60 de stiluri de modă pentru bărbați (exemple de ținute)

Stiluri de modă pentru bărbați

Moda masculină a trecut printr-o mulțime de schimbări de-a lungul istoriei. Cândva, era destul de obișnuit ca bărbații să nu poarte cine știe ce. Într-o perioadă a istoriei, bărbații purtau colanți. Moda evoluează în timp, pe măsură ce noi stiluri devin populare și sunt disponibile noi tehnologii de fabricare a obiectelor de îmbrăcăminte.

Câte tipuri diferite de stiluri de modă pentru bărbați ați purtat… și pe care dintre ele veți dori să încercați să le purtați în viitor?

Mai jos este o listă cu stiluri pentru bărbați, cu un exemplu foto pentru fiecare dintre ele, prezentând ținute frumoase pentru bărbați, pentru fiecare stil respectiv.

Istoria modei masculine

Îmbrăcămintea poate fi un simbol al statutului și al bogăției. Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii cavernelor observau cine avea cele mai frumoase piei de animale înfășurate în jurul lor.

Tipul cu o blană mai frumoasă avea mai mult succes la locul de muncă – care, în acele vremuri, era vânătoarea și agricultura – și impunea mai mult respect în jurul peșterii. Moda masculină a fost folosită pentru a ieși în evidență. În zilele Romei antice, bărbații purtau togi care erau practic doar țesături înfășurate în jurul corpului.

Moda are întotdeauna o semnificație, un mesaj. Ce mesaje transmiți tu cu hainele tale? Ce spune stilul tău despre tine?

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Tipuri de stiluri de modă pentru bărbați

Diferite stiluri de modă pentru bărbați există de mult timp. De-a lungul istoriei, diferite înfățișări au devenit populare și apoi au dispărut pentru ca noi tendințe să poată apărea. Toate aceste stiluri diferite au propriile lor inspirații și semnificații, propriile lor mesaje. Toate aceste stiluri au propriile lor povești. Care dintre ele îți va spune ceva?

Artistic/ Boem

Aspectul artistic este despre a fi un pic unic, gândind altfel. Acest stil este folosit pentru a ieși în evidență, pentru a spune lumii ceva despre cine sunteți. Acesta este un stil îndrăzneț, colorat, vibrant. Experimentați și fiți creativi. Stilul artsy se referă la exprimarea personală, așa că folosește-ți stilul pentru a lăsa să strălucească lumina ta interioară.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Athleisure

Look-ul atletic este peste tot. Acesta este cu siguranță unul dintre cele mai trendy stiluri pe care le poți purta. Toți cei mai tari designeri și cele mai în vogă celebrități au îmbrățișat look-ul athleisure, care constă în purtarea de haine atletice.

De ce aveți nevoie

Aceasta este îmbrăcămintea pe care ai purta-o în mod normal pentru a face exerciții fizice, deși în loc să faci exerciții fizice îți arăți stilul. Treninguri, pantaloni de trening, adidași, tricouri, maiouri… ei bine, știi cum arată îmbrăcămintea atletică!

Obțineți un look elegant

Adăugați câteva accesorii pentru a face din stilul  dumneavoastră atletic, ceva cu adevărat la modă. O șapcă de baseball și un ceas sport vor completa cu adevărat acest look.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Look de plajă

Look-ul de plajă este foarte simplu. Este un fel de abatere de la stil, deoarece este un look care se bazează mai degrabă pe confort decât pe aspect. Imprimeurile luminoase și îndrăznețe, cum ar fi modelele de cămăși hawaiiene, culorile neon și motivele colorate de plajă sunt potrivite.

Pantalonii scurți, cămășile cu nasturi, tricourile cu nasturi, tricourile fără bretele și sandalele îți vor oferi un look  beach bum de fiecare dată.

Nu uitați ochelarii de soare, ceasul rezistent la apă și o atitudine relaxată.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Beatnik

Beatniks erau tinerii gânditori rebeli din anii 1950. Făcând parte din Generația Beat, aceștia îi urmau pe scriitori precum Jack Kerouac și Allen Ginsberg, se îmbrăcau în haine negre și își foloseau stilul pentru a-și arăta valorile anti-establishment. Acesta este un look iconic care a fost cândva culmea stilului. Acum, look-ul beatnik este un clasic.

Cum obțineți aspectul

Beatniks nu erau doar tineri rebeli, ci și intelectuali. Vorbeau despre poezie și literatură și respingeau normele modei masculine ale vremii, îmbrăcându-se în haine negre, simple și mulate pe corp.

Guler înalt, pantalonii capri skinny și pantalonii drepți, toate în negru, ajută la definirea acestui stil. Pentru a obține cu adevărat acest look, adăugați un cioc și o atitudine care să arate că sunteți profund, foarte profund în gânduri.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Bikers

Henry Winkler în rolul lui Fonz. John Travolta în rolul lui Danny Zicco. James Dean în rolul lui… ei bine, James Dean. Aspectul de motociclist este o parte iconică a modei masculine care spune instantaneu lumii că ești un băiat rău.

Și pare să înnebunească femeile. Din fericire, nu este nevoie de multe piese pentru a crea un stil de motociclist arătos. Amintiți-vă doar accesoriul esențial: o inimă de aur ascunsă de acea personalitate de băiat rău.

De ce aveți nevoie

Elementul esențial pentru orice garderobă de motociclist este, bineînțeles, jacheta de piele. Jacheta clasică de motociclist este, de obicei, lungă până la talie și are adesea multe fermoare pentru a adăuga un plus de coolness. Gentleman’s Journal recomandă o jachetă din piele integrală.

Blugii și pantalonii din piele sunt piesele din partea de jos, alese de mulți dintre cei care poartă stilul biker. Bineînțeles, veți avea nevoie de cizme clasice de motociclist. Canalizează-ți James Dean-ul din interior și încheie look-ul cu un tricou alb standard sau poartă un tricou grafic pentru a-ți exprima personalitatea.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Black Tie

Evenimentele elegante de seară pot avea un cod vestimentar black tie. Acesta este un stil vestimentar rezervat evenimentelor de lux și îl veți vedea de obicei la ceremonii importante, nunți, mari petreceri aniversare și alte evenimente de gală.

Acesta este un cod vestimentar foarte specific și este nevoie doar de o singură greșeală pentru a părea prea bine îmbrăcat sau prea puțin îmbrăcat la orice eveniment black tie.

De ce aveți nevoie

Un sacou cu revere de mătase este o necesitate pentru ținutele black-tie. Jacheta poate avea un rever crestat, un rever șal sau un rever ascuțit, atâta timp cât reverele sunt din mătase. Purtați sacoul cu pantaloni de frac și cravată. Orice cravată este bună, de la o cravată standard, la un papion sau o cravată ascot. Poți purta o cămașă elegantă sau o cămașă de smoching.

Black Tie nu înseamnă neapărat ca, cravata ta să fie neapărat neagră. De fapt, puteți purta un sacou și pantaloni de orice culoare, iar cravata în sine poate fi de orice culoare.

Cum obțineți aspectul

Finalizați-vă look-ul cu un ceas de mână și cu butonii de manșetă pentru a pune în valoare ansamblul. Coafează-ți părul pentru a-l face să arate îngrijit.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Boem

Aspectul boem, sau boho, înseamnă să ieși puțin din tipare. Acest stil este un pic excentric și la fel și tu… și asta este în regulă.

De ce aveți nevoie

Stilul boho este un fel de stil artistic și liber. Culorile și modelele îndrăznețe sunt o caracteristică puternică a acestui stil vestimentar. Blugii albaștri rupți de culoare deschisă sau pantalonii de culoare deschisă, în special pantalonii cu pliuri, sunt adesea văzuți în look-ul boho.

Cămășile cu nasturi colorați și tricourile largi cu gât în V se potrivesc perfect. Poartă mocasini și pantofi joși fără șosete și, când te simți îndrăzneț, adaugă o pălărie cu boruri flexibile pentru a-ți completa stilul boem.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Brother Style

Brother Style este de fapt un întreg stil de viață care implică o mulțime de sporturi, petrecerea timpului cu alți frați și, aparent, mâncarea unei tone de aripioare. Dar există, de asemenea, o modă distinctă în joc atunci când vine vorba de acest stil. Știi cum să captezi acest look?

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Business casual

Odată, era ușor. Tot ce trebuie să faci este să urmărești filmele și emisiunile TV din anii 1940 și 1950 pentru a ști că a existat o perioadă în care aproape toți bărbații purtau costum și cravată la serviciu. Asta chiar simplifica lucrurile.

Cu toate acestea, a făcut, de asemenea, ca lucrurile să fie și inconfortabile. În moda masculină mai modernă, bărbații au mai multe opțiuni.

Stilul business casual a devenit un stil mai relaxat și totuși profesional. Așadar… cum puteți merge pe această linie trasă între prea casual și prea businessy?

De ce aveți nevoie

Blugii sunt prea casual, iar un costum este prea formal, potrivit Modest Man. Stilul business casual înseamnă să găsești o cale de mijloc. Orice cămașă cu guler, inclusiv cămășile polo, este în general acceptabilă. Ghetele și pantofii eleganți sunt în regulă, inclusiv pantofii mai casual, cum ar fi mocasinii (dar nu adidașii).

Nu aveți nevoie de cravată și nu trebuie să purtați un blazer, dar puteți adăuga unul pentru a vă ascuți puțin look-ul. Pantalonii, inclusiv khaki, sunt în totalitate în regulă. Cu toate acestea, ar trebui să evitați look-urile super casual, cum ar fi pantalonii cargo.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Ținută formală de afaceri

Dacă te îmbraci într-o ținută formală de afaceri, trebuie să arăți elegant. Aceasta este o ținută potrivită pentru un eveniment de seară foarte elegant. Asta înseamnă că trebuie să purtați un costum închis la culoare și o cămașă cu o cravată de mătase.

