18 tipuri de lenjerie intimă pentru femei

Lenjerie intimă pentru femei

Când ești femeie, fie iubești lenjeria intimă, fie o urăști. De cele mai multe ori, ura provine din faptul că lenjeria nu ți se potrivește sau nu folosești mărimea potrivită. Încheiați lupta cu lenjeria intimă și consultați acest articol pentru a afla mai multe despre mărimea potrivită pentru dvs.

Lenjeria intimă este una dintre acele rele necesare care nu îți plac în mod deosebit, dar pe care simți că trebuie să le porți. Acesta este probabil motivul pentru care o parte din populație alege să nu o poarte.

Pentru toți ceilalți, există nenumărate branduri, modele și materiale. Este adesea dificil să găsești lenjeria intimă care să se potrivească perfect. Continuați să citiți pentru a înțelege mai multe despre diferitele tipuri de lenjerie intimă pentru femei, pentru a găsi acea lenjerie intimă potrivită pentru dvs.

Ce este lenjeria intimă?

Lenjeria intimă este un articol de îmbrăcăminte pe care îl purtați sub toate celelalte haine. Aceasta este, de asemenea, numită în mod corespunzător lenjerie de corp. Există multe modele și croieli diferite din care femeile pot alege. Majoritatea femeilor au o croială specifică pe care o poartă de cele mai multe ori.

Există lenjerie intimă care se poartă doar cu anumite tipuri de haine, astfel încât să nu se observe linia chilotului. Alteori, femeile doresc lenjerie intimă care să ofere un sprijin substanțial pentru a netezi toate imperfecțiunile de sub haine. Nu numai că există multe modele diferite pentru lenjeria de corp pentru femei, dar veți găsi aici și diferite materiale.

Verifică preț Lenjerie intimă pentru femei AICI!

Materiale pentru lenjeria intimă pentru femei

Bumbac
Aceasta este o fibră care permite pielii să respire. Se găsește în mod natural și se simte moale pe piele. Nu se usucă repede. Când pielea este umedă sau transpirată, este posibil ca chiloții din bumbac să rămână umezi. Există și lenjerie de corp din bumbac organic.

Verifică preț Lenjerie intimă din bumbac AICI!

Materiale naturale derivate din plante

Acest material este adesea raion și alte țesături. Sunt prelucrate chimic, deci, prin urmare, nu sunt produse naturale în totalitate. Sunt incredibil de moi. Țesăturile naturale absorb umezeala pentru a menține transpirația departe de corp și se usucă mai repede decât lenjeria intimă din bumbac.

Verifică preț Lenjerie intimă din fibre textile AICI!

Materiale pentru performanţă

Acestea sunt materiale sintetice precum nylonul și poliesterul. Aceste materiale se găsesc în îmbrăcămintea sportivă sau activă, deoarece sunt cele mai rapide ca  timp de uscare și îndepărtează cel mai bine umezeala de pe corp. Lenjeria intimă din dantelă, deși nu este considerată de performanță, este de asemenea fabricată din materiale sintetice.

Mătase – acest material tinde să fie unul dintre cele mai scumpe. Mătasea nu este atât de obișnuită în lenjeria de corp pentru femei, dar este o fibră naturală. Se simte minunat pe piele. Mătasea este excelentă pentru a ajuta la reglarea temperaturii și gestionarea umidității.

Verifică preț Bustiere sport AICI!

Material unic

Puteți găsi și lenjerie intimă din lână. Există, de asemenea, lenjerie intimă făcută special pentru un anumit scop, cum ar fi un material care ia forma corpului destinat să-ți facă pielea să pară netedă sub haine.

Verifică preț Lenjerie intimă – diverse materiale AICI!

Tipuri de lenjerie intimă pentru femei

Chiloți Tanga (Thongs)

Lenjeria tanga este de obicei iubită sau urâtă. Unele femei refuză chiar să o încerce, în timp ce alte femei refuză să poarte orice altceva. Lenjeria tanga are o bandă de material în partea din spate pentru a vă asigura că nu se vede linia chilotului pe  sub haine. Uneori, lenjeria tanga are și benzi înguste de material pe șolduri.

Dacă lenjeria tanga nu are denivelări pe margini, aceasta va rămâne plată și nimeni nu îi va observa liniile. Aceasta este lenjeria ideală atunci când porți haine strâmte. Lenjeria tanga este adesea considerată a fi o alegere sexy pentru lenjeria de corp.

