22 de branduri de blugi pentru femei și bărbați

branduri de blugi pentru femei și bărbați

Cele mai bune branduri de blugi pentru femei și bărbați oferă o potrivire adecvată pe corp, un model și o îmbrăcăminte confortabilă pentru fiecare persoană. Blugii sunt disponibili într-o varietate de mărimi, croiuri, modele și stiluri și îi puteți achiziționa online sau în magazinele obișnuite.

De la inventarea lor ca îmbrăcăminte de lucru pentru mineri în anii 1800, umilii blugi albaștri au devenit un articol de modă iconic. Acești pantaloni din denim reprezintă un articol de îmbrăcăminte la modă esențial pentru femei, bărbați și copii. Țesătura a devenit un element de bază pentru geci, topuri și chiar pantofi.

Începând cu anii 1800 și apariția lor, au apărut multe branduri de blugi. Unele oferă denim clasic de bază, altele creează modă haute couture. Puteți găsi în continuare perechi de blugi cu nituri, așa cum erau blugii originali, sau cusuți cu ață.

Multe potriviri pe corp, modele, culori și croiuri s-au dezvoltat de-a lungul anilor, pe măsură ce designerii au căutat să ajungă la și mai mulți oameni cu hainele lor. Această listă prezintă cele mai importante branduri de pantaloni din denim din lume.

 Verifică preț Blugi pentru bărbați și femei – diverse branduri AICI!

Branduri de blugi pentru femei și bărbați – clasificare

Cele mai bune branduri de blugi pentru bărbați

Începem cu bărbații, într-o manieră modernă, de secol XXI. Cele mai bune branduri pentru bărbați au observat de la început că bărbații au diferite tipuri de corp și merită aceleași potriviri personalizate precum femeile.

Companiile/casele de modă care au realizat blugi pentru bărbații mai înalți, mai scunzi, mai robuști sau slabi, care nu se puteau îngrășa sub nicio formă, dar și pentru bărbații obișnuiți, care puteau purta aproape orice pantalon de denim, au reușit să reziste.

După cum se dovedește, și bărbaților le pasă de felul în care arată, doar că fac asta într-un mod diferit. Indiferent de tipul tău de corp, aceste branduri de denim realizează blugi care ți se potrivesc și îți vor avantaja corpul.

Blugi pentru bărbați Calvin Klein

Din 1968, designerul de modă Calvin Klein și partenerul său de afaceri Barry Schwartz au oferit consumatorilor look-uri americane.

Blugii lor pentru bărbați au atins coarda sensibilă a bărbaților de pretutindeni, oferind modele și stiluri care să se potrivească constituției diferite a bărbaților, cum ar fi blugi conici (tapered jeans), blugi slim-fit (pentru constituții subțiri), blugi drepți (straight leg) și pantaloni scurți din blugi.

Numeroasele opțiuni oferite de CK au făcut acești blugi să fie favoriți printre bărbații, care pot găsi în sfârșit denim care să arate bine pe ei.

Verifică preț Blugi Calvin Klein pentru bărbați AICI!

Blugi pentru bărbați Diesel

Brandul la modă Diesel oferă blugi robuști și confortabili pentru categoria de lux. Prețul minim de 150 USD poate părea mult pentru cei care caută un chilipir, dar acești blugi durează. Culorile lor nu se estompează, iar brandul folosește materiale de înaltă calitate.

Verifică preț Blugi Diesel pentru bărbați AICI!

Blugi pentru bărbați G-Star Raw

Din 1989, produsele G-Star unice din denim, cum ar fi pantalonii de blugi confecționați din denim brut și netratat (G-Star RAW). Deși brandul creează îmbrăcăminte de lux, face acest lucru într-un stil street-fashion. Brandul oferă look-uri supravopsite, netratate și nespălate, astfel încât fiecare bărbat să găsească look-ul perfect pentru el.

Verifică preț Blugi G-Star Raw pentru bărbați AICI!

Blugi pentru bărbați Levi’s

Originalul care a început totul a ținut, de asemenea, pasul cu vremurile. Levi Strauss a inventat blugii din denim. El a realizat pantalonii originali pentru mineri.

În loc să coase împreună cusăturile pantalonilor, a folosit nituri care făceau foarte greu să despici o cusătură, dar bărbații aflați într-o mină de cărbune aveau nevoie de asta. Astăzi, aproape fiecare persoană deține cel puțin o pereche de blugi Levi’s, fie 501s, 505s, 511s, fie designul lor preferat.

