22 de branduri de șosete pentru bărbați – de purtat cu îmbrăcăminte formală și casual

Branduri de sosete pentru barbati

Șosetele sunt esențiale pentru sănătatea generală a picioarelor tale. Diverse branduri de modă realizează șosete clasice din cele mai bune țesături absorbante pentru performanța generală și confort. Unii bărbați preferă șosetele mai lungi crew socks, în timp ce alții preferă șosetele mai scurte până la gleznă. În articol, am pregătit o listă de branduri pentru a selecta cele mai potrivite șosete în funcție de ocazie.

Când vine vorba de modă la bărbați, șosetele sunt fie primul, fie ultimul articol vestimentar de luat în considerare. Așa cum șosetele au fost tratate ca o idee ulterioară îmbrăcămintei, integrarea în ținută a unor șosete elegante și la modă completează un look general excentric. De asemenea, găsirea perechii potrivite de șosete poate îmbunătăți un antrenament care să dea rezultatele dorite sau alergarea.

Șosetele clasice beneficiază de tehnologie durabilă și inovatoare, cum ar fi țesătura care elimină umezeala, pentru a vă menține picioarele uscate, țesătura rezistentă la mirosuri și țesătura cu amortizare suplimentară pentru protecție la impact. Numele de branduri de top joacă un rol esențial în crearea de șosete populare astăzi pe piață.

Verifică preț Șosete pentru bărbați – diverse branduri și modele AICI!

Șosetele antice

De la apariția lor, șosetele au fost disponibile în diferite lungimi, culori, imprimeuri, modele și țesături în funcție de scopul acestora. Termenul de șosete (socks) a evoluat în secolul al XVII-lea din cuvântul ciorapi (stockings). Primele șosete au fost făcute din piele.

În secolul al VIII-lea î.Hr., Grecia a creat primele șosete din păr scurt de animale, numite „Piloi”. În secolul al II-lea d.Hr., o mie de ani mai târziu, romanii coseau țesături una de alta pentru a face șosete potrivite pe măsură „Udones”.

Cele mai vechi șosete care au supraviețuit au fost excavate din Oxyrhynchus pe Nil, în Egipt. Sunt perechi de șosete roșu-portocaliu datând între 250 d.Hr. și 420 d.Hr. Se spune că șosetele au fost făcute folosind tehnica plasei fără noduri. Șosetele au devenit mai mult o declarație de modă în Evul Mediu, când șosetele viu colorate erau brodate.

Fără să intrăm în mai multe detalii, să trecem acum la studiul unora dintre cele mai bune branduri de șosete pentru bărbați. Ai nevoie de suport suplimentar pentru arcul piciorului, în talpă, sau de un deget întărit? Șosete de sport sau șosete de costum? Bumbac Supima (unul din cele mai de calitate tipuri de bumbac) sau șosete de lână? Șosete crew, mai înalte, sau șosete invizibile? Mai jos găsiți o descriere a unora dintre cele mai căutate șosete de care fiecare bărbat are nevoie în garderoba lui.

Branduri de șosete pentru bărbați

Șosete Nike

Brandul Nike prezintă simplitate, modele de șosete îndrăznețe și funcționale. Șosetele Nike sunt recunoscute în întreaga lume, în special în brandurile de sport. Nike este foarte avansat ca inovație și are capacitatea tehnologică de a realiza unele dintre cele mai fabuloase șosete de cea mai bună calitate. În plus, colecția lor vine cu o zonă întărită substanțială de protecție (branț gros de țesătură pentru rezistență și protecție – cushion) care oferă purtătorului sprijinul necesar.

Nike inovează modele la modă și oferă produse durabile ca parte a obiectivului misiunii sale. Șosetele de la Nike vă vor face deciși să le alegeți, mai ales pentru nevoi de agrement. Unele dintre cele căutate șosete Nike includ:

Șosete Nike Dri-Fit Classic cushioned crew socks – Tehnologie Dri-Fit, branț gros de țesătură pentru rezistențe și protecție, cu lungime până la jumătatea gambei

Șosetele te mențin confortabil pe parcursul orelor de angajamente active, cum ar fi mișcările de dans. Șoseta este suficient de subțire pentru a aluneca în pantofi mai eleganți și suficient de groasă pentru a-ți menține degetele de la picioare calde. În plus, sub semnătura emblematică Nike Swoosh, șosetele au nervuri pentru a imita un ciorap de costum.

