14 tipuri de îmbrăcăminte de casă pentru femei și bărbați (loungewear)

„Netflix and chill” cu stil! Iată diferitele tipuri de îmbrăcăminte de casă pentru femei și bărbaț, confortabile, elegante și în care te vei relaxa simultan.

De îndată ce ajung acasă, intru într-o formă de haine ultra-confortabile. Uneori pantaloni scurți largi și un tricou. Alteori o pereche confortabilă de blugi.

Îmi iau în serios relaxarea. Nu este nevoie să mă simt inconfortabil și acasă. Este, de asemenea, amuzant să căutați îmbrăcăminte de casă elegantă… sunt acele momente când apare cineva neașteptat.

Iată lista noastră dedicată acestor tipuri de îmbrăcăminte de casă pentru femei și bărbați (loungewear)!

Verifică preț Haine de casă pentru femei și bărbați AICI!

Ce este Loungewear?

Îmbrăcămintea de casă poate fi cam greu de clasificat din punct de vedere al modei. Practic, poate fi aproape orice lucru în care te vei simți confortabil prin casă. Din punct de vedere stilistic, îmbrăcămintea de casă este linia subțire dintre pijamale și îmbrăcămintea pe care ai putea-o purta la job.

îmbrăcămintea de casă este  îmbrăcămintea relaxantă pe care o purtați atunci când nu vă antrenați sau nu intenționați să ieșiți în oraș. În general, aceasta este obicei din materiale moi, plăcute la atingere.

Tipuri de îmbrăcăminte de casă pentru femei și bărbați (loungewear)

tipuri de îmbrăcăminte de casă pentru femei și bărbați

Tipuri de îmbrăcăminte de casă  pentru femei (loungewear)

Este timpul să vă relaxați puțin. Îmbrăcămintea de casă poate fi la fel de la modă ca toate acele ținute elegante, mulate sau restrictive, realizate din benzi amplasate în zone incomode, dedicate petrecerilor sau oricărui fel de ieșire.

Descoperiți confortul oferit îmbrăcămintea dumneavoastră de casă și optați pentru o ținută de casă pe care o veți adora.

Verifică preț Haine de casă pentru femei AICI!


Tricou și pantaloni scurți

Tricou și pantaloni scurți

Seturile scurte sunt proiectate pentru confort. Aceste seturi vin cu pantaloni scurți confortabili din pânză și un top asortat într-o culoare sau un model repetitiv. Pantalonii scurți sunt, de obicei, confecționați cu elastic sau talie cu cordon pentru confort maxim.

Pijamalele largi sunt, la rândul lor, renumite pentru croieli largi sau supradimensionate, ce-ți vor oferi libertatea de mișcare dorită.

Verifică preț Tricou și pantaloni scurți AICI!


Lenjerie termică/călduroasă

Lenjerie termică/călduroasă

Lenjeria termică este perfectă ca îmbrăcăminte de casă. Acest tip de lenjerie este fabricat din materiale ușoare, dar care izolează excelent. De asemenea, materialele moi, neiritante, precum bumbacul natural, sunt principale opțiune.

Designul de țesătorilor acestor lenjerii le face să fie călduroase. Lenjeria de corp termică se poartă pe piele, fără a vă constrânge libertatea de mișcare. Lenjeriile termice conțin, de obicei, de pantaloni lungi, cu bandă elastică în jurul taliei. Bluzele au mâneci lungi, de obicei cu decolteu în ​​V.

Verifică preț Pijamale călduroase de damă AICI!


Hanoracele pentru femei

Hanoracele

Hanoracele sunt o variantă vintage și foarte populară în materie de îmbrăcăminte de casă. Pantalonii de trening și hanoracele sunt făcute pentru a se potrivi lejer. Sunt confecționate cu țesături groase și moi, călduroase și confortabile pentru corp.

