Cei mai buni boxeri pentru bărbați (am testat si modele foarte scumpe)

Cei mai buni boxeri pentru bărbați

Aveam nevoie de lenjerie de corp nouă și de multă. În loc să cumpăr același model, m-am hotărât să merg într-un maraton de cumpărare de boxeri. Am cumpărat multe mărci diferite. Iată analiza mea despre cei mai buni boxeri pentru bărbați.

Sunt un cumpărător de îmbrăcăminte de lot.

Când am nevoie de haine, îmi cumpăr un dulap dintr-o dată. Mai mulți blugi, cămăși, șosete, pantofi etc. Atunci sunt aranjat, pentru un an sau doi.

La fel este și cu lenjeria intimă.

Nu cumpăr câteva ici și colo. Cumpăr zeci. Le port. Cumpăr din nou câteva zeci și le arunc pe cele vechi.

Acesta a fost anul meu de cumpărare a lenjeriei intime.

În loc să cumpăr tot aceeași marcă și același tip de lenjerie intimă, am cumpărat multe, și mă refer la multe, diferite tipuri și mărci de lenjerie intimă pentru bărbați.

Iată descoperirile mele pentru cea mai bună lenjerie intimă pentru bărbați.

Lenjeria mea preferată pentru bărbați, pentru diverse scopuri.

Analiza și concluzia mea se bazează pe cheltuirea a peste 400 de dolari, pentru multe mărci și tipuri diferite de lenjerie pentru bărbați. Am purtat apoi fiecare tip de-a lungul a patru săptămâni.

Cea mai importantă caracteristică pentru alegerea mea numărul unu pentru purtarea de zi cu zi este confortul. Nu-mi place nici prea strâmt, dar nu-mi plac nici prea largi, boxerii.

Iată analiza mea.

Verifică preț Boxeri pentru bărbați – diferite branduri AICI!

Cei mai buni boxeri pentru bărbați pentru purtarea de zi cu zi: Calvin Klein

Alegerea mea pentru cei mai buni boxer pentru purtarea de zi cu zi a fost o idee simplă. Am știut, de îndată ce mi-am pus această lenjerie Calvin Klein, că este cea mai bună dintre toate mărcile/tipurile pe care le-am achiziționat pentru purtarea de zi cu zi.

Sunt comode, dar nu prea comode. Ai loc pentru confort, dar nu sunt largi ca boxerii (nu sunt fan boxeri).

Sunt din bumbac foarte respirabil, ușor (nu mătăsos sau din material sintetic). Elasticul este strâns și de calitate decentă, care nu se strânge prea mult în jurul taliei.

Am comandat mărimea L pentru toate pachetele de lenjerie intimă, inclusiv pachetul Calvin Klein și acesta mi se potrivește cel mai bine.

Sunt oarecum lungi, dar rămân ascunși atunci când porți pantaloni scurți.

Au trecut 4 săptămâni de la uriașa mea desfășurare a cumpărăturilor de lenjerie intimă și am ajuns la această marcă, de fiecare dată.

Singura mea plângere este că etichetele sunt lungi și da, există mai multe etichete. Fără etichete ar fi mai bine.

Verifică preț Boxeri Calvin Klein pentru bărbați AICI!

Cei mai buni boxeri pentru bărbați pentru sport și fitness: Puma Men’s Tech Boxer Brief

Când esti activ, confortabil înseamnă bun.

Nu duc lipsă acum de lenjerie confortabilă.

Dacă sunt nevoit să-mi aleg marca mea preferată de lenjerie intimă pentru sport și fitness, acesta este Puma Men’s Tech Boxer Brief. Aceștia sunt lungi și confortabili. Nu mă deranjează că se extind dincolo de pantaloni scurți – de fapt arată bine.

Aceștia sunt concepuți pentru sport și, în comparație cu toate celelalte lenjerii pe care le-am cumpărat și testat, aceștia au fost cei mai buni pentru multe activități diferite, inclusiv tenis, drumeții, alergare, sărituri pe trambulină și ciclism.

Aceștia sunt din material în întregime sintetic care elimină umezeala, lucru pe care îl iubesc. Acest lucru, plus potrivirea, fac din acesti boxeri cea mai bună alegere,pentru sport și activitate.

