3 sfaturi-cheie pentru cum să cumpărați haine online care chiar să vi se potrivească!

Cum să cumpărați haine online

Este foarte dificil să vă dați seama cum să cumpărați haine online, mai ales când nu le puteți proba mai întâi. Iată cum puteți cumpăra haine online care chiar să vi se potrivească.

S-a întâmplat celor mai buni dintre noi. Găsiți acel mic articol minunat online pe care trebuie neapărat să îl aveți. O jachetă, o pereche de pantofi, o bluză, este ceva ce trebuie neapărat să ai. Dar nu ești naivă. Verificați mărimea. Vă uitați la părerile celorlalți pentru a vedea cum se potrivește altor clienți, persoanelor care l-au cumpărat deja.

Știi ce poți purta. Deci îl comanzi. Și când ajunge în sfârșit, abia aștepți să-l probezi … până nu o faci și din nefericire nu ți se potrivește. Așa că v-ați cheltuit banii și toate acele momente bune de imaginație pe care le-ați petrecut gândindu-vă la purtarea lucrului pe care l-ați cumpărat.

Cum să cumpărați haine online nu mai este un mister. Descoperiți secretul comenzilor și evitați astfel comenzile eșuate.

Cum să cumpărați haine online

Care este mărimea ta?

Sincer să fiu, dimensiunile hainelor pot fi puțin înșelătoare. Corpul fiecăruia este diferit și nu toată lumea se încadrează perfect în sistemul de mărimi care a fost inventat pentru îmbrăcăminte, ca să nu mai spunem nimic despre mărimile și mai vagi „S”, „M” și „L”.

Este o altă problemă conform căreia mărimile nu sunt standardizate la toate brandurile. Puteți purta mărimea 40 sau 9 la un brand, dar mărime 38 sau 7 la altul, de exemplu. Pentru a face lucrurile și mai dificile, puteți purta o mărime diferită în funcție de articolul pe care îl cumpărați.

Este posibil să aveți mărimea 9 la rochie și mărimea 12 la pantaloni. Nu mai vorbim de sistemele diferite de mărimi care există în diverse țări. Deci, cum naiba ar putea cineva să cumpere vreodată haine online care să se potrivească?

Începeți prin a vă cunoaște mărimea corectă. Mărimea pe care trebuie să o cunoașteți nu se bazează pe sistemul numeric sau pe cât de aproape sunteți de a fi „Medium size”. Există o singură modalitate de a ști cu adevărat ce mărime are corpul tău: măsoară-l.

Doriți să vă măsurați corpul în timp ce stați normal și ideal, în timp ce este gol sau purtați îmbrăcăminte strâmtă pe corp. Dacă este posibil, solicitați pe cineva să vă ajute să vă măsurați pentru a obține cifre exacte. În caz contrar, verificați fiecare măsurătoare de trei ori pentru a vă asigura că efectuați măsurători corecte.

Bărbații trebuie să-și măsoare înălțimea (height), talia (waist), lungimea cracului la interior (inseam), pieptul (chest), brațele (arms) și gâtul (neck). Talia ta este mijlocul tău, chiar deasupra buricului. Lungimea cracului la interior este lungimea piciorului pe interior de la zona inghinală până la gleznă.

Brațele trebuie măsurate de la vârful umărului până la încheietura mâinii. Pieptul trebuie măsurat în jurul celei mai ridicate părți a pieptului, de obicei chiar la nivelul pectoralilor. Notați toate măsurătorile, astfel încât să puteți cumpăra pantaloni și cămăși care vi se vor potrivi.

Femeile trebuie să măsoare bustul (bust), talia (waist), șoldurile (hips), lungimea cracului la interior (inseam) și brațele (arms). Luați măsura bustului în partea cea mai ridicată a pieptului. Talia ta ar trebui măsurată acolo unde se află buricul. Șoldurile tale includ și partea din spate, cu fesele!

Obțineți măsurători precise și scrieți-le pe toate. Dacă corpul tău se schimbă, actualizează-ți măsurătorile. Păstrați numerele la îndemână, astfel încât să le cunoașteți și să le aveți la îndemână atunci când faceți cumpărături online.

