33 tipuri de pijamale sau haine de dormit pentru femei și bărbați

Tipuri de pijamale sau haine de dormit

Când vine vorba de tipuri de pijamale sau haine de dormit pentru femei și bărbați, confortul este esențial, dar nu strică nici să arăți bine, ceea ce este foarte posibil. Iată opțiunile pentru pijamale și îmbrăcăminte de dormit.

Când eram copil, tradiția mea preferată de Crăciun era să îmbrac o pereche nouă de pijamale în Ajunul Crăciunului. Câteodată, eu și surorile mele sfârșeam purtând pijamale asortate, în timp ce în alți ani fiecare dintre noi avea un model diferit care se potrivea intereselor și personalităților noastre.

Poate că datorită acestei tradiții am apreciat întotdeauna valoarea alegerii perechii perfecte de pijamale, atât pentru mine, cât și pentru cei dragi. Această pereche perfectă combină cantitatea potrivită de căldură pentru mediul dvs. de dormit, materialul optim și culoarea sau împrimeul perfect.

În zilele noastre pijamalele nu sunt doar pentru dormit. Mulți oameni, ca mine, își pun pijamalele imediat ce ajung acasă și se schimbă în alte haine doar în ultimul moment înainte de a ieși pe ușă sau de a-și întâmpina oaspeții care îi vizitează acasă.

Mai mult, unii oameni poartă pijamale, sau aproape pijamale, în public. Având în vedere că aceste modele casual devin din ce în ce mai obișnuite, nu este de mirare că industria de îmbrăcăminte de dormit aduce 29 de miliarde de dolari pe an.

În fiecare an există din ce în ce mai multe opțiuni atât de pijamale pentru bărbați, cât și de pijamale pentru femei, așa că am detaliat modelele și cele mai populare materiale pentru a vă ajuta să înțelegeți toate opțiunile de pe piață.

Desigur, dacă niciuna dintre aceste opțiuni nu este potrivită pentru dvs., nu este nimic în neregulă să dormi fără să porți nimic. Potrivit studiilor, aproximativ 31% dintre bărbații americani și 14% dintre femeile americane dorm în costumul lui Adam, ceea ce va elimina tot stresul legat de ceea ce să porți noaptea. Dacă alegeți această, nu veți fi singurii.

Poți dormi în orice. Unii oameni nu poartă nimic când dorm, alții în îmbrăcămintea lor obișnuită. Dar există o mulțime de diferite tipuri de îmbrăcăminte de dormit care sunt făcute pentru a te simți confortabil și pentru a se potrivi cu stilul de somn pe care îl aveți.

A avea îmbrăcămintea de dormit potrivită vă va ajuta să dormiți mai bine. Potriviți-vă stilul de somn cu modelul de îmbrăcăminte de dormit care va funcționa cel mai bine pentru dvs.

Da, există destul de multe tipuri diferite de pijamale și opțiuni de îmbrăcăminte de dormit atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Aceasta este lista noastră cu diferite categorii. Începem cu o listă pentru femei urmată de pentru bărbați.

Tipuri de pijamale sau haine de dormit

Tipuri de pijamale pentru femei

Cămăși de noapte Sleepshirts

Cămăși de noapte Sleepshirts

Cămăși de noapte Sleepshirts sunt concepute pentru a fi mari și supradimensionate, largi în jurul corpului tău. Acest lucru face ca ele să fie lejere pe corp, să fie comode și să-ți ofere o senzație libertate plăcută.

Cămășile de noapte Sleepshirts pot avea nasturi sau pot arăta ca niște tricouri. De obicei sunt confecționate din țesături moi, care nu vor irita pielea. Pantalonii scurți de dormit au de obicei tivul deasupra genunchiului.

Verifică preț Cămăși de noapte pentru femei AICI!


Cămăși de noapte Nightgowns

Cămăși de noapte Nightgowns

Cămășile de noapte sunt un clasic al mersului la culcare. Acestea pot fi realizate într-o varietate de modele, dar modelele cu bretele subțiri și cu mâneci capac (cap sleeve) sunt foarte frecvente. Cămășile de noapte pot fi confecționate dintr-o varietate de materiale, de la bumbac la mătase.

Acestea sunt concepute pentru a fi oarecum lejere și ușoare pentru a fi răcoroase în timp ce dormiți. Cămășile de noapte pot varia în lungime de la modele foarte scurte la modele cu lungimea până la gleznă.

Cel mai tradițional model de îmbrăcăminte de dormit pentru femei, cămășile de noapte nu sunt la fel de folosite astăzi ca pe vremuri. Cu toate acestea, acestea sunt în continuare cea mai populară alegere pentru îmbrăcămintea de dormit, 55% dintre femei alegând cămăși de noapte.

Am primit niște cămăși de noapte ca daruri de la rude mai în vârstă și ele tind să rămână în sifonier, pentru că se ridică în timp ce dorm și pur și simplu nu sunt foarte confortabile. Unele femei le preferă, deci depinde cu adevărat doar de preferințele personale.

Un avantaj al cămășilor de noapte este că ele există în aproape orice lungime, material și model. De la modele cu bretele de mătase subțiri, care au aceeași lungime ca o fustă mini, până la versiunile din bumbac care ajung la glezne, cu mâneci lungi, cămășile de noapte, nightgowns sau nighties, pot fi la fel de diverse ca rochiile purtate în timpul zilei.

