Cum să porți o eșarfă (idei de ținute)

Tanara poarta o esarfa

Eșarfa este accesoriul prin excelență, acel obiect pe care toată lumea pare să îl aibă și totuși, probabil că nu vă puteți aminti când ați purtat ultima dată una. Adăugați o eșarfă la orice ținută pentru a adăuga un strop de culoare, pentru a combina o ținută, pentru a vă arăta latura elegantă.

Poți folosi o eșarfă pentru a-ți scoate în evidență latura sălbatică, latura elegantă, latura sofisticată sau orice altă fațetă a personalității tale, de asemenea. Atunci când știi cum să stilizezi o eșarfă, nu vei rămâne niciodată fără modalități de a folosi acest accesoriu, cu toate ideile tale de ținute.

Stăpânește acest accesoriu și vei avea mereu o modalitate de a îmbrăca orice ținută și de a crea tot felul de look-uri diferite și uimitoare.

Verifică preț Eșarfe pentru femei – diferite modele AICI!

Ce este o eșarfă?

Ce face ca o eșarfă să fie o eșarfă? Este o întrebare corectă, pentru că, sincer, există atât de multe tipuri diferite de eșarfe. Sunt făcute în toate formele și mărimile și în toate tipurile de țesături.

Unele sunt lungi și înguste, altele sunt de formă pătrată, iar lista poate continua. Prin definiție strictă, o eșarfă este orice bandă largă de pânză care se poartă în jurul gâtului, pe umeri sau peste cap. O eșarfă poate fi, de asemenea, o eșarfă militară care este folosită pentru a indica rangul.

O eșarfă poate fi o mulțime de lucruri și asta înseamnă că există foarte multe moduri de a o aranja.

Istoria eșarfei

Eșarfa este des întâlnită în moda modernă, dar are un loc destul de important și în moda retro. Toată lumea i-a văzut pe acei maeștri de stil plini de farmec din anii 1960 și 1970 purtând eșarfe uimitoare.

Dar eșarfa nu este modernă și nici măcar nu este retro. Eșarfele de gât sunt de fapt vechi. La fel ca multe alte lucruri din istorie, eșarfele și-au început activitatea în locuri precum Roma și Egipt.

Primele eșarfe de gât au apărut la soldații romani. Aceste accesorii erau cunoscute sub numele de Sudarium, care înseamnă „pânză de transpirație”. Eșarfa era purtată legată în jurul taliei sau al gâtului.

Se spune că regina Nefertiti din Egipt purta o eșarfă în jurul capului, deoarece astfel era mai ușor să își etaleze fabuloasele sale coifuri cu bijuterii.

Practica de a pune soldaților eșarfe a prins contur. După ce Roma a făcut-o, practica a fost întâlnită în China antică și a apărut mult mai târziu în Europa de Vest, în anii 1600, dovedind că eșarfa are o mare putere de rezistență în modă.

Datorită lui Nefertiti, eșarfele erau deja purtate de către membrii familiei regale în acel moment. Pentru ca eșarfele să prindă contur în moda modernă și să devină populare în rândul celor care nu erau soldați, ar fi fost nevoie de o altă femeie de viță regală, în istorie, pentru a le face populare.

Verifică preț Eșarfe pentru femei – diferite modele AICI!

Împărăteasa modei

În timpul cuceririi Egiptului, împăratul francez Napoleon i-a făcut cadou multe eșarfe egiptene soției sale, împărăteasa Josephine. Aceasta a dezvoltat o pasiune pentru ele și a colecționat foarte repede peste 400 de eșarfe.

Orașul Paisley, Scoția, a aflat de pasiunea ei pentru acest accesoriu și a început să își confecționeze propriile eșarfe cu un imprimeu distinct, care este încă unul dintre cele mai ușor de recunoscut modele din modă.

Odată ce eșarfa a devenit populară pentru Împărăteasa Franței, toată lumea a vrut și ea eșarfe. Accesoriul a devenit popular printre femeile de pretutindeni, iar de atunci acestea au fost o parte importantă a modei moderne.

Moda modernă

Eșarfele au persistat de-a lungul istoriei ca un accesoriu comun purtat în jurul capului, gâtului și chiar în jurul taliei ca o curea. Icoanele glamour ale anilor 1950 și legendele ecranului de cinema le purtau.

Eșarfele continuă să fie populare în modă și continuă să fie purtate de icoane ale stilului, de toate tipurile. Să știi cum să stilizezi o eșarfă poate face diferența dintre o ținută obișnuită și una care se remarcă ca fiind cu adevărat la modă.

