8 tipuri de lenjerie pentru bărbați

 tipuri de lenjerie pentru bărbați

Chiloți tradiționali, boxeri, chiloții tip pantalon boxer, mai înalți în talie și mai lungi pe coapse, suspensor – chiloții cu protecție tip jockstrap, chiloții trunks, cu talie mai joasă și mai scurți pe coapse, chiloți tanga G-string bărbătești, slipi, bikini și lenjerie de corp lungă – există un model de lenjerie de corp confortabilă și atractivă pentru bărbați pentru fiecare ocazie și fiecare activitate.

Acest articol discută istoria, scopurile și avantajele a opt stiluri de lenjerie de corp pentru bărbați și de unde le puteți cumpăra.

A fost o vreme când lenjeria intimă pentru bărbați era limitată la boxeri și chiloți. În zilele noastre, tipurile de lenjerie de corp pentru bărbați sunt atât de variate încât poți purta un model diferit în fiecare zi timp de o săptămână și mai ai încă modele de încercat.

În acest ghid profesionist pentru lenjeria de corp pentru bărbați, veți găsi o descriere a fiecăruia dintre modelele de lenjerie de corp pentru bărbați și avantajele și dezavantajele acesteia, astfel încât să puteți decide ce modele funcționează cel mai bine pentru dvs.

Verifică preț Lenjerie intimă pentru bărbați AICI!

Tipuri de lenjerie pentru bărbați

Chiloți tradiționali tip slip (Briefs)

Majoritatea bărbaților dețin câteva perechi de chiloți tradiționali. Ei sunt lenjeria intimă de fiecare zi, pe care îi găsiți într-o gamă variată de modele și dimensiuni care sunt bune pentru sporturi ușoare și ieșiri în oraș. Îți acoperă organele genitale și fesele, dar nu acoperă coapsele sau picioarele.

Acest lucru îi face să fie comozi, indiferent de ceea ce purtați peste ei. Bărbații care se descurcă cel mai bine cu chiloții tradiționali au nevoie de sprijin pentru organele genitale, dar nu sunt interesați de tot materialul suplimentar al boxerilor.

Chiloții tradiționali sunt disponibili cu talie joasă, medie și înaltă, care pot accentua partea din spate și profilul. Ei lasă coapsa și partea laterală a coapsei expuse. Absența excesului de țesătură este esențială. Chiloții tradiționali tip slip (briefs) se pot purta sub îmbrăcămintea mai strâmtă, fără a incomoda sau a se vedea excesul de material.

Chiloții tradiționali cu talie joasă acoperă șoldurile și se așează sub talie. Ei vă oferă suficientă țesătură pentru a acoperi ceea ce trebuie acoperit, dar nu mult mai mult. Mulți sunt concepuți pentru a îmbunătăți conturul organelor genitale. Purtați chiloți cu talie joasă cu pantaloni scurți și blugi cu talie joasă și cu hainele cu care mergeți la sală.

Chiloții cu talie medie se ridică până pe talie, lăsând un spațiu până la buric. Aceștia sunt concepuți pentru a fi purtați cu pantaloni clasici, pantaloni de vară până la genunchi (boardshorts) și blugi croiți regular.

Chiloții cu talie înaltă se ridică exact până sub buric. Ei te ajută să acoperi excesul de grăsime de pe șolduri și de pe burtă și te pot ajuta să afișezi un stomac plat. Poartă chiloți cu talie înaltă cu pantaloni cu talie înaltă.

Caracteristicile populare ale chiloților tradiționali includ țesături cu uscare rapidă, banda din talie care subțiază talia și croieli care sporesc forma naturală a corpului unui bărbat.

Chiloții slip tradiționali sunt de obicei disponibili oriunde se vinde îmbrăcăminte pentru bărbați.

Verifică preț Chiloți tradiționali tip slip AICI!


Boxeri bărbați

Chiloții tip pantalon (Boxer Briefs)

În 1992, designerul Calvin Klein a introdus o linie de lenjerie de corp pentru bărbați modelată de rapperul Marky Mark, care a ajuns să fie cunoscută sub numele de chiloți tip pantalon (Boxer Briefs). Acest model popular și durabil de lenjerie de corp pentru bărbați ar putea fi privit ca „niște chiloți îmbunătățiți cu un plus de material”.

