46 de tipuri de pantaloni scurți pentru femei și bărbați – o mega listă

Tipuri de pantaloni scurti

Descoperă ce tipuri de pantaloni scurți se potrivesc cel mai bine stilului tău. Utilizează această amplă listă a tipurilor de pantaloni scurți pentru femei și bărbați, structurată în funcție de stil, design, activitate și material!

Cu doar câteva decenii în urmă, pantalonii scurți erau considerați o ținută neadecvată sau mai degrabă riscantă pentru femei. Femeile care erau la modă și destul de îndrăznețe să facă sport în astfel de ținute, riscau să fie pedepsite, la momentul respectiv existând chiar legi menite să descurajeze astfel de tendințe.

Din fericire, vremurile s-au schimbat.

Astăzi, pantalonii scurți au devenit o îmbrăcăminte foarte răspândită atât în tabăra masculină, cât și în cea feminină. Acest articol vestimentar îmbracă rafturile a numeroase magazine pe tot parcursul anului, în timp ce noi stiluri și modele continuă sporadic să apară.

Cu sezonul călduros bătând la ușă, nu e de mirare că dorința de a-ți revigora garderoba și de a-ți achiziționa cei mai grozavi și cei mai confortabili pantaloni scurți pentru zilele fierbinți de vară e deja aici. Alege confortul fără a compromite aspectul general al ținutei tale!

Citește cu încredere articolul nostru cuprinzător despre diferitele tipuri de pantaloni scurți pentru femei și bărbați, cu ajutorul căruia vei ruși să identifici care este stilul care ți se potrivește cel mai bine.

Conținut:

Tipuri de pantaloni scurți pentru bărbați

Tatăl meu nu poartă niciodată pantaloni scurți în public și rareori în aer liber. Ori de câte ori se întâmpla să-i poarte pe acasă, picioarele lui ultra albe mă orbeau. Provenind dintr-o familie de fermieri din Europa de Est, a crescut pur și simplu așa, cu acest obicei de a nu purta pantaloni scurți în public.

Pantalonii scurți sunt interesanți atunci când vine vorba despre moda bărbătească. În general, acest articol vestimentar este considerat ultra casual și unele culturi par să se încrunte doar la ideea existenței lor. Altele, acceptă pantalonii scurți ca articol vestimentar în locuri de agrement, dar nu în cadre profesionale, ceremonii religioase sau adunări oficiale.

Dacă intenționezi să călătorești, documentează-te bine înainte de-ți împacheta pantalonii scurți. Asigură-te că este acceptabil din punct de vedere cultural să purtați pantaloni scurți în locul de destinație. Am petrecut ceva timp construind case pentru săraci în Tijuana, Mexic, alături de grupuri de voluntari.

Am rugat întotdeauna voluntarii să împacheteze doar pantaloni pentru muncă, deoarece nu am respecta cultura mexicană dacă membrii grupului ar purta pantaloni scurți în timp ce ar lucra în comunitățile lor. Desigur, ar fi fost potrivit să porți pantalonii scurți pe plajă, însă în interiorul sau în preajma caselor lor era important pentru noi să ținem cont de cultura lor.

Se pare că în Statele Unite, pantaloni scurți pentru bărbați vin bine la aproape orice. Există multe tipuri de pantaloni scurți pentru bărbați. Unii sunt purtați în mod obișnuit pentru antrenamente, în timp ce alții sunt destinați diferitelor ocazii de zi cu zi.

Alte tipuri de pantaloni scurți se poartă din motive de sănătate. Bărbații pot alege după bunul plac lungimea, materialele, stilul și caracteristicile pantalonilor. Confortul, durabilitatea și funcționalitatea sunt lucruri obișnuite de luat în considerare atunci când alegi pantaloni scurți.

Hai să descoperim împreună numeroasele tipuri de pantaloni scurți pentru bărbați și să luăm notițe pentru data viitoare când vei face cumpărături pentru pantaloni scurți.

Verifică preț Pantaloni scurți pentru bărbați AICI!

Pantaloni scurți pentru activități sportive

Antrenamentul este cel mai frecvent moment în care un bărbat poartă pantaloni scurți. Există multe tipuri diferite de pantaloni scurți pentru sport, creați pentru o varietate de activități. Cine vrea să fie restricționat de pantaloni atunci când se antrenează? Picioarele trebuie să respire.

De la pantaloni scurți de bicicletă strâmți până la pantaloni scurți largi, există o varietate de lungimi, stiluri și materiale utilizate în crearea pantalonilor scurți pentru activități sportive.

Pantaloni scurți de alergare

Pantaloni scurți de alergare pentru bărbați sunt un tip special de pantaloni scurți pentru alergători. În general, sunt confecționați dintr-un material ușor pentru a permite mișcarea liberă în timpul alergării.

Unii pantaloni scurți de alergare includ o căptușeală interioară care servește ca lenjerie intimă, în acest caz nu este nevoie să purtăm lenjerie intimă separată. Un material obișnuit folosit pentru pantaloni scurți de alergare este poliesterul.

Este neobișnuit ca pantalonii scurți de alergare să fie lungi, deoarece pasul alergătorului poate trage țesătura și poate provoca disconfort. Multe tipuri de pantaloni scurți de alergare au o cusătură tăiată lateral, pentru a oferi mai multă libertate în mișcare.

Cusăturile tăiate sunt, de obicei 1/2 sau 1/4 cusături separate. Aceasta se referă la cât de mult din cusătură este tăiat. Pantaloni scurți care au 1/2 cusătură divizată sunt mai scurți decât cei cu 3/4 cusătură împărțită.

Verifică preț Pantaloni scurți de alergare AICI!


Pantaloni scurți de mers pe jos

Fiecare bărbat are probabil o preferință a sa când vine vorba despre pantalonii scurți de mers pe jos. Un speed walker poate opta pentru pantaloni scurți de alergare, în timp ce un walker casual poate opta pentru pantaloni scurți obișnuiți cu plasă sau chiar pentru niște pantaloni scurți stretch.