Moda eșarfei din zilele noastre se referă la diferite mărimi și stiluri de eșarfe, diferite materiale, modele și culori. Este vorba, de asemenea, despre modul în care purtați eșarfa.

Știi să faci un nod de eșarfă? Poți purta un nod de eșarfă chiar și cu eșarfe de mătase? Află mai multe despre tipurile de eșarfe pentru a învăța cum să le porți în mod corect.

Tipuri de eșarfe

Nu există un singur tip de eșarfă. De fapt, există multe tipuri diferite de eșarfe pe care le puteți purta. Jucându-vă cu diferite tipuri de eșarfe de diferite dimensiuni și modele, puteți stiliza tot felul de ținute diferite.

Învață cum să porți diferitele tipuri de eșarfe și vei învăța cum să stilizezi tot felul de ținute diferite care au ca element principal eșarfa, acel accesoriu vestimentar istoric care nu se va demoda niciodată.

Pătură

Eșarfa pătură este o eșarfă mare, pătrată, de dimensiuni mari. Dimensiunea mare este motivul pentru care eșarfa pătură pătrată are acest nume. Această eșarfă poate fi purtată în tot felul de moduri.

O puteți purta ca un șal dacă doriți și o puteți purta mare sau o puteți plia și experimenta diferite moduri de a o înfășura în jurul umerilor, taliei, gâtului sau oriunde altundeva pe corp.

O eșarfă pătură legată în jurul taliei adaugă un strat grozav la orice ținută și îți oferă un mod mai neconvențional de a purta o eșarfă, ceea ce este foarte distractiv. Poate funcționa și ca o eșarfă pentru cap. Joacă-te cu diferite locuri pentru a purta o eșarfă pe corp și vei descoperi și mai multe moduri de a stiliza o eșarfă.

Verifică preț Eșarfe tip șal AICI!

Infinit

Eșarfa infinit este relativ nouă pe scena modei în comparație cu alte tipuri de eșarfe. Acest model începe să fie văzut din ce în ce mai des, deoarece sunt ușor de purtat și atractive. Aceste eșarfe sunt concepute pentru a fi îmbrăcate, înfășurate în jurul gâtului o dată sau de două ori și aveți un mod simplu și ușor de a purta o eșarfă.

Eșarfa infinit se numește deoarece nu are capete. Este doar un cerc, așa că există tot felul de moduri diferite de a o purta și de a experimenta cu această eșarfă. Eșarfele-infinit vin în diferite mărimi, astfel încât să le poți purta în diferite moduri.

Nu există capete libere, așa că această eșarfă este diferită de multe dintre celelalte stiluri existente. Alege un mod preferat de a purta eșarfa infinit sau încearcă un stil diferit de fiecare dată.

Verifică preț Eșarfe circulare AICI!

Pashmina

O pashmina autentică este realizată din lână de capră Kashmir Pashmina. Aceste capre se găsesc n Himalaya și produc o lână foarte fină și moale. Există multe eșarfe pashmina sintetice pe piață, așa că nu uitați să verificați din ce este fabricat articolul.

Eșarfele tradiționale din pashmina sunt mari și de formă dreptunghiulară, suficient de mari pentru a acoperi capul.

Le puteți purta în jurul umerilor, în jurul corpului, în jurul gâtului și al capului. Cine știe cu ce vei ajunge să te alegi?

Verifică preț Eșarfe tip Pashmina AICI!

Rectangular

Cunoscută și sub numele de eșarfă lungă, eșarfa dreptunghiulară este unul dintre cele mai populare și mai ușor de recunoscut tipuri de eșarfe. Această eșarfă poate fi legată în mai multe moduri, poate fi înfășurată în jurul gâtului de mai multe ori și poate fi purtată în tot felul de modele diferite.

Poți lăsa două capete să se desfășoare în spatele tău, poți lăsa un capăt lung peste umăr, poți lega lejer capetele împreună jos în fața corpului pentru a crea un colier eșarfă. Lungimea eșarfei vă permite să vă jucați cu purtarea acestui tip de eșarfă în tot felul de moduri diferite.

Puteți chiar să o înfășurați în jurul gâtului de mai multe ori și să înfășurați capetele pentru a vă acoperi doar gâtul. Cu cât vă jucați mai mult cu acest tip de eșarfă, cu atât veți găsi mai multe moduri de a o purta.

Dacă aveți de gând să experimentați diferite moduri de a lega o eșarfă, o modalitate bună de a începe este să lucrați cu o eșarfă dreptunghiulară lungă. Odată ce ați stăpânit câteva tipuri diferite de noduri, puteți începe să vă jucați cu lungimi mai scurte și alte tipuri de eșarfe.

Verifică preț Eșarfe dreptunghiulare AICI!