Verifică preț Boxeri Puma pentru bărbați AICI!

Cei mai buni boxeri sexy pentru bărbați: Calvin Klein Steel Micro Boxer Briefs

Includ în jocul meu și niște lenjerie intimă „sexy”. M-am gândit de ce să nu mă șu distrez.

Încă o dată, Calvin Klein câștigă, dar este un tip diferit de cel enumerat mai sus ca fiind lenjeria mea preferată pentru îmbrăcămintea zilnică.

Pentru cei mai buni boxeri sexy, Calvin Klein Steel Micro Boxer Briefs. Aceștia au o bandă groasă argintie. Sunt confortabili și netezi mătăsoși. Sunt perfecți pentru a induce starea de spirit potrivită.

Verifică preț Boxeri Calvin Klein pentru bărbați AICI!

Al doilea tip de boxer favorit (pentru purtarea de zi cu zi)

Ceea ce este interesant este că nu am cu adevărat nicio lenjerie intimă care să iasă în evidență ca fiind a doua mea preferată de pe listă. Restul, de după primul loc, sunt la grămadă.

Niciun model nu este rău, dar niciunul nu iese în evidență ca fiind a doua alegere.

Odată ce trec prin perechile mele de lenjerie Calvin, chiar nu-mi pasă ce mai este în sertarul meu cu lenjerie. Sunt aproape toți la fel pentru mine, cu excepția boxerilor CK.

Totuși, am o alegere pentru cea mai bună lenjerie de corp pentru sport. Joc tenis săptămânal, sprinturi de mai multe ori pe săptămână, fac ciclism montan și fac drumeții în mod regulat.

Verifică preț Boxeri Calvin Klein pentru bărbați AICI!

Alți boxeri testați

Mai jos sunt toate mărcile diferite și lenjeria individuală pe care le-am cumpărat, purtat, testat și luat în considerare în această analiză.

Rețineți că, în afară de un pachet de slip, am cumpărat doar boxeri, deoarece acesta este de departe stilul meu preferat de lenjerie.

Verifică preț Boxeri pentru bărbați – diferite branduri AICI!

Calvin Klein Cotton Classics pentru bărbați

Acest boxer din bumbac, ușor respirabil, de la Calvin Klein, vine ambalat într-un pachet de 7, ceea ce este grozav pentru că sunt preferatii mei. Probabil voi cumpăra mai multe. Culorile asortate sunt bine alese. Nu prea îmi pasă de culoare. După cum am menționat mai sus, tipul de mai sus reprezintă boxerii mei preferați.

Verifică preț Boxeri Calvin Klein pentru bărbați AICI!

Lenjerie de corp pentru bărbați Counting Stars

După cum puteți vedea, Counting Stars sunt un tip de boxer mai confortabil. Sunt 95% bumbac și 5% spandex.

Pot să atest că sunt comozi. Vi se sugerează, dacă vă aflați între mărimi, să alegeți dimensiunea mai mare. Sunt de acord. Când îi porți, parcă ar fi făcuți pentru tine. Îmi plac foarte mult și îi port, dar nu sunt prima mea alegere.

Sunt cu siguranță decenți, pentru sport și activitate.

Verifică preț Boxeri pentru bărbați – diferite branduri AICI!

Puma Tech Boxer pentru bărbați

Slipul Puma Tech Boxer este cu adevărat conceput pentru sport. Este compus din 15% spandex și 85% poliester. Cu alte cuvinte, lenjerie de corp sintetică care îmi place doar pentru sport (fără purtare de zi cu zi).

Deoarece este un material sintetic (15% spandex și 8% poliester), elimină umezeala, ceea ce este un avantaj enorm. Am tendința de a transpira foarte mult, așa că aceștia sunt boxerii mei de fitness/activitate.

Verifică preț Boxeri Puma pentru bărbați AICI!

Boxeri cu talie joasă din microfibră stretch pentru bărbați, Calvin Klein

Aceștia sunt mai strâmți decât par. Am fost surprins.

Nu sunt din bumbac; în schimb 90% poliester și 10% elastan. De asemenea, sunt mai scurti decât majoritatea boxerilor.

