24 tipuri de pantaloni scurți Chino

Descoperă toate cele 24 de tipuri de pantaloni scurți Chino și alege-i pe cei mai potriviți stilului vestimentar personal!

Explorați numeroasele tipuri de pantaloni scurți chino disponibili pentru bărbați și femei. Puteți găsi țesături versatile, tăieturi, stiluri și culori care să se potrivească oricărui cod vestimentar sau situație.

A purta pantaloni scurți în loc de pantaloni poate funcționa pentru o varietate de situații active și casual. Pantalonii scurți eleganți din in sau bumbac oferă multe opțiuni pentru ținute atunci când aveți nevoie de libertate de mișcare sau pur și simplu vi se pare prea cald pentru a purta pantaloni sau o rochie.

Această opțiune de purtare a pantalonilor scurți oferă o gamă de cusături, stiluri de buzunare, pliuri, cute și înfrumusețări pentru a decora partea din față sau din spate a pantalonilor scurți. Numeroase modele oferă o pereche de pantaloni scurți pentru fiecare tip de ocazie, precum și o potrivire adecvată și confortabilă pentru stilul tuturor.

Deoarece vin, de asemenea, cu  materiale care nu se șifonează, pe care le puteți purta chiar din uscător, fără călcare, acestea îi fac să fie o opțiune de acces mai convenabilă decât pantalonii scurți de in. Această alegere la modă oferă confortul blugilor din denim, cu eleganța unei rochii-pantalon.

Conținut:

Pantalonii scurți Chino, cu model ieșit în relief

Termenul de pantaloni scurți chino se referă la o pereche de pantaloni scurți din bumbac, ușori, fabricați inițial în China. O variantă a pantalonilor militari pentru armata SUA, acești pantaloni scurți variază în lungime și vin acum în numeroase modele și culori.

Acești pantaloni scurți pot combina o altă țesătură cu bumbacul pentru a crea modele în țesătură. Acești  pantaloni scurți casual oferă o alternativă de purtare a pantalonilor chino, când vremea e  caldă , fiind un tip de pantaloni purtat atât de bărbați, cât și de femei.

Pantalonii scurți Chino

Atât îmbrăcămintea pentru bărbați, cât și cea pentru femei oferă opțiuni de pantaloni scurți în stil chino. Ambele sexe poartă pantaloni scurți mai lungi, pantaloni scurți de surf, pantaloni scurți din denim, pantaloni kaki, pantaloni scurți cargo, pantaloni scurți largi, pantaloni scurți de sport și pantaloni scurți croiți .

Îmbrăcămintea pentru bărbați oferă pantaloni scurți de înot și șorturi de înot. Îmbrăcămintea pentru femei oferă pantaloni foarte scurți și pantaloni chino.

Pantaloni scurți în stil Chino

Pantalonii scurți pentru bărbați din modelul Chino au mai puține lungimi decât pantalonii scurți pentru femei. Opțiunile pentru bărbați includ chiar pantaloni care se opresc sub genunchi, cum ar fi cei de surf, chiar deasupra genunchiului, până la coapsă sau chiar sub ea sau lungimea tipică pentru pantalonii scurți de tenis.

Lungimile pantalonilor scurți pentru femei includ pantaloni foarte scurți care se opresc chiar sub fese și uneori sunt numiți chiloței,  care urcă la înălțimea coapsei, deasupra genunchiului, chiar sub genunchi, și lungimea Capri care atinge aproximativ pulpa.

Culorile pantalonilor scurți stil Chino

Puteți găsi în continuare culorile neutre cu care au început chino-urile, cum ar fi verde măslin, kaki, crem, alb și negru. Le puteți găsi, de asemenea, într-o gamă de nuanțe curcubeu, inclusiv culori îndrăznețe, cum ar fi nuanțe de  portocaliu strălucitor, albastru electric și galben însorit, culori neon, imprimeuri și culori primare.

Există câteva culori obligatorii. Achiziționați-vă câte o pereche de pantaloni scurți chino bleumarin, roșu, alb, kaki și roz. Pantalonii scurți de culoare albastru închis se poartă ușor. Aceștia oferă o opțiune versatilă pentru seară  funcționând ca negrul, și se pot asorta cu un top de aproape orice culoare.

O pereche de pantaloni scurți chino roșii vă permit să construiți un look nautic sau o ținută de vacanță, asortând-o cu un top alb sau cu dungi.