Confortul și fluxul de aer sunt esențiale pentru pantalonii scurți de mers pe jos.

Verifică preț Pantaloni scurți pentru mers pe jos AICI!


Pantaloni scurți pentru drumeții

Versatilitatea, mobilitatea și confortul sunt principalii factori pe care trebuie să îi ai în vedere dacă trebuie să alegi pantaloni scurți de drumeție pentru bărbați. Pantalonii scurți trebuie să mențină confortul termic al excursionistului, indiferent de imprevizibilitatea vremii și să fie ușor adaptabili tuturor elementelor de pe parcursul traseului.

Acești pantaloni scurți trebuie să facă față unei mari varietăți de situații imprevizibilele: să stea bine fixați în cazul unor rostogoliri accidentale, să se usuce repede în cazul stropirii cu apă, să ofere flexibilitate și elasticitate în cazul urcării unei pantei puternic înclinate.

Un număr mare de buzunare sunt, de asemenea, utile pentru a depozitarea echipamentelor și bunurile. Acestea ar trebui să aibă un sistem de închidere rezistent pentru a menține totul în siguranță. Pentru că excursioniștii vor, de asemenea, să arate și bine pe traseu, există o varietate de culori și modele care să acopere preferințele lor.

Verifică preț Pantaloni scurți pentru drumeții AICI!


Pantalonii scurți pentru ciclism

Există câteva lucruri de luat în considerare atunci când vorbim despre pantaloni scurți pentru ciclism. În primul rând, este important să știi că există diferite tipuri: pantaloni scurți pentru ciclism montan și pantaloni scurți pentru ciclism rutier.

Pantalonii scurți pentru ciclismul rutier sunt, în general, strânși, fără buzunare. Bicicliștii poartă, în general, tricouri cu buzunare pe spate. Unele pot include, de asemenea, un fel de căptușeală cu buzunare încorporate.

Materialele obișnuite pentru pantalonii scurți de ciclism includ o combinație de spandex și nailon. Când investești într-o astfel de pereche de pantaloni, este important să te orientezi după calitate.  Nu te lăsa influențat de prețul accesibil al unui produs ieftin pentru că în timp s-ar putea să fii dezamăgit din cauza calității sale mediocre.

E posibil ca ulterior să fii nevoit să-ți achiziționezi o a doua pereche și întru-un final să cheltuiești mai mult decât dacă ai fi optat din start pentru o pereche de pantaloni scurți de calitate.

Pantalonii scurți pentru ciclism montan sunt de obicei largi și au două sau trei buzunare, cu o închidere sigură, astfel încât bunurile să nu cadă din buzunare pe parcursul traseului. Materialele obișnuite pentru pantalonii scurți de ciclism montan includ combinații de nailon, poliester și spandex.

Adesea, cicliștii montani poartă o căptușeală specială, suplimentară sub pantalonii scurți. Indiferent pentru care dintre cei doi optezi, important este să ai în vedere calitatea țesăturii, să fie un material care facă față umezelii excesive. Este important să te asiguri că ai confortul termic dorit.

Verifică preț Pantaloni scurți pentru ciclism AICI!


Pantaloni scurți de fitness

Pantaloni scurți de fitness

Pantalonii scurți pentru bărbați au în general o talie elastică și sunt largi. Unii sunt cu buzunare, alții fără. Plasa este preferată datorită țesăturii sale confortabile. Pantalonii scurți de fitness cu uscare rapidă sunt importanți pentru că ei asigură confortul termic pe întreaga durată a antrenamentului și ajută la menținerea unei țesăturii uscate.

Poliesterul este o țesătură răspândită în confecționarea pantalonilor scurți de gimnastică, la fel și amestecul de poliester-spandex sau bumbacul. Pentru a putea modifica dimensiunea taliei cu ușurință, pantalonii scurți de gimnastică au adesea inserat pe talie un șnur ajustabil.

Verifică preț Pantaloni scurți pentru fitness AICI!


Pantaloni scurți de înot

Pantaloni scurți de înot sau swimming trunks sun purtați fie în apă, fie la plajă. De la slipuri, la pantaloni scurți de înot strâmți, până la swimming trunks mari, cu care sunt obișnuiți cei mai mulți oameni, pantalonii scurți de înot oferă o gamă destul de largă de opțiuni. În general, pantalonii scurți de baie mai strânși sunt lăsați în seama celor care înoată competitiv.

Pentru înotătorul obișnuit, alegerea pantalonilor scurți de baie este mai mult un aspect care ține de design. Toată lumea vrea să arate cât mai bine în șortul de baie. Câteva dintre aspectele pe care ar trebui să le ai în vedere sunt alegerea unei culori care să-ți completeze tonul pielii și alegerea unui stil care să se potrivească picioarelor tale.

Cu cât picioarele sunt mai scurte, cu atât șortul va fi și el mai scurt, cam asta ar fi regula de aur. Pentru cei care vor să pară mai supli, alegerea unui model cu dungi verticale este opțiunea ideală. Șorturile de baie sunt în general confecționate din poliester.

Au adesea o căptușeală interioară de plasă pentru un confort sporit, precum și buzunare pentru a menține obiectele în siguranță în timpul înotului. Dacă stai la plajă, este, de asemenea, o idee bună să ai în vedere șorturile care oferă o protecția solară sporită.

Verifică preț Pantaloni scurți pentru înot AICI!


Pantaloni scurți Board Shorts

Board Shorts – considerați costume de baie, în special pentru cei care fac surfing, sunt pantaloni scurți mai lungi, purtați adesea și ca pantaloni scurți obișnuiți de vară. Sunt, de cele mai multe ori, purtați de cei care fac plajă și, în general, sunt largi și cad sub genunchi.

Au un șnur ajustabil în talie și vin într-o varietate de modele și culori, pe alese am zice, în funcție de preferințele fiecăruia.

Verifică preț Pantaloni scurți de baie Quicksilver AICI!


