21 de branduri sport pentru antrenament

Nike este unul dintre cele mai importante branduri sport pentru antrenament

Scena modei athleisurewear (haine casual, potrivite pentru exercițiu fizic, dar și pentru purtarea zilnică) a câștigat avânt în mod constant. Am adunat câteva dintre cele mai bune branduri sport pentru antrenament pe care trebuie să le cunoașteți. Există echipament pentru copii, bărbați și femei.

Diverse articole de îmbrăcăminte activă sunt concepute pentru a se potrivi diferitelor tipuri de antrenamente și forme ale corpului. Luați în considerare brandurile care oferă haine de antrenament versatile din care să alegeți.

În lumea modernă, îmbrăcămintea activă a intrat în tendințele modei. Pun pariu că ți-ai văzut celebritatea preferată mișcându-se în haine de antrenament pe stradă sau în studiourile de fitness.

Mai jos examinăm o listă atent alcătuită a brandurilor excentrice de îmbrăcăminte pentru antrenament din lume.

Moda Athleisure a condus la brandurile de îmbrăcăminte care oferă diverse modele pentru a se potrivi stilurilor de viață de lux cu mai multe fațete.

Piața athleisure este în continuă creștere, cu noi branduri sport mici care apar pentru a satisface cererea unică. Hainele frumoase și cool pentru antrenament sunt cruciale pentru a facilita performanța excelentă.

Fie că tu cauți o potrivire pe corp elegantă, elasticitate, flexibilitate, material moale sau material care respiră, brandurile sport acoperă toate dorințele. Hainele active variază de la haine drăguțe de antrenament până la colanți eleganți, la modă și pantaloni de yoga.

Ținutele de antrenament perfecte oferă brațelor, picioarelor, taliei și trunchiului o gamă completă de mișcare pentru a face față oricărui exercițiu.

Cele mai căutate branduri sport și companii integrează inovația, angajamentul față de sustenabilitate, performanța îmbunătățită, țesăturile tehnice și pasiunea pentru mișcare. Păstrați-vă intactă și inspirați-vă de la brandurile examinate.

Sunteți dornici să identificați unele dintre cele mai bune branduri sport disponibile? Mai jos este o listă a celor mai bine vândute, care se află în tendințe și a celor mai bune branduri sport pentru raportul calitate-preț pe care trebuie să le cumpărați.

Verifică preț Echipamente sport pentru femei și bărbați AICI!

Cele mai bune 21 de branduri sport pentru antrenament – scurte recenzii

Rhone

Îmbrăcămintea activă, sportivă de la Rhone este concepută pentru mobilitate și performanță optimizate. Modelele brandului au echipament sportiv optimizat, aerodinamic, de ultimă generație pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de fitness fără probleme. Brandul cuprinde o gamă a celor mai delicate țesături tehnice.

Echipamentul de antrenament Rhone încorporează tehnologie de ultimă generație într-un design clasic și atemporal. Îmbrăcămintea implică proprietăți antimicrobiene, elastice în patru direcții și de eliminare a umezelii.

Exemple de îmbrăcăminte pentru antrenament Rhone căutate includ pantalonii scurți Mako short și tricoul Swift short-sleeve shirt.

Rhone se mândrește cu diverse echipamente, cum ar fi costume de baie, pantaloni scurți, pantaloni lungi, pantaloni de jogging, colanți, pantaloni cu nasturi, tricouri polo, tricouri clasice, bluze, pulovere, veste, maiouri, hanorace cu glugă și tricouri henley (cu închidere cu nasturi mici la gât).

Colecțiile de antrenament Rhone sunt ideale pentru bărbații care se angajează să-și atingă scopurile de antrenament.

Hainele de antrenament pot combina utilizarea particulelor de aur pentru controlul mirosurilor și rezistența culorii. Țesătura Silvertech introduce argint în țesătură pentru a preveni acumularea bacteriilor și a mirosului. Colecțiile de îmbrăcăminte de la Rhones presupun materiale precum;

  • Polartec Delta – țesătură ușoară, răcoroasă și care absoarbe transpirația.
  • Polartec Alpha – țesătură de reținere a căldurii fără umezeală

Verifică preț Echipament sport Rhone AICI!

