Este încă în regulă să porți pantaloni de yoga/colanți pe stradă? 4 perspective diferite

Pantaloni de yoga/colanți pe stradă

Aruncați o privire asupra modului în care moda se schimbă în timp și asupra modului în care un tip de îmbrăcăminte care a fost purtat odată exclusiv pentru un anumit tip de activitate poate fi acum purtat oriunde.

Astăzi, este probabil să vedeți mai multe femei care poartă pantaloni de yoga/colanți pe stradă, în afara sălii de sport. Pantalonii de yoga au devenit la fel de omniprezenti ca blugii. Probabil că aveți mai multe perechi într-un sertar chiar acum.

Pantalonii de yoga au părăsit sala de sport și acum stau la coadă la Starbucks, fac cumpărături la magazinul alimentar, ies cu prietenii și se plimbă peste tot unde sunt oameni.

Dar este indicat să porți pantaloni de yoga peste tot? Ești la modă și în stil … sau ești puțin leneșă? Ce spui cu adevărat despre stilul tău când îți pui pe tine pantalonii de yoga fără să ai intenția de a te îndrepta spre sala de sport?

Verifică preț Colanți/Pantaloni de yoga pentru femei AICI! 

Pantaloni de yoga/colanți pe stradă în diferite zone ale lumii

Dacă adopți stilul american, atunci da, este în regulă să purtați pantaloni de yoga peste tot. La urma urmei, cam toată lumea o face. Puteți vedea pantaloni de yoga absolut peste tot, chiar și în școli sau la slujbele religioase conservatoare ale bisericii.

Dar pe străzile Parisului, considerată dintotdeauna capitala mondială a modei, nu veți vedea deloc pantaloni de yoga.

În Franța, să ieși în public cu haine de antrenament nu este considerat adecvat și cu siguranță nu este elegant și la modă. De fapt, pantalonii de yoga nu sunt purtați în public nicăieri în Europa. Este considerat oarecum obscen să porți haine sportive în public ca să te ocupi de sarcini obișnuite în Europa.

Dacă purtați pantaloni de yoga în Paris în afara sălii de sport, de exemplu, atunci sunteți considerate a nu fi îmbrăcate cu adevărat.

Cu toate acestea, tendințele modei diferă întotdeauna în funcție de țară, iar America a avut întotdeauna un mod de a-și stabili propriile tendințe în modă. Multe femei poartă pantaloni de yoga toată ziua și veți vedea o mulțime de vedete și experte în modă care îi poartă.

Sunt comozi, ușor de purtat și sunt minunați pentru a face comisioane, a scoate câinele la plimbare sau pentru a lua un prânz casual cu un prieten. Chiar și designerii de înaltă clasă au propriile creații de pantaloni de yoga și îmbrăcăminte sportivă.

Și când este vorba despre modă, este greu să argumentezi că pantalonii de yoga nu sunt o alegere bună în ceea ce privește moda.

Articolele vestimentare sportive sunt peste tot la modă acum. Este șic să fii îmbrăcat în îmbrăcăminte sport și este foarte ușor să găsești aceste articole. Îmbrăcămintea sport este disponibilă într-o mare varietate de culori și modele.

Este făcută pentru a fi comodă și pentru a-ți pune în evidență corpul. Pantalonii de yoga sunt o alegere excelentă, deoarece vă vor face să arătați grozav.

Aceștia sunt concepuți pentru a vă îmbrăca, fără a nu vi se potrivi perfect, probleme pe care le puteți întâlni când purtați alte tipuri de pantaloni, se potrivesc bine pe corp și vă scot în evidență formele.

Este ușor să purtați pantaloni de yoga cu orice. Ei arată grozav cu tricouri, bluze, jachete, orice vrei să porți. Când acești pantaloni arată atât de bine și pot face atât de multe, de ce să nu-i porți oriunde mergi?

Verifică preț Colanți/Pantaloni de yoga pentru femei AICI!

A fi în afara modei

Unii vor argumenta strict împotriva purtării pantalonilor de yoga atunci când ieșiți să faceți diferite lucruri. Pantalonii de yoga sunt în mod clar foarte casual. Cu siguranță vă simțiți confortabil când îi purtați.

Există însă multe situații în care nu vrei să arăți prea casual. Există unele cazuri în care poți chiar să îi insulți pe alții când îi porți, punându-ți confortul tău pe primul loc. Gândește-te: ai vrea ca cineva să poarte pantaloni de yoga la nunta ta?

Deci, există cu siguranță unele situații în care pantalonii de yoga nu sunt de purtat în niciun caz. Înainte de a purta pantaloni de yoga peste tot, asigurați-vă că „peste tot” nu include aceste situații.