Pantaloni scurți de tenis

Pantaloni scurți de tenis

Pantaloni scurți de tenis s-au schimbat de-a lungul anilor. În trecut, acești pantaloni erau în general albi, cu pliuri, pentru a permite libera circulație. Astăzi, sportivii care joacă tenis optează pentru purtarea mai multor culori în meciurile lor.

Materialele sintetice, cu uscare rapidă, cum ar fi poliesterul și elastanul, au devenit foarte apreciate. Acești pantaloni scurți au benzi elastice pentru talie și buzunare laterale pentru a ține mingile suplimentare de tenis.

Verifică preț Pantaloni scurți de tenis AICI!


Pantaloni scurți de golf

Chiar dacă profesioniștii nu pot purta pantaloni scurți în timpul unui turneu PGA, pantalonii scurți de golf sunt în continuare populari printre jucătorii de golf. Cu toate acestea, nimeni nu dorește să ajungă într-un club clasic de golf, purtând pantaloni scurți.

Este important să păstrezi un aspect clasic, elegant chiar și când porți pantaloni scurți de golf, în plus jucătorii trebuie să ia în considerare și confortul. Caracteristicile pantalonilor scurți de golf includ curele și fermoare, buzunare tradiționale laterale și picioare drepte, fără buzunare cargo.

Majoritatea jucătorilor optează pentru pantaloni scurți de culoare solidă, dar există multe modele, deopotrivă subtile și îndrăznețe.

Verifică preț Pantaloni scurți de golf AICI!

Alți pantaloni scurți pentru activități sportive

Lista ar fi prea lungă pentru a aborda toate sporturile a căror echipamente includ pantaloni scurți speciali concepuți pentru sportivi. Dintre ele vom enumera doar câteva: baschet, fotbal, lacrosse, box, racquetball, rugby sau pescuit.

Fiecare tip de pantaloni scurți asociați acestor sporturi au caracteristicile lor specifice, special concepute pentru confortul sportivilor.

Verifică preț Pantaloni scurți de sport AICI!

Pantaloni scurți de vară

Există un număr tot mai mare de tipuri de pantaloni scurți de vară. De asemenea, se pare că există din ce în ce mai multe destinații de vacanță în care pantalonii scurți au început să fie acceptați. În unele situații, sunt purtați chiar și la locul de muncă.

În mod evident, astăzi nu-i vei mai observa doar în cadrul antrenamentelor sau ținutelor de plajă. Ai stiluri, culori și modele care-ți permit să fii autentic și care îți vor oferi confortul de care ai nevoie în lunile de vară.

Ia-i cu tine în vacanțe, când ieși la cumpărături, când lucrezi la proiectele tale, acasă sau, când circumstanțele-ți permit, chiar și într-un cadru mai formal.

Verifică preț Pantaloni scurți de vară AICI!


Pantaloni scurți Cargo

Pantaloni scurți clasici, de marfă sunt unul dintre modelele cele mai răspândite de pantaloni pentru bărbați. Sunt, în general, până la genunchi și sunt faimoși pentru buzunarele lor ample în care poți transporta tot soiul de lucruri.

De obicei, există două buzunare tradiționale chiar sub talie, în față, alte două buzunare laterale în partea de jos, și două buzunare la spate. Vei găsi o pereche de buzunare cu capse, în partea de jos, pentru o siguranță suplimentară.

Mulți dintre ei sunt confecționați din țesături ușor elastice, ceea ce îi face mai confortabili. Materialele cel mai des utilizate sunt un amestec de bumbac și spandex sau 100% bumbac. Există și variante din nailon sunt pentru cei care doresc varianta de uscare rapidă.

Verifică preț Pantaloni scurți Cargo AICI!


Pantaloni scurți Chino

Chino este un alt stil popular, cu o croială dreaptă, chiar deasupra genunchiului ca lungime. Nu există buzunare aplicabile, iar cusătura este cel mai adesea între 25 și 27 de cm. Există o varietate de culori și modele disponibile pentru pantaloni scurți chino, permițând astfel oricărui bărbat să-și evidențieze propriul stilul.

Pantaloni scurți chino sunt, de obicei, din bumbac și ocazional au în componență un procent mic de spandex, pentru elasticitate.

Verifică preț Pantaloni scurți Chino AICI!


Pantalonii scurți din denim

Pantalonii scurți din denim sunt clasici și pot avea uneori un aspect ușor ieșit din actualitate, deși tendințele modei îi fac mereu să arate bine. Pantalonii de tâmplărie din denim sunt, în general, purtați de cei care lucrează în construcții, datorită buzunarelor suplimentare și a buclei pentru ciocan.

Pot avea diverse detalii adăugate sau efecte, precum cel vintage. Tăietura din partea de jos le pot da, de asemenea, un aspect hippie. Denimul este fabricat din bumbac 100%.

Verifică preț Pantaloni scurți din denim AICI!


Pantaloni scurți plisați

Pantalonii scurți plisați oferă ceva mai mult spațiu. Coapsele și picioarele se vor simți foarte confortabil în ei. Este posibil să fi câștigat o reputație proastă în trecut pentru că sunt adesea numiți “dad shorts” dar e bine de știut că sunt tocmai pe cale să revină în lumina reflectoarelor.

Cu toate acestea, există un pont: ar trebui să alegi un singur pliu, abia sesizabil, iar lungimea ar trebui să fie puțin deasupra genunchilor. Mai multe pliuri și lungimi mari pot lăsa impresia de stil demodat. Un amestec de poliester și spandex sau bumbac sunt materialele cel mai des utilizate în confecționarea acestui tip de pantaloni.

Verifică preț Pantaloni scurți plisați AICI!


Pantaloni scurți simpli

Așa cum există pantaloni scurți plisați, există și pantaloni scurți simpli. Au, în general, un aspect mai formal și adesea sunt asortați cu un tricou polo și purtați la petreceri, grătare, tururi de vacanță sau alte evenimente .

