11 tipuri de pantaloni de Yoga pentru femei  

Tânără poartă pantaloni de yoga pe plajă

Acești pantaloni de Yoga vin într-o varietate de stiluri, croieli, lungimi și materiale, iar găsirea unei perechi ideale pentru nevoile tale poate fi adesea o provocare. Ia în considerare caracteristicile care te interesează cel mai mult la o astfel de pereche de pantaloni, nivelul de confort și detaliile necesare care te vor ajuta să alegi perechea optimă de pantaloni de Yoga, care să te motiveze să fii în formă.

Fie că mergi la cursuri organizate de yoga sau pur și simplu practici yoga acasă, este foarte important și chiar necesar să ai pantaloni flexibili și respirabili. Dacă încerci cu disperare să te convingi că pantalonii de yoga pot fi purtați și ca pantaloni de zi cu zi, să știi că nu ești singura.

Pantalonii de yoga sunt minunați pentru o mulțime de activități și întrebuințări. Nu numai că sunt ușori și confortabili, dar sunt și foarte elastici. Există mai multe tipuri diferite de pantaloni Yoga pentru femei, cu stiluri, croieli și caracteristici diferite care uneori pot face dificilă alegerea perechii ideale.

Mai jos, enumerăm și analizăm pentru tine numeroasele tipuri de pantaloni de Yoga pentru femei.

Înainte de a alege pantalonii de Yoga potriviți pentru tine, asigură-te că explorezi întreaga gamă de opțiuni pe care o oferă îmbrăcămintea pentru Yoga. Gândește-te la nevoile tale și la aplicabilitatea articolelor vestimentare alese.

Ar putea fi o sesiune intensă de yoga sau poate fi o ședință de yoga în aer liber, în parc. Poate dorești pur și simplu o pereche de pantaloni pentru a practică Yoga acasă.

Din nou, gândește-te la nevoile tale și la modul în care dorești să porți pantalonii, la material și stil. Nu există un răspuns corect sau greșit în ceea ce privește alegerea unei perechi de pantaloni pentru Yoga. Pur și simplu cel mai important este să găsești ceea ce te face pe tine să te simți cel mai confortabil.

Verifică preț Seturi yoga 2 piese pentru femei AICI!

Tipuri de pantaloni de Yoga

Colanți Yoga

Probabil cel mai tradițional stil de pantaloni pentru Yoga este cel numit Colanți Yoga. Acești colanți sunt un element de bază atunci când vine vorba despre îmbrăcămintea pentru Yoga. Sunt proiectați pentru a se potrivi perfect corpului tău, extinzându-se de la talie până la glezne.

Pot fi realizați din orice material, deși, adesea sunt confecționați din țesături moi și elastice, care oferă multă flexibilitate și confort, aspecte esențiale în practicarea diferitelor ipostaze și întinderi din timpul sesiunii tale de yoga.

Nu întâmplător colanții pentru Yoga au devenit accesoriul vestimentar clasic când vorbim despre mișcare. Mulți dintre acești pantaloni sunt realizați din materiale pentru îmbrăcăminte sportivă, care ajută la crearea confortului termic dorit din timpul exercițiilor tale.

Practic, umiditatea cauzată de transpirație va fi eliminată iar tu te vei simți mereu extrem de confortabil.

Există mulți producători de pantaloni pentru Yoga, de la opțiuni de lux cum ar fi Lululemon până la variante mai accesibile, cum ar fi Champion și Old Navy.

Există chiar și companii care funcționează pe bază de abonament, precum Fabletics, care îți vor trimite o pereche de colanți noi în fiecare lună pentru a avea o garderobă mereu în pas cu moda. Mulți colanți pentru Yoga vin în modele și culori diferite astfel încât tu să poți alege stilul care ți se potrivește cel mai bine.

Verifică preț Colanți yoga lungi AICI!

Pantaloni de yoga pentru maternitate

Dacă ești însărcinată, nu trebuie doar să te asiguri că mănânci sănătos, trebuie, în egală măsură și să rămâi activă. Multe femei însărcinate consideră că Yoga este varianta perfectă de a te păstra în formă. Așadar, având în vedere că hainele tale obișnuite devin din ce în ce mai strânse, nici că n-ar exista un moment mai potrivit de a introduce pantalonii de yoga pentru maternitate.

