Cele mai bune 50 mărci de costume pentru bărbați

Barbat poarta Unul dintre aceste costume pentru barbati

Găsiți costumul pentru bărbați de care aveți nevoie, în culoarea și mărimea dorite, la acești 50 de creatori de modă de top și case de design, care oferă costume pentru bărbați de înaltă calitate. Citiți întrebările frecvente pentru a afla cum să alegeți cel mai bun costum pentru tipul dumneavoastră de corp.

Când vine vorba de îmbrăcăminte pentru bărbați, nimic nu este mai impresionant decât costumul. Deși a variat ușor de-a lungul timpului, costumul a rămas vârful stilului timp de secole. Astăzi, acesta continuă să le ofere domnilor din întreaga lume un sentiment de rafinament pe care alte articole de îmbrăcăminte nu îl pot oferi.

Bineînțeles, nu toate costumele sunt create la fel, iar pentru a cumpăra unul care vă va sta foarte bine este nevoie de cunoștințe despre formă, croială și material. Din fericire, suntem aici pentru a vă ajuta cu o fișă utilă. Așadar, dacă sunteți în căutarea unui costum bărbătesc care să vă vină perfect, nu căutați mai departe de aceste mărci de costume pentru bărbați.

Verifică preț Costume bărbați – diferite modele AICI!

Boglioli

Regii costumului de vară, casa italiană de design Boglioli croiește costume ușoare cu jachete din țesături precum amestec de mătase și lână și catifea. Folosind vopsele de firmă, aceștia creează costume pentru tipul bărbatului sofisticat. Costumele lor reprezintă o alegere ideală pentru o nuntă de vară.

Verifică preț Costume bărbați – diferite modele AICI!

Bottega Veneta

Această venerabilă casă de design italian produce costume care rezistă la testul timpului, folosind materiale de cea mai bună calitate. Bastioanele designului clasic infuzează, de asemenea, culori strălucitoare în costume.

Verifică preț Costume bărbați -branduri de lux AICI!

Brioni

Alegeți dintre costumele gata de purtare sau cele personalizate pentru cea mai bună opțiune în materie de costume de lux pentru bărbați. Din 1945, această casă de design italian a contribuit la bărbatul bine îmbrăcat, atât în lumea reală, cât și în cea fictivă.

Celebrul mafiot și creator de modă John Gotti Sr. purta un costum Brioni, la fel ca și personajul fictiv James Bond, 007, interpretat de actorii Daniel Craig și Pierce Brosnan. La birou sau în oraș, look-ul Brioni se potrivește bărbatului exigent.

Verifică preț Costume bărbați – diferite modele AICI!

Brooks Brothers

Firma Brooks Brothers a designerului american a creat costume pentru 40 dintre cei 45 de președinți ai țării. Bastion al modei americane, casa de modă a îmbrăcat, de asemenea, personajul Kermit the Frog și distribuția din „Mad Men”.

Această marcă nu este doar un profesionist experimentat în materie de costume, ci și cel mai vechi retailer de îmbrăcăminte din SUA. Experți în costume bărbătești, brandul a fost, de asemenea, prima casă de modă care a introdus bărbaților americani, costumele ready-to-wear.

Verifică preț Îmbrăcăminte bărbați Brooks Brothers AICI!

Burberry

Venerabila casă de modă Burberry, înființată în 1856, a adăugat costumele la linia sa de modă abia după 100 de ani de la înființare. Costumele lor încorporează croieli moderne, modele de lux, siluete clasice și, ocazional, modelul în carouri, caracteristic Burberry.

Asortate cu clasicul său trench coat, aceste costume reprezintă întotdeauna o alegere ideală pentru un gentleman.

Verifică preț Îmbrăcăminte bărbați Burberry AICI!

Dolce & Gabbana

Înființată abia la mijlocul anilor 1980, această casă de design italian și-a făcut rapid un public datorită dedicării celor doi designeri ai săi pentru materiale și croială de cea mai bună calitate.

Costumele sale prezintă accente de lux, cum ar fi mătasea brodată sau imprimeul jacquard. Haute couture-ul acestei case oferă un look mult mai edgier decât Brioni sau Burberry.

Verifică preț Costume de lux pentru bărbați AICI!

Dries Van Noten

Deși probabil că nu asociați Belgia cu vârful modei, designerul său nativ, Dries Van Noten, combină avangarda și tradiția pentru a crea costume impecabile, așa cum face familia sa de trei generații.

Designerul combină țesăturile de lux, cum ar fi tweed-ul și mătasea, cu culoarea și modelul pentru a crea costume bărbătești unicat. Alegeți un Van Noten atunci când aveți nevoie de un costum de afaceri pentru întâlniri importante.