Nu am renunțat la ei ; Îi voi purta, dar nu sunt preferații mei.

Verifică preț Boxeri Calvin Klein pentru bărbați AICI!

Slip boxer cu talie expusă, fără etichetă, Hanes

Am purtat lenjerie intimă și tricouri Hanes, ani de zile. Brand solid. Financiar, bună alegere. Aceștia nu fac excepție. Costă mai puțin decât alți slip boxeri expuși în această analiză, așa că, dacă aveți un buget, cu aceștia vă veți descurca perfect.

Cu toate acestea, nu mi se potrivesc la fel de bine ca boxerii din bumbac Calvin Klein pe care îi prefer. Nici aceștia nu sunt model sport. Desigur, vor funcționa, dar nu au confortul pentru activitate și tehnologia de absorbție pe care le are modelul de boxeri Puma, de mai sus.

Verifică preț Boxeri pentru bărbați – diferite branduri AICI!

Calvin Klein Steel Micro Boxer Briefs

Dacă ai nevoie de o alegere inspirată pentru un moment sexy, aceștia sunt câștigătorii. Mă simt bine în ei, deși sunt mulați… mai mulați decât par.

Îmi place banda largă care îi oferă ceva cache. Și da, nu îi rezerv doar pentru momentele romantice; Îi port și ca ținută zilnică.

Verifică preț Boxeri Calvin Klein pentru bărbați AICI!

Slip boxer Gildan Regular Leg

Boxerii Gildan de mai sus au un aspect sportiv și sunt potriviți pentru sport, dar sunt 100% bumbac. Dacă vă place modelul confortabil și mulat, acestia sunt o alegere bună.

Nu sunt prea confortabili, așa că nu au fost prima mea alegere, dar sunt boxeri decenți.

Chiar contează ce boxeri cumperi?

Recunosc, despic firu-n patru.

Atâta timp cât prima mea alegere o reprezintă Calvin Klein-ul meu de bumbac, chiar nu-mi pasă atât de mult de restul.

Este uimitor cât de mult poți ajunge să cheltuiești pe lenjerie intimă atunci când ai nevoie de un lot complet nou. Această ultimă tură de cumpărături nu a făcut excepție.

Verifică preț Boxeri pentru bărbați – diferite branduri AICI!

Întrebări frecvente despre boxeri

Ce sunt boxerii?

Sunt un hibrid de pantaloni scurți și slip. Sunt mai lungi pe picior ca boxerii, dar strânși ca slipul. Te bucuri de beneficiile ambelor. Vin într-o varietate de materiale și design pentru diferite activități. Există boxeri de zi cu zi pe care îi poți purta la serviciu sau pentru a petrece timp, iar apoi există boxeri conceputi mai mult pentru atletism și mișcare.

Ce mărci de boxeri sunt cele mai bune?

După ce am încercat mărcile Calvin Klein, Puma, Hanes, Counting Stars și Gildan, preferatul meu este Calvin Klein.

Care sunt cei mai confortabili boxeri pentru bărbați?

Pentru mine (6′ 3″, 220 lbs.) Calvin Klein’s Cotton Classics sunt cei mai confortabili. Sunt genul la care mă gândesc prima dată. Sunt mulați, dar nu prea mult. Nu sunt joși în spate. Talia rămâne pe loc fără a incomoda. Țesătura este moale, dar nu este mătase. Una peste alta, aceștia sunt cei mai confortabili pentru mine.

Sunt boxerii comozi?

Da. Pentru mine sunt cel mai confortabil tip de lenjerie intimă. Vor fi mai confortabili decât lenjeria normală, așa că dacă nu vă place deloc senzația confortabilă și preferați spațiul, nu vă vor plăcea boxerii; rămâneți la clasic. Prefer confortabil, cu mai multă acoperire decât oferă slipul.

De ce băieții poartă boxeri?

Boxerul este o piesă de lenjerie excelentă, între boxeri și slip. Sunt de departe stilul meu preferat de lenjerie intimă. Obțineți acoperirea oferită de boxeri și senzația confortabilă a slipului. Sunt grozavi pentru purtarea de zi cu zi și pentru sportivi.

