Cum adaugi accesorii la o ținută de bază

Accesorii ale unei ținute

Îi cunoaștem cu toții… Acei oameni care arată uimitor, indiferent de ce poartă pe ei. Și reușesc întotdeauna să rămână fideli stilului lor personal! Cum ar fi?

Cu toții îi cunoaștem… Acele persoane care arată uimitor, indiferent de ce au pe ele. Și reușesc întotdeauna să rămână fideli stilului lor personal! Cum reușesc ele să facă asta?

Ei bine, există o mulțime de oameni la modă care nu vor dori ca noi să le împărtășim secretele în acest articol. Dar o vom face oricum.

Cum reușesc unii oameni să apară mereu în fața noastră, cu un aspect perfect? Există un răspuns într-un singur cuvânt la această întrebare: Accesorizare.

Știm că sună prea simplu ca să fie adevărat. Cu toate acestea, persoanele care arată întotdeauna bine au stăpânit arta fină – dar surprinzător de complicată – a accesorizării.

Dacă doriți să fiți unul dintre acești oameni, atunci lăsați acest articol să fie ghidul dvs. în această formă de artă complexă. Astfel încât, până când vei termina de citit, să știi cum să eliberezi fashionista din tine. Și vei ști cum să transformi orice ținută de bază în ceva demn de podium.

Ce este accesorizarea?

Accesoriile sunt vitaminele modei

– Modelul și designerul Anna Del Russo

Accesorizarea este ingredientul secret care poate transforma orice ținută monotonă și veche în ceva de neuitat.

Accesorizarea este acțiunea de a folosi piese mai mici – cunoscute și sub numele de accesorii – pentru a adăuga dimensiune, profunzime și individualitate unui look. Accesoriile pot fi, de asemenea, adaosuri practice la o ținută.

Un accesoriu bine plasat poate da o nouă viață unei ținute pe care ai mai purtat-o de zeci de ori.

În timp ce accesorizarea poate părea un concept simplu la prima vedere, există un set de abilități necesare pentru a reuși acest lucru. Vestea bună este că, cu cât exersați mai mult, cu atât mai bine vă veți descurca.

Dacă încerci să arăți bine cu un buget limitat, atunci investiția în accesorii bune este o idee bună. Poți folosi accesorii de înaltă calitate pentru a transforma ținutele de ocazie din monotone în fabuloase. Chiar și o cataramă la centură, deosebită și interesantă, poate schimba un look.

Cheia pentru o accesorizare reușită este să cunoști regulile modei, să nu exagerezi și să te distrezi. Cel mai important accesoriu este încrederea în tine, așa că nu te forța niciodată să porți accesorii sau ținute care te fac să te simți prost în legătură cu felul în care arăți.

Vom aborda mai multe despre regulile de accesorizare mai târziu în acest ghid.

Întotdeauna am crezut că accesoriile sunt punctul de exclamare al ținutei unei femei

 Michael Kors, Designer

Cele mai importante tipuri de accesorii sunt:

Tipuri de accesorii

Accesoriile sunt importante și devin din ce în ce mai importante pe zi ce trece

Giorgio Armani, Designer

Acum, că am acoperit ce înseamnă accesorizarea, vom face o incursiune mai profundă în cele mai comune 9 categorii în care se încadrează majoritatea accesoriilor.

Încălțăminte

Aș fi fericită dezbrăcată atâta timp cât aș purta o pereche de pantofi fabuloși

Modelul și designerul Anna Del Russo

Încălțămintea este probabil singurul tip de accesoriu pe care va trebui să îl purtați zilnic. Și, din acest motiv, este adesea trecută cu vederea. Încălțămintea creează adesea fundația pentru restul accesorizării noastre. Acest lucru înseamnă că este foarte important să o faceți bine.

Unele ținute vor cere ca încălțămintea să treacă în plan secundar. În acele zile, veți dori să purtați ceva neutru sau clasic – cum ar fi o pereche de pantofi negri sau niște adidași albi.

În alte zile, veți dori ca încălțămintea să fie în centrul atenției. Ele vor fi piesa care vă va face look-ul fabulos.

