! Este un material care respiră și ușor, ceea ce îl face potrivit pentru a fi purtat în orice climat.

Țesătura de alpaca este rezistenta la pete, vânt și apă. Dacă ieși în aer liber într-o zi în care bate vânult sau într-o zi ploioasă, vei fi protejată în orice moment. Durează destul de mult timp ca ploaia să pătrundă în țesătura lânii de alpaca.

Mai mult, țesătura de alpaca este hipoalergenică, așa că dacă ești alergică la lână, eșarfele din lână de alpaca te vor lăsa să te bucuri de căldura și moliciunea lor, care întrec lâna obișnuită.

În cele din urmă, unele dintre cele mai importante caracteristici ale eșarfelor din lână de alpaca sunt durabilitatea și rezistența. Eșarfa își păstrează cu ușurință forma originală în comparație cu alte țesături. Este atât de durabilă și puternică, încât dacă ai o eșarfă din lână de alpaca, ea poate deveni o moștenire a familiei care poate fi transmisă generațiilor viitoare, fără a se deteriora!

Verifică preț Fular din lână și lână alpaca AICI!

Eșarfe de pânză (pânză/in/olandă)

Eșarfe de pânză (pânză/in/olandă)

Dacă adaugi o eșarfă ținutei tale arată doar cât de grijulie și atentă ești în timp ce te îmbraci. Eșarfele de pânză nu sunt specifice unui anotimp anume. Fie că este vară, iarnă, toamnă sau primăvară, eșarfele de pânză sunt un plus excelent pentru orice ținută.

Eșarfele de pânză pot fi purtate atunci când vremea este prea răcoroasă pentru un top fără mâneci și prea călduroasă pentru un sacou sau jachetă, deoarece ele oferă doar cantitatea potrivită de căldură de care ai nevoie. O eșarfă de pânză/in poate transforma instantaneu un aspect formal într-unul casual.

Să presupunem că primești un apel de la prietenii tăi ca să ieșiți la o cafea după muncă. Doar punând o eșarfă de pânză în jurul gâtului poți transforma aspectul de birou într-un aspect potrivit, pentru o iesire de seară.

Eșarfele de pânză sunt ușoare și subțiri, ceea ce face ca purtarea lor în geantă să fie super fezabilă. În afară de toate motivele pentru care eșarfele de pânză sunt un element obligatoriu, un lucru pentru care sunt cele mai populare este faptul că adăugă un plus de culoare ținutei tale.

Sunt disponibile într-o gamă variată de culori și doar prin asocierea unei eșarfe de pânză într-o culoare contrastantă cu bluza pe care o porți în mod obișnuit, îți poți echilibra foarte ușor lookul!

Verifică preț Eșarfe din amestec de in AICI!

Eșarfe din satin

Eșarfă din satin

Satinul este o țesătură moale fabricată din poliester sau mătase. Este disponibil în mai multe grosimi și forme. Odată cu grosimea, greutatea și flexibilitatea variază și ele. Satinul este o țesătură lucioasă din care poți face o eșarfă grozavă pentru ocazii în care vrei să fii cu adevărat îmbrăcată bine – când mergi la club, de exemplu.

Eșarfele din satin sunt disponibile în multe culori intense și cu imprimeuri vii, care ies în evidență.

Lucrul interesant despre eșarfele din satin este că ele îți pot condimenta ținuta aproape imediat. Dacă crezi că ținuta ta este prea plictisitoare sau nepotrivită pentru o petrecere, tot ce trebuie să faci este să-ți înfășori o eșarfă din satin în jurul gâtului și ești pregătită să mergi la petrecere!

Aceste eșarfe îți pot păstra pielea și părul hidratate. Purtarea regulată a unei eșarfe din satin poate face ca pielea și părul tău să arate mai pline de viață și să aibă un aspect mai tineresc. Mulți oameni au încercat să doarmă cu șepci de satin și au raportat o diferență pozitivă în ceea ce privește sănătatea părului.

Verifică preț Eșarfe din satin AICI!