Un chilot tip pantalon clasic este un chilot cu talie medie, care se extinde în jos, astfel încât acoperă aproximativ jumătate din coapsă. Unele branduri de chiloți tip pantalon slip boxer (Boxer Briefs) acoperă doar aproximativ o treime din coapsă. Acestea oferă același suport pentru organele genitale precum chiloții tradiționali cu acoperire completă.

Chiloții tip pantalon sunt potriviți pentru utilizarea zilnică. De obicei, sunt confecționați dintr-un amestec de țesături plăcute, cum ar fi bumbacul și spandexul, care funcționează sub echipamentul atletic pentru sporturi moderate. De obicei, sunt prevazuți cu prohab, dar nu aceasta este caracteristica lor definitorie.

La fel precum chiloții tradiționali tip slip, există chiloți tip pantalon confecționați din țesături care elimină umezeala, mirosurile, cu bande elastice în talie care subțiază silueta și care reduc semnificativ dimensiunea taliei și spațiu pentru organele genitale care „îmbunătățesc lookul acestora” și care scot în evidență forma corpului unui bărbat.

Unii bărbați tind să renunțe la cuvântul „boxer” atunci când se referă la „boxer briefs – chiloții tip pantalon”, astfel încât există o oarecare confuzie cu privire la diferențele dintre cele două modele – briefs – chiloți tradiționali tip slip si boxer briefs – chiloții tip pantalon.

Dacă lenjeria de corp se extinde pe coapsă, vorbim despre boxer briefs – chiloți tip pantalon, și nu despre briefs – chiloți tradiționali tip slip.

Chiloții tip pantalon (Boxer briefs) sunt de obicei disponibili oriunde se comercializează îmbrăcăminte pentru bărbați.

Pentru informarea voastră, chiloții tip pantalon sunt preferații mei. Mai exact, consider că această lenjerie de corp masculină este cea mai bună.

Verifică preț Chiloți tip pantaloni (Boxeri) AICI!


Boxeri șort

Boxeri (Boxer Shorts)

Boxerii sunt un model de lenjerie de corp pentru bărbați care au fost odată extrem de populari, în anii 1920, și care au revenit pe scena modei masculine.

Boxerii au fost inventați în 1925 de către Jacob Golomb, fondatorul Companiei de îmbrăcăminte Everlast. Înainte de 1925, boxerii erau pantaloni scurți cu bretele de piele. Golomb a inventat boxerii cu talie elastică pentru a oferi picioarelor mai multă libertate de mișcare, o caracteristică necesară atunci când erau purtați în ringul de box.

Popularitatea boxerilor a crescut în anii 1920 până când au intrat pe piață slipurile în stil Jockey. Începând cu anii 1920, lenjeria de corp în stil Jockey și boxerii au fost principalii concurenți pe piața de lenjerie de corp pentru bărbați, iar bărbații cam de aceeași vârstă sau din aceeași parte a țării aveau o puternică preferință pentru un model sau altul.

Înainte de 1985, majoritatea bărbaților care preferau boxerii erau bărbați mai în vârstă care îi purtaseră în armata SUA, iar culoarea cea mai bine vândută de boxeri era albă. Din 1985, boxerii sunt disponibili într-o varietate de culori și imprimeuri și au devenit mai populari în rândul bărbaților mai tineri.

În prezent, boxerii reprezintă aproximativ 20% din piața de lenjerie de corp bărbătească din SUA.

Boxerii sunt de obicei confecționați din țesătură rigidă. Adesea au posteriorul în formă de clopot, adică o porțiune din țesătură lejeră în partea din spate pentru a lăsa spațiu pentru fese atunci când purtătorul se apleacă în față. Cei mai mulți boxeri sunt confecționați cu o porțiune de material sub fese, cu două cusături îndreaptate spre margini.

Boxerii Gripper au o bandă elastică în talie și șliț cu trei sau patru cleme/nasturi pentru prindere, astfel încât boxerii să se deschidă complet. Boxerii tip Yoke au un brâu în talie care poate fi deschis complet, dar fără să existe nicio clemă/nasture pe șliț.

Pentru bărbații care suferă de dermatită de contact din cauza expunerii la elastic, există boxerii Yoke, cu șnur, care fixează chilotul pe talie pentru o potrivire confortabilă fără a folosi niciun fel de elastic.

Boxerii sunt de obicei disponibili oriunde se vinde îmbrăcăminte pentru bărbați.

