Cele mai bune mărci de rucsacuri

Cele mai bune mărci de rucsacuri

Rucsacurile sunt un instrument excelent pentru viața de zi cu zi. Ele pot fi folosite în diferite moduri.

Citiți acest articol pentru a afla toate detaliile despre cele mai bune mărci de rucsacuri. Folosiți-l ca ghid înainte de a vă gândi la următoarea achiziție de rucsacuri.

Îmi amintesc când ghiozdanele erau folosite doar la școală. Recunosc, abia așteptam să primesc un nou ghiozdan în fiecare an. Nu existau atât de multe opțiuni disponibile când eram la școală.

Acum, lucrurile s-au schimbat și se pare că aproape toată lumea are un rucsac. Rucsacurile nu mai sunt doar pentru școală. Sunt purtate la serviciu, la sala de sport, în călătorii și chiar în afaceri.

Cu atât de multe opțiuni, poate fi greu să o găsești pe cea mai potrivită. Continuă să citești acest articol pentru a afla toate detaliile despre cele mai bune mărci de rucsacuri.

Verifică preț Rucsacuri sport/casual AICI!

Ce să cauți la cele mai bune mărci de rucsacuri

Stil

Vă doriți un rucsac care să arate bine. Trebuie să fie funcțional, dar vrei, de asemenea, să-ți pună în valoare aspectul. S-au dus zilele în care trebuia să alegi doar un rucsac pentru că opțiunile erau limitate. Există atât de multe opțiuni; nu trebuie să sacrifici stilul pentru funcționalitate sau invers.

Potrivire

Un rucsac este menit să fie purtat. Doriți ca acesta să se potrivească confortabil corpului dumneavoastră în timp ce vă transportați obiectele. Vreți ca acesta să vă ușureze sarcina, nu să  adauge greutate în spatele dumneavoastră.

Utilizare

Este important să știți cum intenționați să folosiți rucsacul clasic. Nu orice rucsac este destinat tuturor utilizărilor. Dacă plănuiești să mergi cu cortul, nu vrei să folosești același rucsac pe care l-ai purta cu tine la birou, cu excepția cazului în care biroul tău se află în pădure.

Vreți să vă asigurați că aveți un rucsac bun pentru echipamentul de camping. Dacă sunteți în căutarea unui rucsac de gimnastică, ați putea dori un rucsac durabil sau chiar un rucsac conceput pentru bărbați.

Material

Vă doriți un rucsac antifurt care să fie durabil și să reziste la orice aveți de gând să faceți. Odată ce ați găsit rucsacul perfect, vreți ca acesta să dureze pentru totdeauna. Vreți ca acesta să reziste la pete. Există rucsacuri fabricate din piele, pânză și nailon. Puteți găsi chiar și rucsacuri care sunt fabricate din materiale reciclate.

Cost

Prețul este important, dar nu ar trebui să fie singura caracteristică importantă. Veți găsi o gamă largă de prețuri la rucsacuri. E necesar să vă cunoașteți bugetul înainte de a începe să căutați. Poți găsi rucsacul visurilor tale fără să-ți termini bugetul.

Este important să rețineți că este posibil să doriți să cheltuiți puțin mai mult pentru o durabilitate suplimentară a unui rucsac, în funcție de planurile dumneavoastră.

Garanție

Garanția este, de asemenea, esențială. Vreți să găsiți un producător care crede în calitatea produsului său și care îl susține. Chiar și cele mai bune mărci vor avea ocazional o problemă. Vreți un rucsac care să aibă o garanție de cel puțin trei ani.

Cele mai bune mărci de rucsacuri

Herschel Supply Co.

Herschel Supply Co. este în funcțiune din 2009. Herschel Supply Co. susține că este o companie de genți lifestyle. Ca urmare, se concentrează pe genți care sunt funcționale și la modă. Aceste genți acordă atenție fiecărui detaliu. Gențile nu sunt voluminoase, rămânând în același timp cu o mulțime de spațiu de depozitare.

Compania este inovatoare și are grijă de sustenabilitate. Au ales un aspect minimalist pentru a se concentra pe ceea ce contează pentru ei. Rucsacurile lor sunt fabricate din poliester durabil pentru a rezista la tot ce se poate.