Șosete Nike Performance Cushion Low Rise Socks with Bag –  lungime până la gleznă, branț gros de țesătură pentru rezistențe și protecție

Șosetele cu lungime joasă sunt proiectate pentru a oferi confort și performanță maxime. Au călcâiul și zona degetelor întărite pentru a ajuta la protecție și durabilitate. În plus, sunt fabricate cu țesătură care elimină umezeala pentru a vă menține picioarele răcoroase.

Aceste șosete au manșete cu nervuri și suport suplimentar pentru arcul piciorului din talpă pentru a oferi stabilitate și flexibilitate suplimentare. În plus, șosetele sunt realizate din amestec de bumbac, cu uscare rapidă. Sunt disponibile pe alb și negru. Șosetele cu protecție întărită joasă sunt disponibile într-un pachet de șase cu punguță, au sigla Nike Swoosh și se spală la mașină.

Verifică preț Șosete Nike pentru bărbați AICI!

Șosete Adidas

Adidas este un brand de modă sportivă care este în joc de peste 70 de ani. Majoritatea produselor sale au un logo recunoscut. Simbolul arată grozav pe șosete și alte accesorii. Creșteți-vă încrederea cu clasicele trei dungi de pe șosete atunci când participați la activități informale și diferite sporturi. Șosetele populare de la Adidas includ:

Șosete decoltate Adidas Superlite pentru bărbați – Adidas Men’s Superlite Low-cut Socks

Șosetele unice integrează tehnologia ClimaCool și țesătură rezistentă la mirosuri. Tehnologia ClimaCool îți menține picioarele răcoroase și uscate în timpul antrenamentelor. În plus, șosetele decoltate (low-cut) au protecție întărită (cushion) pentru călcâi, arcul piciorului și degetele de la picioare pentru a ajuta la absorbția șocului la impact.

Șosetele au o țesătură care respiră deasupra piciorului și o cusătură fină la degete, care limitează iritația piciorului. Șosetele Adidas sunt fabricate din 58% poliester, 40% bumbac și 2% spandex. Sunt disponibile în pachete de 3 perechi și au 7 combinații de culori diferite.

Șosete Adidas Originals de lungime medie mid-cut

Sunt șosete sport cu trei dungi orizontale circulare în partea de sus a ciorapului, potrivite pentru a se asorta cu noile tale Samba, Superstar și Gazelle. Sunt disponibile în pachete de trei perechi.

Verifică preț Șosete Adidas pentru bărbați AICI!

Șosete Happy Socks

Este un brand suedez care oferă colecția perfectă de șosete de culori îndrăznețe. Luminează-ți ziua purtând aceste modele colorate în ținuta ta. Modelele Happy Socks sunt create cu scopul de a vă permite să vă exprimați pe voi și personalitatea voastră. Alții pot fi încurajați să se simtă mulțumiți de o nouă pereche de șosete vibrante, îndrăznețe și cu model unic.

Verifică preț Happy Socks pentru bărbați AICI!

Șosete Missoni

Modelele de șosete Missoni oferă forme vibrante și unice. Brandul oferă cea mai bună colecție de șosete pentru diverse ocazii. Șosetele Missoni reprezintă alegerea perfectă a unui amestec de bumbac cu selecții colorate și cu modele. Șosetele sunt ideale pentru majoritatea bărbaților.

Verifică preț Îmbrăcăminte Missoni pentru bărbați AICI!

Șosete Gucci

Gucci este aici pentru tine dacă ești în căutarea unor modele în tendințe și care să facă o declarație de modă. Brandul integrează calitatea combinată cu idei inovatoare și îndrăznețe. Gucci este renumit pentru că realizează imprimeuri unice, izbitoare și de neuitat. Identitatea de brand este ușor de observat în modelele lor de șosete.

Verifică preț Accesorii Gucci pentru bărbați AICI!

Șosete Ted Baker

Este un brand de modă situat în Londra. Ted Baker îți condimentează sertarul pentru șosete. Mai mult decât atât, colecția adaugă culoare și textură oricărei ținute. Realizează un look clasic cu colecția Ted Baker.

Colecția Ted Baker are imprimeuri strălucitoare și unice. În plus, pachetul vine cu o gamă largă de modele ciudate. Aceste șosete sunt perfecte pentru a adăuga o notă neobișnuită ținutei tale generale.

Verifică preț Îmbrăcăminte Ted Baker pentru bărbați AICI!

 

Șosete Calvin Klein

Nu mai căutați alte șosete comode în timp ce vă exprimați individualitatea prin șosetele Calvin Klein. Calvin Klein creează modele de șosete confortabile și la modă. Linia de îmbrăcăminte a fost înființată în 1968. Brandul prosperă printr-o estetică seducătoare și îndrăzneață. Calvin Klein cucerește prin modele unice și simple.