Lenjeria tanga nu va oferi nicio acoperire pentru posteriorul tau. Dacă ați ales să  purtați lenjerie tanga, asigurați-vă că zona intimă a lenjeriei este din bumbac și că lenjeria nu este foarte strâmtă, astfel încât să nu strângă pielea.

Dacă nu purtați mărimea potrivită, lenjeria tanga poate deveni rapid incomodă. Lenjeria tanga se poate ridica pe corp, dar de obicei devine mai confortabilă cu cât o porți mai mult și te obișnuiești cu felul în care se simte.

Lenjeria tanga este o opțiune excelentă pentru haine strâmte, cum ar fi o rochie strâmtă bodycon, o rochie strâmtă wrap-arund sau colanți. Un chilot tanga este grozav pentru cineva care are șolduri cu o formă mai pătrată. Pentru femeile care au posteriorul pătrat, un model care se așează mai sus pe șolduri este o opțiune mai bună.

Verifică preț Chiloți Tanga – diverse modele AICI!

Chiloți Hipster

În timp ce titlul de hipster te poate face să crezi că acesta este un stil de lenjerie intimă destinat cuiva care este la curent cu ultimele tendințe în modă, termenul se referă de fapt la purtarea acestei lenjerii mulate pe corp. Acest tip de lenjerie de corp se așează chiar pe șolduri și ușor sub linia taliei.

De asemenea, au o acoperire mai mare pentru șolduri și, de obicei, au porțiuni mai late de țesătură.

S-ar putea să auziți și termenul de slip hipster (hipster brief). Deschiderile pentru picioare se află mai jos, deci există un spațiu minim pentru ca posteriorul tău să iasă de sub chilot. Stilul de lenjerie de corp hipster este ideal pentru a fi purtat cu blugi cu talie joasă și alte modele de pantaloni. Nu vor fi vizibili peste talia pantalonilor.

Verifică preț Chiloți Hipster – diverse modele AICI!

Chiloți Boyshort

Lenjeria boyshort este o versiune pentru femei a chilotului tip pantalon – boxeri  (boxer brief) pentru bărbați. Aceștia au o formă mai dreptunghiulară și oferă cea mai mare acoperire a picioarelor dintre toate opțiunile de lenjerie de corp.

Sunt ideali pentru fuste largi, blugi și îmbrăcăminte lejeră. Dacă fusta sau rochia ta se întâmplă să fie ridicată de vânt, această lenjerie intimă îți oferă cea mai mare protecție și acoperire. Ai putea chiar opta să o porți prin casă.

Lenjeria Boyshort poate fi o opțiune excelentă dacă intenționați să mergeți mult pe jos. Aceasta nu freacă pielea, iar materialul lenjeriei o protejează. Este o lenjerie capabilă să absoarbă transpirație și, de asemenea, să prevină iritațiile.

Asemenea boxerilor pentru bărbați, ea oferă confortul maxim și siguranța oricăreia dintre opțiunile de lenjerie intimă. Este minunată pentru femeile cu posterioare în formă de V și chiar lăsate. Este, de asemenea, minunată pentru femeile cu posterioare în formă de inimă sau pătrat.

Verifică preț Chiloți Boxer – diverse modele AICI!

Chiloți tradiționali tip Slip (Briefs)

Înainte de lenjeria boyshort, existau chiloții tradiționali tip slip. Aceștia erau cea mai bună alegere pentru o acoperire maximă. Ei oferă în continuare acoperire echitabilă pentru femei, dar există în multe opțiuni diferite, inclusiv cu talie înaltă și mai decupați pe șolduri, pentru ca picioarele să pară mai lungi.

La această lenjerie se va putea observa linia chilotului. Totuși, multe femei îi preferă pentru că oferă confort maxim. Sunt ca un obiect familiar care este la îndemână, mereu acolo când ai nevoie de el.

Verifică preț Slipi pentru femei – diverse modele AICI!

Bikini

Chilotul Bikini imită aspectul unui posterior minuscul. Aceștia sunt similari cu chiloții tradiționali tip slip, dar oferă o acoperire mai mică. Au o talie mai joasă decât chilotul tradițional tip slip.

Deschiderea pentru picioare este, de asemenea, mai mare. Lenjeria de corp bikini tinde să fie unul dintre cele mai populare modele. Sunt o opțiune excelentă pentru cei care merg la sala de sport.