Verifică preț Boxeri pentru bărbați AICI!


Chiloți tip Trunks – pantaloni scurți

Chiloții tip Trunks sunt o opțiune din ce în ce mai populară în lenjeria de corp pentru bărbați. Aceștia sunt o combinație între chiloții tradiționali tip slip și chiloții tip pantalon (Boxer Brief) fără să aibă țesătura în plus pe care o găsești la chiloții tip pantalon (Boxer Brief). Au o croială pătrată cu cracul scurt pe picior. Dacă doriți să încercați ceva puțin diferit, încercați chiloții tip Trunks!

Chiloții tip Trunks nu sunt la fel precum chiloții tip pantalon (Boxer Briefs). Aceștia sunt mai degrabă un slip tăiat pătrat, uneori denumit doar croială pătrată. Chiloții Trunks sunt, în funcție de modul în care îi privești, fie un chilot tip pantalon (boxer brief) mai scurt, fie niște chiloți tradiționali tip slip (brief) mai lungi.

Mulți bărbați nici nu își dau seama că modelul de lenjerie de corp pe care îl poartă sunt chiloți Trunks. Dacă cracul este scurt, dar nu la fel de scult ca în cazul chiloților tradiționali (briefs), modelul este probabil de chiloți Trunks.

Chiloții Trunks există încă din 1999, când au fost creați de Calvin Klein. Ei au devenit o opțiune populară în lenjeria de corp pentru bărbați, deoarece oferă suficientă susținere și o acoperire potrivită pentru îmbrăcămintea casual. Ei permit unui bărbat să arate puțin mai mult din sex-appeal-ul său fără să se simtă prea expus.

Acești chiloți nu sunt o alegere bună pentru a face sport, dar sunt o alegere bună atunci când bărbații doresc să păstreze echilibrul între sexy și comod. Nu sunt prea scurți, nici prea lungi, sunt complet funcționali, cu o acoperire suficientă a părților corpului pentru care purtătorii lor doresc să lase loc imaginației.

Chiloții Trunks sunt de obicei disponibili oriunde se vinde îmbrăcăminte pentru bărbați.

Verifică preț Chiloți tip Trunks Jack & Jones AICI!


Suspensor atletic (scoică)

Un suspensor, cunoscut și sub numele de chiloți de protecție, protecție sau pur și simplu un jock în SUA, protejează și susține complet partea din față a bărbaților, dar nu are țesătură pe partea din spate.

Suspensorul a fost inventat în 1874 de C. F. Bennett pentru a oferi protecția părții din față pentru cei care făceau livrări pe bicicletă, cunoscuți și sub numele de jockey pe biciclete, care mergeau cu bicicleta pe terenul dificil de pe străzile pietruite din Londra.

Suspensorul ridică organele genitale și le depărtează de corp pentru o temperatură mai redusă și pentru eliminarea umezelii în timpul activităților sportive grele și atunci când este purtat sub pantalonii scurți de ciclism sau uniforme.

Suspensorul are o bandă elastică în talie. Două benzi pentru picioare pe părțile laterale ale fesierilor se conectează între picioare sub bursele testiculare. Un suspensor clasic va avea o protecție în interiorul piesei din față, care poate susține o cupă, realizată de obicei din plastic rezistent la impact.

Purtătorii pot introduce cupe în suspensor pentru o protecție suplimentară în timpul sporturilor intense, cum ar fi fotbalul american și artele marțiale.

Suspensorul a fost articolul de corp preferat pentru îmbrăcămintea sportivă din anii 1800 până în anii 1990, când mai mulți bărbați au început să cumpere pantaloni de compresie. Dar suspensorul păstrează temperatura mai redusă și permit transpirației să se evapore mai repede din zona descoperită din spate. Abilitatea suspensorului de a preveni „testiculele transpirate” este motivul pentru care aceste articole sunt încă populare astăzi.

Una dintre cele mai recente inovații în ceea ce privește suspensoarele este suspensorul de fashion într-o mare varietate de modele și culori. Unii bărbați îl poartă pentru că vor să se simtă sexy pe sub haine.

Puteți găsi suspensoare în magazinele de articole sportive și în secțiunea de echipamente sportive la comercianții de îmbrăcăminte și magazinele specializate în echipamente sportive și de aer liber. Sunt disponibili și la comercianții online.

Verifică preț Suspensor (scoică) protecție inghinală AICI!


