25 genti asemănătoare cu gentile Fossil

Diferite modele de genti Fossil

Dacă adori materialul din piele de calitate al genților marca Fossil, atunci iată câteva alte genți de la diferite branduri care îți vor oferi un produs de calitate similară.

Brandul Fossil, fondat în 1984 de Tom Kartsotis, este un inovator de piață pentru genți (purse) de designer de calitate medie, articole din piele, bijuterii, decor de uz casnic și alte accesorii. gențile pentru femei se referă la detalii, iar brandul Fossil se mândrește cu manoofitpera, împreună cu utilizarea de piele impecabil de bogată, piese metalice durabile și de calitate, demne de prezentările de modă, și alte materiale de calitate.

Verifică preț Genți Fossil AICI!

25 de genți care seamană cu gențile Fossil

Această postare analizează alte 25 de modele de genți de marcă care prezintă aceeași estetică Fossil vintage clasică. Iată gențile pe care le-am căutat pentru tine, cu puncte de preț diferite, care l-ar satisface chiar și pe cel mai pretențios influencer. Sunt incluse intervale de preț online potrivite pentru fiecare buget.

Acestea sunt prețuri pentru gențile noi, nefolosite, vândute de retaileri de încredere; cu toate acestea, este posibil să apară modificări. Bucurați-vă!

Geantă Kaie Crossbody de la Lucky Brand

Pielea fină, untoasă alcătuiește această geantă șic, care poate fi purtată peste umăr în diagonală, cu o curea de umăr reglabilă, închidere cu clapă, buzunare cu fermoar și cusături detaliate. Această geantă reprezintă semnul unic al lui Fossil la atracția vestică, cu silueta sa și cu ciucuri la fermoare. Diferența este că obțineți toată această calitate pentru puțin mai puțin, un preț mai mic.

Verifică preț Genți damă din piele – diverse branduri & modele AICI!

Geantă Melissa Hobo de la Frye

Pielea ceruită cu look vintage, antic alcătuiește această geantă practică de zi cu zi în stil hobo (vagabond), cu curea detașabilă de purtat de umăr. Suficient de încăpătoare pentru a transporta un laptop, dar și suficient de elegantă pentru a fi purtată la o ieșire în oraș seara. O geantă hobo asemănătoare stilului clasic de geantă hobo de la Fossil, totuși atingerea pielii ceruite face diferența.

Verifică preț Genți damă din piele – diverse branduri & modele AICI!

Geantă Los Feliz Large Leather Tote de la The Sak

Detaliile cusute, părțile metalice cu aspect antic în tonuri de alamă și ciucuri cu mărgele detașabili completează aspectul artizanal al genții Los Feliz. La fel ca gențile tote mari nestructurate și supradimensionate de la Fossil, această geantă tote prezintă piele moale într-o formă relaxată. Ceea ce face ca această geantă să fie diferită este porțiunea florală transparentă realizată manual care împodobește părțile laterale ale genții.

Verifică preț Genți damă din piele – diverse branduri & modele AICI!

Geantă Corily Convertible Crossbody de la Guess

Pielea artificială texturată și logo-ul din metal patinat deschis la culoare reprezintă o atracție semnificativă față de geanta Guess – Corily Crossbody. Această geantă are un design structurat asemănător cu Fossil și se închide cu clapă pliabilă. Detaliul care diferențiază această geantă este cureaua de umăr reglabilă, prețul scăzut și cureaua de umăr reglabilă care se transformă cu ușurință într-o curea de purtat în talie.

Verifică preț Genți Guess de damă – diverse modele AICI!

Geantă Marley de la Brahmin

Piele autentică cu imprimeu croco, într-o nuanță maronie versatilă, care se potrivește cu orice ținută. Interiorul încăpător și cureaua lungă de 25 inch seamănă foarte mult cu gențile funcționale Fossil. geantă de la Brahmin arată ca un multicolor „Disco Melbourne” sălbatic și ondulat, pe care Fossil nu îl oferă.

Verifică preț Genți damă din piele – diverse branduri & modele AICI!