Încălțămintea vine în atât de multe forme și mărimi, încât este important să ai o gamă bună în garderoba ta. În unele zile veți avea nevoie de flip flop-uri delicați, iar în altele, veți avea nevoie de cizme de piele,  înalte până la coapse.

Singura noastră regulă în materie de încălțăminte este să fie cât mai practică posibil – de exemplu, tocurile înalte sunt un accesoriu nepotrivit pentru o zi de drumeții.

Verifică preț Încălțăminte pentru femei și bărbați AICI!

Bijuterii

Nu poți plânge pe umărul unui diamant, iar diamantele nu-ți vor ține de cald noaptea, dar sunt cu siguranță distractive când soarele strălucește

Actrița și modelul Elizabeth Taylor

Această categorie este una dintre preferatele tuturor. Cu toții iubim lucrurile strălucitoare, este în natura noastră.

Unul dintre lucrurile minunate despre bijuterii este că tendințele în materie de bijuterii se schimbă foarte rar. Odată ce achiziționați o piesă, o veți putea purta ani la rând. Mai ales, dacă investiți în piese realizate într-un stil clasic.

De fapt, bijuteriile sunt unul dintre puținele domenii ale modei care capătă valoare pe măsură ce îmbătrânesc.

Ce am putea include în categoria bijuteriilor?

Ei bine, cele evidente, cum ar fi inelele, cerceii, colierele și brățările. Dar categoria include, de asemenea, piercing-uri (cum ar fi cele din buric și inelele de nas), precum și lanțuri de corp și ceasuri.

Pentru că bijuteriile nu se demodează, nu aveți neapărat nevoie de multe bijuterii. Mai ales, dacă sunteți la începutul călătoriei dvs. de accesorizare și încă încercați să vă descoperiți stilul personal.

Dacă sunteți începătoare în achiziționarea de bijuterii, vă recomandăm să începeți cu trei elemente principale – un set de cercei din argint sau aur care vă plac, un pandantiv simplu și un ceas frumos. Încercați să cumpărați piese clasice, simple, care ar putea merge cu orice ținută.

Stilurile clasice de ceasuri sunt cu adevărat atemporale. Multe modele nu s-au schimbat la exterior de peste 60 de ani.

Același lucru este valabil și pentru cercei și brățări. Multe dintre stilurile care au fost populare în anii 1920 sunt încă populare astăzi, în anii 2020.

Verifică preț Bijuterii – diferite tipuri AICI!

Accesorii pentru păr

Accesoriile pentru păr oferă o modalitate ușoară de a vă pune în evidență stilul personal

Stilistul și vedeta Queer Eye Tan France

(Coafurile și accesoriile pentru păr sunt două categorii diferite, vom vorbi mai multe despre coafuri mai târziu în această secțiune).

Dacă ești binecuvântată cu suficient păr pentru a putea fi accesorizat, atunci ai o mare oportunitate de a te distra puțin cu moda. Dacă vrei să folosești accesorii jucăușe, atunci părul tău este locul potrivit pentru a o face.

Pe de altă parte, poți folosi accesoriile de păr (sau lipsa lor) pentru a adăuga clasă și rafinament unui look. Un exemplu excelent pe care îl dă Tan France este să schimbi banda de păr maron cu un elastic de păr alb, din mătase.

Vara este un moment excelent pentru a scoate la iveală bentițele și eșarfele de păr colorate. Ambele sunt foarte bune pentru a vă ține părul departe de față și, prin urmare, pentru a vă menține răcoarea. Accesoriile nu trebuie să fie practice, dar s-ar putea să ți se pară că accesoriile de păr nepractice sunt mai mult deranjante decât merită.

Verifică preț Accesorii pentru păr AICI!

Genți de mână

Sunt foarte bine organizată în ultima vreme, îmi țin viața în geantă, ca majoritatea femeilor

Britt Ekland, Model

Gențile de mână sunt un alt exemplu excelent de accesoriu practic. Alegerea genții este adesea dictată de ceea ce trebuie să transportați cu dumneavoastră (dacă nu sunteți suficient de norocoasă să aveți un asistent sau un partener care să transporte lucrurile în locul dumneavoastră).