Pantalonii de trening sunt de obicei confecționați cu ajutorul benzilor elastice care se întind și se mișcă odată cu corpul. Hanoracele sunt croite în jurul gâtului  sau posedă glugă.

Verifică preț Hanorace pentru femei AICI!


Treninguri pentru femei

Treninguri

Treningurile sunt realizate cu țesături moi, mai groase, cum ar fi costumele. Pantalonii au, de obicei, bretele cu cordon. Treningurile sunt formate din pantaloni și jachete asortate realizate, cu aceleași țesături, în aceleași culori. Jachetele de trening se închid, de obicei, cu fermoar și nu posedă glugi.

Treningurile sunt realizate dintr-o varietate de țesături moi, iar grosimea lor variază.

Verifică preț Compleuri de trening pentru femei AICI!


Colanți pentru femei

Colanți

Colanții au fost creați pentru activități sportive, dar se simt atât de grozav încât se pot incara excelent și în categoria pantalonilor de casă . Colanții se vor mula pe formele dumneavoastră de la zona taliei până pe glezne. De obicei, aceștia sunt confecționați din materiale ușoare și confortabile, pentru a vă lăsa pielea să respire.

Acest lucru se datorează faptului că acest tip de pantaloni a fost conceput pentru a fi purtat în timpul exercițiilor. Lejeritatea oferită de colanți face din aceștia o pereche de pantaloni foarte comodă la purtat prin casă. Colanții se adaptează mișcărilor dumneavoastră, mulându-se pe forme, fără să vă strângă sau să vă jeneze.

Verifică preț Colanți pentru femei AICI!


Salopete pentru femei

Salopete

Salopetele pot fi purtate ca îmbrăcăminte obișnuită de toată ziua sau ca pijamale, în funcție de țesătura și scopul pentru care au fost fabricate. Însă multe salopete sunt special concepute a deveni haine de casă. Acest tip de salopete sunt fabricate din țesături moi, cu un design confortabil.

Pot fi ținute dintr-o singură piesă sau două (pantaloni scurți sau lungi cu bluze sau tricouri). Salopetele prezintă o bandă elastică în jurul taliei, pentru un plus de confort.

Verifică preț Salopete pentru femei AICI!

Cum alegeți îmbrăcămintea potrivită de casă pentru femei

Într-o seară petrecută acasă, puteți adopta pentru o ținută elegantă și confortabilă în același timp. Te vei simți cel mai excelent atunci când știi că arăți bine. Așadar, alocați-vă timp pentru a alege îmbrăcămintea de casă potrivită. Căutați haine în stiluri și culori care să se potrivească cu tonurile pielii și formele corpului dumneavoastră.

Dacă aveți o pielea și părul de culori deschise, alegeți haine de casă în culori precum roșu, maro, galben, roz, portocaliu și alte nuanțe îndrăznețe, vii. Dacă aveți un ten mai închis, culorile reci, pastelate vi s-ar potrivi de minune. Aspectul tău natural va străluci atunci când te îmbraci în culori care completează nuanțele tale naturale.

Alege cu atenție îmbrăcămintea de casă în funcție de forma corpului. Dacă deții forme generoase în partea de sus, în cea de jos sau în ambele situații, treningurile și piesele mulatevă vor pune formele în evidență. Modelele din două piese vor ajuta accentua formele, definind talia de viespe.

Dacă aveți o construcție mai atletică, cu forme mai puțin proeminente, piesele mulate nu vă vor avantaja. Salopetele sunt o alegere excelentă pentru această constituție deoarece vă vor accentua liniile și nu formele. Lenjeria intimă termică este, de asemenea, o alegere excelentă.

Orientați-vă către o ținută de casă care să se potrivească tipului de corp și stilului personal. În acest fel, veți obține un moral ridicat. Starea de relaxare este mult mai ușor de atins atunci când purtați hainele potrivite.

Verifică preț Haine de casă pentru femei AICI!


