Top 10 cele mai scumpe rucsacuri din lume

Cele mai scumpe rucsacuri

Rucsacurile sunt folosite de peste 40 de milioane de copii în fiecare an pentru școală și sport. La rândul lor, majoritatea acestor copii au părinți care folosesc de asemenea rucsacuri zi de zi. Din păcate, mii de oameni vizitează medicul anual din cauza rănilor cauzate de ridicarea sau transportarea necorespunzătoare a diferitelor tipuri de rucsacuri.

Atunci când sunt utilizate corect, rucsacurile sunt cel mai bun mod de a transporta mai multe obiecte, deoarece distribuie uniform greutatea pe ambii umeri. Modul corect de purtare este să distribui greutatea pe jumătatea inferioară a spatelui, iar cele mai ușoare obiecte ar trebui să fie plasate în partea de jos a sacului.

Chiar dacă arată cool, nu ar trebui să îl porți doar pe un umăr.

Rucsacurile următoare nu ar atârna greu doar pe umerii multa dintre noi, ci și de buzunare noastre. Vă propunem o listă cu cele mai scumpe rucsacuri din lume!

Cele mai scumpe rucsacuri din lume

Rucsac THE ROW 11 din piele, negru (THE ROW Backpack 11 Leather Bag, Black) – 3900$

Rucsac THE ROW 11 din piele, negru (THE ROW Backpack 11 Leather Bag, Black)

The Row este o colecție care variază de la genți de mână până la ochelari gata de purtat. Fondată de Ashley și Mary Kate Olsen în 2006, linia de modă și-a pus accentul pe crearea de piese elegante atemporale și pe utilizarea unor materiale de top.

Toate produsele sunt proiectate și realizate de designeri de modă extrem de pregătiți și cu experiență, care înțeleg precizia, potrivirea și luxul.

Rusacul ROW Backpack 11 din piele este fabricat din piele fină de vițel cu elemente metalice din paladiu. Este prevăzut cu o curea de umăr de 20 cm. Ea este completată de curele de spate reglabile, care îți permit să porți rucsacul pe umăr sau în spate.

Partea superioară este închisă folosind un șnur care se strânge și închidere magnetică. Are o bază plată concepută pentru a se potrivi atât cu accesorii mici, cât și cu accesorii mari. În interior, există un compartiment cu fermoar și un buzunar dotat cu o baterie portabilă la care îți poți încărca telefonul mobil sau iPod-ul Touch.

Interiorul este căptușit cu țesătură, iar partea inferioară este prevăzută cu un design cu piciorușe metalice pentru a susține sacul din piele ROW atunci când este așezat pe o masă sau pe o podea cu gresie. Are un preț de 3900 USD.

Află mai multe despre 5 lucruri pe care nu le știai despre rucsacul tău.

Verifică preț Rucsacuri de lux AICI!

Rucsac Brunello Cucinelli pentru timpul liber  – 4195$

Rucsac pentru timpul liber Brunello Cucinelli – Leisure backpack

Fabricat din piele de capră și piele de bivol, designerii de la Brunello Cucinelli au combinat două materiale de înaltă calitate pentru a produce un accesoriu ultra-practic.

Pielea de bivol are consistența naturală fină și este folosită pentru spate și decorațiuni, în timp ce pielea de capră este folosită pentru a accentua accesoriul practic pentru un efect lustruit cu textura bogată.

La un preț de 4.195 dolari, rucsacul are trei buzunare mici la exterior, concepute cu clape, fermoar și închidere magnetică. Acestea sunt destinate depozitării obiectelor mici și indispensabile. Compartimentul interior este împărțit în două compartimente mici, concepute pentru a gestiona mai bine lucrurile pe care le ai.

În interior, există un buzunar intern pentru documente pentru ținerea documentelor de călătorie și pentru un acces mai ușor. De asemenea, vine cu o curea practică folosită pentru fixarea rucsacului de mânerul unui cărucior pentru transport bagaje.

Finisajul de înaltă calitate oferă rucsacului Brunello Cucinelli Leisure un aspect la modă și finisat împotriva udării. Acest lucru ajută la protejarea rucsacului de deteriorare (apă). Realizat în Italia, rucsacul a fost creat în Solomeo.