Verifică preț Costume bărbați – diferite modele AICI!

Givenchy

Acest designer francez oferă una dintre bazele eleganței franceze. Pentru bărbatul care vrea să arate ca un bărbat născut la conac, un costum Givenchy este de rigoare. Direct de la Paris pentru dumneavoastră, Givenchy concepe look-uri sofisticate, cu o croială impecabilă.

Costumele sale se înclină spre avangardă într-o zi și spre tradiție în ziua următoare. Când aveți nevoie de un costum gri cărbune sau de un smoching cu imprimeu kitsch, cumpărați creațiile acestui designer.

Verifică preț Costume bărbați – diferite modele AICI!

Gucci

Regele poșetelor pentru femei creează și costume fabuloase pentru bărbați. Costumul Gucci combină culori vibrante cu broderii și imprimeuri jacquard cu borduri îndrăznețe. Această casă de design conduce în vânzările de mărci italiene cu extravaganța sa eclectică în alegeri, de la tradițional la sălbatic.

Verifică preț Îmbrăcăminte bărbați Gucci AICI!

Jil Sander

Adesea descrisă ca fiind minimalistă și lipsită de sens, casa de design germană, fondată la sfârșitul anilor 1960, oferă linii netede, elegante și curate. Folosind culori clasice în culori solide, puteți găsi acel costum albastru marin de care aveți nevoie pentru birou la Jil Sander.

Verifică preț Costume de lux pentru bărbați AICI!

Saint Laurent

Înființat în anii ’60, regretatul Yves Saint Laurent a preferat costumele cu croială subțire, talia ajustată și jachetele cu revere subțiri. Croitorie impecabilă îmbinată cu inovația în design, țesături și imprimeuri, Saint Laurent oferă un aspect modern și un rafinament consacrat.

Verifică preț Costume de lux pentru bărbați AICI!

Prada 

Casa italiană de design Prada oferă costume de lux în stiluri avangardiste și moderne. Favorizând designul androgin în ținutele sale pentru bărbați și femei, oferă, de asemenea, eleganță. Prada acordă o mare atenție și devotament țesăturii, designului și croitoriei.

Această afacere de familie a trecut prin generații și s-a dezvoltat de la o casă de design de valize și genți de mână la o casă de modă unde găsești toate articolele de îmbrăcăminte și accesorii.

Verifică preț Costume de lux pentru bărbați AICI!

Valentino

Casa Valentino creează costume elegante care rezistă în timp, folosind croiala pe măsură. Aceste costume folosesc țesături opulente pentru a crea o piesă vestimentară de modă pe care o puteți transmite mai departe ca obiect de colecție sau moștenire.

Verifică preț Costume de lux pentru bărbați AICI!

Ermenegildo Zegna

Italienii se pricep la costume, iar Ermenegildo Zegna oferă costume de lux în culori și țesături tradiționale. Folosește propria lână, crescută în Australia, de la oile sale. Lâna sa este atât de venerată încât Brioni și Tom Ford o achiziționează, de asemenea, pentru modelele lor de costume din lână.

Verifică preț Costume de lux pentru bărbați AICI!

Etro

Casa italiană de design Etro folosește culori sălbatice și modele excentrice în costume pentru bărbați. Așteptați-vă la o siluetă ascuțită combinată cu materiale impecabile, cum ar fi cașmirul, mătasea și lâna.

Jachetele sale de costum includ, de obicei, o căptușeală cu imprimeu îndrăzneț, în timp ce la exterior, vedeți monocromul statornic, carouri, dungi sau Prince of Wales.

Verifică preț Costume de lux pentru bărbați AICI!

Kingsman

Poți purta aceeași marcă de costum ca și vedetele din „Kingsman: Secret Service”, deoarece designerul de costume al filmului a făcut echipă cu Mr. Porter pentru a crea o marcă de modă personalizată.

Dacă vă doriți un costum cu două rânduri de pieptar în genul celui al personajelor din film, dar perfect adaptat la măsurile dumneavoastră, alegeți Kingsman.

Verifică preț Costume bărbați – diferite modele AICI!

Dsquared2

Canada oferă, de asemenea, niște costume bărbătești fabuloase de la Dsquared2. Casa de design cu nume ciudat, fondată de frații gemeni, Dan și Dean Caten, îmbină croiala fină și designul exigent. Deși sunt conduse de canadieni, costumele sunt confecționate în Italia.

Verifică preț Costume bărbați Dsquared2 AICI!