Aceștia nu se vor ridica pe corp precum chiloții tanga și nu vor face ca liniile chilotului să fie vizibile, precum chiloții tradiționali tip slip. Chiar dacă oferă, de obicei, mai puțină acoperire decât un chilot tradițional tip slip, lenjeria bikini oferă o bună acoperire pentru posteriorul dvs.

Există, de asemenea, o opțiune de bikini tip chilot tradițional (bikini briefs), care oferă un echilibru mai bun între bikini și chilotul tradițional tip slip.

Un chilot bikini poate fi purtat sub orice tip de îmbrăcăminte și este o alegere excelentă în comparație cu un chilot tanga. Îi poți purta prin casă când te relaxezi, sub blugi sau cu rochii și fuste.

Acest chilot este una dintre cele mai versatile opțiuni de lenjerie de corp pe care le puteți găsi. Se potrivesc bine unei persoane cu șolduri în formă pătrată. Se potrivesc, de asemenea, unei femei cu posteriorul în formă de inimă sau în forma literei A.

Verifică preț Bikini – diverse modele AICI!

Chilot cu talie înaltă

Lenjeria intimă cu talie înaltă va oferi o acoperire care merge în sus pe abdomen, astfel încât să vă țină întregul abdomen acoperit. Dacă nu-ți place senzația ca lenjeria intimă să-ți lase urme pe burtă, chiloții cu talie înaltă sunt o opțiune excelentă. Cele mai multe modele de chilot cu talie înaltă, acestea ajung până la talie.

Verifică preț Chiloți cu talie înaltă pentru femei AICI!

Chilot decupat – French Cut – chilot tradițional tip slip decupat pe șolduri, astfel încât picioarele să pară mai lungi

Lenjeria intimă decupată French Cut se mai numește și lenjeria intimă high cut sau high brief. Acești chiloți ajung pănă în talie, la fel ca un chilot clasic tradițional tip slip, dar sunt decupați pe șolduri, astfel încât spațiile prin care bagi picioarele sunt poziționate mai sus pe șold.

Lenjeria intimă decupată French Cut vă permite să vă arătați mai mult din picior. Această lenjerie intimă are o atmosferă de modă veche și este denumită afectuos chiloți de bunicuță.

Sunt confortabili și pot fi purtați sub diferite tipuri de îmbrăcăminte. Aceștia vă oferă o acoperire completă a abdomenului până în talie, a posteriorului și a părții superioare a șoldurilor. Sunt ideali pentru a vă oferi suport suplimentar. Sunt ideali pentru a fi purtați cu pantaloni cu talie înaltă, pantaloni de alergare și colanți.

Sunt ideali pentru femeile care au fesele pătrate. Deoarece această lenjerie de corp este concepută pentru a trasa o linie în locul în care fesele se întâlnesc cu spatele, este minunată pentru femeile cu un posterior pătrat, deoarece oferă mai multă definiție acestuia.

Dacă aveți un posterior rotund sau în formă de inimă, această lenjerie de corp nu este alegerea potrivită pentru dvs. S-ar putea să simți că te constrâng și îți oferă un aspect alungit. Se poate vedea linia chilotului prin haine, în funcție de îmbrăcăminte. De asemenea, pot crea un surplus vizibil de material pe sub haine.

Verifică preț Chiloți damă – diverse modele AICI!

Chilot cu talie medie (Mid-Rise)

În timp ce lenjeria de corp cu talie medie (Mid-Rise) este incredibil de asemănătoare cu cea cu talie înaltă, cea cu talie medie înclină balanța către o atmosferă modernă, la modă, de hipster. Aceasta oferă o acoperire mai mare decât lenjeria intimă hipster, dar nu la fel de mult ca un chilot cu talie înaltă. Acest tip de lenjerie intimă va sta chiar sub buric.

Multe femei consideră că lenjeria intimă cu talie medie reprezintă un echilibru excelent între celelalte două.

Poate fi purtată zilnic și funcționează bine cu fuste și pantaloni. Această lenjerie intimă este ideală pentru femeile cu posteriorul pătrat. Aceste femei tind să aibă nevoie de ajutor pentru a crea linia de demarcație dintre spate și posterior.

Ca urmare a locului în care se poziționează chilotul cu talie medie, acesta ajută la crearea acelei linii. Femeile care au posteriorul în forma literei V beneficiază, de asemenea, foarte mult de purtarea acestui tip de lenjerie intimă, deoarece ea se poziționează în talie chiar deasupra fundului.

Verifică preț Chiloți cu talie medie pentru femei AICI!

