20 de lucruri despre îmbrăcămintea Hugo Boss

Magazin cua îmbrăcămintea Hugo Boss

Eticheta Hugo Boss este înscrisă în conștiința colectivă ca un simbol al puterii și succesului. Fiecare piesa este proiectata cu atenție la detalii si calitate.

De la costume la hanorace, purtarea unei piese Hugo Boss te va face instantaneu să te simți mai puternic.

Hugo Boss are linii pentru bărbați și femei. Liniile concepute pentru bărbați sunt foarte masculine. Liniile concepute pentru femei sunt feminine și puternice. Compania realizează un echilibru frumos între tradiție și actual.

Ce știi despre îmbrăcămintea Hugo Boss? Te-ai gândit să intri în lumea modei și să cumperi îmbrăcăminte Hugo Boss?

Iată 20 de lucruri pe care ar trebui să le știi despre această linie de îmbrăcăminte de ultimă generație înainte de a te decide să faci o achiziție.

Verifică preț Îmbrăcăminte Hugo Boss pentru femei și bărbați AICI!

 1. Colecțiile numeroase te pot face să fii confuz

Vom începe aici pentru că mi-a făcut capul să se învârtă când am început să mă uit la companie. Hugo Boss a avut de-a lungul timpului,multe linii, pentru diferite stiluri de viață și preferințe.

Cu toate acestea, a determina dacă aveți nevoie de un negru, un verde sau un portocaliu poate fi descurajant. Într-un efort de a simplifica lucrurile, liniile au fost schimbate în 2017. Iată fosta gamă.

Liniile Hugo Boss au inclus:

 • Boss Black – Bărbați – clasic est. 1970
 • Boss Black – Femei – clasic est. 2000
 • Boss Orange – Men – Lifestyle est. 1999
 • Boss Orange – Femei – Lifestyle est. 2005
 • Boss Selection – High-end English Tailored wear esti. 2003
 • Boss Green – Bărbați – fost Boss Sport – stil de golf estim 2003
 • Boss Green – Femei – Îmbrăcăminte sport activă est.2010
 • Hugo – Bărbați – stil european est. 1993
 • Hugo – Femei – stil european est. 1998
 1. Branding optimizat

În 2017, eticheta de designer a revenit la două mărci principale, într-un fel. Boss Orange și Boss Green sunt acum sub eticheta Boss. Veți găsi în continuare portocaliul și verdele, folosite, dar mai subtil. Uite sub eticheta Boss de pe logo pentru a vedea cărei colecții îi aparține.

Pe etichetele pieselor din colecțiile Verde și Portocaliu, logo-ul este subliniat în culoarea respectivă.

Boss oferă îmbrăcăminte pentru bărbați și femei pentru toate ocaziile. Pune accent pe calitate și croitorie. Oferă un aspect clasic, dar modern.

Hugo este un brand modern. Colecțiile de îmbrăcăminte pentru bărbați și femei au avantaj și atitudine. Creat pentru cei care doresc să iasă în evidență în mulțime, veți găsi eleganța la pachet cu un sentiment de lejeritate casual.

 1. Hugo Boss are un trecut întunecat

În cel de-al Doilea Război Mondial, fondatorul companiei, Hugo Ferdinand Boss, a fabricat uniforme naziste. După război, a pierdut dreptul de a conduce o afacere. Ginerele său a preluat compania.

 1. Brandul a devenit curat

În ultimii ani, compania a decis să fie deschisă cu privire la trecutul său întunecat. A sponsorizat cercetările efectuate de istoricul Elisabeth Timm. Când cercetarea a fost finalizată, marca a donat 5 miliarde de dolari unui fond de compensare.

Într-o epocă în care scuzele pe internet și cultura anulării fac numele jocului, sinceritatea companiei germane este impresionantă. Decizia de a-și asigura banii și faima, a fost inspirată.