Fiecare pereche de blugi din denim existentă își datorează existența brandului Levi’s.

Verifică preț Blugi Levi’s pentru bărbați AICI!

Blugi pentru bărbați Pepe Jeans

Fondat în 1973, Pepe Jeans vinde în peste 80 de țări. Acești blugi se potrivesc aproape oricui, deoarece designerii care i-au fondat folosesc tehnici inovatoare de tăiere/croire pentru a crea forme unice.

Acești blugi includ, de asemenea, detalii finisate manual care personalizează forma blugilor, astfel încât să ofere o potrivire ideală pentru bărbați. Compania folosește metode de spălare care asigură că blugii nu se întind și nu își pierd forma.

Verifică preț Blugi Pepe Jeans pentru bărbați AICI!

Blugi pentru bărbați True Religion

În 2002, True Religion a devenit un furnizor favorit de denim atunci când a introdus cusătura Super T (o cusătură mai groasă, cu 5 fire de ață). S-a dovedit una dintre cele mai consistente cusături, folosind cinci fire de ață cu un ritm de coasere de două cusături pe inch.

Blugii de lux oferă o potrivire relaxată pe corp (relaxed fit) și o purtare robustă și de lungă durată. Luați în considerare achiziționarea unei perechi ca o investiție pentru a arăta bine.

Verifică preț Blugi True Religion pentru bărbați AICI!

Blugi pentru bărbați Wrangler

Fondată de C. C. Hudson, principalul concurent al lui Levi’s timp de mulți ani, a început cu blugi concepuți pentru fermieri de un fermier. Începurile au avut loc în orașul textil Greensboro, NC, iar compania oferă un pantalon gros din denim durabil și confortabil.

Nu trebuie să lucrezi niciodată ca un cowboy sau fermier pentru a deține o pereche din acești blugi de încredere.

Verifică preț Blugi Wrangler pentru bărbați AICI!

Blugi 7 For All Mankind

Purtați până acum pe patru continente, acest brand de nișă oferă lux și potrivire. Brandul de blugi 7 For All Mankind, a fost fondat în anul 2000 de Peter Koral, Michael Glasse și Jerome Dahan.

Brandul combină accentul pus pe inovație cu designul, finisajul, țesătura și potrivirea pe corp. Destinat iubitorilor/promotorilor de modă bărbați, oferă și o potrivire ideală.

Verifică preț Blugi & For All Mankind pentru bărbați AICI!

Cele mai bune branduri de blugi pentru femei

Câteva dintre cele mai bune branduri de bărbați se regăsesc și în lista femeilor, deoarece creează și realizează modele pentru ambele sexe. Câteva dintre acestea le veți găsi doar pe lista femeilor, deoarece se concentrează pe modele pentru femei.

Armani Jeans

În 1975, designerul Giorgio Armani și partenerul său de afaceri Sergio Galeotti au fondat brandul de lux Armani Jeans. Oferind denim haute couture, acest brand oferă modele simple și directe pentru ținute casual. Liniile sale curate atrag femeia bine îmbrăcată.

Verifică preț Blugi Armani Jeans pentru femei AICI!

Calvin Klein

Blugii designerului haute couture Calvin Klein au atras mai întâi femeile când a angajat-o pe modelul Brooke Shields pentru a spune lumii: „Nimic nu intervine între mine și Calvinii mei”. Anunțul plin de viață cu actrița, modelul și femeia de afaceri de acum faimoasă a atras femeile din întreaga lume să poarte blugi strâmți.

Începând cu anii 1980, brandul a condus drumul în denimul pentru femei.

Verifică preț Blugi Calvin Klein pentru femei AICI!

Gloria Vanderbilt

Brandul își ia numele de la designerul care l-a creat, născută debutantă, o femeie care a devenit moștenitoare la 20 de ani, dar care a decis că va avea mai degrabă o carieră decât o viață de persoană cu o poziție socială importantă.

În calitate de designer pentru diverse case de modă, ea a creat multe dintre look-urile anilor 1970, dar Vanderbilt a devenit salvatorul modei pentru femeile de pretutindeni atunci când a investit în blugii skinny.

La acea vreme, ea lucra ca designer pentru Murjani, creând bluze. Aflând de la o colegă de muncă că brandul avea o grămadă de denim vopsit în culori închise în depozitul său, ea a propus ideea de a crea blugi din denim perfect potriviți pe corp pentru femei.