Chilot tip Cheeky

Lenjeria intimă Cheeky este asemănătoare stilului bikini în sensul că îți va arăta, îți va scoate în evidență fundul. Aceasta oferă o acoperire mai mare decât un chilot tanga, dar fundul tău va arăta obraznic purtând această lenjerie.

Are o bandă lată în jurul șoldurilor pentru a ajuta la eliminarea liniei vizibile a chilotului. Aceste lenjerie de corp poartă numele de Cheeky, deoarece va expune atrăgator fesele rotunde și pline.

Lenjeria intimă Cheeky înclină mai mult spre flirt, dar poate fi purtată sub aproape orice tip de îmbrăcăminte. Dacă nu îți place senzația că fesele ies obraznic din chilot, este posibil să nu-ți placă acest stil. O asemenea lenjerie intimă este un bun plus pentru colecția ta de lenjerie și îți completează sertarul pentru lenjerie de corp.

Verifică preț Chiloți tip Cheeky AICI!

Lenjerie intimă modelatoare – Controlul formei – Control Top / Shapewear

Această lenjerie de corp este denumită cel mai adesea Modelatoare – Shapewear, dar s-ar putea să auziți și denumirea control top. Acestea oferă cel mai mult control pe care îl puteți găsi în lenjeria intimă.

Întreaga intenție a lenjeriei este de a vă netezi corpul sub haine. S-ar putea ca acest chilot să ajungă până la buric sau să ajungă până la sutien. Acest stil de lenjerie intimă îți va oferi compresie pentru a păstra corpul compact.

Acești chiloți îți vor modela posteriorul și îți vor aplatiza abdomenul. Ei sunt disponibili într-o varietate de stiluri pentru a vă oferi o acoperire perfectă. Veți găsi niveluri de compresie care includ moderat, efect de slăbire și efect de fermitate.

Pot avea talie înaltă, talie medie, pantaloni scurți și cu efect de ridicare a fundului. Aceștia oferă un control maxim, dar totuși vă oferă confort. Asigură suport pentru coapse, fund și abdomen pentru a vă oferi un look cu forme și pentru a vă oferi încrederea de care aveți nevoie.

Ținuta pe care o porți va dicta tipul de lenjerie modelatoare de care ai nevoie. Există lenjerie modelatoare fără cusături pentru haine strâmte și opțiuni de culoarea pielii atunci când porți ceva transparent. Pentru acest stil, va trebui să-ți alegi ținuta înainte să poți selecta lenjeria potrivită.

Unele femei aleg să poarte lenjerie modelatoare în fiecare zi cu fiecare ținută. Altele aleg să poarte lenjerie modelatoare la ocazii speciale sau cu anumite ținute.

Lenjeria modelatoare este ideală pentru orice tip de corp, dar este disponibilă pe mărimi. Este important să alegeți mărimea potrivită pentru dvs. Această lenjerie vă poate ajuta să vă arătați formele așa cum doriți și să vă ofere un suport excelent pentru posterior.

Verifică preț Lenjerie intimă modelatoare AICI!

Chilot G-String

Lenjeria G-String este incredibil de asemănătoare cu lenjeria tanga. Acest stil vă oferă cea mai mică acoperire pe care o puteți găsi în lenjeria intimă. Acest tip de chiloți au o bandă incredibil de subțire în spate și au talie joasă în față. Unele femei îi găsesc complet incomozi. Altele îi iubesc.

Este important să cumărați mărimea adecvată, astfel încât această lenjerie să fie mai confortabilă. Acești chiloți sunt mai mult destinați lenjeriei intime decât lenjeriei de corp obișnuite și nu îi porți foarte mult timp.

Verifică preț Chiloți G-String AICI!

Chilot care amplifică posteriorul, pentru un plus de fermitate și formă – Butt-Lifter

Lenjeria Butt intenționează să ofere posteriorului dvs ceva suplimentar. Îți vor face fundul să pară mai mare și mai bine conturat. Intenția este de a atrage atenția asupra fundului tău. Dacă nu doriți acest lucru, atunci este posibil ca această lenjerie să nu fie potrivită pentru tine.

Acești chiloți îți vor tonifia fundul pentru a-i da un aspect ferm. Acest tip de lenjerie intimă este căptușită, iar unele modele au pernițe detașabile.

Puteți alege singure când și unde doriți acea ridicare suplimentară a fundului. Această lenjerie de corp vă va oferi definiție și sprijin. Chiloții sunt moi și confortabili. Prin acești chiloți pielea ta respiră, așa că nu vă vor irita pielea.