Nike

Este una dintre cele mai recunoscute branduri sport. De la înființarea sa în 1964, Nike s-a dezvoltat pentru a deveni unul dintre cei mai mari furnizori de pantofi și îmbrăcăminte de sport din lume.

Compania se mândrește cu o gamă largă de produse care se concentrează pe crearea unei colecții masive de îmbrăcăminte specifică sportului, inclusiv pentru sala de sport, yoga, atletism, tenis, fotbal, rugby, golf, baschet, dans și skateboarding.

Brandul creează și inovează modele pentru antrenament care combină echipament tehnic de performanță și sunt extrem de durabile. Compania este cunoscută mai ales pentru modelele sale de pantofi Air Jordan și Air Max. Fiecare produs se bucură de logo-ul iconic al brandului.

Filozofia Nike consideră că sportul este pentru toată lumea; astfel, brandul produce ținute pentru copii, bărbați și femei. Pe lângă ținutele sportive, sunt realizate și selecții de ținute casual pe care să le porți atunci când nu te antrenezi.

Nike a dezvoltat produse precum hijab-uri (tipuri de voal pe care femeile musulmane îl poartă pe cap) sport și pantofi de alergare pentru persoanele cu dizabilități prin inovații de design. Nike și-a câștigat o reputație solidă de la diferiți clienți pentru integrarea esteticii moderne de modă  în produsele sale.

Verifică preț Echipament sport Nike AICI!

Adidas

Brandul Adidas s-a lansat în 1949. Este un brand cunoscut de îmbrăcăminte pentru antrenament și sport. La nivel global, Adidas se concentrează pe inovație, sustenabilitate și performanță.

Adidas se mândrește cu o gamă largă de îmbrăcăminte pentru antrenament, de la îmbrăcăminte pentru drumeții, haine pentru alergare, îmbrăcăminte pentru fotbal și îmbrăcăminte pentru yoga.

Adidas își personalizează hainele pentru a produce îmbrăcăminte de sport elegantă, la modă și îmbrăcăminte activă în tendințe. Brandul își marchează produsele îmbinând trei dungi și un munte ca logo, pentru o recunoaștere ușoară.

Adidas se concentrează mai mult pe îmbrăcămintea activă, de la treninguri la pantofi de alergare. Brandul are o influență și susținere substanțiale din partea celebrităților – influenceri care susțin brandul. În cele din urmă, Adidas colaborează cu organizații precum Parley pentru a aborda și depăși obstacolele din industria textilă și de îmbrăcăminte.

Ai de gând să-ți extinzi garderoba? Ține cont de aceste branduri sport.

Verifică preț Echipament sport Adidas AICI!

New Balance

Articolele de îmbrăcăminte ale brandului New Balance vizează ridicarea nivelului ședințelor de antrenament, fie că ești doar o persoană care face sport de plăcere, fie că ești un sportiv profesionist. Brandul integrează modele care arată fabulos, oferind un echilibru perfect între funcționalitate și formă.

Pe lângă faptul că se concentrează pe pantofi, linia de îmbrăcăminte pentru antrenament are o gamă largă de echipamente sportive pentru femei, bărbați și copii. Echipamentul de antrenament din colecția New Balance include îmbrăcăminte de antrenament, îmbrăcăminte de alergare, îmbrăcăminte de fotbal, îmbrăcăminte de tenis și haine de cricket.

Verifică preț Echipament sport New Balance AICI!

Two Times You (2XU)

Brandul este căutat pentru producerea de îmbrăcăminte de performanță avansată. S-a lansat în Melbourne, Australia, în 2005. Sportivul profesionist de triatlon Jamie Hunt a considerat necesară dezvoltarea unei companii de haine de antrenament.

Spre deosebire de majoritatea companiilor, compania 2XU folosește o țesătură proprie de compresie PWX. Țesăturile din îmbrăcăminte au fost tratate pentru a vă permite să vă antrenați din greu, să performați mai bine și să vă recuperați mai repede. În plus, materialul este ușor, flexibil și permite drenajul limfatic.

Cele mai vândute haine de antrenament de la 2XU includ ciorapi și pantaloni scurți de compresie. Articolele de îmbrăcăminte din țesătură de compresie sunt completate de o gamă de topuri de compresie atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Compania 2XU a conceput o colecție de îmbrăcăminte pentru femeile însărcinate și îmbrăcăminte cu rezistență înaltă creată pentru sporturi de elită, cum ar fi înotul la distanță și triatlonul.