Acestea sunt un alt accesoriu (ca și încălțămintea) pe care vă veți trezi că îl veți folosi în majoritatea zilelor.

Gențile pot fi de la genți de mărimea unei cărți de credit la valize cu rotile cu care vă îmbarcați în avion – și tot ce se află între ele. Și vin în toate formele, mărimile, culorile și materialele. De asemenea, ele vin într-o gamă foarte largă de prețuri.

Nu orice geantă este potrivită pentru orice situație. Și nu orice geantă trebuie să fie o piesă care să atragă atenția.

Dacă intenționați să investiți pentru prima dată în gențile dumneavoastră, atunci ar trebui să vă asigurați că aveți cel puțin o geantă neutră și practică pe care o puteți folosi în fiecare zi, fără să vă faceți prea multe griji că se va uza.

Verifică preț Genți de mână AICI!

Curele

Văd accesoriile BOLD ca pe o armură pentru femei.

Actrița și modelul Rachel Zoe

Curelele s-au născut din necesitate. Dar ele au evoluat în ceva mult mai mult. Acum sunt mai mult decât funcționale, ele sunt la modă.

Principalul beneficiu al purtării unei centuri este capacitatea acesteia de a defini talia și de a da formă (sau iluzia de formă) unei ținute. Acestea arată bine pe toate genurile și tipurile de corp.

Curelele sunt înguste, subțiri, simple, și cam tot ce se află între ele. ,

În această categorie sunt incluse și cataramele de centură. Cea mai veche cataramă de centură cunoscută datează din epoca fierului și au fost purtate de aproape toate culturile de atunci. În ultimele decenii, cataramele de centură au căpătat o reputație mixtă, deoarece au fost adoptate de multe mișcări politice.

Cu toate acestea, nu subestimați puterea pe care o poate avea o cataramă de centură bine aleasă asupra unei ținute altfel plictisitoare. Uitați-vă doar la nebunia curelelor Gucci, care a început acum 40 de ani și care continuă să fie puternică.

Verifică preț Curele – diferite modele AICI!

Machiaj

Folosesc culoarea ca pe un instrument pentru a pune în valoare frumusețea naturală a cuiva și pentru a celebra strălucirea unei femei. La fel cum machiajul este un accesoriu. De asemenea, cred cu tărie în punerea în valoare a frumuseții femeilor cu ajutorul bijuteriilor

Makeup artist Kerry Malouf

Industria machiajului valorează în prezent peste 532 de miliarde de dolari. Da, ați citit bine. Mulțumită artiștilor de machiaj precum Charlotte Tilbury și Pat Mcgrath care au făcut trecerea de la artist la proprietar, putem învăța de la cei mai buni atunci când vine vorba de utilizarea machiajului ca accesoriu.

Posibilitățile sunt infinite atunci când vine vorba de folosirea machiajului ca accesoriu. Îl poți folosi pentru a reflecta teme din ținuta ta, pentru a o contrasta sau pentru a încerca să distragi complet atenția de la ținuta ta.

Când vă începeți călătoria în modă, ar trebui să vă dedicați ceva timp pentru a învăța cum să folosiți machiajul ca accesoriu. Ar trebui să experimentezi diferite look-uri și să petreci ceva timp citind despre subiect, pentru a urmări ce fac artiștii profesioniști în machiaj. Petreceți ceva timp pentru a învăța regulile.

Pentru că, odată ce ai învățat regulile, poți începe să le încalci. Mai multe despre acest lucru mai târziu.

Mulți artiști de machiaj au grijă să traseze o linie de demarcație între machiaj ca accesoriu și necesitate. Este ceva ce putem purta atunci când ne face să ne simțim bine, dar, ca toate celelalte accesorii, nu ar trebui să purtăm niciodată machiaj pentru că ne simțim presați să facem acest lucru.

Verifică preț Produse de machiaj AICI!