Dacă vă aflați în orice fel de situație profesională, veți arăta îmbrăcat total nepotrivit și neprofesionist dacă purtați pantaloni de yoga.

Există tot felul de ocazii în care nu ar trebui să porți pantaloni de yoga. Dacă nu faci ceva specific sportiv, nu purta pantaloni de yoga la o întâlnire. Nu doriți să arătați ca și cum nu vă pasă, pentru că acesta este mesajul pe care s-ar putea să-l transmiteți purtându-i în respectiva situație.

Cu siguranță nu doriți să purtați acești pantaloni la o ieșire în oraș seara cu fetele sau la o petrecere. Din nou, nu vrei să arăți de parcă nu ți-ar păsa deloc de stilul tău. Pantalonii de yoga sunt puțin prea confortabili în unele situații. La urma urmei, vrei să arăți ca și cum te-ai fi străduit puțin să arați grozav în situația dată.

Stilul corect este să porți haine adecvate. Este foarte important să știi când este cazul să porți pantaloni de yoga și când nu. Pentru a fi cu adevărat în pas cu moda, trebuie să știi când și ce să porți. Începeți să învățați când să purtați pantaloni de yoga (și când să nu-i purtați) și veți fi în curând o expertă în modă, pe care alții o pot invidia.

Verifică preț Colanți/Pantaloni de yoga pentru femei AICI!

Cum să porți pantalonii de yoga/colanții

Dacă ai de gând să o faci, asigură-te că o faci corect. Pantalonii de yoga sunt populari pentru că se pare că îi poți îmbrăca rapid și pleca … dar nu este chiar așa. Asigurați-vă că purtați corect pantalonii de yoga pentru a fi sigură că sunteți încă în stil atunci când îi purtați.

Mai întâi, asigurați-vă că pantalonii dumneavoastră de yoga se potrivesc corespunzător pe corpul dvs.. Nu vrei ca pantalonii tăi de yoga să fie prea strâmți. Ar trebui să fie purtați la înălțimea șoldului sau mai sus, dar nu mai jos.

Esența pantalonilor de yoga este că sunt comozi și se mișcă împreună cu tine, așa că asigură-te că ai tăi fac asta. Ar trebui să puteți purta pantalonii de yoga pentru a face orice, fără a fi nevoie să îi ajustați. Dacă trebuie să-i ajustezi pe ai tăi, înseamnă ca este ceva în neregulă cu mărimea potrivită pentru corpul tău.

Cumpărați pantaloni de yoga din materiale ușoare, dar groase. În niciun caz nu vrei ca pantalonii tăi de yoga să fie transparenți sau să se vadă ceva prin ei. De asemenea, fii atentă la lenjeria ta intimă. Nimeni nu ar trebui să vadă culoarea sau liniile lenjeriei atunci când sunteți îmbrăcată cu pantalonii de yoga.

Accesorizează-ți corect pantalonii de yoga. Ar trebui să îi asortați cu teniși, balerini sau sandale simple în majoritatea cazurilor. Toată îmbracămintea pe care o porți trebuie sa fie în același stil. Pantalonii de yoga pot fi potriviți pentru stilul sport sau pot fi casual, dar ei nu pot fi eleganți sau potriviți pentru mediul profesional.

Îmbracă-te pentru pantaloni, mai degrabă decât să încerci să faci pantalonii să funcționeze în funcție de modul în care ești îmbrăcat.

Verifică preț Pantaloni de yoga pentru femei AICI!

Revizuirea tendințelor modei

Toată lumea poartă pantaloni de yoga în zilele noastre, așa că da, poți să îi porți (aproape) peste tot, dacă vrei. Accesorizați-i corect, asigurați-vă că sunt mărimea potrivită pentru corpul dumneavoastră și cu siguranță puteți face acest stil să arate bine.

Și pentru oricine se opune, amintiți-le că îmbrăcămintea sport a preluat moda obișnuită cu destul timp în urmă.

Știi ce este un tricou polo. Ei bine, la începutul anilor 1900, tricoul polo era cunoscut sub numele de „tricou de tenis”, deoarece era purtat doar pe terenul de tenis de către jucătorii de tenis. Astăzi, poți purta destul de mult un tricou polo oricând, oriunde vrei.

Pantalonii de yoga sunt cu siguranță pregătiți să facă același tip de salt în prima linie a modei. Așadar, dacă începi să porți pantalonii tăi de yoga  peste tot acum, poate ești chiar înaintea modei.

Verifică preț Colanți/Pantaloni de yoga pentru femei AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

tipuri de eșarfe

15 tipuri de eșarfe

O eșarfă este o simplă bucată de țesătură care este înfășurată în jurul gâtului sau umerilor și, uneori, este purtată pe cap. O eșarfă este

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care