24 tipuri de rucsacuri

Tipuri de rucsacuriDiferite tipuri de rucsacuri, în funcție de formă, dimensiuni și alte specificații, sunt concepute pentru practic orice scop în care vă puteți gândi să le folosiți pentru a vă face viața mai ușoară.

De la sacoșele mari de mână sau de pus pe umăr (sacoșă tote – tote bag) sau cele care sunt realizate special pentru laptopuri, acestea sunt folosite zilnic de la excursioniști până la oameni de afaceri și mămici cu copii mici.

Majoritatea oamenilor au folosit un rucsac la un moment dat în viața lor, dar în lumea de astăzi există un rucsac conceput pentru aproape orice tip de activitate sau funcție. La fel cum anumiți autori scriu într-un anumit gen literar, există o varietate de genuri în care rucsacurile se încadrează.

De la gheezdanele tradiționale de școală și drumeții până la cele concepute special pentru a transporta apa, există o varietate de modele de rucsacuri și pentru o serie de scopuri.

În timp ce mulți oameni optează încă pentru bagajele cu roți atunci când pleacă în călătorii mai lungi, mulți alții aleg rucsacurile pentru a-și transporta lucrurile pentru confortul pe care îl aduc. Acestea devin din ce în ce mai populare, deoarece vă lasă mâinile libere și oferă mai multă libertate de mișcare.

Spre deosebire de gențile duffel (geanta clasică de pus pe umăr sau de ținut în mână –  cu două mânere și fermoar), rucsacurile vor echilibra greutatea obiectelor depozitate în interior pentru a vă oferi un mod mai confortabil de a le transporta.

Mulți oameni se bucură de toate aceste caracteristici în timp ce folosesc rucsacurile ca bagaj de mână atunci când călătoresc cu avionul, iar modelul este cel aprobat de companiile aeriene și în aeroporturi pentru acest lucru.

Este un mod mai convenabil de a transporta articole, cum ar fi haine, încălțăminte, articole de toaletă și alte articole în timp ce călătoriți.

Rucsacurile sunt un element de bază destul de obișnuit în cultura de astăzi. Oamenii de toate vârstele, angajați în toate tipurile de profesii și situații, folosesc rucsacuri din mai multe motive. Din această cauză, există o mulțime de tipuri diferite de rucsacuri pe piață astăzi.

De la elevi care le folosesc pentru a transporta obiecte școlare de acasă la sălile lor de clasă, până la cei care călătoresc pentru afaceri, care zboară des, dar au nevoie doar de o geantă de mână pentru călătoria lor, până la armata noastră și oamenii care se merg la sala de sport pentru un antrenament, rucsacurile oferă comoditate.

Copiii mei au folosit diferite tipuri de rucsacuri pe tot parcursul anilor de școală. De la fiica mea care avea nevoie de un rucsac mic cu șnur atunci când era mai mică, până la un rucsac cu cadru pentru drumeții când era la liceu, până la fiul meu, care preferă un rucsac simplu pe parcursul anilor de școală, eu au încercat aproape fiecare opțiune.

Nu folosisem niciodată un rucsac până acum câțiva ani, dar pe măsură ce am devenit tot mai mult un iubitor al plimbărilor/drumețiilor în aer liber am realizat cât sunt atât de comode pentru astfel de activități.

În calitate de scriitor și autor, este, de asemenea, o opțiune minunată să ai un rucsac pentru laptop pe care să-l port cu mine când vreau să scriu într-o călătorie.

Iată o listă și detalii despre numeroasele rucsacuri aflate astăzi pe piață, inclusiv diferitele funcții pe care le servesc pentru a vă ajuta atunci când vă alegeți următorul rucsac.

Verifică preț Rucsacuri pentru femei și bărbați AICI!

Tipuri de rucsacuri

Rucsac tradițional (Traditional Backpack)

Acesta este cel mai comun și cunoscut tip de rucsac care este folosit pentru o multitudine de lucruri, cum ar fi călătoriile, munca și școala. Are un compartiment principal, două curele și un design destul de simplu.

Compartimentul principal mare este suficient de spațios pentru un laptop, tabletă electronică, notebook-uri și o sticlă de apă, iar buzunarul exterior din față vă va ține cu ușurință pixurile, șervețelele, gustările și chiar telefonul mobil.

