19 branduri de genți de mână pline de eleganță

branduri de genți de mana

Găsiți geanta de mână de care aveți nevoie în culoarea și dimensiunea dorite de la aceste branduri de top de genți care produc întotdeauna articole de înaltă calitate. Alegeți dintre gențile create de designeri haute couture sau dintre brandurile de designer nou apărute.

Când faceți cumpărături pentru cele mai bune branduri de genți, s-ar putea să vă întrebați dacă ar trebui să vă cheltuiți banii pe o geantă de designer, o geantă de lux sau să cumpărați o geantă din piele artificială de la cel mai apropiat magazin.

Răspunsul este că nevoile tale determină geanta pe care ar trebui să o alegi. Acest articol vă indică cele mai importante branduri de genți de designer pentru femei și gențile de mână pe care femeile le poartă zilnic și care pot fi achiziționate din aproape orice magazin.

Căutarea ta pentru geanta potrivită începe cu identificarea dimensiunii genții de care aveți nevoie. Majoritatea brandurilor de genți de mână creează o varietate de dimensiuni, inclusiv geantă de umăr, geantă tote, geantă de tip crossbody (de purtat în diagonală), geantă Birkin, geantă saddle, geantă bucket, geantă hobo, clutch, geantă de curea, mini geantă sau o poșetă.

Geanta ta perfectă diferă de geanta perfectă a prietenei tale. S-ar putea ca prietenei tale să-i placă gențile barrel, ceea ce înseamnă că ea are nevoie de o geantă Chanel, în timp ce tu s-ar putea să adori gențile tote, ceea ce înseamnă că ar trebui să-ți cumperi o geantă Michael Kors.

Dacă tu colecționezi toate lucrurile franțuzești și vrei o geantă franțuzească, atunci Hermes este geanta ta obligatorie.

Să aprofundăm numeroasele opțiuni disponibile pentru dvs. dintre cele mai bune branduri de genți de mână. Acestea variază de la prețuri accesibile până la cele stratosferic de scumpe, dar care sunt bine construite și durează ani de zile. Unele dintre aceste branduri, cum ar fi producătorul american de bagaje și genți Coach, oferă o garanție pe viață pentru produsele lor.

Verifică preț Genți de mână – branduri celebre AICI!

Cele mai bune branduri de genți de mână

După cum probabil știți, există mai multe branduri de genți de designer decât putem număra. Multe dintre ele vin și multe dintre ele dispar. Cele care găsesc o modalitate de a ieși în evidență prin design sau manoperă superioară sunt cele care rămân pe piață.

Multe dintre brandurile care s-au păstrat sunt acum nume cunoscute. Indiferent dacă cumpărați sau nu genți de designer, este foarte sigur că ați auzit numele acestor branduri. Mai jos este o listă cu cele mai bune branduri de genți de designer.

Chanel

Fiecare femeie ar trebui să dețină o geantă Chanel la un moment dat în viață. Această casă de modă franceză produce haute couture la vârful modei. Gențile și portofelele sale sunt realizate manual, sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate și au o gamă largă de culori.

Gențile de mână folosesc piele, piele de capră și lână drept cele mai comune materiale. După cum am menționat, este cel mai bine cunoscut brand pentru geanta barrel.

Verifică preț Genți de mână de designer AICI!

Geanta Hermes

Hermes

De asemenea, considerat un brand de genți de designer francez, Hermes, își face toate clutch-urile și gențile din piele. Această casă de modă folosește un stil clasic și o multitudine de opțiuni de culoare.

Cunoscută pentru eșarfele Hermes, nu există o geantă Hermes creație proprie, dar Hermes Birkin se apropie. O puteți găsi în portocaliu strălucitor, fucsia. Tu alegi geanta care te atrage cel mai mult și aceea este geanta ta.

Verifică preț Genți de mână de designer AICI!

Geanta Dior

Dior

Designerul de articole de lux Dior produce genți de pânză și poșete din piele cu design modern. Designerul francez infuzează gențile sale de designer cu accente ciudate și oferă numeroase culori și stiluri. Din acest motiv, nu există o geantă Dior prin excelență.

Verifică preț Genți de mână – branduri de lux AICI!

Louis Vuitton

Brandul de genți Louis Vuitton provine și ea din Franța. Louis Vuitton își fabrică majoritatea poșetelor și genților din piele. Cele mai recunoscute genți ale casei de modă își folosesc logo-ul pe fața genții. Alegeți dintr-o multitudine de culori și stiluri.