 1. Diferite tipuri de îmbrăcăminte de lucru

Înainte ca Hugo Boss să devină marca de modă de lux care este astăzi, a creat uniforme pentru polițiști și lucrătorii poștali. Este ciudat să ne gândim la brandul de lux care creează orice altceva decât îmbrăcăminte de top pentru cei conștienți de importanța modei, dar aceste uniforme au menținut afacerea pe linia de plutire până în 1971.

Trecerea de la uniforme la costume nu a fost un efort făcut peste noapte. Comenzile pentru costume au început să vină în anii 1950, în timp ce majoritatea afacerilor lor erau cu uniforme.

De fapt, compania a început prin a produce îmbrăcăminte industrială de protecție în anii 1920. Uniformele și hainele de ploaie au fost, de asemenea, elemente de bază în această perioadă. Din aceste începuturi umile s-a născut un brand de modă iconic.

 1. Hugo Boss a schimbat conceptul costumelor pentru bărbați

Înainte ca Hugo Boss să înceapă să facă îmbrăcăminte pentru bărbați, costumele în Germania erau adesea făcute din țesături grele și rigide. Brandul și-a început incursiunea serioasă în costume în anii 1960.

În loc de țesăturile grele cu care erau obișnuiți bărbații germani, aceste costume au fost realizate din țesătură italiană ușoară. Acest lucru a revoluționat costumele pentru bărbați în țară.

Astăzi, costumele Hugo Boss sunt realizate din mai multe țesături, inclusiv in italian și păr de cămilă.

 1. Prima încercare de a lansa o linie pentru femei a fost nereușită

Marca de modă a încercat să lanseze o linie pentru femei în 1987. 11 ani mai târziu, au lansat linia de îmbrăcăminte pentru femei Hugo. În 2000, a fost lansată eticheta pentru femei Boss. La fel ca marca Boss man, Boss woman este un brand de lux cu croială clasica si linii casual.

Femeia Hugo prezintă ținute în trend, cu aceeași calitate și croială pe care le așteptați de la brand. Veți găsi un stil casual care poate fi purtat de la mâncat floricele de porumb pe canapea până la întâlniri de noapte lejere.

 1. Hugo Boss nu a primit un bun venit călduros în America

Hugo Boss este un simbol american, așa că poate fi surprinzător să știm că inițial nu au primit o primire călduroasă. Și-au lansat linia de îmbrăcăminte în America în 1976.

Consumatorii nu erau siguri de acest brand german. Hugo Boss a început o campanie de marketing folosindu-l pe Sylvester Stallone. Acest lucru a ajutat la consolidarea reputației companiei pentru impunerea de rafinament și bărbăție.

 1. Forbes Hugo Boss Review

Desigur, aceasta este departe de a fi singura recenzie Hugo Boss, dar ar putea fi cea mai importantă. La scurt timp după debutul său în SUA, recenzia strălucitoare a revistei Forbes a ajutat la popularizarea mărcii.

Revista Forbes a afirmat că Hugo Boss a reprezentat profesionistul de succes, cu un „hint de macho”. Aceasta a devenit o parte cheie a imaginii americane a mărcii.

La sfârșitul anilor 70 și 80, stilul macho era în joc. A arăta macho și elegant în același timp, era simbolul modei de lux.

 1. Croiala potrivită

Potrivirea unui costum este, fără îndoială, mai importantă decât calitatea costumului în sine. Croitoria este alegerea ideală, dar a avea un costum complet croit manual este în afara intervalului de preț al consumatorului mediu.

Unul dintre lucrurile care l-au pus pe Hugo Boss pe hartă și continuă să-i ajute popularitatea să crească, este croiala costumului. Un ochi antrenat poate privi un costum Hugo Boss și poate recunoaște marca pur și simplu după tăietură.

Este mai modern și mai elegant decât alte mărci precum Brooks Brothers. Oferă modalitatea perfectă de a ieși în evidență din mulțime, la biroul tău.

 1. Cele 3 tăieturi de costum

Costumele Hugo Boss sunt disponibile în trei croiuri.