Un costum cu rever crestat este adecvat pentru ținuta formală de afaceri. Reverele crestate diferă de sacoul de costum cu revere în vârf, care este folosit în ținutele formale. Adăugați butoni la manșetă  pentru a completa aspectul. Micile detalii sunt cele care contează cu adevărat în stilul formal de afaceri.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Casual

Să te îmbraci într-o ținută în stil casual nu înseamnă să arăți neglijent. Asta nu înseamnă să porți pantalonii de pijama afară din casă. Vă puteți îmbrăca pentru a vă simți confortabil și casual și totuși să fiți elegant.  Există o mulțime de ținute casual elegante pentru bărbați care variază în multe stiluri diferite.

De ce aveți nevoie

Blugii, tricourile polo, tricourile și pantalonii casual, cum ar fi pantalonii cargo și chinos, sunt o modalitate perfectă de a surprinde stilul casual. Hanoracele, pantalonii scurți și tricotajele merg bine, de asemenea. Nu ezitați să purtați adidași, topsiders și pantofi fără șosete.

Un adidaș alb poate să iasă cu adevărat în evidență pe o ținută casual. Captează un look elegant și lipsit de griji cu mocasini din piele de căprioară, o cămașă cu nasturi și blugi închiși la culoare, după cum recomandă Luxe Digital. O ținută casual bine construită te va ajuta să arăți elegant oriunde te-ai duce.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Chav

Pentru a surprinde cu succes stilul chav, vei avea nevoie de niște treninguri de marcă, adidași albi și o șapcă pentru a completa totul. Iar dacă vrei să fii cu adevărat legitim și să porți acest stil, ai nevoie de niște bijuterii.

Un ceas strident, un lanț la gât, poate un medalion, orice care să atragă atenția va fi suficient pentru această tendință a modei masculină.

Ce este?

Acest stil vestimentar a luat naștere în Anglia, la sfârșitul anilor 1990, o tendință care a prins rapid teren fertil și a devenit la modă în toată Marea Britanie. Acest stil este încă în circulație și cu siguranță nu va pleca nicăieri prea curând.

Look-ul chav este ca o versiune de designer a look-ului atletic.. și este perfect pentru a petrece timpul liber și a arăta bine în același timp.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Clasic

Un stil clasic este construit în jurul acelor look-uri care nu se vor demoda niciodată. Este vorba de elementele esențiale care creează un look cu adevărat atemporal, care nu este tocmai la modă, dar nici învechit sau retro.

Și dacă asta sună foarte vag și confuz, nu ești singurul care crede asta. Mulți au probleme în a surprinde un stil clasic grozav. Concentrează-te pe câteva elemente esențiale din garderobă și vei putea captura cu succes acest look.

De ce aveți nevoie

Un costum negru este cu adevărat un look clasic. Costumul negru de bază nu se va demoda niciodată și foarte rar pare demodat. Asigurați-vă că păstrați cel puțin un costum negru bine croit și veți avea un stil pentru aproape orice ocazie posibilă.

Poartă-l cu o cămașă albă cu nasturi și o cravată într-o culoare solidă și vei avea o ținută elegantă și stilată.

Nimic nu este la fel de clasic ca o pereche de blugi. Aceasta este o piesă de bază a modei moderne de care toată lumea are nevoie. Indiferent ce croială vă place cel mai mult, de la skinny la boot cut sau wide leg, păstrați la îndemână o pereche de blugi care vă vin bine.

Poți să o asortezi cu o bluză cu nasturi, albastru deschis, un tricou, un pulover sau un polo. Toate aceste opțiuni creează un look clasic.

Câteva perechi de pantaloni khaki, cum ar fi pantalonii chinos, vă vor ajuta. Îi puteți purta pentru tot felul de ocazii și pentru a vă încadra în tot felul de coduri vestimentare. Pantalonii simpli, bine ajustați, sunt cu siguranță un clasic al garderobei.

Completează-ți garderoba clasică cu câteva accesorii și pantofi esențial de avut în garderobă, cum ar fi oxfords și mocasini. Este posibil să dorești câteva ceasuri frumoase care să se potrivească cu look-ul tău. Nu uitați, mai puțin înseamnă mai mult.

Alegeți ceasuri cu un design elegant și simplu, preferând ceva bine făcut în locul a ceea ce este ostentativ. Atunci când te concentrezi pe calitate, aceasta va ieși în evidență mult mai mult decât orice ceas făcut pentru factorul bling-bling.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Ținuta de cocktail

Veți vedea că pe invitații este menționată ținuta de cocktail ca fiind un cod vestimentar… dar ce înseamnă acest lucru? De obicei, a purta ținută de cocktail înseamnă a purta un costum închis la culoare, o cămașă albă, pantofi strălucitori și o cravată. Blugii, pantalonii khaki și pantalonii casual nu sunt chiar în regulă.

Dacă ești mai îndrăzneț în modă, poți încerca întotdeauna să porți o cămașă mai colorată. Cu toate acestea, nu alege ceva prea strident sau prea strălucitor, mai ales dacă mergi la o nuntă. Nu vreți să fiți prea strident și să distrageți atenția de la petrecerea de nuntă.

Dacă doriți ca look-ul dvs. să fie doar un pic mai elegant, puteți adăuga întotdeauna o eșarfă de buzunar și o butonieră. De ce nu? Dacă te îmbraci în stil cocktail, de obicei este pentru că ești la o petrecere, așa că este în regulă să te distrezi puțin.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Country Club

Să te îmbraci pentru Country Club poate fi dificil. Acestea sunt concepute pentru a fi locuri oarecum exclusiviste, de înaltă clasă. Cu toate acestea, probabil că vă aflați acolo și pentru a juca golf, tenis, poate pentru a înota sau doar pentru a sta la masă.

Oamenii poartă haine atletice, dar și haine adecvate pentru un club elegant. Ceea ce îngreunează și mai mult situația este că multe Country Clubs au coduri vestimentare! Așadar, cum captezi stilul perfect, care să fie elegant și practic?

Cum obțineți aspectul

Cămășile cu guler sunt o necesitate la clubul de golf. Cămășile polo și cămășile cu nasturi sunt și ele o necesitate. Rămâneți la culori simple și tonuri neutre mai degrabă,  decât la piese strălucitoare sau vii. Este perfect în regulă să purtați pantaloni scurți și pantaloni casual, dar evitați toate stilurile de denim și cargo.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Cowboy

Cândva o adevărată piesă de bază a garderobei masculine, stilul cowboy a ieșit din modă pe la mijlocul anilor 1900, dar în ultima vreme a avut o revenire puternică. Pălăriile de cowboy, cizmele și blugii nu au părăsit niciodată complet scena modei și încă sunt văzute frecvent la târguri, dar acum, look-ul de cowboy a devenit mult mai șic.

Cum poți face ca acest stil vestimentar consacrat să arate bine pe tine?

Ce să porți

Jacheta este cheia stilului cowboy la modă, potrivit Fashion Beans. Îmbracă o jachetă din piele de șarpe sau o jachetă din piele de căprioară pentru a face acest look să iasă cu adevărat în evidență. Sub ea, vei dori să porți o cămașă în stil western.

Acest lucru înseamnă că ținuta va avea impact, ceea ce înseamnă că va fi realizată într-un model care oferă structură și adaugă accesorii pe partea din spate a umerilor și pe partea din față a pieptului.

Culorile naturale și neutre permit ca accesoriile și broderiile să iasă în evidență. Dacă doriți să arătați mai casual, purtați o cămașă din denim sau flanelă, pentru a crea un aspect mai robust.

Bineînțeles, vrei să termini look-ul cu o pereche de cizme de cowboy și o pălărie de cowboy. Te simți îndrăzneț? Adaugă o cravată cu șnur western grozavă.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Cyberpunk

Aspectul cyberpunk este des întâlnit în filmele științifico-fantastice care au loc într-un viitor nu foarte îndepărtat sau într-o realitate alternativă. Acesta este un look al cuiva futurist. Este construit aproape în totalitate în jurul hainelor negre și implică o mulțime de vinilin și piele lucioasă.

Trenciurile lungi, costumele negre și cravatele negre precum și ochelarii de soare negri te vor ajuta să creezi un look cyberpunk uimitor.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Dark Academy

Este un stil care se bazează pe teme literare întunecate. Dacă operele lui Edgar Allen Poe ar putea fi transpuse în moda masculină, cum ar arăta? Răspunsul este că ar semăna foarte mult cu stilul acesta!

Ce să porți

Gândiți-vă cum ar arăta un profesor de literatură la o facultate cool. Indiferent la ce te gândești este probabil un stil academic și cumva întunecat, absolut grozav. Blazerele din tweed, puloverele, cardigane, puloverele cu guler înalt, mocasinii, gecile de piele întoarsă și expresiile îngrijite sunt esențiale pentru stilul dark academy.

Lâna, carourile și culorile închise ajută la crearea unui look dark academy, potrivit College Fashion.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Disco

Look-ul disco este unul dintre cele mai ușor de recunoscut și mai emblematice stiluri. Anii ’70 sunt oarecum blamați,  pentru că au avut o modă foarte proastă. Dar să recunoaștem: unele dintre acele costume din poliester încă arată uimitor. Și multe din moda din epoca disco continuă să inspire noi tendințe de modă și astăzi, potrivit Love to Know.

Cum obțineți aspectul

Modelele de ținute din poliester și spandex erau la modă în anii 1970, ambele fiind țesături relativ noi. Aceste materiale se mulează pe piele și adesea se întind, ceea ce a permis realizarea de modele strâmte, care se potrivesc pe forme.

Blugii evazați au fost deosebit de populari și în această perioadă, fiind foarte strâmți la nivelul șezutului și al coapselor, apoi se evazau sub genunchi.