Geanta Florentine Satchel de la Dooney and Bourke

Acest ghiozdan Florentine din piele untoasă este dotat cu accesorii din alamă aurie și ciucuri din piele. O geantă în stil original Dooney and Bourke, cu o siluetă emblematică și mânere superioare din piele rulată. Cu toate acestea, spre deosebire de Fossil, această geantă este confecționată din piele italiană florentină care dezvoltă o patină mai bogată, pe care o reflectă prețul mai mare.

Verifică preț Genți damă din piele – diverse branduri & modele AICI!

Geanta Foldover Transport Tote de la Madewell

Geanta tote încăpătoare de la Madewell are mânere suficient de lungi pentru a fi purtate pe umăr, care vin într-un design împletit pe ediția tote cu cusături. Însă versatilitatea sa nu se oprește aici, deoarece are și o nouă curea reglabilă care se atașează la nivelul pliului. Această geantă seamănă mult cu geantă clasică tote utilitară Fossil; cu toate acestea, o diferență considerabilă este adaptabilitatea pe care cele trei curele ale genții Foldover Transport Tote o oferă proprietarei sale.

Verifică preț Genți damă din piele – diverse branduri & modele AICI!

Geanta M.A.B. Crossbody With Studs (cu ținte) de la Rebecca Minkoff

Geanta structurată M.A.B. este prevăzută cu ținte cu aspect antic în nuanța alamei sau argintiu și o curea de umăr cu lanț reglabilă și detașabilă. Fossil prezintă adesea genți cu ținte mai simple, care nu sunt adesea combinate cu numeroasele accesorii, cum ar fi cureaua de lanț și ciucuri, pe care unii consumatori le pot considera exagerate în designul Minkoff.

Verifică preț Genți Rebecca Minkoff – diverese modele AICI!

Geanta Nylon Drawstring Crossbody – cu curea de umăr și șnur din nailon – de la Cole Haan

O juxtapunere perfectă de nailon, piele lăcuită și piele netedă. Alternativa perfectă la o geantă din piele pentru a vă duce lucrurile la plajă, dar suficient de frumoasă pentru a fi folosită în fiecare zi. geantă din nailon în stil găleată a lui Cole Haan, prevăzută cu un șnur la îndemână, adoptă aceeași atitudine utilitară „femeia nu poate trăi doar cu piele” pe care o promovează Fossil. Cole Haan aranjează mai atent buzunarele pentru lucrurile esențiale, cum ar fi gadgeturile electronice.

Verifică preț Genți damă din piele – diverse branduri & modele AICI!

Geanta de umăr Ergo Shoulder Bag din piele naturală originală de la Coach

Geanta Ergo, bazată pe silueta iconică Coach introdusă în anii 1960, face parte din linia Coach Originals. Geanta Ergo vine brodată cu cuvinte care inspiră (precum și fără), la fel ca literele Fossil și alte cuvinte pe câteva dintre gențile lor. Diferența este evidentă în tăbăcirea vegetală a genții Ergo, vopsirea din sursă naturală și tratamentul cu ceară organică pentru cea mai moale piele.

Verifică preț Genți Coach – diverse modele AICI!

Geanta The Almost Perfect Circle Crossbody de la Portland Leather Goods

Diferența acestei genți este vizibilă imediat prin forma sa geometrică circulară unică, perfectă pentru atunci când doriți ceva diferit. Dispunând de un buzunar exterior și interior cu o curea de umăr reglabilă, această geantă este reprezentativă pentru utilizarea de către Fossil a formelor ciudate. Cu toate acestea, niciunul dintre gențile Almost Perfect Circle Cossbody nu este exact la fel.

Verifică preț Genți damă din piele – diverse branduri & modele AICI!

Geanta de umăr Mina Large Pebbled Leather Bag de la Michael Kors

Designul Mina este o geantă de umăr spațioasă tip tote cu structura moale, cu piele în relief sub formă de pietricele și deschidere amplă care se strânge cu o curelușă, cu un element de fler boem asemănător genții Fossil. Cu toate acestea, juxtapunerea elementelor în care împletitura se întâlnește cu lanțul spre partea de sus a genții îi conferă acel aspect unic care nu se vede în același stil al genților de umăr Fossil.

