7 tipuri de lenjerie intimă pentru femei

Tipuri de lenjerie intimă

Lenjeria intimă este considerată la fel de importantă ca și celelalte haine pe care le purtați și un amănunt important este asortarea acesteia.

Tanga, bikini, lenjerie boyfriend, chiloți cu talie înaltă… Există aproape la fel de tipuri de lenjerie intimă, la fel de multe precum stilurile de pantaloni. Ce stil este potrivit pentru tine și de unde știi că lenjeria ta intimă se potrivește cu adevărat?

Când știți care este stilul și măsura potrivită lenjeriei intime nu veți mai fi niciodată puși în dificultate cu privire la alegerea acesteia. Măsura potrivită a lenjeriei de corp și stilul de lenjerie intimă adecvat au o importanță majoră.

În materie de modă, dintre toate, purtarea obiectelor potrivite sub haine are un rol esențial pentru că stilul bun începe cu o bază bună.

Tipuri de lenjerie intimă

Există multe stiluri diferite de lenjerie intimă și este foarte ușor să confundăm diferitele tipuri.

Să recunoaștem, lenjeria intimă are cam aceleași caracteristici. Diversitatea in materie de lenjerie este datorată modului diferit de asortare a hainelor. Aflați cum să le identificați și cum ar trebui să se potrivească astfel încât să puteți afla ce tipuri de lenjerie intimă vi se potrivesc cel mai bine stilului dumneavoastră.

Tanga

Chiloti tanga pentru femei

Tanga este unul dintre cele mai cunoscute stiluri de lenjerie intimă și este unul dintre cele mai faimoase la purtat. Chiloții tanga sunt o lenjerie intimă care vă oferă o acoperire minimală. S-au consacrat printre diferitele tipuri de lenjerie datorită aței subțiri în formă de T, situată pe partea din spate. Această bandă subțire de material se va așeza între fesele purtătoarei.

Lenjeria tanga se așează la aproximativ trei centimetri sub talie. Părțile laterale ale benzii superioare trebuie să stea chiar pe oaselor șoldului. Tanga este alegerea perfectă dacă purtați pantaloni strâmți foarte subțiri sau o fustă foarte subțire, strâmtă, deoarece tanga nu va expune nicio linie vizibilă a lenjeriei.

Acest lucru se explică prin faptul că lenjeria tanga nu prezintă cusături în zona posteriorului.

Verifică preț Lenjerie intimă tanga AICI!

Lenjerie tip G-String

Lenjerie G-string

Lenjeria tip G-String nu sunt tanga, deși cele două sunt adesea confundate. Asta pentru că ambele stiluri sunt realizate cu țesături minimale. Foarte intime. G-string prezintă benzi laterale mai groase.

Practic, este o bucată de țesătură mică, triunghiulară, în față, cu o  bandă care stă pe șolduri și o altă bucată de material care începe de la mijlocul fundului. G-string este tipul de lenjerie pe care o veți purta dacă doriți să arătați și să simțiți că nu purtați deloc lenjerie intimă.

Verifică preț Lenjerie intimă G-string AICI!


Lenjerie intima hipsters

Lenjerie Hipster

Nu, nu tipii aceia cu modele ciudate de păr facial și blugi skinny. Hipsterii sunt un stil lenjerie care se așază la doi sau trei centimetri sub talie, chiar în jurul oaselor șoldurilor. Hipsterii au decupaje pentru picioare și vă oferă o acoperire completă în partea din spate.

De asemenea, acoperă complet șoldurile, ceea ce face ca această lenjerie intimă să fie foarte confortabilă la purtat. Aceasta este o opțiune perfectă dacă purtați blugi sau pantaloni cu talie joasă, deoarece cu siguranță nu doriți ca lenjeria să se ridice deasupra taliei blugilor.

Verifică preț Chiloți de damă model Hipster AICI!

Lenjerie de corp bikini

Lenjerie de corp bikini

Lenjeria de corp bikini este făcută să stea sub talie și să aibă decupaje generoase pentru picioare. Astfel vă vor expune mai mult zona șoldurilor. Puteți opta, de asemenea, pentru stilul bikini cu șiruri, care are doar mici fâșii de țesătură sau benzi deasupra șoldurilor.

