Cum se spală blugii? 3 pași eficienți care merită urmați!

Cum se spală blugii?

O pereche bună de blugi poate rezista mult timp. Dacă doriți ca perechea dvs. preferată de blugi să aibă o durată de viață lungă și completă, iată câteva sfaturi utile referitoare la cum se spală blugii.

Spălarea tricourilor, șosetelor și chiar a lenjeriei de bumbac este destul de simplă. Cu toate acestea, blugii sunt confecționați din denim, un material cu care mulți dintre noi nu știm cum să lucrăm.

Deci, dacă v-ați întrebat vreodată care este cel mai bun mod – sau chiar cel corect – de a vă spăla blugii, cu siguranță nu sunteți singurul.

Mai jos, am scris instrucțiuni pas cu pas despre cele mai bune modalități de a spăla perechea ta preferată de blugi. Nu numai asta, dar am prezentat și cel mai bun mod de a vă usca blugii, precum și cât de des ar trebui să se întâmple toate acestea în primul rând.

Verifică preț Blugi/Jeans pentru femei și bărbați AICI!


Evitarea daunelor/deteriorării blugilor

Ai observat vreodată că blugii tăi nu mai arată așa cum arătau la început doar după câteva purtări? Uneori, îmbraci o pereche de blugi, iar culoarea lor este brusc mult mai deschisă decât era odinioară.

Chiar și cele mai închise la culoare perechi de blugi își pot estompa cu ușurință culoarea, ceea ce schimbă total aspectul lor. În aceeași notă, blugii tăi pot începe să se simtă diferit după câteva purtări.

Materialul pare să se degradeze destul de repede, iar blugii pur și simplu nu mai sunt atât de confortabili.

Dacă ați observat că oricare dintre acestea se întâmplă cu blugii dvs., probabil că îi spălați necorespunzător.

Când vă faceți timp să vă spălați blugii cu grijă și știți exact ce trebuie să evitați în timpul spălării și uscării, blugii voștri nu se vor degrada aproape la fel de rapid.

Ei se vor păstra arătând nou-nouți, frumoși și se vor simți exact la fel de comozi și plăcuți ca în ziua în care i-ați luat de pe raft.

Verifică preț Blugi/Jeans pentru femei și bărbați AICI!


Blugi cu tiv

Verifică preț Blugi/Jeans pentru femei și bărbați AICI!

Cum se spală blugii

Înțelegerea modului potrivit de a vă spăla blugii este crucială pentru a obține ceea ce este mai bun din ei. Cu cât vă spălați mai necorespunzător blugii, cu atât veți deteriora mai mult materialul și îi veți uza.

Blugii vechi și uzați sunt ușor de observat, de asemenea: ei nu sunt nici pe departe acea culoare albastru strălucitor pe care o aveau când erau noi.

În plus, probabil că nici nu vi se vor mai potrivi la fel de bine. Iată cei trei pași simpli de parcurs pentru a vă spăla blugii în mod corespunzător.

Pasul 1

În primul rând, asigurați-vă că aveți detergentul potrivit pentru blugi. Nu doriți să utilizați orice detergent la îndemână sau vechi, deoarece acest lucru poate contribui la degradarea pantalonilor dumneavoastră.

Vă sugerăm întotdeauna să folosiți un detergent destinat în special îmbrăcămintei mai închise la culoare. Acești detergenți nu vor conține înălbitor, care este, de asemenea, un ucigaș în aspectul blugilor dvs.

Dacă vă faceți griji că nu utilizați detergentul potrivit, puteți alege o variantă naturală. În loc de detergent, încercați o jumătate de cană de oțet de vin alb.

Acest lichid vă poate curăța blugii la fel de eficient ca detergenții de marcă, și nu trebuie să aveți de-a face cu substanțe chimice dificile sau cu alte lucruri de acest gen.

Oțetul de vin alb poate lăsa un miros înțepător la început, dar odată ce trece prin ciclul de spălare al mașinii de spălat, hainele tale vor mirosi mai bine ca niciodată, iar blugii se vor păstra excelent.

După ce ați ales detergentul, faceți-vă timp să ridicați fermoarul sau să încheiați nasturii blugilor și să-i întoarceți pe dos. Interiorul blugilor este cel care îți atinge pielea și este expus la transpirație și la alte bacterii.

Întorcându-i pe dos, această parte a blugilor este curățată bine și culoarea exterioară a blugilor rămâne protejată. Acesta este un mic pas în spălarea blugilor, dar întoarcerea lor pe dos este esențială pentru felul în care arată și pentru felul  în care se simt pe piele, respectiv cât mai bine.

Pasul 2

După ce ai închis fermoarul blugilor și i-ai întors pe dos, este momentul să îi speli alături de alte articole vestimentare similare. Nu puteți spăla blugii împreună cu alte articole mai ușoare, care nu au materiale similare cu blugii dvs.

Când faceți acest lucru, celelalte articole de îmbrăcăminte și blugii dvs. sunt în pericol de a fi distruse. Culorile închise, cum ar fi negru, gri și albastru, sunt ideale pentru această încărcătură.

Tricourile negre și pantalonii negri sunt potriviți, la fel și șosetele și hanoracele mai închise la culoare. Atâta timp cât speli blugii împreună cu haine care nu sunt complet opuse blugilor tăi, ar trebui să fie în regulă.

Ar fi inteligent să-ți speli toți blugii murdari în același timp, întrucât toți sunt confecționați din același material. Cu toate acestea, blugii sunt foarte grei și chiar mai grei atunci când absorb apă.

Cu cantitatea de apă pe care denimul o absoarbe, nu doriți să riscați să spălați multe perechi de blugi în același timp.

Încărcătura de spălat va deveni mult prea grea, iar blugii dvs. vor absorbi mult prea multă apă. Este doar o situație frustrantă pe care ar trebui să încercați să o evitați întotdeauna.

Spălați o singură pereche de blugi cu alte haine închise la culoare pentru ca blugii tăi să fie ca atunci când i-ai cumpărat.

Pasul 3

În cele din urmă, asigurați-vă că vă spălați blugii – și alte haine închise la culoare – folosind întotdeauna cel mai blând ciclu de spălare posibil.

Multe mașini de spălat au programe „gentle – ușor” sau „delicate – delicat” care sunt destinate îmbrăcămintei care nu ar trebui să se modifice.

Utilizarea acestor setări vă ajută să vă asigurați că toate ciclurile mașinii de spălat sunt suficient de blânde pentru a vă manipula blugii fără a le deteriora materialul sau culoarea.

Ciclul blând de spălare a blugilor este esențial în păstrarea lor ca noi. În timp ce îți poți spăla în siguranță celelalte articole de îmbrăcăminte, fără să-ți face griji, blugii tăi necesită pur și simplu ceva mai multă grijă decât alte haine.

Dacă mașina dvs. de spălat nu are o setare blândă, vă recomandăm să vă spălați blugii cu mâna. Spălarea blugilor cu mâna vă poate ajuta să vă asigurați că sunt tratați cu blândețe și cu grija de care au nevoie.

Este nevoie de puțin mai mult timp, dar merită cu prisosință ca blugii tăi preferați să arate nou-nouți, exact ca atunci când i-ai cumparat.

Verifică preț Blugi/Jeans pentru femei și bărbați AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://threadcurve.com/types-of-clogs/„

5 tipuri de saboți Clogs

Dacă doriți să fiți la modă, tradiționali și curajoși în același timp, vă recomandăm să alegeți saboți clogs ca încălțăminte, iată diferite tipuri din care

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care