Acestea sunt:

 • Croială obișnuită
 • Croială Slim fit
 • Croială extra slim

Croiala obișnuită are o jachetă dreaptă, cu o talie ușor conică și umerii mai largi. Pantalonii au talie înaltă și spațiu suficient la coapsă. Acest costum clasic Hugo Boss este perfect pentru ținuta de afaceri.

Slim Fit este conceput pentru a oferi un aspect pe măsură și o siluetă netedă. Are pantaloni slim-fit, cu talie mai joasă, umeri mai îngusti și mâneci și revere subțiri. Jacheta este conică în talie.

Croiala ultra-slim oferă un aspect personalizat pentru bărbații subțiri. Are umerii mai îngusti și mai moi, pantaloni slim-fit, mâneci înguste și o talie strânsă și conică.

Pentru a obține o potrivire perfectă, Hugo Boss oferă costume pe măsură. Acest lucru permite ca costumul să fie ajustat la măsurătorile tale, pentru a crea un aspect și o senzație unică.

Pe lângă faptul că sunt făcute pe măsurătorile tale, costumele pe măsură îți permit să alegi multe dintre detalii. Acestea includ reverele, nasturii și butonii. Pentru și mai mult lux, semnătura ta poate fi cusută în interiorul costumului.

Verifică preț Îmbrăcăminte Hugo Boss pentru femei și bărbați AICI!

 1. Hugo Boss a devenit public în 1985

Hugo Boss a devenit public în 1985. Până în 1986, avea mai multă valoare decât toate celelalte companii germane de îmbrăcăminte pentru bărbați la un loc.

În 2015, acțiunile Hugo Boss rămase au fost vândute publicului. Investitorii au primit o rentabilitate de 2,3 ori a investiției lor, care a ajuns la 2,5 miliarde de euro, sau 2,7 milioane de dolari.

 1. Cele 3 linii ale anilor 90

Aspectul macho a pierdut din notorietate pe măsură ce anii 80 s-au schimbat în anii 90. Hugo Boss a lansat trei linii de îmbrăcăminte pentru a se potrivi vremurilor în schimbare, fiecare vizată unui anumit grup demografic.

Hugo, Boss și Baldessarini, împreună cu un nou CEO, i-au permis brandului să rămână în fruntea industriei în contextul schimbării tendințelor modei.

 1. Fiecare costum are 200 de piese

Fiecare costum Hugo Boss este compus din 200 de piese individuale. Compania folosește o combinație de tehnici de croitorie moderne și tradiționale pentru a asigura calitate înaltă și atractivitate modernă în fiecare piesă.

Costumele sunt fabricate la sediul original din Germania. Unele piese, inclusiv partea de sub guler, sunt încă cusute manual.

 1. Topul pieței globale de îmbrăcăminte

Până în 1996, majoritatea vânzărilor lui Hugo Boss erau în afara Germaniei. Hugo Boss devenise un concurent de top pe piața globală de îmbrăcăminte.

Pe lângă popularitatea în SUA, brandul de lux a început să aibă succes în Asia.

Verifică preț Îmbrăcăminte Hugo Boss pentru femei și bărbați AICI!

 1. Puteți cumpăra Hugo Boss în magazine fizice sau online

Puteți folosi locatorul de magazine Hugo Boss pentru a găsi un magazin Hugo Boss în apropierea dvs. Acest lucru vă oferă o experiență completă, cu consultanți de vânzări care vă vor ghida către stilul și potrivirea preferate.

Cu toate acestea, nu veți găsi linia Hugo în magazinele Boss. Linia Hugo este cea mai accesibilă dintre cele două, iar compania a făcut demersul de a diferenția și mai mult cele două linii.

Magazine universale chiar unele magazine de sport oferă și îmbrăcăminte Hugo Boss. Veți găsi haine casual și alte articole esențiale pentru garderobă la acești retaileri.