Pantalonii evazați au devenit un stil uriaș în anii 1970, un stil care continuă să fie prezent pe scena modei. Pentru a echilibra moda pantalonilor evazați, reverele de pe cămăși și jachete erau, de asemenea, incredibil de largi în acea perioadă. Era la modă să lași cămășile cu nasturi, parțial descheiate pentru un look casual, fără cravată.

Modelele îndrăznețe, strălucitoare și culorile vii erau la modă în anii 1970. Acesta este momentul în care aspectul psihedelic a devenit popular. Moda disco era axată pe strălucire și stil, așa că erau prezente culorile îndrăznețe. Bijuteriile din aur, inclusiv ceasurile de mână și lanțurile de gât fanteziste, erau accesorii perfecte pentru look-ul disco.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

E-boy

Aspectul e-boy, denumit și eboy, a apărut destul de recent pe Tik Tok și face furori pe scena modei.

Obțineți aspectul

Aspectul eboy este de obicei mai popular în rândul adolescenților și al bărbaților în vârstă de până la 20 de ani. Este un look foarte la modă, care este o amestecătură de elemente de stil din K-pop, moda skateboarder, moda gotică și chiar punk. Blugii skinny negri sunt o piatră de temelie a look-ului eboy.

Veți vedea, de asemenea, tricouri și cămăși cu mânecă lungă suprapuse peste cămăși cu nasturi. Adidașii sunt încălțămintea preferată. Lanțurile de gât și ceasurile sunt accesorii frecvente pentru look-ul eboy.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Emo

Look-ul emo este un stil de subcultură inspirat de muzica emo. Muzica este caracterizată de emoții întunecate, iar stilul încearcă să surprindă acest lucru prin intermediul modei.

Cum obțineți aspectul

Stilurile vintage și tricourile cu trupe muzicale sunt o parte importantă a look-ului emo. Cămășile cu nasturi în carouri sunt, de asemenea, populare. În ceea ce privește pantalonii, rămâi la tăieturi mulate. Hainele emo se potrivesc de obicei strâns pe corp, așa că țineți la îndemână niște blugi skinny.

Culorile închise, în special negrul, sunt cu siguranță emo.

Adidașii din pânză și cizmele de luptă sunt modalități populare de a completa look-ul emo și de a finaliza o ținută. Rămâi la modele clasice de pantofi, în concordanță cu stilul emo de inspirație vintage. Gențile Messenger sunt un accesoriu popular pentru acest stil.

Piercing-urile și părul foarte stilizat sunt, de asemenea, elemente emo comune, potrivit WikiHow.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

European

Îmbrăcămintea europeană și cea americană sunt foarte, foarte diferite. Moda europeană tinde să fie ceva mai conservatoare și ceva mai puțin casual decât moda americană de zi cu zi.

De exemplu, purtarea de haine sport este foarte la modă în SUA, dar acest lucru nu se face în Europa. Singura dată când se poartă pantaloni de yoga în Europa, este atunci când faci yoga.

Cu câteva sfaturi de stil, oricine poate crea un look european care va arăta ca și cum ai fi  acasă, pe străzile Parisului.

Cum obțineți aspectul

Evitați să purtați o mulțime de culori vii, grafică și etichete americane, precum și îmbrăcăminte ale echipelor sportive. În schimb, îmbrăcați-vă în culori mai stinse, cum ar fi gri, albastru marin și negru și purtați haine simple.

Pantalonii și blugii bine ajustați (cunoscuți sub numele de pantaloni simpli, în Europa), pantofii confortabili de mers pe jos și o cămașă cu nasturi vă pot duce oriunde. Adăugați un blazer sau un trench coat, după caz, și creați un plus de stil în orice ținută, cu o eșarfă.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Geek

Cândva, era o insultă să numești pe cineva tocilar. Acum, este ceva ce mulți oameni vor să fie. Aspectul de tocilar, cunoscut și sub numele de geek chic sau geeky, a explodat în moda populară. Există multe moduri de a capta aspectul geek și de a fi la modă în același timp.

De ce aveți nevoie

Atunci când vrei să ai un look casual de ținută geek, orice tricou grafic care are legătură cu cultura geek este suficient. Acesta poate fi un tricou care face referire la orice franciză populară de science-fiction sau de benzi desenate.

Pentru un look mai puțin casual, o cămașă clasică cu nasturi în orice culoare va funcționa. Acoperă-ți bluza cu un cardigan sau o vestă tricotată pentru a obține cu adevărat acel look geek chic, potrivit Jos. A. Bank.

Pantalonii cu croială subțire sunt o necesitate pentru acest look. Pantalonii din catifea în nuanțe mai închise, cum ar fi maro sau negru, sunt cu adevărat geek chic și evocă un aer sexy de profesor universitar.

Nu uitați de accesorii. Bretelele, ochelarii și cravatele sunt toate accesoriile ideale pentru un look geek chic. Un papion adaugă cu adevărat fler unui look geek. Finalizați look-ul cu pantofi sau teniși… fără șosete.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Glam rock

Glam rock a apărut în anii 1970, când rockul devenea mai stilizat. La fel și moda. Strălucirea, machiajul, pielea și țintele au caracterizat look-ul glam rock, care a devenit un element de bază al stilului unor trupe precum Poison și Motley Crue.

Culorile vibrante, coafurile extrem de structurate și mult sclipici și paiete adaugă „glam” la look-ul glam rock, care se bazează pe blugi skinny, jachete de piele neagră și bluze fără mâneci.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Goth

Aspectul gotic, cunoscut și sub numele de gothic și gothic revival, este atât despre exprimare personală, cât și despre modă. Acest look îmbrățișează întunericul și macabrul. Cei care poartă acest look sunt adesea considerați ca fiind triști.

Cu toate acestea, look-ul goth înseamnă de fapt îmbrățișarea propriei laturi întunecate și exprimarea prin modă a faptului că nu te temi de întuneric. Acum, cum poți să captezi acest look și să-l porți bine?

Ce să porți

Pentru a obține un look goth, ia-ți o mulțime de haine negre. Blugii skinny negri sau pantalonii din piele cu un trench negru lung îți vor da rapid un look mai gotic. Cizmele negre sunt o necesitate. Cămașa aleasă poate fi folosită și ea pentru a exprima tot ceea ce doriți.

Poartă o cămașă vestimentară cu volane pentru a aduce un omagiu clasicului look gotic victorian, alege o cămașă neagră cu ochiuri de plasă pentru a onora tendințele punk din anii 1980 sau poartă un tricou grafic reprezentând o trupă sau un alt element de cultură pop care îți place.

Aspectul gotic este adesea însoțit de păr negru și machiaj negru, chiar și la bărbați. Gândiți-vă la Jared Leto în timp ce cântă cu 30 Seconds to Mars. Eyelinerul negru este un accesoriu frecvent pentru tipii gotici. Brățările și chokerele de la gât, din piele neagră, cu ținte sunt, de asemenea, populare.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Grunge

De unde vine stilul de modă grunge? Toți cei care au trăit în anii 1990 își amintesc momentul în care aspectul și sunetul muzicii grunge au acaparat practic întreaga cultură pop. Acesta este momentul în care icoane precum Kurt Cobain au domnit suprem peste muzică și când flanela se întindea cât vezi cu ochi, în modă.

Dar cum a început această tendință și cum o poți face să arate la modă în stilul bărbaților de astăzi?

O istorie a grunge-ului

Cuvântul „grunge” există încă din anii 1960. Pe atunci, era un cuvânt de argou popular printre adolescenți, care însemna murdar sau neglijent. Dar cuvântul a căpătat un nou sens datorită lui Jonathan Poneman.

A fost fondatorul Sub Pop, o casă de discuri din Seattle. Era sfârșitul anilor ’80 și Poneman lucra cu un grup de muzicieni care aveau să devină în curând vedete ale scenei muzicale.

Artiștii de la casa sa de discuri aveau un sunet specific Seattle-ului, o muzică care nu semăna cu nimic altceva. Așa că, atunci când și-a promovat casa de discuri în fața jurnaliștilor locali, a trimis un dosar de presă în care numea sunetul „grunge”. Nu știa că face istorie atât în muzică, cât și în modă.

De ce aveți nevoie

S-a născut moda grunge. Acest look a însemnat, de fapt, să te împotrivești modei populare, să te îmbraci mai neglijent în loc să te îmbraci mai elegant. Hainele aveau un aspect de magazin de vechituri și, uneori, chiar și un aspect uzat.

Părul era ciufulit, cămășile erau descheiate și toată lumea iubea aspectul super casual care se răzvrătea împotriva aspectului preppy, yuppie, bine structurat, care a înflorit în anii 1980.

Marc Jacobs a legitimat grunge-ul ca modă adevărată în 1992, când colecția sa a capturat o estetică grunge high-end. De atunci, designerii s-au jucat cu acest look, potrivit Fashion Beans.

Pentru a surprinde moda grunge, vă doriți cu adevărat haine care sunt oarecum largi. Blugii largi, tricourile și cămășile de flanelă sunt cu adevărat uniforma de bază a grunge-ului. Cardiganul și puloverele sunt întotdeauna o alegere suplimentară excelentă.

Tricourile, în special tricourile care celebrează diverse trupe rock, sunt o necesitate. Blugii rupți și uzați sunt chintesența grunge. Pantofii de skateboarding însoțesc adesea acest look. Și dacă vrei să fii super autentic în această privință, nu uita de clasicul portofel cu lanț.

Nici alegerea unei șepci tricotate nu-ți va face rău, în întruchiparea modei grunge.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Heavy metal

Muzica heavy metal are, cu siguranță, un aspect distinct. Multe tipuri de muzică au ajutat la inspirarea diverselor look-uri de modă, cum ar fi stilul disco al anilor 1970, dar nu poți să auzi un cântec heavy metal fără să te gândești la piele neagră, ținte și păr lung. Așa este. Mult, mult păr.