Verifică preț Genți de mână de designer AICI!

Geanta Gucci

Gucci

Gențile Gucci oferă una dintre opțiunile de investiție în gențile italiene. Acesta nu este doar un design. Mulți oameni cumpără genți Gucci (și Chanel și Hermes) ca o investiție. Acest brand de designer italian realizează unele dintre cele mai bune articole de lux din piele din lume.

Casa Gucci folosește și ceea ce numim „materiale prețioase”, cum ar fi pielea de crocodil și pielea de aligator. Pe fiecare geantă există logo-ul dublu G din metal.

Verifică preț Genți Gucci – diferite modele AICI!

Geanta Prada

Prada

Tot din Italia, brandul de designer Prada, fabrică genți de mână din piele fină și genți messenger din pânză și satin din poliester. Cunoscuți pentru o perspectivă de design minimalist, ei lansează ocazional o geantă cu mai multă structură și materiale unice. Puteți găsi o selecție masivă de culori și stiluri în linia de genți  Prada.

Verifică preț Genți – branduri de lux AICI!

Coach

Designerii americani creează de asemenea poșete și genți de mână fabuloase. Poate cel mai cunoscut brand american, Coach, a creat genți de mână de calitate și de lux timp de multe decenii. Alegeți dintre serviete, genți tote, rucsacuri, clutch-uri, portofele și genți de umăr.

Cele mai multe dintre creațiile sale folosesc fie piele, fie pânză decorată cu feronerie din alamă și logo-ul său recunoscut. Este cunoscut pentru gențile sale tip ghiozdan (satchels), gențile portofel și gențile de tip crossbody.

Verifică preț Genți Coach – diferite modele AICI!

Geanta Off-White

Off-White

Un nou designer american mai nou de poșete și genți de mână, Off-White, combină culori vibrante cu piele, logo-uri și, uneori, elemente grafice, cum ar fi word art. Acest brand oferă genți în stilul kitsch.

Verifică preț Genți damă – branduri de lux AICI!

Kate Spade

Un duo american de soț și soție a creat brandul de modă Kate Spade, dar poartă doar numele feminin. În timp ce alte branduri de pe această listă pot costa multe mii de dolari, majoritatea genților Spade costă mai puțin de 300 USD.

Cu toate acestea, nu se zgârcesc la calitate. Ei proiectează genți de zi cu zi la un preț accesibil în modele și culori clasice.

Verifică preț Genți Kate Spade – diferite modele AICI!

Geanta Michael Kors

Michael Kors

De asemenea, puteți găsi opțiuni la prețuri accesibile în cadrul brandului Michael Kors. Design-urile sale variază de la genți clasice, de zi cu zi, până la poșete ciudate și strălucitoare. Alegeți dintr-o gamă extinsă de culori.

Verifică preț Genți Michael Kors – diferite modele AICI!

Geanta Balenciaga

Balenciaga

Brandul spaniol Balenciaga oferă genți de mână în stil modern, folosind modele simple și o gamă largă de culori. Majoritatea genților lor includ logo-ul imprimat pe ele într-un mod vizibil.

Verifică preț Genți Balenciaga – diferite modele AICI!

Geanta Fendi

Fendi

Brandul francez de designer Fendi este specializat în genți de mână unice, într-un stil modern. Aceste modele ciudate vin într-o gamă largă de modele și materiale disponibile într-o multitudine de culori. Căutați semnătura sa, bagheta Fendi. (Da, acești francezi au simțul umorului.)

Verifică preț Genți Fendi – diferite modele AICI!

Geanta Versace

Versace

Revenind în Italia, Versace fabrică unele dintre cele mai calitative genți din piele care există. Acest atelier modern oferă un brand de lux expansiv, dar cunoscut pentru gențile sale, și continuă să ofere iubitoarelor de modă clutch-uri și poșete din piele de care acestea au nevoie pentru birou și pentru ieșirile de weekend.

Verifică preț Genți Versace – diferite modele AICI!

Valentino

Casa de modă italiană Valentino creează de asemenea și o colecție de genți din piele. Acest brand rămâne la modelele clasice cu linii simple, dar își diversifică opțiunile oferind genți cu numeroase aplicații/imprimeuri și într-o singură culoare. Alege un Valentino atunci când vrei să-ți asortezi elegant pantofii sau să te îmbraci perfect.