Verifică preț Rucsacuri clasice AICI!

Rucsac clasic pentru cărți (Classic Book Bag)

Aproape fiecare marcă de rucsacuri oferă propria lor versiune a clasicului rucsac pentru cărți. Are un design simplu, care are un compartiment principal mare pentru obiecte mai mari și un buzunar frontal pentru lucruri mai mici.

Rucsacul pentru cărți este disponibil într-o varietate de culori și modele, dar menține caracteristici simple. Multe asemenea rucsacuri conțin un penar asortat pentru un plus de confort.

Verifică preț Rucsacuri pentru cărți (ghiozdane) AICI!

Rucsac funcțional (Rucksack/Functional Backpack)

Rucsacurile pentru sală de sport sunt diferite de gențile de sport duffel (cu două mânere și fermoar), deoarece oferă spațiu suplimentar pentru transportul hainelor și încălțămintei de antrenament, echipament de antrenament și alte lucruri de care aveți nevoie pentru antrenament.

Este un mod mai ușor de a vă purta geanta la sală fără a avea mâinile ocupate.

Verifică preț Rucsacuri tactice AICI!

Rucsac pentru diferite sporturi (Sports Backpack)

Rucsacurile concepute special pentru sporturi sunt foarte asemănătoare cu rucsacul de mers la sală, dar oferă și mai mult spațiu în compartimentul principal pe care îl puteți folosi pentru depozitarea obiectelor mai mari, cum ar fi o rachetă de tenis sau o minge de baschet. Puteți achiziționa chiar și rucsacuri sportive pentru un anumit sport.

Verifică preț Rucsacuri sport/casual AICI!

Rucsac pentru hidratare (Hydration Backpack)

Rucsacurile pentru hidratare sunt o modalitate excelentă de a transporta apă în timp ce aveți mâinile libere. Cu alte cuvinte, puteți coborî cu bicicleta pe un deal în timp ce puteți bea apă din rucsac.

Mulți cicliști, precum și alergători sau iubitori de drumeții adoră această opțiune atunci când vine vorba de rucsacuri. În timp ce unele dintre aceste rucsacuri sunt suficient de mari doar pentru a transporta recipientul cu apă, altele au spațiu suplimentar pentru îmbrăcăminte și produse alimentare suplimentare.

Verifică preț Rucsac pentru hidratare AICI!

Rucsac de călătorie ca bagaj de mână (Travel Carry-on Backpack)

Cunoscut și sub numele de rucsac valiză, rucsacul de călătorie de mână este aprobat de compania aeriană și are un compartiment principal mare pe care îl puteți folosi pentru a transporta îmbrăcămintea, pantofii și articolele de toaletă atunci când zburați într-o călătorie de afaceri sau în vacanță.

Unele modele pot fi transformate într-o geantă duffel în cazul în care doriți să-i schimbați forma.

Verifică preț Rucsac bagaj de mână AICI!

Rucsac modern de birou (Modern Work Backpack)

Combinând senzația și aspectul de rucsac urban casual cu profesionalismul în afaceri, rucsacurile moderne de birou își pot schimba aspectul, în funcție de locul în care mergi sau de starea de spirit în care te afli în acel moment.

Ele reprezintă un rucsac de modă care este ușor de utilizat în scopuri generale, fiind în același timp la modă și elegant.

Aceste rucsacuri vă vor ajuta să rămâneți organizat, cu o mulțime de spațiu pentru laptop dacă îl folosiți din motive profesionale, sau sticle de apă și alte provizii când îl luați cu dvs. în drumeții sau când mergeți la un maraton. Există o gamă de opțiuni elegante și la modă pentru a alege atunci când vine vorba de acest rucsac special.

Verifică preț Rucsacuri office – diverse modele AICI!

Rucsac convertibil – care își poate schimba forma (Convertible Backpack)

Rucsacul convertibil este popular pentru toată lumea de toate vârstele, dar mai ales pentru femei, deoarece îl puteți folosi ca rucsac sau îl puteți transforma într-o geantă de mână.

