Știi cu adevărat mărimea corectă a sutienului tău? 5 pași importanți

Mărimea corectă a sutienului

Dacă purtați mărimea corectă a sutienului, acest fapt poate avea un impact pozitiv asupra corpului, sănătății și încrederii. Iată cum puteți realiza acest lucru și multe altele.

Este ceva cu care trebuie să se obișnuiască toate femeile. Indiferent cât de înaltă sau scundă ai fi, cât de subțire sau voluminoasă, cât de mult ai putea să-l urăști. Toate femeile, la un moment dat, trebuie să poarte sutien.

Multe femei îl poartă în fiecare zi. Probabil că nici nu te gândești la asta. Doar iei un sutien, îl pui rapid și pleci.

Dar, de asemenea, probabil că nu știți dacă purtați sau nu mărimea potrivită de sutien pentru corpul dumneavoastră. A merge să-ți cumperi sutiene este uneori o corvoadă, și de aceea multe femei pur și simplu pun mâna pe primul sutien care oarecum li se potrivește și nu mai stau pe gânduri.

Purtarea unui sutien de mărime incorectă îți face hainele să arate mai rău și are și alte efecte surprinzătoare.

Faceți-vă timp pentru a afla mărimea corectă a sutienului tău și obțineți sprijinul de care aveți nevoie pentru a vă avantaja forma. Alege sutienul potrivit pentru a profita la maximum de ceea ce ai. Deoarece indiferent de mărimea dumneavoastră, sutienul potrivit face diferența atunci când îl purtați.

Verifică preț Sutiene diverse mărimi și modele AICI! 

Mărimea corectă a sutienului

Mărimile corpului tău

Pentru a afla mărimea corectă a sutienului, trebuie să vă măsurați corpul. Puneți-vă un sutien fără pernițe care vi se potrivește cel mai bine pe bust. Stați drept și simetric și folosiți un metru de croitorie pentru a vă măsura în jurul corpului.

Măsurați exact peste torace, chiar sub bust, în jurul spatelui exact sub omoplați. Notați acel număr.

Acum, păstrați metrul înfășurat în jurul spatelui și ridicați partea din față în sus, astfel încât să treacă peste bustul dumneavoastră pe partea cea mai înaltă a bustului. Metrul de croitorie ar trebui să fie fixat pe corp, dar nu strâns. Rotunjiți orice jumătate de centimetru sau rezultat parțial la numere întregi.

Primul număr este mărimea bandei sutienului, care este circumferința corpului tău de sub bust. Acesta este numărul de măsurători utilizate pentru a determina mărimea sutienului. Deci, dacă măsura dumneavoastră este de 34, purtați mărimea 34 în circumferința corpului.

A doua măsurare este mărimea bustului tău. Folosirea acestui număr pentru a calcula dimensiunea cupei este puțin mai dificilă. Scadeți mărimea circumferinței corpului (primul număr pe care l-ați măsurat) din mărimea bustului (al doilea număr pe care l-ați măsurat).

Numărul rămas este cel pe care îl veți folosi pentru a determina dimensiunea cupei sutienului.

Formula este destul de simplă. Dacă există o diferență de doi centimetri și jumătate între circumferința corpului și mărimea bustului, purtați cupa A. Dacă diferența este de cinci centimetri, alegeți cupa B.

Formula continuă deoarece diferența de 8 centimetri corespunde cupei C, zece centimetri corespunde cupei D, treisprezece centimetri înseamnă cupa DD și cincisprezece centimetri înseamnă cupa DDD.

Verifică preț Sutiene diverse mărimi și modele AICI!


Cum îmi dau seama dacă măsura mi se potrivește perfect

Cum îmi dau seama dacă măsura mi se potrivește perfect

Măsurarea corpului tău în mod corect este cel mai bun mod de a determina cu exactitate mărimea sutienului. Cu toate acestea, puteți să vă dați seama dacă aveți sutienul potrivit sau cel nepotrivit prin modul în care vă simțiți când îl purtați.

Bretelele se potrivesc confortabil fără să sape în piele? Este banda de sub bust, pe circumferința corpului, drăguță și ajustată plăcut pe corpul tău când se află închisă la ultima gaică? Ar trebui să puteți introduce doar un singur deget între piele și bandă.