Dacă încercați să vă măsurați corpul cu o ruletă, tipul retractabil care iese într-o cutie dură, nu veți obține niciodată o măsurare exactă și vă veți transforma într-o scenetă de comedie destul de repede. Aveți nevoie de un metru de croitorie moale și flexibil pentru a vă măsura. Dacă nu aveți unul, folosiți ață sau șnur.

Puneți șnurul în jurul corpului în locul metrului de croitorie și tăiați sau înnodați șnurul pentru a marca punctele finale. Acum, puteți măsura această lungime a șnurului pentru a obține măsurătorile precise.

Verifică preț Haine orice mărime pentru Femei & Bărbați AICI! 

Ce anume să cauți

Acum, că știi care este mărimea ta, chiar până la centimetri, poți cumpăra haine online care au șanse mult mai mari de a se potrivi corpului tău. Cu toate acestea, trebuie să faceți încă un pas suplimentar de fiecare dată când intenționați să cumpărați: verificați tabelul de mărimi!

Aproape fiecare articol de îmbrăcăminte la care vă uitați online va avea o diagramă de mărimi, deși uneori este posibil să fie necesar să îl căutați puțin înainte să îl găsiți. Tabelul de mărimi nu numai că vă va spune ce mărimi sunt disponibile din articolul dorit, dar va include și măsurătorile pentru acele mărimi.

Deoarece mărimile pot varia foarte mult între diferiți producători de îmbrăcăminte, doriți întotdeauna să verificați măsurătorile exprimate în inci, nu doar cele exprimate în cifre sau litere. Acum, că vă cunoașteți propriile măsurători, puteți utiliza tabelul de mărimi pentru a alege exact mărimea potrivită de care aveți nevoie.

De asemenea, doriți să verificați politica de returnare a articolelor vestimentare pe care le cumpărați. Uneori, tabelul de mărimi nu este corect. Uneori se fac greșeli și se trimite mărimea greșită. Uneori se întâmplă lucruri.

Deci, asigurați-vă că puteți returna articolele de îmbrăcăminte și că procesul pentru a face acest lucru este relativ simplu.

Nu cumpărați articole vestimentare online care nu pot fi returnate, astfel încât să nu ajungeți să pierdeți bani. Lumea cumpărăturilor online este imensă, așa că continuați să căutați până când găsiți un articol care poate fi returnat.

Dacă un brand nu include o politică clară de returnare a articolelor sale, veți ajunge cu siguranță să întâmpinați și alte probleme legate de brandul respectiv.

Verifică preț Haine Femei & Bărbați AICI! 

Țineți evidența

Acordați atenție hainelor pe care le cumpărați online și notați brandurile și articolele care funcționează și cele care nu. Dacă primești o pereche perfectă de pantaloni scurți de culoare albastră de la o companie, notează brandul respectiv pe lista ta de măsurători, împreună cu mărimea pantalonilor scurți pe care ai achiziționat-o.

În viitor, puteți decide că doriți să cumpărați aceiași pantaloni scurți într-o altă culoare.

Când găsiți îmbrăcăminte care vi se potrivește minunat și pe care o iubiți, notați brandul și mărimea. Dacă cumpărați articole de la un brand care a funcționat deja pentru dvs., vă creșteți șansele de a cumpăra articole noi care vi se potrivesc bine atunci când faceți cumpărături în viitor.

În mod similar, notați orice branduri și mărimi care nu funcționează deloc. În acest fel, puteți evita brandul respectiv atunci când faceți cumpărături în viitor.

Când țineți evidența măsurătorilor voastre și faceți pași suplimentari, cumpărăturile online pot fi o modalitate excelentă de a găsi haine frumoase pe care le iubiți.

Verifică preț Haine Femei & Bărbați AICI! 

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Peruci cu breton

27 de peruci cu breton

Perucile sunt o modalitate excelentă de a-ți schimba stilul părului. Celebritățile le poartă de ani de zile. Acum ar putea fi momentul să le încerci

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care