Buzunarul frontal cu fermoar permite depozitarea stilourilor, a căștilor, a telefoanelor sau a altor obiecte mici. Are buzunare pentru sticle de apă pe fiecare parte, opțiuni de curele de umăr reglabile și un buzunar principal intern cu fermoar, suficient de mare pentru a servi ca un compartiment pentru laptop.

Gențile Herschel Supply Co. sunt ideale pentru utilizarea zilnică sau pentru următoarea ta călătorie. Aceste opțiuni de transport zilnic (rucsac EDC) sunt accesibile și sunt disponibile într-o mare varietate de culori și stiluri.

Verifică preț Rucsacuri Herschel Supply Co. AICI!

Fjallraven

Fjallraven este un producător de top de rucsacuri durabile. Fjallraven este un brand bine cunoscut pentru cei la modă. Deși produc îmbrăcăminte de lux pentru cei orientați spre activități în aer liber, sunt cel mai bine cunoscuți pentru modelele de geantă clasică.

Nu numai că gențile lor sunt incredibil de elegante, dar protejează tot ceea ce transportați în ele. Acestea sunt bine căptușite și sunt destinate să ofere protecție maximă pentru electronice. Rucsacurile lor sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și durabile.

Rucsacurile Fjallraven Kanken au un design unic care asigură că rămân închise, chiar și atunci când uiți să le închizi fermoarul. Mânerele se află în partea de sus a rucsacului, unul în față și celălalt în spate, permițând ca rucsacul să rămână închis și ca tot conținutul să rămână în interior.

Acest rucsac special are o formă de cutie, dar au și altele care au un aspect mai tehnic.

Compania are sediul în Suedia și funcționează din 1960. Misiunea sa este de a crea produse durabile, concentrându-se în același timp pe practici durabile. Sunt ușor de recunoscut prin logo-ul lor cu o vulpe, care face referire la accentul pe care îl pun pe tratamentul adecvat al animalelor.

Verifică preț Rucsacuri Fjallraven AICI!

Osprey

Osprey funcționează de peste 40 de ani, din 1974. S-au concentrat exclusiv pe rucsacuri încă de când și-au deschis porțile. Este în continuare compania mică și independentă care era când a fost deschisă pentru prima dată.

Aceste modele sunt ideale dacă sunteți în căutarea unui rucsac pe care să îl folosiți în timp ce alergați. Rucsacurile lor sunt ușoare, inovatoare și confortabile. Acestea includ chiar și un sistem de fixare pentru un baston de trekking stow on the go.

Centura de șold este modelată pentru o potrivire sigură și personalizată. Gențile lor includ un sistem de suspensie antigravitațională.

Rucsacul Osprey este un rucsac popular pentru drumeții, dar este ideal și pentru alergare, cățărare, ciclism și utilizarea zilnică. Rucsacurile lor care sunt orientate mai mult spre activități sportive au de obicei un compartiment pentru apă, conținut în interior.

Alegerile lor de modele de zi cu zi au un manșon pentru laptop, căptușit și sigur.

Osprey oferă rucsacuri într-o gamă largă de culori și mărimi care cu siguranță vor satisface nevoile tale de activitate. Rucsacul Osprey vine cu o garanție pe viață pentru toate gențile lor.

Verifică preț Rucsac Osprey AICI!

Deuter

Deuter este o companie cu o istorie și o experiență vastă în spate. Au început să facă genți poștale pentru Poșta Regală Bavareză încă din anii 1890. La începutul anului 1910, au început să facă rucsacuri militare.

Astăzi, își folosesc experiența pentru a fabrica rucsacuri de înaltă calitate pentru drumeții și un model de, rucsac de zi pentru cei care călătoresc.

Aceste rucsacuri tind să se încadreze în partea mai grea a genților, dar sunt incredibil de durabile, astfel încât ar putea fi un compromis demn pentru tine. Deuter este o marcă  în care poți avea încredere.

Vă puteți aștepta ca geanta dumneavoastră Deuter să dureze o viață întreagă. Aceste genți sunt ergonomice și vă îmbrățișează efectiv corpul pentru a ajuta la distribuirea greutății. Sunt aerodinamice și au mult spațiu pentru depozitare.

