20 de tipuri de umerașe pentru haine

Tipuri de umerașe

Te-ai uitat vreodată în dulap doar pentru a-ți găsi hainele pe jos? Umerașele pentru haine sunt ceva la care nu te gândești până nu ai nevoie de ele. Nu vei mai fi în încurcătură dacă ai umerașul potrivit. Consultați articolul nostru pentru a obține toate detaliile despre diferite tipuri de umerașe.

Un umeraș pentru îmbrăcăminte este o necesitate fără de care nu putem trăi. Nu știu despre tine, dar eu parcă rămân întotdeauna fără umerașe. Se pare că nu am niciodată suficiente umerașe, dar habar n-am unde dispar.

De fiecare dată când cumpăr mai multe umerașe, sunt surprins de câte tipuri diferite de umerașe există. Dacă ați fost vreodată nesigur despre ce umeraș aveți nevoie pentru hainele dvs., continuați să citiți ghidul nostru privind tipurile de umerașe.

Verifică preț Umerașe – diverse tipuri AICI!

Ce sunt umerașele?

Cea mai de bază definiție a unui umeraș de haine este că acesta este un obiect pe care se așează unele articole de îmbrăcăminte pentru a vă permite să le atârnați în dulap.

Un umeraș poate fi atârnat în multe alte locuri, cum ar fi clanța ușii, ușă și chiar de un cap de duș din baie. Ceea ce este cel mai surprinzător este tipul de umeraș pe care îl selectați și care face o mare diferență.

Vă puteți păstra dulapul cât mai curat și îngrijit posibil, dar tot nu va arăta așa cum vă doriți fără umerașul potrivit. Dacă ați trecut prin procesul de a avea un dulap personalizat, doriți cele mai bune umerașe pe care le puteți găsi. Nu vă mai lăsați hainele pe un suport de îmbrăcăminte, ci ia-ți niște umerașe și organizează-ți dulapul.

Tipuri de umerașe

Există literalmente nenumărate opțiuni când vine vorba de umerașe și fiecare dintre ele are un scop precis. Odată ce veți afla mai multe despre diferitele tipuri de umerașe, este posibil să luați în considerare și alte opțiuni pentru toate tipurile de haine.

Este posibil să aveți un anumit stil de umeraș care vă place cel mai mult, dar se poate ca acesta să nu fie cel potrivit pentru hainele dvs.

Umerașe pentru rochii / umerașe pentru cămăși

Puteți alege orice tip de umeraș pentru o rochie sau o cămașă, dar doriți una care să aibă un șanț pe bara de sus. Acest lucru împiedică îmbrăcămintea, în special cea dintr-un material mătăsos, să alunece de pe umeraș. Cel mai rău lucru este să te uiți în dulapul tău și să-ți vezi toate hainele într-o grămadă pe podeaua dulapului.

Puteți găsi umerașe care au cauciuc la capete pentru a preveni alunecarea hainelor. S-ar putea să doriți să evitați un umeraș subțire sau din plastic pentru cămășile și rochiile dvs., deoarece acestea pot îndoi și întinde țesătura.

Verifică preț Umerașe pentru rochii/cămăși AICI!

Umerașele pentru pantaloni

Un umeraș pentru pantaloni este special, deoarece modelul său îți păstrează pantalonii îngrijiți, neșifonați și bine fixați pe umeraș. Nu dorești să îți împăturești pantalonii și să-i pui pliați într-un sertar pentru că cel mai bine este să-i pui pe umeraș.

Un umeraș pentru pantaloni este prevăzut cu o bară rotundă pe care pantalonii tăi se pot așeza și rămâne în poziție. Cu cât bara este mai groasă, cu atât pantalonii tăi se șifonează mai puțin.

Unele umerase pentru pantaloni au bara de susținere acoperită cu material (fetru) pentru a vă proteja pantalonii, menținându-i în același timp în poziție. Bara de pantaloni poate fi rotundă sau plată și pur și simplu așezați pantalonii peste bară.

