20 de lucruri neștiute despre brandul Armani

Magazin Emporio Armani

Vă gândiți să cumpărați îmbrăcăminte Armani?

Iată câteva fapte neașteptate pe care trebuie să le cunoașteți, inclusiv istoria sa, alte proprietăți și diferențele dintre cele câteva etichete ale sale.

Când majoritatea oamenilor aud numele Armani, se gândesc automat la îmbrăcăminte sofisticată și atemporală, dar brandul Armani este mult mai mult decât atât.

Fondatorul Armani este Giorgio Armani, care s-a născut în Piacenza, Italia. După ce a servit pentru o scurtă perioadă în armată, a intrat în industria modei după ce și-a lansat cariera ca decorator de vitrine.

A dobândit o cunoaștere aprofundată a diferitelor tipuri de țesături în designul vestimentar și, în 1964, a fost angajat ca designer pentru compania de îmbrăcăminte pentru bărbați Hitman.

După ce a plecat să se lanseze pe cont propriu în 1975, a lansat o marcă de îmbrăcăminte pentru bărbați și, un an mai târziu, o marcă exclusiv pentru femei. El a transformat garderobele femeilor profesioniste în epoca anilor 1980, când costumele-pantalon deconstruite într-o gamă de culori elegante au devenit la modă.

De atunci, a dezvoltat alte companii și oferă bijuterii și aftershave-uri, alături de hainele sale de lux și liniile de îmbrăcăminte cu costuri mai mici, care au un stil atemporal și o atracție globală de masă.

Cu atât de multe mărci și produse diferite din care puteți alege, cum știți ce să căutați? Mai jos găsiți câteva informații excelente care să vă ajute în cadrul analizei noastre despre Armani.

Verifică preț Haine & Accesorii Armani AICI!

Brandul Armani este mai mult decât doar îmbrăcăminte

Brandul Armani este mai mult decât doar îmbrăcăminte

De la linia Emporio Armani la prima linie Armani, marca de modă a crescut și s-a schimbat de-a lungul anilor. Până la sfârșitul anilor 1990, marca Armani avea peste 200 de magazine în întreaga lume, inclusiv buticul Georgio Armani.

Celelalte linii de modă ale sale includ Emporio Armani, Armani Exchange, Armani Jeans, Armani Exchange A/X, Armani Collezioni, și aduc vânzări de aproximativ 2 miliarde de dolari în fiecare an. cu vânzări anuale de 2 miliarde de dolari.

Armani a continuat să își dezvolte brandul de-a lungul anilor, extinzându-se în domeniul machiajului, al articolelor de uz casnic, al unei linii de îmbrăcăminte sportivă și chiar al publicării de cărți.

Compania are  o valoare de…

Cu o serie de sub-branduri sub umbrela Armani, nu este surprinzător faptul că această companie este evaluată la aproximativ 3,1 miliarde de dolari. Giorgio Armani a creat produse pentru o varietate de piețe diferite, marca sa a devenit una dintre cele mai puternice mărci de modă și de lux din întreaga lume și una dintre cele mai apreciate mărci de modă din întreaga lume.

Hotelurile, stațiunile și o mică cafenea

În colaborare cu Emaar Properties, Armani dezvoltă un întreg lanț de hoteluri și stațiuni de lux uimitoare în mai multe orașe mari, printre care Paris, New York, Milano, Londra, Hong Kong, Los Angeles, Tokyo, Shanghai, Seul și chiar Dubai.

Verifică preț Haine & Accesorii Armani AICI!

Linia Signature Giorgio Armani

Linia Signature Giorgio Armani

Colecția originală și principală a brandului Armani, linia de semnături Giorgio Armani prezintă un stil clasic de extremă calitate, care cuprinde costumele Armani, rochii care se poartă la Oscaruri și multe altele.