Pantalonii scurți albi oferă un aspect clar, curat, care merge bine ori monocromatic cu un top cambrat din mătase sau in, sau într-o culoare contrastantă. Pantalonii scurți chino albi conferă un aer sofisticat look-ului tău. O altă opțiune sofisticată, pantalonii scurți tradiționali kaki, se potrivesc bine cu o cămașă- rochie albă, cu mâneci scurte.

De asemenea, îl puteți asorta cu  topuri în nuanțe de maro sau bej, culori care vă duc cu gândul la deșert.

Puteți spune roz-somon pentru băieți, dar pantalonii scurți chino roz arată minunat pe plajă. Alegeți mai degrabă un roz piersică decât un roz neon. Acești pantaloni  merg bine cu un top bleumarin sau alb.

Stiluri ale pantalonilor scurți Chino pentru bărbați

La fel ca pantalonii, băieții au purtat pantaloni scurți chino înaintea femeilor. Majoritatea stilurilor masculine, sunt adaptate de designeri și pentru femei. Cele câteva opțiuni disponibile exclusiv pentru garderoba unui bărbat includ pantaloni scurți chino pentru înot.

Pantalonii scurți chino clasici

Termenul de pantaloni scurți clasici chino se referă la o croială a pantalonilor  scurți care se așeaza lejer printre picioare și se potrivesc natural pe talie. Stilul presupune  două buzunare frontale adânci unghiulare, precum și un buzunar pentru monede la șold , și două buzunare cu nasturi, pe partea din spate a modelului.

Croiala clasică are o cusătură de 9,5 inci, care are ca rezultat o lungime care se oprește chiar deasupra genunchiului la bărbații cu înălțime și construcție medie.

Tech chino

Termenul Tech chino se referă la o pereche de pantaloni scurți care  sunt impermeabili.

Chino de grosime medie

Termenul pantaloni scurți chino de grosime medie se referă la o grosime a țesăturii care se încadrează între țesătura chino tipică și pantalonii kaki tradiționali. Acest lucru este potrivit pentru primăvară, când dimineața poate începe ca fiind răcoare , dar temperaturile cresc până la amiază.

Chino ajustabili

Termenul de pantaloni scurți chino ajustabili se referă la o croială relaxată, dar nu largă, care nu prezintă conicitate sau evazare, pe măsură ce piciorul se apropie de genunchi sau gleznă.

Pantaloni scurți chino croiți

Termenul de pantaloni scurți chino croiți se referă la pantalonii scurți eleganți, cu detalii la talie și pliuri.

Pantaloni scurți jamaicani

Termenul pantaloni scurți chino jamaicani se referă la o lungime a pantalonului care se încadrează între linia genunchiului și cea a  șlițului.

Pantalonii scurți chino Bermuda

Termenul Bermuda se referă la pantaloni scurți eleganți sau casual  care cad la un centimetru deasupra genunchiului. În mod obișnuit, cu tiv manșetă, acești pantaloni scurți semi-casual oferă o opțiune care se încadrează între lejer și elegant ,pentru evenimente precum un grătar sau o petrecere unde se vizionează fotbal.

Pantalonii scurți până la genunchi

Termenul pantaloni scurți chino până la genunchi se referă la lungimea țesăturii .

Pantaloni scurți Toreador

Termenul pantaloni scurți chino Toreador se referă la o lungime a țesăturii care se termină între genunchi și gleznă. Există o mulțime de variații pentru acești pantaloni scurți largi, care oferă o opțiune excelentă în zilele foarte calde, în situații în care modestia primează.

Pantaloni scurți pentru plimbare

Termenul pantaloni scurți pentru plimbare se referă la pantalonii scurți tradiționali clasici până la genunchi, care folosesc țesătura din bumbac și se închid fermoar în față.

Pantaloni scurți Cargo

Termenul pantaloni chino Cargo sau pantaloni scurți de luptă se referă la pantaloniI scurți largicare sunt dotați cu multe buzunare de depozitare.

Pantaloni scurți de înot

Termenul de pantaloni scurți de înot combină țesătura din bumbac chino cu designul șortului de înot. De obicei, au o căptușeală care permite uscarea rapidă.

Boxerii

Termenul pantaloni scurți boxer chino folosește țesătura chino și designul pantalonilor scurți în care concurează pugiliștii. Aceștia includ mai degrabă o centură elastică decât un fermoar frontal. Pantalonii scurți de boxer care se mulează pe corp sau cei numiți

Huggers se referă la slipii- boxer care combină designul lenjeriei de corp pentru bărbați ,cu boxerii.