Verifică preț Echipament sport Echipament sport 2XU AICI!

Puma

Este o linie de îmbrăcăminte germană care crede în mobilizarea și transformarea abilităților sportive. Brandul se mândrește cu o gamă largă de articole de îmbrăcăminte pentru antrenamente, de la yoga, baschet, fotbal, alergare/atletism, sporturi cu motor și golf.

Brandul oferă îmbrăcăminte sportivă elegantă și de zi cu zi (arthleisurewear) pentru sălile de sport. Puma acoperă modele contemporane, inclusiv stiluri relaxate, sportive, casual și clasice.

Deoarece inovația este cheia succesului, Puma integrează inovația mai rapid și mai intens. Exemple de tehnici de inovare încorporate includ;

  • Speed coat for futuristic race suit – Haina de viteză pentru costume de curse futuriste
  • EvoPower in football shoes – EvoPower în pantofii de fotbal
  • EVO TRG jacket for thermal optimization – Jacheta EVO TRG pentru optimizare termică
  • EvoKNIT for temperature regulation – EvoKNIT pentru reglarea temperaturii

Verifică preț Echipament sport Puma AICI!

Reebok

Brandul face parte din grupul Adidas, cu scopul de a fi cel mai bun brand de fitness din lume. Reebok are performanțe excelente în vânzarea de îmbrăcăminte sportivă de lux. Cele mai emblematice și populare modele de pantofi Reebok includ Club C, Instapump Fury, Nano și Forever Floatride Energy.

Clienții pot accesa modele vintage tradiționale, cum ar fi Reebok Classic Nylon și Reebok Classic Leather din linia Reebok cloth. Reebok colaborează cu personalități precum Cardi B și Les Mills pentru a se potrivi nevoilor vestimentare.

Verifică preț Echipament sport Reebok AICI!

On Running

Este o companie elvețiană care se concentrează pe pantofi. A fost fondată în 2010. Fiecare model beneficiază de talpa emblematică „cloud”. Compania se mândrește cu o gamă largă de echipamente sportive de alergare pentru bărbați și femei.

Cu acești pantofi de alergare, poți fi sigur că îți vei crește performanța. Pantofii fac să te simți ca și cum ai alerga pe nori.

Pe lângă pantofi, compania are o colecție de echipamente ușoare de antrenament, cum ar fi colanți, jachete, veste, pantaloni de alergare, pantaloni scurți, hanorace și tricouri. Brandul își dezvoltă ținutele cu țesături de înaltă performanță care vizează atingerea gradului maxim de respirabilitate, răcire și confort.

Hainele de antrenament de la această companie pot fi folosite pentru purtarea zilnică sau pentru antrenament. Estetica și ingineria promovează stilul general la modă. Exemple de materiale utilizate în construirea îmbrăcămintei active includ poliester și poliamidă pe baze bio, lână merinos, piele vegană și bumbac organic certificat 100%.

Verifică preț Echipament sport On Running AICI!

Ryderwear

Ryderwear este un brand care arată bine și care nu te va dezamăgi niciodată. Este ideal pentru culturiști și iubitorii de sală. Brandul oferă îmbrăcăminte de sport elegantă, fără pretenții și de calitate.

Verifică preț Echipamente sport pentru femei și bărbați AICI!

Asics

Brandul este foarte cunoscut pentru pantofii săi de alergare, cum ar fi Gel-Nimbus și Gel Kayano. În afară de a câștiga recunoaștere în lumea încălțămintei, brandul se concentrează de asemenea pe colecțiile de haine pentru copii, bărbați și femei.

Se mândrește cu o gamă largă de colanți, tricouri, tricouri, pantaloni scurți, tricouri polo, maiouri și jachete.

În primul rând, brandul se concentrează pe haine de antrenament pentru sporturi precum fotbal, tenis, netball, hockey, cricket, alergare, pregătire, traseu și teren. Brandul lucrează îndeaproape cu Institutul de Științe Sportive pentru a dezvolta materiale unice.