Articolele vestimentare de sub această marcă sunt foarte scumpe și se adresează clienților cu vârste cuprinse între 35 și 50 de ani și peste. Dacă doriți să cumpărați haine din această linie, ar fi bine să aveți un portofel plin.

Verifică preț Haine & Accesorii Giorgio Armani AICI!

Linia de îmbrăcăminte sport

Giorgio Armani a creat marca de îmbrăcăminte sportivă de lux EA7, împreună cu Reebok. Acesta oferă cele mai noi articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, fabricate cu cele mai noi tehnologii pentru îmbrăcăminte sportivă. Puteți achiziționa tot ceea ce are legătură cu sportul, de la îmbrăcăminte pentru a fi purtată la sala de sport la îmbrăcăminte pentru schi și orice altceva.

Toate opțiunile sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate. Fie că aveți nevoie de un trening care arată minunat sau de o pereche de pantaloni scurți cool, această linie de îmbrăcăminte sportivă le are pe toate. Giorgio Armani a declarat că EA7 a fost inspirat de fotbalistul ucrainean Andriy Shevchenko.

Fotbalistul juca la acea vreme pentru A.C. Milan, iar tricoul pe care îl purta se mândrea cu numărul 7.

Verifică preț Haine & Accesorii EA7 AICI!

Armani Privé

Armani Prive este oferta haute couture a nimănui altul decât marele creator de modă Giorgio Armani. Armani a dat startul acestei linii prin prezentarea a 31 de look-uri în 2005, în cadrul prezentărilor de modă haute couture din întreaga lume. Această linie oferă ținute de gală și de premiere, cum ar fi rochii de seară și costume bărbătești superbe, care sunt foarte luxoase și oferă un stil discret și elegant, care este o parte caracteristică a mărcii Giorgio Armani.

Această linie se adresează în principiu persoanelor care nu sunt doar celebre, ci și bogate. De la haine uimitoare atât pentru bărbați, cât și pentru femei, până la parfumuri unisex paradisiace, această linie oferă ceva pentru toată lumea.

Unele dintre cele mai populare parfumuri din linia Armani Prive includ Bois d’ Encens, care este preferatul meu, alături de, Oud Royal, Myrrhe Imperiale, Encens Satin și Rose Arabie, care sunt și ele minunate.

Verifică preț Parfumuri Armani Privé AICI!

Armani Beauty

Armani Beauty cuprinde machiaj, parfumuri și îngrijire a pielii. Aceasta se mândrește cu stilul sofisticat caracteristic Armani și se combină cu linia de parfumuri Armani, Armani Privé.

Celebritățile iubesc Armani

Celebritățile iubesc Armani

Fiind unul dintre cele mai respectate și cumpărate branduri din industria modei, multe celebrități foarte cunoscute care se bucură de hainele Armani pot folosi și alte produse fabricate sub marca Armani.

Unele dintre cele mai cunoscute celebrități sunt Cristiano Ronaldo, David și Victoria Beckham, Rafael Nadal, Megan Fox, Britney Spears și Rihanna. Multe dintre ele au fost văzute pe covorul roșu la evenimente cu vedete purtând hainele de la marca Armani Prive.

Emporio Armani

Linia Emporio Armani a fost creată pentru tinerii profesioniști cu vârste cuprinse între 25 și 35 de ani. Această linie oferă haine frumoase și la modă în modele contemporane care sunt mult mai accesibile decât linia originală de îmbrăcăminte Giorgio Armani.

Dacă aveți un buget limitat, dar vă place eticheta Armani, aceasta este linia de îmbrăcăminte pentru dumneavoastră.  Aceasta include modele atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Verifică preț Haine & Accesorii Emporio Armani AICI!

Armani are și restaurante și cafenele

Oh, da, ați citit bine. Giorgio Armani a creat un lanț de restaurante și cafenele care îi poartă numele.