Șalul

Modelele de eșarfe șal sunt eșarfe pătrate, de obicei pliate în jumătate de-a lungul unei diagonale, care se poartă ca un șal. Aceste eșarfe sunt de dimensiuni oarecum mari datorită designului asemănător unui șal.

După cum sugerează și numele, aceste eșarfe pot fi purtate în jurul umerilor sau în jurul corpului. Legați-o în jurul taliei pentru a adăuga puțină vioiciune jumătății inferioare, dacă doriți. Șalul este suficient de mare pentru a fi purtat în jurul gâtului și al umerilor, de fapt.

Îndoiți-l, purtați-l desfăcut, faceți ce doriți. O eșarfă șal mare poate funcționa chiar și ca o eșarfă sau ca un articol de îmbrăcăminte asemănător cu un șal, dacă ai nevoie de ceva care să te protejeze de răcoarea serii.

Verifică preț Șaluri pentru femei AICI!

Snood

De obicei, snoodul se poartă în jurul gâtului, deși este confecționat din suficient material pentru a putea fi ridicat și peste cap. Snood-ul este o eșarfă circulară cu un design închis, dar cercul are o circumferință mult mai mică decât eșarfa infinită mai mare.

Snood-ul este făcut pentru a fi un articol de îmbrăcăminte călduroasă purtat pe vreme rece. De obicei, este confecționat  dintr-un material tricotat pentru  fi călduros, într-un design gros, care izolează gâtul de temperatura joasă.

Verifică preț Fulare cu glugă AICI!

Pătrat

O eșarfă pătrată poate fi mică sau mare, dar are întotdeauna o formă pătrată. Aceasta poate fi o eșarfă pătrată din mătase, o eșarfă pătrată din bumbac sau din orice tip de material.

Versiunile mai mici sunt doar suficient de mari pentru a fi legate în jurul gâtului, în timp ce modelele mai mari pot fi înfășurate în jurul gâtului și purtate într-o varietate de moduri.

Acesta este un stil clasic de eșarfă care poate fi purtat în mai multe feluri, pe mai multe locuri diferite de pe corp. Eșarfa pătrată poate fi împăturită în tot felul de moduri pentru a-și schimba forma sau poate fi legată în mai multe feluri pentru a crea un accesoriu grozav și atrăgător pentru orice ținută.

Verifică preț Eșarfe pătrate pentru femei și bărbați AICI!

Materiale eșarfelor

Eșarfele pot fi confecționate din orice material. Creatorii de modă și stilistii creativi au experimentat cu orice material la care vă puteți gândi, de la plastic la piele și până la orice tip de țesătură pe care o puteți numi.

Un material diferit creează cu siguranță aspecte și texturi diferite și poate determina chiar și modul în care vă stilizați și purtați eșarfa. O eșarfă din piele nu va avea aceeași flexibilitate și nu poate fi legată în același mod ca o eșarfă din mătase, de exemplu.

Aspectul și drapajul eșarfei din material va fi diferit, în funcție de tipul de țesătură sau de materialul textil din care este confecționată.

Diferitele materiale fac o mare diferență în ceea ce privește felul în care eșarfa arată și se simte pe corpul tău. Face diferența între a avea o eșarfă de înaltă calitate sau una care îți dă mâncărimi și nu arată la fel de bine pe tine.

Încercați să purtați eșarfe din materiale diferite pentru a vedea ce vă place și pentru a vă juca mai mult cu stilul eșarfei. Cu cât știți mai multe despre cele mai comune materiale pentru eșarfe, cu atât mai ușor vă va fi să alegeți eșarfe pe care să le purtați și să le stilizați.

Acrilic

Acrilicul este un material sintetic care creează o țesătură netedă, asemănătoare mătăsii, care este adesea folosită. Acest material are un grad ridicat de absorbție a umezelii. De asemenea, reține bine căldura, ceea ce îl face un material excelent pentru eșarfe. Cu toate acestea, acrilicul este un material destul de delicat.

Poate fi deteriorat de căldură, este predispus la încrețire și este mai inflamabil decât alte tipuri de țesături. Acesta este cel mai simplu mod de a obține o eșarfă care se simte ca mătasea, plătind în același timp un preț foarte puțin mătăsos.

Verifică preț Eșarfe din acril AICI!

Bumbac

Bumbacul este o fibră naturală care crește din pământ. Acest material este foarte respirabil și moale la atingere. Nu este iritant, nu provoacă mâncărimi pe piele și este rezistent. Bumbacul se poate spăla la mașină, ceea ce reprezintă un alt avantaj. Cu toate acestea, bumbacul se poate încreți și se poate destrăma și rupe prin utilizarea regulată.