Stilul

Aspectul heavy metal, cunoscut și sub numele de „metal head look” sau „metalhead”, este sinonim cu cultura pop a anilor 1980, dar acest stil își are rădăcinile la sfârșitul anilor 1960 și într-o cultură total diferită, cea a rebelilor. Stilul de motociclist făcea furori în anii 1960, ajutat de filme de succes precum „Easy Rider”.

Acest look a inspirat primele trupe de heavy metal din anii 1970, când formații precum Iron Maiden și Judas Priest purtau o mulțime de jachete de piele și accente metalice în timp ce își interpretau muzica pe scenă.

Ei purtau brățări de piele cu ținte, la încheietura mâinii, pantaloni sau blugi din piele, jachete de piele și atitudine de dur.

S-a născut moda heavy metal. Părul lung, care era atât de la modă în anii 1980, a conferit look-ului heavy metal un stil oarecum diferit de stilul mai curat al motocicliștilor din anii 1960. Cuiele și țepușele de metal au adăugat o dimensiune mai nouă, mai dură.

Tendințele specifice anilor 1980, cum ar fi kilturile, tricourile grafice ale trupei, blugii rupți și fascinația generală pentru tăierea mânecilor de la cămăși, au conferit heavy metalului un aspect propriu, care l-a separat de alte tendințe de modă similare, inclusiv de punk.

Aspectul heavy metal face încă parte din moda pop… deși, uneori, este puțin mai greu de realizat decât cel din anii 1980.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Hip hop

Hip hop-ul a luat cu asalt lumea muzicală nu doar pentru felul în care suna, ci și pentru felul în care arăta. Moda hip-hop este atrăgătoare și ostentativă prin natura ei, strălucitoare și colorată. Aspectul este incitant și energic, la fel ca și muzica. De asemenea, la fel ca muzica, moda hip hop îmbină diferite elemente de stil pentru a crea un look cu adevărat unic.

De ce aveți nevoie

Pentru a crea un stil hip-hop, investește în câteva piese cheie în modă. Îmbrăcămintea sport,inclusiv treningurile și pantalonii de trening, joacă un rol important în moda hip hop. Îmbrăcămintea care susține diverse echipe sportive, inclusiv tricourile jucătorilor, reprezintă, de asemenea, o parte importantă a look-ului.

De asemenea, se obișnuiește să se îmbine elemente de modă de lux și frumoase cu trăsăturile mai casual ale stilului hip-hop. De exemplu, multe icoane ale stilului hip-hop poartă treninguri cu o mulțime de bijuterii strălucitoare, cum ar fi coliere cu lanțuri, ceasuri de mână și inele masive.

Adidașii de marcă în culori și design îndrăzneț sunt o altă caracteristică principală a look-ului. Pentru a crea un stil hip hop mai elegant, purtați o jachetă de piele peste un tricou de designer.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Hippie

Îmbrăcămintea largă, lungă și vaporoasă este în centrul stilului hippie. Acest look a devenit incredibil de popular în anii 1960 și a lăsat o impresie lungă și de durată pe scena modei. Elementele de bază ale look-ului hippie, cum ar fi pantalonii- clopot și fustele țărănești, continuă să fie o parte puternică a lumii stilului până în prezent.

Cum obțineți aspectul

Moda hippie din anii ’60 era axată pe croieli lejere, nestructurate, culori neutre și țesături naturale. Dar look-ul a prins contur în industria modei și a început să ia noi înfățișări. Pantalonii largi și evazați au devenit mai bine conturați sub formă de pantaloni clopot.

Îmbrăcămintea a devenit mai colorată, iar țesăturile au devenit mai fine. Astăzi, look-ul hippie este, de obicei, foarte stilizat, bine ajustat și colorat. Dar aspectul original era foarte ușor, aerisit, natural și neutru.

Rămâi la elemente clasice, cum ar fi pantaloni clopot și evazați, cămășile largi, în modele cu nasturi sau tunici, și mocasinii, pentru a crea acest look fără efort.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Hipster

Aspectul hipster este absolut peste tot și toate iconurile de stil masculin împrumută din acest trend. Acesta este un look  care este asociat cu cultura tinerilor și cu conștiința ecologică. Așadar, cum poți să te mândrești cu acest stil?

Cum obțineți aspectul

Dacă vrei să arăți ca un hipster, ia-ți niște blugi skinny. Chiar acum. Ochelarii sunt o altă trăsătură foarte comună a look-ului. Șosetele colorate, tricourile și eșarfele sunt elemente de stil comune. Bărbile, în special cele lungi, au devenit o altă parte importantă a look-ului hipster, potrivit Real Men Real Style.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Indie

Filmele independente sunt filme care nu sunt realizate prin intermediul unui studio mare și, de obicei, fără prea mulți bani. La fel se întâmplă și cu muzica indie. Este vorba de artiști care scot muzică pe cont propriu, fără a beneficia de o casă de discuri cunoscută.

Iar moda indie este o modalitate de a surprinde vizual acest spirit și această dragoste pentru formele de artă indie.

Cum obțineți aspectul

Pentru a te îmbrăca în stil indie, uită de tendințele modei și stai departe de mărcile de firmă. Faceți cumpărături în magazinele de vechituri și în magazinele vintage. Rămâneți la piese clasice și la look-uri tradiționale. Amestecați și asortați diferite elemente de stil. Indie înseamnă să fii un individ aparte, așa că poartă ceea ce îți place.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Ivy League

Ivy League are propriul său prestigiu și propriul său aspect. Aspectul Ivy League, cunoscut și sub numele de stilul Ivy, este cu siguranță un stil propriu și este unul care spune lumii că ești conservator, educat… și probabil din New England.

Cum obțineți aspectul

Costumele, pantalonii și sacourile, cravatele cu dungi și mocasinii fac parte din elementele fundamentale ale look-ului Ivy League. Cardiganele, cămășile cu nasturi și cămășile polo sunt toate elemente de bază ale acestui stil.

Pantalonii khaki și mocasinii penny sunt aproape o cerință, potrivit Gentleman’s Gazette. Cravatele tricotate, jachetele și puloverele școlare sunt, de asemenea, elemente clasice ale look-ului Ivy League. Folosiți-le pentru a crea un stil grozav.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Kodona

Stilul Kodona provine din Japonia. Acesta este omologul masculin al popularului look Lolita, care este puternic influențat de stilurile victoriene din trecut. Acest look este construit în jurul cămășilor și al pantalonilor care seamănă cu hainele din epoca victoriană.

Pantalonii scurți și șosetele până la genunchi sunt elemente comune ale look-ului, alături de pălării de top și șepci de tip newsboy.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Militar

Probabil că vă gândiți la modele de camuflaj, cizme de luptă și uniforme de luptă atunci când vă gândiți la stilul militar. Adevărul este că moda militară este responsabilă pentru un număr foarte mare de articole care sunt purtate zilnic în îmbrăcămintea masculină.

Armata se află, în cele din urmă, în spatele tricourilor cu guler, a jachetelor bombardier și a mai multor stiluri diferite de cizme. Să porți un stil militar presupune mai mult decât să te strecori în cizme de luptă. Atunci când este purtat corect, stilul militar este extrem de șic.

Cum obțineți aspectul

Piesele militare clasice, cum ar fi jachetele bombardier, pantalonii cargo, tricourile și cizmele de luptă pot crea cu ușurință un look militar la modă. Nu uitați să vă păstrați cămașa băgată în pantaloni și cizmele lustruite. De asemenea, poți integra piese camuflate în look-ul tău. Crearea unui stil militar bun constă în a amesteca diverse piese.

Să asortezi blugii skinny cu cizme de luptă și un maiou verde măsliniu, de exemplu. Adaugă și alte stiluri de modă la look-ul tău, inclusiv câteva piese militare, și ai obținut stilul military chic.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Minimalist

Minimalismul este o tendință care s-a răspândit la toate lucrurile. A devenit popular în designul casei și în modă, o eliminare a exceselor. Moda minimalismului se referă la croieli elegante, culori discrete și un stil simplu.

Cum obțineți aspectul

Purtați o paletă de culori limitată pentru a crea un look minimalist. Purtați numai negru și gri, albastru marin, alb și negru etc. Minimalismul este despre eleganță simplă, nu despre strălucire. În acest scop, purtați modele doar cu moderație. Hainele tale trebuie să se potrivească perfect.

Poți face ca un look minimalist să fie deosebit cu mici accente și detalii, cum ar fi un ceas sau o eșarfă. Amintiți-vă doar să nu adăugați prea multe accesorii. La urma urmei, minimalismul înseamnă că mai puțin înseamnă mai mult. Un costum bărbătesc de bază, fără ornamente, este o modalitate ușoară de a crea un look minimalist.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Mod

Look-ul mod a intrat pe scena modei în anii 1960, apărând mai întâi la Londra. Acesta este un stil oarecum elegant și adaptat. The Beatles au purtat un look mod la începuturile lor, punând pe jar atât lumea muzicii, cât și lumea modei cu stilul lor de cizme Chelsea și cu costumele elegante.

Cum obțineți aspectul

Purtați costume croite, cămăși polo și pantaloni slim-fit pentru a crea un look Mod. Culorile îndrăznețe în culori clasice, cum ar fi roșu, alb, albastru și negru, ajută la conducerea acestui look. Completați-vă stilul mod cu o jachetă bombardier sau o parka.