Umple-ți garderoba cu ținute inspirate de la branduri sport căutate. Indiferent dacă sunteți la sală, în drumeții sau pe teren, există echipament potrivit pentru fiecare activitate!

Verifică preț Echipament sport Echipament sport Asics AICI!

Gymshark

Compania a fost fondată în 2012 de către adolescentul Ben Francis și prietenii lui. Compania de îmbrăcăminte sport din Marea Britanie a câștigat popularitate datorită prezenței sale puternice pe rețelele de socializare. Este una dintre cele mai accesibile opțiuni pentru o gamă de prețuri de la 18 USD până la 50 USD pentru haine de antrenament.

Linia de haine de antrenament prezintă articole în culori strălucitoare, confecționate din țesătură de bumbac. Vasta comunitate online se identifică cu brandul; astfel, clienții accesează informații legate de antrenament, exemple și provocări.

Brandul este dedicat inovării, performanței și producerii de colecții elegante și la modă atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Hainele de antrenament pentru doamne includ colanți Flex, tricouri Essential, pantaloni scurți Flex, sutiene sport Fit Seamless fără cusături, colanți Adapt fără cusături.

Îmbrăcămintea activă de antrenament pentru bărbați include tricou Veer, bomber matlasat, pantaloni scurți Arrival, pantaloni de jogging cu fermoar Critical și hanorac Crest.

În plus, brandul face o selecție de accesorii, cum ar fi șosete, corzi de rezistență, genți, mănuși și căciuli. Este posibil ca țesătura de bumbac pentru antrenamente să nu fie ideală pentru cineva care caută articole de îmbrăcăminte care vor elimina umezeala sau vor absorbi mirosul.

Verifică preț Echipamente sport pentru femei și bărbați AICI!

Wolven

Kiran Jade a fondat brandul de îmbrăcăminte de antrenament. Brandul produce îmbrăcăminte de antrenament și sportivă bazată pe durabilitate și sustenabilitate, apreciere artistică, diversitate și pozitivitate corporală.

Marca oferă haine de antrenament, cum ar fi topuri crop decupate, colanți, tricouri, pantaloni scurți, pantaloni de jogging și costume de baie atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Fiecare design începe ca artă pe pânză, apoi se transformă în echipamentul de antrenament dorit.

Materialele și țesăturile folosite la realizarea îmbrăcămintei sportive sunt certificate. Wolven integrează cu pricepere măsurile de sustenabilitate.

Verifică preț Echipamente sport pentru femei și bărbați AICI!

Under Armour

Inițial, brandul a început cu un tricou simplu care elimină transpirația. Au fost adoptate progrese moderne în crearea de îmbrăcăminte nouă pentru sport, atletism și antrenament. Îmbrăcămintea de antrenament Under Armour este ideală pentru cei care doresc să facă un antrenament serios la sală.

În special, produsele Under Armour sunt create cu țesături îmbunătățite, cum ar fi;

  • Storm: material respirabil și impermeabil
  • UA TECH: Răcește activ și combate mirosurile deranjante
  • Charged cotton – Bumbac încărcat: permite șezutului să se usuce mai repede
  • UA RUSH: țesături cu infuzie de minerale care retransmite energia înapoi în corpul tău.

Verifică preț Echipament sport Under Armour AICI!

Leorever

Este un brand de îmbrăcăminte de antrenament și sport mai luxoasă. Designerul Jonathan Oe a condus la deschiderea companiei de confecții. Articolele de îmbrăcăminte Leorever sunt realizate manual în Huntington Beach, California.

Designerul Jonathan Oe creează o colecție de îmbrăcăminte de compresie elegantă și strâmtă pe corp pentru utilizarea zilnică. Pantalonii și topurile Leorever sunt vitale pentru îmbunătățirea performanței, în timp ce costumele de trening oferă lux. Colecția de boxeri integrează utilizarea poli-spandex-ului din microfibră.

Fie că vorbim de antrenamente cardio, yoga sau antrenamente HIIT intense, includeți îmbrăcăminte de antrenament aprobată, cum ar fi pantofi, accesorii și alte echipamente pentru eficiență generală și inspirație.

Verifică preț Echipamente sport pentru femei și bărbați AICI!