Pentru că este rezistent, bumbacul este un material bun pentru eșarfe dacă doriți să încercați diferite tipuri de noduri. Fie că este vorba de un nod lejer sau unul complicat, bumbacul își va păstra forma și va rezista la răsucirea și întinderea care pot deteriora alte materiale.

Verifică preț Eșarfe din bumbac AICI!

Poliester

Poliesterul este o țesătură sintetică care este făcută pentru a fi foarte durabilă și respirabilă. Se poate spăla la mașină și este rezistent la cute. Poliesterul este o țesătură care necesită foarte puțină întreținere, fiind ușor de îngrijit și rezistentă la uzură.

Pentru că este ușor, durabil și ușor de spălat, țesătura din poliester este un bun material pentru eșarfe de vară.

Verifică preț Eșarfe din material sintetic AICI!

Mătase

Multe fibre sintetice sunt tratate pentru a se simți și arăta ca mătasea. Însă mătasea adevărată, autentică, este produsă de viermii de mătase. Acest material este apreciat pentru finețea, respirabilitatea și frumusețea sa. Mătasea este cea mai rezistentă țesătură naturală care există. Are o strălucire naturală superbă și o moliciune naturală.

Este una dintre cele mai apreciate țesături și una dintre cele mai populare pentru crearea eșarfelor. O eșarfă din mătase este frumoasă și arată și luxos. Poți găsi multe moduri creative de a purta o eșarfă de mătase, de la folosirea ei ca accesoriu pentru păr până la aranjarea ei pentru a completa o anumită ținută.

Verifică preț Eșarfe din mătase AICI!

Lână

Există multe tipuri de țesături din lână. Cașmirul, fleece și tweed sunt toate tipuri de lână. Aceasta este o țesătură veche, deoarece este una naturală. Lâna este fabricată din părul diferitelor animale, de obicei oi și capre.

Lâna este în mod natural izolatoare și rezistentă la foc. Această țesătură a fost purtată încă din cele mai vechi timpuri și este apreciată și astăzi pentru că este atât de caldă și moale. Diferitele tipuri de păr de animale și diferitele tipuri de a fi lucrată determină modul în care arată și se simte lâna.

Multe modele de eșarfe mai lungi concepute pentru a fi purtate iarna sunt realizate din lână.

Verifică preț Eșarfe din lână AICI!

Idei de îmbrăcăminte cu eșarfă

Deci, știți despre diferitele tipuri de eșarfe, despre dimensiuni și stil. Cunoașteți toate materialele cele mai folosite pentru a face eșarfe, cum se simt și cum arată. S-ar putea chiar să știți câteva moduri de a lega și de a purta o eșarfă, diferitele bucle și modele de noduri pe care le puteți face pentru a crea diferite aspecte.

Dar cum porți o eșarfă cu ideile de ținute pe care vrei să le încerci? Învățați câteva modele simple de eșarfe care vor pune în valoare și vor combina o ținută.

Joacă-te cu aceste idei de ținute diferite pentru a te obișnui cu purtarea unei eșarfe și, înainte de a-ți da seama, vei crea propriile tale look-uri unice, care vin doar de la tine și de la nimeni altcineva.

Începeți cu câteva idei de ținute clasice pentru a deveni un maestru al stilului care știe să se joace cu tot felul de look-uri diferite cu eșarfă.

Toamna Glam

Creează un look perfect pentru toamnă cu o eșarfă lungă și o curea îngustă. Începe cu o rochie simplă, pulover, și pantofi cu toc, închiși sau cizme cu toc înalt. Înfășoară eșarfa doar în jurul gâtului și înfășoară-o pe ambii umeri, în jos, pe partea din față a corpului.

Întindeți eșarfa și puneți o curea, care să țină eșarfa jos și la locul ei. Acest lucru creează un aspect finit plin de farmec, șic și elegant.

Atunci când vrei un look cu eșarfă de sezon, J. Crew are tot ce-ți trebuie. Veți găsi aici multe stiluri diferite, la modă și de sezon, deoarece site-ul este actualizat frecvent cu cele mai recente modele.

Magazinul are eșarfe de toate mărimile și stilurile. J. Crew este un nume celebru în modă, care este asociat atât cu un stil înalt, cât și cu o calitate înaltă. Magazinul online are, de asemenea, vânzări frecvente, astfel încât să puteți obține reduceri.

Business Casual

Alcătuiește un look business casual elegant cu o eșarfă, purtând-o cu pantaloni mulați și un pulover. O eșarfă drăguță din mătase sau satin este exact ceea ce trebuie pentru a pune în valoare această ținută. Legați-o în jurul gâtului pentru a adăuga cantitatea potrivită de eleganță și pentru a arăta un pic de stil. Finisează-l cu pantofi cu tocuri înalte.