Chiloți bikini (Bikini Briefs)

Chiloți bikini (Bikini Briefs)

În mai 1946, la Paris, designerul de modă a lansat un costum de baie din două piese pe care l-a numit „Atom” (Atome), cel mai mic costum de baie din lume. El acoperea fesele și buricele femeilor și nu a reușit să capteze multă atenție.

În iulie 1946, designerul Louis Réard a introdus un design nou, mai mic, care a expus buricul unei femei și fesele pe care l-a numit „Bikini”, după locul primului test mondial al unei bombe nucleare, anunțat public. Niciun model de pe podium nu ar purta bikini în public, așa că Réard a angajat un dansator nud pentru a purta primul bikini la un spectacol de modă.

Bikinii pentru bărbați sunt de obicei creați fără șliț și fără bandă elastică în talie. Aceștia sunt folosiți mai ales pentru recreere și plajă, deși fac adesea parte din uniforma culturistului. Bikinii au mai mult material decât un suspensor sau unchilot tanga, făcându-i mai acceptabili pentru purtare pe scară largă.

Bikinii pentru bărbați sunt concepuți pentru expunerea la soare și expunere, nu pentru activitate. Slipurile de înot bikini nu sunt concepute pentru reducerea rezistenței la apă sau pentru eficiența înotului.

Modelul de Bikini nu s-a schimbat prea mult în cei 74 de ani de când aceștia au intrat pe piață, dar actorul de comedie Sasha Baron Cohen a devenit recent faimos purtând bikini. Mankinii lui Cohen este un bikini sling pentru bărbați care se întinde până la umeri și lasă șoldurile și fesele descoperite.

La microkini se folosește ață sau adeziv pentru a acoperi suficient părțile private ale unui bărbat cu scopul de a respecta legile care interzic nuditatea în public și este un model utilizat ca alternativă la nuditatea totală.

Cel mai bun pariu pentru a găsi bikini este un retailer online specializat în lenjerie de corp pentru bărbați. Îi puteți găsi și la principalii comercianți online.

Verifică preț Chiloți de bumbac pentru bărbați AICI!


Chiloți tanga (G-Strings)

Chiloții tanga sunt „minimul” lenjeriei de corp pentru bărbați. Nu sunt destinați pentru sportivii pasionați sau pentru cei slabi de inimă, pentru că un chilot tanga este o bucată subțire de țesătură la spate care leagă zona organelor genitale cu banda din talie. Fesele sunt lăsate complet expuse.

Bărbații care nu sunt pregătiți să nu poarte lenjerie sub blugi strâmți pot alege să poarte chiloți tanga, la fel ca mulți alți bărbați pentru care lenjeria de corp este o declarație importantă în ceea ce privește stilului de viață.

Cea mai bună sursă pentru a-ți cumpăra chiloți tanga este, de obicei, un magazin online specializat în lenjerie intimă pentru bărbați. Magazinele online importante asigură, de asemenea, transportul.

Verifică preț Chiloți tip suspensor tanga Jockstrap AICI!


Lenjerie lungă – izmene, indispensabili

Cunoscută și sub denumirea de lenjerie termică sau izmene (long-johns), lenjeria lungă pentru bărbați are o istorie interesantă.

Lenjeria de corp lungă își are originea în secolul al XIX-lea ca lenjerie intimă pentru femeile care preferau lenjeria de corp mai puțin restrictivă. A făcut parte dintr-o piesă vestimentară dintr-o singură bucată, cunoscută sub numele de costum union. Conceptul a prins la muncitorii din secolul al XX-lea.

Lenjeria intimă lungă a câștigat popularitate în rândul bărbaților care lucrează în aer liber pentru calitățile sale termice. De asemenea, a fost populară clapeta din spate, cunoscută sub numele de clapeta pompierului, sau șezut mobil, sau trapa de acces.

Astăzi, lenjeria de corp lungă este vândută cel mai mult în două piese, tricou și pantaloni, și are o țesătură ușoară, destul de strâmtă pe corp, deși lejeră, care elimină umezeala de pe piele. Lenjeria intimă lungă ține de cald când este frig și poate fi un început bun de conversație atunci când este purtată în interior.

Lenjeria de corp lungă pentru bărbați este disponibilă sezonier la magazinele de îmbrăcăminte și pe tot parcursul anului în magazinele online.

Verifică preț Indispensabili pentru bărbați AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care