Ei se concentrează pe crearea unei genți care se potrivește perfect și au dezvoltat o linie pentru femei pentru a contribui la atingerea acestui obiectiv. Nu numai că se angajează să construiască o geantă care să se potrivească perfect, dar își doresc și una care să fie sigură pentru tine și pentru mediu.

Toate produsele lor sunt acum fabricate fără PFC, care sunt substanțe chimice dăunătoare.

Verifică preț Rucsacuri Deuter AICI!

Timbuk2

Timbuk2 creează de ceva timp opțiuni de rucsacuri pentru laptop, de înaltă calitate. Gențile lor sunt funcționale și robuste, oferindu-vă un compartiment principal sigur și fiabil pentru a vă depozita laptopul în timp ce sunteți în mișcare.

Aceștia oferă opțiuni variate, de la serviete la opțiuni de huse căptușite pentru laptop. Timbuk2 a parcurs un drum lung de la umilul lor început într-un garaj în 1989.

Acum sunt o comunitate globală axată pe un echipament care va rezista la orice test pe care doriți să îl supuneți. Se concentrează pe sustenabilitate și pe inițiative progresiste, cum ar fi programul lor de reciclare care îi atrage pe clienții lor să refacă sau să repare gențile vechi.

Timbuk2 creează mai mult decât o simplă geantă pentru laptop. Au, de asemenea, genți-mesager, rucsacuri și genți pentru a vă ajuta să vă organizați viața și echipamentul de exterior. Acestea sunt destinate persoanelor care sunt mereu în mișcare și au nevoie de o geantă care să îi însoțească.

Timbuk2 oferă o garanție pe viață pentru toate gențile lor.

Verifică preț Genți Timbuk2 AICI!

The North Face

The North Face este o companie care există de ceva vreme și continuă să ofere modele practice și utilitare. Și-au lansat operațiunile în 1966 și de atunci își mențin locul în siguranță. The North Face creează rucsacuri concepute pentru aventură și utilizare zilnică.

Nu numai că produc rucsacuri, dar și corturi, un model de sac de dormit și alte echipamente. The North Face este una dintre cele mai populare mărci de rucsacuri.

Nu numai că au creat un rucsac de înaltă calitate, durabil și care va rezista o viață, dar oferă și caracteristici unice. Rucsacurile lor au un sistem de suspensie care folosește FlexVent cu bretele de umăr căptușite care sunt turnate prin injecție.

Panoul din spate este căptușit și are plasă pentru a permite confort și respirabilitate.

Acestea au compartimente pentru depozitare care oferă posibilitatea de a împacheta toate obiectele de care aveți nevoie în timp ce sunteți în mișcare. În ciuda faptului că au loc pentru toate lucrurile tale, aceste genți sunt în continuare confortabile și ușoare.

The North Face dorește să  explorați lumea și să luați rucsacul lor cu dumneavoastră.

Verifică preț Rucsacuri The North Face AICI!

Baggu

Baggu este o marcă prietenoasă cu portofelul dumneavoastră. Baggu este un brand care este excelent pentru bugetul dumneavoastră. Gențile sunt genți atractive, funcționale și simple, care sunt menite să fie durabile și să reziste la orice. Aceste genți vor dura o viață întreagă.

Această companie a fost creată în 2007 de o echipă formată din mamă și fiică. În prezent, au o echipă de 50 de persoane și continuă să crească. Ei se concentrează pe minimizarea deșeurilor și pe materiale care sunt durabile.

Aceste genți sunt bine concepute și accesibile pentru orice buget. Oferă genți de bază, iar cele din pânză sunt printre cele mai populare genți pe care le oferă.

Baggu speră, de asemenea, să creeze un model de rucsac drăguț, pe care toată lumea vrea să îl folosească.

Baggu face multe genți diferite, cu o atenție deosebită pentru stil. Aceștia doresc să creeze genți pe care să le poată folosi în viața de zi cu zi. Toate modelele sunt originale, având în vedere utilizatorul.

Proprietarii Baggu au o relație puternică cu partenerii din China pentru a se asigura că folosesc practici etice și de mediu care sunt responsabile și utile pentru oameni și pentru mediu.

Verifică preț Rucsacuri sport/casual AICI!