Cu toate acestea, puteți cumpăra și Hugo Boss online. Cumpărăturile online oferă comoditate și puteți citi recenzii înainte de a face o achiziție. Puteți găsi îmbrăcăminte la comerciantul online Amazon. De asemenea, puteți cumpăra direct de pe site-ul Hugo Boss.

 1. Accesorii Hugo Boss

Unul dintre cele mai bune lucruri despre Hugo Boss este selecția oferite de etichetele Hugo Boss. Hainele pot fi ușor combinate și asortate, astfel încât să arăți grozav chiar dacă nu ai cel mai grozav simț al modei.

Un alt plus este numărul de accesorii vândute de companie. Vei găsi tot ce ai nevoie pentru garderoba ta. Pălăriile, ceasurile, cravatele, eșarfele și gențile sunt câteva dintre accesorii.

Sigur că le poți achiziționa de la alt brand de modă, dar să rămâi fidel aceleiași mărci oferă continuitate. Veți avea parte de stilul și semnătura Boss în întregul ansamblu.

 1. Hugo Boss se bazează pe o echipă creativă

Unele mărci de lux se bazează pe un designer creativ principal. Cu toate acestea, dacă designerul devine fața din spatele mărcii și apoi pleacă într-o altă casă de modă, poate lua cu el o parte din baza de clienți.

Inovația este un alt aspect. Când o echipă lucrează împreună, există o mulțime de idei proaspete. Brandul își menține stilul de semnătură, fără a defini de un anumit look sau tendință.

Există provocări pentru a opera fără o persoană creativă, atât în ​​ceea ce privește marketingul, cât și creația. Hugo Boss a găsit un echilibru interesant, lucrând cu ambasadori de brand de mare profil pentru o scurtă perioadă de timp.

Această abordare aduce personalitate și conexiune la baza de clienți, fără a se atașa prea mult de un nume. Liam Payne și Chris Hemsworth sunt recenții ambasadori ai mărcii.

 1. Există knockoffs

Când vine vorba de achiziționarea Hugo Boss, sau a oricărui brand de lux, de altfel, ar trebui să fiți conștienți de cum să identificați imitațiile.

Hugo Boss este sinonim cu calitatea. Verificați tivurile și nasturii pentru a vedea cusătura. Nasturii trebuie cusuți frumos cu un fir care se potrivește cu cămașa.

Veți găsi o etichetă de îngrijire și o etichetă de securitate în plus față de eticheta cu logo care este cusută în cămașă. Verificați dacă eticheta de securitate se potrivește cu eticheta de balansare.

Blugii vor avea o etichetă din piele pentru curea Hugo Boss. Ar trebui să fie cusutp perfăct, iar logo-ul în relief ar trebui să fie uniform.

Când vine vorba de costume, uită-te la croi și cusături. Ar trebui să se potrivească foarte bine și să fie perfect croit.

Hugo Boss folosește o atenție deosebită la detalii. Dacă observați că lipsesc detalii fine, ar putea fi o imitație.

 1. Vedetele îl iubesc pe Hugo Boss

Celebritățile sunt creatori de tendințe. Cu toții vrem să știm ce și pe cine poartă. Și apoi, vrem să-l purtăm și noi. Vedetele l-au ajutat cu siguranță pe Hugo Boss să devină numele cunoscut pe care îl știe lumea întreagă, astăzi.

Demult, trebuia să așteptăm ca vedetele noastre preferate să apară pe ecranele TV sau să citim despre alegerile lor fashion, în ziar. Acum, trendul lor în modă este la îndemâna noastră oricând ne place. Și mai bine, stilurile pe care le poartă sunt adesea accesibile publicului, la prețul corect.

Eticheta de lux este binecunoscută pentru costumele și smokingurile sale care îmbracă frecvent evenimentele de pe covorul roșu. Gerard Butler și Ryan Reynolds sunt adesea văzuți într-un costum Hugo Boss și sunt fani vocali ai casei de modă.