Verifică preț Cămăși de noapte din dantelă AICI!


Salopete (Jumpsuits)

Salopete (Jumpsuits)

Salopetele, o alegere populară în îmbrăcămintea obișnuită, au făcut saltul la îmbrăcămintea de dormit. De obicei realizate în modele scurte, shortie, cu bretele subțiri, salopetele sunt potrivite pe corp, dar ușoare.

Sunt realizate de obicei fără multă țesătură și au o acoperire oarecum minimă. Sunt modele tăiate în talie care sunt potrivite pe corp, dar care nu au prea mult material.

Verifică preț Salopete de casă AICI!


Cămăși de noapte scurte (Nighties)

Cămăși de noapte scurte (Nighties)

Cămășile de noapte Nighties sunt cămăși de noapte (nightgowns) realizate cu mult mai puțin material, modele scurte, decoltate. Ele sunt adesea realizate cu materiale foarte ușoare, cum ar fi mătase și sifon, și pot uneori să aibă sutien, lenjerie intimă sau ambele.

Ele pot fi împodobite cu dantelă și sunt adesea transparente. Sunt foarte ușoare și confortabile. Cămășile de noapte Nighties sunt adesea făcute pentru a fi oarecum lejere, aerisite, decoltate, care permit aerului să ajungă la pielea ta.

Verifică preț Cămăși de noapte scurte AICI!


Trening de dormit (Sweats)

Trening de dormit (Sweats)

Treningurile de dormit (Sweats) sunt un clasic al îmbrăcămintei de noapte. Perfecte pentru nopțile mai reci, pantalonii de trening și hanoracele sunt pufoase și călduroase.

De obicei, acestea sunt concepute pentru a fi ceva mai groase decât alte tipuri de îmbrăcăminte de dormit, pentru a vă oferi căldură protectoare și moliciune. Ele sunt un articol care poate fi purtat de asemenea oricând ești trează.

Verifică preț Trening de casă Premium pentru femei AICI!


Lenjerie

Lenjerie

Să încheiem cu lenjeria, care este o altă opțiune viabilă de îmbrăcăminte de dormit pentru femei.

Verifică preț Lenjerie intimă pentru dormit AICI!


 

Încheiate cu nasturi (Button Down)

Încheiate cu nasturi (Button Down)

Pijamalele cu nasturi pentru femei sunt similare cu modelele pentru bărbați. În mod tradițional, acestea sunt confecționate dintr-o țesătură mai groasă precum flanelul și au mâneci și pantaloni lungi.

Acestea pot fi în carouri, într-o singură culoare sau pot avea un imprimeu diferit, dar partea superioară și partea inferioară sunt de obicei realizate din același material.

Verifică preț Pijamale încheiate cu nasturi AICI!


Seturi asortate

Seturi asortate

Un model popular de pijama pentru femei îl reprezintă acum seturile de pijama. Un asemenea set include un tricou de dormit cu mânecă lungă sau cu mânecă scurtă, și o pereche de pantaloni, fie scurți, fie lungi.

Multor femei le place un tricou de dormit cu mânecă scurtă, imprimat cu o imagine drăguță sau cu un text amuzant care le surprinde personalitatea. Tricoul de dormit are de obicei o culoare neutră, pantalonii fiind mai deschiși la culoare, cu un model sau imprimeu distractiv.

Vara, puteți schimba pantalonii lungi cu pantaloni scurți, iar iarna puteți adăuga un tricou cu mânecă lungă sau puteți îmbrăca un pulover lejer deasupra, când stați prin casă. Flexibilitatea acestui model de pijama este unul dintre beneficii. Puteți personaliza modelul și materialul după bunul vostru plac.

Verifică preț Seturi de pijamale pentru femei – diverse modele AICI!

Tricou și pantaloni

Pentru cele care nu sunt pretențioase cu privire la modul în care dorm, orice tricou lejer și pantaloni cu elastic în talie se potrivesc perfect. Eu personal prefer să iau orice tricou din sertar și să-l port cu o pereche confortabilă de pantaloni scurți sau pantaloni.

Nu există alegeri greșite atunci când vine vorba de îmbrăcămintea de dormit, atâta timp cât vă simțiți comod, deci alegeți ce funcționează cel mai bine pentru dvs.

Verifică preț Pijamale (tricou + pantaloni) pentru femei AICI!


Pijamale Footie – salopetă care acoperă și laba piciorului (Onesies)

Pijamale Footie – salopetă care acoperă și laba piciorului (Onesies)

Pijamalele amuzante și călduroase Footie sunt la fel de populare pentru femei cât și pentru bărbați.

Puteți găsi modele care arată ca unicorni, spiriduși de Crăciun și practic orice altceva vă trece prin cap. Pijamalele Footie cu temă de Crăciun sunt o alegere populară pentru petrecerile de Crăciun și puteți găsi chiar și costume de Halloween sub formă de pijamale Footie.

Verifică preț Pijamale Onesie pentru femei AICI!

Materiale folosite pentru pijamalele femeilor

Indiferent dacă preferați un tricou și pantaloni sau o cămașă de noapte, va fi nevoie să alegeți materialul din care este confecționată pijamaua. De la casual la elegant, cald și confortabil sau rece și care respiră, există o opțiune pentru toată lumea.

