Cele mai comune 3 tipuri de onesies pentru bebeluși

onesies-uri pentru bebeluși

Acest tip de îmbrăcăminte are un design destul de simplu, motiv care-l face ideal pentru bebeluși. Comparativ cu designul altor body pentru bebeluși, onesies au mult mai multe de oferit. Află mai multe despre diferitele tipuri de onesies pentru bebeluși, astfel încât să iei deciziile cele mai bune de îmbrăcăminte pentru bebelușul tău!

Onesies de calitate sunt de fapt mărci comercializate de nimeni altul decât Gerber. Asta înseamnă că, de fapt, doar cele Onesies pot fi numite cu adevărat onesies, deoarece Gerber a fost cel care a înregistrat numele comercial. Acesta este și motivul din cauza căruia, onesies sunt adesea numite și body, deoarece nu toate onesies sunt marca Onesies, de Gerber.

Cu toate acestea, sunt făcute multe body similare pentru bebeluși, care seamănă foarte mult cu cele ale mărcii Onesies.

Verifică preț Body pentru bebeluși AICI!

3 tipuri principale de onsies pentru bebeluși

Tricourile marca Onesies

Tricourile marca Onesies sunt realizate cu capse în partea inferioară, astfel încât să poată fi ușor de desfăcut pentru schimbarea scutecului. De obicei, există doar două sau trei capse. Body pentru bebeluși marca Onesies sunt confecționate din țesătură de bumbac, astfel încât să permită pielii să respire și să poată fi spălate la mașină cu ușurință, o caracteristică foarte importantă.

Designul lor de bază, inspirat de brandul Gerber Onesies, este un body dintr-o singură piesă, care este de obicei în stilul crew-neck, cu găuri pentru picioare.

Body pentru bebeluși

Tricourile cu capse pe umeri sau bodysuits pentru bebeluși au, spre deosebire de cele clasice- cu închidere în partea inferioară, o închidere suplimentară, pe umăr. De fapt, acest lucru face mult mai ușoară îmbrăcarea și dezbrăcarea bebelușului. Cu un dispozitiv de închidere pe umăr, poți scoate tricoul pe deasupra capului bebelușului sau să-l tragi pur și simplu în jos. Acest lucru este extrem de util.

Wraparound onesies (onesie infășurate)

Wraparound onesies pentru bebeluși sunt, de asemenea, concepute să fie cât mai ușor de purtat. Cu un chimono sau un wrap onesie e ca și cum ai înfășurat rapid un material sau o păturică confortabilă în jurul bebelușului tău.

Pe lângă capsele din partea inferioară, hăinuța va avea capse și în față sau spate, creând astfel designul de tip împachetat, de unde și denumirea modelului de Wraparound. Ce-ar putea fi mai simplu decât o astfel de haină în care pur simplu îți înfășori confortabil și rapid micuțul?

Stil Onesie

Aspectul distinctiv al mărcii Onesies este un body dintr-o singură piesă, cu găuri deschise pentru picioare și un design de tip crew neck în partea superioară, acesta este cel mai popular stil onesie. Acest tip de onesie poate veni în modele cu mânecă scurtă sau cu mânecă lungă.

Sunt adesea fabricate din bumbac sau amestecuri de bumbac, dar pot fi realizate și din lână, poliester, in și materiale sintetice.

Unele body dintr-o singură piesă pentru bebeluși pot avea, de asemenea o prelungire de tip pantalon și, în cazul unor modele, chiar și o prelungire a materialului care să acopere inclusiv piciorușele bebelușului. Le-ai putea încadra cu ușurință în categoria pijamalelor sau body  în funcție de marcă și magazin.

Dacă intenționezi să cumpărături onesie, fii atentă la calitatea stilului și materialului pentru a te asigura că vei cumpăra exact ceea ce dorești pentru bebelușul tău.

Orientează-te către țesături care vor fi respirabile, cum ar fi bumbacul sau inul, și care nu vor irita pielea delicată a bebelușului.

Onesies sunt considerate un must-have pentru nou-născuți, deoarece sunt incredibil de ușor de purtat, la îndemână de cumpărat și, de asemenea și foarte ușor de spălat. Din nou, este un articol esențial care poate fi purtat indiferent de vârstă, chiar și de către copiii mari.

Sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni, astfel încât tu să poți continua să folosești aceste body dintr-o singură piesă în primii doi ani de dezvoltare a bebelușului, o îmbrăcăminte atât de confortabilă pentru micuțul tău!