Poate fi, de asemenea, transformat într-o geantă de umăr, geantă duffel sau chiar o sacoșă tote (cu barete lungi de purtat pe umăr sau în mână) în funcție de scopul pe care îl doriți sau de locul unde veți merge cu ea.

Verifică preț Rucsacuri convertibile AICI!

Rucsac Tech (Tech Backpack)

Rucsacurile tech sunt create special pentru a adăposti și transporta articole electronice tehnice, inclusiv echipamente pentru camere video, laptopuri și chiar drone. Acest rucsac de specialitate va fi destul de la îndemână și convenabil dacă sunteți fotograf, cameraman sau dețineți o altă funcție în domeniul tehnologiei.

Puteți purta echipamentul scump cu dvs., păstrându-l în același timp în siguranță și uscat.

Verifică preț Rucsacuri smart – diverse modele AICI!

Rucsac pentru cameră foto (Camera Backpack)

Fie că sunteți fotograf profesionist, fie că fotografia este hobby-ul dvs., un rucsac pentru cameră poate fi exact ceea ce aveți nevoie, deoarece este conceput special pentru a transporta toate echipamentele camerei dvs., inclusiv camere, obiective, trepiede și multe altele într-un mod sigur și convenabil.

Deși aceste rucsacuri sunt disponibile într-o varietate de modele și dimensiuni, ele se evidențiază datorită compartimentului principal compartimentat și a mai multor buzunare specifice pentru depozitarea părților și obiectivelor camerei.

Acestea sunt disponibile într-o serie de nuanțe de culori și modele la modă și se poate transforma într-un rucsac obișnuit pentru a fi transportat zilnic sau chiar ca o geantă de călătorie, astfel încât acest rucsac oferă multă versatilitate.

Verifică preț Rucsacuri/genți/huse cameră foto AICI!

Rucsac antifurt (Anti-theft Backpack)

Rucsacurile antifurt devin din ce în ce mai populare printre locuitorii metropolelor, care le poartă zilnic, deoarece nu sunt suficient de mari pentru a înlocui bagajele.

Acestea sunt prevăzute cu fermoare speciale, compartimente secrete și material anti-slash (care nu poate fi tăiat) pentru a proteja orice lucru valoros pe care trebuie să îl transportați, inclusiv bani, carduri de credit, bijuterii și chiar pașaportul sau permisul de conducere.

Verifică preț Rucsacuri antifurt AICI!

Rucsac pentru mersul pe bicicletă (Cycling Commuter Backpack)

Pentru persoanele cărora le place să meargă cu bicicleta, rucsacurile de acest tip vă vor oferi spațiul de care aveți nevoie pentru a vă transporta echipamentul/lucrurile în timp ce mergeți cu bicicleta.

Acestea sunt în mod normal impermeabile și rezistente la intemperii, astfel încât lucrurile dvs. vor fi în siguranță, chiar dacă va ploua. Aceste rucsacuri au spații speciale atașate și multe buzunare, astfel încât să puteți transporta unelte, chei de bicicletă sau chiar machiaj pentru când ajungeți la destinație.

Verifică preț Rucsacuri pentru mersul pe bicicletă AICI!

Rucsac ușor de zi Daypack

Un rucsac ușor de zi este un rucsac ideal pentru persoanele care preferă o geantă ușoară care oferă totuși mult spațiu pentru transportarea articolelor de care ai putea avea nevoie în timp ce faci drumeții pe munte sau pur și simplu călătorești către o altă destinație.

Aceste rucsacuri sunt de obicei confecționate din material rezistent la rupere, care este, de asemenea, impermeabil pentru a vă proteja obiectele din interior, deoarece oferă o barieră împotriva vremii.

Sunt disponibile într-o varietate de culori sau modele pentru a se potrivi oricăror preferințe. Nimănui nu-i place să se chinuie cu un rucsac greu când merge într-un tur turistic sau într-o drumeție, așa că aceste rucsacuri ușoare de zi sunt excelente din acest motiv.

Un rucsac ușor este o opțiune comodă, protejându-vă în același timp bunurile pe care le porți cu tine în excursiile de o zi.

Verifică preț Rucsacuri pentru drumeții scurte AICI!