Verifică preț Rucsacuri de lux AICI!

Rucsac Chanel din piele de miel, închidere de metal în tonuri de auriu și argintiu – 4200$

Rucsac Chanel din piele de miel, închidere de metal în tonuri de auriu și argintiu

La un preț de 4.200 USD, rucsacul este confecționat din piele de miel, oferindu-i o textură netedă și luxoasă. În plus, rucsacul Chanel are cusături în formă de diamant, oferind rucsacului un aspect unic și elegant.

Disponibil pe negru, clapeta este decorată cu emblemă metalică Chanel în auriu și argintiu metalizat, care este decorativă. Pe clapetă se află cei 2 C intercalați – auriu și argintiu metalizat – cu închidere cu clemă. Folosind închiderea cu clemă, puteți deschide și fixa / asigura clapeta rucsacului.

În spate, există curele reglabile fixate pe rucsac cu un lanț metalic argintiu. Chiar deasupra locului în care se întâlnesc curelele reglabile, există o curea mâner din piele de miel fixată pe rucsac. Acest lucru este disponibil pentru ca rucsacul să poată fi atașat la un cărucior în timpul călătoriei.

Interiorul este căptușit cu țesătură impermeabilă pentru a proteja de apă lucrurile din rucsac. Înăuntrul compartimentului interior, există buzunare care să te ajute să-ți organizezi lucrurile.

Verifică preț Rucsacuri de lux AICI!

Rucsac Chanel din piele de vițel și metal argintiu – 4500$

Rucsac Chanel din piele de vițel și metal argintiu - 4500$

Disponibil pe albastru, rucsacul este confecționat din piele de vițel, ceea ce înseamnă 100% piele. Cu un preț de 4.500 de dolari, el oferă o textură matlasată în formă de diamnat (romb), cu cusături de înaltă calitate. Are semnatura celor 2 C intercalați cu închidere metalică pentru fixarea clapetei.

La spate, rucsacul Chanel Calfskin & Silver-Tone Metal are un buzunar îngust realizat din piele de vițel pentru documente și alte accesorii. Este livrat cu curele reglabile din piele de vițel pentru o transportare mai ușoară. Poți ajusta curelele pentru confortul și lungimea dorite. În plus, poți purta rucsacul atît pe spate, cât și pe umăr.

Fabricat în Italia, interiorul este căptușit cu o țesătură impermeabilă concepută pentru a proteja de apă lucrurile aflate în interior. Are un șnur de piele de vițel chiar sub clapeta pentru fixarea compartimentului interior.

Rucsacul este surprinzător de încăpător și poți merge cu el peste tot, de dimineața până seara. Toate piesele metalice nu conțin nichel.

Verifică preț Rucsacuri de lux AICI!

Rucsac Chanel din piele de vițel și metal auriu  – 4700$

Rucsac Chanel din piele de vițel și metal auriu

La un preț de 4.700 USD, rucsacul este confecționat din piele presată de vițel, cu o textură netedă. Clapeta prezintă semnăturacelor 2 C intercalați cu închidere metalică aurie. La exterior este disponibil un compartiment cu fermoar pentru depozitarea articolelor mici și indispensabile.

Două curele reglabile bine cusute sunt disponibile la spate. Utilizatorii au opțiunea de a regla lungimea curelelor la dimensiunea dorită pentru confortul lor.

Rucsac realizat în Italia, rucsacul este disponibil pe negru, care adaugă frumusețe și dinamism acestui accesoriu practic. Rucsacul din piele presată de vițel și ton metalizat auriu este ideal pentru femeia aventuroasă care este mereu în mișcare.

Pielea de vițel de granulație naturală fină a fost îmbunătățită prin finisarea manuală, oferindu-ți un accesoriu durabil și elegant. În interior, accesoriul ultra-practic este căptușit cu o țesătură rezistentă la apă, concepută pentru a proteja lucrurile din interior de apă.

Partea din spate are un buzunar deschis potrivit pentru depozitarea articolelor ușor de accesat.

Verifică preț Rucsacuri de lux AICI!