De asemenea, femeile iubesc Hugo Boss. Doamnele casei regale britanice, Meghan Markle și Kate Middleton au îmbrăcat ambele îmbrăcăminte pentru femei Boss. Kylie Jenner este o purtătoare avidă a etichetei. Superstarurile muzicii, Christina Aguilera și Taylor Swift adoră și ele aspectul Hugo Boss.

Verifică preț Îmbrăcăminte Hugo Boss pentru femei și bărbați AICI!

Întrebări frecvente despre îmbrăcămintea Hugo Boss

Care este calitatea costumelor Hugo Boss?

Costumele Hugo Boss sunt de înaltă calitate. Cu toate acestea, calitatea va varia în funcție de linie și material. Hugo Boss oferă costume din lână virgină 100%, bumbac, in, mătase și un amestec de lână și poliester. Costumele complete din pânză din păr de cămilă sunt lansate într-o serie limitată în fiecare an și oferă cea mai bună calitate.

Care sunt diferențele dintre un magazin și un outlet Hugo Boss?

Un magazin poate fi considerat un butic. Acestea sunt magazinele Hugo Boss. Veți găsi doar îmbrăcăminte Boss și nu linia mai puțin costisitoare Hugo. Magazinele au cele mai noi articole, adesea înaintea tendințelor viitoare. Sunt de obicei magazine cu amănuntul.

Aceste magazine pot vinde aceeași îmbrăcăminte de calitate, dar de obicei vor fi cu un sezon în urma magazinului Boss.

Magazinele outlet oferă cele mai mari reduceri, dar și cea mai scăzută calitate. Îmbrăcămintea pentru magazinele outlet poate include haine cu greșeli minore sau materiale inferioare. De asemenea, vor fi mai în urmă, sezonier.

Multe look-uri Hugo Boss sunt atemporale, așa că cumpărăturile la outlet oferă posibilitatea de a cumpăra mărfuri Boss fără eticheta de preț tipică Boss.

Ce fel de haine formale poți găsi în colecția Boss?

Pentru bărbați, colecția Boss oferă costume, smoking, pantaloni și jachete perfecte pentru birou sau un eveniment formal. Colecția Boss pentru femei include rochii, paltoane formale, pantaloni, pulovere și costume cu pantaloni și fuste.

Ce fel de haine casual face Hugo Boss?

Atât mărcile Boss, cât și Hugo oferă o gamă largă de haine casual. Acestea includ cămăși și pantaloni casual de afaceri, îmbrăcăminte pentru sport, rochii casual, hanorace și tricouri.

Hugo Boss vinde blugi?

Hugo Boss vinde blugi într-o varietate de potriviri și stiluri. Veți găsi detalii unice și croieli structurate care arată grozav, la mărcile Hugo și Boss.

Verifică preț Blugi Hugo Boss pentru femei și bărbați AICI!

Ce este îmbrăcămintea de lounge Hugo Boss?

Imbracamintea Hugo Boss este conceputa pentru confort fara a sacrifica stilul. Pantaloni și pantaloni scurți de jogging, pantaloni scurți, hanorace,bluze, pantaloni de trening și tricouri alcătuiesc colecția de îmbrăcăminte pentru bărbați.

Deși îmbrăcămintea pentru femei nu este etichetată drept îmbrăcăminte de lounge, puteți găsi totuși pantaloni de sport, hanorace confortabile, tricouri și alte articole de lounge.

Pantofii Hugo Boss au mărimi mici?

Pantofii Hugo Boss au, în general, o mărime mai mare decât media. Dacă alegeți să comandați pantofi online, utilizați tabelul de pantofi oferit de Hugo Boss. Tabelul utilizează măsurători, astfel încât să vă asigurați că obțineți dimensiunea potrivită.

Verifică preț Încălțăminte Hugo Boss AICI!

Cămășile Hugo Boss sunt marimea S?

Cămășile Hugo Boss sunt cunoscute a avea o dimensiune mică. Totuși, acest lucru va depinde de colecție și de tăietura cămașii. Cel mai bine este să folosiți ghidul de mărimi oricând comandați de la Hugo Boss pentru a obține cea mai bună potrivire. De asemenea, puteți consulta recenzii pentru articolul care vă interesează.

