20 de mărci de lux de îmbrăcăminte

Louis Vuitton face parte din marile mărci de lux de îmbrăcăminte

Cumpărați cele mai bune mărci de lux pentru a descoperi întruchiparea modei și a designului în materie de îmbrăcăminte, articole pentru casă, accesorii, bijuterii și parfumuri. Aceste venerabile case de modă oferă o selecție a celor mai calitative bunuri pe care lumea le poate oferi.

Alegerea unei mărci de modă potrivite pentru tine nu trebuie să însemne neapărat achiziționarea unei mărci de lux, dar de multe ori acest lucru se întâmplă. Vestea bună este că puteți găsi luxul și valoarea de marcă într-o marcă de lux, dar trebuie să cunoașteți numele și istoria mărcii pentru a face acest lucru.

În timp ce moda se schimbă în fiecare sezon, reputația și angajamentul față de calitatea unei case de modă se schimbă rareori.

Aceasta înseamnă că, odată ce ați găsit o marcă de marochinărie de înaltă calitate sau o marcă de îmbrăcăminte de lux, puteți conta de obicei pe acea casă de modă sau marcă de lux pentru produse de calitate.

Astfel, dacă vă îndrăgostiți de hainele casei de modă franceze Christian Dior sau ale casei de modă italiene Dolce & Gabbana, puteți conta de obicei pe aceste mărci de designer de încredere, că vă vor oferi articole de lux de înaltă calitate de-a lungul timpului.

Există o diferență între hainele de lux și haute couture. Îmbrăcămintea de lux se referă la bunuri extrem de bine realizate care se pot concentra pe cele mai recente tendințe, pot rămâne la modele tradiționale sau pot folosi modele de înaltă clasă, cum ar fi cele găsite pe podiumurile din Milano și Paris.

Haute couture se referă doar la modele de înaltă ținută care prezintă cele mai noi tendințe în materie de modă.

O persoană care dorește să poarte haute couture ar alege o marcă de lux precum Balenciaga, de exemplu, în timp ce o persoană care dorește un croi tradițional ar alege o marcă de lux precum Burberry.

În timp ce toate mărcile de lux defilează în mod obișnuit în timpul Săptămânii Modei de la Milano, precum și în timpul Săptămânii Modei de la Paris și New York, nu toate aceste case de design de marcă premium produc haute couture.

Piața de lux include produse din piele în general, genți , parfumuri, îmbrăcăminte pentru bărbați și femei, îmbrăcăminte pentru copii, accesorii de modă și articole pentru casă. Nu toate mărcile de îmbrăcăminte scumpe se califică drept mărci de lux sau mărci globale.

Permiteți ca lista următoare să vă lanseze în căutarea mărcii de lux potrivite pentru nevoile dumneavoastră.

Verifică preț Accesorii de lux pentru femei AICI!

Top 20 de mărci de lux de îmbrăcăminte

Balenciaga

Înființată la începutul anilor 1900 de către Cristobal Balenciaga, casa spaniolă de design Balenciaga se concentrează pe moda îndrăzneață și pe modele inovatoare. Aceasta oferă îmbrăcăminte și accesorii pentru bărbați și femei.

Verifică preț Îmbrăcăminte Balenciaga AICI!

Balmain

Casa de design Balmain oferă îmbrăcăminte de lux cunoscută pentru ciucurii, ornamentele, logo-urile și nasturii săi. Oferă modelele orientate spre detalii, în lumea modei de lux.

Verifică preț Accesorii damă Balmain AICI!

Berluti

Brandul italian Berluti se concentrează asupra articolelor din piele, în special a accesoriilor precum curele și genți. Oferă, de asemenea, o linie de prêt-à-porter.

Verifică preț Accesorii de lux pentru femei AICI!

Bottega Veneta

Această marcă de modă de lux din Italia a inventat intrecciato, un design original de împletituri din piele. Concepută atât pentru bărbați, cât și pentru femei, marca Bottega Veneta oferă îmbrăcăminte de lux.

Verifică preț Îmbrăcăminte Bottega Veneta AICI!

Brioni

Bărbatul bine îmbrăcat deține un costum Brioni. Aceste costume lucrate manual necesită 22 de ore de lucru pentru a fi confecționate folosind un proces manual în 220 de pași. Din anii 1950, acest brand de modă livrează costume de lux, bărbaților din lumea corporatistă.

Verifică preț Accesorii de lux pentru femei AICI!

Burberry

Brandul britanic Burberry a fost lansat în anii 1850 ca marcă de îmbrăcăminte exterioară. Încă produce unele dintre cele mai bine vândute trenciuri și impermeabile din lume. Aceste paltoane durabile și rezistente la apă oferă un aspect modern, menținându-vă în același timp uscat.

Verifică preț Îmbrăcăminte Burberry AICI!

