Ce tipuri de blugi se potrivesc cel mai bine corpului tău?

Ce tipuri de blugi se potrivesc cel mai bine corpului tău

Aflați totul despre cum oamenii corpurile noastre au dimensiuni diferite și cum pentru fiecare dintre ele, există tipuri de blugi care li s-ar potrivi cel mai bine.

Toată lumea are o pereche de blugi în dulap. Toată lumea a purtat o pereche de blugi cel puțin o dată și poți oricând să găsești un loc de unde să-ți cumperi o pereche când vrei. Sunt peste tot și sunt acceptați aproape oriunde. Blugii sunt soluția perfectă pentru aproape tot ceea ce faci.

Au făcut parte din modă de mai bine de o sută de ani și cu siguranță nu vor dispărea nicăieri prea curând. Dar nu poți doar să iei o pereche de blugi oarecare, să-i pui și să arăți grozav.

Există o mulțime de stiluri diferite de blugi și o mulțime de croieli diferite care au efect asupra corpului tău. Dacă vrei ca blugii tăi să arate grozav, trebuie să-i alegi în funcție de forma corpului tău.

Verifică preț Jeans (blugi) pentru femei AICI!

Care este forma corpului tău?

Înainte de a-ți da seama ce blugi trebuie să porți, află ce formă are corpul tău. Corpurile vin în toate formele și dimensiunile. Toate sunt frumoase și toate arată și mai bine atunci când ai blugii potriviți. Dacă vrei să-ți cunoști forma, gândește-te la ce fruct seamănă cu tine.

Dacă ai talia groasă sau scurtă și umerii largi, rotunjiți, ai mai mult o formă de măr. Ca formă de măr, aveți o linie a bustului de mărime medie sau mai mare. Este posibil să aveți și un spate plat, ceea ce poate face dificilă găsirea blugilor potriviți.

Sunt șoldurile mai late decât talia și linia bustului? Ai mai mult o formă de pară. Femeile care sunt în formă de pară au umerii mai subțiri și busturile mai mici sau medii, cu șolduri ample.

Dacă ai o talie distinctă și o bust curbat cu șolduri largi, ești în formă de clepsidră. Ai curbe peste tot și o talie conică. Sună grozav în teorie, dar nu este întotdeauna ușor să alegi hainele potrivite pentru a profita la maximum de această formă.

Dar dacă ai o construcție mai dreaptă, cu puține curbe, ai un tip de corp atletic – cunoscut și sub denumirea de formă de banană. Nu ai forme bine definite și ai umerii mai pătrați. Talia ta nu este foarte conică și definită. Acest tip de corp nu este ușor de îmbrăcat, dar cu siguranță nu este nici imposibil.

Corpul tău se încadrează probabil în principal într-unul dintre aceste tipuri de corp. Odată ce știi care este, poți începe să cauți blugii care să-ți măgulească forma.

Verifică preț Jeans (blugi) pentru femei AICI!

Găsește-ți talia

Primul lucru: unde ar trebui să se potrivească blugii tăi? Cam toate tipurile de blugi sunt de obicei fabricate în trei tipuri de bază: cu talie joasă, cu talie mijlocie și cu talie mare.

Blugii cu talie joasă stau la aproximativ doi inci sub buric, în timp ce blugii cu talie medie stau chiar sub acesta. Blugii cu talie înaltă acoperă buricul și se potrivesc exact în jurul taliei tale reale, deasupra șoldurilor.

Dacă ai formă de pară sau ai o clepsidră, blugii cu talie joasă vor fi măgulitori pentru tine. Această croială vă va scoate în evidență șoldurile, astfel încât să puteți profita la maximum de curbele dumneavoastră. Corpurile în formă de măr vor ajunge să obțină un efect de „muffin top” de la blugii cu talie joasă, pe care sigur nu-l doriți.

Femeile cu tipuri de corp mai atletice și talie mai mică pot beneficia de purtarea de blugi cu talie înaltă. Acest lucru vă va ajuta să vă definiți talia, astfel încât să arăți puțin mai cu forme. Siluetele de clepsidră pot purta și blugi cu talie înaltă, deoarece acest lucru va sublinia acea talie mică și vă va evidenția formele.