Căutați modele frumoase de eșarfe la Anthropologie, un nume care este bine cunoscut pentru că oferă cele mai noi modele și cea mai bună modă în tendințe. Puteți găsi aici multe modele diferite de eșarfe și bandane, astfel încât să puteți începe să vă jucați cu ușurință cu acest accesoriu.

Anthropologie are eșarfe disponibile în mai multe combinații de culori, așa că, dacă găsești un stil care îți place, poți în continuare să schimbi culoarea.

Prețurile aici variază de la prețuri accesibile până la cele de lux și tot timpul apar stiluri noi, așa că, de obicei, puteți găsi ceva diferit de fiecare dată când faceți cumpărături online aici.

Folosiți diversitatea de modele pentru a cumpăra eșarfe în funcție de culoare, material, stil sau preț, astfel încât să fiți sigur că veți găsi exact ceea ce vă doriți.

Casual Sofisticat

Creați un look casual, dar totuși sofisticat și elegant. Începeți cu blugi drepți, cizme până la gleznă și o bluză cu mânecă lungă.

Finalizați cu o eșarfă și veți obține o ținută de toamnă sau primăvară perfectă pentru o întâlnire de o zi, o ieșire între fete sau pur și simplu pentru a arăta cât mai bine în timp ce faceți cumpărături, vizitați un muzeu sau faceți comisioane.

Căutați ceva clasic și sofisticat la Everlane. Acest magazin online are eșarfe superbe care arată și se simt cu siguranță, de înaltă calitate. Răsfoiți selecția de eșarfe din cașmir și alte modele de eșarfe tricotate pentru a obține completarea perfectă pentru orice look casual sofisticat.

Cumpărați eșarfe aici în funcție de culoare sau preț. Prețurile se situează în intervalul mediu, iar reducerile frecvente vă permit să găsiți cu ușurință o afacere bună pentru următorul accesoriu vestimentar preferat.

Vremea rece

Pentru a arăta elegant și total chic pe timp de primăvară și toamnă, începe cu blugi skinny și cizme până la genunchi. Un pulover mulat pe șolduri și o eșarfă completează ținuta. Acesta este un look excelent pentru a merge la cumpărături sau pentru a face comisioane, pentru o zi cu prietenii sau pentru o întâlnire la prânz cu o persoană iubită.

Acesta este, de asemenea, un look de seară excelent dacă aveți ceva casual de făcut.

Cumpărați, pentru un stil de înaltă calitate, de la Coach, un nume asociat cu moda de lux. Diversitatea magazinului nu dezamăgește. Veți găsi aici eșarfe de toate mărimile, stilurile și materialele diferite.

Diferite tipuri de eșarfe sunt disponibile în mai multe combinații de culori, astfel încât puteți cumpăra anumite stiluri și apoi să alegeți culoarea perfectă pentru a se potrivi cu garderoba dvs. existentă.

Coach este asociat cu luxul și calitatea, așa că eticheta de preț se potrivește cu numele celebru. Cu toate acestea, puteți găsi reduceri mari în magazinul online. Cea mai bună parte? Nu trebuie să spui nimănui că ți-ai luat eșarfa Coach cu o reducere uimitoare de 50 la sută.

Edgy

Pune o eșarfă de lână peste o jachetă de piele, blugi skinny și cizme înalte până la gleznă pentru a crea un look deosebit de edgy, perfect și pentru vremea de toamnă. Modelează perfect ținuta, asigurându-te că cizmele și jacheta se potrivesc. Adaugă tușa finală cu o geantă de mână care să se asorteze cu cizmele și jacheta.

Finisează-ți stilul îndrăzneț cu accesoriul perfect datorită firmei Loft. Vei găsi modele de eșarfe minunate aici. Acest magazin online este plin de eșarfe cu modele și stiluri diferite. Există aici eșarfe pentru toate anotimpurile și stiluri pentru toate personalitățile diferite.

Site-ul oferă tot felul de reduceri și articole de vânzare, astfel încât puteți obține întotdeauna chilipiruri bune aici.

European Chic

Acoperiți o rochie, cu o eșarfă mare și colorată. O geantă de mână și cizme asortate la gleznă vor completa look-ul. Aceasta este o ținută simplă și elegantă, care arată monden. Adăugați o pereche de ochelari de soare închiși la culoare și oamenii ar putea crede că sunteți un star de cinema european.