Tipuri de îmbrăcăminte de casă pentru bărbați (loungewear)

Tipuri de îmbrăcăminte de casă pentru bărbați (loungewear)

De multe ori doriți să vă simțiți confortabil, sătui de cravate, cămăși, nasturi și pantaloni incomozi, iar anumite conjuncturi nu vă permit să vă petreceți timpul acasă doar în lenjeria intimă.

Când pijamalele au devenit plictisitoare și tricourile de stradă prea purtate, ai nevoie de îmbrăcăminte de casă. Este acel tip de îmbărcăminte în care poți găti, poți duce gunoiul și poți și dormi. Alege hainele de casă potrivite și bucură-te de momentele petrecute sub propriul acoperiș. Cu îmbrăcămintea de casă potrivită, poți fi elegant în regim de confort și relaxare.

Între pijamale și blugii de zi cu zi, există îmbrăcăminte de casă. Aceasta este îmbrăcăminte făcută pentru a maximiza confortul. Este perfectă pentru a sta prin casă, excelentă pentru a terelaxa pe canapea și îndeplinește toate condițiile necesare pentru un drum până la magazinul din colț.

Poți ieși în public și vei arăta în continuare elegant, în niciun caz neglijent. Investiți în niște articole  vestimentare de casă  și veți purta la fiecare pas niște „țoale” cool, în acele zile în care doriți doar să stați acasă, cu posibilitatea unor drumuri scurte.

Verifică preț Îmbrăcăminte de casă pentru bărbați AICI!


Treninguri pentru bărbați

Treninguri

Treningurile  fac parte din categoria hainelor de casă. Treningurile sunt, de fapt, un set format din pantaloni asortați cu o jachetă, aceasta din urmă. Treningurile sunt realizate din materiale moi de pânză, nu din denim sau piele.

Bumbacul este un material obișnuit pentru trening. Treningurile pentru bărbați sunt disponibile într-o mare varietate de culori și modele.

Purtați un trening cu un tricou casual sau polo și veți fi gata să mergeți oriunde. Sau, puteți arăta grozav și pe canapea. Treningurile denotă o atitudine sportivă astfel încât să poți arăta că ești motivat chiar și atunci când ești acasă într-un moment de relaxare.

Verifică preț Treninguri pentru bărbați AICI!


Pantaloni scurți și tricouri

Pantaloni scurți și tricouri

Pantalonii și tricourile se potrivesc perfect. O pereche de pantaloni în stil atletic sau pantalonii de pânză arată grozav cu orice model de tricou. Dacă este nevoie, puteți oricând să completați ținuta cu o jachetă pentru a a fi puțin „mai acoperit” dacă trebuie să ieșiți din casă.

Verifică preț Compleuri bărbați tricou+pantaloni scurți AICI!


Compleuri de casă

Compleuri de casă

Compleurile sunt îmbrăcămintea de casă perfectă. Pantalonii de trening ale acestor compleuri sunt foarte confortabili. Hanoracele sunt făcute din materiale moi și sunt disponibile în multe croieli diferite, de obicei la baza gâtului sau echipate cu glugă.

Jachetele sunt disponibile într-o varietate de modele, dar culorile uni sunt cele mai întâlnite. Compleurile sunt o alegere excelentă, deoarece sunt rezistente, incredibil de moi și sunt special create pentru a oferi lejeritate. Confort la superlativ, nu-i așa?

Verifică preț Compleuri de casă pentru bărbați AICI!


Finalizați ținuta cu încălțăminte

Finalizați ținuta cu încălțăminte

Esența hainelor de casă este concentrată în versatilitatea acestora. Sunteți gata pentru o zi de relaxare prin casă, dar sunteți gata și să ieșiți pe ușă (asta dacă sunteți și încălțați). Toată îmbrăcămintea dumneavoastră de casă poate arăta grozav, dar poate deveni o sursă de amuzament dacă o veți completa cu o pereche de mocasini sau cizme de lucru. Asigurați-vă că aveți pantofii care vă avantajează.