Tipuri de eșarfe în funcție de scopul lor

Majoritatea oamenilor consideră că eșarfele sunt fie destinate să fie purtate în timpul iernilor, fie sunt utilizate în multe culturi pentru a acoperi capul. Cu toate acestea, scopul folosirii eșarfelor nu este atât de limitat. Eșarfele pot fi împărțite în patru tipuri, pe baza scopului/funcției pentru care sunt destinate să fie folosite. Tipurile de eșarfe din acest punct de vedere sunt:

  • Eșarfe care se poartă pe cap
  • Eșarfe care se poartă la gât
  • Eșarfe de plajă
  • Eșarfe de iarnă

Așa cum indică numele, eșarfele care se poartă pe cap sunt destinate să fie purtate pe cap. Ele pot fi purtate pentru stil, pot proteja părul de lumina soarelui și praf sau, ca în multe țări, ca simbol religios. Eșarfele care se poartă pe cap sunt foarte frecvente.

Materialele obișnuite folosite pentru eșarfele pentru cap includ pânza, cașmirul Pashmina, cașmirul, șifonul (voal) și bumbacul.

Eșarfe care se poartă la gât

Eșarfe care se poartă la gât

Eșarfele care se poartă la gât sunt purtate în jurul gâtului, fie ca podoabă, fie pentru a accesoriza o ținută. Multe femei și bărbați sunt văzuți purtând eșarfe la gât pentru a-și exprima interesul pentru modă și pentru a ieși în evidență din punct de vedere al stilului.

Fetelor tinere le place să-și asorteze ținutele cu eșarfe de gât fanteziste, deoarece eșarfele fac ca întreaga apariție să pară fantezistă și atractivă.

Multe femei care merg la birou sunt adesea văzute purtând eșarfe la gât, deoarece aceste eșarfe adaugă eleganță și stil ținutelor lor.

Verifică preț Eșarfe care se poartă la gât AICI!

Eșarfe de plajă

Eșarfe de plajă

La prima vedere, eșarfele de plajă nu prea arată ca eșarfa ta obișnuită. Ele sunt mari, ușoare și vaporoase și sunt, în general, purtate în jurul taliei nu în jurul gâtului sau al umerilor. Cu toate acestea, ele fac parte foarte mult din familia eșarfelor și sunt purtate mai ales când este cald afară.

Ele pot fi, de asemenea, purtate casual la o ieșire cu prietenii sau când ieși la o plimbare.

Verifică preț Eșarfe de plajă AICI!

Eșarfe de iarnă

Eșarfe de iarnă

După cum sugerează și numele, eșarfele de iarnă sunt tipul de eșarfe purtate iarna. De obicei, ele sunt confecționate din lână, lână de alpaca și materiale călduroase similare pentru a-i încălzi pe cei care le poartă când vremea este mai friguroasă.

Verifică preț Eșarfe/fulare sezon toamnă-iarnă AICI!

Tipuri de eșarfe bazate pe design

Tipuri de eșarfe bazate pe design

Eșarfele pot fi împărțite și pe baza modelelor lor. Eșarfele pot fi pictate manual, imprimate în bloc, vopsite, cu ornamente, înflorate, împodobite, brodate, cu mărgele sau cu dantelă. Eșarfele vopsite sunt cele mai frecvente tipuri de eșarfe atunci când vorbim despre tipurile de eșarfe care intră la categoria design.

Cu toate acestea, eșarfele cu ornamente și cele brodate sunt eșarfe populare pentru a fi folosite în medii formale.

Nu doar femeile poartă eșarfe. De asemenea, bărbații adoră să își asorteze ținutele cu o eșarfă potrivită. Eșarfele purtate în jurul gâtului și cravatele purtate cu costumul clasic sunt accesorii esențiale pentru a fi purtate de către bărbați în situații formale. Indiferent de tipul de eșarfă pentru care optezi, o eșarfă poate fi o parte integrantă a oricărei ținute.

Acestea nu numai că servesc scopul de a ține cald în anotimpul rece (așa cum spune percepția generală), ci eșarfele sunt un accesoriu excelent pentru a fi purtat cu orice ținută. Pur și simplu poartă o eșarfă pentru a schimba felul în care arăți!

Verifică preț Eșarfe de designer AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care