Suitsupply

Înființată în 2000, Suitsupply combină modele tradiționale de înaltă calitate cu prețuri accesibile și accesibile. Suitsupply oferă costume de afaceri rafinate din alpaca, lână pură, mătase și cașmir. Alegeți dintre culori clasice sau modele interesante. Versatilitatea lor se extinde la gulere, și puteți alege între gulere șal, revere cu crestătură și revere cu vârf.

Verifică preț Costume bărbați – diferite modele AICI!

L.B.M 1911

Înființată în 1911, de către Luigi Bianchi, pe atunci adolescent, L.B.M. oferă costume pentru bărbatul sofisticat și de lux. Cele mai recente modele fac trimitere la aspectul anilor 1970 și folosesc tăieturi și scheme de culori moderne, cu țesături de ultimă generație.

Verifică preț Costume bărbați – diferite modele AICI!

Brunello Cucinelli

Producătorul italian de costume supranumit „Regele cașmirului” folosește doar materiale de cea mai bună calitate pentru a crea costume de lux în culori clasice. Acesta donează 20 la sută din profiturile sale în scopuri caritabile.

Verifică preț Verifică preț Costume de lux pentru bărbați AICI!

Paul Smith

Omagiați arta și eclectismul cu un costum de la designerul britanic Paul Smith. Modelele sale excentrice combină țesăturile luxoase cu croiala impecabilă.

Verifică preț Îmbrăcăminte bărbați Paul Smith AICI!

Tom Ford

Tom Ford și-a perfecționat măiestria lucrând la Gucci și Yves Saint Laurent în calitate de director de creație. Modelele mărcii sale combină croieli la modă pentru cei cu siluete subțiri, țesături de lux și culori și modele îndrăznețe.

Aceste modele elegante de costume slim-fit sunt disponibile în satin, catifea și mătase, cu modele precum cele geometrice sau animal print.

Verifică preț Costume de lux pentru bărbați AICI!

Hugo Boss

Arătați ca un șef înainte de a deveni șef cu un costum de la o casă de design renumită, Hugo Boss. Această marcă emană masculinitate și rafinament. Alegeți-o pentru un costum tradițional în culori clasice pe care îl puteți purta la orice ocazie.

Hugo Boss croiește pentru numeroase constituții, astfel încât puteți găsi un costum care să se potrivească cu constituția dumneavoastră. Sportivii ar trebui să încerce varianta slim fit, care sculptează contururile corpului. Domnii înalți și zvelți ar trebui să încerce croiala lor extra slim.

Verifică preț Îmbrăcăminte bărbați Hugo Boss AICI!

Acne Studios

Această marcă suedeză oferă costume în culori îndrăznețe și desenează forme unice. Estetica sa poate fi descrisă ca fiind mereu la modă.

Verifică preț Costume de lux pentru bărbați AICI!

Ralph Lauren Purple Label

Înființată în 1967, Ralph Lauren a adăugat eticheta Purple Label pentru costumele sale prêt-à-porter, disponibile, de asemenea, și în varianta croită pe comandă. O combinație de țesături fine, materiale și croială, costumul Purple Label oferă o alegere ideală pentru nunți sau pentru birou.

Verifică preț Îmbrăcăminte bărbați Ralph Lauren AICI!

Lanvin

Prea multă lume asociază casa franceză de design Lanvin doar cu minunatele sale ținute de damă, dar și bărbații au parte de un stil impecabil, la această venerabilă casă de design.

O alegere bună pentru sportivi datorită modelelor sale care se potrivesc formelor, oferă un costum stilat masculin, minimalist, care poate fi recunoscut instantaneu. Deși are un design minimalist, este bogat în detalii, oferind costume clasice pentru birou și evenimente formale.

Verifică preț Îmbrăcăminte bărbați Lanvin AICI!

Reiss

Costumele ready-to-wear la modă de la Reiss oferă o alternativă la cele de pe raft, dar care oferă în plus, o lucrătură detaliată și țesături fine. Alegeți din trei modele de croieli de costum – modern, clasic sau slim fit.

Toate sunt prevăzute cu nasturii lor tradiționali din corn. Reiss oferă, de asemenea, servicii de croitorie, astfel încât puteți avea costumul personalizat în funcție de măsurile și gusturile dumneavoastră. Costumierul personalizează căptușeala, cusăturile și nasturii.

Verifică preț Îmbrăcăminte bărbați Reiss AICI!

Thom Browne

Designerul american Thom Browne și-a fondat marca în 2001 pentru a oferi un stil contemporan folosind tehnici tradiționale de croitorie. Forma se întâlnește cu moda în aceste costume cu tivul tăiat, potrivite pentru serile în oraș sau pentru o zi la birou.