Pantofii eleganți cu talpă joasă sunt modalitatea perfectă de a vă finaliza stilul Mod. Și dacă vrei cu adevărat să arăți mod, ia în considerare o tunsoare cu castronul zbârcit și cizme Chelsea.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Nautic

Stilul nautic a fost purtat de mulți dintre cei mai importanți bărbați de la Hollywood și de unii dintre cei mai interesanți oameni din istorie. Aspectul nautic este elegant chiar și atunci când vă aflați pe uscat. Mulți au reușit să adauge cu succes elemente nautice în moda lor pentru a crea un look de mare clasă.

Cum obțineți aspectul

Pantalonii, în special chinos, se potrivesc bine la orice look nautic. Modelele de pantaloni albi și de culoare deschisă sunt perfecte pentru zilele însorite. Cămășile cu mânecă lungă în dungi, cămășile breton, sunt puternic asociate cu look-ul nautic.

Blazerele bleumarin adaugă un alt strat de stil la acest look. Uitați de șosete. Look-ul nautic înseamnă să nu porți șosete.

Păstrează-ți majoritatea ținutelor în nuanțe de alb, albastru și roșu și vei arăta cu adevărat nautic.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Normcore

Stilul normcore nu înseamnă să fii original sau inventiv în materie de modă. Este vorba despre adoptarea oricărui stil popular în acest moment, în cel mai puțin creativ mod posibil și în cel mai simplu mod cu putință.

Normcore este simplu și direct. Gândește-te la gulere largi, blugi, cămăși cu nasturi și modă tradițională și stiluri vestimentare care nu ies în evidență și care nu dau tonul.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Office

Codurile vestimentare variază adesea de la un mediu de lucru la altul, așa că este greu să știi cum să menții un stil de purtat la birou. Dar dacă păstrați câteva piese cheie și știți cum să le asortați, puteți fi destul de bine îmbrăcat, pentru a intra cu încredere în orice mediu de birou.

Cum obțineți aspectul

Unul sau două costume conservatoare de culoare gri închis, bleumarin sau negru vă vor fi de folos în orice mediu de birou. Este o idee bună să aveți în permanență cel puțin un costum în garderobă pentru orice număr de ocazii care pot apărea.

Un blazer bleumarin va arăta întotdeauna bine la birou. Acesta poate fi asortat cu pantaloni khaki sau cu pantaloni gri. Luați mai multe cămăși . Nuanțele neutre, inclusiv albul strălucitor, cu modele minime, sunt cele mai bune.

Întotdeauna să fiți conservator când vine vorba de îmbrăcămintea pentru birou. Nu doriți o mulțime de culori sau modele. Rămâneți la culori uni și nuanțe simple și veți arăta profesionist, de încredere și experimentat. Un pulover tricotat închis la culoare adaugă un alt strat de căldură pe vreme rece.

Completați aspectul cu o curea și pantofi de aceeași culoare. Alegeți oxfords sau un alt pantof elegant, nu mocasini. Purtați șosete negre, maro sau gri și evitați șosetele albe și cu model.

Dacă doriți să vă exprimați un pic de personalitate, faceți-o cu cravata. Puteți adăuga aici un strop de culoare sau un model interesant. Amintiți-vă doar să păstrați cravatele adecvate pentru birou. Cravatele prostești și inedite sunt pentru întâlniri ocazionale, nu pentru birou.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Profesional

Stilul profesional, sau business professional, este ceea ce purtați într-un mediu formal de birou. Acesta este un look conservator și este momentul în care doriți să scoateți la iveală acel costum „puternic”. Purtați un costum gri sau negru, cu sau fără dungi, și o cămașă albă impecabilă, cu o cravată care nu este o culoare prea puternică.

Trebuie să purtați pantofi de gală și să îi păstrați lustruiți. Pentru a rămâne profesionist, păstrați-vă părul îngrijit și păstrați-vă bine îngrijit,per total. Adăugați o eșarfă de buzunar din mătase, asortată, pentru a vă purta stilul la înălțime.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Psihedelic

Look-ul hippie a început inițial cu culori neutre și țesături naturale, un stil care nu era ostentativ sau atrăgător. Dar, în a doua jumătate a anilor 1960, moda a devenit mult mai colorată. Apariția artei pop colorate a influențat moda, făcând-o mult mai colorată, iar look-ul psihedelic s-a născut.

Cum obțineți aspectul

Culorile vii și tie-dye au apărut pe scena modei odată cu moda psihedelică. Tonurile vii ale bijuteriilor și nuanțele de culori regale au devenit incredibil de populare. Mai multe culori au fost amestecate între ele. Aspectul psihedelic este vibrant și incitant și încă înrădăcinat în croielie care erau populare la sfârșitul anilor 1960 și 1970.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Punk

Punk rock-ul a dat o notă dură dură rock and roll-ului, făcând genul mai dur și arătând că are o latură agresivă. O latură plină de furie, energie și rebeliune. Muzica a apărut pe scenă la sfârșitul anilor 1970, captând sentimentele tinerilor. Destul de curând, look-ul punk le-a atras privirile.

Cum obțineți aspectul

Punk-ul era mai exigent decât rock-ul, la fel și moda. Blugii skinny rupți și tricourile sunt elemente de bază standard ale look-ului punk. Dacă tricoul tău este tăiat într-un fel sau altul, e și mai bine. Nu ezitați să scoateți mânecile, să tăiați gulerul, fiți creativi.

Dacă ai tăiat prea mult din tricou, prinde-l la loc cu ace de siguranță, pentru că asta e super punk rock.

Jachetele din piele sunt un alt element de bază al look-ului punk. Tenișii Converse și pantofii de skate sunt, de asemenea, foarte populari. Și apoi, bineînțeles, mai sunt și accesoriile. Lanțurile, țepușele, curelele, benzile și nasturii fac ca look-ul punk rock să iasă în evidență. Nu uitați de păr.

Spike-urile, mohawk-urile, secțiunile rase și culorile strălucitoare sunt adesea folosite pentru a crea șuvițe punk rock.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Preppy

Aspectul preppy, numit și stilul colegial, în plus față de stilul preppie, prep sau prepster, este o tendință cu adevărat clasică. Aspectul a apărut pentru prima dată la începutul anilor 1900 și nu a dispărut niciodată cu adevărat în totalitate. Capturarea look-ului preppy poate fi un pic mai dificilă. Stăpânește câteva combinații clasice și vei reuși de fiecare dată.

Cum obțineți stilul

Dacă vei purta un look preppy, vei avea nevoie de niște pulovere. Puloverele cu gât în V și gâturi de tip crew neck peste cămăși cu guler și cravate sau legate în jurul umerilor sunt chintesența preppy. Cardiganele sunt, de asemenea, clasice. Iar pentru acele zile super răcoroase, puloverele tricotate arată foarte bine.

Bineînțeles, nu există niciodată un moment nepotrivit pentru a adăuga acel clasic preppy: vesta tricotată.

Cămășile cu nasturi de culoare albastru deschis și cămășile albe ar trebui să vă umple sertarele dacă aveți de gând să vă îmbrăcați elegant. Cămășile albastru deschis sunt pentru acele ocazii mai casual și pentru weekend. Cele albe sunt pentru birou și pentru ieșirile în oraș. Când trebuie să fii casual, îmbracă o cămașă polo.

Dacă aveți de gând să vă îmbrăcați într-un stil preppy, veți purta camăși cu guler, aproape tot timpul.

Nu uitați câteva blazere în gri și albastru marin, ca să nu mai vorbim de chinos, khaki și pantaloni pe care îi doriți în dulap. Nu vă feriți de culori sau modele. Dungile, bulinele și culorile vibrante sunt toate minunate atunci când ieșiți în oraș, mergeți la un eveniment sau participați la orice adunare.

Mocasinii, pantofii Oxford și pantofii de navigat sunt un finisaj perfect pentru un look preppy.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Rave

Rave-urile sunt adunări de tip petrecere în care oamenii se adună pentru a dansa și a asculta muzică, de obicei însoțite de lumini multicolore. Iar această activitate a dat naștere la o modă proprie și foarte distinctă.

Dacă vrei să te integrezi unui stil rave, va trebui să știi ce să porți pentru a surprinde stilul rave. Potrivit iHeartRaves, există câteva articole care sunt must-have.

De ce aveți nevoie

Brățările mici de mărgele înșirate împreună cu mărgele de plastic de culoarea bomboanelor sunt la modă la rave-uri. Aceste brățări sunt purtate și comercializate între ravers. Ele sunt cunoscute sub numele de Kandi și cu siguranță vrei să ai câteva dacă ai de gând să participi la rave.

Păstrați-vă hainele ușoare, pentru a putea dansa în ele, și colorate, astfel încât să se potrivească cu tema generală a stilului rave. Culorile vii și luminoase, precum galben, roz, violet, albastru și verde sunt perfecte. Modelele cu stele și imaginile grafice sunt comune.

Rămâneți la tricouri, pantaloni scurți și maiouri, astfel încât să rămâneți ușor și răcoros. Dacă aveți nevoie de mai multe straturi suplimentare pentru a merge spre stilul rave, îmbrăcați un trening și scoateți-l odată ce intrați înăuntru. Îl puteți depozita în rucsac, un alt aspect obișnuit la ravers.

Nu uita de adidași, pentru că ai nevoie de pantofi comozi în care să poți dansa. Ochelarii de soare sunt un accesoriu obișnuit la rave. Deoarece rave-urile includ adesea spectacole cu laser, vrei să-ți protejezi ochii.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Rockabilly

Rockabilly a devenit celebru datorită unor artiști precum Elvis și Jerry Lee Lewis, care au popularizat acest stil. Aspectul a dăinuit și este un stil vestimentar care se poartă și astăzi. dacă vrei să încerci acest look, ai nevoie de câteva piese cheie.

Cum obțineți aspectul

Cămășile de bowling și cămășile în carouri sunt la modă în rockabilly. Bineînțeles, trebuie să le asortezi cu blugi negri sau blugi clasici din denim. Cizmele sau pantofii groși sunt obișnuiți. Completați cu o jachetă din piele sau din denim și veți obține acea vibrație rockabilly.