Verifică preț Șosete Calvin Klein pentru bărbați AICI!

Șosete Givenchy

Brandul Givenchy este renumit pentru șosete elegante, simple și de calitate. Eticheta high-end – de lux – oferă confort și eleganță pentru diverse produse. Șosetele de la Givenchy oferă o selecție largă de produse pentru diferite ocazii. Obțineți un vibe sofisticat dacă alegeți aceast brand.

Verifică preț Șosete pentru bărbați – branduri de lux AICI!

Șosete Alexander McQueen

Alexander McQueen este un brand perfect pentru modele de șosete casual, relaxate. Colecția modernă McQueen este la modă, elegantă și potrivită pentru diverse activități. În plus, brandul integrează o abordare de perspectivă, orientată spre viitor.

Verifică preț Șosete Alexander McQueen pentru bărbați AICI!

Șosete Puma

Puma este o linie de modă la nivel mondial. Oferă îmbrăcăminte sport de înaltă performanță. Brandul combină atât șosete lungi, cât și cele scurte, confecționate dintr-un amestec de bumbac cu cauciuc și spandex. Cu colecția Puma, așteptați-vă la flexibilitate, confort și potrivire maxime. Cele mai bune șosete de alergare includ:

Șosete Puma ½ Terry Low Cut Socks, până la gleznă

Șosetele au călcâi și porțiunea degetelor întărite pentru protecție și rezistență suplimentare, manșetă și călcâi anti-alunecare, suport suplimentar pentru arcul piciorului și o țesătură superioară tip plasă pentru o respirabilitate sporită a piciorului. Sunt disponibile într-un pachet de șase perechi și au mai multe combinații de culori. Logo-ul Puma este indicat atât pe călcâi cât și pe degete.

Verifică preț Șosete Puma pentru bărbați AICI!

Șosete Off-White

Brandul oferă cele mai bune haine couture (de lux) și streetwear (de stradă). Modelele casual Off-White au o notă suplimentară de ieșire din comun. Ieși din zona ta de confort și încearcă niște șosete unice, vibrante și abstracte. Imprimeul grafic atrage privirea pe articolele de îmbrăcăminte ale brandului, cum ar fi șosetele.

Verifică preț Șosete de lux pentru bărbați AICI!

Șosete Hugo Boss

Brandul combină atât modele unice, cât și modele de patrimoniu. Sunt produse potrivite pentru aceia dintre voi care se bucură de selecții vibrante. Obțineți modele de selecție casual potrivite pentru orice activitate.

Verifică preț Șosete Hugo Boss pentru bărbați AICI!

Șosete Bonobos

Cumpărați ținute moderne pentru bărbați de la linia de îmbrăcăminte Bonobos. Brandul oferă clasă și inovație. În plus, brandul Bonobos oferă o gamă largă de șosete de lucru și pentru ocazii speciale. Cu o gamă largă de selecție de șosete, puteți accesa diverse modele interesante și distractive.

Verifică preț Șosete pentru bărbați – diverse branduri și modele AICI!

Șosete Hanes

Brandul de modă a fost recunoscut istoric pentru lenjerie intimă. Colecțiile de șosete oferă confortul de care aveți nevoie. De asemenea, sunt de înaltă performanță pentru bărbații care le poartă la antrenamente sportive. Hanes combină caracteristicile Fresh IQ pentru a ajuta la combaterea bacteriilor și a mirosurilor.

Alte caracteristici imperative incluse sunt țesătura care elimină umezeala, manșete cu nervuri, călcâi și degete întărite și amortizarea întregului picior. Exemplele includ:

Șosete Hanes Ultimate No Show pentru bărbați

Sunt fabricate din 63% bumbac, 34% poliester și 3% fibre. Șosetele sunt disponibile în pachete de 6 perechi pe alb sau negru. În plus, șosetele Hanes integrează tehnologia FreshIQ pentru protecție împotriva mirosurilor.

Știai că purtarea șosetelor îți poate îmbunătăți starea de spirit și stima de sine? Îmbunătățiți orice ținută purtând o pereche de șosete la modă! Unele modele de șosete sunt potrivite pentru drumeții, schi și vânătoare? Păstrați-vă atenția intactă pentru a identifica astfel de branduri de șosete pentru activități în aer liber.

Verifică preț Șosete pentru bărbați – diverse branduri și modele AICI!