Păr

Cred că cel mai important lucru pe care îl poate avea o femeie – pe lângă talent, bineînțeles – este coafeza ei

Actrița Joan Crawford

Una dintre adevăratele bucurii ale părului ca accesoriu,  este că este unic pentru noi. Părul nostru natural este adesea un produs al istoriei familiei noastre. A ne trata părul ca pe un accesoriu și a-l purta cu mândrie este o modalitate excelentă de a ne sărbători atât moștenirea, cât și frumusețea noastră naturală.

A purta părul natural este una dintre cele mai adevărate și autentice expresii ale stilului tău personal.

Acestea fiind spuse, nu este nimic greșit în a te exprima prin modul în care îți aranjezi părul. Dacă îți place să te bucuri de un mullet, atunci dă-i drumul. Dacă îți place să-ți vopsești părul în toate culorile curcubeului, atunci fă-o! Așa cum am menționat mai sus, încrederea este cel mai important accesoriu pe care îl poți purta.

Dacă ești începătoare în materie de coafură, atunci cel mai bun lucru pe care îl poți face este să petreci ceva timp cu un hairstylist care te va ajuta să afli ce ți se potrivește și ce tip de păr ai.

Accesorii de iarnă

O femeie își face ținuta cu propriile accesorii

Ciara

Lunile reci și umede pot fi o perioadă dificilă pentru a purta accesorii, deoarece tot ce ne dorim este să ne învelim într-o haină masivă și să nu ieșim din casă până la sosirea primăverii. Dar, nu vă temeți, este posibil să arătați bine, chiar și în toiul iernii, întrebați-o pe Priyanka Chopra Jonas.

Iarna oferă câteva oportunități excelente de a vă încălzi și de a arăta bine. Eșarfele, mănușile și pălăriile sunt o sursă ușoară de textură și culoare pentru a le asocia cu ținutele închise la culoare. Sau dacă purtați îmbrăcăminte exterioară îndrăzneață, atunci accesorii simple pot face ca haina să iasă în evidență.

Pentru noi, adevărata vedetă a spectacolului în timpul iernii sunt cizmele. Nu ne putem sătura de ele. Adorăm să ne purtăm cizmele Chelsea stacojii, cizmele înalte până la coapsă și chiar și cizmele Huntington wellies.

Lunile de iarnă sunt momentul perfect pentru a scoate la iveală rujurile și fardurile de obraz în tonuri de fructe de pădure și de roșu vampir. În același timp, este momentul perfect pentru a vă picta pleoapele cu verde și maron strident sau pentru a pune pe pleoape niște lumini strălucitoare în tonuri de bijuterii.

Verifică preț Accesorii de iarnă pentru femei AICI!

Cum să accesorizezi

Moda nu este ceva care există doar în rochii

Coco Channel

Acum că am aflat ceva mai multe despre categoriile de bază ale accesoriilor, haideți să aruncăm o privire practică asupra modului în care se asamblează o ținută.

Echilibrul corect este esențial atunci când vine vorba de accesorii și, da, există un lucru precum prea multe accesorii. Dacă aveți îndoieli, urmați cuvintele nemuritoare ale lui Coco Channel:

Înainte de a ieși din casă, uită-te în oglindă și scoate un accesoriu

(Poți avea încredere în Coco, chiar știa despre ce vorbește).

Ce accesoriu să alegeți

Atunci când îți asamblezi o ținută, este important să știi ce look încerci să creezi. Acest lucru vă va ajuta să vă ghidați atunci când vine vorba de a pune accesorii. Dacă știi că încerci să creezi un look grunge, atunci nu vei avea nevoie de acel șir de perle. La fel, probabil că poți sări peste colierul roz aprins pentru look-ul tău inspirat de Hepburn.

Întotdeauna recomandăm ca începătorii să înceapă prin a alege un accesoriu care să le servească, pentru a alege restul apoi.

S-ar putea să decideți că vreți să purtați pălăria de paie cu boruri largi. Puteți face din aceasta accesoriul dvs. principal. Apoi, încercați să alegeți alte câteva accesorii care să completeze cu adevărat acel articol.

Dar, înainte de a fi prea entuziasmată de accesorii suplimentare, asigură-te că găsești modul perfect de a stiliza accesoriul tău. Asigurați-vă că vă place și că vă simțiți confortabil cu el.

