8 avantaje și 4 dezavantaje ale purtării blugilor

 avantaje și dezavantaje ale purtării blugilor

Aflați mai multe despre avantajele și dezavantajele purtării blugilor pentru a vă ajuta să decideți dacă doriți să includeți blugii în ținuta zilnică.

De zeci de ani, blugii sunt la modă atât pentru tineri, cât și pentru bătrâni, în multe țări diferite din întreaga lume. Deși nu sunt cel mai confortabil tip de pantaloni pe care îl veți purta vreodată, ei au capacitatea de a se potrivi cu aproape orice aspect sau stil pe care îl doriți; fie că este ocazional sau formal.

În acest articol, vom explora numeroasele avantaje și dezavantaje ale purtării blugilor.

Verifică preț Blugi (denin) pentru femei și bărbați AICI!

Avantajele purtării blugilor

Opțiuni nesfârșite

Stilurile și culorile de jeans sunt într-adevăr nesfârșite. Multe mărci diferite de blugi oferă acum mult mai mult decât soiurile standard „cu tăietură pentru purtat cu cizme” sau „evazat”.

Puteți găsi cu ușurință blugi pentru orice eveniment. Pantalonii clopot sau blugii evazați sunt disponibili din nou, împreună cu blugii cu talie înaltă și skinny. Oamenii vor aprecia întotdeauna o mulțime de opțiuni în modă, iar alegerea celui mai bun stil este acum mai ușoară.

Verifică preț Blugi (denin) pentru femei și bărbați AICI!

Durabil

Blugii sunt cunoscuți pentru durabilitatea lor. Fabricați din denim, o țesătură rezistentă, au fost concepuți și purtați inițial ca haine de lucru. Poți purta efectiv și zece ani, o pereche de blugi. Denimul este singura țesătură care oferă atât de multă durabilitate.

Verifică preț Blugi (denin) pentru femei și bărbați AICI!

Elegant

Da, blugii au apărut pe piață ca haine de lucru datorită durabilității lor. De-a lungul anilor, totuși, au devenit din ce în ce mai mult un element esențial al modei.

Puteți găsi orice tip de blugi potrivit stilului dvs., fie că preferați un aspect decolorat sau modelele detaliate, cu broderie. De asemenea, blugii ne fac pe toți să ne simțim la fel, fiind purtați de cele mai cunoscute figuri ale modei, fiind utili celor dintre noi care caută pantaloni rezistenți la un preț accesibil.

Verifică preț Blugi (denin) pentru femei și bărbați AICI!

Confortabil

Cu marea varietate de modele și mărci disponibile astăzi, este mai ușor ca niciodată să găsești blugi comozi. Acesta este, de asemenea, unul dintre cele mai mari puncte de vânzare. Blugii oferă o modalitate ușoară de a te simți stilat, rămânând în același timp foarte confortabil. Puține alte opțiuni vestimentare oferă această combinație.

Verifică preț Blugi (denin) pentru femei și bărbați AICI!

Ușor de întreținut

Deși poate părea puțin scârbos, blugii nu trebuie spălați după fiecare purtare. În ciuda acestui fapt, majoritatea oamenilor sunt de acord că, cu cât îi speli mai mult, cu atât pot deveni mai confortabili.

De asemenea, încep să capete un aspect decolorat sau rupt pe care mulți oameni îl preferă. Dacă scopul tău este să îi faci să reziste mai mult și să-și păstreze aspectul actual, nu îi spăla atât de des.

Blugii sunt foarte ușor de întreținut și de îngrijit. Nu trebuie să folosiți nimic special pentru a îi spăla și nu trebuie să îi spălați des. Sunt cel mai puțin dificil de întreținut dintre toate articolele de îmbrăcăminte pe care le puteți deține.

Verifică preț Blugi (denin) pentru femei și bărbați AICI!

Versatilitate

Blugii sunt de obicei cei mai comozi pantaloni care sunt potriviți pentru muncă. Blugii mai închiși la culoare sunt grozavi pentru birou, păstrând un aspect elegant.

Sunt o bază excelentă pentru orice ținută și este ușor să adăugați accesorii sau un top statement. Puneți un top foarte classy și acest lucru va îndepărta toată atenția de la faptul că porți blugi.

Verifică preț Blugi (denin) pentru femei și bărbați AICI!

Merită investiția

Blugii în general merită aproape întotdeauna investiția. Prețul lor poate varia foarte mult, în funcție de locul de unde îi cumpărați.