Mătase

Aceste cămăși de noapte din mătase sunt o alegere populară de vară și funcționează bine dacă locuiți undeva unde este foarte cald sau nu aveți aer condiționat. Vă vor acoperi exact cât trebuie ca să nu transpirați. Seturile de pijama din mătase reprezintă cadouri minunate pentru persoana potrivită și arată la fel de bine pe cât se simt.

Unii oameni adoră senzația de mătase pe pielea lor, dar alții nu o preferă – acest lucru se reduce doar la preferința personală. Dacă transpiri mult, mătasea ți se poate lipi de piele și te poate face să te simți incomod.

Bumbac

Țesătura de bumbac este unul dintre cele mai clasice materiale pentru pijamale, mai ales dacă preferați ceva comod și estival. Este ușor, lejer și pielea poate respira. Cămășile de noapte din bumbac sunt printre cele mai populare articole de dormit pentru femei, deoarece sunt atât de comode și grozave.

Pantalonii de bumbac pot fi pantaloni de casă grozavi pe care să-i poți purta și prin casă în timpul zilei.

Satin

Dacă sunteți în căutarea unui cadou clasic și elegant pentru femeile din viața dvs., seturile de pijama din satin sunt o alegere excelentă. Ai putea alege chiar și un set asortat pentru voi doi. Satinul este un material strălucitor care arată rafinat, mai ales într-un set de pijama cu nasturi și monogramă.

La fel ca mătasea, satinul este o opțiune „love it” sau „hate it”, adică unii oameni iubesc senzația satinului pe piele, în timp ce alții nu o suportă. Este posibil să nu fie la fel de comodă pentru a fi purtată prin casă și nu oferă la fel de multă căldură ca lână sau flanelul.

Poliester

Multe dintre seturile de pijama pe care le veți găsi în prezent sunt fabricate din poliester sau dintr-un amestec cu poliester. Este o țesătură diversă, care funcționează bine pentru tricouri mai potrivite pe corp, cu imprimeuri sau texte drăguțe.

De asemenea, țesăturile din poliester tind să fie mai ieftine, deci dacă materialul nu este important pentru dvs., acesta ar putea fi calea de urmat. Cu amestecurile de țesături, posibilitățile sunt nelimitate și puteți găsi combinația potrivită de moliciune și care ține de cald.

Material polar (fleece)

Pijamalele din material polar sunt culmea căldurii. Fie că este vorba de pantaloni de pijama din polar, pijamale Footie sau set de jachetă și pantaloni, îți vor ține de cald, te vei simți confortabil și relaxat.

Dacă aveți tendința de a avea sânge fierbinte, s-ar putea să vă fie prea cald când purtați asemenea pijamale. Dacă dormiți undeva unde nu există o pătură adecvată, pijamalele din material polar îți vor fi cele mai bune prietene.

Bambus și opțiuni hibrid

La fel ca în cazul pijamalelor pentru bărbați, progresele în tehnologia țesăturilor au revoluționat lumea pijamalelor. Țesătura de bambus este o nouă tendință ecologică, care continuă să crească în popularitate.

Îmbrăcămintea din bambus este ultra moale și fluidă, perfectă pentru pijamale ușoare. Întrucât tehnologia de realizare a materialului este încă relativ nouă, pijamalele din bambus nu vor fi ieftine, dar ele combină moliciunea supremă cu tehnologia ecologică.

Alte opțiuni noi includ țesături special concepute pentru a îndepărta transpirația de pe corp sau utilizează tehnologia de răcire pentru a simți confort și răcoare în timp ce dormiți.

Tipuri de pijamale pentru bărbați

Lenjeria intimă nu este chiar o îmbrăcăminte de dormit adecvată. Crește-ți nivelul de confort atunci când te culci îmbrăcându-te potrivit. Începeți să purtați haine de dormit adecvate și începeți să aveți ceva de purtat când vă pregătiți pentru culcare. Cu haine de dormit bune, un somn excelent este posibil.

Îmbrăcămintea de dormit pentru bărbați nu variază la fel de mult ca și pijamalele pentru femei, majoritatea bărbaților purtând un tricou și pantaloni în diferite modele și materiale.

Alegerile dvs. variază dacă vreți ca pijamaua să fie răcoroasă sau călduroasă și dacă sunt importante modelul sau confortul oferit. Totuși există, de asemenea, opțiuni neconvenționale pe piață, dacă preferați să vă abateți de la calea obișnuită.

Materiale folosite pentru pijamalele femeilor

Cu nasturi

Pentru lunile reci de iarnă, o opțiune populară este o pijama cu nasturi cu mâneci lungi și cu pantaloni lungi. De obicei, partea de sus a pijamalei are guler, iar mânecile și pantalonii au uneori manșete. Aceste seturi sunt adesea realizate din flanel, dar pot fi și din bumbac, catifea, poliester sau alte amestecuri.

Ele sunt confortabile atât pentru purtarea în casă în timpul zilei, cât și pentru a dormi. Puteți găsi modele tradiționale în carouri, modele cu imprimeuri copilăroase sau seturi sofisticate monogramate.

Seturile de pijama cu nasturi sunt minunate pentru a vă ține cald în perioada rece, atât pentru dormit, cât și pentru stat în casă. De asemenea, funcționează bine pentru oricine dorește îmbrăcăminte între piele și lenjeria de pat, pentru a preveni iritarea.