După ce ești mulțumită de piesa care te-a făcut să te remarci, poți alege elemente care vor aduce echilibru ținutei tale și vor atrage privirile oamenilor asupra piesei potrivite.

Gândiți-vă la culori, modele și imprimeuri

Există două moduri de abordare a acestei secțiuni:

  1. Folosirea accesoriilor uni cu ținute pline de culori vii
  2. Folosirea accesoriilor viu colorate pentru a le adăuga la o ținută simplă

Folosirea accesoriilor uni cu ținute pline de culori vii

Uneori poate fi dificil să găsești un accesoriu care să se potrivească cu o ținută strălucitoare. Este la fel de dificil să găsești accesorii care să funcționeze cu piese cu model și/sau animal print.

Nu intra în panică, îți amintești acele piese clasice în care ți-am spus să investești mai devreme (pandantivul simplu din argint sau aur, cerceii și ceasul superb)? Aici este momentul în care acestea își intră în drepturi.

Piesele clasice și atemporale, cum ar fi o curea din piele maro, un ceas sau cercei cu diamante, nu se demodează niciodată. Și se potrivesc cu orice ținută. Așa că, atunci când ați alcătuit o ținută vibrantă, scoateți aceste piese discrete, dar elegante, pentru a vă echilibra look-ul.

Folosirea accesoriilor viu colorate pentru a adăuga la o ținută simplă

Aceasta este cu siguranță cea mai interesantă dintre cele două categorii. Accesorizarea unei ținute uni, nude sau monotone este o ocazie excelentă de a te distra cu moda.

De ce să nu asortezi o ținută all black cu o pereche de cizme cu imprimeu leopard. Sau combinați o ținută numai din denim cu o batistă roșie vibrantă,  la gât.

Poartă accesorii care îți aduc bucurie și te fac să te îndrăgostești de o ținută, oricât de simplă ar fi aceasta.

Un ultim sfat – există un astfel de lucru ca fiind prea asortat. Încercați să evitați acest lucru atunci când este posibil – de exemplu, nu aveți nevoie de o geantă cu imprimeu leopard, o eșarfă și o curea de ceas care să se potrivească cu cizmele cu imprimeu leopard.

Folosiți accesorii pentru a transforma ținutele

Dacă ai ajuns până în acest punct al articolului fără să-ți dai seama că poți folosi accesorii pentru a-ți transforma ținuta, atunci trebuie să începi să citești de la început. Ceea ce vom discuta pe scurt în această secțiune este să faci acest lucru cu intenție.

Un exemplu este folosirea accesoriilor pentru a transforma o ținută dintr-una de zi în una de noapte.

Un costum pantalon cu un blazer asortat și pantofi confortabili este un look excelent pentru birou. Cu toate acestea, la sfârșitul zilei, dacă trebuie să mergeți la o întâlnire, ar trebui să renunțați la blazer și la pantofi. Pune-ți un colier statement și o pereche de tocuri care să îl completeze – și ești gata să ieși în oraș.

Machiajul va fi una dintre armele tale secrete atunci când vine vorba de acest tip de transformare. Este cu adevărat greu de înțeles puterea de transformare a unui fard fumuriu și a unui ruj roșu.

Acest truc este perfect pentru acele zile în care nu ai timp sau posibilități de a-ți schimba ținuta între două evenimente. Ar trebui să alcătuiești aceste combinații de ținute din timp, mai ales dacă ești o persoană care este adepta planurilor de ultim moment.

Dacă aveți dubii, folosiți accesorii colorate peste o ținută monocromatică.

Faceți ținutele unice

În ciuda dorinței noastre, majoritatea dintre noi nu ne putem permite să purtăm o ținută nouă în fiecare zi. Există doar un număr limitat de combinații ale acelorași haine pe care le poți pune împreună înainte de a începe să urăști tot ceea ce ai.

Aici intervin accesoriile.

Adăugând trei accesorii diferite la garderoba ta, ai extins aproape la infinit diferitele combinații vestimentare pe care le ai în garderobă.