Rucsac pentru laptop (Laptop Backpack)

Fie că sunteți elev la liceu sau student sau un profesionist care merge la serviciu, acest rucsac pentru laptop va fi minunat pentru dvs. Dispune de un compartiment special pentru laptop în buzunarul principal, astfel încât să puteți purta cu dvs. orice marcă sau stil de laptop oriunde ați merge.

Compartimentul special pentru laptop este căptușit pentru a vă proteja laptopul și pentru a vă oferi mai multă siguranță. Aceasta este, de asemenea, o opțiune excelentă pentru scriitorii care doresc să meargă în diferite locații pentru a-și scrie următoarea carte sau articol.

Acest rucsac este disponibil în diferite dimensiuni pentru a se potrivi cu dimensiunea laptopului dvs.

Verifică preț Rucsacuri laptop AICI!

Rucsac de purtat pe un singur umăr (Sling Bag)

Geanta sling este, de asemenea, denumită geantă peste umăr și este o opțiune excelentă în comparație cu rucsacul tradițional de zi cu zi, deoarece are doar o singură curea care este purtată peste un singur umăr.

Este o modalitate excelentă de a-ți transporta lucrurile zilnic, fără a fi nevoie să cari după tine un rucsac voluminos de care nu ai nevoie. Această geantă poate fi utilizată și împreună cu alte rucsacuri, inclusiv genți de călătorie și genți pentru laptop.

Verifică preț Rucsacuri sling, pe un singur umăr AICI!

Rucsac Tote

În conformitate cu denumirea sa, un rucsac tote combină o geantă tote cu un rucsac tradițional. Acest model de rucsac vă permite o mai mare portabilitate, oferindu-vă libertatea de mișcare dorită atunci când călătoriți, dar doriți sau trebuie să luați diferite lucruri cu voi.

Rucsacul tote are opțiunea de a fi purtat de mânere, așa cum ați face cu o geantă obișnuită, sau pe spate,  ca un rucsac, folosind cele două curele atașate în acest scop.

Rucsacul tote seamănă cu un geantă tote atunci când vine vorba de aspect și model. Aceste rucsacuri sunt disponibile în multe modele și culori, astfel încât să aveți o mulțime de opțiuni dintre care să alegeți atunci când vă decideți asupra unui model potrivit pentru dvs.

Verifică preț Genți/rucsacuri tote AICI!

Rucsac cu șnur (Drawstring Backpack)

Una dintre cele mai grozave opțiuni de rucsac ușor de pe piață, rucsacul cu șnur este minunat pentru persoanele care au nevoie de o geantă suplimentară pentru a transporta lucruri, precum haine sau încălțăminte în plus pentru sala de sport sau produse cosmetice pentru a se împrospăta pe tot parcursul zilei.

Este un rucsac similar cu rucsacul de soldat sau un rucsac obișnuit, dar care dispune de mai puțin spațiu pentru persoanele care nu au nevoie de un rucsac la fel de mare ca să-l poarte cu ele.

Mulți copii de gimnaziu și liceu poartă acest tip de rucsac atunci când merg la școală, deoarece este mai ușor de transportat decât alte modele de rucsacuri.

Verifică preț Rucsacuri cu șnur AICI!

Rucsac cu cadru (metalic) (Framed Backpack)

Acest rucsac este o opțiune excelentă dacă mergeți la vânătoare, în drumeții sau faceți alpinism, deoarece este rezistent la apă și vă va păstra bunurile în siguranță în condiții de vreme neplăcută.

Multe opțiuni sunt disponibile cu o protecție exterioară în plus împotriva ploii, iar cadrul metalic menține rucsacul în poziție, ceea ce permite mai multă libertate de mișcare deși porți cu tine un număr mare de articole. Aceste rucsacuri sunt foarte rezistente și stabile și sunt disponibile într-o mare varietate de culori și modele.

Verifică preț Rucsacuri cu cadru AICI!

Rucsac dry bag (Dry Bag Backpack)

La fel ca rucsacul cu cadru metalic, un rucsac dry bag este o opțiune excelentă pentru dvs. în timp ce vă petreceți timpul în aer liber sau pentru recreere. Similar cu rucsacurile cu cadru, rucsacurile dry bag vă vor proteja obiectele de vreme rea și sunt foarte stabile și sigure.