Patagonia

Patagonia a fost un brand respectat și de încredere pentru produsele și echipamentele de outdoor, timp de mulți ani. Aceștia produc rucsacuri de cea mai bună calitate, dintre care multe modele sunt impermeabile.

Rucsacurile lor sunt create cu un scop bine determinat și îndeplinesc cererea care li se adresează. Au o mulțime de spațiu de depozitare și se pliază pe toate nevoile de transport. Ei produc rucsacuri, genți de voiaj și genți mesager.

Patagonia își confecționează produsele ținând cont de mediul înconjurător. Aceștia s-au angajat să protejeze clima încă de la înființarea lor în anii 1970. Ei fac parte dintr-un grup de companii care s-au angajat să doneze 1% din vânzările lor unor grupuri care lucrează pentru protejarea mediului.

Aceștia folosesc mai puțină apă și creează mai puține deșeuri atunci când își fabrică toate produsele. Își garantează produsele cu o garanție de fier. Oferă oportunități de a vă repara sau de a vă schimba echipamentul care a fost purtat pentru a reduce și mai mult deșeurile și pentru a se concentra pe practicile durabile.

Verifică preț Rucsacuri sport/casual AICI!

Dagne Dover

Dagne Dover creează rucsacuri care îți vor atrage atenția și se vor potrivi cu stilul tău. Acestea au un design minimalist care cu siguranță vă va plăcea. Aceste rucsacuri sunt destinate muncii și utilizării zilnice. Nu sunt genul de rucsacuri pe care le-ai lua la o drumeție în aer liber.

Aceste genți au o notă de eleganță, rămânând în același timp funcționale. Acestea sunt considerate destul de elegante pentru birou.

Acest brand a fost înființat de femei în 2012, cu gândul la femei. Misiunea lor a fost de a crea genți pentru femeile profesioniste. Un rucsac care să îi ofere tot ce are nevoie, rămânând în același timp elegant și practic.

Verifică preț Rucsacuri sport/casual AICI!

Rucsacuri Tortuga

Tortuga a fost creată în 2009 cu misiunea de a crea o geantă care să înlocuiască valiza. Tortuga a vrut să vă ofere un spațiu în care să puteți împacheta lucrurile pentru călătorii și să transportați tot ce aveți nevoie. Ei sunt specializați în rucsacuri de călătorie care sunt durabile, de înaltă calitate și sunt produse în mod etic.

Sunt o companie pasionată de călătorii și de crearea de genți,   care vă fac călătoriile mai bune și mai ușor de gestionat, nu mai dificile.

Aceștia doresc să își ajute clienții să evite verificarea bagajelor la aeroport, deoarece aceasta implică costuri și frustrări suplimentare. Nu există nimic mai bun decât să îți iei bagajul și să pleci în următoarea aventură.

Tortuga nu a lăsat nicio piatră neîntoarsă în încercarea de a crea linia perfectă de opțiuni pentru rucsacuri de călătorie. Aceștia produc aproape toate tipurile de genți de care ai putea avea nevoie în călătorie, de la geanta de voiaj clasică, la un rucsac de dimensiuni considerabile pentru a fi purtat ca bagaj de mână.

Acesta are secțiuni organizate în buzunare cu fermoar, buzunare exterioare pentru sticlele de apă și multe alte buzunare mari pentru transport și organizare.

Verifică preț Rucsacuri sport/casual AICI!

Întrebări frecvente despre rucsacuri

Cum ar trebui să-mi curăț rucsacul?

Materialul rucsacului va dicta modul în care trebuie să procedați la curățarea acestuia. Vreți să vă asigurați că analizați instrucțiunile producătorului înainte de a vă curăța rucsacul. Dacă aveți un rucsac din piele, doriți să vă asigurați că acesta este curățat de un profesionist.

Multe dintre țesăturile folosite pe un rucsac pot fi spălate de mână sau în mașina de spălat la un program delicat. Trebuie să vă asigurați că ați golit conținutul rucsacului înainte de a-l curăța. Ar trebui să luați în considerare utilizarea duzei de aspirare în jurul cusăturilor rucsacului și a fermoarelor.

