Cum să porți șosete cu pantaloni scurți

Tanar poarta sosete cu pantaloni scurti

Aflați cum și când să purtați șosete cu pantaloni scurți și cum să asortați cel mai bine aceste look-uri. Șosetele au reguli de modă pe care va trebui să le înveți ca să arăți bine când porți pantaloni scurți în această primăvară și vara.

Să luăm câte o întrebare pe rând pentru a înțelege acest subiect. Purtarea șosetelor cu pantaloni scurți a încălcat o regulă majoră a modei de pe vremuri, când pantalonii scurți au devenit pentru prima dată un articol de modă, ceea ce nu a fost de fapt cu atât de mult timp în urmă.

Apăruți în anul 1880 ca parte a uniformei militare a soldaților Gurkha, pantalonii scurți au oferit o alegere vestimentară potrivită pentru cei care servesc în zonele în care caracteristicile climatice includ temperaturi extrem de calde.

Articolul de modă acum ceva obișnuit nu a câștigat popularitate până în anii 1940.

Până de curând, nu puteai purta în mod viabil șosete cu pantaloni scurți. Creșterea popularității pantalonilor scurți ca parte a îmbrăcămintei pentru bărbați, în special a costumelor de lucru pentru bărbați, a creat nevoia de a dezvolta o modalitate de a purta în mod adecvat și la modă șosete cu pantaloni scurți.

Răspunsul pentru bărbați

Șosetele care nu se văd reprezintă cea mai bună alegere pentru a purta pantaloni scurți.

A doua alegere pentru această opțiune este să purtați șosete care să apară doar puțin deasupra gleznei, într-o singură culoare, care să se potrivească cu pantalonii scurți sau un imprimeu sau un imprimeu sau carouri care să includă culoarea pantalonilor scurti.

Coordonarea culorilor alcătuiește un look coerent.

Tendința actuală de a purta șosete cu pantaloni scurți se aplică doar purtării unui costum de vară care conține pantaloni scurti. Această îmbrăcăminte pentru bărbați este parțial funcțională. Deși este acceptabil, nu arată bine.

Purtați doar șosete sport cu adidași (sneakers) sau cross-trainers. Șosetele nu merg cu alte tipuri de pantofi. Păstrează-ți șosetele albe pentru a le purta cu pantofi sneakers albi. Când porți adidași colorați, asortează-ți șosetele cu culoarea adidașilor.

Evitați să purtați șosete negre într-o singură culoare cu pantaloni scurți. Păstrează șosetele negre pentru costumele tale cu pantaloni. Acest lucru funcționează numai dacă purtați șosete până la gleznă sau șosete invizibile negre cu pantofi negri.

Când purtați Vans sau alți pantofi de pânză tip slip-on, folosiți șosete invizibile sau nu purtați șosete. Dacă alegeți ultima variantă, utilizați o pudră sau un spray pentru picioare pentru a evita ca pantofii să dezvolte miros de transpirație a picioarelor.

Răspunsul pentru femei

În ceea ce privește look-ul femeilor, la fel ca al bărbaților, nu purțați șosete cu sandale. Această regulă rămâne valabolă întotdeauna.

Șosetele până la genunchi cu pantaloni scurți de mers rămân acceptabile, dar există opțiuni care sunt mult mai la modă. Șosetele invizibile vă permit să vă arătați picioarele și arată mai bine cu pantofi mai eleganti purtati de obicei cu acest tip de pantaloni scurți.

Șosetele până la gleznă sau șosetele bobby arată bine cu pantofii penny loafers sau cu alți pantofi tip slip-on care se poartă cu pantaloni. Nu purtați șosete sau purtați șosete invizibile cu balerini atunci când purtați pantaloni scurți tip walking.

Folosiți șosete peste gleznă cu orice adidași de tenis sau șosete crew. Șosete albe cu adidași albi. Puteți purta șosete colorate cu adidași albi, dar ar trebui să evitați șosetele albe cu pantofi colorați, cu excepția celor albi. Trebuie să te asortezi.

Așadar, puteți purta o șosetă alb-negru cu model, fie cu pantofi albi, fie negri, dar nu sunt acceptate șosetele albe, mai ales cele până la jumătatea gambei, cu pantofi negri sau roșii sau albaștri sau orice altă opțiune.

Ar trebui să porți șosete cu pantaloni scurți?

Ideal, nu. Șosetele elimină linia la modă a pantalonilor scurti și a picioarelor. Din acest motiv, șosetele invizibile au câștigat în popularitate. Designerii au tăiat aceste șosete pentru a fi ascunse complet sub pantof. Acestea nu pot fi văzute, dar materialul existent în pantof creează o importantă barieră pentru transpirație între pantof și picior.

Puteți crea aceeași barieră între picioare și pantofi folosind o pudră pentru picioare sau un branț absorbant în interiorul pantofului.