Pantalonii scurți de surfing

Termenul pantaloni scurți de surf se referă la pantalonii scurți din bumbac asemănător șorturilor de înot, dar cu șnur în talie și fără căptușeală interioară plus o lungime mai mare decât a șorturilor de înot.

Pantaloni scurți Knee Hugger

Acest termen  se referă la pantalonii scurți până la genunchi ,cu tiv pe care îl puteți regla cu un șnur.

Stiluri de pantaloni scurți chino pentru femei

Îmbrăcămintea pentru femei oferă multe modele care nu sunt disponibile pentru băieți, dar pot purta toate aceleași stiluri ca băieții, cu excepția  pantalonilor de surfing  care nu sunt concepuți ca îmbrăcăminte pentru femei.

Acestea includ modele menite să flateze lungimea și suplețea picioarelor femeilor, precum și modele care combină designul unei fuste cu pantaloni scurți.

Pantaloni scurți  Booty

Termenul de  pantaloni scurți chino Booty se referă la un model care variază de la scurt la foarte scurt atât în lungime cât și la modul în care urcă pe coapsă. Aceștia se mulează foarte bine și seamănă cu pantalonii de boxeri pentru bărbați, iar femeile le poartă adesea sub fuste scurte ca o măsură de siguranță.

Pantaloni scurți Boy

Termenul de pantaloni scurți chino Boy se referă la modelul de pantaloni scurți puțin mai lungi decât pantalonii scurți Booty. De asemenea, se mulează foarte bine.

Pantaloni scurți Boyfriend

Termenul pantaloni scurți chino Boyfriend se referă la un model de pantaloni scurți comozi, relaxați, mai largi. Designul este menit să arate de parcă femeia ar fi împrumutat îmbrăcămintea iubitului ei.

Lungimea Capri

Termenul de pantaloni scurți chino de lungime Capri, sau capris, se referă la lungimea unui pantalon scurt care cade cu trei până la cinci centimetri sub genunchi.

Pantaloni scurți trei sferturi

Termenul pantaloni scurți chino trei sferturi se referă la un design care folosește țesătura chino,  și a cărui lungime este aproximativ cu  doi centimetri peste genunchi. În mod obișnuit lungimea lor se oprește la mușchiul gambei în timp ce  modelul Capri îl acoperă

PantaloniI scurți tăiați

Termenul pantaloni scurți chino tăiați utilizează țesătura din bumbac sau țesătura texturată din bumbac numită chino, dar par a fi blugi din denim colorat, cu lungimea tăiată. Marginile tivului arată astfel încât par tăiați acasă, ca atunci când cineva a tăiat partea inferioară a piciorului unei perechi de blugi albaștri uzați chiar deasupra genunchiului sau mai sus.

Skorts

Termenul chino Skorts se referă la pantaloni scurți din țesătură chino , acoperiți cu o fustă  atașată.

 Pantaloni scurți suprapuși

Termenul de pantaloni scurți chino petrecuți se referă la o pereche de pantaloni scurți cu aspect suprapus. Acest look se poate realiza folosind o piesă de țesătură suplimentară sau un design de Skorts.

Pantaloni chino Slim Fit

Termenul de pantaloni scurți chino Slim Fit  se referă la o croială a pantalonilor  scurți care se mulează pe picior pentru a se potrivi corpului. Aceștia sunt realizați din țesături chino tradiționale, deși fără a se întinde ca Lycra utilizată în realizarea pantalonilor Booty sau pantalonilor scurți masculini..

De unde să cumpărați pantaloni scurți chino

Magazinele de specialitate vând acești pantaloni scurți în stil chino, produși de diferite branduri. De asemenea, puteți găsi diverse tipuri de pantaloni scurți chino în anumite magazine online de fashion.

Potrivește pantalonii scurți chino cu stilul tău vestimentar

Găsirea perechii perfecte de pantaloni scurți chino pe care să o purtați înseamnă mult mai mult decât  o simplă pereche. Trebuie să găsiți pantalonii scurți potriviți pentru corpul dumneavoastră și pentru  forma corpului.

Trebuie să decideți ce pantaloni scurți sunt cei mai măgulitori pentru forma corpului. Aceasta înseamnă luarea în considerare a întregului corp nu doar de la talie în jos. O formă pară trebuie să poarte un model de pantaloni scurți și o culoare diferită  decât o persoană cu o construcție atletică.