Există multe exemple de pantaloni scurți clasici, unul dintre cele mai amuzante titluri sunt cei cunoscuți sub denumirea de seersucker whaler shorts.

Verifică preț Pantaloni scurți simpli AICI!


Pantaloni scurți Bermuda

Pantalonii scurți Bermuda sunt pur și simplu pantaloni scurți, de zi cu zi, până la genunchi. Tivul poate fi rulat sau lăsat să cadă normal și va fi cu aproximativ un centimetru deasupra genunchiului. Sunt extrem de populari în Bermuda, de unde și-au luat și numele.

Acest teritoriu britanic de peste mări se bucură de vreme caldă, iar acest tip de pantaloni scurți, asociați cu o cămașă formală, cravată, sacou și șosete pana la genunchi este considerat parte din ținuta de afaceri, în Bermuda.

Verifică preț Pantaloni scurți stil Bermude AICI!


Pantaloni scurți kaki

Acești pantaloni pentru bărbați sunt, în general, o încercare de a adăuga mai mult stil pantalonilor scurți. Mai toate tipurile de pantaloni scurți au o astfel de versiune: cargo, chino, Bermuda, pantaloni scurți pentru drumeții și multe altele.

Pantaloni scurți kaki sunt fabricați în mod tradițional din țesătură de bumbac 100% , dar adesea sunt utilizate și alte materiale. Deși pantalonii scurți kaki te pot duce cu gândul la uniformele școlare, au început totuși să fie purtați și ca uniformă pentru soldați.

Verifică preț Pantaloni scurți Kaki AICI!


Pantaloni scurți pe măsură sau croiți la comandă

Acest termen poate avea mai multe înțelesuri. Se poate referi la pantaloni scurți special croiți cu o anumită lungime sau se poate referi, de asemenea, la pantaloni personalizați pentru a se potrivi exact pe măsura purtătorului.

Țesăturile obișnuite din care sunt confecționați includ in, denim sau diverse alte tipuri de bumbac sau țesături potrivite acestui tip de articol vestimentar.

Verifică preț Pantaloni scurți Slim Fit AICI!


Pantalonii scurți largi

Pantalonii scurți largi se găsesc într-o multitudine de stiluri. Pot fi adesea considerați pantaloni scurți de sport, de marfă, pentru ciclism montan et cetera. Deși pantalonii scurți largi nu sunt restrictivi și permit o mai mare libertate de mișcare, nu sunt totuși potriviți pentru unele activități, iar mulți consideră că acest stil nu este deloc prezentabil.

Verifică preț Pantaloni scurți lejeri/Relaxed Fit AICI!


Pantaloni scurți cu imprimeuri

Adaugă o notă originală stilului tău optând pentru pantalonii scurți cu imprimeuri. Dungile verticale sau carourile te pot ajuta să pari mai suplu, în timp ce alte modele pot accentua pur și simplu stilul care te reprezintă.

Posibilitățile sunt cu adevărat nelimitate atunci când vine vorba despre imprimeuri, în special pentru șortul de baie, pantalonii scurți de golf, pantalonii de pijama sau pantaloni scurți de tip clasic. Există opțiuni dintre cele mai variate: diamante, flamingo, homari, palmieri, super eroi, camuflaj și aproape orice ți-ar putea trece prin minte.

Verifică preț Pantaloni scurți cu imprimeu AICI!


Daisy Duke

Nu poate exista un articol despre pantaloni scurți fără să fie menționați pantalonii Daisy Duke. Acum e clar că acești pantaloni scurți nu sunt pentru toată lumea, deși există o mulțime de bărbați care vor dori eventual să arate mai mult din coapsele lor.

Acești pantaloni scurți sunt de obicei confecționați dintr-o pereche de blugi decupați, de regulă tăiați foarte scurt. Îi poți găsi fabricați și din alte materiale. Ș-au primit numele de „Daisy” de la emisiunea de televiziune The Dukes of Hazard, datorită căreia stilul a devenit foarte cunoscut.

Verifică preț Pantaloni scurți (deasupra genunchiului) AICI!


Pantaloni scurți din in

Pantalonii scurți din in sunt, de regulă, asociați cu ținuta vaporoasă de vară sau vacanță și pot fi adesea asortați cu o cămașă în stil exotic. Au o croială lejeră și sunt disponibili în câteva stiluri.

Pot avea buzunare sau benzi aplicate pentru a le ajusta lungimea sau îi poți găsi în variantă clasică, drepți. Sunt de obicei albi, însă îi poți găsi și în alte culori, precum albastru, kaki, roșu sau gri.

Verifică preț Pantaloni scurti din in/amestec din in AICI!


Pantaloni scurți din piele

Te rog, nu te repezi să-ți cumperi pantaloni scurți din piele! Hai, mai bine să-i păstrăm pentru bărbații care locuiesc în München sau în alte părți ale Bavariei, acolo unde se sărbătorește cum se cuvine Oktoberfest-ul.

Când sunt purtați în contextul potrivit, pot fi de-a dreptul grozavi, însă altfel nu i-aș recomanda. Pantalonii scurți din piele sunt, în general, de tip salopetă și mulți îi poartă în timpul Oktoberfest-ului.

Verifică preț Costum Oktoberfest Bavarez AICI!

Acasă sau pe dedesubt

Există pantaloni scurți care ar trebui purtați doar acasă sau sub alți pantaloni scurți. Și aici ne referim la pantalonii scurți de compresie, boxeri și pantalonii scurți de pijama. Acești pantaloni scurți au scopul lor precis și nu sunt meniți pentru parade.

Pantaloni scurți de compresie

De cele mai multe ori, pantalonii scurți de compresie sunt purtați sub alți pantaloni scurți, dar unii bărbați par să nu se deranjeze prea mult și optează pentru varianta de a-i purta pur și simplu, fără alte accesorii vestimentare adiționale.

Pantalonii scurți de compresie ar trebui să ofere sprijin fără să strângă excesiv. Printre numeroasele lor avantaje, acest tip de șort îmbunătățește fluxului sanguin și distribuția oxigenului în timpul exercițiilor fizice. De asemenea, poate reduce timpul de recuperare din anumite proceduri medicale.