A fost o mișcare îndrăzneață pentru el să intre în domeniul alimentar, dar până acum a avut succes, cu 16 restaurante și cafenele deschise în întreaga lume, inclusiv unul în SUA, șapte în Asia și opt în Europa. Restaurantele au un design superb și oferă doar cea mai bună bucătărie.

Hoteluri și stațiuni de Armani

Hoteluri și stațiuni de Armani

Armani Hotels and Resorts a început să fie proiectat în 2005, după ce Armani a încheiat un acord cu grupul imobiliar Emaar, cu sediul în Dubai. Prima stațiune se numește Armani Residences și este un cartier de lux format din 144 de case rezidențiale private situate în Burj Dubai.

În prezent, Armani oferă apartamente în hotelul Armani Dubai comma care este considerat unul dintre cele mai luxoase hoteluri din întreaga lume, iar în 2011 a fost lansat Armani Hotel Milano. Acesta este situat în clădirea Manzoni 31, în prestigioasa zonă Quadrilatero Della Moda.

A/X Armani Exchange

A/X Armani Exchange

În cadrul Armani Exchange, un lanț licențiat de puncte de vânzare cu amănuntul este situat în întreaga lume. Acest lucru servește drept mărturie supremă a puterii mărcii.

Pur și simplu, dacă doriți să cumpărați liniile de modă uimitoare care se încadrează sub eticheta Armani, dar doriți să o faceți în persoană, trebuie să vă îndreptați către un magazin Armani Exchange, astfel încât să puteți verifica totul și chiar să-l încercați.

Verifică preț Haine & Accesorii Armani Exchange AICI!

Armani Junior

Armani Junior

Armani junior este eticheta pentru copiii din viața ta. Această marcă de modă este creată special pentru bebeluși și copii mici, oferind un stil simplu și sofisticat, cu croială specială pentru somn în tone de culori uimitoare. Este inspirat de linia de îmbrăcăminte pentru adulți și există o mare atenție la detalii luate cu fiecare piesă.

Armani Jeans

În 2019, Grupul Armani și-a finalizat transformarea de 3 ani de eficientizare și a renunțat la următoarele linii:

Armani Jeans sunt puțin mai puțin costisitoare decât hainele care se încadrează sub umbrela altor linii, dar pot fi chiar mai populare, deoarece linia este foarte accesibilă pentru majoritatea oamenilor.

Se adresează mai mult grupului de vârstă între 18 și 30 de ani, dar multe persoane de vârste mai mari se mândresc și cu această linie. Este o linie de îmbrăcăminte de lux foarte modernă și la modă.

Verifică preț Haine & Accesorii Armani Jeans AICI!

Armani Collezioni

Armani Collezioni

Această colecție este o aventură a lui Armani pe o piață cu prețuri ușor mai mici, ceea ce înseamnă că, dacă aveți un buget foarte strâns, dar vă place Armani, aceasta ar fi linia pe care ar trebui să o achiziționați.

Această linie se adresează persoanelor care aspiră să poarte îmbrăcăminte Armani de înaltă calitate, dar care pur și simplu nu își pot permite aceste tipuri de prețuri, prețul acestei colecții fiind cu aproximativ 20% mai mic decât linia principală, oferind totuși o gamă uimitoare de opțiuni la modă, dar accesibile.

Verifică preț Haine & Accesorii Armani Collezioni AICI!

Închiderea liniei Armani Collezioni și Armani Jeans

Giorgio Armani a anunțat în 2017 că firma sa va închide două dintre etichetele sale, precum și că se află în proces de restructurare a companiilor sale. Aceste două etichete includ Armani Collezioni și Armani Jeans.

Armani Collezioni va fi integrată din nou în linia principală „Giorgio Armani”, în timp ce marca de modă Armani Jeans face acum parte din linia Emporio Armani, deoarece hainele au deja un stil similar cu cel al hainelor de sub această marcă și ambele poartă același logo.