Verifică preț Îmbrăcăminte bărbați Thom Browne AICI!

Dunhill

Casa de design britanică Dunhill creează costume pe măsură pentru fiecare client, ceea ce înseamnă că fiecare costum folosește propriul model, conceput specific pentru client. Acest lucru are ca rezultat o potrivire perfectă, precum și satisfacerea nevoilor personale ale fiecărui client.

Verifică preț Costume bărbați – diferite modele AICI!

Canali

Casa de design italian Canali își servește clienții cu costume de la raft și pe comandă. Timp de peste 80 de ani, designerii de la Canali au creat manual costume fine pentru bărbatul bine îmbrăcat.

Verifică preț Îmbrăcăminte bărbați Canali AICI!

Hackett

Producătorul britanic de costume, Hackett, și-a înființat marca în 1979. Acesta oferă costume tradiționale în culori clasice, dar își energizează costumele cu carouri și dungi. Se inspiră din uniformele militare și creează ținute atletice pentru o abordare unică a tradiției.

Verifică preț Îmbrăcăminte bărbați Hackett AICI!

Kiton

Dacă aveți banii necesari pentru un costum pe măsură, realizat în mod perfect, alegeți Kiton. Înființată în secolul al XVIII-lea, această casă de design se adresează aristocrației. Reprezintă întruchiparea costumelor italienești, fiecare costum necesită aproximativ 25 de ore de muncă pentru a fi creat.

Costumele acestei mărci sunt cunoscute pentru căptușeala lor din mătase și croiala perfectă. Kiton face unele dintre cele mai scumpe costume din lume, dar cei care le poartă depind de detaliile perfecționiste și de potrivirea perfectă.

Verifică preț Costume bărbați – diferite modele AICI!

Corneliani

Înființată în urmă cu mai bine de 70 de ani, casa de design Corneliani oferă costume moderne, de înaltă calitate, folosind țesături de lux și croială elegantă. Costumele sale croite pe măsură oferă piese care să se potrivească purtătorului.

Alegeți din peste 750 de țesături și culori diferite. Fabrică modele până la mărimea US 48, ceea ce face ca aceasta să fie o opțiune viabilă pentru bărbații de talie mare.

>Verifică preț Costume bărbați – diferite modele AICI!

Rhodes și Beckett

Înființată în 2006, Rhodes și Beckett oferă costume moderne gata de purtat pentru birou și smochinguri negre clasice pentru ocazii formale. Aspectele lor elegante i-au propulsat în fruntea listei designerilor în mai puțin de două decenii de existență.

Verifică preț Costume bărbați – diferite modele AICI!

P. Johnson

Casa de design P. Johnson din Australia, înființată în 2008, a urcat, de asemenea, pe listă cu costumele bărbătești ale atelierului lor. Perfecte pentru vară, aceste costume ușor croite oferă confort, cu tăieturi simple care se potrivesc multor nevoi, inclusiv pentru întâlniri de seară, ținute de birou și nunți de primăvară sau de vară.

Verifică preț Costume bărbați – diferite modele AICI!

Joe Black

Spre deosebire de Kingsman, aceasta nu este o referință la filmul cu același nume.

Costumele acestei mărci reprezintă o alegere modernă pentru domnii cu buget redus care au nevoie de un costum sofisticat, pe măsură, perfect adaptat la simțul stilului și la culoarea preferată a purtătorului. Joe Black folosește modele standard pe care le ajustează în funcție de dorințele clientului.

Verifică preț Costume bărbați – diferite modele AICI!

Gieves & Hawkes

Croitorul englez Gieves & Hawkes își are sediul la nr. 1 Savile Row, iar adresa sa descrie perfect locul pe care îl ocupă în inimile bărbaților bine îmbrăcați din întreaga lume. De mai bine de 200 de ani, această casă de design creează costume bărbătești pe măsură, la comandă și pret-a-porter.

Includerea tuturor celor trei servicii îl așază pe veneratul croitor englez la îndemâna multora. Alegeți acest model de costum dacă partea superioară a corpului dvs. necesită o croială înaltă și umeri lați, pentru o potrivire confortabilă.

Verifică preț Costume bărbați – diferite modele AICI!

Henry Bucks

Eticheta australiană Henry Bucks reprezintă Down Under o parte din International Menswear Group. Îmbinând tradiția și tendințele, Henry Bucks produce costumul preferat de corporatiști. Folosind țesături ușoare și tăieturi confortabile, aceste costume funcționează bine primăvara și vara, în orice emisferă. Oferă opțiuni pe măsură.

Verifică preț Costume bărbați – diferite modele AICI!