Ei sunt destinați să vă ofere ridicarea și definirea fundului fără a face acest lucru evident pentru nimeni. Ei au nivele diferite de compresie. Lenjeria Butt Lifter poate fi purtată cu orice tip de îmbrăcăminte și vă vor scoate în evidență formele.

Acești chiloți sunt grozavi pentru blugii sau pantalonii sexy pe care doriți să îi purtați. Ei sunt foarte potriviți pentru femeile cu fund alungit. Dacă fundul tău nu are definiție, această lenjerie intimă îl va face să pară mai atractiv.

Dacă aveți un fund mare, această lenjerie vă va oferi sprijinul suplimentar de care aveți nevoie. Ea este ideală pentru femeile cu șolduri pătrate, cu fundul pătrat sau în formă de V sau dacă aveți orice altă formă a fundului.

Verifică preț Chiloți modelatori cu Push-up AICI!

Fără cusături

Lenjeria de corp fără cusături se dorește a fi invizibilă, deci nu poate fi observată prin haine. Dacă poate fi observată prin haine, atunci nu este o lenjerie fără cusături. Acest tip de lenjerie de corp este axat pe a fi ascuns sub hainele tale, astfel încât să nu ai o linie a chiloților care se poate observa.

Acești chiloți sunt disponibili în multe stiluri diferite, de la bikini, hipster, boyshorts și chilotul tip slip clasic.

Puteți purta lenjerie intimă fără cusături cu orice tip de îmbrăcăminte pe care îl preferați, dar ar trebui să o purtați, mai ales cu haine mai strâmte. Acesta este un stil universal, deci nu contează ce tip de fund sau formă de corp ai, ți se va potrivi bine și nimeni nu va vedea linia chiloților.

Verifică preț Chiloți fără cusături pentru femei AICI!

Chiloţei de dantelă – Knickers

În timp ce stilul Knickers poate părea un nume de modă veche pentru lenjerie intimă, acesta este, de asemenea, un stil specific de lenjerie intimă. Chiloțeii de dantelă sunt vintage și modelul este inspirat de modelele purtate în anii 1920.

Acești chiloți sunt mai lejeri în partea de jos, în jurul picioarelor și au o talie elastică. Sunt adesea realizați din mătase sau satin.

Unii au volănașe. Ei sunt un stil distractiv de lenjerie intimă. Acest stil a fost adăugat pe listă doar ca un model distractiv. Această lenjerie intimă nu este cea mai practică și nu vor fi fără cusături sub haine. Cu toate acestea, în situația potrivită, ar putea fi distractiv de purtat.

Verifică preț Chiloți din dantelă pentru femei AICI!

Întrebări frecvente

Ce tip de țesătură de lenjerie de corp ar trebui să alegi?

Majoritatea femeilor știu că ar trebui să aleagă individualizat cu privire la tipul de țesătură pentru lenjeria intimă. Femeile pot face infecții cu diferite bacterii destul de ușor, iar lenjeria intimă poate fi cel mai mare vinovat. Pentru utilizarea de zi cu zi, vă recomandăm să alegeți chiloți de bumbac.

Este o fibră naturală care îndepărtează umezeala de pe piele, ceea ce împiedică creșterea secrețiilor. Materialul sintetic tinde să păstreze căldura și umezeala, ceea ce creează mediul perfect pentru secreții. Alegeți lenjerie intimă care să aibă cel puțin la interior căptușeală din bumbac.

Care sunt cele mai bune lenjerii de corp pentru maternitate?

Acestea sunt lenjerii de corp specifice, adică lenjeria pentru maternitate. Acest tip de lenjerie de corp vă oferă întindere maximă. Chiloții pot avea talie joasă, astfel încât se poziționează sub abdomen. Sau sunt decupați pentru a se potrivi deasupra abdomenului. Ține într-adevăr de preferința dvs. cu privire la modelul cu care vă simțiți cel mai bine.

Nu ai neapărată nevoie de lenjerie intimă pentru maternitate. Puteți purta lenjerie de corp obișnuită atâta timp cât aceasta se întinde și se poziționează sub abdomen. Nu doriți să purtați lenjerie intimă care să se poziționeze pe mijlocul burții și să vă jeneze în timp ce sunteți însărcinată.â

Verifică preț Verifică preț Pijamale și Lenjerie intimă pentru gravide AICI!

Care sunt cele mai confortabile lenjerii de corp?