Verifică preț Genți Michael Kors AICI!

Geanta Build Your Bag de la Mark and Graham

Siluetă clasică realizată dintr-o gamă de piele cu aspect de pietriș sau piele fină, completată cu monograme gravate pe piele și curea de mână asortată. Fossil prezintă acest stil simplu în liniile sale de genți. Ceea ce este diferit este silueta, culoarea, cureaua și opțiunile suplimentare de accesorii la geanta Build Your Bag de la Mark and Grahams.

Verifică preț Genți damă din piele – diverse branduri & modele AICI!

Geantă Avellino Crossbody de la Patricia Nash

Această geantă clasică tip plic purtată pe umăr rafinează și crește instantaneu orice look, cu un profil dreptunghiular subțire, un buzunar exterior mic și detalii cu cataramă metalică. geantă de la Patricia Nash are aspectul exterior al genților în stil subțire de la Fossil. Cu toate acestea, geantă Avellino are multe funcționalități pentru geantă sa în versiunea subțire, cu trei spații speciale pentru carduri de credit, un compartiment principal vast, prevăzut cu un buzunar cu fermoar și două buzunare fără fermoar.

Verifică preț Genți damă din piele – diverse branduri & modele AICI!

Geantă Tony SML de la Hammitt

geantă Tony SML este o geantă clasică de tip crossbody – purtată pe umăr sau peste umăr în diagonală – țesută din rafie, cu o curea reglabilă, un buzunar ușor accesibil pentru telefonul mobil și un singur compartiment cu fermoar; geantă Tony SML este o completare perfectă pentru moda de vară de zi cu zi. Folosirea pentru această geantă a materialului de rafie, a spațiilor metalice rotunde de prindere a curelei de umăr și a țintelor/capselor seamănă cu cea a lui Fossil; cu toate acestea, Hammitt are o echipă de asistență și oferă o pagină de reparații.

Verifică preț Genți damă din piele – diverse branduri & modele AICI!

Geanta Alexis Slouchy Crossbody de la Anthropologie

Geanta Alexis are curele interschimbabile și o parte inferioară cu fermoar care se deschide într-un design ușor de extins, care vă oferă patru look-uri la prețul unuia singur. Această siluetă inovatoare moale, lejeră, nestructurată slouchy face, de asemenea, parte din moștenirea Fossil, dar Urban Originals prin Anthropology creează un look elegant și elitist din piele din materiale sustenabile, reciclate.

Verifică preț Genți damă din piele – diverse branduri & modele AICI!

Geanta Rith Vegan Saddlebag de la Matt and Nat

Geanta Rith este o geantă tip tolbă (Saddlebag) tradițională, cu o curea reglabilă, o închidere tip clapă pentru compartimentul principal cu închidere magnetică și un compartiment cu fermoar pe partea din spate. Această geantă împărtășește stilul tolbă vintage cu Fossil, dar nu sunt asemănătoare la interior. Diferența dată de Matt and Nat este faptul că toate căptușelile interioare ale genților lor sunt fabricate din sticle de apă 100% reciclate.

Verifică preț Genți damă din piele – diverse branduri & modele AICI!

Geanta de piele întoarsă Nicolette Suede Crossbody de la Free People

Un stil crossbody (cu curea purtată pe umăr) grozav, cu un interior reglabil pentru o întâlnire de seară pentru a-ți purta lucrurile esențiale sau să mergi la muncă cu un laptop în geantă. Acest design subțire, îngust, dar încăpător, prezentat într-un design moale de piele întoarsă, este completat de o curea subțire de lanț. Aspectul relaxat și lipsit de griji al acestei genți inspirate din anii ’60 este înrudit cu câteva modele Fossil. Prețul cu opțiunea de la Free People este mult mai bun pentru cineva cu buget redus.

Verifică preț Genți damă din piele – diverse branduri & modele AICI!

Geanta Liberty Shopper de la American Leather Co.