Acest lucru ajută la îndepărtarea oricăror resturi din crăpăturile rucsacului dumneavoastră. Puteți umple chiuveta cu apă caldă și săpun blând, cum ar fi detergentul Dawn, pentru a spăla ușor exteriorul și interiorul rucsacului.

Ce mărime de rucsac este cea mai bună pentru nevoile mele?

Este important ca rucsacul dumneavoastră să vă vină confortabil. Vreți ca rucsacul să se potrivească  curburii spatelui dumneavoastră. Nu vreți ca acesta să fie voluminos sau să vă deranjeze în vreun loc.

Dimensiunea reală a unui rucsac de care aveți nevoie va depinde în principal de modul în care intenționați să îl utilizați. Dacă intenționați să folosiți rucsacul pentru drumeții cu rucsacul în spate, trebuie să vă asigurați că centura de șold se așează direct pe șoldul dvs.

De asemenea, se poate potrivi sub oasele șoldului dacă sunteți o persoană mai subțire.

Curelele de umăr trebuie să înceapă de la curbura spatelui. Nu doriți ca acestea să fie prea joase pe spate. Poate fi util să măsurați lungimea trunchiului pentru a vă asigura că rucsacul se potrivește perfect tipului dumneavoastră de corp.

Care sunt câteva caracteristici de design pe care trebuie să le avem în vedere la alegerea unui rucsac?

Există câteva caracteristici specifice pe care le doriți de la rucsacul dumneavoastră. Vreți să căutați un rucsac care să aibă un spațiu de depozitare adecvat pentru a vă permite să transportați și să împachetați toate obiectele dvs.

Dacă sunteți în căutarea unui rucsac pentru muncă, doriți unul care să aibă un compartiment capitonat pentru laptop, astfel încât să se potrivească bine și confortabil în rucsac.

De asemenea, doriți compartimente și buzunare mai mici pentru a păstra obiecte suplimentare, cum ar fi telefonul, cheile și alte obiecte necesare. Dacă sunteți în căutarea unui rucsac pentru drumeții, doriți un rucsac care să aibă buzunare pentru centura de șold, buzunare frontale și buzunare laterale.

Dacă intenționați să folosiți rucsacul pentru călătorii de noapte, este posibil să doriți un compartiment pentru sacul de dormit,  în spate.

Vă doriți un rucsac care să aibă ventilație, cum ar fi o porțiune de spate deschisă, pentru a permite spatelui și corpului să respire și să primească flux de aer.

Vreți să vă asigurați că rucsacul este durabil și că are o construcție cu fermoar de înaltă calitate și alte proprietăți care îi permit să fie impermeabil. Chiar dacă nu credeți că aveți nevoie ca rucsacul dvs. să fie impermeabil, probabil că aveți nevoie.

Care sunt cele mai populare mărci de rucsacuri?

Rucsacurile sunt iubite de ceva timp. De-a lungul anilor, stilurile și funcțiile s-au schimbat, dar au existat câteva mărci încercate și adevărate la care clienții continuă să se întoarcă. Aceste mărci populare de rucsacuri includ Samsonite, Herschel Supply Co, Nike, Alienware și rucsacurile JanSport.

Cât de mult va costa un rucsac bun?

Un rucsac bun, solid și de calitate vă va costa între 100 și 150 de dolari. Veți găsi genți de designer care pot costa câteva mii de dolari, în funcție de construcție și de marcă.

Puteți găsi, de asemenea, un rucsac de calitate care costă mai puțin de 100 de dolari, dar dacă doriți unul care va dura ceva timp, trebuie să vă așteptați să cheltuiți mai mult de 50 de dolari.

Orice lucru sub 50 de dolari nu poate rezista la uzură. Depinde, de asemenea, de modul în care intenționați să vă folosiți rucsacul.

Dacă doriți doar ceva pentru utilizarea zilnică, atunci poate că puteți cheltui ceva mai mulți bani. Dacă doriți un rucsac care să fie robust și să reziste vieții în aer liber, ar trebui să planificați să cheltuiți puțin mai mult.

Verifică preț Rucsacuri sport/casual AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tipuri de sutiene

21 de tipuri de sutiene

Începând cu anul 2000, tot felul de tipuri de sutiene au devenit mai moderne și mai confortabile, prin adăugarea de țesături, bretele sau alte caracteristici

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care