Fie că sunteți în căutare de rafinament, distracție sau confort, există o pijama cu nasturi pentru dvs.

Verifică preț Pijamele cu nasturi pentru bărbați AICI!


Tricou și pantaloni de pijama

Mulți bărbați aleg calea mai simplă și optează pentru un tricou și pantaloni de pijama. Toată lumea are propriul stil, dar mulți preferă un tricou clasic alb pentru confort și simplitate.

Pentru pantaloni, există opțiuni de flanel mai groase sau pijamale de bumbac prin care pielea respiră cu ușurință. Orice articol lejer, moale și confortabil este o alegere potrivită.

Spre deosebire de seturile de pijamale cu nasturi, combinațiile de tricouri și pantaloni de pijama nu trebuie asortate. Puteți pur și simplu să luați orice tricou și orice pereche de pantaloni de trening care să se potrivească dispoziției dvs. sau anotimpului și sunteți gata de culcare în câteva secunde.

Aceste pijamale funcționează bine dacă aveți nevoie să vă treziți și să vă mișcați în timpul nopții, deoarece nu vă veți încălzi prea mult în timp ce dormiți, și, de asemenea, nu veți îngheța când veți ieși din așternut. Puteți trece la un tricou cu mânecă lungă iarna, dacă vă simțiți mai confortabil.

Verifică preț Tricou și pantaloni de pijama AICI!

Tricou și pantaloni scurți

Pentru acei bărbați care se încălzesc în timpul somnului, un simplu tricou și pantaloni scurți vor rezolva problema. Nu este nimic extraordinar, dar poți combina cel mai confortabil tricou pe care îl ai cu perechea ta preferată de pantaloni scurți.

Unii bărbați folosesc pantaloni scurți simpli de atletism, în timp ce alții au pantaloni scurți doar pentru culcare. Puteți purta doar un tricou și boxeri pentru o opțiune și mai cool.

Halat

Dacă doriți să alegeți o variantă de modă veche, halatele sunt o opțiune neobișnuită, populară în generațiile trecute, care a ieșit oarecum din modă astăzi. Halatele pot fi similare cu o cămașă de noapte deschisă cu cordon în talie, constând dintr-o haină lungă care ajunge până la genunchi sau mai jos.

Majoritatea bărbaților preferă astăzi pantalonii sau pantalonii scurți, dar nu știi niciodată până nu încerci.

Un halat se poate referi și la un articol de îmbrăcăminte de tip robă purtat deasupra pijamalei atunci când vă relaxați în casă. Acestea oferă căldură, confort și ceva rafinament.

Verifică preț Halate pentru bărbați AICI!


Pijamale din 2 piese

Pijamale din 2 piese

Pijamaua din două piese este probabil ceea ce vă imaginați când vă gândiți la îmbrăcămintea de dormit pentru bărbați. Setul clasic de pijamale din două piese este realizat cu pantaloni largi și o cămașă largă, cu nasturi, cu guler, din material asortat.

Aceste pijamalele clasice pentru bărbați ar putea fi confecționate din bumbac, flanel, lână sau tot felul de materiale pentru a avea o țesătură potrivită pentru toate nivelurile de grosime. Ele au tot felul de culori și imprimeuri, de la dungi simple și figuri geometrice la tot felul de modele complicate.

Astfel, aspectul clasic al trecutului este încă prezent, dar există mult mai multe opțiuni pentru pijamaua din două piese purtată de bărbați. Există astăzi o mulțime de modele diferite atunci când vine vorba despre această pijama.

Dacă nu îți place aspectul clasic cu nasturi, este în regulă. Puteți găsi seturi de pijamale realizate în tot felul de stiluri și modele a părții de sus a pijamalei. Pijamalele din două piese pot fi realizate cu tricouri, bluze cu mânecă lungă sau cu multe alte modele diferite.

Verifică preț Pijamale din 2 piese pentru bărbați AICI!


Cămăși de noapte lungi

Cămășile de noapte sunt o alegere clasică în ceea ce privește îmbrăcămintea de dormit. Înainte de a exista pijamale din două piese, existau cămășile de noapte lungi și pentru bărbați. Știi, este cămașa aceea lungă pe care Ebenezer Scrooge o poartă la culcare.

Dar același model a fost purtat de regi și de toți ceilalți de-a lungul veacurilor. Cămășile de noapte sunt concepute pentru a fi largi pe corp și au lungimea până la genunchi. Cămășile de noapte sunt realizate într-o mare varietate de modele, culori și țesături. Acestea pot avea nasturi, decolteu anchior (în V) sau rotunde la baza gâtului.

Pijamale salopetă care acoperă și laba piciorului Onesies (pijamale Footie)

Pijamale salopetă care acoperă și laba piciorului Onesies (pijamale Footie)

Ați mai văzut pijamale tip onesie, care sunt ca o salopetă de bebeluș, uneori cu glugă, care acoperă și laba piciorului, chiar dacă doar într-un serial de comedie. Aceste salopete au mâneci și pantaloni lungi și, de obicei, sunt prevăzute cu fermoar sau cu nasturi în față sau în spate pentru închidere.

Acesta este un mod minunat de a păstra căldură în nopțile reci. Ele sunt perfecte dacă intenționați să faceți o excursie cu cortul. Acestea pot avea chiar și material peste laba piciorului, astfel încât să puteți păstra tot corpul acoperit și cald, cu excepția mâinilor și a capului.