Fabletics

Brandul de îmbrăcăminte a fost lansat în 2013 de Kate Hudson, Don Ressler și Adam Goldenberg. Compania își propune să creeze îmbrăcăminte activă de calitate la prețuri accesibile. Fabletics le permite clienților săi să cumpere fie în mod regulat, ca în magazinele obișnuite, fie un abonament VIP.

Linia de îmbrăcăminte pentru antrenament se concentrează pe diverse colecții, inclusiv topuri, accesorii, colanți, bluze/pulovere, pantaloni de jogging, sutiene sport, pantaloni scurți, maiouri și tricouri.

Fabletics lansează articole din colecții noi în fiecare lună; astfel, există întotdeauna ceva nou de explorat. Modelul bazat pe abonament la Fabletics oferă cea mai la modă îmbrăcăminte de antrenament livrată direct la ușa ta.

Verifică preț Echipamente sport pentru femei și bărbați AICI!

Lululemon

Brandul a fost conceput inițial pentru Yoga, dar hainele sale sunt perfecte pentru antrenamente, în special în sala de sport. Lululemon se caracterizează prin țesături foarte flexibile care permit mișcarea în orice direcție.

De obicei, hainele arată grozav chiar și atunci când sunt ude de transpirație. Brandul oferă o gamă largă de haine de antrenament elegante și îmbrăcăminte casual.

Verifică preț Echipamente sport pentru femei și bărbați AICI!

Alo Yoga

Este un brand de îmbrăcăminte care se concentrează pe ținute Yoga. Este asociat cu supermodele precum Candice Swaepoel și surorile Hadid. Brandul creează genul de îmbrăcăminte sportivă pe care o vedeți la cursurile de yoga.

Dacă îți place alergarea, yoga sau îți place să porți colanți, Alo Yoga te rezolvă. Linia de îmbrăcăminte fabrică articole de îmbrăcăminte sportivă esențiale.

Verifică preț Echipament sport Alo Yoga AICI!

Barbell Apparel

Este al doilea cel mai finanțat proiect de modă. Brandul a început pe Kickstarter cu blugii Athletic Fit. În mod ideal, blugii au fost creați pentru a se potrivi corpurilor atletice, cu mușchi. Îmbrăcămintea este realizată din denim flexibil Barbell Advanced.

Brandul încorporează țesătură de înaltă tehnologie care este rezistentă la mirosuri, elimină transpirația și este elastică pentru o potrivire perfectă.

Există o gamă largă de articole de îmbrăcăminte Barbell Apparel în lumea antrenamentului sportiv, inclusiv colanți, sutiene, pantaloni scurți, pantaloni de jogging și alte articole de îmbrăcăminte de antrenament.

Verifică preț Echipamente sport pentru femei și bărbați AICI!

Olivers Apparel

Îmbrăcămintea Olivers Apparel este concepută pentru a face îmbrăcăminte premium atât pentru colecții de haine de antrenament, cât și pentru îmbrăcăminte de zi cu zi pentru bărbați. Brandul se concentrează pe utilizarea materialelor de înaltă calitate pentru a produce îmbrăcăminte pentru bărbați.

Brandul este potrivit pentru bărbații activi care iau moda în serios.

Designul de îmbrăcăminte Olivers Apparel și țesăturile premium oferă suficientă elasticitate pentru întreaga mișcare.

Unele dintre investițiile de dezvoltare făcute pentru a crea țesături premium utilizate în proiectarea ținutelor de antrenament includ țesătură elastică integrală, tricot merinos activ, twill elastic charter, tehnologie din bumbac pique, țesătură franceză terry clasică și tehnologie pivot.

Brandul integrează o estetică mai degrabă casual decât sportivă. Poți accesa o selecție versatilă de pantaloni lungi, pantaloni scurți, tricouri, straturi intermediare și accesorii pentru aventura ta zilnică.

Verifică preț Echipamente sport pentru femei și bărbați AICI!

Macron

Este o companie cu sediul în Italia, lider în proiectarea de îmbrăcăminte de antrenament și sport. Brandul folosește inovația pentru a oferi clienților săi cele mai bune produse. Brandul creează haine pentru echipele sportive profesioniste și de club.

Unii dintre clienții săi importanți includ FC Bologna, FC Lazio și Welsh Rugby Union (Federația de Rugby din Țara Galilor).