Richard James

Casa engleză de design Richard James oferă croieli tradiționale cu siluete adaptate și croite. Un alt rezident din Savile Row reușește să inoveze în limitele tradiției englezești.

Designerii săi provin din Marea Britanie și Italia, iar colaborările lor oferă bărbaților costume cu un singur piept pe care bărbații rafinați cer cu ardoare să le atârne în dulapurile lor. Alegeți dintr-o varietate de culori, neutre și de sezon.

Verifică preț Costume bărbați – diferite modele AICI!

Stefano Ricci

Casa italiană de design Stefano Ricci îmbină arta și moda în fiecare costum croit. Alegeți acest costum unic al acestui designer pentru un look elegant, dar de înaltă ținută.

Verifică preț Costume bărbați – diferite modele AICI!

Giorgio Armani

Fondat în 1975, Giorgio Armani a devenit cel mai de succes designer italian în 2001. Bărbații îmbrăcați la modă din întreaga lume poartă un costum Armani. Alegeți liniile sale curate, croiala impecabilă și atenția la detalii pentru a vorbi de succes fără a fi nevoie să rostiți un cuvânt, toate calitățile fiind adunate în acest costum de designer.

Verifică preț Sacouri bărbați Armani AICI!

Calvin Klein

Înființat în 1968, designerul american Calvin Klein combină aspectul minimalist cu un design destructurat și o croială elegantă. Grija designerului în alegerea țesăturilor și a metodelor de fabricație a contribuit la transformarea mărcii într-un important brand de lifestyle.

Alegeți hainele sexy pentru bărbați de la Calvin Klein atunci când doriți să uimiți, la birou sau la o întâlnire.

Verifică preț Îmbrăcăminte bărbați Calvin Klein AICI!

Ted Baker

Brandul englezesc Ted Baker, fondat în anii 1980, îmbină clasicul și contemporanul. Folosind culori vii cu tăieturi și croieli clasice, acest designer a cucerit britanicii și nu numai, cu aspectul său englezesc de înaltă calitate.

Verifică preț Îmbrăcăminte bărbați Ted Baker AICI!

Tommy Hilfiger

O marcă americană lansată în 1985, Tommy Hilfiger oferă un „stil american cool”. Influențată puternic de cultura populară americană, linia Hilfiger oferă costume tinerești care arată individualitatea purtătorului. Această opțiune off-the-rack oferă calitate și stil.

Verifică preț Îmbrăcăminte bărbați Tommy Hilfiger AICI!

Versace

Înființată în 1978 de regretatul Gianni Versace, costumele bărbătești create de această marcă de lux folosesc țesături opulente și modele pe măsură. Deși rafinat, un costum Versace aduce un omagiu artei și culturii.

Acesta evidențiază o atenție extremă la detalii prin croială și mici atingeri, cum ar fi nasturii sau cusăturile butonilor de manșetă, care fac ca un costum să pară personalizat în timp ce este scos de pe raft.

Verifică preț Costume bărbați AICI!

Bonobos

Bonobos oferă costume de pe rafturi confecționate din țesături fine, folosind materiale sofisticate, croite dintr-o mulțime de modele elegante în numeroase culori. Bonobos oferă jachete de costum cu căptușeală elastică și pantaloni de costum cu buzunare ascunse.

Verifică preț Îmbrăcăminte bărbați Bonobos AICI!

Haggar

Marca americană Haggar, fondată în 1926, oferă costume așa cum au nevoie bărbații – ca și costume separate. Această marcă de tip „off-the-rack” s-a gândit să ofere fiecare piesă a unui costum ca fiind separată, permițând bărbaților din întreaga lume să pară că își pot permite un costum pe măsură înainte de a-și permite un restaurant rafinat.

Haggar vă permite să vă cumpărați separat pantalonii, vesta, costumul, jacheta sport, sacoul, blazerul etc., astfel încât să puteți purta imediat un costum aproape perfect, fără a fi nevoie de croitorie suplimentară.

Verifică preț Îmbrăcăminte bărbați Haggar AICI!

Zara

Zara este acasă, în Arteixo, Spania. Marca este specializată în fast fashion și este un jucător important în cadrul celui mai mare retailer de îmbrăcăminte din lume, Grupul Inditex. Zara creează până la 20 de colecții de îmbrăcăminte în fiecare an.

Cel mai bun lucru la această marcă este că costumele lor sunt cu adevărat accesibile. De fapt, este una dintre cele mai ieftine mărci de costume de pe lista mea.

Cu toate acestea, Zara oferă o calitate și un design foarte bune. De asemenea, marca produce o gamă de modele de bază care se păstrează de la an la an.