Verifică preț Cămăși Hugo Boss pentru femei și bărbați AICI!

Are Hugo Boss reduceri?

Magazinele Hugo Boss au reduceri sezoniere, inclusiv o reducere de Black Friday în America. În Marea Britanie, veți găsi o reducere de Boxing Day. Magazinele universale care poartă Hugo Boss au și reduceri de sezon și de Black Friday.

Poți să speli cămășile Hugo Boss?

Fiecare articol Hugo Boss vine cu instrucțiuni specifice de îngrijire. În general, puteți spăla cămășile în apă rece la programul de rufe delicate, folosind un detergent conceput pentru ele. Le puteți spăla și manual. Întindeți sau atârnați să se usuce.

De ce este Hugo Boss atât de scump?

Există câteva motive pentru care Hugo Boss este scump. În primul rând, calitatea. Îmbrăcămintea lor este realizată din materiale de calitate, cu mare atenție la detalii.

În al doilea rând, tăieturile lor și potrivirea pe care o oferă sunt greu de învins. Al treilea motiv este cel mai frecvent invocat, fără a lua în considerare în mod corespunzător celelalte două.

Marca adaugă la preț. Hugo Boss este o marcă de îmbrăcăminte de lux. Articolele de lux sunt evaluate parțial după cât de scumpe sunt. O etichetă de preț mai mare se adaugă la valoarea percepută a articolului. Este exclusivist.

În cele din urmă, stilul oferit de Hugo Boss arată grozav și ușurează stilul modei.

Cât de des ar trebui să spălați hainele Hugo Boss?

Asta depinde de ceea ce porți și de ceea ce faci. Dacă nu murdărești hainele, ar trebui să le poți purta de cel puțin două ori înainte de a le spăla. Puteți prelungi durata de purtare a cămășilor adăugând un maiou pe sub.

Dacă sunteți îngrijorat de transpirație sau bacterii, dar îmbrăcămintea nu are murdărie vizibilă care trebuie îndepărtată, puteți pur și simplu pune articolul la congelator. Acest lucru ucide orice bacterie care ar putea adăposti mirosuri și va face îmbrăcămintea să se simtă proaspătă și curată.

Care este diferența dintre costumele ready-to-wear, pe măsură și croite?

Gata de purtat, cunoscute și sub numele de costume off-the-rack, sunt concepute pentru a fi achiziționate și purtate cu puține modificări sau deloc. Acestea sunt cele mai puțin costisitoare costume, dar le lipsește individualitatea.

Costumele realizate pe măsură folosesc un model de bază care este apoi ajustat în funcție de specificațiile și măsurătorile clientului. Un costum complet croit sau o croitorie la comandă este conceput exclusiv pentru individ. Necesită cel mai mare efort și îndemânare și este cel mai scump tip de costum.

Gama include lenjerie intimă și haine sport?

Hugo Boss are tricouri, lenjerie intimă și maiouri, precum și boxeri și chiloți pentru bărbați. Oferă și o gamă largă de îmbrăcăminte sport, inclusiv treninguri. Nu vând chiloți sau sutiene pentru femei, dar oferă îmbrăcăminte de relaxare și sport.

Unde sunt făcute hainele Hugo Boss?

Fabricile HUGO BOSS sunt situate în Metzingen (Germania), Radom (Polonia), Morrovalle (Italia) și Izmir (Turcia). 83% din produsele lor sunt produse de furnizori independenți în subcontractare ș afaceri cu mărfuri.

Hugo Boss oferă o hartă cu toate site-urile de producție subcontractate, astfel încât să puteți vedea unde și cine face îmbrăcămintea. Harta este actualizată în mod regulat și arată angajamentul lui Hugo Boss față de calitate și transparență.

Verifică preț Îmbrăcăminte Hugo Boss pentru femei și bărbați AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care