Deși s-ar putea să le vedeți ca pe un accesoriu, șosetele deasupra gleznelor reduc lungimea percepută a picioarelor dvs. Pentru oamenii înalți, acest lucru nu reprezintă o problemă, deoarece de obicei aceștia au picioare lungi. Totuși, dacă ai picioare mai scurte, asocierea șosetelor cu pantalonii scurți face ca picioarele să pară și mai scurte.

Cum să porți șosete cu pantaloni scurți – întrebări frecvente

Aici răspundem la întrebări specifice referitoare la purtarea șosetelor cu pantaloni scurți. Acest accesoriu esențial poate fi purtat eficient cu șosete, dar este nevoie de talent.

Citiți mai departe pentru a afla cum se poartă cu talent șosetele invizibile, șosetele până la genunchi și șoșetele creative inspirate din personaje din filme, desene animate, benzi desenate sau cu ilustrații interesante.

De unde știi ce culoare de șosete să porți?

Alege o pereche de șosete care se asortează cu culoarea pantalonilor tăi scurți. Asortează-ți cureaua și pantofii cu șosetele. Dacă purtați pantaloni scurți cu model sau în carouri, alegeți culoarea de accent a imprimeului sau carourile pentru șosete/pantofi/curea.

Acest lucru vă coordonează ansamblul. De asemenea, puteți alege o culoare de semnătură, așa cum a făcut cântărețul/compozitorul Donny Osmond. Osmond a devenit cunoscut pentru că purta mereu șosete mov, când sora sa Marie a menționat asta în mod constant în emisiunea lor TV din anii 1970, „The Donny and Marie Show”.

De unde poți cumpăra șosete cool care arată bine cu multe ținute?

Din magazinele online recomandate. Acolo veți găsi atât șosete pentru bărbați, cât și pentru femei, în diferite modele și culori.

Ce sunt șosetele invizibile?

De obicei, șosetele invizibile se referă la o șosetă care nu se vede în exteriorul pantofului și pe care pantoful o ascunde. Șosetele invizibile pot face referire și la o șosetă de culoare nude, care se potrivește cu nuanța pielii. Acestea sunt disponibile  în două modele: până la gleznă sau invizibile.

Cum poți asorta șosetele?

Când purtați șosete până la genunchi sau până la jumătatea gambei, poate doriți să le schimbați puțin. Le puteți rula în jos sau plia materialul în jos  pentru a crea un aspect diferit. Uită-te în oglindă înainte de a pleca.

Rularea șosetelor în loc de plierea acestora poate crea un aspect care nu avantajează ținuta. Îndoiți-le cu aproximativ 2 inci/5,08 cm pentru a crea o manșetă. Le puteți plia de două ori pentru a obține aspectul șosetelor bobby din șosete care de fapt sunt mult mai lungi.

Puteți renunța la manșete la o pereche care este în mod obișnuit realizată cu manșete și o puteți ridica până la înălțimea maximă pentru un aspect diferit.

Există șosete de sezon?

Da și nu. Șosetele pastel au apărut pe podium primăvara pentru a se potrivi cu culorile tip ouă de Paște, tipice modei în acea perioadă a anului. Puteți purta șosete în culori neutre, cum ar fi kaki, în orice moment al anului. Culorile neutre se potrivesc cu aproape orice ținută.

Există șosete de evitat cu orice preț?

În anii 1970, oamenii purtau șosete tub/tubulare (lungi și fără călcâi) cu pantaloni scurți. Asta arăta îngrozitor și acum arată la fel. Evitați acest look.

Șosetele tubulare aparțin sălii de sport. Le poți purta cu adidași și pantaloni scurți în timp ce ridici greutăți la sala de sport. De asemenea, după cum am menționat, nu purtați niciodată șosete cu sandale.

Cum îți faci picioarele să arate bine în pantaloni scurți?

Bărbați, cu excepția cazului în care înotați sau mergeți cu bicicleta, evitați să vă radeți pe picioare. Femei, epilați-vă picioarele indiferent de situație. Ambele sexe ar trebui să-și hidrateze picioarele și labele picioarelor de mai multe ori în fiecare zi.

Înainte de a purta sandale, folosiți piatra ponce pe călcâiele dvs si oriunde picioarele dvs. au nevoie de ea. Dacă aveți un picior de sportiv, tratați-l înainte de a purta șlapi sau sandale. Utilizați o cremă pentru picioare și călcâi pentru a vă pune picioarele într-o formă plăcută înainte de a le arăta.

Purtați întotdeauna protecție solară. Aceasta ar trebui aplicată cu aproximativ 15 până la 30 de minute înainte de a ieși în aer liber.

Din ce țesături fac designerii șosete?

Puteți alege țesăturile. Puteți găsi șosete din bumbac, in, mătase, poliester, modal, bambus, lână, cașmir și multe altele. Ele sunt disponibile cu imprimeuri, într-o singură culoare, în carouri și model diamant (argyle socks).

Verifică preț Șosete pentru femei și bărbați AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care