Cu accesoriile potrivite, puteți da o nouă viață garderobei dumneavoastră. Puteți preveni monotonia. Și puteți continua să experimentați moda, fără a fi nevoie să transformați fiecare cameră din casă într-un dulap. Deși, am face asta cu siguranță dacă ne-am putea permite.

Nu vă faceți griji cu privire la potrivirea accesoriilor

Am menționat deja acest lucru pe scurt. Dar este foarte important, așa că dorim să-l aducem din nou în discuție.

Să alcătuiești o ținută cu toate accesoriile asortate este o greșeală pe care începătorii o fac mereu. Cu cât experimentezi mai mult cu combinațiile de accesorii, cu atât vei avea mai multă încredere în tine. Și vei deveni și mai bună la acest lucru.

Ținutele asortate strigă începător. De asemenea, acestea pot elimina un anumit nivel de clasă din ținută. Un sfat de top de la Tan France este să înveți mai multe despre teoria culorilor, deoarece te va ajuta să găsești modalități mai creative de a combina accesoriile.

Dezlănțuie fashionista din tine

Intrarea în lumea modei este o sarcină descurajantă. Când o faceți, amintiți-vă că toată lumea a început de undeva. Tuturor ne-a luat timp să ne trezim fashionista interioară.

Ne-au trebuit mulți ani de încercări și erori (uneori jenante) pentru a ne da seama cum să ne descoperim propriile gusturi și stil vestimentar. Cu toate acestea, am decis să vă împărtășim descoperirile noastre, astfel încât să puteți evita unele dintre greșelile pe care le-am făcut noi.

Așadar, iată ghidul nostru rapid pentru a vă dezlănțui fashionista interioară.

Găsiți inspirația noastră – reviste de modă, bloguri și social media

Când înveți să pictezi, începi prin a-i studia pe maeștrii precum Michelangelo și Monet. Aceasta este o modalitate excelentă de a învăța ce face o pictură bună și cum sunt toate detaliile puse împreună. De asemenea, ești încurajat să te uiți la arta care nu-ți place, deoarece poți învăța la fel de mult din aceasta.

Atunci când vă începeți călătoria în modă, ar trebui să încercați să explorați cât mai multe căi. Uitați-vă prin reviste de modă și prin mediile sociale ale liniilor de îmbrăcăminte. Notați lucrurile care vă atrag și de ce. Încearcă să recreezi și tu ceva similar. Dacă vă place, atunci grozav, dacă nu, atunci ați învățat ceva nou despre dumneavoastră în acest proces.

Consumați cât mai mult conținut de modă în primele etape.

Căutați accesorii – Verificați magazinele de vechituri și cele de lichidare de stocuri

Când sunteți la început ar trebui să încercați să evitați să cheltuiți prea mulți bani pe obiecte care nu sunt clasice sau atemporale.

În acest moment al călătoriei tale în domeniul modei, înveți cine ești, ce-ți place și cum te îmbraci.

S-ar putea să fiți tentată acum de un lanț de corp de designer. Dar s-ar putea să vă dați seama că, pentru dumneavoastră, să vă puneți lanțuri de corp este un efort prea mare, așa că nu veți ajunge să le purtați niciodată. Dacă ați luat un lanț de corp de la un magazin de lichidare de stoc, atunci ați învățat această lecție fără să pierdeți mulți bani. Ceea ce nu vă doriți este să aveți un lanț de corp de designer care să stea degeaba și să nu fie folosit.

Pe măsură ce vă cunoașteți mai bine fashionista interioară, veți începe să învățați în ce tipuri de articole merită să investiți. Dacă vă plac pălăriile și le veți purta tot timpul, atunci ar putea merita să cumpărați o pălărie de designer. În timp ce s-ar putea, de asemenea, să nu aveți niciun interes pentru genți de mână, deci cu siguranță nu ar trebui să vă cumpărați un Birkin.

În concluzie, pe măsură ce vă explorați gusturile, nu investiți prea mult în accesorii care nu sunt clasice sau atemporale – cum ar fi bijuteriile și ceasurile simple.