Piesele vintage și retro sunt vedete în stilul  rockabilly, datorită primei apariții a acestui stil în anii 1950 și 1960. Apropo, look-urile rockabilly includ adesea părul voluminos, cum ar fi stilul pompadour.

Stilul psychobilly este o versiune cu infuzie punk a look-ului rockabilly. Acesta este un fel de look rockabilly mai aspru, care include adesea părul cu țepi. Tăiați mânecile de la jachete, adăugați niște bijuterii cu ținte și adoptați o atitudine mai dură, pentru a surprinde stilul psychobilly.

Aspectul rockabilly seamănă foarte mult cu stilul Teddy boy, care a apărut în Anglia în anii 1950. Acest stil este construit în jurul pantalonilor skinny, șosetelor strălucitoare, cămășilor cu nasturi și jachetelor ajustate.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Rocker

Un stil rocker, sau stil rock, este un look clasic, cu rădăcini în anii 1950 și în primele zile ale rock and roll-ului. Ca și muzica, stilul a trecut prin multe schimbări de-a lungul anilor. Începuturile rock and roll-ului au inspirat în cele din urmă sunete și look-uri precum punk rock, heavy metal, glam rock și rockabilly.

Dar stilul rocker clasic are și el propriul său aspect distinct.

Cum obțineți aspectul

Un tricou alb simplu și blugii strâmți, din denim, crează imediat acea atmosferă cool, de rebel rocker, pe care băieții celebri cu inimă mare, precum James Dean, o purtau atât de bine. Poți adăuga mai mult interes acestui look, trecând la un tricou grafic sau la un tricou de trupă.

Adăugați o cămașă cu guler din flanelă cu nasturi sau din denim atunci când aveți nevoie de un strat suplimentar.

Nu uitați clasicii Converse, cizmele de cowboy sau adidașii de skate. Pentru un look clasic de rocker, nu ai nevoie de multe accesorii sau extra. Gândește-te la Bruce Springsteen și la alți rockeri clasici care nu aveau nevoie decât de atitudinea lor pentru a ieși în evidență.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Robust

Stilul robust înseamnă să arăți ca un tip dur, pregătit pentru orice. Bărbații care poartă un stil robust nu se tem să se murdărească pe mâini. Ei scuipă. Și pot schimba roata la o mașină. Știi cine sunt bărbații duri: look-uri iconice din filme precum John Wayne, Steve McQueen și Liam Neeson. Acum, cum poți arăta mai mult ca unul dintre ei?

Cum obțineți aspectul?

Stilul robust nu este pretențios, ci funcțional. Ar trebui să purtați haine care să vă vină bine și să vă ofere o gamă completă de mișcări, deci nimic strâmt sau care să se lipească de corp. Asta înseamnă fără blugi mulați. Purtați țesături rezistente, cum ar fi denimul, bumbacul și twill. Acesta este un stil simplu, fără prea multe excese.

Blugii sau pantalonii de tweed, cămășile henley și flanelă, paltoanele de lână și cizmele sunt caracteristicile look-ului robust.

Articolele vestimentare care sunt confecționate ca echipament de lucru sau de vânătoare, funcționează perfect pentru orice stil robust.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Lookul de scenă

Stilul scenei este un fel de combinație a mai multor stiluri, inclusiv punk și rock. Acesta este un relativ nou-venit pe scena modei, apărând la începutul anilor 2000. Acest stil prezintă explozii de culoare și un vibe tineresc care place multora.

Cum obțineți aspectul

Culorile neon, părul blond decolorat și tricourile grafice sunt toate elemente de stil populare în look-ul de scenă. Blugii skinny sau jambierele sunt o necesitate. Toate hainele sunt luminoase și vii. O mulțime de accesorii sunt adăugate pentru a aduce acest look la înălțime. Brățările, accesoriile și colierele sunt comune.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Scrumbro

Tendința Scrumbro este un pic de ruptură cu tradiția modei. În loc să încerce să arate elegant, look-ul scrumbro are ca scop principal să arate neglijent.

Obțineți aspectul

Pentru a te îmbrăca în stil Scrumbro, ar trebui să porți haine de designer scumpe. Asta înseamnă că nu ți se potrivesc, nu se asortează și arată ca și cum nu ai purta cu adevărat hainele tale.

Acest look spune că, de fapt, nu te interesează moda și, prin urmare, ești deasupra tuturor acestor lucruri. Printre iconurile de stil ale acestui look se numără Pete Davidson, care a devenit celebru ca membru al distribuției din SNL, potrivit Fashion Beans. 

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Semi-Formală

Semi-formal este un cod vestimentar care apare adesea pe invitațiile la nunți și la alte evenimente speciale. Este un intermediar care există între ținuta formală, cum ar fi un smoching, și ținuta casual, cum ar fi o pereche de pantaloni și un tricou polo.

Și pentru că există mult spațiu între aceste două look-uri, stilul semi-formal poate fi unul dintre cele mai greu de surprins.

Obțineți aspectul

Un costum închis la culoare cu o cămașă ar trebui să arate foarte bine pentru orice eveniment semi-formal. De obicei, este o idee bună să purtați o cravată, dar dacă intenționați să purtați o vestă, combinația dintre cele două vă poate face să păreți exagerat.

Obțineți un look semi-casual mai relaxat renunțând la cravată și purtând costumul cu o vestă asortată. Descheiați unul sau doi nasturi de sus ai cămășii și veți obține un stil semi-formal relaxat și oarecum sexy. De asemenea, puteți asorta un model de pantaloni eleganți cu o vestă și o cămașă cu nasturi.

Nu uitați de șosete închise la culoare și pantofi de gală, fără mocasini. Un ceas frumos, un ac de cravată și butoni la manșetă, pot fi adăugați oricând pentru a finaliza look-ul.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Ska

Muzica ska a apărut la sfârșitul anilor 1970 ca un fel de ramură a scenei muzicale punk rock, dar a cunoscut o revenire în anii 1990 datorită unor trupe puternic influențate de sunetul ska, cum ar fi No Doubt și Sublime. Adăugați elemente de stil specifice în garderoba dvs. și veți capta un look ska grozav.

Cum obțineți aspectul

Carourile sunt un element esențial al look-ului ska. Cămășile cu nasturi, pantalonii scurți mai lungi și pantalonii drepți vă vor ajuta să creați un look ska oricând doriți. Bretelele sunt un accesoriu frecvent.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Skateboarder

Stilul skateboarder, sau stilul skater, a apărut în anii 1990 și a devenit acum un look clasic și instantaneu recognoscibil. Caracterizat prin adidași și haine largi, look-ul de skater rămâne un pilon al modei. Aveți piesele esențiale pentru a crea acest look?

Cum obțineți aspectul

Deși stilul skater este legat de anii ’90, skateboardingul a devenit popular în anii ’60 și ’70. Cultura și moda skaterilor au început să se dezvolte. Dar în anii 1990, acesta a devenit mainstream.

Stilul skater a început ca un look funcțional. Îmbrăcămintea largă facea mai ușor patinajul și chiar oferea protecție suplimentară în timpul căderilor, alunecărilor și derapajelor. Blugii largi, supradimensionați și tricourile sunt must-have pentru look-ul de skateboarding.

Pantofii de skate, pantofii de tenis cu talpă joasă, încheie look-ul. Pantalonii scurți largi, în special cei cargo, sunt văzuți des în acest stil. Se adaugă frecvent șepci de baseball și cămăși cu nasturi, purtate deschise.

Dar elementul principal al tuturor stilurilor de skater este cu siguranță hanoracul. Poartă-l puțin mai larg și vei purta obiectul skater prin excelență.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Sloane Ranger

Look-ul  Sloane Ranger a fost cel care se purta la Londra în anii 1980. Acesta este un tip de stil drăguț care are un aspect foarte specific. Stilul Sloane Ranger a fost popular printre membrii familiei regale în anii 1980, inclusiv prințesa Diana și prințul Charles, potrivit Luxury London.

Cum obțineți aspectul

Aspectul își are originea în cartierul Chelsea din jurul Sloane Square. Pentru a te îmbrăca în acest stil, vei avea nevoie de cămăși de rugby, blazere albastru marin, pantaloni din catifea, cămăși  în culori pastelate moi și, bineînțeles, un inel cu sigiliu. Pantalonii, inclusiv khaki și cămășile polo sunt bune pentru un look mai casual Sloane Ranger.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Smart casual

Ce înseamnă când ți se spune că ar trebui să te îmbraci elegant și casual? Înseamnă să arăți casual… dar nu cu adevărat. Poate fi dificil să reușești să ai un look smart casual, dar dacă reușești, vei fi foarte relaxat și elegant.

Cum obțineți aspectul

Cămășile simple cu nasturi, în culori neutre sau alb, arată foarte elegant și casual. Nu purtați cravată, pentru că este prea formală, și descheiați unul sau doi nasturi de sus pentru a crea cu adevărat acel aer casual. Modelele clasice, cum ar fi carourile, sunt, de asemenea, minunat de elegante și casual.

Tricourile simple, în nuanțe precum navy, negru și alb, sunt perfecte pentru o ținută casual elegantă.

Adaugă un alt strat la look-ul tău cu un blazer sau un cardigan. Aceasta este o modalitate excelentă de a adăuga un pic mai mult stil, potrivit TrendSpotter.

Cizmele, mocasinii sau Oxfords sunt alegeri excelente de încălțăminte pentru un look casual elegant. Dacă ai nevoie de un look și mai casual, încearcă adidași cu talpă joasă și fără șosete.