Găsește eșarfa perfectă pentru a-ți completa ideile de ținute europene la Eileen Fisher Acest magazin online este plin de eșarfe de înaltă calitate, realizate din țesături de lux, în o mulțime de modele diferite.

Cumpărați eșarfe confecționate din bumbac organic, mătase superbă, cașmir sau mai multe alte tipuri de materiale. Atunci când doriți să vă completați stilul cu ceva de lux, acesta este locul perfect pentru a începe cumpărăturile.

Prețurile reflectă materialele de înaltă calitate și designul elegant, dar unele articole sunt reduse foarte mult în timpul evenimentelor de vânzări, așa că puteți cumpăra întotdeauna cu înțelepciune și aștepta ca aceste oferte să sosească.

Glamorous

Canalizează-ți zeița interioară a ecranului cu un look desprins direct de la glamourul doamnelor de la Hollywood din anii 1940 și 1950. Poartă o bluză din mătase cu o fustă creion, o pereche de ochelari de soare negri, tocuri înalte și o eșarfă înfășurată în jurul capului.

Vei emana vibrații Grace Kelly sau Audrey Hepburn cu acest look plin de farmec, perfect pentru o întâlnire, o întâlnire importantă sau orice alt moment în care vrei să faci o impresie bună și să întorci capete.

Cumpărați pentru look-uri cu eșarfe pline de farmec,de  la Vida. Veți găsi aici multe modele superbe în toate stilurile diferite. Sunt suficiente eșarfe aici pentru a vă inspira să creați tot felul de look-uri.

Magazinul are eșarfe realizate din mătase, cașmir, lână merinos și multe altele. Magazinul online este plin de modele artistice, culori frumoase și modele uimitoare, care vă vor ajuta să creați look-uri glamorous perfecte.

Prețurile sunt medii și există mai multe oportunități de reducere disponibile prin intermediul magazinului online, astfel încât să puteți obține look-urile high-end pe care le doriți la un preț mai mic.

Stratificat

Blugii skinny, cizmele înalte, o cămașă cu mânecă lungă și un cardigan creează un look drăguț și stratificat. Adaugă o eșarfă drăguță și look-ul se schimbă cu adevărat. Finalizați cu o pereche de  cercei statement pentru a face ținuta să iasă cu adevărat în evidență. Pentru a stiliza ca o profesionistă, asigură-te că cerceii și eșarfa se potrivesc.

Fashion Days are destule modele de eșarfe, culori și modele pentru a vă ține ocupată la cumpărături,pentru o vreme. Există aici tot felul de eșarfe diferite, realizate din materiale diferite. Cea mai bună parte?

Toate au prețuri rezonabile. Fashion Days este un nume favorit în modă care este cunoscut nu numai pentru că oferă un stil la modă, ci și un stil accesibil. Puteți găsi aici tot ce aveți nevoie pentru a crea o ținută în straturi, de la eșarfă la toate celelalte piese care compun look-ul.

Magazinul este actualizat frecvent cu noi stiluri și modele care reflectă toate tendințele populare și puteți vedea chiar eșarfele așa cum sunt ilustrate pe modele, cu ținute care pot funcționa pentru tot felul de look-uri diferite.

Cumpărăturile de aici vă pot da inspirația pentru a începe să inventați tot felul de ținute variate,  cu eșarfe. Așa că jucați-vă pentru o vreme și în curând, vă veți purta  eșarfele ca un adevărat expert în modă.

Retro

Creează un look retro super drăguț, prinzându-ți părul într-o coadă de cal și îmbracă corpul într-o rochie clasică swing cu fustă circulară evazată. Coada de cal ar trebui să fie chiar la nivelul creștetului capului.

Leagă o eșarfă ușoară în jurul cozii de cal pentru a adăuga un strop de culoare și pentru a aduce un omagiu unui look popular, datând din anii 1950.  Așa este. Chiar și coafurile tale pot fi stilizate cu o eșarfă! Dacă ai părul scurt, leagă eșarfa în jurul capului pentru a crea același efect și a obține look-ul retro pe care ți-l dorești.

Începeți să căutați eșarfe frumoase în stil retro la Talbots. Acest magazin online are o mulțime de eșarfe drăguțe realizate în culorile și modelele potrivite,  care evocă stilul retro clasic și amuzant.

Puteți găsi aici mai multe stiluri diferite de eșarfe, inclusiv toate tipurile de eșarfe populare tradiționale. Unele eșarfe de aici sunt disponibile în diferite culori și modele, iar toate au prețuri rezonabile.

Articolele de aici sunt adesea reduse, așa că vă puteți aștepta întotdeauna o reducere. Talbots găzduiește, de asemenea, evenimente de vânzări sezoniere, astfel încât aveți posibilitatea de a obține și mai multe chilipiruri.