Brandul a lăsat-o să-și urmeze ideea și astfel Gloria Vanderbilt a creat o tendință de modă pe care o purtăm și astăzi.

Verifică preț Blugi pentru femei – diverse branduri AICI!

Blugi Gucci

Brandul de lux Gucci nu oferă doar unele dintre cele mai bune poșete de pe pământ. Femeile iubesc și blugii acestui brand. Compania fondată în 1921 de Guccio Gucci, oferă creații premiate de la o afacere cunoscută pentru viziunea sa strategică.

Verifică preț Pantaloni Gucci pentru femei AICI!

Blugi Guess

Fondată în 1981, până la sfârșitul primului său deceniu de existență, compania Guess Jeans a îmbrăcat majoritatea liceenilor și studenților din America.

Cu un marketing superior, brandul a crescut și a devenit rapid un nume cunoscut, în ciuda costului exorbitant de atunci al blugilor lor. Cât de grozav a fost marketingul lor vă întrebați?

Când au ieșit pe piață, blugii lor costau 50 USD perechea. La prețul de azi, asta ar însemna 162,05 USD, dar liceenii din SUA își luau slujbe ciudate pentru a-și cumpăra o pereche, când părinții lor au refuzat să cheltuiască atât de mult pe o pereche de blugi.

Pentru comparație, o pereche de blugi Lee costa 14,99 USD la acea vreme.

Verifică preț Blugi Guess pentru femei AICI!

Blugi Lee Jeans

Fondată în 1889 de Henry David Lee, firma din Kansas a început cu îmbrăcăminte de lucru. Acum produce unii dintre cei mai bine potriviți pe corp blugi din denim pentru femei. Puteți găsi o mărime potrivită înălțimii și mărimii taliei dvs., în plus brandul vă oferă numeroase croiuri.

Verifică preț Blugi Lee Jeans pentru femei AICI!

Blugi Levi’s

Ceea ce a început ca îmbrăcăminte de lucru pentru bărbați din denim a devenit un favorit în rândul femeilor, deoarece Levi’s și-a păstrat tabloul de mărimi atunci când a început să creeze și pentru femei.

Acest lucru le permite femeilor cu picioare lungi să plătească aceeași sumă ca cineva cu picioare de lungime medie, ceea ce reprezintă o raritate în modă.

Nu există mărimi mari în Levi’s, de vreme ce brandul a oferit întotdeauna o gamă largă de mărimi. Compania oferă modele slim cut (croială subțire), straight cut (blugi drepți), relaxed fit (croială relaxată), tapered jeans (blugi conici), boot cut (blugi până la gleznă, pentru a fi purtați cu ghete) și skinny fit (blugi skinny) pentru femei.

Verifică preț Blugi Levi’s pentru femei AICI!

Blugi Tommy Hilfiger

Brandul american Tommy Hilfiger, înființat în 1985, și-a mutat sediul în Țările de Jos (Olanda), dar și-a păstrat sentimentul american. Acești blugi de lux pentru femei combină croiurile strâmte, detaliile complicate, culorile puternice și cele mai bune materiale disponibile pentru a produce blugi care durează și se potrivesc bine.

Brandul de lux își vinde blugii în peste 80 de țări.

Verifică preț Blugi Tommy Hilfiger pentru femei AICI!

Blugi Versace Jeans

De la înființarea sa în 1981 de către regretatul Gianni Versace, blugii casual Versace Jeans combină o profunzime de culoare de neegalat și un stil modern, de ultimă oră, cu croiuri făcute pentru corpul cu forme al femeii.

Brandul de blugi, o ramură a Casei Versace, înființată cu trei ani înainte, se adresează atât trendului comun, cât și categoriei de lux cu design-urile sale luxoase.

Verifică preț Blugi Versace pentru femei AICI!

Blugi Wrangler

În timp ce Wrangler a început ca un brand de îmbrăcăminte de lucru, ca un brand de modă pentru femei, compania și-a extins modelele și a integrat look-ul vintage și look-ul modern. Brandul deține multe branduri secundare, așa că, dacă deții orice blugi, Aura, 20 X sau Riggs, deții de fapt blugi Wrangler.

Verifică preț Blugi Wrangler pentru femei AICI!