Pantalonii de yoga pentru maternitate sunt concepuți special pentru femeile însărcinate. Designul lor ține cont de corpul unei femei însărcinate, iar costumul se potrivește perfect pentru burtica mereu în creștere.

Fabricate din țesătură moale și elastică, pantalonii Yoga pentru maternitate vor rămâne confortabili și răcoroși pe întreaga durată a sesiunii tale de yoga. Similar altor pantaloni de yoga, pantalonii de maternitate vin în mai multe culori și modele diferite.

Acești pantaloni sunt confecționați cu o centură specială pe panoul frontal, care este concepută pentru a se potrivi confortabil peste burta în creștere. Partea din talie este realizată dintr-o țesătură groasă, dar flexibilă, care adaugă suport și acoperire.

Mulți pantaloni de yoga pentru maternitate sunt concepuți pentru a se potrivi femeilor însărcinate încă din prima săptămână, până în săptămâna 41. Pantalonii de yoga pentru maternitate sunt, de asemenea, confecționați dintr-un material durabil și gros, care poate oferi o acoperire completă. Glampunch face chiar și o variantă de astfel de pantaloni cu buzunare.

Verifică preț Colanți yoga pentru gravide AICI!

Pantaloni scurți de Yoga

Foarte îndrăgiți mai ales în cadrul sesiunilor intense de Yoga, din studio sau chiar în cadrul celor din aer liber, pantalonii scurți de Yoga sunt perfecți pentru situațiile în care temperaturile sunt ridicate. Sunt, exact așa cum indică și numele lor, o versiune mai scurtă a pantalonilor normali de yoga și sunt la fel de practici, confortabili și flexibili.

Când vine vorba despre pantalonii scurți pentru Yoga, există o varietate impresionantă. Unii pot fi mai lungi, extinzându-se aproape până la genunchi. De regulă sunt strânși și întinși, cu o banda superioară care ajunge până la talie. Acest tip de pantaloni scurți acoperă coapsele femeilor, oferindu-le totuși o senzație de lejeritate și libertate în mișcare.

Vin de asemenea, într-un stil și mai scurt decât cel până la genunchi. Cum spuneam mai sus, ajung până la talie, însă de multe ori au doar o cusătură de 8 până la 10cm. Acest stil de pantaloni de Yoga este strâns, realizat din țesătură elastică și oferă o acoperire mai mică a corpului.

Desigur, ambele variante, atât cea scurtă, cât și cea mai lungă, vin într-o gamă largă de culori și modele pentru toți cei care doresc să facă alegerile în funcție de personalitatea și stilul lor.

Există, de asemenea, varianta pentru un croi mai larg al acestor pantaloni. Această opțiune este adesea realizată dintr-o țesătură mixtă incluzând bumbac, ceea ce face ca acești pantaloni scurți să fie ușori și extrem de confortabili.

Nu sunt deloc mulați și tocmai de aceea confortul este unul sporit. Multe dintre aceste modele, cu un croi mai larg, au, de regulă, un cordon în talie care te asigură că pantalonii sunt bine fixați.

Verifică preț Colanți scurți yoga AICI!

Pantaloni de antrenament

Deși Yoga este cu siguranță un tip de antrenament, multe femei caută pantaloni care pot fi utilizați în mai multe circumstanțe, inclusiv în cazul unor antrenamente mai intense. Acești pantaloni sunt destinați să fie purtați oriunde în sala de sport, astfel încât să poți transpira până când ești convinsă și mulțumită că ți-ai atins obiectivele.

Mulți pantaloni de antrenament s-au inspirat din designul pantalonilor de Yoga și au devenit astfel pantaloni de compresie pentru antrenamente.

Având la bază țesături elastice similare pantalonilor clasici de Yoga, pantalonii de compresie pentru antrenamente au totuși caracteristici suplimentare de îmbrăcăminte sport, care sunt excelente pentru un antrenament intens.