Aceste umerașe sunt rezistente la greutatea pantalonilor. Sunt disponibile câteva variante de umerase pentru pantaloni.

Bara de pantaloni se poate deschide pentru a vă permite să introduceți pantalonii și fixa în poziție. Unele umerașe oferă mai multe bare de pantaloni în linie verticală pentru a vă permite să atârnați numeroase perechi de pantaloni pe același umeraș ca să economisiți spațiu în dulap.

Unele umerașe de pantaloni au cleme de prindere în loc de bară pentru a vă menține pantalonii în poziție. Un umeraș cu cleme este cel mai potrivit pentru blugi, astfel încât aceștia nu vor avea urme pe țesătură.

Verifică preț Umerașe pentru pantaloni AICI!

Umerașe pentru pulovere

Puloverele sunt dificil de atârnat, deoarece ele sunt adesea realizate din țesături delicate și trebuie manipulate corespunzător. Din acest motiv, ele au un tip de umeraș destinat pentru cei care nu doresc să le plieze într-un sertar. Aceste umerașe au un spațiu îngust pe umeri, la capetele umerașului.

Verifică preț Umerașe pentru bluze/pulovere AICI!

Umerașe pentru costume

Când ați investit într-un costum frumos, doriți să vă asigurați că aveți umerașul potrivit pentru a vă proteja investiția. Un umeraș pentru costume este robust, nu vă va șifona costumul și are forma corectă pentru a menține așezarea naturală a sacoului. Un umeraș de costum are o bară din fetru pentru pantaloni și lățimea pentru umeri de la 5 până la 6 cm.

Umerașul în sine ar trebui să fie suficient de lung în lățime încât să se extindă exact până unde umărul se îmbină cu mâneca sacoului. Nu doriți să fie mai lung decât atât. Dimensiunea umerașului pentru costum este importantă, deoarece vă veți deforma costumul dacă umerașul are dimensiunea greșită.

Dacă costumul dvs. are căptușeală cu pernițe în interiorul umerilor, doriți ca umerașul să susțină greutatea fără a deforma pernițele. Umerașele de sârmă nu sunt ideale pentru un costum.

Verifică preț Umerașe pentru costume AICI!

Umerașe pentru fuste

Dacă doriți un umeraș pentru fuste care să nu vă strice materialul fustei, aveți nevoie de unul cu cleme îmbrăcate în cauciuc. Puteți găsi astfel de umerașe cu cleme acoperite cu vinil pentru a vă proteja fustele. Multe dintre aceste umerașe oferă posibilitatea de a adăuga mai multe cârlige pentru a atârna mai multe fuste pe verticală pentru a face economie de spațiu în dulap.

Verifică preț Umerașe pentru fuste AICI!

 

Umerașele pentru curele

Dacă iubești curelele, poți deveni frustrat de lipsa unui loc unde să le depozitezi. Poate că faceți ceea ce mulți au făcut ani de zile, și anume să le agățați de cataramă pe cârligul de care se așează umerașul în dulap.

Acest lucru le face dificil de văzut curelele și trebuie să scoateți umerașul din dulap de fiecare dată pentru a le lua și apoi pune la loc. Este ideal pentru tine să-ți agăți curelele de catarama lor.

Un umeraș dedicat pentru curele vă permite să le atârnați de cataramă, să le mențineți organizate și ușor de văzut pe toate. Există mai multe variante ale acestui tip de umeraș. Unul este un stativ pe care sunt montate cârlige mici pentru fiecare curea în parte.

Altele au un cârlig care se poate agăța în dulap. Aceste umerașe sunt fabricate din plastic sau metal, iar unele sunt prezute cu catifea sau cauciuc pentru a menține umerașele la locul lor.

Verifică preț Umerașe pentru curele AICI!