Nu-ți fie teamă să cheltuiești mult pe acele obiecte clasice

Continuând de la secțiunea anterioară, să vorbim despre motivul pentru care, chiar și ca începător, este bine să investești în piese clasice – în special în bijuterii.

Dacă investești 600 de dolari într-un ceas clasic, nu vei avea regrete. Acel ceas nu se va demoda niciodată. Cel mai probabil, dacă îl achiziționați de la o marcă dezirabilă, atunci va deveni cu atât mai valoros cu cât îl veți avea mai mult timp. De asemenea, ceasul vă va dura zeci de ani.

Un alt beneficiu al investiției în bijuterii, mai degrabă decât în alte tipuri de accesorii, este că ceasurile și bijuteriile sunt relativ ușor de reparat în cazul în care se deteriorează. Ceasurile vor avea nevoie ocazional de înlocuirea bateriei – care costă de obicei mai puțin de 20 de dolari.

Bijuteriile pot avea nevoie să fie duse la curățat o dată la aproximativ fiecare deceniu. Sau piesele se pot deteriora o dată în viață. Cu toate acestea, orfevreii nu vor avea nicio problemă în a repara bijuterii de înaltă calitate.

Alteori, cum ar fi ochelarii de soare, sunt lucruri în care poți investi. Ochelarii de soare sunt un alt articol care tinde să fie atemporal. Dacă investiți într-o pereche de ochelari de soare de înaltă calitate, aceștia vă vor dura mai bine de un deceniu. În acest timp, cel mai probabil, stilul nu se va demoda.

Încercați să evitați să investiți în articole „la modă” – cum ar fi inelele sau ochelarii de soare la modă. Acestea se vor demoda rapid și nu veți dori să le purtați peste câțiva ani (sau uneori câteva luni).

Regulile sunt făcute pentru a fi încălcate

Atunci când ai petrecut timp studiind arta accesoriilor și te simți confortabil creându-ți propriile ținute, este timpul să arunci pe fereastră regulamentul.

Când ați ajuns în acest punct, ar trebui să începeți să încălcați regulile și să experimentați. Veți descoperi că acum, când vă înțelegeți propriile gusturi, sunteți capabil să combinați lucruri care contravin regulilor.

5 sfaturi pentru a face accesorizarea în fiecare zi mai ușoară

  1. Planifică-ți ținutele cu o seară înainte
  2. Păstrați un catalog cu ținutele pe care le-ați alcătuit și care vă plac. Poți să te întorci la el atunci când nu știi ce să porți.
  3. Să-ți faci hainele la comandă, este mult mai ieftin decât să ți se facă hainele la comandă, dar rezultatul final este foarte asemănător.
  4. Îmbrăcați-vă în funcție de vreme și purtați pantofi confortabili atunci când puteți
  5. Învață cum să-ți depozitezi corect hainele, vor arăta mai bine dimineața și vor rezista mult mai mult timp.

Rezumat

Accesoriile sunt un instrument puternic în mâinile oricărei fashioniste. Acestea vă pot oferi capacitatea de a transforma o ținută monotonă și fadă în ceva interesant. Sau chiar de a lua o ținută deja impecabilă și de a o transforma în ceva de care Ralph Lauren ar fi invidios.

Dacă vă acordați timpul necesar pentru a înțelege teoria culorilor, pentru a studia ținutele reușite și pentru a exersa cu propria garderobă, veți reuși să stăpâniți rapid arta accesorizării.

Abia așteptăm să vedem cu ce ținute te-ai ales.

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tipuri de diamante

26 tipuri de diamante diferite

Sclipirea și strălucirea diferitelor tipuri de diamante ne captează atenția, inimile și mințile. Echivalăm dimensiunea unui diamant cu dimensiunea iubirii noastre. Aflați tot ce puteți

Citește mai mult »
Tipuri de pieptăn

10 tipuri de pieptăn diferite

Există diferite tipuri de pieptăn, potrivite pentru aranjarea diferitelor tipuri de păr. Află care este acela, descoperind diferențele și scopurile acestora. Pieptănul este printre cele

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care