Fixându-se strâns pe piele, ajuta la comprimarea musculaturii. Așadar, nu doar că ajută la păstrarea unei ținute atletice în timpul antrenamentului, însă oferă și un suport extraordinar în cazul unei suprasolicitări musculare.

În plus, pantalonii de compresie sunt făcuți pentru a permite corpului să respire, eliminând transpirația. Multe astfel de modele au chiar guri de aerisire special concepute în jurul gleznelor sau spatelui genunchilor pentru a permite pielii să respire.

Verifică preț Pantaloni sport de damă AICI!

Pantaloni de Yoga Capris

Multe femei pur și simplu adoră pantaloni de Yoga Capris. Acești pantaloni combină practic ambele stiluri de pantaloni Yoga, si pe cel clasic si pe cel scurt. Deși pot avea lungimi diferite, totuși, cel mai adesea vei observa că tivul lor se termină chiar sub genunchi. Sunt confecționați din țesături elastice, care îți permit un maximum de mobilitate.

Există mai multe variante ale pantalonilor Yoga Capris. Unii  pantaloni sunt confecționați dintr-un bumbac ușor și sunt puțin mai largi, opțiune perfectă pentru femeile care nu doresc să-și simtă pielea încorsetă de țesături etanșe.

Alte opțiuni includ o fustă atașată, variantă ideală pentru cele care nu se simt foarte confortabil ca liniile corpului să fie complet expuse în fața colegilor de antrenament. Athleta are o câteva modele foarte simpatice.

La fel cum este și în cazul pantalonilor clasici de Yoga și pantalonii Yoga Capris vin într-o multitudine de opțiuni, stiluri, culori și țesături. Adaugă câteva perechi de pantaloni Yoga Capris ținutelor tale de antrenament.

Sunt perechea perfectă de pantaloni care îți va oferi o opțiune ideală indiferent de condițiile meteorologice și tipurile de exerciții yoga pe care vrei să le practici.

Verifică preț Colanți Capri AICI!

Pantaloni de yoga cu talie înaltă

Dacă te întinzi, te deplasezi și încerci mereu diferite ipostaze de yoga, poate fi incredibil de inconfortabil să te oprești continuu pentru a regla banda superioară a pantalonilor tăi, care are mereu tendința de a se rostogoli în jos. Benzile subțiri tind să facă asta frecvent, devenind astfel inconfortabile. Tocmai de aceea, pantalonii de yoga cu talie înaltă sunt atât de apreciați!

Similari unei perechi de colanți cu talie înaltă, pantalonii de yoga cu talie înaltă se ridică de obicei puțin mai sus pe talie. În timp ce o pereche tradițională poate avea o talie aproape de buric, o pereche de pantaloni yoga cu talie înaltă va urca mai mult în acoperirea trunchiului.

Talia este destinată să ofere mai multă acoperire și mai multă încredere persoanelor care practică yoga. Talia înaltă este, de asemenea, mai confortabilă și adesea oferă un soi de modelare a corpului.

Mulți pantaloni de Yoga cu talie înaltă sunt confecționați din aceleași țesături elastice care permit cu ușurință un maximum de mobilitate. Vin în mai multe culori și opțiuni și asta te va ajuta să-ți găsești cu rapiditate modelele potrivite stilului tău. În plus, odată cu răspândirea sa, acest stil a devenit din ce în ce mai ușor de achiziționat.

Verifică preț Colanți yoga cu talie înaltă AICI!

Pantaloni de yoga strânși

Când vine timpul să alegi tipul de pantaloni de yoga pe care-l dorești, asigură-te că ai în vedere și și tipul sesiunilor de yoga pe care le urmezi. Vei practica mișcările într-un studio sau în propria ta locuință? Ce tip de ipostaze și întinderi vei efectua? Răspunsul la aceste întrebări conduc adesea femeile la un stil strâns de pantaloni pentru Yoga.

Pantalonii de yoga strânși sunt proiectați să fie mulați, cu o țesătura potrivită astfel încât tu să obții flexibilitatea dorită. Dacă optezi pentru o astfel de pereche de pantaloni este important să arunci o privire atentă asupra tipului de țesătură din care sunt confecționați. Acest lucru poate fi adesea un indiciu al gradului de mobilitate și confort pe care pantalonii îl poate oferi.