Umerașe pentru eșarfe

Dacă aveți o colecție de eșarfe, doriți să le protejați. Eșarfele sunt adesea realizate din țesături delicate, cum ar fi mătasea sau alte materiale subțiri și trebuie agățate corespunzător. Vești bune, există un umeraș dedicat pentru eșarfele tale.

Acestea sunt prevăzute cu multe bucle perfecte pentru fiecare eșarfă pe care o aveți. Ele au de obicei un material de tip catifea care acoperă umerașul pentru a vă proteja eșarfele preferate.

Verifică preț Umerașe pentru eșarfe AICI!

Umerașe pentru cravate

Dacă porți cravate, probabil că ești mândru de colecția ta de cravate și vrei să o păstrezi în siguranță și să o depozitezi corect. Cel mai bine ar fi dacă ai desface nodul de cravată după purtare. Apoi puteți alege să le rulați și să le păstrați într-un sertar, dacă aveți spațiu în sertar.

Sau, puteți cumpăra un umeraș pentru cravate. Dacă aveți un umeraș cu stativ, acesta este un concept similar. Un umeraș de cravate este cel mai probabil cea mai bună opțiune dacă aveți un număr mare de cravate.

Un umeraș pentru cravate îți oferă un suport dedicat cravatelor tale, astfel încât să poți atârna multe dintre ele pe un singur umeraș. Cravatele vor fi păstrate în stare excelentă și gata să le purtați.

Verifică preț Umerașe pentru cravate AICI!

Umerașe pentru lenjeria de corp

Lenjeria este dificilă, deoarece este confecționată de obicei dintr-un material mătăsos care alunecă cu ușurință. De obicei au bretele subțiri care, de asemenea, îngreunează păstrarea lor pe un umeraș.

Un umeraș pentru lenjerie este înfășurat cu catifea sau cu altă țesătură pentru a proteja materialul delicat al lenjeriei de corp. A avea un umeraș îmbrăcat în țesătură permite lenjeriei tale să rămână pe loc și să nu cadă, toate protejând în același timp uzura acesteia.

Verifică preț Umerașe pentru lenjeria de corp AICI!

Umerașe pentru pantofi

Poate părea un tip de umeraș nostim până când îl folosești. Dacă aveți mulți pantofi și nu aveți spațiul necesar pentru a-i păstra în cutii, un umeraș pentru pantofi este exact ceea ce aveți nevoie. Acest tip de umeraș este disponibil în multe modele diferite.

De obicei, aceste umerașe încearcă să economisească spațiu, păstrându-ți toți pantofii în același loc. De obicei, ele se atașează sau se agață în spatele ușii dulapului sau dressing-ului. Este posibil să aibă un buzunar în care pantofii tăi să stea unul lângă celălalt. Sau, acestea pot avea un tip de cârlig rotund în care să vă puteți introduce pantoful.

Verifică preț Raft suspendat pentru încălțăminte AICI!

Umerașele de călătorie

Dacă ești în situația de a călători des în interes de afaceri sau de plăcere, probabil ai nevoie de un umeraș de călătorie. Hotelurile oferă umerașe, dar este posibil să nu aibă suficiente sau să nu aibă tipul dorit de umeraș.

Dacă protejarea hainelor este importantă pentru dvs., atunci un umeraș de călătorie este o necesitate. Aceste umerașe se pliază astfel încât să le puteți depozita în bagaje și vă oferă o opțiune robustă pentru a vă păstra hainele și a reduce șifonarea.

Verifică preț Umerașe pliabile de călătorie AICI!

Materiale din care se confecționează umerașele

La fel cum există diferite tipuri de umerașe, există diferite materiale din care ele sunt confecționate. Unele sunt cele mai potrivite pentru un anumit tip de îmbrăcăminte. Unele sunt mai plăcute ochiului. Altele se concentrează pe a vă ajuta să vă organizați îmbrăcămintea și oferă soluții de stocare.