Geanta Liberty are o curea de umăr lată și confortabilă, piele 100% americană, accesorii metalice cu aspect învechit și caracterul practic al interiorului pe care îl așteptați de la o geantă pentru iubitoarele de cumpăraturi pentru a vă păstra micile descoperiri, dar care are suficient spațiu pentru lucrurile voastre esențiale. Brandul Fossil are câteva genți de cumpărături, dar această geantă diferă în alegerea sursei distinctive de piele de la American Leather Co, aici în America.

Verifică preț Genți damă din piele – diverse branduri & modele AICI!

Mini ghiozdanul Deeply In Love Mini Satchel de la Brighton

Acest ghiozdan superb cu fermoar vine în culori strălucitoare Lemondrop sau ruj sexy, având imprimat în relief pe piele cuvântul LOVE. Fossil folosește cuvintele scrise în relief; cu toate acestea, cureaua drăguță din țesătură pe care este țesut cuvântul „LOVE” face diferența.

Verifică preț Genți damă din piele – diverse branduri & modele AICI!

Geanta cu franjuri Durango Fringed Bag de la Sundance

Acest model de geantă din piele întoarsă moale cu franjuri, imprimată cu un motiv floral înfloritor, este inspirată de ținutele western din vestul sălbatic, dar realizată manual în Italia. După cum am menționat la o geantă anterioară, brandul Fossil îmbrățișează estetica occidentală; cu toate acestea, gențile Sundance noi și originale sunt disponibile exclusiv pe site-ul lor.

Verifică preț Genți damă din piele – diverse branduri & modele AICI!

Geanta Colornation Fringe Bag de la MZ Fair Trade

geantă ușoară și cochetă Colornation prezintă un design Zapotec cu diamant și săgeți în turcoaz și roșu cărămiziu. O geantă convenabilă cu curea pe umăr, care te duce de la un festival la piața fermierilor. Designul nativ american nu este nou pentru linia de genți Fossil. Dar, modelul Zapotec văzut aici în geantă Colornation este distinctiv.

Verifică preț Genți damă din piele – diverse branduri & modele AICI!

Geanta Marcie Handbag de Chloe

geantă în stil ghiozdan Marcie este voluminoasă și practică, totuși îmbină o estetică romantică cu cusăturile tip tolbă, mânere din piele înfășurate manual, clapă frontală cu ciucuri și franjuri uimitoare populare în anii ’70. Designul popular din anii 70 nu este un străin pentru gențile marca Fossil, dar acest preț ridicat este.

Verifică preț Genți damă din piele – diverse branduri & modele AICI!

Geanta Peace & Patience Tote Bag de la The Pyramid Collection

Pace, răbdare, bunătate și bine sunt toate cuvinte de inspirație imprimate cu artă pe o porțiune cu ținte de cupru a acestei genți tip tote de inspirație rustică, prietenoasă cu pământul. Geanta Peace and Patience are zone realizate din piele artificială, un buzunar frontal cu clapă și un buzunar cu fermoar pe spate. gențile Fossil au folosit o combinație de materiale ecologice pe câteva genți tote. Pyramid duce inspirația verde mai departe, creând fiecare geantă unică cu pânză învechită din corturi și prelate reutilizate.

Verifică preț Genți damă din piele – diverse branduri & modele AICI!

Geanta de umăr din piele Walker Leather Shoulder Bag de la Buffalo Jackson Trading Company

Ușoară și compactă, dar robustă, geanta de umăr din piele Walker Leather Shoulder Bag este perfectă pentru a împacheta și a pleca. Această geantă tip geantă de umăr din piele naturală, cu cusături groase și rezistente și elemente metalice din alamă cu patină antică, se deschide pentru a include un buzunar interior pentru organizarea electronicelor și a altor obiecte esențiale. Totuși, geanta de umăr Walker provine de la Buffalo Jackson Trading Company, cu o experiență de 100 de ani în afacerile din piele și haine.

Verifică preț Genți damă din piele – diverse branduri & modele AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tipuri de brățări

31 tipuri de brățări

Indiferent de preferințele tale de stil sau de modă, te poți oricând baza pe o brățară pentru completarea ținutei tale. Descoperă numeroasele tipuri de brățări

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care