Un element de bază popular în rândul copiilor mici, pijamalele care acoperă laba piciorului sunt disponibile acum și în mărimi pentru adulți. De fapt, ele au apărut ca un model utilitar pentru adulți, atunci când oamenii coseau șosete de baza pantalonilor de pijama pentru a se încălzi și a preveni mușcăturile de insecte de pat.

În zilele noastre, ele sunt purtate cel mai frecvent la petreceri sau ca o glumă, dar dacă doriți să le folosiți în mod obișnuit ca haine de dormit, acestea sunt disponibile pentru dvs. Materialul polar (fleece) oferă o căldură amplă, iar majoritatea vin în culori vii sau cu imprimeuri de personaje care vă dau o stare de spirit veselă.

Pantaloni de trening

Pantaloni de trening

Pantalonii de trening sunt pregătiți pentru culcare. Sunt călduroși și izolează, sunt moi și confortabili și sunt disponibili peste tot. Puteți oricând să purtați niște pantaloni de trening comozi cu un hanorac asortat sau cu un tricou simplu și puteți fi gata să mergeți la culcare și îmbrăcați potrivit pentru somn.

Verifică preț Pantaloni de trening AICI!

Tipuri de materiale pentru îmbrăcăminte de dormit

Modelul pe care îl porți este important cu siguranță, deoarece ai nevoie de ceva care să ți se potrivească bine și să se simtă comod indiferent de ceea ce faci și mai ales atunci când dormi. Dar de asemenea ar trebui să acordați o atenție deosebită materialului din care este confecționată pijamaua.

Chiar dacă aveți un model grozav de îmbrăcăminte de dormit, doriți ca pijamaua să fie dintr-un material în care să vă simțiți bine toată noaptea.

Materiale de pijama pentru bărbați

Fie că optați pentru un set asortat de pijama cu nasturi sau pantaloni de pijama cu un tricou, veți avea o mulțime de materiale din care să alegeți pentru a se potrivi cu nivelul dvs. de confort.

Flanel

Materialul flanelat este grozav pentru pijamalele de iarnă și poate fi folosit pentru a o cămașă cu nasturi și pantaloni asortați. Modelele în carouri sunt iconice pentru pijamalele de vacanță, perfecte pentru felicitarea de Crăciun a familiei dvs., dar sunt, de asemenea, confortabile pentru a dormi în ele pe timp rece sau pentru a vă relaxa în fața șemineului.

Bumbac

Unul dintre cele mai comune materiale pentru îmbrăcămintea de dormit este bumbacul. Fibră naturală, prin bumbac pielea respiră și este neiritant pentru piele. Nu vă dă senzație de mâncărime și este moale la atingere în mod natural.

Bumbacul poate fi gros și izolator sau poate fi răcoros și ușor. Se spală la mașină și este extrem de durabil, ceea ce îl face perfect pentru îmbrăcămintea de dormit și de altfel pentru îmbrăcămintea de toate tipurile.

Majoritatea oamenilor nu au probleme când poartă bumbac. Cu toate acestea, poate intra la apă dacă este spălat în apă fierbinte și / sau uscat la temperatură ridicată, motiv pentru care unora nu le place bumbacul.

Bine cunoscut ca o țesătură confortabilă, prin care pielea respiră, bumbacul este un material de pijama excelent pentru vară. Este lejer pe corp și moale pe piele. Tricourile din bumbac sunt o alegere populară, dar și pantalonii din bumbac sunt minunați.

Bumbacul organic este cea mai moale opțiune de pe piață și este perfect pentru cei care acordă prioritate confortului mai presus de orice.

Verifică preț Pijamale din bumbac pentru bărbați AICI!


Mătase

Mătasea este o altă alegere populară în ceea ce privește hainele de dormit. Acest material este considerat luxos, deoarece este atât de moale la atingere. Mătasea se simte atât de distinct încât acest sentiment este corect descris ca „mătăsos”.

Nu există niciun alt cuvânt care să descrie cum se simte acest material, deoarece se simte doar ca el însuși și ca nimic altceva. Mătasea arată și se simte de foarte înaltă calitate și este foarte plăcută pe piele, deci este un material ideal pentru îmbrăcămintea de dormit.

Pentru pijamale răcoroase de vară care arată atât de grozav pe cât se simt, investește în niște pijamale de mătase de înaltă calitate. Unii oameni adoră mătasea, deoarece este foarte moale, dar alții consideră că materialul alunecos este incomod.

Și atunci când vă așezați în pat, hainele dvs. se pot ridica în mod neplăcut. Dar pijamalele din mătase arată de lux, mai ales într-un set asortat cu nasturi. Dacă este important pentru tine să arăți sofisticat când dormi, nu poți avea ceva mai potrivit decât pijamalele de mătase.

Verifică preț Pijama Unisex din mătase AICI!

Material polar (Fleece)

Pentru pijamalele cele mai grozave în ceea ce privește confortul lor, încercați pantalonii de pijamă din material polar. Dacă nu dormiți undeva unde nu este în mod special rece, s-ar putea să vă încălziți în timpul nopții, dar nu există niciun material mai bun decât materialul polar pentru a vă relaxa acasă într-o seară rece de iarnă.

Pantalonii de pijama din polar au de obicei imprimeuri unice care vă permit să vă personalizați look-ul.

