12 tipuri de blugi pentru femei

Tipuri de blugi pentru femei

În 2013, blugii din denim au împlinit 140 de ani. 20 mai 1873 este considerată pe scară largă ziua în care au fost inventați blugii. Sunt încă extrem de populari; 450 de milioane de perechi sunt vândute doar în SUA în fiecare an.

De la invenție, au evoluat multe tipuri diferite de pantaloni din denim. Așa cum există multe tipuri diferite de pantaloni dedicate doamnelor, există foarte multe tipuri de blugi pentru femei (precum și mărci de blugi) pentru femei și bărbați, la pachet cu cu avantajele și dezavantajele purtării blugilor.

Cu toate acestea, nu toate croielile sunt la modă în același timp. Mai jos, prezentăm cele mai importante 12 croiuri și modele de blugi pentru femei, însoțite de exemple din lumea reală. Deasupra este graficul nostru inteligent.

Verifică preț Blugi de damă AICI!

Tipuri de blugi pentru femei

Grafic care stabilește diferite modele de blugi pentru femei

Acum, că aveți o vedere de ansamblu a tuturor diferitelor tipuri de croieli, consultați exemplele din lumea reală de mai jos, plus câteva informații interesante despre diferite modele.

Blugii drepți – Straight Leg

Blugii cu croi drept reprezintă o croială conservatoare care, deși nu întotdeauna cea mai la modă, nu este neapărat demodată. Este o croială clasică.

Ce sunt blugii drepți?

Piciorul pantalonului are o lățime oarecum constantă de sus până jos. Mai strâmt pe coapsă, ușor mai larg în jurul gambei și gleznei.

Verifică preț Blugi drepți de damă AICI!

Blugii Slim Fit

Ce sunt blugii slim fit?

Aceștia au o croială strâmtă în jurul coapselor și fundului. Ei se lărgesc puțin pe lungimea piciorului. Nu trebuie confundați cu o croială subțire skinny, care se menține perfect strâmtă pe toată lungimea piciorului.

Verifică preț Blugi Slim Fit de damă AICI!

Blugi Skinny

Ce sunt blugii skinny?

În timp ce blugii slim fit sunt croiți pentru a contura fundul și coapsele, blugii skinny duce croiala strâmtă la nivelul următor, fiind strâmți pe fund, coapse, dar și pe toată lungimea piciorului. Ei sunt, în esență, pantaloni stretch din material denim. Atât bărbații, cât și femeile poartă această croială. Da, pot fi confortabili în zilele noastre, odată cu invenția denimului stretch.

Verifică preț Blugi Skinny pentru dame AICI!

Blugi Boyfriend

Ce sunt blugii boyfriend?

Sunt blugi largi și confortabili de plimbare, fără a ignora în totalitate stilul. Adesea sunt puțin rupți, uzați, dar au mai mult de oferit și sunt mai lejeri decât blugii skinny sau slim fit.

Verifică preț Blugi Boyfriend pentru dame AICI!

Blugii Loose Fit

Blugii Loose Fit sunt lejeri pe corp și oferă spațiu amplu pe coapse. Deschiderea de jos a piciorului se poate îngusta puțin.

Verifică preț Blugi cu Croială Amplă pentru dame AICI!

Blugii evazați – Flared Cut

Ce sunt blugii evazați?

Sunt blugi strâmți pe coapse și pe fund, dar se evazează în partea de jos. Evazarea este mai pronunțată decât în cazul blugilor bootcut (cu croială pentru cizme/ghete). Aceștia au fost populari în anii 1970 și au fost denumiți tip clopot.

Verifică preț Blugi evazați pentru dame AICI!

Blugii pentru cizme/ghete – Bootcut

Blugii bootcut au o aplicație practică prin aceea că deschiderea inferioară și zona gambei se lărgesc pentru a se potrivi cizmelor. Această croială nu este neapărat la fel de strâmtă în jurul feselor și coapselor ca în cazul blugilor evazați.

Verifică preț Blugi Bootcut pentru femei AICI!

Blugii largi pe picior

Blugii largi oferă o croială mai largă pe picior, de sus până jos. Sunt largi pe coapse și pe fund.

Verifică preț Blugi largi pe picior pentru femei AICI!

Blugii rupți și uzați (cu găuri)

Blugii rupți nu sunt atât de mult o croială, cât se referă la un model. Modelul respectiv are un aspect uzat, care include adesea rupturi/găuri.

Verifică preț Blugi cu rupturi/cu aspect deteriorat pentru femei AICI!

Blugii Mom (Blugi de mamă)

Nu știi asta, dar blugii Mom (și Dad) sunt la modă. Uimitor, nu? Numele era la fel de neplăcut ca și modelul. Cu toate acestea, în mod ironic, acum blugii Mom sunt la modă. Îți dai seama? Ei au o croială de blug lejeră, fără formă, purtată pentru confort.

Gândiți-vă la un muncitor din port îmbrăcat în denim. Fundul este înalt, fermoarul / fața pantalonului este lejeră, creând împreună un aspect nu prea măgulitor … cu excepția faptului că felul în care arată ține de percepția proprie și dacă modelul este la modă, blugii arată bine, nu?

Verifică preț Blugi Mom Fit AICI!

Blugi cu talie joasă – Low Rise

Blugii cu talie joasă au o talie joasă și se situează jos pe talie. Aceștia pot avea mai multe modele, pentru cizme/ghete – bootcut, drepți – straight, boyfriend sau blugi skinny. Numele se aplică numai la înălțimea taliei.

Verifică preț Blugi cu talie joasă pentru femei AICI!

Blugi cu talie înaltă – High Rise

Un blug cu talie înaltă are o creștere suplimentară a șezutului, astfel încât talia pantalonului să se poziționeze mai sus. Aceștia pot fi drepți, skinny, slim fit, etc.

Verifică preț Blugi cu talie înaltă pentru femei AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care