Întrebări frecvente despre branduri de blugi

Voi aveți întrebări despre blugi, iar noi avem răspunsuri. Citiți mai departe pentru a afla informații, avantaje și dezavantaje ale fiecărei nuanțe de denim și despre mulți factori care fac ca perechea dvs. preferată de blugi să reziste mai mult.

Ce face ca o pereche de blugi să fie de calitate înaltă sau de cea mai bună calitate?

Blugii grozavi încep cu un material denim superior. Acesta evidențiază cea mai puternică rezistență la întindere datorită metodelor de filare și țesere utilizate pentru a crea răsucirea și ecartamentul necesare pentru moliciune, confort și duritate. Greutatea sa rezistă la abraziunile suprafeței.

Denimul se poate întinde, apoi revine la forma inițială. Indigo-ul folosit pentru vopsirea țesăturii este o culoare sigură (fără chimicale și fără să iasă culoarea).

Un tipar croit cu grijă duce la un pantalon mai bine confecționat. Marile corporații precum Levi’s, Lee și Wrangler își produc blugii în fabrici din întreaga lume. Ei mențin consistența produselor, oferind un tipar de înaltă calitate și un material denim superior. Fabrica pur și simplu decupează materialul conform tiparului, apoi îl coase conform instrucțiunilor, folosind firele furnizate și cusăturile indicate pentru a fi folosite.

Cum ai grijă corect de denim?

Cum și cât de des vă spălați pantalonii din denim afectează cât de mult durează și cât de bine arată. Iată ceva important pentru majoritatea gospodăriilor americane, în special pentru cele din sudul adânc (Deep South), unde încă domnește eticheta.

Cu excepția cazului în care transpiri foarte mult în ei sau i-ai pătat, îți speli blugii la fiecare trei sau patru purtări, nu mai des.

Dacă doriți, îi puteți împrospăta cu un spray pentru țesături (fabric spray) între spălări. Acțiunea de a spăla blugii la mașină erodează treptat vopseaua folosită pe material (denim), așa că estompezi culoarea blugilor de fiecare dată când îi speli.

De asemenea, acționezi în detrimentul firelor/aței cusăturilor și uzezi materialul. Acum, folosește bunul simț. Dacă locuiți în Oklahoma sau Texas, purtați blugii în căldură mare. Vei transpira, deci nu trișa.

Trebuie să vă spălați blugii după fiecare purtare vara și la sfârșitul primăverii, poate chiar și la începutul toamnei. Este cald în acea regiune a SUA în cea mai mare parte a anului. Transpirația erodează și ea țesătura și provoacă daune.

Dacă porți cămăși albe formale suficient de des, observi acest lucru pentru că oricât de mult antiperspirant ai folosi, tot apar pete de transpirație în zona axilelor.

Când vă spălați blugii din denim, utilizați ciclul delicat al mașinii de spălat. Da, sună aiurea pentru o pereche de pantaloni de lucru, dar îi face să reziste mai mult. Întoarce-i pe dos. Spălați-i cu un detergent delicat și folosiți balsam de rufe.

Nu folosiți niciodată înălbitor sau detergent care să conțină înălbitor. Puteți să spălați toți blugii din denim albastru împreună sau blugii tăi negri împreună, dar nu ar trebui să amestecați culorile.

Diversele voastre nuanțe de albastru vor rămâne în siguranță împreună, dar dacă ar fi să spălați o pereche de blugi vintage violet Gloria Vanderbilt de la Murjani cu noii voștri blugi Levi’s 501s, este posibil să se transfere vopseaua violet pe blugii voștri albaștri.

Este bine doar dacă ai intenționat să faci asta, dar nu ai făcut-o. Aceasta înseamnă că regula unei încărcături pentru spălat „de culori închise” iese din discuție când ne referim la denim.

Pentru denim veți avea o încărcătură de denim albastru separat, o încărcătură de denim negru separat, o încărcătură de denim maro sau cafeniu separat etc., deci acește încărcături vor fi spălate separat pe fiecare culoare în parte și nu pe culori închise împreună.

Doar blugii albaștri pot fi spălați împreună pe nuanțe de culoare albastră.

Apropo, regula de spălare după trei sau patru purtări se aplică doar pentru blugi și pantaloni formali. Îți poți purta lenjeria intimă o singură dată, apoi o speli. Același lucru este valabil și pentru șosete, le speli după o purtare.

Verificați-vă și etichetele, deoarece unele haine la care nu v-ați aștepta pot să necesite curățare chimică (dry cleaning), deci nu spălare cu apă.