Verifică preț Pantaloni scurți de compresie AICI!


Boxeri

Există multe tipuri de lenjerie intimă la dispoziția bărbaților. Mulți consideră lejeritatea pantalonilor scurți ca fiind opțiunea cea mai confortabilă. Desigur, există și boxeri pentru bărbații care vor să evite varianta de slip sau pantaloni scurți. Boxerii vin într-o varietate de modele și culori distractive, oferind astfel bărbaților o multitudine de opțiuni.

Verifică preț Boxeri bărbați AICI!


Pantaloni scurți pijama

Pantalonii scurți de pijama pentru bărbați sau pantaloni scurți de lounge au, de obicei, o talie elastică și, eventual, un șnur. Sunt aproape întotdeauna confecționați din bumbac 100%, ceea ce-i face extrem de confortabili. Există multe culori și modele disponibile pentru care poți opta.

Verifică preț Pijamale cu pantaloni scurți AICI!


Tipuri de pantaloni scurți pentru femei

Pantaloni scurți din denim

Denimul este unul dintre cele mai bune materiale pentru pantaloni scurți pentru femei.

Este elegant, confortabil și nu se demodează niciodată. Magazinele de îmbrăcăminte sunt pline de pantaloni scurți din denim, stiluri alese în funcție de preferințelor producătorului, dar în care vei găsi, de asemenea, și multe stiluri emblematice, cum ar fi pantalonii scurți clasici sau cei Boyfriend, care sunt foarte ușor de găsit în aproape toate magazinele.

Îi poți asorta cu balerini, cizme sau adidași și îi poți purta cu un maieu sau un tricou.

Verifică preț Pantaloni scurți din denim AICI!


Pantaloni scurți cu imprimeuri

De la buline la flori, imprimeuri tribale, la dungi și modele geometrice, la piele de ghepard falsă, opțiunile sunt nelimitate atunci când vine vorba despre pantaloni scurți cu imprimeuri. Indiferent dacă îl asociezi cu un top asortat sau te orientezi către un stil mai excentric, pantalonii scurți cu imprimeuri te vor aduce cu siguranță în atenția tuturor.

Verifică preț Pantaloni scurți cu imprimeu AICI!


Pantaloni scurți decupați

După cum sugerează și numele, pantalonii scurți decupați sunt pantaloni scurți care au fost „decupați” dintr-o altă pereche de pantaloni sau orice alt tip de îmbrăcăminte lungă sau medie. Sunt în mod normal tăiați cu cel puțin câțiva centimetri deasupra genunchiului, uneori chiar mai îndrăzneț de atât.

Este de la sine înțeles că aspectul neterminat este factorul proeminent al acestui tip de pantaloni.

Pantalonii scurți decupați sunt una dintre cele mai îndrăgite ținute de vară pentru femei, având în vedere aspectul lor avangardist.

Un alt motiv pentru care pantalonii scurți tăiați au ajuns să fie peste noapte îndrăgiți de toată lumea este și acela că pur și simplu nu ai nevoie de niciun bănuț în plus pentru a adopta acest stil. Iei o pereche de blugi vechi, îi tai pur și simplu la nivelul dorit și ai un nou produs finit.

Dacă vrei să nu-ți distrugi blugii și vrei totuși să te asiguri că faci lucrurile bine din prima încercare, nu ezita să urmărești câteva înregistrări cu sfaturi DIY de la cei care au încercat deja cu succes acest proces. Pentru un plus de distracție și creativitate poți adăuga noilor tăi pantaloni și alte elemente decorative.

Verifică preț Pantaloni scurți din denim cu terminații franjurate AICI!


Pantaloni scurți Boyfriend

Pantalonii scurți Boyfriend sunt pantaloni scurți și largi, de obicei confecționați din denim. Indiferent dacă au talie elastică sau una obișnuită, acești pantaloni au aproape întotdeauna fermoare și nasturi și adesea porțiuni de material sfâșiate pentru un aspect cât mai nonconformist.

Deși au fost inițial special concepuți pentru femei, pantalonii scurți Boyfriend și-au luat numele inspirându-se din aspectul lejer al pantalonilor pentru bărbați.

Pentru o ținută adecvată, la modă, asortează-i cu adidași sau sandale și vei avea un aspect cu adevărat șic. Această îmbrăcăminte este potrivită pentru evenimente  de zi cu zi, informale.

Verifică preț Pantaloni scurți Boyfriend AICI!

Pantaloni scurți Jamaicani

La o simplă căutare online pentru Jamaican Shorts, cel mai probabil vei da peste tot felul de pantaloni  imprimați cu steagul jamaican. Nu te lăsa indus în eroare!

Deși poate sau nu să vină în culorile steagului nativ, pantalonii scurți jamaicani se referă practic la pantalonii scurți care se termină la sau deasupra genunchiului, indiferent de imprimeurile lor sau de materialul din care sunt confecționați.

Pantaloni scurți Bermuda

Cu greu găsești pantaloni scurți care să fie atât de controversați precum este cazul pantalonilor scurți Bermuda. Multe femei îi detestă din cauza croielii lor largi, în timp ce altele îi adoră datorită confortului pe care îl oferă.

Acești pantaloni scurți și-au primit numele datorită popularității din Bermuda, unde sunt considerați ținute formale pentru bărbați ( când sunt confecționați din material adecvat și asortate cu cămașă, cravată și șosete până la genunchi).

Cu toate acestea, în majoritatea celorlalte locuri, acest tip de pantaloni scurți este realizat în mod normal din materiale moi și confortabile și adesea purtat de femei ca îmbrăcăminte de noapte în timpul verii.

Pantalonii scurți Bermuda sunt, de asemenea, cunoscuți sub numele de pantaloni scurți de plimbare sau pantaloni scurți ușor formali și pot fi purtați cu tiv sau fără.