Umerașe de sârmă

Dezgustătorul umeraș de sârmă a fost folosit într-un număr variat de feluri de-a lungul anilor. Acestea sunt destinate să atârni articole vestimentare pe ele, dar au într-adevăr un număr nenumărat de utilizări.

Dacă le îndoiți diferit, de exemplu, acestea ar putea fi folosite ca antenă pentru televizor, deși nu există prea multă nevoie de o asemenea utilizare în lumea noastră avansată tehnologic.

Pot fi folosite pentru decorațiuni, meșteșuguri și pentru a ajunge la obiecte care nu sunt la îndemână. Acesta este umerașul pe care îl primiți atunci când vă luați hainele de la curățătorie, deoarece aceste umerașe sunt ieftine.

Umerașele de sârmă tolerează bine țesăturile ușoare. Ele chiar nu sunt mdienite să fie o soluție permanentă pentru agățarea hainelor, deoarece se îndoaie rapid și își modifică forma.

Acest lucru face ca hainele tale să se îndoaie, să se șifoneze și să se întindă. O modalitate bună de a scăpa de umerașele de sârmă este să le duceți înapoi la curățătoria dumneavoastră. Vor fi încântați să vă scape de ele.

Argumente Pro:

 • Ieftine
 • Aprovizionare abundentă
 • Varietate de utilizări

Argumente Contra:

 • Incredibil de subțiri
 • Se îndoaie și se rup ușor

Verifică preț Umerașe din metal AICI!

Umerașele din plastic

Umerașele din plastic pentru îmbrăcăminte sunt un alt favorit al fanilor și poate chiar mai banale decât umerașele din sârmă. Puteți găsi umerașe din plastic într-o gamă largă de culori și dimensiuni. Sunt ieftine și ușor de găsit.

Umerașele din plastic sunt disponibile într-o mare varietate. Puteți găsi umerașele de tip tubular pe care majoritatea oamenilor le au în casele lor. Există, de asemenea, umerașele mari din plastic transparent sau negru pe care le vedeți în magazine. Aceste umerașe au de obicei un cârlig metalic și sunt mult mai rezistente. Totuși, nu sunt tocmai drăguțe.

Acestea sunt umerașele ideale pentru copii, deoarece hainele lor sunt mai mici și de obicei mai puțin costisitoare. Umerașele din plastic funcționează bine pentru bluze de orice tip, rochii ușoare și haine pentru copii.

Umerașele din plastic se îndoaie și își modifică forma atunci când atârnăm pe ele haine mai grele. Când se îndoaie, ele pun presiune pe hainele tale în locuri ciudate și determină întinderea sau deformarea hainelor. Umerașele din plastic funcționează bine în cazuri specifice. Atâta timp cât le folosești, ele ar trebui să funcționeze și pentru tine.

Argumente Pro:

 • Ieftine
 • Aprovizionare abundentă
 • Varietate de culori și dimensiuni

Argumente Contra:

 • Se îndoaie și se rup sub prea multă presiune

Verifică preț Umerașe din plastic AICI!

Umerașe din lemn

Umerașele din lemn pentru haine arată frumos și susțin foarte bine chiar și cele mai grele articole vestimentare, cum ar fi paltoanele. Acestea nu se vor îndoi.

Dacă alegeți un lemn mai scump, acesta poate avea și alte calități utile. Umerașele din cedru ajută la combaterea mirosurilor urâte și a insectelor. Un umeraș din lemn nu vă va agăța sau deforma hainele.

Aceste tipuri de umerașe sunt mai scumpe, dar vor dura mult timp și sunt o necesitate pentru articolele de îmbrăcăminte mai grele. Ele sunt umerașul perfect pentru paltoane, geci, jachete.

Veți cheltui puțin mai mult pe umerașele din lemn, dar veți economisi bani pentru că nu va trebui să le înlocuiți odată ce s-au rupt sau deteriorat.