Profesional

Arătați profesionist și totuși la modă purtând eșarfa cu un blazer structurat,  peste o bluză. Asortează această eșarfă cu pantaloni conici și mocasini și vei avea un look de birou uimitor, extrem de profesional și, de asemenea, foarte la modă. Nu uita să rămâi la o paletă de culori mai atenuată atunci când te îmbraci pentru locul de muncă.

Chiar și accesoriile tale ar trebui să fie în nuanțe de maro, navy, gri și negru.

Express are o mulțime de modele frumoase de eșarfe care sunt perfecte pentru orice look profesional. Cumpărați aici eșarfe de toate mărimile și stilurile. Puteți căuta eșarfe realizate în diferite materiale, modele și culori.

Unele stiluri sunt disponibile în mai multe culori, așa că, dacă găsiți ceva ce vă place, puteți oricând să îl obțineți în culori diferite. Cu reducerile frecvente și reducerile bonus pentru cumpărătorii online, pe care le oferă acest site, veți putea să cumpărați des și să obțineți tot felul de articole minunate.

Există o selecție excelentă de eșarfe foarte accesibile aici, așa că nimic nu vă împiedică să vă jucați cu toate ideile de ținute care sunt construite în jurul acestui accesoriu distractiv.

Îmbrăcăminte de zi sexy

Creează un look puțin sexy și totuși potrivit pentru birou purtând o eșarfă mică de mătase la gât,  cu o rochie creion. Asortează eșarfa cu o pereche de pantofi cu tocuri  și vei obține o ținută ideală pentru o întâlnire de afaceri sau pentru a te întâlni cu prietenii la un pahar după serviciu.

Pentru a aduce cu adevărat look-ul la înălțime, adaugă o pereche de cercei care se asortează cu eșarfa. Păstrează decolteurile închise,  ori de câte ori te îmbraci pentru birou.

Găsiți completarea perfectă pentru orice ținută cu eșarfele de la Kate Spade. Acest celebru creator de modă este cunoscut pentru aspectul său elegant. Puteți găsi aici toate cele mai în vogă și cele mai hot mode, așa că nu veți da greș la acest magazin.

Modelele, culorile și stilurile în vogă observate în moda populară,  sunt determinate de designeri precum Kate Spade, așa că aici puteți găsi unele dintre cele mai tari modele,  în premieră. Există o selecție frumoasă de eșarfe în toate culorile și modelele diferite la acest brand. Nu uitați că, deoarece Kate Spade este un designer, veți plăti un preț de designer.

Întrebări frecvente despre eșarfe

Eșarfele sunt un articol vestimentar străvechi și, de-a lungul anilor, au fost folosite pentru tot felul de idei de modă diferite. Soldații și membrii familiei regale au purtat eșarfe pentru a-și completa ținutele,  din tot felul de motive diferite.

Eșarfele pot fi practice, pot fi la modă, pot adăuga multe la orice ținută. Sunt făcute în toate modelele și materialele, culorile și dimensiunile diferite. Sunt multe de luat în seamă! Așa că, dacă încă mai aveți întrebări, nu vă faceți griji.

Avem răspunsurile la toate întrebările despre cum să stilizezi o eșarfă și cum să o porți ca o adevărată profesionistă în materie de stil. Află răspunsurile și, în curând, vei reuși să obții toate look-urile pe care ți le dorești cu eșarfe.

Poți purta o eșarfă vara?

Nu există niciun motiv pentru care să nu poți purta o eșarfă vara, pentru a adăuga stil oricărei ținute de vreme caldă. O simplă bandană la gât este un mod drăguț de a accesoriza orice ținută. Aceasta este, de asemenea, o perioadă excelentă a anului pentru a purta o eșarfă legată în jurul cozii părului. De asemenea, poți purta una în jurul capului.

Există o mulțime de moduri diferite în care puteți purta o eșarfă vara. Joacă-te cu diferite look-uri și dezvoltă-ți propriul stil de vară, în purtarea eșarfei.

Ar trebui ca eșarfa și pălăria să se potrivească?

Atunci când doriți să creați un look coordonat, o regulă bună este să asortați o pălărie și o eșarfă care să se potrivească. Dacă ești destul de încrezătoare când vine vorba de amestecarea și asortarea culorilor, poți deveni mai experimentală și poți purta o pălărie și o eșarfă într-un look nepotrivit.

Moda depinde în întregime de tine și ești liberă să îți creezi propriul stil. Cu toate acestea, purtarea unei pălării și a unei eșarfe asortate este un look de iarnă frumos și un mod elegant de a accesoriza orice ținută.