O formă de pară ar trebui să aleagă pantaloni chino potriviți, deoarece aceștia vor alungi aparent talia și picioarele. Oferă o talie fixă care se potrivește bine cu o cămașă cu mânecă scurtă. Accesorizați  cu o centură țesută potrivită pentru un aspect personalizat.

Cei cu picioare mai groase pot alege pantaloni scurți chino până la genunchi sau mai lungi pentru a masca cea mai groasă parte a piciorului, de obicei șoldurile și coapsele. Alegeți culori închise în partea de jos deoarece aceastea distrag atenția iar în partea de sus.

Puneți un top de culoare mai deschisă. Ochii oamenilor sunt întotdeauna atrași spre culori deschise sau strălucitoare, așa că asortați  pantaloni scurți bleumarin sau negru cu un top alb, galben sau crem pentru un efect de subțiere.

Cei cu o construcție atletică pot alege modele mai scurte. Aceștia pot opta pentru o croială ajustată, mulată sau foarte scurtă. Construcția lor musculară le permite să poarte cu succes pantaloni scurți cu Lycra care se mulează pe corp.

În timp ce indivizii mai înalți pot purta în esență orice lungime de pantaloni scurți, persoanele mai scunde ar trebui să aleagă croieli mai scurte, rezultând  o lungime care cade cu cel puțin doi centimetri deasupra genunchiului.O lungime a pantalonilor scurți până la  jumătatea coapsei funcționează bine.

Alegeți-vă cu atenție și înălțimea taliei. Zona de la picioare până la talie determină modul în care pantalonii tăi se vor potrivi peste fese și coapse. Lungimea standard este de 11 inci, ceea ce poate duce la o așezare mai largă în zona stomacului,pentru cei cu un trunchi mai scurt. Ideală este o înălțime  de 9 ″ și o croială de 28 ″.

Întrebări frecvente despre tipuri de pantaloni scurți chino

Pantalonii scurți în stil chino oferă o gamă largă de opțiuni. Este dificil să găsești o pereche preferată, deoarece atât de multe opțiuni se pot califica drept perechea potrivită. Acest FAQ adună cele mai populare întrebări adresate despre acești pantaloni scurți ușori și la modă pentru bărbați și femei.

Este chino un cuvânt de argou?

Termenul chino se referă la o versiune scurtată a sintagmei pantalon chinezesc sau pantaloni scurți chinezești. Pantalonii au fost inițial fabricați în China, dar porecla provine din folosirea lor de către clasa de jos  din Mexic.

Ce să îmbraci cu pantaloni scurți chino?

Pantalonii scurți chino oferă alegeri de modă flexibile. Atât femeile, cât și bărbații pot purta acești pantaloni scurți cu cămăși în stil polo, tricouri și cămăși cu mâneci scurte cu nasturi. Bărbații ar putea asocia, de asemenea, acești pantaloni scurți cu un tricou, în timp ce femeile ar putea asorta acești pantaloni scurți cu un tricou, pulover de vară sau un top la modă.

Ambele sexe pot purta flip-flops sau adidași cu acești pantaloni scurți. Bărbații ar putea purta, opțional, pantofi pentru navigat, teniși, Dockers sau mocasini obișnuiți cu pantaloni scurți chino. Femeile ar putea purta acești pantaloni scurți cu încălțăminte joasă pentru un aspect elegant , adidași sau teniși.

Cum ar trebui să se potrivească pantalonii scurți chino?

Acest lucru depinde de croiala pantalonilor chino. Acești pantaloni scurți se așează de obicei lejer în zona șlițului, în zona șoldului și a coapsei. Se îngustează în timp ce se apropie de genunchi. Excepțiile includ pantalonii foarte scurți chino, slim fit, largi și scurți tip cargo.

Cum se numesc pantalonii scurți pentru femei până la genunchi?

Există câteva stiluri de pantaloni scurți pentru femei până la genunchi. Printre opțiunile de chino,sunt incluse pantalonii scurți de plimbare , pantalonii foarte  scurți, capri, gauchos și câteva modele de fustă-pantalon ( skorts)

Cum se numesc pantaloni scurți care arată ca fustele?

Un skort combină cele mai bune caracteristici ale pantalonilor scurți și ale unei fuste. Designerul coase porțiunea de fustă peste pantalonii scurți.