Rucsac pentru timp liber Brunello Cucinelli din piele de vițel (Brunello Cucinelli Leisure backpack in calfskin) – 5045$

Rucsac pentru timp liber Brunello Cucinelli din piele de vițel (Brunello Cucinelli Leisure backpack in calfskin) - 5045$

Realizat din piele de vițel de înaltă calitate aleasă de designerii Brunello Cucinelli, rucsacul este prezentat într-un design funcțional potrivit pentru toate ocaziile. Cu noul finisaj artizanal, rucsacul Brunello Cucinelli pentru timp liber din piele de vițel are o textură netedă, presărată cu nuanțe mai deschise la culoare.

Acest lucru oferă un efect frumos care cu siguranță te va face să ieși în evidență.

La un preț de 5.045 USD, rucsacul are o pereche de șnururi care îți permit să deschizi și să asiguri compartimentul interior. O clapetă de piele de vițel cu un buzunar cu fermoar pentru depozitarea accesoriilor mici și indispensabile acoperă șnururile.

În spate, designerii de la Brunello Cucinelli au folosit piele Buffalo caracterizată printr-o granulație naturală fină. Este prevăzut cu o curea practică pentru fixarea rucsacului la un cărucior de aeroport atunci când călătorești.

La exterior, rucsacul are două buzunare mici, cu clapete. La fel cum buzunarul cu fermoar este folosit pentru depozitarea articolelor mici și indispensabile, și cele două buzunare mici cu clapete plasate lateral pot fi utilizate în același scop.

Tot la exterior, aveți o închidere cu fermoar și închidere magnetică pentru stocarea lucrurilor suplimentare. Compartimentul interior este căptușit cu o țesătură impermeabilă concepută pentru a-ți proteja lucrurile. Există trei compartimente interne deschise pentru organizarea lucrurilor tale. De asemenea, toate piesele metalice nu conțin nichel.

Verifică preț Rucsacuri de lux AICI!

Rucsac de piele de crocodil Caiman Santiago Gonzalez – 5550$

Caiman Santiago Gonzalez

Colecția Santiago Gonzalez s-a concentrat întotdeauna pe crearea colecțiilor luxoase și bogate din piele de crocodil colorată. Fiul designerului de genți de mână, Nancy Gonzalez, Santiago Gonzalez și-a prezentat linia de creații din piele de crocodil în 2010 datorită pasiunii sale pentru artă.

Disponibil în portocaliu, rucsacul de crocodil Caiman Santiago Gonzalez are o închidere cu fermoar cu două sensuri pentru depozitarea lucrurilor tale. Mânerul pentru transport de sus este realizat pentru fixarea rucsacului de un cărucior în timpul călătoriilor.

Rucsacul are curele reglabile pentru umeri care permit purtarea rucsacului pe umăr sau pe spate. Cu o greutate de aproape 2 kilograme, interiorul este căptușit cu piele de căprioară. Are un buzunar interior pentru organizarea lucrurilor tale.

La un preț de 5.550 USD, rucsacul de crocodil Caiman – Santiago Gonzalez este dotat cu feronerie argintie, care nu conține nichel. Cu o textură care imită pielea unui crocodil (solzi), textura este puțin aspră la atingere.

Verifică preț Rucsacuri de lux pentru damă AICI!

Rucsac Brunello Cucinelli cu blană de vulpe și clapetă prețioasă (Brunello Cucinelli Fox Fur Backpack with precious flap) – 5995$

Rucsac Brunello Cucinelli cu blană de vulpe și clapetă prețioasă (Brunello Cucinelli Fox Fur Backpack with precious flap)

Ca design iconic din colecțiile Brunello Cucinelli, rucsacul este realizat cu blană fină de vulpe care se simte moale și luxoasă la atingere. Nuanțele fine de culoare ale blănii de vulpe și textura netedă a pielii mate au fost combinate cu expertiză italiană pentru a oferi o notă exclusivă și un finisaj frumos care iese în evidență cu adevărat.

Rucsacul are șiruri înguste de broderie strălucitoare, care nu numai că acoperă clapeta, dar ascund închiderea magnetică. La prețul de 5.995 USD, mânerul și spatele sunt din piele mată de vițel, un material atât de moale, cu o textură uniformă în jur.