Verifică preț Pantaloni stil Bermuda pentru femei AICI!


Pantaloni scurți Chino

Pantaloni scurți chino sunt pantaloni scurți de mers pe jos. Pantalonii scurți de mers pe jos se referă la pantalonii de lungime medie sau lungă, proiectați special pentru a ușura mersul pe jos și a efectua orice altă activitate pe îndelete.

Ținând cont de factorul de confort, materialul preferat pentru acești pantaloni scurți este bumbacul. Se folosesc adesea materiale cu țesătură pe diagonală pentru a adăuga mai multă clasă și stil. Pantalonii scurți Chino au fermoar și sunt disponibili într-o varietate de culori și modele din care poți alege.

Verifică preț Pantaloni scurți Chino pentru femei AICI!


Pantalonii scurți parte peste parte

Pantalonii scurți parte peste parte

Pantaloni scurți parte peste parte sau wrap-around shorts au fost mai populari chiar decât dresurile colorate ale anilor ’70 și au ajuns chiar și pe ecrane la începutul anilor ’80. Stilul s-a stins după ceva timp, dar a revenit în ultimii ani. Astăzi, poți găsi pantaloni parte peste parte într-o mare varietate de stiluri, materiale și modele colorate.

Acești pantaloni scurți seamănă oarecum cu fustele, datorită faptului că țesătura se înfășoară în jurul taliei într-un mod similar. Sunt, de asemenea, foarte diferiți de majoritatea celorlalți pantaloni scurți, pentru că nu includ fermoar sau butoane pentru deschidere și închidere. În schimb,  vin cu un șnur sau cu o curea subțire care au același scop, de închidere.

Verifică preț Fuste petrecute AICI!


Pantaloni scurți cargo

La început, un tip de uniformă militară pentru soldații britanici, pantalonii de marfă au fost introduși în S.U.A în timpul Primului Război Mondial, la mijlocul anilor 1940. Cele două caracteristici definitorii ale acestor pantaloni sunt faptul că sunt largi și au o mulțime de buzunare utile, aplicate pe ambele părți exterioare.

Deși sunt în principal un tip de îmbrăcăminte pentru bărbați, vei observa că, ocazional, și femeile optează pentru astfel de pantaloni.

Nu numai că acești pantaloni scurți arată grozav în ​​culorile lor kaki, maro și verde măslin, dar sunt, de asemenea și extremi de practici, având în vedere numărul lor de buzunare, utile pentru a transporta tot felul de obiecte, portofel, chei și multe altele.

Verifică preț Pantaloni Cargo pentru femei AICI!


Pantaloni scurți modelatori

Pantalonii scurți modelatori sunt practic un tip de îmbrăcăminte pentru femei care se poartă pe sub rochii, pantaloni, fuste sau chiar pantaloni scurți obișnuiți. Inutil să spun că pantalonii sunt confecționați din țesături elastice și vin în diferite dimensiuni astfel încât să se potrivească fiecărei femei, indiferent de forma corpului.

Până cu câțiva ani în urmă, purtarea acestor articole vestimentare a fost o adevărată tortură pentru femei, însă astăzi, datorită progreselor în domeniul ingineriei textile și a materialelor, țesătura utilizată pentru realizarea acestei lenjerii este foarte moale și confortabilă.  

Materialul mătăsos și ușor, modelează perfect talia și picioarele creând astfel o siluetă asemănătoare unui manechin.

Verifică preț Pantaloni scurți modelatori AICI!


Fusta-pantalon

Cunoscută și sub denumirea de Skorts, fusta-pantalon, nu este altceva decât o fustă cu o pereche de pantaloni scurți cusută sub ea. Este una dintre cele mai inteligente forme de îmbrăcăminte pentru femei care combină estica cu practicabilitatea.

Dacă ești o iubitoare de fuste, dar eziți să le porți din cauza eventualelor momente jenante, atunci skort-urile sunt soluția perfectă pentru tine. Nu numai că-ți permit să te plimbi și să te așezi confortabil oriunde, dar pot fi, de asemenea, purtate în cadrul unor evenimente mai formale, unde pantalonii scurți nu ar fi adecvați.

Fustele-pantalon sunt foarte versatile, deoarece pot fi ușor de asortat cu bluze sau tricouri de aproape orice fel.

Verifică preț Fuste-pantalon (diverse modele) AICI!


Pantaloni scurți Board

Destul de asemănători cu cei pentru bărbați, pantalonii scurți Board sunt potriviți și pentru femei. Spre deosebire de cei ai bărbaților, pantalonii scurți Board pentru femei au șnururi pentru a fixa obiectul vestimentar în talie.

De asemenea, sunt puțin mai lungi decât pantalonii scurți de înot pentru bărbați și nu au căptușeală interioară. Vin în culori neon captivante, cu imprimeuri florale și modele la fel de fascinante.

Verifică preț Pantaloni scurți tip Board AICI!


Pantaloni Capri

Iubitoarele de modă nu includ acest tip de pantaloni în categoria celor scurți, deoarece modelul se extinde cu cel puțin trei centimetri sub genunchi, dar noi îi includem totuși aici, pentru că sunt într-un final un tip de pantaloni scurți.

Pantalonii Capri sunt probabil singurul tip de pantaloni scurți care sunt perfecți pentru a fi purtați pe tot parcursul anului, deoarece au o lungime medie. Fie că dorești să previi bronzarea sau să evitați expunerea picioarelor, pantalonii Capri îți permit să te bucuri de tendințele modei de vară fără să-ți faci griji referitoare la oricare dintre cele doua.

Chiar și când vântul rece de toamnă încep să sufle, îi poți purta în continuare. De fapt, e chiar foarte la modă să-i porți cu o pereche de cizme înalte.

Verifică preț Pantaloni Capri pentru femei AICI!


Pantaloni scurți până la genunchi

După cum sugerează și numele, pantalonii scurți până la genunchi au o singură caracteristică certă – se termină exact la nivelul genunchiului. Sunt deosebit de populari în rândul femeilor în vârstă, deoarece, pe lângă lungimea ideală, cu un design și o culoarea bine alese ele vor găsi balanța perfectă dintre modă și grație.