Vei dori pantaloni care au un procent ridicat de spandex în componența lor.

Spandexul este o țesătură sintetică care include poliuretan, făcând materialul elastic, ceea ce permite țesăturii să se plieze și să se extindă, revenind cu ușurință la forma inițială. La fel ca în cazul altor țesături, poate fi amestecat cu bumbac sau poliester pentru a face pantalonii mai flexibili și moi.

Verifică preț Colanți yoga crop AICI!

Pantaloni de Yoga largi

Într-o interminabilă varietate de spandex, se pare că mai toți cei care practică Yoga optează pentru pantalonii de Yoga strâmți. Este totuși posibil să practici Yoga și în timp ce porți haine largi.

Varianta largă începe să fie din ce în ce mai apreciată datorită flexibilității, confortului și aspectului oferite. Este perfectă pentru mascarea defectelor și pentru confortul tău din timpul exercițiilor de Yoga.

Pantalonii de Yoga largi nu vor sta lipiți de corp, iar banda de sus poate fi elastică sau cu șnur. Vor coborî până la gleznă și pot avea croieli diferite. Unii au un stil larg de picior, în timp ce alții sunt strânși la glezne sau croiți în stil clopot. Capris-ul, a căror lungime se termină chiar sub genunchi este o altă variantă de pantaloni de Yoga care poate veni într-o croială largă.

Acești pantaloni de yoga au de obicei o cantitate minimă de spandex și o cantitate mai mare de bumbac. Acest lucru permite flexibilitate țesăturii și mișcărilor tale, fără însă ca materialul să se lipească de corp.

Similar cu alte stiluri de pantaloni de yoga, ei vin în multe culori, croieli, modele și amestecuri de țesături, permițându-ți să face alegerea potrivită nevoilor tale.

Verifică preț Pantaloni yoga din bumbac AICI!

Pantaloni de yoga cu bandă lată în talie

Pentru un plus de confort, pantalonii de yoga cu bandă lată sunt ideali pentru persoanele care evită benzile superioare subțiri. Adesea, benzile subțiri se rostogolesc, se răsucesc sau irită pielea. Pantalonii de yoga cu bandă lată elimină aceste probleme oferindu-i taliei tale o opțiune confortabilă, elastică și practică.

În comparație cu pantalonii tradiționali de yoga, cei cu bandă largă în talie au de obicei o dimensiune de 5cm sau mai mult. Această dimensiune a benzii oferă mai mult confort și elimină riscul ca banda să pună presiune asupra pielii.

În plus, oferă suport taliei, iar ajustarea pantalonilor în timpul exercițiilor nu va mai fi o problemă cu acest tip de bandă. Pot, de asemenea, să ofere mai multă acoperire și astfel mai multă încredere în timpul executării posturilor de Yoga.

Pantalonii de Yoga cu talie largă cresc în popularitate și devin chiar o versiune banală. Este posibil să găsești opțiuni specifice în cadrul multor mari producători de îmbrăcăminte activă cum ar fi Athleta, Fabletics și Lululemon. Descrierea acestui tip de pantaloni trebuie să fie menționată în specificațiile produsului.

Verifică preț Colanți Yoga cu talie inaltă și bandă lată AICI!

Pantaloni de yoga din țesături de specialitate

Trebuie remarcat faptul că, atunci când îți alegi hainele de antrenament, ar trebui să te gândești la tipul de țesătură pentru care optezi. Multe femei preferă să aibă un anumit tip de țesătură specială pentru pantalonii de yoga din mai multe motive.

Indiferent dacă te orientezi spre confort sau durabilitate sau pur și simplu dorești un amestec de materiale care știi că-ți plac, acordă o atenție deosebită etichetei materialelor atașată pantalonilor de Yoga!

Există mai multe opțiuni pentru țesături sintetice, incluzând spandex-ul. Unele dintre opțiunile mai durabile includ poliesterul reciclat, care este fabricat din materiale de îmbrăcăminte reciclate.