Fiind într-adevăr  o îmbrăcăminte destinată copiilor, poți găsi aceste articole în aproape orice culoare sau model ți-ai putea imagina. De asemenea, au adesea imprimate tot felul de fraze distractive, cuvinte și imagini grafice. Dacă proiectezi ceva haios în sinea ta, există șanse mari ca un articol similar să fie deja în linia lor de producție.

Verifică preț Body-uri pentru bebeluși AICI!

Sfaturi utile

Aceste Onesies pentru bebeluși sunt perfecte atunci când ești acasă cu cel mic. Dacă-ți propui să-l scoți la o plimbare, e bine să ai în vedere adăugarea unui al doilea strat de hăinuțe care să-i sporească confortul termic. Onesies sunt de obicei fabricate din țesături ușoare, respirabile.

Acest lucru le permite să fie adesea percepute și ca lenjerie de corp izolatoare. Dacă vrei să scoți copilul la o plimbare, adăugă o pereche de pantaloni, o cămașă, o jachetă sau orice altceva necesar pentru a-ți proteja astfel micuțul de intemperii.

Mulți părinți păstrează mereu la îndemână aceste articole vestimentare pentru bebeluși. În creșă au locul lor special rezervat și există adesea câteva la îndemână chiar și în geanta cu scutece. Este fără îndoială un articol de îmbrăcăminte foarte versatil, pe care îl poți găsi în colecțiile multor branduri.

Sistemul de închidere prin capse face din onesies pentru bebeluși un fel de salvare pentru părinți. Vei schimba scutece. Multe. Și nu glumim când spuneam asta. Cu Onesies, însă lucrurile vor fi înmiit mai simple.

Schimbi scutecul, prinzi capsele și-ai terminat înainte chiar ca bebelușul tău să-și dea seama de asta.

Nici nu cred că ar mai avea rost să descriem corvoada prin care ar trebui să treci în cazul în care bebelușul ar purta pantaloni și alte articole vestimentare care ar îngreuna atât de mult schimbarea scutecului și ar pune în mod evident la încercare atât răbdarea bebelușului și cât și dexteritatea părintelui.

Nu vor fi niciodată prea multe onesies pentru bebeluși în casă. Uneori va fi necesar ca hăinuțele bebelușului să fie schimbate de mai multe ori într-o singură zi. Timpul tău va fi destul de limitat și probabil nu-ți vei dori să speli articolele bebelușului zilnic, prin urmare, un stoc bun te va ajuta să te organizezi mai bine și să fii mereu pregătită de plecare.

Au un preț foarte accesibil și sunt disponibile în toate magazinele cu articole pentru bebeluși, deci este ușor să te aprovizionezi corespunzător. Ia-ți cât mai multe și încearcă stiluri diferite pentru că sigur le vei folosi pe toate! Ba mai mult, ulterior chiar te vei bucura că ai de unde alege cu ce să-ți îmbraci rapid și confortabil bebelușul.

Verifică preț Body pentru bebeluși AICI!

Share:

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tipuri de diamante

26 tipuri de diamante diferite

Sclipirea și strălucirea diferitelor tipuri de diamante ne captează atenția, inimile și mințile. Echivalăm dimensiunea unui diamant cu dimensiunea iubirii noastre. Aflați tot ce puteți

Citește mai mult »
Ce este Twillul

Ce este Twillul?

Ce este Twillul? Twillul este un tip de țesătură. Este folosit pentru a realiza multe tipuri de materiale, printre care denim, flanela si chino. Țesătura

Citește mai mult »
Tipuri de ruj diferite

12 tipuri de ruj diferite

Rujul are o istorie plină de culoare care datează din perioada primelor civilizații, atunci când bărbații și femeile își colorau buzele atât în ​​scopuri estetice,

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Pantofi de drumeție vs. Trail Runners

Pantofi de drumeție vs. Trail Runners

Aici examinăm îndeaproape pantofii de drumeție, bocancii și încălțămintea de traseu, arătând avantajele și dezavantajele, pentru a cunoaște situația și a face alegerea potrivită pentru

A purta cercei

18 motive pentru a purta cercei

Dacă sunteți în căutarea acelui accesoriu mic, rămas pentru a vă completa ansamblul, atunci iată diferite motive pentru care ar trebui să porți cercei și