Șosete Bugatchi

Aceasta este o companie de modă pentru bărbați cu sediul în America. Se străduiește să dezvolte, să proiecteze și să creeze șosete clasice și atemporale pentru orice activitate/ocazie. Brandul oferă perechea perfectă de șosete pentru muncă, activități de zi cu zi sau relaxare în pat.

Modelele Bugatchi prezintă eleganță, rezistență și inovație. Esența modelelor Bugatchi este de a oferi o mare varietate de opțiuni de șosete pentru fiecare bărbat.

Verifică preț Șosete pentru bărbați – diverse branduri și modele AICI!

Șosete Thom Browne

Brandul Thom Browne este o companie de modă cu sediul în America. Este situat în inima orașului New York. Brandul inspiră producția pentru bărbați și este de mult timp în industria modei. Brandul Thom Browne surprinde stilul de viață al majorității oamenilor prin modelele de șosete pe care le produce.

Găsiți confort cu aceste colecții excentrice. Colecția oferă o gamă largă de modele, de la dungi, simboluri și un logo. Diverse modele și produse sunt potrivite pentru a satisface nevoile tuturor.

Verifică preț Încălțăminte Thom Browne pentru bărbați AICI!

Șosete Paul Smith

Colecția este o companie de modă din Marea Britanie. Paul Smith a deschis primul magazin în Londra în 1979. Fiți siguri că veți găsi o pereche de șosete elegante și la modă create de acest brand. În plus, Paul Smith creează o gamă largă de accesorii pentru bărbați și îmbrăcăminte la modă.

Verifică preț Șosete Paul Smith pentru bărbați AICI!

Șosete ASICS

Brandul de modă este cunoscut pentru pantofii de alergare. Asigurați-vă de performanță autentică, confort și design elegant cu aceste modele. În plus, brandul creează șosete pentru sport disponibile în diferite culori. Asics integrează utilizarea de poliester, nailon, talpă căptușită și spandex cu pluș.

Bucurați-vă de șosetele din material plasă de la ASICS pentru picioare uscate, relaxate și proaspete în timpul antrenamentelor și exercițiilor fizice.

Verifică preț Șosete ASICS pentru bărbați AICI!

Șosete Under Armour

Under Armour, un brand de modă care este unul dintre cei mai importanți producători de echipament și îmbrăcăminte pentru sport. Brandul dispune de tehnologie inovatoare pentru performanțe de top. De exemplu, șosetele Under Armour sunt puse în valoare de țesătura HeatGear.

Țesăturile elimină umezeala pentru a vă menține răcoros, uscat și ușor în zilele cele mai călduroase. Mai mult decât atât, modelele au amortizare încorporată și suport suplimentar pentru arcul piciorului, favorizând protecția la impact și stabilitate.

Din lista de mai sus, ce branduri de șosete ați încercat și cât de comode erau? Am ajuns la finalul turului nostru cu cele mai bune branduri de șosete pentru bărbați. Obțineți câteva dintre brandurile populare enumerate mai sus atât de la magazinele locale, cât și din magazinele online!

Verifică preț Șosete Under Armour pentru bărbați AICI!

Importanța purtării șosetelor

Țin cald

Purtarea șosetelor este ideală pentru a vă menține picioarele calde. În plus, purtarea șosetelor de mărimea potrivită poate ajuta la afecțiunile circulatorii. Încearcă o pereche de șosete de lână pentru a-ți ține cald, chiar și în zilele răcoroase.

Protejează picioarele de accidentări

Ați mers vreodată fără șosete pe distanțe lungi? Descoperiți că apariția bășicilor și a bătăturilor dureroase sunt inevitabile. Purtarea șosetelor, în special a celor fabricate cu tălpi întărite și căptușite, ajută la eliminarea frecării și la prevenirea apariției bășicilor înainte de formare.

Păstrează picioarele uscate și elimină mirosul neplăcut

Picioarele se încălzesc și transpiră, mai ales în timpul antrenamentelor fizice. Aceste condiții favorizează apariția ciupercilor și a bacteriilor. Dar, datorită șosetelor, umezeala se evaporă și dispare de pe țesătură fără ca noi să observăm.

Purtarea pantofilor închiși fără șosete face piciorul să se umezească incomod. Purtați șosete cu fibre naturale, cum ar fi bambus, lână sau bumbac, pentru a permite ca pielea piciorului să respire cu ușurință. Fibrele acrilice și de nailon sporesc absorbția și respirabilitatea. Purtați șosete care permit un aport constant de aer pentru picioare fericite.