Această opțiune îți oferă același aspect și confort spre care te orientezi în alegerea pantalonilor tăi de Yoga, însă, în plus, sunt o opțiune ecologică.

Unii pantaloni de Yoga sunt chiar fabricați din bumbac organic. Acest lucru ajută la eliminarea numărului de pesticide și substanțe chimice utilizate pentru creșterea și producerea bumbacului, oferindu-ți un produs mai curat și mai durabil.

Verifică preț Pantaloni yoga din țesături de specialitate AICI!

Tricouri pentru Yoga

Așa cum există o varietate de opțiuni diferite de pantaloni de yoga, există, de asemenea, mai multe tipuri de tricouri pentru Yoga. Mulți dintre pantalonii de Yoga vin la pachet cu bluze asortate. Aceste bluze variază de la un simplu sutien sport până la tricouri decupate.

Multe dintre opțiunile de îmbrăcăminte pentru Yoga vin în materiale elastice și moi. Indiferent de ce vei alege, sutien sport sau tricou asortat, cu oricare dintre ele te vei simți încrezătoare în orice studio de yoga ai intra.

La fel ca în cazul pantalonilor, este important să știi, în funcție de activitatea pe care o vei practica, ce tip de tricou pentru yoga ți s-ar potrivi cel mai bine.

Verifică preț Topuri/tricouri pentru yoga AICI!

Întrebări frecvente

Cu atât de multe opțiuni disponibile, înțelegem că alegerea potrivită a pantalonilor pentru yoga poate fi uneori dificilă. În plus, există întotdeauna șansa să-ți dorești câteva perechi diferite, așadar e bine să fii informată și să ai o vaga idee despre ceea ce ar trebui să ai în vedere când vei dori să-ți achiziționezi astfel de produse.

Pentru a-ți veni în ajutor, am realizat o listă cu cele mai frecvente întrebări legate de diferitele tipuri de pantaloni de yoga pentru femei:

De ce poartă femeile pantaloni de yoga?

Yoga este un stil de viață am putea spune, care implica, printre altele, și exerciții intense de întindere care pot ajuta la întărirea mușchilor, la creșterea flexibilității și la calmarea minții. Purtarea unei ținute restrictive sau mai puțin flexibile poate chiar să te împiedice să efectuezi corect mișcările necesare pentru a executa o sesiune de yoga în mod corespunzător.

Multe femei aleg să poarte pantaloni speciali pentru activitățile de yoga, datorită flexibilității pe care aceștia o oferă. Sunt adesea fabricați din țesături elastice, cum ar fi spandex-ul. Acest lucru oferă flexibilitate în timp ce corpul rămâne totuși complet acoperit.

Păstrează-ți confortul și sporește-ți flexibilitatea din timpul sesiunilor tale de yoga purtând pantaloni de yoga!

Din ce sunt făcuți pantalonii de yoga?

Pantalonii de yoga sunt confecționați dintr-o serie de materiale diferite. Mulți sunt disponibili în amestecuri de mai multe materiale apreciate pentru proprietățile lor independente. Materialele obișnuite găsite în pantalonii de yoga includ bumbacul, spandex-ul și poliesterul.

Bumbacul este folosit pentru a adăuga moliciune, spandex-ul este folosit pentru a adăuga flexibilitate, iar poliesterul este folosit pentru a adăuga durabilitate și elasticitate.

Există, de asemenea, mai mulți pantaloni de yoga de specialitate, confecționați din anumite materiale. Întocmai precum bumbacul organic, materialul reciclat din poliester este o opțiune durabilă și ecologică, este un material frecvent întâlnit în confecționarea pantalonilor de yoga.

Dacă ești în căutarea un anumit amestec de materiale, asigură-te că verifici specificațiile producătorului înainte de a achiziționa noua pereche de pantaloni pentru yoga.

Care sunt calitățile unei perechi de pantaloni de yoga spre care te orientezi?

Înainte de toate este important să știi ce fel de tip de yoga intenționezi să practici. Odată clarificat acest aspect și stabilite propriile nevoi, îți va fi mult mai ușor să identifici calitățile spre care te vei orienta.