Cupele îți acoperă sânii bine, fără ca bustul să iasă din ele sau fără spațiu liber? Sutienul este comod? Armătura este situată sub sâni?

Există multe semne că purtați mărimea greșită a sutienului. Alunecă bretelele de pe umeri sau sapă în piele, chiar și după ce le reglați? Lasă banda spațiu la spate? Este prea strâmt sau prea larg?

Se ridică sau se lasă în jos? Sânii tăi ies din cupe sau există goluri în cupe, spații libere pe piele în loc să stea perfect pe corp? Te deranjează armătura/sârma de susținere sau se simte inconfortabil în vreun fel?

Sutienul ar trebui să se potrivească confortabil și să se așeze frumos pe piele. Dacă nu, probabil că purtați o mărime greșită.

Verifică preț Sutiene diverse mărimi și modele AICI!


Purtați un sutien de calitate

Purtați un sutien de calitate

Amintiți-vă că, în timp, sutienele se uzează. Se întind, își pierd forma, bretelele sau banda își pot pierde elasticitatea și se întind. Nu ar trebui să păstrați aceleași sutiene ani de zile. Scăpați de orice sutiene vechi lăsate sau uzate și cumpărați sutiene noi pentru a vă asigura că aveți ceva care se potrivește bine și vă oferă sprijinul adecvat.

Corpul tău se poate schimba în timp, ceea ce îți modifică mărimea sutienului. Dacă slăbești sau câștigi în greutate, rămâi gravidă sau oprești alăptarea, atunci dimensiunea sutienului tău se va schimba.

Măsurați-vă de fiecare dată când mergeți să vă cumpărați sutiene pentru a vă asigura că alegeți ceva care vi se va potrivi în mod corect.

Verifică preț Sutiene premium – diverse modele AICI!


Sutiene vechi

Scăpați de sutienele uzate și vechi

Poate părea că nu este o problemă atât de mare să porți un sutien necorespunzător, atât timp cât este comod și te acoperă. Dar, de fapt, a purta sutienul greșit poate fi foarte rău pentru tine. Este posibil să aveți dureri de sân și de spate dacă purtați în mod obișnuit un sutien care nu are mărimea potrivită.

Un chiropractician a spus că tratează în mod obișnuit femeile cu dureri de coaste și spate cauzate de purtarea sutienului greșit. Mărimea greșită a sutienului poate provoca, de asemenea, dureri de umăr și gât. Poate provoca chiar și zone de piele dureroase ca urmare a frecării pielii.

Purtarea sutienului de mărime greșită poate provoca chiar și leziuni ale pielii la nivelul sânului, rezultând semne care seamănă puțin cu vergeturile. Deteriorarea pielii din jurul sânilor apare atunci când pielea este întinsă prea mult.

În cele din urmă, purtarea mărimii greșite a sutienului vă poate afecta postura corpului. Acest lucru poate duce la căderea umerilor, o aplecare/cocoșare a spatelui și alte efecte pe termen lung.

În mod clar, este timpul să faceți curat în sertarul pentru sutiene. Scăpați de toate sutienele rele și făceți-vă obiceiul de a renunța la sutiene odată ce acestea nu se mai potrivesc perfect.

Verifică preț Sutiene diverse mărimi și modele AICI!


Organizează un sertar mai bun pentru sutiene

Organizează un sertar mai bun pentru sutiene

Rămâneți la curent cu măsurătorile și refaceți stocul de sutiene din sertar imediat ce este necesar. Când aruncați un sutien, înlocuiți-l, cumpărați unul nou. Aveți întotdeauna la îndemână mai multe sutiene potrivite, astfel încât să aveți întotdeauna grijă de bustul dumneavoastră și să vă îmbrăcați cât mai bine.

Indiferent de ceea ce purtați, fiecare ținută este exact  la fel de bună ca lenjeria pe care o aveți pe sub ea.

Nu mai purta sutiene necorespunzătoare și începe să ai mai multă grijă de sânii tăi. Când purtați mărimea potrivită de sutien, postura dumneavoastră va fi mai bună, îmbrăcămintea dumneavoastră va arăta mai bine și vă veți simți mai bine și mai încrezătoare. Nu sună destul de bine?

Verifică preț Sutiene diverse mărimi și modele AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care