Poliester

Seturile care combină o cămașă de dormit cu pantaloni scurți sau cu pantaloni lungi sunt adesea confecționate din poliester sau din amestecuri de poliester. Sunt comode și necesită întreținere redusă, iar în același timp oferă o gamă largă de opțiuni. Unele pot face chiar trecerea la îmbrăcăminte de zi, atât în ​​casă, cât și în public.

Olandă/pânză de in (Linen)

Olandă/pânză de in (Linen)

Olanda/pânza de in este un alt material de înaltă calitate. Țesătura de in este incredibil de durabilă și puțin mai grea decât bumbacul. Oferă o senzație foarte bogată și este foarte moale la atingere. Prin țesătura de in pielea respiră, ceea ce o face o alegere bună pentru îmbrăcămintea de dormit.

Pijamalele pot fi realizate dintr-o varietate de materiale sintetice, inclusiv rayon. Fibrele sintetice sunt fabricate pentru a fi rezistente și pentru ca pielea să poată respira prin ele, să poată fi spălate la mașină și rezistente la uzură.

Adesea, fibrele sintetice sunt țesute împreună cu bumbacul pentru a crea amestecuri cu țesătură diagonală. Unora nu le place senzația anumitor materiale sintetice. Asigurați-vă că atingeți materialul pijamalelor înainte de a le cumpăra. Veți simți acel material pe tot corpul, așa că asigurați-vă că vă place modul în care interacționează cu pielea.

Satin

Satin

Satinul este un material țesut apreciat pentru strălucirea sa. Satinul este un material frumos strălucitor care se simte incredibil de fin la atingere. La fel ca mătasea, satinul este luxos și te poate introduce într-o dispoziție excelentă propice somnului. Cu toate acestea, nu este întotdeauna ușor să păstrați satinul curat și se șifonează ușor.

Verifică preț Pijama din satin pentru bărbați AICI!

Materiale noi de ultimă generație

În ultimii ani, țesăturile noi au devenit populare în sfera pijamalelor. Unele, prietenoase cu mediul, cum ar fi bambusul, combină zona ecologică cu moliciunea și confortul superioare.

Altele se concentrează pe furnizarea unor niveluri noi și unice de confort folosind tehnologia pentru a regla temperatura corpului sau pentru a o proteja împotriva alergenilor. Dacă nu sunteți mulțumit de materialele tradiționale, există tot felul de opțiuni noi pe care le puteți explora.

Nu uitați de accesorii

Dacă oricum te îmbraci pentru culcare, de ce să nu adaugi un plus confortului tău? La fel ca în orice alt domeniu al modei, îmbrăcămintea de dormit vine cu propriile sale accesorii.

Papucii sunt special concepuți pentru a fi purtați cu îmbrăcăminte de dormit. Sunt realizați în modele moi și pufoase, uneori în modele colorate. Unii sunt concepuți pentru a arăta ca personaje sau animale. Papucii pot fi confecționați în mai multe modele, inclusiv până la gleznă sau mai înalți.

Halatele nu sunt destinate doar pentru când faci baie. Halatele purtate împreună cu îmbrăcămintea de dormit sunt de obicei confecționate din materiale ușoare și subțiri, cum ar fi mătase și satin.

Acestea sunt create pentru a pune în valoare îmbrăcămintea de dormit pe care o aveți și pentru a oferi o acoperire suplimentară în cazul în care purtați haine de dormit care arată puțin mai mult. Unele seturi de îmbrăcăminte de dormit au și un halat asortat inclus.

Întrebări frecvente

Care sunt cele mai bune pijamale de purtat într-o călătorie cu mașina?

Veți dori să alegeți ceva în care să vă simțiți confortabil de purtat în preajma persoanelor necunoscute, chiar dacă mergeți doar la toaletă sau pentru a cumpăra niște gustări într-o benzinărie. Dacă nu vă simțiți confortabil să purtați în public pijamalele voastre de călătorie, puteți păstra întotdeauna o geacă la îndemână și o puteți pune pe voi oricând vă opriți.

Dar nu veți dori să vă faceți griji cu privire la schimbarea completă a garderobei oricând doriți să luați o cafea, așa că cel mai bine este să purtați pijamale pe care nu v-ar deranja să le purtați într-o benzinărie sau într-un restaurant.

Pantalonii de pijama din flanel împreună un cu tricou pot fi o opțiune bună atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Acestea oferă o acoperire completă și puțini oameni vor tresări sau reacționa văzând pe cineva într-o benzinărie în pantaloni de pijama confortabili în carouri.

Pe lângă faptul că sunt confortabile pentru somn și potrivite pentru a fi purtate în public, pijamalele din flanel sunt suficient de călduroase pentru a vă asigura o temperatură confortabilă în mașină, unde probabil nu vă puteți acoperi cu pături la fel de ușor ca în pat. În general, aceste pijamale clasice sunt un câștig pentru o călătorie cu mașina.

Ce tipuri de pijamale ar trebui să fac cadou?

Cea mai bună opțiune de cadou pentru pijama depinde de pentru cine este cadoul. Dacă cumpărați pijamaua pentru soț/soție, frate/soră sau prieteni apropiat, puteți alege orice tip de pijama le place cel mai mult.

Dacă știi că surorii tale îi este întotdeauna frig, un set de pijamale din flanel sau niște pantaloni confortabili din material polar ar fi o alegere excelentă. Pentru soțul / soția dvs. care dă întotdeauna drumul la aerul condiționat, încercați o opțiune mai răcoroasă, cum ar fi niște pantaloni scurți comozi sau o cămașă de noapte.