Există mai multe moduri de a asorta pălăria cu eșarfa. Puteți obține întotdeauna o pereche eșarfă/pălărie realizată în aceeași culoare și aceeași țesătură, concepută pentru a funcționa ca un set pe care să îl purtați împreună.

Cu toate acestea, puteți, de asemenea, să vă asortați eșarfa și pălăria separat, asortând o pălărie de culoare solidă cu o eșarfă cu model. Dacă pălăria este una dintre culorile din model, este o potrivire strălucită. De asemenea, puteți face o potrivire prin asortarea unei eșarfe cu banda pălăriei.

Fiți creativi și adăugați o floare la pălărie, apoi asortați eșarfa la aceasta. Căutați mici modalități de a face un artificiu de stil,  atunci când doriți ca pălăria și eșarfa să se potrivească.

Când nu vrei, asortează pălăria cu altceva ce porți și asortează eșarfa cu încă un obiect pe care îl ai pe tine. Moda înseamnă să-ți exprimi propriul stil și creativitatea. Iar dacă stilul și creativitatea ta contrastează mai degrabă decât să se potrivească, lasă-ți pălăria și eșarfa să exprime acest lucru.

Când poți purta o eșarfă?

Nu trebuie să vă păstrați eșarfele pentru vremea de iarnă. Eșarfele ușoare sunt o completare excelentă pentru ținutele de primăvară și de vară, de asemenea. Poți purta o eșarfă oricând, cu orice ținută.

O eșarfă poate fi folosită pentru a adăuga culoare și stil la o ținută casual, un look semi-formal, un look profesional sau aproape orice alt tip de look pe care încercați să îl creați.

Singurul moment în care ai putea avea probleme în a purta o eșarfă este la un eveniment formal de orice tip. Cu toate acestea, chiar și acest lucru se poate face dacă ești elegantă în această privință și suficient de încrezătoare pentru a reuși. Nu uitați, moda poate fi orice și chiar nu există reguli.

Pe vreme mai caldă, lăsați eșarfele tricotate în dulap. Alegeți o eșarfă confecționată dintr-un material ușor, cum ar fi sifonul sau mătasea sau chiar un bumbac cu țesătură lejeră. Oricare dintre acestea sunt perfecte pentru a fi purtate primăvara și vara.

Care este avantajul de a folosi o eșarfă-infinit?

Eșarfa infinit este concepută pentru a fi foarte ușor de purtat. Asta pentru că,  capetele eșarfei sunt deja unite între ele. Eșarfa infinit poartă acest nume pentru că este un cerc, care se învârte pur și simplu la infinit. Este destul de ușor să înfășori un cerc în jurul gâtului tău.

Puneți-l chiar în jurul gâtului și lăsați-l să cadă, înfășurați-l o dată sau de două ori. Distrează-te jucându-te cu ea, pentru că pentru asta este concepută eșarfa infinit.

Avantajul clar al purtării unei eșarfe infinit este ușurința cu care se poartă. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la crearea unui nod fantezist sau la legarea ei într-un anumit mod. Nu trebuie să fii atentă la modul în care o înfășori în jurul gâtului. Pur și simplu o arunci pe tine și ieși pe ușă.

De asemenea, vă puteți juca cu stilul eșarfei. Purtați-o în jurul umerilor, în jurul gâtului sau în jurul capului. Eșarfa infinit poate fi purtată în tot felul de moduri diferite.

Ce tipuri de eșarfe sunt la modă?

Eșarfele, sub diferite forme, au fost purtate încă din cele mai vechi timpuri și chiar și atunci, oamenii experimentau diferite moduri de a le stiliza. Se pare că, până acum, oamenii ar fi rămas fără idei de eșarfe. Greșit! Moda evoluează și se schimbă mereu. Unele stiluri ies din modă și apoi revin, poate chiar sute de ani mai târziu.

Pentru a fi la curent cu ceea ce este la modă în lumea fashion, urmăriți celebritățile populare de pe Instagram. Urmăriți personalitățile din lumea modei pentru a vedea cele mai recente look-uri.

Adesea, vă puteți face o idee despre ce este la modă uitându-vă la ceea ce este în trend pe rețelele de socializare. Multe celebrități folosesc rețelele de socializare pentru a-și expune cele mai recente ținute, ceea ce vă oferă o mulțime de modalități de a găsi idei pentru propriul dvs. stil.

Verifică preț Eșarfe pentru femei – diferite modele AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tipuri de ruj diferite

12 tipuri de ruj diferite

Rujul are o istorie plină de culoare care datează din perioada primelor civilizații, atunci când bărbații și femeile își colorau buzele atât în ​​scopuri estetice,

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care