Unele dintre modelele de modă de la Zara pot rămâne pe rafturi mai puțin de patru săptămâni. Acest lucru le oferă fanilor mărcii o scuză excelentă pentru a face vizite repetate la magazinul Zara local.

Verifică preț Costume bărbați – diferite modele AICI!

M.J Bale

Înființată în 2009 de Matt Jensen, M.J. Bale, deținută de australieni, este o firmă de îmbrăcăminte pentru bărbați care produce articole de îmbrăcăminte pentru bărbați cu caracter și integritate. Marca se mândrește cu experiența sa în croitorie și folosește numai fibre naturale, precum lâna merinos australiană.

MJ Bale se adaptează în permanență în funcție de motto-ul mărcii sale: Proveniență, Autenticitate, Integritate și Caracter. Marca este croitorul oficial al echipei de crichet din Australia. De asemenea, găzduiește organizații profesionale și culturale, având 59 de magazine pe întreg continentul australian.

Verifică preț Costume bărbați – diferite modele AICI!

Paul Smith

În anii ’70, Paul Smith a venit cu conceptul companiei. De atunci, a rămas la aceleași standarde. Motto-ul lui Smith este „clasic cu un twist”, iar brandul se distinge datorită gustului său unic. Cu un simț al stilului jucăuș, marca se cuibărește confortabil între îmbrăcămintea formală și moda înaltă. Și se inspiră din ambele.

Verifică preț Costume bărbați – branduri de lux AICI!

Întrebări frecvente despre costumele pentru bărbați

Cum își poate permite un bărbat să arate bine înainte de a putea achiziționa un costum pe măsură sau pe comandă?

Economisiți-vă banii și căutați reduceri. Dacă vă mulțumiți cu un costum cu o țesătură ieftină sau cu o croială slabă nu faceți decât să vă risipiți banii. Puteți găsi magazine de desfacere care au multe mărci de costume și vă puteți înscrie la anunțurile lor de reduceri.

Achiziționând un costum scump atunci când acesta este la reducere, obțineți un costum de la raft cu materiale și croială bune.

Alegeți-vă costumul după cum vă vine sacoul, deoarece pantalonii pot fi cu ușurință ajustați de un croitor. Acordați cea mai mare atenție modului în care se potrivesc umerii.

Aceasta este zona costumului pe care un croitor nu o poate modifica. Atunci când sacoul se potrivește bine pe umeri, acesta va cădea corespunzător. Toate celelalte zone pot fi modificate – talia sacoului, talia pantalonilor, lungimea (tivul) pantalonilor.

Ce ar trebui să cauți la un costum bun de pe raft?

Vorbim despre design și croială aici; vom ajunge la mai multe detalii de potrivire mai târziu.

Gândește-te la nevoile tale de costum perfect și examinează alegerile potrivite pentru detalii, croială și țesătură. Alegeți o croială și o culoare clasică. Nu puteți da greș cu un costum albastru marin sau negru. Se potrivește la interviuri, ținute de birou, evenimente formale, întâlniri etc.

Griul închis, gri deschis și cafeniu oferă, de asemenea, culori neutre, care se găsesc în variante bune ,de luat de pe raft. Vin în toate mărimile, așa că veți avea de unde să alegeți modern, skinny, slim etc. Aceste costume se vor potrivi cu orice pantofi, cămașă și accesorii.

Căutați costume care folosesc materiale naturale, cum ar fi lâna sau bumbacul. Evitați costumele ieftine din poliester.

Ce face ca costumul să arate bine atunci când este purtat, pe lângă potrivirea perfectă?

Poți arăta ca un bărbat cu adevărat bine îmbrăcat urmând un mic sfat înțelept  din modă. De asemenea, cumpărați curele, cămăși și pantofi la prețuri avantajoase. Achiziționarea produselor de înaltă calitate este mai ușoară atunci când căutați reduceri.

De asemenea, dacă aveți oroare de cumpărături, așa cum au majoritatea bărbaților pe care îi cunosc, încercați un serviciu de personal shopper.

Există opțiuni și pentru bărbați, cum ar fi ThredUp, care se adresează mai ales femeilor. Vă creați un profil, răspundeți la câteva întrebări de bază despre culorile și stilurile preferate și furnizați măsurile dumneavoastră.

Cumpărătorul personal se ocupă de restul pentru un preț avantajos de 10-20 de dolari. Îți trimite opțiunile de îmbrăcăminte pe care le probezi și decizi dacă îți plac. Ceea ce vă place, cumpărați.

Restul îl trimiteți înapoi la companie, folosind eticheta de expediere pe care aceasta o pune la dispoziție.