Din nou, bumbacul este câștigătorul clar aici. Prin bumbac pielea ta respiră în timp ce porți lenjeria confecționată din acest material. Acești chiloți nu vor păstra căldura și vor ajuta la eliminarea umezelii de pe corpul dumneavoastră.

În timp ce multe persoane consideră că bumbacul este cel mai confortabil material, preferința personală joacă cel mai important rol aici. S-ar putea să descoperiți că nu preferați pe corp senzația dată de lenjeria intimă din bumbac.

Ce stil de lenjerie intimă este cel mai bun pentru sala de sport?

Această alegere se reduce din nou la preferințele personale. Există lenjerie intimă creată special pentru sala de sport. Ea îndepărtează umezeala pentru a vă menține corpul uscat și fără transpirație. Mulți producători realizează lenjerie de corp de performanță și tanga pentru îmbrăcăminte de sport.

Există medici care susțin că nu ar trebui să purtați chiloți tanga la sală, deoarece vă expune la infecții. Medicii vă recomandă să scoateți lenjeria umedă cât mai curând posibil pentru ca aceasta să nu rămână mult timp pe corp.

Verifică preț Verifică preț Bustiere sport pentru femei AICI!

Ce chiloți sunt folosiți cel mai frecvent?

Cel mai frecvent tip de lenjerie intimă este stilul bikini. Multor femei par să le placă acel echilibru dintre acoperirea fundului, picioarele înalte și faptul că au talia joasă. Lenjeria de corp bikini este mai puțin probabil să vă deranjeze cu o linie de chiloți vizibilă.

Cea mai populară culoare pentru lenjerie este albul, urmată îndeaproape de negru. Lenjeria intimă bej și alte culori nu sunt atât de populare pe cât ai putea crede.

Identificarea mărimii corecte

Mărimile pentru lenjeria de corp nu sunt la fel ca alte mărimi de îmbrăcăminte. De aceea, puteți cumpăra lenjerie intimă într-o mărime pe care o considerați dvs, veniți acasă și observați că nu vi se potrivește corect.

Ultimul lucru de care ai nevoie este lenjeria intimă care nu corespunde ca mărime. Dacă lenjeria nu se potrivește corespunzător, atunci aceasta o să se adune, o să se ridice, o să cadă, o să se lase, o să se răsucească și, în general, te va face să te simți îngrozitor de incomod.

Pentru a identifica mărimea potrivită a lenjeriei tale de corp, folosește un metru de croitorie flexibil, tip bandă. Stai drept cu picioarele unite. Așezați banda de măsurare în jurul corpului în partea cea mai plină a fundului, păstrând banda de măsurare dreaptă în timp ce o înfășurați o dată în jurul vostru.

Notați numărul. Aceasta este măsurarea șoldului. Apoi, măsurați talia înfășurând banda în jurul taliei naturale, chiar deasupra buricului.

Dacă talia ta este de la 60 la 64 cm și șoldurile de la 86 până la 91 cm, trebuie să cauți lenjerie de corp XS. Dacă talia ta are între 66 și 69 cm și șoldurile de la 91 la 94 cm, trebuie să cauți lenjerie intimă de mărimea S. Lenjeria de corp poate fi vândută în mărimi precum XS, S, M și așa mai departe, dar poate avea și mărimi numerice.

În ambele cazuri, căutați graficul de dimensiuni/mărimi care vă va arăta măsurătorile corespunzătoare mărimilor. Datorită faptului că ați făcut propriile măsurători, puteți folosi aceste măsurători pentru a găsi mărimea potrivită pentru dvs. Acesta este cel mai bun și mai precis mod de a găsi mărimea potrivită a lenjeriei de corp.

Întreaga ținută începe și se termină cu lenjeria intimă. Asigurați-vă că lenjeria dvs. de corp este confortabilă și că este într-un stil care vă place și care funcționează de asemenea cu ceea ce purtați. Atâta timp cât aveți lenjeria de corp potrivită, orice altceva este ușor.

Verifică preț Verifică preț lenjerie intimă pentru femei AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tipuri de brățări

31 tipuri de brățări

Indiferent de preferințele tale de stil sau de modă, te poți oricând baza pe o brățară pentru completarea ținutei tale. Descoperă numeroasele tipuri de brățări

Citește mai mult »
https://threadcurve.com/types-of-clogs/„

5 tipuri de saboți Clogs

Dacă doriți să fiți la modă, tradiționali și curajoși în același timp, vă recomandăm să alegeți saboți clogs ca încălțăminte, iată diferite tipuri din care

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care