Sunt colanții confortabili?

Tanara poarta colanti

Colanții sunt cei mai buni actori secundari ai garderobei tale. Aceștia sunt folosiți pentru a avea un look comod, cu finisaj lucios. Cu toate acestea, sunt colanții confortabili? Citește acest articol pentru a afla mai multe despre colanți.

Așa cum orice fetiță poate confirma, colanții sunt cei mai răi. Încă de la naștere, suntem condiționate să credem că dresurile sunt drăguțe și că ele se potrivesc ținutelor. Unii ar vrea chiar să te facă să crezi că îți țin de cald.

Cu toate acestea, detectorul de minciuni al lui Maury ar stabili că este o minciună. Dar înainte de a vă explica cum a întins societatea adevărul despre colanți, să ne întoarcem puțin în trecut.

Verifică preț Colanți pentru femei – diverse modele AICI!

Imaginați-vă. Europa, 1607

Deși în secolul XXI colanții sunt mai des asociați cu femeile, nu cu mult timp în urmă erau purtați exclusiv de bărbați. Bărbații care au inventat colanții, derivați din ciorapi s-ar putea să fi fost norocoși. Pe atunci, colanții lor erau din mătase și erau folosiți pentru a le ține strâns organele genitale, în timpul călăriei. Prioritățile nobilimii din acea vreme.

Toți bărbații din Europa purtau colanți. Doar că, cu cât erai mai jos în rang, cu atât materialul era mai incomod. Cei mai mulți oameni îl recunosc pe cel mai cunoscut rege al Angliei în ultimul său portret complet, înainte de a muri, purtând o pereche de dresuri de mătase cu perle, un portret mult discutat.

Aceasta era moda vremurilor, la fel ca și îndesarea gambelor în colanți pentru a le face să pară mai musculoase. Da, colanții de atunci erau la fel de strâmți ca și astăzi. Bărbaților le plăcea să se afișeze, ca să spunem așa. În acest moment, poate vă întrebați ce s-a schimbat? Faptul că bărbații purtau colanți, desigur.

Verifică preț Colanți pentru femei – diverse modele AICI!

Revoluția pantalonilor

A durat câteva secole, dar oamenii au recunoscut în cele din urmă faptul că dresurile nu sunt, de fapt, grozave. La un moment dat, la începutul anilor 1800, pantalonii au devenit la modă.

Până la mijlocul anilor 1800, Revoluția industrială era în plină forță, la fel și capacitatea de a pune mâna pe o pereche frumoasă de pantaloni. Doar pentru bărbați, doamnelor. Va mai trece încă un secol până când femeile vor începe să poarte ceea ce noi numim colanți.

Ideea s-a dezvoltat dintr-o situație dificilă,  pentru care cred că oricine ar putea avea empatie. O femeie însărcinată i-a spus soțului ei că nu mai poate călători pentru că purtarea unei jartiere care să îi țină ciorapii era prea incomodă.

Această problemă l-a inspirat să o pună să-și coasă o pereche de chiloți peste ciorapi, pe care i-a numit „panti-hose”. Astfel, ea a putut să-și tragă o pereche de ciorapi și să călătorească din nou în lenjeria ei intimă, care era mai ușor de dat jos.

De la Twiggy până astăzi

Odată introduse în rândul publicului larg, popularitatea colanților a explodat. În anii ’60, rochiile mini erau la modă și erau prea scurte pentru acoperirea tradițională a picioarelor. Imaginați-vă că nu mai trebuie să vă faceți griji în legătură cu o jartieră și ciorapi. Un colant dintr-o singură bucată care ajunge până la trunchi și se ține bine la locul lui.

Comoditate pentru toți. Așadar, un element nou apărut, părea mult mai ușor de gestionat decât ceea ce cunoșteau.

Ca să fim corecți, dacă poți găsi perechea de colanți perfecți, experiența cu ei s-ar putea să nu fie ceva care să-ți facă pielea de găină. Perechea perfectă nu face niciodată ca un picior să alunece peste altul atunci când mergeți și ar rămâne la locul ei. Din nefericire, faptul că nu stau ficși  este unul dintre cele mai mari eșecuri ale colanților.

O celebră publicație americană susține: „Imediat ce ai ieșit din casă, colanții încep să alunece încet, dar sigur, pe picioare, creând o încrețire foarte atrăgătoare în jurul genunchilor”.

Verifică preț Colanți pentru femei – diverse modele AICI!

Hai să facem mișcare

Industria cinematografică a ignorat realitatea îmbrăcării colanților și a făcut ca acest proces să pară fără cusur și chiar senzual. Unii ar putea spune chiar că actul în sine este deseori descris în mod seducător.

Oricine i-a îmbrăcat cu adevărat știe însă că pare mai degrabă o rutină de antrenament decât o încercare de a arăta sexy. Această mulare extremă poate părea utilă pentru a rămâne la locul lor, dar, de fapt, ar putea cauza mai mult rău decât bine.

„Colanții pot comprima de fapt venele majore din picior și pot fi destul de dureros de purtat, pe lângă faptul că încetinesc circulația. O afecțiune cronică denumită meralgia parasthetica, în care o persoană suferă de o durere usturătoare în zona coapsei, poate apărea după o anumită perioadă de timp”, explică Apele.

Colanții se dau jos

Deci, dacă iritarea de a trebui să vă puneți colanți și de a-i simți toată ziua întinși pe piele nu a fost suficientă pentru a vă convinge cât de incomozi sunt, poate că termenii medicali o vor face. De la a se rostogoli , a da dureri în picioare și a provoca probleme de circulație, colanții nu ar putea fi mai departe de a fi numiți ideali pentru purtat.

Verifică preț Colanți pentru femei – diverse modele AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care