Cele mai multe companii deduc din achiziția dvs. taxa de stilist a cumpărătorului personal. În final, vă alegeți doar cu o haină de costum, pantaloni, cămașă etc. care vi se potrivesc perfect și nici nu a fost nevoie să mergeți la magazin. Cumpărătorul personal se asigură că totul se potrivește, de asemenea.

Totul se face doar pentru dumneavoastră la un preț accesibil.

Cum se poartă un costum?

Înainte de a pune pe tine toată ținuta, acordă o atenție deosebită lenjeriei tale. Probabil că bunicul tău purta un tricou de corp sub cămașa de gală. Bărbații adulți i-au văzut și pe tații lor făcând acest lucru, probabil. Acesta este modalitateaa unui gentelman de a proteja cămașa și haina de costum.

Vedeți, antiperspirantul nu face totul. Nu a existat întotdeauna. Transpirația distruge hainele. Le pătează, iar transpirația deteriorează țesătura în timp. De aceea, apar mai întâi rupturi sau țesături uzate în zona axilelor.

Cămașa de corp vă protejează cămașa de gală și haina de costum. Purtați culoarea albă. Întotdeauna alb sub cămașă. Alege să  fie cu mâneci. Purtați întotdeauna și lenjerie intimă curat. Nu este permisă reciclarea atunci când trebuie să vă puneți costumul. Odată ce ai pe tine antiperspirant, cămașă de corp și chiloți curați, îți poți pune costumul.

Mai întâi cămașa, apoi pantalonii. Întotdeauna băgați în pantaloni cămașa de gală sau tricoul polo dacă purtați un look casual. Puneți-vă curea. Ar trebui să se potrivească cu pantofii și șosetele. Cravată albastru marin? Șosete albastru marin cu pantofi negri.

Cravată maro? Șosete maro și pantofi maro. Este chiar atât de simplu. Regula modei: Purtați întotdeauna o cravată mai închisă la culoare decât cămașa. Uitați de acel look excentric din anii ’80 cu cravata albă peste cămașa neagră. Pur și simplu nu. Nu ești în Wham!

Învățați să legați corespunzător o cravată, astfel încât să aveți un nod perfect de cravată. De asemenea, lățimea cravatei trebuie să se potrivească cu lățimea reverului.

Întotdeauna descheiați sacoul de costum atunci când vă așezați. În ceea ce privește lungimea mânecilor față de sacou, ar trebui să se vadă doar o jumătate de centimetru din manșeta cămășii de costum care iese de sub sacou.

În cele din urmă, nu ar trebui să purtați niciodată șosete albe cu pantofi de gală și nici adidași sau alți pantofi casual cu un costum sau pantaloni de gală. Da, aceasta este o regulă care nu este făcută pentru a fi încălcată.

Ar trebui ca haina mea să se potrivească perfect?

Ar trebui să se potrivească perfect în umeri, permițându-vă să ridicați brațul ca și cum ați fi într-o clasă de școală primară și ați dori ca profesorul să vă ridice în picioare. Această potrivire este cea mai importantă dintre toate, pentru că restul poate fi adaptat.

Cusătura prin care mâneca jachetei se atașează la umăr trebuie să se alinieze exact cu punctul exterior al umărului dumneavoastră. Dacă vă uitați în oglindă, corpul uman este astfel alcătuit încât majoritatea oamenilor sunt mai largi la nivelul umerilor. Acest lucru este invariabil valabil și pentru torsul nostru. Deasupra taliei, umerii reprezintă partea cea mai lată a dumneavoastră.

Atunci când haina se potrivește în umeri, aceasta va cădea corect pe restul trunchiului. Jacheta dvs. va fi prea fixă doar dacă ați ales una care nu vi se potrivește umerilor sau dacă e prea strâmtă. Ar trebui să puteți să vă încheiați la nasturi sacoul de costum fără ca acesta să vă strângă. Testați-o și încheiați ambii nasturi, dacă are doi. Dacă nu puteți încheia niciunul, înseamnă că ați depășit vârsta sacoului. Mergeți la cumpărături.

În afară de potrivirea umerilor, de ce ar trebui să mai țin cont?

De obicei, costumele de la magazin nu se potrivesc perfect la început, dar puteți găsi ceva apropiat care să nu necesite prea multă muncă din partea unui croitor. Tivul hainei sau al sacoului ar trebui să fie la nivelul degetelor de la mâini atunci când vă lăsați brațele să atârne liber pe lângă corp.