Atunci când sunt confecționați dintr-un material adecvat, pantalonii scurți până la genunchi pot fi, de asemenea, purtați și la ocazii elegante, picnicuri sau orice alt eveniment semi-formal.

Verifică preț Pantaloni scurți până la genunchi pentru femei AICI!


Pantaloni scurți cu talie joasă

Când porți o pereche de pantaloni scurți a căror talie începe cu câțiva centimetri sub talia reală, înseamnă că pantalonii au o talie joasă. Acești pantaloni pot avea diferite lungimi, deși majoritatea lor sunt de obicei foarte scurți.

Pantalonii scurți cu talie joasă sunt extrem de populari în rândul adolescentelor, deoarece sunt disponibili în nenumărate stiluri, culori și tipuri de țesături. În plus, pentru că sunt croiți respectând formele corpului, le scoate în evidență silueta și le face să arate foarte atractiv.

Verifică preț Pantaloni scurți cu talie joasă AICI!


Pantaloni scurți Pedal Pusher

Pantalonii scurți care se încadrează între pantalonii scurți până la genunchi și  cei capri sunt cunoscuți sub denumirea de pantaloni scurți Pedal Pusher. Fabricați în mod obișnuit din denim sau diverse alte țesături pe diagonală, acești pantaloni scurți merg bine atât în cadrul ieșirilor casual, cât și a celor relativ formale.

Fie că porți balerini sau pantofi cu toc, pantalonii scurți Pedal Pusher sunt o îmbrăcăminte clasică care te va ajuta să arătați elegant fără prea mult efort.

Verifică preț Pantaloni până la genunchi AICI!


Pantaloni scurți plisați

Pantalonii scurți plisați se termină adesea puțin deasupra genunchiului, vin în culori pastelate și, desigur, au pliuri pe ele. Alungite de la talie, vertical în jos, aceste pliuri creează o iluzie de coapse ușor mai voluminoase. Dacă ești o femeie subțire, atunci acești pantaloni scurți, sofisticați n-ar trebui să-ți lipsească din garderobă.

Verifică preț Pantaloni scurți cu terminație plisată AICI!

Pantaloni scurți Toreador

Pantalonii scurți Toreador sunt destul de lungi comparativ cu cei până la genunchi și uneori pot ajunge și până la picioare. În funcție de utilizare, acești pantaloni scurți pot fi confecționați din bumbac, stofă, mătase, lână sau chiar spandex. Acest tip de pantaloni scurți este excelent dacă intenționezi să petreci o seară între fete sau să mergi la jogging.

S-ar putea să existe multe tipuri diferite de pantaloni scurți de yoga pe piață, dar niciunul dintre ei nu arată la fel de șic precum pantalonii scurți toreador din spandex.


Pantaloni scurți cu/din dantelă

Dacă dorești un aspect cu adevărat feminin, trebuie clar să optezi pentru pantalonii scurți din dantelă. Unii îi consideră articole de îmbrăcăminte intimă, dar dacă lungimea este suficient de lungă și designul special conceput pentru purtarea de zi cu zi, cu siguranță îi poți include în garderoba ta din timpul verilor toride.

Verifică preț Pantaloni scurți cu/din dantelă AICI!


Pantaloni scurți Booty

Având în vedere lungimea lor foarte scurtă, pantalonii scurți Booty sunt mai mult un tip de lenjerie intimă și de obicei se poartă sub fuste. Cu toate acestea, unele femei îi poartă și atunci când pleacă pentru o zi la plajă sau la petreceri de vară obișnuite.

Verifică preț Pantaloni scurți Booty/Boxeri damă AICI!


Întrebări și răspunsuri

Cum se numesc pantaloni scurți pentru bărbați?

În timp ce termenii „Booty”, „Daisy Dukes” și „Hot pants” sunt deseori denumiri date pantalonilor scurți, aceștia nu sună prea masculin. Dacă ești în căutarea unor pantaloni scurți pentru bărbați, încercă să folosești descrierea „pantaloni scurți volei” în bara de căutare.

Poate un bărbat să poarte pantaloni scurți pentru femei?

Astăzi cam orice este posibil. Sigur, un bărbat poate purta pantaloni scurți pentru femei. Există câteva motive pentru care un bărbat ar putea dori să facă acest lucru.

În primul rând, există mai multe culori și modele disponibile în îmbrăcămintea pentru femei. În unele cazuri, aceste opțiuni pot oferi un stil mai confortabil sau pot permite bărbatului să-și exprime propriul stil.

Cât de lungi trebuie să fie pantalonii scurți pentru bărbați?

Lungimile obișnuite pentru pantaloni scurți pentru bărbați includ 8, 13, 18, 23 și 28 de cm, măsurate pe cusătură. Pantalonii foarte scurți (8-13 cm) sunt, în general, pantaloni scurți de înot sau de alergat.

Pentru alte tipuri de pantaloni scurți, cel mai bine este să te raportezi la înălțimea ta și să iei în considerare și cât din suprafața piciorului dorești să expui pentru a ajunge la lungimea ideală.

Ca regulă generală, bărbații care au 1.65 până la 1.75cm înălțime ar trebui să poarte pantaloni scurți cu o cusătură de 13cm, bărbații care au 1.78 până la 1.85cm înălțime ar trebui să poarte o cusătură de 18 cm și bărbații care au 1.88cm sau chiar mai mult de atât, trebuie să poarte o cusătură de 23cm sau 28cm.

Desigur, acest lucru s-ar putea schimba în funcție de stilul pantalonilor scurți pe care îi alegi.

Este în regulă ca bărbații cu picioare subțiri să poarte pantaloni scurți?

Desigur! Doar pentru că picioarele tale sunt subțiri nu înseamnă că trebuie să le lași să se sufoce de căldură pe timp de vara. Iată câteva sfaturi dacă ai picioare slabe. În primul rând, alege pantaloni scurți de culoare deschisă.

