Poartă masca în ton cu tendințele modei! 3 sfaturi pentru a-ți alege masca potrivită

masca în ton cu tendințele modei

Astăzi măștile faciale au ajuns să facă parte din ținutele noastre de zi cu zi, așa că putem profita la maximum, făcând din  purtarea măștii un adevărat trend. Fie că ne place, fie că nu, purtarea măștilor faciale este una dintre cele mai mari tendințe de modă ale anului 2021, și, la urma urmei, toata lumea le poartă. Așadar, poartă masca în ton cu tendințele modei și pandemia va trece mai ușor!

Lăsând gluma la o parte, mulți oficiali din domeniu sănătății, au afirmat ca purtarea acestora este cel mai bun mod de a stopa răspândirea virusului COVID-19, păstrând siguranța fiecăruia.

În multe locuri nu există alternativa de a nu purta mască, oficialii solicitând purtarea lor in multe spații publice astfel încât să îi ajute pe ceilalți să se simtă mai confortabil în perioadele dificile.

Așadar, dacă trebuie purtată oricum, am putea să ne asigurăm că arată bine, începând să facem din purtarea măștii parte a propriului stil. Odată ce am transformat purtarea măștii în modă, este posibil să nu ne deranjeze utilizarea ei.

Deși există o multitudine de opțiuni când vine vorba de acoperirea feței, majoritatea oamenilor aleg o mască mască simplă fiindcă o consideră cea mai potrivită.

Chiar dacă în multe momente masca obișnuită este cea mai la îndemână, vă puteți folosi creativitatea, adaptând-o propriului stil, transformând astfel traiul în pandemie într-un mod de viață în pas cu moda. Dacă nu avem de ales, moda se adaptează tendințelor actuale, vieții actuale și problemelor cu care se confruntă lumea.

Aceste măști sunt concepute pentru a se potrivi peste gură și nas. Se agață în jurul fiecărei urechi și se așază pe jumătatea inferioară a feței. Astfel devin principalul accesoriu al anului 2021.

Verifică preț Măști reutilizabile de protecție – diverse modele AICI!


Poartă masca în ton cu tendințele modei

Poartă masca în ton cu tendințele modei

Începutul pandemiei a fost o adevărată cursă de alergare pentru obținerea unei măști. Era destul de dificil , dar acum măștile sunt valabile în culori multiple, o multitudine de modele, pe care le puteți personaliza cu mesaje sau imagini ale unor celebrități ori animale.

Dar, ca orice curent în modă, există un mod corect și un mod greșit de a purta masca de față.  Învățați cum să faceți ca masca să facă parte din stilul dumneavoastră vestimentar astfel încât aceasta să fie element al aspectului dumneavoastră general.

V-ați propus să purtați o mască uni? Pare o alegere simplă sau chiar plictisitoare, comparativ cu unele dintre numeroasele modele grafice și funky. O opțiune este să alegeți o mască într-o nuanță care se potrivește cu ceea ce purtați.

Potrivirea unei măști cu ceea ce purtați este o modalitate bună de asortare și poate fi un joc de culoare potrivit cu accesoriile dumneavoastră . Purtați o mască de aceeași culoare cu cea a poșetei sau a pantofilor dumneavoastră pentru a avea pete de culoare îndrăznețe, atrăgând astfel atenția asupra stilului vostru.

Și dacă vă simțiți cu adevărat îndrăzneți, încercați o mască in contrast . Alegeți o culoare care să fie în contrast cu ceea ce purtați, ieșind în evidență prin purtarea măștii. Astfel, o simplă mască va deveni un punct de atracție al ținutei.

Dacă încercați să purtați măști de față în carouri și modele, poate fi puțin mai complicat deoarece aveți  mai puțină libertate de alegere atunci când va planificați ținutele.

Când vreți să purtați un model de mască în carouri, alegeți restul garderobei pentru ziua respectivă cu înțelepciune deoarece o astfel de mască trebuie să se potrivească cu  celelalte piese ale ținutei.

În cea mai mare parte, nu este util să amestecați diferit modele în aceeași ținută pentru că acest lucru poate face ca ținutele să pară prea extravagante sau nepotrivite.

Dacă nu aveți o mască care sa se potrivească  exact cu vestimentația dumneavoastră, puteți purta o mască cu model, având o ținută care este formată din culori puternice sau modele de bază foarte simple, precum dungile.

Verifică preț Măști reutilizabile de protecție – diverse modele AICI!


Potriviți culorile măștii cu ceea ce purtați

Potriviți culorile măștii cu ceea ce purtați

Specialiștii recomandă să nu folosiți contrastul atunci când purtați o mască cu inserții. Acest lucru vă va dezavantaja.

Aplicați  o culoare din mască pe restul de ținută pentru a deveni o apariție surprinzătoare. Purtarea măștilor florale poate fi, de asemenea, destul de dificilă. Dacă purtați și o bluză cu imprimeuri florale sau o rochie cu un corset floral, adăugând o mască florală deasupra ținutei, poate începe să arate puțin prea extravagant.

Țineți cont că asocierea unui măști florale cu pantaloni florali sau o fustă poate fi o modalitate drăguță și elegantă de a vă înfrumuseța înfățișarea.

Nu veți da greș dacă o să combinați o  mască florală cu ținuta dumneavoastră în culori solide, integrând culoarea principală a ținutei în imprimeul accesoriului de bază.

Verifică preț Măști reutilizabile de protecție – diverse modele AICI!


Importanța brandului în purtarea măștii

Importanța brandului în purtarea măștii

De fiecare dată când au apărut elemente noi în modă, treptele stilului s-au aflat într-o continuă ascensiune. Toate marile nume ale modei sunt nevoite să urce la bord. Designerii de top au dovedit capacitatea de adaptare pentru cei care conștientizează importanța etichetei.

Deoarece măștile sunt încă o tendință relativ nouă în materie de modă, cei care țin neapărat să poarte accesorii branduite, caută măști care arată asemănător cu cele ale creatorilor de modă recunoscuți la nivel internațional chiar dacă ele nu sunt confecționate de aceștia.

Măștile de mătase sunt, de asemenea, noi pe scena modei de lux. Unii designer au creat măști cu paiete.

Stilurile cu modele sunt, de asemenea, foarte actuale printre reprezentările grafice de top.

Modelele de camuflaj și modelele tradiționale de bandană, cum ar fi șalul de lână asigură un plus de diversitate modei. Măștile în culori pastelate se bucură de multă atenție în lumea modei.

Primul brand de lux care a introdus o mască de față a fost Burberry. Modelul lor distinct este recunoscut oriunde și acesta este destul de greu de falsificat. Cu toate acestea, unii designeri precum faimosul brand Chanel  dispune de o gamă largă de măști de față, mai accesibile față de alte piese ale creatorului.

Puteți găsi, de asemenea, măști de față care poartă etichetă de designer, ceea ce e bine de știut.

Verifică preț Măști reutilizabile de protecție – diverse modele AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care