Dacă prindeți tivul hainei de costum cu mâinile, ar trebui să puteți să îl țineți la o lungime de două degete. Mâneca sacoului ar trebui să atingă punctul în care degetul mare se leagă de încheietura mâinii, lungimea ideală pentru ca, cămașa de costum să iasă la iveală.

Alegeți o jachetă cu nasturi de înaltă calitate. Pantalonii trebuie să nu aibă ruptură, adică să se termine la osul gleznei, astfel încât să nu creeze o adâncitură peste pantof. Puteți oricând să vă faceți tiv la pantalonii lungi. Evitați aspectul flasc sau supradimensionat. Poate fi confortabil dacă aveți o greutate mai mare, dar arată groaznic.

Roagă-ți croitorul să ciupească sacoul de costum la mijlocul trunchiului tău pe un sacou cu o potrivire perfectă la umeri. Acest lucru poate face ca o secțiune mediană rotunjită să arate ca și cum ați petrece ore întregi la sala de sport lucrând la un power V. Lungimea potrivită a sacoului vă acoperă doar fesele.

Care sunt regulile pentru butoane?

Da, există reguli cu privire la nasturii hainei de costum. Îți amintești că ar trebui să poți încheia ambii nasturi de la haina de costum? Doar pentru că poți, nu înseamnă că trebuie să o faci. Asta a fost doar o verificare pentru a te asigura că se potrivește bine. Jachetele cu doi nasturi sunt cele mai comune, dar costumele cu două rânduri de  nasturi revin la modă.

Când porți o jachetă cu un singur nasture, o închei. La o geacă cu doi nasturi,  închei doar pe cel de sus, apoi  deschei pentru a te așeza. Cu o jachetă cu trei nasturi, porți un look conservator care ți-ar putea permite să îi închei pe toți trei.

Ce costum ar trebui să cumpere un tip cu o construcție atletică?

Fie că alergați, fie că ridicați greutăți, găsirea unui costum de pe raft va fi o provocare. Treceți peste măsurile descrise ca fiind slim sau skinny. Da, sunteți într-o formă excelentă, dar acestea sunt croite pentru modele masculine înalte și subțiri. Aceste modele fit nu reprezintă acel tip de potrivire pentru dvs, deși sunteți în formă bună.

Nu sunt făcute pentru structura de linebacker sau de fundaș defensiv.

Căutați designeri care folosesc modele nestructurate sau modele mai boxer. Vei fi fericită să afli că designerii, la fel ca antrenorii personali, folosesc forma V, așa că poți aplica raportul dintre piept și stomac atunci când îți cumperi un costum. Designerii europeni tind să își curbeze mai mult modelele, îngustându-se până la talia naturală.

Majoritatea modelelor de pe raft, în special cele ale designerilor americani, au croieli largi pentru abdomen.

În afară de ajustarea umerilor, trebuie să lăsați spațiu pe mâneci pentru biceps. O manșetă subțire la cămașa vestimentară și la haina de costum oferă un aspect conic care vă face să păreți mai puțin sportiv. Evitați pantalonii cu croi drept. În schimb, alegeți un costum cu pantaloni conici.

Acest lucru vă oferă mult spațiu în partea coapselor, asigurând în același timp o potrivire confortabilă. Aveți pantalonii prevazuți cu tiv, mai ales dacă sunteți mai scund? Acest lucru creează iluzia unor picioare mai lungi.

Ce costume funcționează cel mai bine pentru bărbații masivi și înalți?

Unii designeri se concentrează pe modă și incluziune. Bonobos, de exemplu, oferă îmbrăcăminte pentru bărbați în mărimi până la 4XL. Compania Duke, fondată în Anglia în 1985, creează pentru bărbați până la 8XL. Ei se referă la liniile lor pentru bărbați mai mari ca fiind „King” și „Super King”.

Producătorii de costume elegante, Suitsupply, oferă costume până la 4XL pentru jachete, cămăși și pantaloni. Designerul american Tommy Hilfiger oferă o linie Big & Tall care include jachete de costum și curele din piele, astfel încât să puteți crea un stil impecabil.

De asemenea, cumpărați de la Canali și Corneliani costume italienești pentru bărbați de orice mărime.

Verifică preț Costume bărbați – diferite modele AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tipuri de ruj diferite

12 tipuri de ruj diferite

Rujul are o istorie plină de culoare care datează din perioada primelor civilizații, atunci când bărbații și femeile își colorau buzele atât în ​​scopuri estetice,

Citește mai mult »
Peruci cu breton

27 de peruci cu breton

Perucile sunt o modalitate excelentă de a-ți schimba stilul părului. Celebritățile le poartă de ani de zile. Acum ar putea fi momentul să le încerci

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care