Armani Casa

Acest brand Armani este pentru casa ta. Giorgio Armani a creat această linie în încercarea sa de a promova versiunea sa de viață ideală, împreună cu viziunea sa despre cel mai uimitor mediu în care să trăiești.

Opțiunile din această linie sunt concepute pentru a crea un spațiu foarte intim, confortabil și relaxant, astfel încât să vă puteți relaxa, să vă distrați sau pur și simplu să vă simțiți bine.

Oferă mobilă de top, textile, piese decorative și accesorii pentru casă, care vor arăta minunat în casa sau apartamentul dumneavoastră. Această linie include, de asemenea, modele de decorațiuni care sunt create pentru avioane, vile și iahturi.

Dolci (produse de cofetărie) marca Armani

Dacă sunteți în căutarea unui cadou pentru iubitorul de mâncare din viața dumneavoastră, această linie Armani este pentru dumneavoastră. Oferă o gamă de produse de patiserie, ceaiuri, gemuri, praline, miere și chiar ciocolată.

Fiecare produs este creat cu logo-ul cu semnătura Armani și sunt realizate cu ingrediente de înaltă calitate pentru a fi delicios de luxoase și sunt învelite în ambalaje superbe.

Fiori (flori) marca Armani

Giorgio Armani s-a extins acum în domeniul florilor cu linia sa Fiori, creată în anul 2000. Această linie de flori oferă frumusețe și rafinament în lumea florilor și a decorurilor florale. Buticurile vor crea aranjamente cu piese decorative care să se potrivească gusturilor oricui.

Muzeele Armani

Primul muzeu Armani a fost deschis în aprilie 2015 la Milano, Italia, pentru a marca celebrarea a 40 de ani de activitate în domeniul modei a lui Giorgio Armani. Armani Silos este creat cu filosofia de design Armani.

Clădirea are forma unui stup de albine, încorporând în ea atât elemente geometrice, cât și elemente uniforme. Muzeul prezintă 400 de ținute Armani, împreună cu 200 de accesorii din colecția de prêt-à-porter a lui Armani din 1980 până în perioada actuală, pentru a celebra cele patru decenii de activitate în industria modei.

Întrebări frecvente despre brandul Armani

Pentru ce este Armani cel mai faimos?

Giorgio Armani este un creator de modă italian, cunoscut mai ales pentru prima sa linie de îmbrăcăminte pentru bărbați. Când a început acum peste 40 de ani, a început cu linia de îmbrăcăminte pentru bărbați și era mare lucru dacă erai îmbrăcat într-un costum Armani.

Apoi s-a extins la crearea de costume pentru femei, iar de aici au crescut numeroasele sale mărci și branduri. Acum are nu numai mai multe linii de îmbrăcăminte, ci și o mulțime de alte produse, inclusiv stațiuni, hoteluri, restaurante, baruri și cafenele.

Ce îl face pe Armani atât de special?

Aspectul și sofisticarea mărcii Armani par să fie atracția pentru majoritatea oamenilor. Modelele Armani au un stil sofisticat, cu linii curate, într-o eleganță discretă, care pare să atragă oamenii și să îi facă să dorească mai multe modele superbe și de înaltă calitate pe care Giorgio Armani și mărcile sale le produc.

Care sunt diferențele dintre mărcile Armani?

Hainele Armani Exchange sunt create pentru a fi mai colorate și mai îndrăznețe, deoarece sunt concepute pentru un public mai tânăr decât brandul principal de lux Giorgio Armani. Linia Armani Exchange se adresează adolescenților și adulților tineri. Emporio Armani este creată cu gândul la tinerii între 20 și 30 de ani.

Verifică preț Haine & Accesorii Armani AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tipuri de diamante

26 tipuri de diamante diferite

Sclipirea și strălucirea diferitelor tipuri de diamante ne captează atenția, inimile și mințile. Echivalăm dimensiunea unui diamant cu dimensiunea iubirii noastre. Aflați tot ce puteți

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care