Cea mai mare diferență dintre cele două tipuri de rucsacuri este că un rucsac dry bag este mai puțin rezistent la apă. Este o alegere perfectă pentru o călătorie rapidă de weekend sau o drumeție scurtă. Este mult mai durabil decât un rucsac de zi, așa că va rezista mai mult, mai ales dacă vă aflați într-un climat foarte umed sau uscat. Este ca un rucsac cu cadru, dar are mai puțin spațiu.

Verifică Rucsacuri Dry Bag preț AICI!

Sac de compresie (Compression Sack)

Dacă aveți nevoie de spațiu de stocare suplimentar sau de o opțiune suplimentară pentru rucsac, sacul de compresie poate fi alegerea potrivită pentru dvs. și situația dvs.

După cum sugerează și numele, sacul de compresie poate fi condensat pentru a vă asigura că aveți o eficiență suficientă de depozitare, fără mult spațiu neutilizat, care vă va face rucsacul mai voluminos în timp ce călătoriți.

Dacă vă place să călătoriți ușor, aceasta este cea mai bună opțiune pentru dvs., deoarece vă permite să luați multe articole cu dvs., dar să comprimați spațiul suplimentar de care nu aveți nevoie.

Îl puteți folosi ca opțiune principală sau ca rucsac suplimentar pentru spațiu de stocare suplimentar.

Verifică preț Sac de compresie AICI!

Rucsac Duffel Bag

Rucsacul duffel combină comoditatea și libertatea de mișcare a unui rucsac cu modelul unei geanți duffel. Pentru oamenii cărora le place ce este mai bun din ambele variante, aceasta este opțiunea pentru dvs.

Acest rucsac este conceput și construit ca o geantă duffel dublă, cu mult spațiu pentru a vă depozita articolele, dar oferă două curele/bretele, astfel încât să îl puteți arunca pe spate și să aveți mâinile libere.

Este minunat pentru călătorii sau pentru sala de sport, deoarece vă puteți transporta toate articolele esențiale, inclusiv îmbrăcăminte și articole de toaletă, în spațiul generos de depozitare al unei genți duffel în timp ce le puteți transporta cu ușurință.

Rucsacul geantă duffel are un aspect unic, care se va distinge față de rucsacurile normale pe care oamenii le văd zilnic. Este disponibil într-o varietate de modele și culori pentru a se potrivi preferințelor tuturor.

Verifică preț Rucsacuri Duffel – diverse modele AICI!

Rucsac cu husă suplimentară împotriva ploii (Rain Cover Backpack)

Rucsacul este protejat de apă întrucât este prevăzut cu o husă de ploaie suplimentară rezistentă la apă, care se așează deasupra rucsacului, astfel încât să aveți o mulțime de spațiu de depozitare, dar lucrurile dvs. să fie protejate de vremea neplăcută și ploaie în timp ce sunteți afară.

Husa este detașabilă, deci dacă nu vei avea nevoie de ea, nu trebuie să o folosești. Este o soluție ușoară excelentă pentru a vă feri de ploaie în timp ce vă transportați obiectele dintr-un loc în altul.

Verifică preț Pelerina de ploaie pentru rucsac AICI!

Rucsac OutDry

Rucsacul outdry este extrem de bine construit și foarte durabil. Este special conceput pentru aventuri în aer liber și preia unele dintre cele mai bune caracteristici ale celorlalte rucsacuri, inclusiv rucsacurile de zi și cele cu cadru metalic.

Este rezistent la apă și creat pentru a fi foarte confortabil și ușor de transportat, astfel încât să îl puteți lua cu dvs. în drumeții sau plimbări mai lungi.

Acest rucsac este fabricat din material textil care este foarte durabil și poate rezista la uzura de a petrece mai multe vacanțe și excursii pe durata mai multor ani. Dacă doriți să cumpărați un singur rucsac care va rezista în anii următori, probabil că acesta ar trebui să fie cel pe care îl alegeți.

Verifică preț Rucsac OutDry Columbia AICI!

5 întrebări frecvente despre rucsacuri pe care s-ar putea să nu le știți

Ce numesc britanicii rucsac?