Da, acest lucru se poate întâmpla în cazul anumitor amestecuri cu denim, deoarece contează cu ce material este amestecat sau combinat denimul. Unii designeri de modă vor asocia materiale neașteptate cu denimul, precum angora cu denim, iar curățarea corectă a materialului angora are prioritate.

Care este diferența dintre denim sanforizat și nesanforizat (tratare a țesăturilor de bumbac pentru a împiedica contracția la spălare)?

Denim nesanforizat se referă la denimul brut, netratat, care nu a trecut printr-un proces de pre-intare la apă. Acest tip de denim este folosit pentru a se contracta pentru a se potrivi blugilor.

Denimul sanforizat se referă la denimul care a fost sanforizat, tratare a țesăturilor pentru a împiedica contracția la spălare/intrarea la apă, un proces dezvoltat de Sanford Lockwood Cluett.

În sanforizare, un proces de tratare cu abur, întindere și micșorare face ca materialul să se micșoreze/să se contracte /să intre la apă permanent. Acest tip de denim este folosit pentru blugii perfect potriviți pe corp, cunoscuți și sub denumirea de blugi din denim pre-shrunk.

Puteți vopsi din nou blugii din denim?

Cu siguranță poți revopsi denimul. Nu sunteți blocat cu culoarea furnizată de producător și nici nu trebuie să aruncați o pereche de blugi albaștri sau blugi albi sau galbeni care se potrivesc perfect, dar care s-au decolorat.

Urmați instrucțiunile de pe pachet și puteți reînnoi orice pereche de blugi sau geacă de blugi. Hainele pot avea din nou acea culoare albastru indigo intens pe care îl aveau când le ai cumpărat. De asemenea, puteți alege o culoare mai vie, cum ar fi violet, roșu sau auriu.

Le poți vopsi pentru a se potrivi cu culorile școlii tale sau cu echipa ta preferată de fotbal profesionist.

Dacă indigo-ul existent s-a decolorat doar în anumite locuri, cum ar fi pe fund sau în față pe coapse de la frecare suplimentară, aceste zone vor părea mai deschise la culoare la revopsire decât celelalte porțiuni, dar tonul și nuanța sa se vor adânci și vor fi cu siguranță mai închise

. Revopsirea denimului oferă o modalitate excelentă de a salva o pereche de blugi preferată care nu mai este în producție.

Ce blugi din denim sunt fabricați în America (Made in America sau Made in USA)?

Cu ani în urmă, un grup de industrii americane a creat o campanie de publicitate și marketing pentru a se concentra pe produsele autohtone. A fost concepută pentru a crește vânzările de produse interne, temperând în același timp dorința oamenilor de a cumpăra bunuri importate. Cine ar fi ghicit vreodată că o asemenea campanie ar avea un efect secundar de creștere aprecierii anumitor produse Made in America și creșterea exporturilor?

Așa s-a întâmplat și astăzi, oamenii din întreaga lume cumpără articole care poartă cu adevărat eticheta pe care guvernul SUA a creat-o în sprijinul produselor fabricate cu adevărat în interiorul granițelor sale.

Majoritatea brandurilor majore au fabrici străine acum, dar 11 firme și-au luat angajamentul de a-și menține complet producția în interiorul granițelor SUA, așa că dacă achiziționați una dintre următoarele branduri de blugi, cumpărați cu adevărat un produs american: Buddy’s Jeans, Certified Jean, Diamond Gusset, Kimes Jeans (re-branduit de la Longhorn Jeans), L.C. King, Round House Brand, Schaefer, Texas Jeans, Union Line.

În mod similar, patru branduri de modă de denim de lux s-au angajat să rămână în interiorul granițelor SUA. Acestea includ: Brilliant You Denim, Bullet Blues, Rufskin, Todd Shelton.

Verifică preț Blugi pentru bărbați și femei – diverse branduri AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tipuri de rucsacuri

24 tipuri de rucsacuri

Diferite tipuri de rucsacuri, în funcție de formă, dimensiuni și alte specificații, sunt concepute pentru practic orice scop în care vă puteți gândi să le

Citește mai mult »
Tipuri de pieptăn

10 tipuri de pieptăn diferite

Există diferite tipuri de pieptăn, potrivite pentru aranjarea diferitelor tipuri de păr. Află care este acela, descoperind diferențele și scopurile acestora. Pieptănul este printre cele

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care