Acest lucru conferă skortului confortul pantalonilor scurți și oferă un plus de siguranță, deoarece indiferent de modul în care stă femeia, pantalonii scurți acoperă zona șlițului. Din perspectiva altei persoane, femeia poartă o fustă.

Ce lungime ar trebui să aibă pantalonii scurți pentru bărbați?

Bărbații au multe lungimi  din care să aleagă. Lungimile tipice includ chiar deasupra genunchiului, doi centimetri deasupra genunchiului și patru centimetri deasupra genunchiului, o lungime comună în tenis. Numeric, opțiunile obișnuite includ lungimi de cusătură de 7, 9,5, 10, 11 sau 12 inci.

Băieții pot purta pantaloni scurți deasupra genunchiului?

Bărbații pot purta cu siguranță pantaloni scurți care se așează deasupra genunchiului. Asigurați-vă că aveți picioare frumoase. În Europa, mai ales în vestul Europei, pantalonii scurți deasupra genunchiului se dovedesc a fi purtați mai frecvent.

Evitați pantalonii foarte scurte, deoarece există un motiv pentru care se râde de ei, în filme. Majoritatea bărbaților nu au structura adecvată pentru a purta acești  pantaloni scurți. Pantalonii scurți care se opresc de două până la patru centimetri deasupra genunchiului, dar acoperă coapsele, pot oferi o opțiune de vreme caldă, care arată bine.

De ce fetele și femeile poartă pantaloni foarte scurți?

Femeile cu picioare lungi și subțiri pot alege să poarte pantaloni foarte scurți pentru a-și prezenta această caracteristică a construcției corpului lor.

Să porți  pantaloni scurți este un păcat?

Doar dacă accesorizezi incorect. Asortează-ți cămașa sau bluza cu șosetele, dacă porți cu ținuta ta. Asigură-te că pantalonii tăi scurți sunt într-o culoare complementară cu topul tău. Asta înseamnă o cămașă albă cu pantaloni scurți de orice culoare sau culori complementare precum albastru deschis pe partea de sus cu pantaloni scurți bleumarin.

Atâta timp cât partea de sus și partea de jos sunt din aceeași familie de culori, le puteți purta în siguranță împreună. Accesorizează ușor look-ul cu un lanț simplu potrivit  fiecărui gen. Femeile ar trebui să poarte o geantă tip poștaș sau un clutch, cu un outfit care include pantaloni scurți chino.

Ce porți cu pantaloni scurți chino lungi?

Bărbații pot purta o cămașă hawaiană sau altă cămașă casual cu mâneci scurte, cu pantaloni scurți chino lungi. O femeie ar putea potrivi  acești pantaloni scurți cu un top crop sau un pulover de vară.

Pantalonii scurți sunt în tendințe?

Pantaloni scurți chino rămân în stil, deoarece oferă un aspect clasic. Primăvara și vara este întotdeauna vreme caldă sau caniculă, făcând din pantalonii scurți o necesitate.

Cum se numesc acei pantaloni scurți strâmți?

Pantaloni scurți chino mulați care urcă pe înălțimea șoldului se numesc hotpants. Pantalonii scurți chino și slim fit se mulează strâns pe coapsă și chiar sub ea, dar nu sunt atât de mulați ca cei numiți hotpants.

Pot fi confecționați pantalonii scurți chino din in?

Pantalonii scurți chino au fost inițial confecționați din bumbac. În ultimele decenii, designerii au adăugat Lycra sau alte țesături pentru a crea un amestec texturat. Amestecul include de obicei cinci la sută sau mai puțin din țesătura elastică.

Sunt pantalonii scurți kaki la fel ca pantalonii scurți chino?

Puteți achiziționa pantaloni scurți chino de culoare kaki, dar kaki se referă și la un model de pantaloni și pantaloni scurți. Stilul kaki de pantaloni și pantaloni scurți folosește un material mai gros decât cei chino, deși tăietura pantalonilor rămâne similară.

Ce reprezintă tie dye?

Tie dye  se referă la o tehnică de vopsire și colorare a îmbrăcămintei care dispersează vopseaua de textile în benzi de culoare. Această tehnică a vopsirii creează variații în nuanțe și umbre, în culoarea hainelor.

Aceste tehnici de colorare au devenit populare în anii 1960 și au urcat  în popularitate până în anii 1970. Alte tehnici de vopsire includ spălarea vintage, care are ca rezultat o colorare estompată a țesăturii și prespălarea, care are ca rezultat zone decolorate clar, pe pantalonii scurți.

 

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care