Toate tipurile de corp pot purta blugi cu talie medie. Acești blugi oferă puțină structură pentru a vă ajuta să turtiți burta în timp ce vă subliniază și îmbrățișează curbele. Cu toate acestea, formele de măr ar trebui să caute cu siguranță stiluri cu talie mijlocie, deoarece acest lucru vă va ajuta să vă definiți talia.

Verifică preț Jeans (blugi) pentru femei AICI!

Tipuri de blugi

Drept, skinny, evazat… există o listă lungă de diferite tipuri de blugi pe care le puteți găsi în magazin. Rămâneți la stilurile care se vor potrivi cel mai bine corpului dvs. pentru a obține o potrivire mai bună și un aspect mai bun. Pentru că ce rost are să porți blugi dacă nu îți fac formele să arate uimitor?

Blugii boyfriend se potrivesc lejer pe corp și picioare și se termină cu tiv cu manșete. Sunt realizați într-un stil drept, cu puțină conicitate în partea de jos.

Acești blugi funcționează bine cu tipurile de corp atletic și tip măr, dar sunt deosebit de grozavi pentru forme tip pară. Liniile drepte ajută la atenuarea curbelor șoldurilor pentru a vă oferi un aspect mai echilibrat. Căutați blugi boyfriend cu talie înaltă pentru a profita la maximum de forma de para.

Blugii cu picioare drepte au un stil cu picioare drepte. Aceasta înseamnă pur și simplu că picioarele sunt făcute într-un stil drept, cu foarte puțină înclinare în jos pe picior. Acești blugi îmbrățișează corpul și picioarele, dar nu la fel de strâns ca blugii skinny. Acest stil se așează bine pe mai multe tipuri de corp.

Corpurile tip clepsidră, atletice și măr pot purta perfect blugi drepți. Femeile minione beneficiază cu adevărat de forma blugilor drepți, deoarece acest lucru ajută,vizual, la alungirea picioarelor.

Blugii pentru cizme au un pic evazat în partea de jos a piciorului, deși nu la fel de mult ca blugii evazați. Acești blugi merg cel mai bine cu tocuri și arată grozav pe forme de clepsidră și pară. Acest model este aproape întotdeauna la modă, așa că este greu să greșești cu acest tip de blugi.

Blugii evazați se termină cu un tiv larg, care seamănă mult cu stilurile clopot, care erau atât de pe val, în anii 1960. Datorită modului în care acești blugi se evazează în partea de jos, sunt în special măgulitori pentru femeile cu șolduri.

Dacă aveți o formă de pară sau de clepsidră, puteți folosi acest model de zi cu zi. Încearcă întotdeauna blugii evazați pentru că uneori sunt lungi. Deci, dacă ești scundă, dar cu forme, s-ar putea să ai o mică dificultăți în a găsi blugii potriviți.

Blugii skinny nu sunt doar pentru fetele slabe. Aceasta este pur și simplu o croială de blugi care sunt făcuți pentru a se potrivi perfect pe corpul tău și pe întreaga lungime a piciorului. Sunt extrem de conici și îți îmbrățișează complet piciorul până la gleznă, motiv pentru care blugii skinny sunt de obicei făcuți pentru a avea puțină elasticitate.

Toate tipurile de corp pot purta blugi skinny, dar este dificil. Dacă ai forme, cu un corp de pară sau de clepsidră, nuanțele mai închise de blugi skinny îți vor veni mai bine. Doamnele care nu sunt la fel de generoase în forme, tip siluetă măr sau formă atletică, arată grozav în nuanțe mai deschise de denim.

Verifică preț Jeans (blugi) pentru femei AICI!

Găsirea tipului potrivit de blugi

Încearcă câteva dintre tipurile de blugi potrivite pentru corpul tău și vei observa diferența. Nu vă puteți ascunde forma sau nu o puteți schimba. Dar poți scoate în evidență frumusețea siluetei tale purtând stiluri care te complimentează. Începeți cu tipurile de blugi potrivite și veți fi gata să arătați la modă oriunde ați merge.

Verifică preț Jeans (blugi) pentru femei AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care