De asemenea, evită pantalonii largi, deoarece acest lucru va atrage atenția asupra picioarelor. Încercă câteva lungimi diferite pentru a vedea care ți se potrivește cel mai bine, dar reține că pantalonii ceva mai scurți vor da impresia de alungire a corpului.

Câte perechi de pantaloni scurți ar trebui să dețină un bărbat?

Un număr mediu ideal de pantaloni scurți în garderoba unui bărbat ar fi de aproximativ 10. Luând, desigur, în considerare câteva stiluri diferite de pantaloni scurți.

Dulapul tău ar trebui să includă câteva perechi de pantaloni scurți pentru activități sportive, pentru înot, unele perechi pentru  relaxare, câteva perechi pentru ieșit pe afară, cum ar fi mersul la cumpărături sau grătare.

De ce pantalonii scurți pentru bărbați au căptușeală?

Căptușelile în pantalonii scurți de alergare sunt concepute pentru a elimina necesitatea purtării  lenjeriei intime. Purtarea unui accesoriu vestimentar adițional poate afecta performanța din cauza disconfortului termic.

Atunci când porți doar pantalonii scurți cu căptușeală, confortul termic al alergătorului este sporit. Cu toate acestea, mulți alergători consideră că aceste căptușeli nu oferă suficient sprijin în alergare. În acest caz, poți opta pentru lenjerie intimă suplimentară. Lenjeria de corp din bumbac este cea mai bună pentru piele, întrucât îi permite acesteia să respire.

Ce înseamnă pantaloni scurți de 25cm ?

Măsurătorile menționate pe pantalonii scurți se referă la cusătură. Cusătura în acest context reprezintă măsurarea pantalonilor pe lungimea care începe cu cusătura dintre picioare și se termină odată cu tivul pantalonului. Deci, în acest caz, vorbim despre o lungime de 25cm de la bifurcarea picioarelor până la partea de jos a pantalonilor scurți.

Ce pantaloni scurți pentru bărbați sunt la modă în 2021?

Pantalonii scurți cu o cusătură de 13cm sunt povestea anului 2021. Pantalonii scurți largi, care au fost populari în anii 1990 și 2000 ies din peisaj, iar pantalonii scurți revin în forță. Pantalonii scurți Chino în aceste lungimi au urcat în topul preferințelor.

Șortul pentru bărbați devine mai scurt?

Da, într-adevăr. Tendințele din ultimele decenii au fost pentru pantaloni lungi și largi, dar lungimea șortului se pare că se scurtează din nou. Reține doar că nu vorbim despre cusături de 8 sau 10cm specifice anilor 1970 și 1980, pentru că acestea nu sunt la modă. Vorbim despre cusături de 13cm pentru bărbații cu înălțime medie și 18cm pentru bărbații mai înalți.

Care este cel mai sigur buzunar pentru telefonul meu când vorbim despre pantaloni scurți?

Nu presupune că toate buzunarele pantalonilor tăi scurți sunt sigure pentru a-ți depozita telefonul! Mai ales în cazul pantalonilor scurți pentru alergare. Există pantaloni scurți de alergare, cu buzunare special concepute pentru telefoane.

Nu-ți depozita telefonul într-un buzunar lateral! Asigură-te că buzunarul este suficient de adânc încât să-ți acopere telefonul. În general, buzunarele care se închid fie cu fermoar, nasturi sau cu capse sunt destul de sigure pentru telefon.

Nu numai că telefonul este păstrat în siguranță, dar este, de asemenea, ferit de situațiile în care l-ai putea deteriora așezându-te pe el.

Verifică preț Pantaloni scurți pentru femei și bărbați AICI!

Cei mai grozavi pantaloni scurți în funcție de tipul tău de corp

Toate tipurile de corp

Vestea bună este că există pantaloni scurți care vin bine oricui și în egală măsură lungimi medii, ceea ce înseamnă că ajung până la gambe. Asta înseamnă că nu-ți fac picioarele să pară mai lungi sau mai scurte, deci sunt perfecte pentru toată lumea.

Picioare scurte

Dacă picioarele tale sunt scurte, încearcă o pereche de pantaloni scurți care se termină cât mai departe de genunchi – cu alte cuvinte, o pereche cât mai scurtă de pantaloni. Acești pantaloni scurți vor face ca picioarele tale să pară mai lungi, mai subțiri și, desigur, mai atractive.

Mărimi Plus

Dacă ești puțin mai mare decât ți-ai dori să fii, încearcă o pereche de pantaloni scurți Bermuda pentru un aspect atractiv. Pantalonii scurți cu croieli mai lungi tind să fie puțin mai iertători când vine vorba despre mărimea purtătorului, acoperind părțile pe care nu dorești să le accentuezi.

Dacă dorești, de asemenea, să crezi iluzia unor picioare mai lungi, optează pentru acești pantaloni scurți și asortează-i cu o pereche de pantofi decupați pentru a obține efectul dorit.

Persoane înalte și subțiri

Dacă ești înaltă și subțire și dorești să pui în evidență toate atributele pozitive, poartă o pereche de pantaloni scurți care sunt rulați în partea inferioară a tivului. Acești pantaloni nu doar că vor rotunji ușor linia picioarelor, dar vor estompa de asemenea și lungimea lor, astfel încât picioarele tale să nu pară nici prea lungi și nici prea subțiri.

Picioare lipsite de fermitate

Dacă picioarele tale nu sunt ferme, încercă să porți pantaloni scurți până la genunchi. Lungimea acestor pantaloni scurți acoperă cea mai mare parte a picioarelor.

Dacă totuși acest lucru va face totodată ca picioarele tale să pară prea scurte, încercă să-i porți cu o pereche de pantofi decupați pentru un aspect mai lung sau optează pentru pantaloni scurți slim fit care au efectul de a subția și alungi picioarele.

Verifică preț Pantaloni scurți pentru femei și bărbați AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care