Britanicii au împrumutat un cuvânt de la germani pentru a se referi la un sac de spate (backpack) și acesta este cuvântul rucsac (rucksack). În limba germană, cuvântul rack înseamnă spate și, desigur, sacul se referă la sacoșa utilizată pentru depozitare.

Care este diferența dintre un backpack și un rucksack?

Rucsacul (rucksack) este, în esență, o opțiune de (ru)csac (backpack) mai mare, mai robustă și mai durabilă, care oferă o mulțime de buzunare și curele care pot fi utilizate pentru a transporta încărcături mai grele de diferite articole, în timp ce găzduiesc o cantitate mai mare de echipament decât un backpack.

Rucsacul (rucksack) oferă chiar și centuri de șold și piept care vor ajuta la distribuirea mai bună a greutății încărcăturii, astfel încât să fie mult mai confortabil de purtat, mai ales pentru călătorii și experiențe mai lungi.

De unde știi dacă se potrivește un rucsac (backpack)?

Când încercați un rucsac (backpack), trageți curelele în exterior față de corp și apoi trageți-le în jos spre șolduri pentru a vă asigura o potrivire mai naturală. Asigurați-vă că nu strângeți excesiv curelele în acest moment sau acestea vă vor lăsa urme în umeri.

Atunci când un rucsac (backpack) este potrivit corect, acesta trebuie să vă îmbrățișeze umerii din față în spate, fără a avea spații între cureaua de umăr și spate, practic să se muleze plăcut pe corp.

Cum îmi reglez curelele de rucsac pentru a fi mai confortabile?

Purtarea corectă a rucsacului/sacului de spate (backpack) îl va face mult mai util și mai comod. Procesul de a vă pune rucsacul este destul de simplu dacă urmați aceste câteva lucruri. În primul rând, puneți rucsacul pe umeri și trageți curelele de pe umeri cât mai strâns.

Apoi, puteți strânge curelele de șold pentru a transfera greutatea rucsacului și apoi reglați umărul în interiorul curelelor care susțin greutatea încărcăturii. Puteți strânge apoi curelele de pe stern dacă rucsacul dvs. le are și puteți pleca spre destinația dorită.

Ce ar trebui să luați în considerare atunci când achiziționați un rucsac/sac de spate (backpack)?

Există atât de multe rucsacuri (backpack) pe piață încât s-ar putea să vă simțiți copleșiți atunci când încercați să decideți care este cel mai potrivit pentru dvs. și situația dvs.

Există mai multe lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când achiziționați un rucsac și primul detaliu de luat în considerare va fi scopul în care îl veți folosi.

De exemplu, dacă îl veți folosi pentru excursii cu cortul, veți dori un rucsac mai mare și mai durabil, care să poată transporta lucruri, cum ar fi cortul și sacul de dormit. Aceasta va determina ce tip de rucsac veți căuta în primul rând.

Următorul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă uitați la preț. Ar trebui să determinați bugetul înainte de a începe să faceți cumpărături.

De asemenea, trebuie să decideți ce fel de cadru interior doriți să ofere rucsacul, împreună cu materialele din care doriți să fie realizat, în funcție de scopul pentru care îl veți folosi. Volumul pe care îl va avea rucsacul depinde, de asemenea, de scopul și utilizarea sa.

De asemenea, veți dori să luați în considerare modul în care rucsacul este conceput și dacă va fi suficient de comod pentru dvs.

Verifică preț Rucsacuri pentru femei și bărbați AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tipuri de machiaj

20 de tipuri de machiaj

Aflați despre diferitele tipuri de machiaj, inclusiv cele care au fost folosite de-a lungul anilor până în epoca modernă. Vezi care se potrivesc tipului tău

Citește mai mult »
Tinere poarta diferite alternative la fuste

14 alternative la fuste

Nu orice femeie este iubitoare de fuste, dar asta nu înseamnă că nu-și poate amplifica feminitatea purtând pantaloni scurți, pantaloni lungi și multe altele. Consultați

Citește mai mult »
Tipuri de diamante

26 tipuri de diamante diferite

Sclipirea și strălucirea diferitelor tipuri de diamante ne captează atenția, inimile și mințile. Echivalăm dimensiunea unui diamant cu dimensiunea iubirii noastre. Aflați tot ce puteți

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care