Argumente Pro:

 • Durabile, rezistente
 • Frumoase
 • Sunt ideale pentru paltoane

Argumente Contra:

 • Scumpe

Verifică preț Umerașe din lemn AICI!

Umerașele de catifea

Un umeraș de catifea este minunat pentru țesăturile delicate ale hainelor tale. Aceste tipuri de umerașe antiderapante, de pe care hainele nu alunecă, sunt înfășurate în catifea sau într-o țesătură asemănătoare catifelei. Acest lucru vă oferă o suprafață de pe care hainele dvs. nu vor aluneca. Când hainele nu alunecă,  se reduce presiunea exercitată asupra lor.

Nu doriți să atârnați haine umede sau pline de apă pe un umeraș de catifea, deoarece culoarea catifelei vă va păta hainele. Umerașele din catifea vin adesea cu un șanț perfect pentru bretelele subțiri. Puteți găsi aceste umerașe în multe culori diferite, permițându-vă să adăugați puțină culoare dulapului dvs.

Argumente Pro:

 • Perfecte pentru țesăturile delicate
 • Multe opțiuni de culoare

Argumente Contra:

 • Iese culoarea pe haine atunci când hainele sunt ude

Verifică preț Umerașe din catifea AICI!

Umerașele din satin

Umerașele din satin sunt din țesătură și au căptușeală conturată pentru a vă proteja hainele de cute sau deteriorare. Ele aduc un aspect de clasă și rafinament dulapului tău. Le puteți găsi chiar cu fundițe sau alte decorațiuni pentru a le face mai atrăgătoare.

Ele sunt opțiunea perfectă pentru îmbrăcăminte și rochii pentru ocazii speciale. Le puteți găsi în multe culori diferite pentru a se potrivi cu ținuta sau cu dulapul dvs., dacă doriți să aveți o imagine vizuală mai atrăgătoare. Acest tip de umeraș nu este cel mai potrivit pentru articole de îmbrăcăminte mai grele, cum ar fi paltoanele.

Argumente Pro:

 • Perfecte pentru îmbrăcămintea destinată ocaziilor speciale
 • Multe opțiuni de culoare
 • Arată frumos agățate în dulapul tău

Argumente Contra:

 • Nu sunt ideale pentru materiale grele

Verifică preț Umerașe din satin AICI!

Umerașe din țesătură cu imprimeuri

Acestea sunt un tip unic de umeraș pentru un aspect atractiv al dulapului dvs. De obicei au imprimeuri pe țesătură. Sunt considerate un umeraș special cu țesătură înfășurată în jurul umerașului și un anumit tip de material tip burete care asigura suport suplimentar hainelor.

Puteți face comandă specială pentru aceste umerașe, dar le puteți crea și dumneavoastră dacă vă pricepeți și vă face plăcere.

Argumente Pro:

 • Pot fi folosite pentru toate tipurile de îmbrăcăminte
 • Multe opțiuni de culoare
 • Arată frumos agățate în dulapul tău

Argumente Contra:

 • Scumpe
 • De obicei, trebuie să faceți o comandă personalizată

Verifică preț Umerașe din material textil AICI!

Umerașe cu protecție tip căptușeală (tip Flocked Hangers)

Aceste umerașe au un cadru dur acoperit de o căptușeală moale. Ele sunt un verișor apropiat al umerașului căptușit cu material tip burete, dar acestea sunt adesea mai rezistente. Ele au un material mai moale la exterior. Îți protejează hainele oferind în același timp stabilitate.

Acesta este considerat un umeraș subțire, deoarece este mai subțire decât alte umerașe din țesătură cu căptușeală tip burete. Ele își mențin forma și, de obicei, nu se îndoaie și funcționează bine pentru o îmbrăcăminte mai grea, cum ar fi paltoanele.

Argumente Pro:

 • Mai subțiri decât majoritatea umerașelor
 • Material moale pentru haine

Argumente Contra:

 • Mai scumpe

Verifică preț Umerașe căptușite cu material textil AICI!