Adidașii simpli din pânză sunt o alegere excelentă pentru orice îmbrăcăminte de casă. Puteți să îi purtați cu sau fără șosete pentru a crea un aspect lejer, dar foarte îngrijit.

Niște pantofi sport pot fi purtați fără șosete pentru un aspect super casual, care se asortează de minune cu îmbrăcămintea de casă. Unele din aceste încălțări nu au șireturi, așa că poți pur și simplu să te strecori în ele și să ieși pe ușă.

Verifică preț Pantofi sport & teniși pentru bărbați AICI!


Cum alegeți îmbrăcămintea potrivită de casă pentru bărbați

Cum alegeți îmbrăcămintea potrivită de casă pentru bărbați

Ce tipuri de îmbrăcăminte de casă sunt potrivite pentru dumneavoastră? Gândește-te la stilul tău personal și la modul în care îți place să arăți. Indiferent cât de grozavă ar fi îmbrăcămintea dumneavoastră de casă, o veți purta doar dacă aspectul general este unul plăcut.

Luarea în considerare a stilului dumneavoastră vestimentar este foarte importantă, dar nu vă opriți aici. De asemenea, trebuie să acordați atenție materialului din care sunt confecționate articolele vestimentare de casă și să vă asigurați că acestea se vor purta în regim de confort.

Bumbacul este un material obișnuit pentru îmbrăcămintea de casă. De fapt, este folosit pentru toate tipurile de îmbrăcăminte. Este o fibră naturală care nu irită pielea. Se poate spăla la mașină și este în mod natural moale și aerisit, ceea ce îl face ideal pentru îmbrăcămintea lejeră de casă.

Bumbacul poate fi transformat în alte tipuri de țesături, inclusiv pânză și flanelă.

Inul este un alt material popular, apreciat pentru aspectul său strălucitor. Inul este, de asemenea, un material natural, ce lasă pielea să respire și este foarte moale la atingere. Cu toate acestea, inul poate fi destul de pretențios în raport cu petele.

Nu este la fel de ușor de spălat și uscat precum bumbacul. Este posibil să descoperiți că îmbrăcămintea dumneavoastră de in se șifonează mai ușor decât articolele din bumbac.

Vestimentația de casă din in, prin natura materialului, se va șifona mai ușor, așa că luați în considerare acest lucru înainte să achiziționați un produs de acest gen.

Materialele sintetice sunt o alegere foarte populară în îmbrăcămintea de casă de toate tipurile. Acestea includ poliester și nailon, ce pot deveni materiale adiționale pentru ținutele de casă ca în cadrul unui amestec cu bumbac.

Țesăturile sintetice sunt proiectate pentru a fi extrem de rezistente în mașina de spălat. Țesăturile sintetice nu necesită, în general, prea multă întreținere. Cu toate acestea, unii oameni consideră că pielea lor poate fi iritată de materialele sintetice.

Atingeți toate hainele și simțiți materialul înainte de a achizitiona hainele pentru a vă asigura că nu vă va provoca disconfort. Ultimul lucru pe care îl vrei în ținutele lejere este disconfortul pielii!

Alege articolele vestimentare care arată bine și atrag atenția prin rafinament. Luați în considerare modul în care materialul se simte pe pielea dumneavoastră și de modul în care se potrivește ținutei dumneavoastră corporale.

Îmbrăcămintea de casă trebuie să fie confortabilă și potrivită, nimic prea mare sau prea mic. Relaxați-vă în regim de confort, iar hainele dumneavoastră de casă nu vă vor dezamăgi!

Verifică preț Îmbrăcăminte de casă pentru bărbați AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tipuri de diamante

26 tipuri de diamante diferite

Sclipirea și strălucirea diferitelor tipuri de diamante ne captează atenția, inimile și mințile. Echivalăm dimensiunea unui diamant cu dimensiunea iubirii noastre. Aflați tot ce puteți

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care