Gândește-te, în primul rând, la cât de lungi vei dori să fie pantalonii. Vrei o lungime tradițională, până la glezne? Sau dorești o variantă mai scurtă, care va avea doar câțiva centimetri lungime?

Vei practica yoga în aer liber sau într-o încăpere încălzită? Te simți confortabil cu mai multă piele expusă? În timp ce pantalonii scurți sunt confortabili și foarte ușori, cu siguranță ei nu vor oferi acoperirea pe care o pot oferi pantalonii tradiționali de yoga.

Apoi, gândește-te la croială dorită. În comparație cu performanța, aspectul estetic nu ar trebui să fie decisiv, însă este totuși un detaliu pe care trebuie să-l ai în vedere. Pantalonii de yoga pot fi strânși sau largi.

În cele din urmă, gândește-te la orice caracteristici speciale pe care le dorești. Dacă ai probleme cu benzile pliate în talie, ai putea lua în calcul o pereche de pantaloni pentru yoga cu talie înaltă sau una cu o talie mai groasă.

În plus, dacă ești însărcinată, poate vei dori să căutați pantaloni de yoga pentru maternitate, pentru a asigura un confort continuu pe parcursul evoluției sarcinii.

În cele din urmă, ia în considerare materialul din care sunt fabricați pantalonii. Ai preferințe când vine vorba despre confort? Dacă dorești pantaloni mai moi, îți recomandăm amestecurile de bumbac. Dacă dorești elasticitate, ia în considerare spandex-ul adăugat amestecului de țesături.

Dacă ești preocupată de sustenabilitate, căută pantaloni de yoga din poliester reciclat sau bumbac organic. Există mai multe opțiuni de material textil pentru pantaloni de yoga și multe sunt disponibile în diverse stiluri, modele și culori, care mai de care mai captivante.

Care este diferența dintre pantalonii și colanții pentru yoga?

În primul rând, atât pantalonii cât și colanții pentru yoga pot fi purtați cu același scop. Ambele funcționează la fel de bine, ține pur și simplu de preferința fiecăruia. Un legging yoga este un tip specific de pantaloni yoga. Acesta este stilul de pantaloni de yoga cu piciorul subțire, strâns.

De obicei, colanții pentru yoga vor acoperi talia și se vor extinde până la gleznă.

Sunt fabricați, de obicei dintr-un amestec de materiale care include poliester, spandex și bumbac. Pe de altă parte, pantalonii de yoga întruchipează toate tipurile de îmbrăcăminte pentru yoga.

În timp ce orice pereche de colanți poate fi considerată un tip de pantaloni pentru yoga, nu orice pereche de pantaloni de yoga poate fi luată drept colanți. Pantalonii de yoga pot avea croieli largi, scurte sau capris.

Care sunt cei mai buni pantaloni de yoga pentru femei?

Din nou, găsirea celor mai buni pantaloni de yoga ține direct de preferințele fiecăreia. Ceea ce funcționează excelent pentru o femeie poate să nu funcționeze bine pentru alta, așadar nu există răspunsuri corecte sau greșite la această întrebare.

Dacă ești în căutarea unor pantaloni flexibili, indiferent de mișcare, poate vei dori să iei în calcul un model strâns, care include o cantitate considerabilă de spandex în amestecul material.

Dacă practici yoga în confortul propriei case, îți recomandăm să iei în considerare o pereche de pantaloni pentru yoga mai largi, adesea realizați din amestecuri de bumbac, perfecți pentru exercițiile de acasă.

Verifică preț Colanți yoga pentru femei AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tipuri de rucsacuri

24 tipuri de rucsacuri

Diferite tipuri de rucsacuri, în funcție de formă, dimensiuni și alte specificații, sunt concepute pentru practic orice scop în care vă puteți gândi să le

Citește mai mult »
Peruci Pixie

27 tipuri de peruci Pixie

Explorați numeroasele tipuri de stiluri de peruci pixie disponibile pentru femei. Puteți găsi diferite tunsori și stiluri versatile, din păr uman sau sintetic, precum și

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care