Umerașe compacte (tip Huggable Hangers)

Un umeraș compact este o opțiune excelentă atunci când doriți să vă organizați dulapul și să economisiți spațiu. Acestea ocupă jumătate din spațiul pe care îl ocupă de obicei cele mai multe dintre alte tipuri de umerașe, în special față de umerașul din plastic, iubit și detestat în același timp.

Ele au o suprafață asemănătoare catifelei care îți sustine hainele pentru a preveni căderea lor pe podea.

Umerașul compact există într-o gamă largă de culori. Puteți să folosiți aceeași culoare sau să alegeți culoarea preferată și să mergeți la cumpărături. Ele sunt perfect formate astfel încât să deformeze hainele. Există numeroase accesorii pentru aceste umerașe, cum ar fi cleme, pentru a le face și mai utile.

Argumente Pro:

 • Ocupă mai puțin spațiu
 • Colorate

Argumente Contra:

 • Nu toate culorile sunt plăcute

Verifică preț Umerașe pliabile AICI!

Umerașe de dimensiuni mici

Porți haine mici și găsești că un umeraș de dimensiuni obișniute este adesea prea mare pentru bluzele sau topurile tale? Atunci, umerașul de dimensiuni mici este doar pentru tine. Aceste umerașe sunt mai înguste și nu vă vor deforma hainele în locuri neașteptate.

Un umeraș mic este de obicei cu aproximativ 5 cm mai scurt decât un umeraș obișnuit.

Argumente Pro:

 • Perfecte pentru îmbrăcămintea de dimensiuni mai mici

Argumente Contra:

 • Nu pot fi folosite pentru haine care nu sunt mici sau nu sunt pentru copii.

Verifică preț Umerașe – diferite dimensiuni AICI!

Scurt istoric

Unora le place să atribuie umerașul modern pentru haine lui Thomas Jefferson. Opinia generală este însă că O. A. North a inventat primul umeraș în anul 1860. Acesta a fost realizat din sârmă și răsucit în mijloc, creând ovale și un cârlig deasupra.

Aceste umerașe au fost comercializate pentru a se alinia noilor uniuni formate. Următorii 150 de ani au adus câteva modificări ușoare umerașului. Acesta a rămas în folosință, dar forma sa s-a transformat ușor de-a lungul timpului. Umerașul a fost realizat din materiale de la metal la plastic, catifea și lemn.

Când umerașele au fost inventate pentru prima dată, se intenționa să fie destinate pentru un singur articol de îmbrăcăminte. De atunci, umerașele au fost create pentru a susține mai multe articole de îmbrăcăminte.

Unele au cleme și șanțuri pentru a menține hainele pe ele. În ultimii ani, umerașele au fost folosite pentru decorațiuni și proiecte. Unele au fost îndoite în direcții diferite și utilizate pentru a ajunge la obiectele pierdute sub pat sau în alte locuri greu accesibile.

De unde să le cumpărați

Umerașele de îmbrăcăminte sunt ușor de găsit, de cele mai multe ori. Se pare însă  că atunci când ai nevoie de ele imediat, nu le poți găsi. Este util să știi unde să cauți. Umerașele din plastic sunt cel mai ușor de găsit într-un magazin local, în special un magazin specializat.

Cu o căutare rapidă, puteți găsi magazine online care vând cea mai populară versiune a oricărui umeraș de îmbrăcăminte pe care vi l-ați putea dori. Alți comercianți, precum Wayfair și Hayneedle, oferă o gamă largă de umerașe de îmbrăcăminte.

Verifică preț Umerașe universale AICI!

Întrebări frecvente

Care sunt umerașele potrivite pentru hainele tale?

Când căutați umerașul potrivit pentru hainele dvs., greutatea articolului de îmbrăcăminte joacă un rol semnificativ. Doriți să vă asigurați că umerașul pe care îl alegeți poate ține greutatea fără să se îndoaie sau fără să se rupă.