Jachetele bombardier, chinos și blugii sunt, de asemenea, elemente standard pentru un look smart casual. Accesorizați cu o pereche de ochelari de soare și sunteți gata pentru orice.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Softboy

Moda softboy, sau soft boy, a început pe rețelele de socializare, în mare parte pe TikTok. Stilul Softboy este caracterizat de culori pastelate, imprimeuri florale și țesături fluide.

Este un look construit în jurul unor elemente de stil și teme în modă, care au fost considerate în mod tradițional ca fiind feminine, potrivit Styles of Man. Hanoracele și pantalonii mulați, de obicei finalizați cu teniși, sunt caracteristicile acestui look. Colierele cu medalion sunt un accesoriu comun.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Steampunk

Probabil că ați mai auzit sau ați mai văzut stilul steampunk. Acest stil este văzut frecvent în filme, emisiuni TV și cosplay, dar unii oameni poartă de fapt look-uri inspirate de steampunk în viața de zi cu zi. Este posibil să aveți tot felul de motive pentru care doriți să purtați un look steampunk.

Iar atunci când o vei face, vei avea nevoie de câteva elemente pentru a realiza cu adevărat un stil steampunk grozav.

Cum obțineți aspectul

Moda Steampunk este inspirată de stilurile victoriene de la sfârșitul anilor 1800. Pălăriile, vestele elegante cu ceasuri de buzunar, cămășile de gală și ascots sunt văzute tot timpul în look-urile steampunk. Poți crea o ținută steampunk destul de ușor cu un costum, o vestă înfrumusețată și un ascot. Cizmele elegante sunt cel mai bun mod de a finaliza acest look.

Îmbrăcați-vă cu adevărat în mod deosebit, purtând o vestă din mătase sau catifea, deoarece vestele din materiale de lux erau destul de comune în epoca victoriană. În zilele mai reci și mai umede, îmbrăcați un trench coat.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Stilyagi

Stilyagi a fost mult mai mult decât un stil de modă, deși a fost cu siguranță asta. A fost o întreagă mișcare în Uniunea Sovietică care s-a revoltat împotriva status quo-ului și a încercat să facă ceea ce era imposibil la acea vreme: să exprime individualitatea.

Cuvântul stilyagi a fost de fapt folosit ca o remarcă depreciativă, dar și astăzi, acest stil încă pictează o imagine a vieții într-o anumită perioadă, într-un anumit loc, și a modului în care moda a jucat un rol imens.

Aspectul

Din anii 1940 până în anii 1960, în Uniunea Sovietică, look-ul stilyagi a devenit o declarație de sine. Stilyagi se traduce literal prin stilat, dar are o conotație negativă – la fel ca și cuvântul „dandy” în limba engleză.

Acest look se învârtea în jurul modelelor de costume în culori vii, adesea în carouri și cu umeri supradimensionați. Pantalonii erau strâmți, iar jachetele lungi. Costumele erau asortate cu pantofi și cămăși la fel de strălucitoare.

Culorile strălucitoare și moda de inspirație occidentală erau foarte contrare ideilor de stil ale guvernului comunist de la acea vreme. Aspectul stilyagi a fost folosit pentru a reprezenta o ruptură de guvernul comunist și o dorință de individualism, sentimente care au avut o puternică rezonanță în acea perioadă.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Stil de stradă

Stilul de stradă, numit și streetwear, este stilul popular pe care oamenii îl poartă în fiecare zi, în timp ce își văd de viața lor. Orice aspect care este la modă și în vogă este stil de stradă. Multe, multe stiluri care se poartă și astăzi își au originea în stilul streetwear, inclusiv în stilurile hip hop și hippie.

Fiți atenți la look-urile populare și la sfaturile din modă și veți ști ce se întâmplă în stilul streetwear.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Surfer

Stilul surfer, cunoscut și sub numele de stil de surf, s-a schimbat mult de-a lungul anilor, la fel ca și moda. Surfingul a devenit cunoscut de cea mai mare parte a lumii la începutul anilor 1900, dar, de fapt, această activitate are o vechime de secole. Totuși, stilul este mult mai modern decât atât.

Cum obțineți aspectul

Prima mențiune scrisă despre surfing datează din 1767, când europenii l-au descoperit în timpul unei expediții în Tahiti. Cu toate acestea, se crede că surfingul are rădăcini mai vechi, datând din triburile pre-incaice. Moda surfului este și a fost întotdeauna despre funcționalitate și confort mai presus de stil. La urma urmei, trebuie să te miști eficient pentru a face surf.

Puloverele groase și șepcile tricotate sunt exact ceea ce ai nevoie atunci când vremea este răcoroasă. Pe dedesubt, purtați maiouri și tricouri, astfel încât să puteți îndepărta straturile suplimentare, atunci când este nevoie. Șlapii și ochelarii de soare de înaltă calitate sunt accesorii comune.

Pantalonii scurți de surf sunt, fără îndoială, cel mai comun model  purtat în moda surf, potrivit Surfd.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Vintage

Vintage înseamnă ceva din trecut și exact asta este stilul vintage. Este vorba de moda din trecut, îmbrăcăminte bărbătească purtată de generații înaintea ta. Pentru a fi cu adevărat haine de epocă, modelele trebuie să fie vechi de cel puțin 20 de ani.

Cu toate acestea, hainele nu trebuie să fie. Și hainele nou-nouțe, realizate în stiluri mai vechi, sunt vintage. Dacă este un stil de dinainte de anii 2000, este vintage! Orice stil care are 100 de ani sau mai mult este antic și nu mai este vintage. Poți numi moda vintage și moda retro.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Yuppie

Aspectul yuppie este puternic asociat cu cultura anilor 1980, dar, în ultima vreme, această tendință vestimentară, odată uitată, a influențat stilurile actuale. Aspectul clasic yuppie a fost construit în jurul unei mode conservatoare și chic.

Costumele puternice, cu cămăși cu dungi și cravate elegante, bretele, pantofi foarte lustruiți și părul dat pe spate făceau parte integrantă din look-ul yuppie. Etichetele de marcă și servieta sunt practic esențiale pentru moda yuppie.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

White Tie

Codul vestimentar White Tie este rezervat strict pentru cele mai formale evenimente. Acestea ar fi ocaziile de covor roșu, petrecerile incredibil de importante, nunțile de lux și orice altceva super, super fantezist. Așteptați-vă să purtați un smoching cu frac și o vestă, o cămașă de smoching, pantofi de gală și un papion. Da, papionul va fi de obicei alb. Acest cod vestimentar poate fi listat și ca frac sau costum de gală.

Potrivit GQ, butonii de manșetă sunt o necesitate. De asemenea, puteți adăuga o eșarfă de buzunar și/sau o butonieră.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Întrebări frecvente despre stiluri de modă pentru bărbați

Sunt multe de știut despre stil și este posibil să aveți încă multe întrebări despre diferitele stiluri în modă. Obțineți răspunsurile la cele mai frecvente întrebări despre stil și vă puteți îmbrăca ca un profesionist.

Câte tipuri de stiluri de modă există?

Moda pentru bărbați este în continuă schimbare. Designerii și creatorii de tendințe creează tot timpul noi look-uri și se inspiră din tot felul de locuri. Au existat multe stiluri diferite de-a lungul anilor și există stiluri care așteaptă să prindă contur chiar acum.

Este imposibil să știi câte stiluri de modă există la un moment dat… dar cu siguranță există suficiente stiluri pentru a te menține în diferite tendințe, pentru o perioadă destul de lungă de timp!

Ce face un bărbat elegant?

Care este secretul pentru a fi elegant? Există vreun truc pentru a crea look-uri care să atragă atenția și pentru a crea o ținută elegantă pentru orice ocazie? Există câteva lucruri pe care bărbații trebuie să le facă pentru a fi eleganți. Cu toate acestea, probabil că nu sunt neapărat lucrurile la care vă gândiți.

Nu trebuie să ai o colecție de costume scumpe sau cravate de mătase pentru a arăta elegant. Nu trebuie să vă umpleți dulapul cu mărci de firmă. Captarea stilului este de fapt mai simplă decât atât.

 • Păstrați-vă hainele. Nu purtați nimic care este rupt sau sfâșiat sau care are găuri în el. Dacă se desface sau este deteriorat, este timpul să scăpați de acel articol. Puteți păstra ceva pentru valoarea lui sentimentală și cu siguranță ar trebui să păstrați la îndemână câteva haine vechi de lucru, dar nu purtați aceste articole în public.
 • Purtați numai haine care sunt curate, bine întreținute și fără semne vizibile de uzură. Singura excepție de la acest lucru, desigur, sunt pantalonii, jachetele și cămășile deteriorate, care sunt menite să pară uzate. Moda este ciudată, uneori.
 • Asigurați-vă că vi se potrivește. Cel mai important aspect al hainelor pe care le porți nu este felul în care arată. Ci modul în care se potrivesc. Fiecare articol pe care îl purtați ar trebui să vă vină bine. Prioritizează potrivirea bună de fiecare dată, deoarece acest lucru te va ajuta cu adevărat să arăți și să te simți cel mai bine. Dacă nu vă simțiți confortabil, nu veți fi elegant.
 • Păstrați-vă bine îngrijit. Tundeți-vă regulat și păstrați-vă părul facial îngrijit și tuns. Acordați atenție igienei personale. Faceți dușuri și folosiți apă de colonie pentru a vă menține un miros plăcut.
 • Folosiți produse cum ar fi pomada, pentru a vă menține coafura în formă. Părul creț și coafurile lungi pot necesita puțin timp în plus, în comparație cu alte opțiuni de coafuri pentru bărbați. Unii bărbați își coafează și barba și își asigură o rutină puternică de stilizare a bărbii.
 • Urmăriți tendințele. Fiți atenți la tendințele stilistice pentru bărbați. Urmăriți celebrități populare pe Instagram pentru a vedea ce poartă și pentru a obține idei de ținute. Chiar dacă nu cumpărați mărci de designer, puteți purta articole similare și puteți copia stilurile pe care le vedeți.
 • Construiți o garderobă clasică. Este o idee bună să urmați tendințele, dar doriți, de asemenea, să păstrați o garderobă care să conțină mai multe alegeri solide, clasice. Costumul simplu, de exemplu, este o piesă de bază a stilului de durată, de care orice bărbat elegant are nevoie.
 • Păstrați-vă încălțămintea curată. Pantofii trebuie curățați și, dacă este necesar, lustruiți. Atunci când pantofii devin vizibil zgâriați și uzați, procurați-vă o pereche nouă. Oamenii se uită adesea mai întâi la pantofi, așa că este important să faceți o impresie bună.