Dacă cumpărați pijamale pentru cineva pe care nu îl cunoașteți la fel de bine, un set asortat este o opțiune potrivită. Pe partea mai clasică, optați pentru un set de pijama cu monogramă și nasturi, realizată din țesătură premium.

Ca variantă distractivă, există, de asemenea, niște pijamale fantastice salopetă care acoperă laba piciorului, cu imprimeuri care se potrivesc cu orice personalitate.

Pot purta pijamale când conduc?

Nu vă putem învinui că doriți să rămâneți în pijamalele dvs. confortabile, mai degrabă decât să vă îmbrăcați cu alte haine. În plus, în lumea de astăzi, mulți oameni poartă pijamale pentru mai mult decât atunci când dorm.

Cu siguranță nu există nicio lege împotriva condusului prin oraș în pijamale, dar înainte de a face asta, ia în considerare cât de jenat ai fi dacă mașina ta s-ar defecta sau ar trebui să faci o oprire neașteptată. Dacă nu vă deranjează să vă asumați riscul ca oamenii să vă vadă în pijamale, simțiți-vă liberi să conduceți în ele cât de mult doriți.

Care sunt cele mai bune pijamale de purtat când mergeți cu cortul?

O excursie cu cortul vine cu propriul său set de considerații de garderobă. Dacă folosiți un rucsac pentru bagaj și spațiul dvs. este limitat, probabil că veți dori să dormiți într-o pereche de pantaloni de trening sau pantaloni scurți pe care îi puteți purta și în timpul zilei, mai degrabă decât să vă încărcați bagajul cu niște pijamale sofisticate.

Dacă eficiența este importantă, dormiți în ceea ce intenționați să purtați a doua zi.

Dacă spațiul nu este o problemă, atunci temperatura este următorul factor de luat în considerare. Deoarece cortul nu oferă o temperatură atent controlată, este important să vă îmbrăcați în funcție de vreme.

Dacă campați undeva unde este foarte cald sau umed, veți dori să purtați tricouri și pantaloni scurți lejeri, prin care pielea respiră cu ușurință. Dar dacă ești undeva unde este frig sau undeva unde temperatura scade noaptea, optează pentru material polar călduros sau flanel.

Dacă vă aflați într-un camping cu alte corturi în apropiere, este de asemenea important să vă amintiți că în momentul în care ieșiți din cort nu vă mai aflați într-un spațiu privat. Alegeți ceva destul de modest, încât să nu vă deranjeze că ceilalți vă privesc dacă trebuie să alergați la mașină pentru periuța de dinți sau să mergeți la toaletă.

Cât de des ar trebui să-mi spăl pijamalele?

Experții în curățenie recomandă spălarea pijamalelor după cel puțin trei sau patru nopți sau chiar mai des dacă transpiri mult. Dacă faceți întotdeauna duș imediat înainte de culcare, este posibil să vă spălați pijamalele puțin mai rar, dar din nou numai dacă nu transpirați noaptea.

Nimic nu este mai bine decât să te simți proaspăt și curat când te așezi în pat, așa că recompensează-te cu o pereche nouă de pijamale proaspete.

Pijamalele pot avea buzunare?

O mulțime de tipuri de pijamale pot avea buzunare. Acestea pot părea inutile dacă purtați pijamalele doar în pat, dar mulți oameni le poartă și prin casă în timpul zilei și buzunarele le sunt utile. Bluzele de pijama cu nasturi au adesea buzunare la piept, care sunt mai mult pentru model decât pentru funcția lor.

Nu există niciun motiv pentru care să nu le puteți folosi pentru a ține un pix, ochelarii, un pieptene sau alt obiect mic.

Pantalonii de pijama din bumbac, flanel sau poliester pot avea de asemenea buzunare, mai ales dacă sunt confecționați atât ca îmbrăcăminte de relaxare, cât și ca îmbrăcăminte de dormit. Dacă vă simțiți confortabil să purtați pijama în public, puteți pune în buzunare portofele, chei de mașină sau ochelari de soare.

Doar asigurați-vă că banda din talie este suficient de strâmtă pentru ca greutatea suplimentară să nu cauzeze probleme jenante.

Ce pijamale poartă vedetele?

Celebritățile sunt mereu în avangarda modei, așa că s-ar putea să nu vă surprindă că depășesc limitele când vine vorba de pijamale. Ceea ce aleg vedetele să poarte are adesea mai puțin de-a face cu un somn bun și mai mult cu a fi în trend și de a împinge tendințele modei (cel puțin în imaginile pe care le împărtășesc pe rețelele sociale).

Ținutele monocromatice cu bluze și pantaloni din același material sunt obișnuite în aceste zile, iar cu cât materialul este mai moale, cu atât mai bine. Astăzi confortul pare să avantajeze țesăturile scumpe, bumbacul moale și materialul polar  de lux fiind în frunte.

Ce pijamale sunt cele mai bune pentru vară?

Lunile de vară necesită materiale răcoroase, prin care pielea respiră, și modele fluide. Puneți deoparte drăguțele pijamale cu nasturi din flanel și alegeți cămăși de noapte din mătase sau bumbac sau combinațiile de tricouri cu pantaloni scurți.