Verifică preț Genți Valentino – diferite modele AICI!

Geanta Burberry

Burberry

Britanicii fac genți de mână! Burberry poate fi mai cunoscut pentru costumele sale pentru bărbați, dar realizează și genți de mână haute couture. De obicei, ei folosesc o țesătură personalizată dezvoltată în interior, care oferă un aspect elegant și rezistent la apă.

Modelele variază de la clasic la modern, iar brandul se concentrează pe culori neutre, cum ar fi maro, cafeniu și negru, dar puteți găsi modelele sale și pe roșu aprins și în carouri folosind toate cele patru culori.

Verifică preț Genți Burberry – diferite modele AICI!

Geanta Yves Saint Laurent (YSL)

Yves Saint Laurent (YSL)

Yves Saint Laurent (YSL) se adresează mulțimii haute couture din Franța. Moda și gențile sale de lux folosesc piele și imprimeul în relief. YSL oferă genți în culori neutre.

Verifică preț Geantă Yves Saint Laurent (YSL) AICI!

Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo, un brand italian de modă din piele, produce o gamă largă de produse de lux. Acest designer folosește stiluri clasice cu o varietate de materiale. Majoritatea modelelor au culori vibrante.

Verifică preț Genți Salvatore Ferragamo – diferite modele AICI!

Alexander McQueen

Alexander McQueen a fondat brandul de modă britanic care îi poartă numele după ce a părăsit casa Givenchy în calitate de designer principal. S-a concentrat pe modele elegante, cu accente funky, cum ar fi imprimeuri cu cranii și flori cu margele.

De obicei, lucrând în piele cu accesorii din metal, McQueen a creat numeroase modele de genți într-o gamă largă de culori.

Verifică preț Genți damă – branduri de lux AICI!

Geanta Givenchy

Givenchy

Venerabilul Givenchy din Franța produce unul dintre cele mai cunoscute branduri de lux din lume. Aceste genți, de obicei realizate din piele, folosesc un stil clasic și accesorii de bun gust. Deși McQueen a proiectat pentru House of Givenchy timp de câțiva ani, nu veți găsi genți care să poarte modelele cu marca sa înregistrată.

Copleșit de propria sa istorie, Givenchy s-a temut de schimbare și a respins încercările lui McQueen de a infuza modernitatea. Așteptați-vă la o eleganță de încredere de la Givenchy.

Verifică preț Genți Givenchy – diferite modele AICI!

Întrebări frecvente despre genti de mână

Care sunt câteva branduri de genți de mână nou apărute cu potențial?

Gata cu gențile scumpe pentru care majoritatea oamenilor economisesc ca să le cumpere. Puteți purta o geantă drăguță din piele sau o geantă de umăr fără a vă cheltui banii pentru oricare dintre brandurile europene de genți de lux.

Încercați designerul de modă american Phillip Lim pentru genți drăguțe din piele sau o Anna de la Anuschka, cunoscută pentru gențile tip ghiozdan (satchels) pictate manual.

Designerul accesibil La Poet creează genți din piele într-o multitudine de culori și stiluri. Căutați Kattee, un brand de genți de mână care se concentrează pe genți de pânză și piele, toate în intervale de preț foarte accesibile.

De asemenea, creatorul de ceasuri american Fossil produce și genți la modă, la fel ca Marc Jacobs.

Ce este pielea artificială?

Piele artificială, cunoscută și sub denumirea de piele vegană, se referă la poliester sau piele falsă folosită la confecționarea genților din piele vegană. Este posibil să le vedeți și pe acestea numite pleather.

Acest material oferă designerilor aspectul și senzația asemănătoare cu pielea naturală, astfel încât să poată crea o linie de genți vegane. Alte materiale pentru genți vegane includ materiale ca mătasea din bambus sau satinul din bambus.

Aceste alternative la geanta din piele naturală oferă celor cu probleme în a purta piei de animale o alternativă de poșetă vegană care folosește totuși un material de înaltă calitate.

LaBante și Marsi Bond sunt două opțiuni pentru un brand de designer care folosește materiale vegane în loc de articole din piele naturală.

Verifică preț Genți de mână de designer AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ticwatch E3 și Ticwatch GTH

Ticwatch E3 și Ticwatch GTH

Ticwatch E3 este un smartwatch de înaltă performanță, care se încadrează în bugetul dumneavoastră, în timp ce Ticwatch GTH este un semi-smartwatch accesibil. Mobvoi produce

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care