Cartier

Casa de modă franceză Cartier, înființată în 1847, produce unele dintre cele mai căutate bijuterii din lume. Acest brand de lux este cunoscut mai ales pentru ceasurile și bijuteriile cu diamante.

Verifică preț Accesorii de lux pentru bărbați AICI!

Chanel

Creatoarea de modă Coco Chanel a creat hainele și gențile care au consacrat această venerabilă firmă. A început cu o simplă rochie de jerseu, iar aspectul său popular a ajutat-o să construiască o casă de modă importantă, cunoscută acum pentru parfumul său emblematic, Chanel No. 5, pentru poșetele sale și pentru hainele pentru femei.

Verifică preț Accesorii de lux pentru bărbați AICI!

Dolce & Gabbana

Brandul italian Dolce & Gabbana a început abia în epoca modernă, dar a devenit un nume de familie bine-cunoscut încă din anii 1990. Nu le-a luat mult timp celor doi designeri care au înființat brandul să cucerească lumea modei cu hainele, pantofii, gențile, accesoriile, bijuteriile și parfumurile sale de înaltă calitate și de lux.

Verifică preț Îmbrăcăminte Dolce & Gabbana AICI!

Fendi

Brandul italian Fendi creează, de asemenea, articole din piele și îmbrăcăminte de înaltă calitate. Creând modă încă din anii ’20, gențile și pantofii acestui venerabil brand de lux contribuie la garderoba femeii bine îmbrăcate.

Verifică preț Îmbrăcăminte Fendi AICI!

Giorgio Armani

Cumpărați haine de lux de la Giorgio Armani, cunoscut și sub numele simplu de Armani. Cunoscuți mai ales pentru costumele sale bărbătești, mulți sportivi de top poartă costume Armani, deoarece croielile sale se potrivesc musculaturii lor, iar țesăturile și croiala emană calitate. David Beckham, Rafael Nadal și Cristiano Ronaldo poartă Armani.

Verifică preț Îmbrăcăminte Armani AICI!

Givenchy

Încă din anii 1950, Givenchy a oferit articole elegante celor care caută țesături de lux și o croială impecabilă.

Verifică preț Îmbrăcăminte Givenchy AICI!

Gucci

Înființat în 1921, brandul italian de modă Gucci oferă un stil de încredere. În cea mai mare parte, rămâne la modele tradiționale, dar își asumă din când în când câteva riscuri în materie de modă. Poșetele sale reprezintă una dintre piesele indispensabile ale unei garderobe de lux.

Verifică preț Îmbrăcăminte Gucci AICI!

Hermes

Cunoscută inițial pentru produsele sale de piele, orice femeie cu bun simț trebuie să dețină o eșarfă Hermes, unul dintre accesoriile de modă de referință. Acest brand de modă de lux creează, de asemenea, parfumuri, haine și arome.

Verifică preț Accesorii de lux pentru bărbați AICI!

Louis Vuitton

Sigla LV, marcă înregistrată, face ca gențile și bagajele Louis Vuitton să fie ușor de recunoscut. De asemenea, oferă îmbrăcăminte la modă, inclusiv o linie de prêt-à-porter.

Verifică preț Îmbrăcăminte Louis Vuitton AICI!

Prada

Casa de design Prada a început ca o marcă de bagaje de lux. S-a extins la poșete, iar mai târziu a adăugat îmbrăcăminte. Înființat în 1913, acest brand italian tinde spre o construcție minimalistă și modele moderne.

Verifică preț Îmbrăcăminte Prada AICI!

Rolex

Toți cunoscătorii știu că elvețienii confecționează cele mai bune ceasuri, iar Rolex reprezintă întruchiparea designului elvețian. Înființată în 1905, aceasta este lider în industria ceasurilor de lux și proiectează și alte piese de bijuterii. Ceasurile sale devin piese de moștenire.

Verifică preț Ceasuri de lux AICI!

Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo concepe pantofii pe care îi poartă cei din lumea luxului. Confecționați din piele, pantofii săi  folosesc modele de cea mai înaltă calitate. Designerul folosește uneori alte materiale pentru a-și confecționa gama de pantofi sport.

Verifică preț Îmbrăcăminte Salvatore Ferragamo AICI!

Valentino

Casa de modă Valentino creează haine haute couture de ultimă generație. De asemenea, produce ochelari și accesorii. Se orientează către modele moderne, care își asumă riscuri.

Verifică preț Îmbrăcăminte Valentino AICI!

Yves Saint Laurent

Brandul francez Yves Saint Laurent, sau pur și simplu Saint Laurent, creează haine clasice pentru bărbați și femei, folosind materiale de lux. Produce îmbrăcăminte la modă folosind linii curate și clasice.

Verifică preț Îmbrăcăminte Yves Saint Laurent AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tipuri de brățări

31 tipuri de brățări

Indiferent de preferințele tale de stil sau de modă, te poți oricând baza pe o brățară pentru completarea ținutei tale. Descoperă numeroasele tipuri de brățări

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care