Te ajută să-ți manifești personalitatea

Perechea potrivită de șosete îmbunătățește sănătatea fizică și mintală. Șosetele drăguțe atrag complimente. Unii oameni se recompensează pe sine cumpărând șosete noi de la diferite branduri în fiecare lună. Potrivit jurnalului de cercetare a consumatorilor, oamenii care poartă șosete deosebite, ieșite din comun au șanse mai mari să fie creativi, de succes și inteligenți.

Previne formarea germenilor la picioare și afecțiunea cunoscută sub numele de „piciorul atletului”

Purtarea șosetelor vă menține picioarele uscate. Cu toate acestea, picioarele au multe glande sudoripare; astfel, dacă nu folosești șosete pot apărea afecțiuni ale picioarelor, cum ar fi afecțiunea cunoscută sub numele de „piciorul atletului”.

Gestionează umezeala

Purtarea șosetelor îmbunătățește absorbția umidității generate în picioare în timpul unui antrenament sportiv. Acest lucru se datorează faptului că șosetele sunt fabricate din țesături absorbante care sunt esențiale pentru absorbția umidității.

Verifică preț Șosete pentru bărbați – diverse branduri și modele AICI!

Cele mai bune șosete pentru bărbați – întrebări frecvente

Care sunt cele mai bune șosete pentru bărbați?

Totul depinde dacă doriți să vă mențineți picioarele uscate pe căldură toridă sau doriți să vă încălziți picioarele pe vreme rece.

Care este cel mai bun brand de șosete?

Cele mai bune branduri de șosete îmbină stilul cu confortul și calitatea. Colecțiile de șosete Missoni sunt ideale pentru bărbații care doresc să facă o declarație de modă. Colecțiile de șosete Thom Browne sunt potrivite pentru opțiuni de lux, de afaceri și clasice.

Off-white sau Gucci sunt ideale pentru fanii hainelor de stradă – streetwear. Pe de altă parte, Adidas, Nike, Happy Socks sunt accesibile și pline de personalitate.

Care sunt cele mai bune șosete pentru ciclism?

Șosetele Drymax sunt șosete tricotate plat și confortabile, o alternativă excelentă pentru ciclism. Șosetele oferă mai multă protecție împotriva frecării și a bășicilor. În plus, șosetele Drymax au un sistem de îndepărtare a transpirației cu două straturi.

Ce brand de șosete rezistă cel mai mult?

Unele branduri de șosete oferă o garanție de înlocuire pe viață. Astfel de colecții combină fibre de tricot de înaltă densitate și lână merinos. În plus, brandurile de șosete precum Bombas, Feetures, Darn Tough și Ice Breaker oferă modele de lungă durată și rezistente.

Ice breaker și Darn Tough sunt create pentru îmbrăcăminte de lucru și activități în aer liber, cum ar fi vânătoarea, drumețiile și schiul. În plus, colecțiile Feetures sunt ideale pentru alergare și alte exerciții fizice.

Care sunt șosetele de bună calitate?

Materialul este vital în determinarea calității șosetelor. Șosetele de bună calitate își păstrează forma în timp și îți mențin picioarele calde și uscate. În plus, șosetele de calitate nu se rup și nu se uzează la călcâi sau la cusătura degetelor.

Căutați șosete care se potrivesc nevoilor dvs. și activităților în care să vă implicați. Șosetele de bună calitate oferă fibre sintetice de înaltă performanță (nailon și acril) și se îmbină bine cu lână merinos, mătase, cașmir și bambus, în amestec de țesături.

Există un anumit tip de șosetă pe care îl recomandați?

Tipul meu preferat de șosete este cel care elimină umezeala. Glandele sudoripare produc multă transpirație în lunile umede de vară. Astfel, menținerea picioarelor uscate previne întotdeauna o gamă largă de neplăceri.

Verifică preț Șosete pentru bărbați – diverse branduri și modele AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://threadcurve.com/types-of-clogs/„

5 tipuri de saboți Clogs

Dacă doriți să fiți la modă, tradiționali și curajoși în același timp, vă recomandăm să alegeți saboți clogs ca încălțăminte, iată diferite tipuri din care

Citește mai mult »
Ticwatch E3 și Ticwatch GTH

Ticwatch E3 și Ticwatch GTH

Ticwatch E3 este un smartwatch de înaltă performanță, care se încadrează în bugetul dumneavoastră, în timp ce Ticwatch GTH este un semi-smartwatch accesibil. Mobvoi produce

Citește mai mult »
Tipuri de machiaj

20 de tipuri de machiaj

Aflați despre diferitele tipuri de machiaj, inclusiv cele care au fost folosite de-a lungul anilor până în epoca modernă. Vezi care se potrivesc tipului tău

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care