Unii oameni nu au nicio problemă să plătească 200 USD pentru o potrivire și un stil exact, în timp ce alții ar putea fi dispuși să plătească doar 30 USD. Indiferent unde te afli, vei fi mulțumit de achiziția ta durabilă și elegantă.

Materialul textil din twill de bumbac care alcătuiește țesătura blugilor nu numai că sună elegant, dar va rezista și la orice pui pe el.

Verifică preț Blugi (denin) pentru femei și bărbați AICI!

Ascunde petele foarte bine

Blugii sunt o opțiune perfectă pentru acei oameni mai stângaci. Spre deosebire de pantalonii negri eleganți, să porți blugi va fi o treabă grozavă, putând ascunde micul dejun pe care l-ați vărsat pe ei.

Nu numai că pata se va ascunde foarte ușor, dar va ieși și foarte ușor din material. (Dacă nu ești unul dintre cei foarte curajoși care încearcă să poarte blugi albi). Oamenii iubesc blugii și întotdeauna au făcut-o. Nu vedem că scad în popularitate, deoarece oferă atât de multe avantaje față de alte tipuri de îmbrăcăminte.

Chiar și designerii de vârf pot fi printre cei care oferă diverse opțiuni de blugi.

Verifică preț Blugi (denin) pentru femei și bărbați AICI!

Dezavantajele purtării blugilor

Vopseaua se poate freca

De obicei, este o idee bună să vă spălați blugii înainte de a-i purta. Vopseaua care este inclusă în țesătură poate fi foarte saturată și se poate lua cu ușurință pe orice atinge.

Acesta este un dezavantaj pentru blugi și chiar dacă îi spălați în prealabil, aceștia pot conține totuși prea multă vopsea care poate ieși la câteva spălări. Când îi spălați, asigurați-vă că o faceți separat sau cu haine închise la culoare.

Deoarece încercați să îndepărtați colorantul, acesta se poate transfera pe alte articole și este aproape imposibil de îndepărtat.

Verifică preț Blugi (denin) pentru femei și bărbați AICI!

Ei distrug mediul

Un dezavantaj uriaș (și un posibil deal breaker pentru unii) al producției de denim este că are un efect dăunător asupra oamenilor și a mediului.

În cazul blugilor obișnuiți din denim, procesul de fabricație presupune o presiune mare și nesustenabilă pentru resurse precum apa. Produce cantități mari de deșeuri, inclusiv gaze cu efect de seră și poluare. Lipsa apei afectează 4 miliarde de oameni de pe planetă, iar producția de denim nu face decât să înrăutățească acest lucru.

Bumbacul folosit pentru a crea blugi skinny este unul dintre cele mai proaste materiale create din punct de vedere al poluării. Necesită o cantitate extremă de apă, 20.000 L pentru doar 1 KG de bumbac. 1 kg de bumbac este aproximativ cantitatea folosită pentru un tricou și o pereche de blugi.

În general, denimul este foarte nesustenabil și lipsit de etică pentru mediu. Acesta nu este doar un dezavantaj teribil, ci pentru mulți, poate fi un deal-breaker.

Verifică preț Blugi (denin) pentru femei și bărbați AICI!

Preț ridicat

După cum am menționat anterior, blugii pot varia foarte mult în preț. Îi puteți găsi chiar și cu până la 500 USD sau mai mult! În industria modei, a plăti un preț mai mare nu înseamnă că plătești pentru o calitate mai mare. Adesea plătiți pentru eticheta de pe blugi. Cumpărați cu atenție!

Verifică preț Blugi (denin) pentru femei și bărbați AICI!

Riscuri pentru sănătate

Blugii (în special cei strâmți) pot cauza probleme de sănătate bărbaților și femeilor. Într-un studiu efectuat pe un eșantion de peste 900 de femei, s-a descoperit că blugii strâmți creează un risc mai mare de vaginoză bacteriană, o infecție a vaginului.

În 1995 a fost făcut un alt studiu în care unii bărbați care purtau blugi strâmți aveau mai multă spermă anormală. Este foarte important atunci când auziți despre studii să nu le luați ca fiind neapărat relevante.

Acest studiu a fost realizat cu peste 25 de ani în urmă și nu au existat revelații semnificative care să lege infertilitatea de blugii strâmți.

Verifică preț Blugi (denin) pentru femei și bărbați AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tipuri de pieptăn

10 tipuri de pieptăn diferite

Există diferite tipuri de pieptăn, potrivite pentru aranjarea diferitelor tipuri de păr. Află care este acela, descoperind diferențele și scopurile acestora. Pieptănul este printre cele

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care