Exemple de îmbrăcăminte sportivă și casual (athleisurewear) de la elegantul brand Macron includ colanți, pantaloni scurți de alergare, jachete, sutiene sport, pantaloni de jogging și tricouri.

Verifică preț Echipament sport Macron AICI!

Beyond yoga

Este un brand de îmbrăcăminte sportivă și antrenament body-pozitiv pentru femei. Brandul combină țesături moi și confortabile.

Unele dintre cele mai bine vândute haine ale brandului includ Balanced Muscle Tanks – maiouri pentru mușchi echilibrați, Out of pocket High Waisted Midi Leggings – colanți midi cu talie înaltă și Slim Racerback cropped tanks – maiouri decupate Slim Racerback.

Îmbrăcămintea este realizată din țesături precum Spacedye, Featherweight sau țesături de performanță moi ca untul.

Verifică preț Echipament sport Beyond Yoga AICI!

Reguli pentru alegerea hainelor produse de branduri sport

Potrivire pe corp

Când cumpărați haine de antrenament, este esențial să obțineți o potrivire corectă pe corp. Alegeți îmbrăcăminte activă care nu este prea largă sau prea strâmtă. Încearcă hainele în funcție de materiale și formă. Întindeți-vă, săriți și faceți o genuflexiune pentru a confirma potrivirea corectă pe corp a produsului. Trebuie să știți ce mărime purtați atunci când cumpărați online.

Respirabilitate

Unul dintre cele mai rele scenarii de experimentat în timpul unui antrenament este să transpiri într-o țesătură prin care pielea nu respiră. Dezvolți un miros urât dacă umezeala se păstrează. De aceea, optează pentru materiale din material textil care respiră și elimină transpirația în același timp.

Îmbrăcămintea de antrenament prin care pielea respiră este disponibilă la majoritatea brandurilor de îmbrăcăminte. Faceți un pic de cercetare pentru a selecta cele mai influente branduri.

Design

Alegeți designul/modelul adecvat al îmbrăcămintei în funcție de activitate și de tipul tău de corp. Dacă faci un antrenament noaptea, alege o țesătură reflectorizantă sau foarte vizuală, astfel încât oamenii să te poată vedea. Purtați îmbrăcăminte cu protecție UV în timpul unui antrenament de zi.

Rezistență

Asigurați-vă că alegerea dvs. de îmbrăcăminte pentru antrenament este de bună calitate. Întindeți materialul pentru a-i verifica elasticitatea. Verificați cusăturile pentru a vedea dacă are cusături întărite. Verificați rezistența la abraziune.

Acesta este un eșantion al unora dintre cele mai bune branduri sport din lume. Sperăm că vă este de ajutor.

Verifică preț Echipamente sport pentru femei și bărbați AICI!

Întrebări frecvente despre hainele sport

Ce haine sunt cele mai bune sport?

Îmbrăcămintea de sală diferă complet de ținutele obișnuite pe care le purtați zi de zi. Cele mai bune haine pentru sala de sport sunt cele în care vă simțiți confortabil. Îmbrăcămintea pentru sală și țesăturile pentru sală sunt ușoare și prin ele pielea respiră, pentru a vă ajuta să rămâneți răcoros. Mai mult decât atât, hainele de sală elimină transpirația și umezeala de pe corp.

Țesăturile sunt concepute să absoarbă umezeala și să se usuce rapid. Pentru a permite o gamă completă de mișcare, puteți alege haine largi și confortabile în loc de haine strâmte și restrictive.

De unde pot cumpăra haine produse de branduri sport de bună calitate?

Atât magazinele online, cât și cele fizice oferă haine de antrenament de bună calitate de la diverse branduri sport din întreaga lume.

Cum scot mirosul din hainele mele de antrenament?

Un miros neplăcut și urât apare în mod natural în hainele de antrenament din cauza cantității de transpirație generată. Unele branduri sport folosesc țesături care promovează proprietăți anti-miros. Astfel, le poți purta mai mult timp.

Scăpați de mirosul urât înmuiând hainele de antrenament în oțet alb timp de aproximativ 30 de minute. Apoi, spălați-le în mod obișnuit la mașina de spălat sau manual.

Verifică preț Echipamente sport pentru femei și bărbați AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care