Rucsacul este prevăzut cu o pereche de șnururi cusute care permit utilizatorului să deschidă și să asigure interiorul. Curelele pentru spate sunt reglabile la lungimea și confortul dorite. În interiorul rucsacului din blană de vulpe Brunello Cucinelli cu clapă prețioasă, există o oglindă detașabilă pentru a fi folosită atunci când ești în mișcare.

Compartimentul intern are fermoar. Împreună cu șnurul, îți poți asigura lucrurile și nu te temi că cineva va fura un ceva când nu te uiți. Are o căptușeală din țesătură rezistentă la apă, concepută pentru a proteja interiorul rucsacului, precum și conținutul lui.

Rucsacul are următoarele dimensiuni – 32 cm înălțime, 16 cm lățime, 2 cm lungime.

Află mai multe despre istoria rucsacului modern.

Verifică preț Rucsacuri de lux pentru damă AICI!

Rucsac Chanel din piele de miel Shearling cu margini de blană (Chanel Shearling Lambskin backpack) – 6500$

Rucsac Chanel din piele de miel Shearling cu margini de blană

Fabricat din piele de miel Shearling, rucsacul Chanel este matlasat cu model de diamant care asigură un produs durabil. Pielea de miel este obținută din pielea unei oi tinere. Ca piele ușoară și cu granulație fină, are o textură moale, care se simte deosebit de moale sub vârful degetelor tale.

La un preț de 6.500 USD, vine cu finisaje din metal auriu, destinate celor mai aventuroși. Disponibil în două culori, și anume verde închis și negru, rucsacul din piele de miel Chanel Shearling este prevăzut cu marca Chanel, cei 2 C intercalați.

O pereche de șnururi deschide interiorul căptușit cu satin, care are suficient spațiu pentru a-ți păstra accesoriile mici precum machiaj, apă, cartea, tableta, căști, iPod Touch și printre altele, bateria portabilă de la care ne putem încărca telefonul, iPod ul etc. Are o pereche de curele cu lanț împletit pentru o manevrare mai ușoară.

În ciuda senzației deosebit de fine la atingere a pieii de miel, sacul este predispus la pete și zgârieturi. Pentru a preveni acest lucru, întreținerea și îngrijirea rucsacului sunt vitale pentru a asigura longevitatea acestuia. Pentru 6.500 USD, protejarea acestui rucsac ar trebui să fie misiunea ta finală, în afară de a arăta bine atunci când ieși în oraș cu prietenii.

Verifică preț Rucsacuri de lux pentru damă AICI!

Rucsac Louis Vuitton Christopher PM N93491 – 18864$

Rucsac Louis Vuitton Christopher PM N93491

Cu prețul de 18 864 USD, acesta este cel mai scump ghiozdan rucsac (backpack) din lista noastră cu cele mai scumpe rucsacuri (Top 10). Realizat din piele de vită cu decorațiuni Porous, rucsacul Christopher PM N93491 este conceput pentru muncă și joc.

Are curele pentru umeri reglabile din piele, care pot fi folosite pentru a purta geanta pe spate sau pe umăr. Cu monograma imprimată pe pielea rucsacului, el are piese metalice de culoare argintie, care evocă un stil de viață prosper.

Are un mâner din piele, care ajută să atașezi acest rucsac de lux la un cărucior în timpul călătoriei. Cu o căptușeală din material textil cele 2 buzunare plane interne și buzunarul cu fermoar, îți poți organiza documentele de călătorie și alte lucruri personale mult mai ușor.

Are un buzunar intern pentru iPad sau pentru tabletă. În exterior, rucsacul Christopher PM N93491 are 2 buzunare laterale cu știfturi de prindere. Sub deschiderea principală a clapetei, există o pereche de șnururi utilizate pentru a asigura securizarea compartimentului interior.

Verifică preț Piercinguri pentru nas AICI!


 

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

tipuri de eșarfe

15 tipuri de eșarfe

O eșarfă este o simplă bucată de țesătură care este înfășurată în jurul gâtului sau umerilor și, uneori, este purtată pe cap. O eșarfă este

Citește mai mult »
Tipuri de rucsacuri

24 tipuri de rucsacuri

Diferite tipuri de rucsacuri, în funcție de formă, dimensiuni și alte specificații, sunt concepute pentru practic orice scop în care vă puteți gândi să le

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care