Pentru femei, vă recomandăm un maiou din bumbac sau poliester, cu o pereche de pantaloni scurți lejeri. Dacă sunteți o fană a cămășilor de noapte, acestea sunt de asemenea o opțiune excelentă. Bărbații ar trebui să aleagă, de asemenea, un tricou de bumbac și pantaloni scurți comozi și pot chiar alege să doarmă doar în boxeri.

Ce pijamale sunt cele mai bune pentru iarnă?

Odată ce temperaturile încep să scadă, cele mai bune opțiuni pentru pijamale vor fi cele cu mânecă lungă și pantaloni lungi. Setul tău de pijamale drăguțe cu nasturi în carouri festive sunt o alegere excelentă pentru a te așeza lângă foc cu o carte bună și pentru a te însoți în pat într-o noapte rece.

O cămașă de noapte lungă până la pământ este, de asemenea, o opțiune excelentă pentru femei.

Ar trebui să evitați mătasea și satinul în timpul iernii, dacă locuiți într-un climat rece, deoarece acestea nu vor oferi prea multă protecție împotriva frigului.

Pantalonii de pijama din polar sunt minunați pentru a fi purtați în casă seara și apoi să mergi cu ei la culcare, iar pijamalele salopetă care acoperă și laba piciorului (footie) funcționează excelent în medii deosebit de reci, deoarece oferă o acoperire completă a corpului.

Arta de a te îmbrăca pentru culcare

Arta de a te îmbrăca pentru culcare

Oricum te vei duce la culcare, e clar. Așadar, ai putea la fel de bine să îmbraci ceva care să se simtă bine și să arate bine. De ce să nu te simți bine când ești pe punctul de a te culca? Dar sunt mai multe de luat în considerare atunci când vă gândiți la diferite tipuri de haine de dormit pe care să le îmbrăcați.

Cum dormi? Ai un somn agitat? Te miști mult în timp ce dormi? Dacă este așa, doriți să căutați tipuri de îmbrăcăminte de dormit care să fie lejeră și care să nu te constrângă. Cu toate acestea, nu doriți ca hainele de dormit să fie prea largi sau să aibă material în exces, care se poate răsuci și strânge în jurul vostru în timp ce vă mișcați și vă întoarceți în pat.

Ceva cum ar fi o salopetă este probabil un articol de dormit perfect pentru tine. Această piesă unică va rămâne pe tine și se va conforma în general mișcărilor tale în timp ce dormi. Dacă ai un somn liniștit, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la această problemă.

Cu toate acestea, este posibil să vă încălziți în timp ce dormiți. Mulți, mulți oameni tind să transpire în timp ce dorm. Dacă descoperiți că lenjeria de pat sau îmbrăcămintea de dormit sunt umede când vă treziți, atunci aveți tendința de a transpira în somn. Trebuie să căutați haine de dormit ușoare și subțiri, modele cu material mai redus.

Unii oameni au tendinșa să li se facă frig când dorm. Dacă ți-e mai degrabă frig decât cald în timpul somnului, ai nevoie de îmbrăcăminte de dormit care să te acopere mai mult. Căutați țesături izolatoare, cum ar fi bumbacul, mai degrabă decât materiale subțiri precum mătasea.

Poate doriți să aveți un halat lângă pat pentru a-l îmbrăca când vă treziți. Dacă ți se face frig în somn, te vei simți totuși puțin înfrigurat când te trezești dimineața. Căldura suplimentară a unui halat vă va ajuta să vă recăpătați căldura în timp ce corpul dvs. se încălzește.

Alegeți-vă îmbrăcămintea de dormit nu doar în funcție de moda care vă place cel mai mult, ci în funcție de stilul personal de somn. Gândește-te la modul în care dormi noaptea, care sunt materialele comode pentru tine. Ce tip de haine vă place cel mai mult să purtați?

Dacă toate bluzele tale preferate sunt tricouri, atunci caută seturi de pijamale care au tricouri pentru partea de sus a corpului. De asemenea, vă recomandăm să încercați o cămașă de dormit concepută practic pentru a fi un tricou mare.

Alegeți-vă îmbrăcămintea de dormit pe baza confortului tău și a obiceiurilor tale în timpul somnului. Moda hainelor în care dormi va funcționa de la sine dacă veți căuta mai întâi îmbrăcămintea care se potrivește cel mai bine stilului dvs. de somn.

Alegerea hainelor de dormit

Faceți-vă timp pentru a explora diferite tipuri și modele de îmbrăcăminte de dormit pentru a găsi ceea ce va funcționa cel mai bine pentru dvs. Alege cu grijă ce vei purta la culcare. Ai nevoie de ceva confortabil, confecționat dintr-un material în care pielea ta să se simtă bine, ceva pe care să îl poți purta toată noaptea și să te simți perfect.

Căutați tipuri de îmbrăcăminte de dormit care să arate bine, deoarece veți dormi mai bine atunci când vă simțiți bine cu voi. Găsiți tipul de îmbrăcăminte de dormit perfect pentru dvs. și veți descoperi că aveți un somn mult mai bun.

Verifică preț Pijamale pentru femei și bărbați AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tipuri de brățări

31 tipuri de brățări

Indiferent de preferințele tale de stil sau de modă, te poți oricând baza pe o brățară pentru completarea ținutei tale. Descoperă numeroasele tipuri de brățări

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care