Doriți să vă asigurați că umerașul are dimensiunea potrivită pentru articolul dvs. de îmbrăcăminte. Dacă dimensiunea este prea mică, articolul vestimentar va cădea de pe umeraș.

De ce tip de umeraș aveți nevoie cel mai mult?

Umerașele din plastic sunt cele mai frecvente. Umerașele din plastic sunt ieftine și ușor de găsit, dar ele sunt cele mai obișnuite. Ele pot fi utilizate pentru un articol tipic de îmbrăcăminte cu greutate și mărime medie pe care este probabil să îl aveți în garderobă.

Este un umeraș de sârmă reciclabil?

În funcție de locul în care locuiți, umerașele de sârmă pot fi sau nu reciclabile. Fiecare oraș face aceste determinări pe baza echipamentelor de reciclare pe care le dețin. Unele dintre echipamente nu pot accepta metalul și forma umerașelor de sârmă.

Există câteva alte opțiuni de reciclare disponibile pentru dvs. Le puteți duce la curățătoria din zona dvs. De obicei, cei de la curățătorie sunt bucuroși să le preia. În cazul în care ambele soluții nu funcționează pentru dvs., puteți face câteva modele și proiecte interesante din ele, dacă doriți acest lucru.

Sunt permise umerașele în avion?

Da, majoritatea umerașelor sunt permise în avion în geanta de mână. De asemenea, puteți transporta cele mai multe umerașe în bagajele dvs. de cală. Fiți pregătit ca personalul de securitate să vă verifice bagajele dacă puneți un umeraș de sârmă în geanta de mână.

Este mai bine să vă agățați hainele pe umerașe sau să le împăturiți?

Există câteva articole vestimentare care ar trebui puse pe umeraș în loc să fie împăturite. Aceste articole includ rochii, pantaloni, bluze, sacouri de costume și orice se poate șifona. Este indicat ca puloverele, tricourile și blugii să fie împăturite.

Umerașele de catifea își merită prețul?

Umerașele din catifea sunt ideale pentru bluze și topuri cu decolteu larg. Aceste articole vestimentare nu vor aluneca de pe un umeraș de catifea, așa cum alunecă de pe alte tipuri de umerașe. Umerașele de catifea au un design subțire și vor economisi spațiu.

Sunt scumpe și culoarea lor vă poate păta hainele. În funcție de țesătură, acestea pot lăsa scame pe hainele tale.

Pot evita ca umerașele să lase urme pe hainele mele?

Dacă utilizați tipul corespunzător de umeraș pentru tipul dvs. de haine, puteți reduce la minimum deformările lăsate pe haine din pricina umerașelor. Câteva trucuri pe care le puteți încerca includ să vă întoarceți hainele pe dos înainte de a le agăța de umeraș.

Când le veți întoarce pe față, orice deformări vor fi mai puțin vizibile. Dacă umerașul dvs. are o bară pentru pantaloni, îl puteți folosi atât pentru bluze și topuri, cât și pentru pantaloni. Împăturiți o cămașă cu mânecă scurtă pe jumătate pe lung și așezați-o peste bară.

Care sunt cele mai bune umerașe pentru haine?

Cele mai bune umerașe sunt umerașele subțiri, care împiedică hainele să cadă pe podea. Umerașele din catifea antiderapante, de pe care hainele nu alunecă, vor fi cea mai bună alegere. Nu uitați să vă asigurați că hainele dvs. sunt perfect uscate înainte de a le agăța pe un umeraș de catifea.

Verifică preț umerașe de diferite tipuri AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Peruci cu breton

27 de peruci cu breton

Perucile sunt o modalitate excelentă de a-ți schimba stilul părului. Celebritățile le poartă de ani de zile. Acum ar putea fi momentul să le încerci

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care