Lenjeria de corp bikini nu vă oferă o acoperire completă pentru partea din spate, iar decupajele pentru picioare sunt destul de mari. Acest stil de lenjerie intimă este totuși confortabil de purtat și se potrivește de minune cu o varietate de stiluri de pantaloni și fuste.

Verifică preț Lenjerie intimă tip Bikini AICI!

Boxeri decupați

Boxeri damă

Boxerii decupați beneficiază de o croială inspirată din lenjeria intimă pentru bărbați. Aceste lenjerii sunt foarte decoltate pe șolduri, vă oferă o acoperire aproape completă pe partea din spate, însă acoperind șoldurile în totalitate. Boxerii decupați stau chiar sub talia naturală, deasupra șoldurilor. Vă acoperă peste tot și sunt concepuți pentru confort.

Boxerii decupați sunt de obicei realizați din materiale moi, elastice, confortabile. Aceste lenjerii vor preveni orice expunere accidentală, indiferent de modul în care ați ieși din mașină.

Verifică preț Boxeri pentru femei AICI!

Chiloți tip slip

Chiloți tip slip

Chiloții tip slip nu sunt doar pentru bărbați. Există, de asemenea, o versiune de chiloți slip pentru femei, ce adoptă un stil aproape similar. Slip-urile vă oferă o acoperire completă a părții din spate și a părții superioare laterale a coapselor, iar va fi șoldul parțial expus. Acest stil este creat pentru confort nu pentru a masca liniile vizibile ale lenjeriei.

Dacă nu doriți linii vizibile ale chiloților, dar doriți totuși o lenjerie intimă confortabilă, cu siguranță veți descoperi perechea potrivită.

Verifică preț Chiloți tip slip de damă AICI!

Lenjerie intimă fără cusături

Lenjerie intimă fără cusături

Lenjeria intimă fără cusături este disponibilă în varianta bikini, dar și alte stiluri. În lipsa cusăturilor, liniile de lenjerie vor dispărea și vă puteți de bucura și de nivelul dorit de acoperire.

Verifică preț Lenjerie intimă fără cusături AICI!

Găsirea mărimii corecte

Găsirea mărimii corecte la lenjerie intima pentru femei

Mărimile de lenjerie nu sunt la fel precum alte mărimi ale diferitelor piese de îmbrăcăminte. De aceea, puteți cumpăra lenjerie intimă crezând că ați ales măsura potrivită, iar, ajunse acasă, constatați că nu vi se potrivesc deloc.

Ultimele lucruri pe care vi le-ați dori în garderobă sunt perechi de lenjerie intimă care nu vă vin. Dacă lenjeria nu deține mărimea potrivită, atunci se va strânge, se va ridica, va cădea, se va răsuci și vă va jena, simțindu-vă extrem de inconfortabil.

Pentru a găsi dimensiunea potrivită pentru lenjerie, folosiți un metru fin. Stați cu picioarele drepte, lipite. Așezați metrul în jurul taliei, pe șolduri păstrând metrul drept. Notați ce indică metrul. Aceasta este dimensiunea șoldului. Acum, înfășurați metrul în jurul taliei naturale, chiar deasupra buricului.

Dacă talia ta este de 24 sau 25 de inci și șoldurile de 34 până la 36 de inci, trebuie să cauți lenjerie de corp XS. Dacă talia ta are 26-27 inci și șoldurile de 36 sau 37 inci, trebuie să cauți lenjeria intimă de mărimea S.

Lenjeria poate fi vândută în dimensiuni precum XS, S, M și așa mai departe, dar poate avea și dimensiuni numerice. În orice caz, căutați graficul de mărimi pe ambalaj. Dacă ați făcut propriile măsurători, puteți alege mărimea potrivită. Acesta este cel mai bun și mai precis mod prin care veți găsi dimensiunea potrivită a lenjeriei de corp.

Întreaga ta ținută începe și se termină cu lenjeria ta intimă. Asigură-te că este confortabilă și că aparține stilului preferat, fiind în ton cu ceea ce purtați. Odată ce v-ați creat propriul stil, restul vine de la sine!

Verifică preț Lenjerie intimă pentru femei AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care