De fapt, adesea mă îndrept direct la un meci de tenis sau squash purtând boxeri pe care i-am purtat toată ziua. Per total, sunt o lenjerie de corp versatilă, excelentă pentru orice ocazie.

Băieții poartă slip sub boxeri?

Nu pot vorbi în numele tuturor bărbaților, dar sper că puțini bărbați, poartă slip pe sub boxeri. Asta ar înfrânge scopul. Ultimul lucru pe care vreau să-l fac este să pun două perechi de lenjerie sub o pereche de pantaloni. De fapt, aceasta este o explicație bună pentru popularitatea boxerilor. Sunt cea mai bună alegere.

Cum ar trebui să se potrivească boxerii?

După ce am cumpărat și purtat multe stiluri diferite de boxeri, materiale și mărci, iată cum ar trebui să se potrivească.

Talie: confortabilă, astfel încât să nu alunece în jos, dar nu restrictivă. Urăsc senzația de talie de la lenjerie sau pantaloni care mi se strâng în jurul abdomenului.

Spate: confortabil, dar suficient spațiu pentru a nu fi trași în jos în spate. Dacă te apleci sau te așezi și crăpătura este expusă, nu ți se potrivesc. Piesa de lenjerie ar trebui să rămână la locul ei, indiferent de ceea ce faci.

Picioare: Boxerul se extinde parțial în jos pe partea superioară a coapsei și ar trebui să fie confortabil până jos. Nu vrei ca ei să ți ridice pe picior, dar nici nu vrei să fluture.

Crotch: Am o pereche care este prea strânsă în zona șlițului și este enervant. Din nou, doriți să fie suficient de confortabil pentru a ține echipamentul pe loc în timp ce vă deplasați (chiar dacă sunteți activ), dar nu atât de strâns încât să genereze o senzație de strângere.

Câți boxeri ar trebui să cumperi?

Haha, întrebare amuzantă pentru că asta se referă la cât de des îți schimbi lenjeria intimă (sperăm că zilnic) și cât de des îți speli rufele. Cred că un număr sigur, suficient pentru a vă asigura de două până la trei săptămâni, ar fi de la 14 până la 21 de perechi. Mie personal îmi place să îmi cumpăr pe fiecare lună, dar este exagerat.

Cum poți economisi bani pe lenjerie intimă?

Asta e ușor. Așteptați până când marca dvs. preferată (sau orice marcă și stil dacă nu vă pasă) are o reducere și comandați de la 14 până la 30 de perechi.

Vinerea Neagră este o zi grozavă de așteptat pentru a cumpăra articole de bază, cum ar fi lenjeria intimă, deoarece știți că multe mărci vor oferi reduceri mari, astfel încât să vă puteți asigura și să fiți pregătit pentru câțiva ani.

După Crăciun poate fi un moment bun pentru a cumpăra lenjerie intimă, când mulți comercianți și mărci oferă reduceri. Ideea este că dacă vedeți o promoție bună, cumpărați tot ce aveți nevoie și mai mult.

De ce se ridică boxerii? Cum opresc boxerii să urce pe picior?

Principalul motiv pentru care slipii boxer urcă este că sunt prea mici pentru tine sau au o croială greșită. Am cumpărat suficiente mărci și stiluri pentru a înțelege că nu toate mărcile și stilurile sunt făcute pentru toți bărbații.

De exemplu, boxerii Hanes nu mi se potrivesc. Sunt prea strânși în spate, ceea ce îi face să nu fie ideali. La aceeași dimensiune, modelul Calvin Klein Cotton Classics nu are această problemă. Sunt mai spațioși in zona de spate. Dacă slipii tăi se ridică, croiala, stilul și/sau mărimea sunt greșite.

Slipii boxer sunt la fel cu pantalonii scurți de baie?

Nu, nu sunt. Trunks este un argou pentru un costum de baie. Boxerul este un stil special de lenjerie intimă.

Boxerul ajută la evitarea frecării?

Ei pot face asta dacă frecarea apare într-o zonă care este acopertă de slipul boxer. Cu toate acestea, dacă frecarea este o problemă recurentă, puteți opta pentru lenjerie de corp mai lungă pentru mai multă acoperire.

Verifică preț Boxeri pentru bărbați – diferite branduri AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care