Care sunt cele mai unice stiluri de modă pentru bărbați?

Un stil unic este cel care iese în evidență din mulțime, ceea ce se poate întâmpla din mai multe motive. Este posibil să purtați un stil vestimentar bărbătesc care a fost cândva popular, dar care acum nu mai este, ceea ce vă face foarte unic, deoarece este puțin probabil ca altcineva să poarte acel stil.

Cu toate acestea, puteți la fel de ușor să întoarceți capetele purtând un costum de pirat. Orice lucru care iese din comun este unic și neobișnuit. Căutați un stil pe care nu îl vedeți purtat de alții în zona dvs. și veți vedea ce este unic pentru locul în care trăiți.

Care sunt diferitele coduri vestimentare?

Codurile vestimentare specifice sunt adesea menționate pe invitații. Acestea sunt, de asemenea, folosite pentru Country Clubs și pentru unele locuri de luat cine de afaceri. Este important să știți care sunt codurile vestimentare și cum să le respectați.

Îmbrăcămintea casual este un cod vestimentar obișnuit. Khaki, blugi, tricouri și alte tipuri de cămăși sunt toate acceptabile pentru acest cod vestimentar. Asigurați-vă doar că purtați haine curate și bine întreținute, fără găuri sau rupturi.

Îmbrăcat casual înseamnă că ar trebui să purtați pantaloni, o cămașă cu guler și poate un blazer. Business casual este, în esență, același lucru ca și dressy casual, dar nu puteți purta adidași cu ținuta business casual, iar un blazer este o idee foarte bună.

Îmbrăcămintea formală de afaceri este conservatoare și profesională. Acest look necesită un costum de afaceri închis la culoare, pantofi de gală, o cămașă de gală și o cravată, potrivit Emily Post.

Îmbrăcămintea de festival este un cod vestimentar destul de confuz pe care îl puteți vedea din când în când. Ce ar trebui să însemne asta? Ei bine, în cele mai multe cazuri înseamnă că ar trebui să purtați pantaloni cu o cămașă cu guler, fie deschisă, fie cu o cravată tematică, și un blazer.

În caz de îndoială, întrebați gazda sau gazda evenimentului pentru mai multe detalii despre codul vestimentar.

Îmbrăcămintea semi-formală este puțin mai formală decât cea de birou, dar nu este chiar formală. Îmbrăcămintea semi-formală poate fi numită și ținută de cocktail. Purtați un costum de afaceri de culoare închisă, cu sau fără vesta asortată, o cămașă, o cravată și pantofi de gală cu șosete de culoare închisă.

Opțiunea Black Tie poate părea o capcană. Este cu adevărat opțională? Ei bine… nu chiar. Codul vestimentar opțional Black Tie înseamnă că vi se cere să purtați un smoching, dar puteți scăpa cu un costum închis la culoare, dacă trebuie.

Ar trebui să îl porți cu cravată și cămașă de gală, împreună cu pantofi de gală și șosete închise la culoare. Opțiunea este cravata pe care o purtați… care trebuie să fie conservatoare și nu prea stridentă.

Black Tie creativ înseamnă că te poți juca puțin mai mult cu look-ul tău. Ar trebui să purtați în continuare un smoching, bineînțeles, dar vă puteți simți liber să purtați o cămașă colorată, o cravată cu model, o centură sau o vestă decorată.

Black Tie și White Tiesunt stiluri foarte formale în care este necesar un smoching. Vreți să vă îmbrăcați bine ca să respectați aceste coduri vestimentare. Folosiți butoniere, o eșarfă, un papion, o vestă, pantofi strălucitori și o cămașă de smoching. Acesta este momentul să vă scoateți cel mai bun ceas și cele mai bune bijuterii.

Ce stil vestimentar ți se potrivește?

Stilul vestimentar pe care alegi să îl porți ar trebui să se bazeze pe mai mulți factori. În primul rând, ce vă place să purtați? În ce haine vă simțiți cel mai încrezător? De asemenea, ar trebui să luați în considerare mesajul pe care doriți să îl transmiteți lumii.

Îmbrăcămintea ta spune multe despre tine. Sunteți la modă? Profesional? Sportiv? Îmbrăcămintea ta le poate da celorlalți răspunsurile la aceste întrebări.

Dacă doriți să creați o imagine de putere și de succes, stilul dvs. ar trebui să se orienteze mai mult către un look formal și casual de afaceri. Departe de locul de muncă, un stil preppy sau un look Ivy League vă va ajuta să vă mențineți această imagine în timpul activităților recreative.

Dacă sunteți mai relaxat, un stil casual vi se va potrivi cel mai bine. Puteți alege un stil care să vă oglindească personalitatea. Dacă sunteți oarecum anti-establishment și un pic rebel, un look punk rock sau de motociclist vi se poate potrivi cel mai bine.

Stilul vestimentar care ți se potrivește este cel care te face să te simți cel mai mult tu însuți. Este cel care îți dă încredere în tine. Și este cel care te face să arăți așa cum vrei să te vadă lumea.

Ce tip de lână este cel mai bun pentru costume?

Lâna este considerată de mulți ca fiind una dintre cele mai bune țesături pentru costume. Este foarte frecvent ca costumele să fie confecționate din lână. Cu toate acestea, există multe tipuri diferite de lână. Unele tipuri de lână sunt cunoscute pentru durabilitate, în timp ce altele sunt cunoscute pentru că sunt moi. Ce tip de lână ar trebui să căutați la un costum?

Lâna Merinos este considerată a fi o lână foarte versatilă. Acesta este un material bun pentru toate ocaziile, deoarece este respirabil, dar păstrează totuși o anumită căldură pe timp rece. Tweed este un tip de țesătură rezistentă, în timp ce lâna de cașmir este cunoscută mai mult pentru calitatea sa fină decât pentru rezisten sa.

Potrivit Man of Many, costumele din lână sunt extrem de rezistente și arată bine mulți ani.

Cât de mult ar trebui să cheltuiți pe haine?

Cheltuiești prea mult pe garderoba ta? Cât ar trebui să plătești pentru haine? Potrivit Business Insider, ar trebui să cheltuiești în jur de cinci procente din bugetul tău pentru îmbrăcăminte. Pentru a afla cât înseamnă acest procent, ia suma de bani pe care o câștigi într-o lună și înmulțește-o cu 0,05.

Cifra pe care o obțineți reprezintă suma pe care ar trebui să o cheltuiți lunar pentru îmbrăcăminte. Puteți alege să faceți cumpărături o dată sau de două ori pe an, mai degrabă decât în fiecare lună. În orice caz, aceasta este o linie bună de urmat.

Cum poți face ca ținutele tale să pară scumpe?

Celebritățile poartă mărci de firmă, cheltuind mii de dolari pe hainele lor. Și, uneori, acestea se îmbracă în mod intenționat cu haine care au un aspect deteriorat și uzat. Așadar, cine poate spune cum arată hainele scumpe?

Nu ai nevoie de etichete de firmă pentru a obține o ținută care să arate ca și cum ar fi costat foarte mulți bani. Cu câteva sfaturi, poți face ca ținutele tale să pară scumpe chiar și atunci când hainele tale sunt super accesibile. Fiți creativi și puteți păcăli moda, pentru a o face să funcționeze cu adevărat așa cum trebuie.

Începeți cu haine care să vă vină bine peste tot. Începeți cu lenjerie intimă care se potrivește perfect. Dacă există lenjerie intimă care nu se potrivește bine corpului dumneavoastră, ați putea ajunge să aveți goluri, umflături, ciupituri și alte probleme care vă fac corpul să arate neatractiv și să vă simțiți inconfortabil.

Toate hainele tale trebuie să se potrivească perfect, astfel încât să pară adaptate corpului tău, chiar și lenjeria intimă. Acest lucru le va face imediat să pară mai scumpe. Străduiți-vă să obțineți o potrivire absolut perfectă și modificați articolele după cum este necesar pentru a obține asta.

Alegeți țesături bune. Mătasea și cașmirul sunt cunoscute ca fiind scumpe, dar ai putea să te ruinezi încercând să-ți faci o garderobă cu articole din aceste materiale. În schimb, alegeți haine realizate din materiale care sunt accesibile, dar care au un aspect de înaltă calitate, scump.

Inul, pielea falsă și bumbacul de calitate superioară arată foarte bine și sunt plăcute la atingere, dar mai presus, toate acestea sunt materiale foarte accesibile.

Investiți în accesorii. Dacă vă luați un singur obiect de designer, cum ar fi un ceas, acesta vă va amplifica întreaga ținută. O pereche de ochelari de soare sau pantofi de designer au același efect.

Trișează! Dacă vrei haine care să pară scumpe, mergi la magazinele de vechituri. Cu puțină cercetare, puteți găsi adesea câteva articole de designer care sunt ușor folosite. Și odată ce un articol de designer are câțiva ani, devine brusc retro și, prin urmare, este din nou elegant.

Uneori puteți găsi cămăși, pantaloni, costume și cravate de designer care se ascund în magazinele de vechituri.

Care sunt cele mai bune modalități de a îmbunătăți stilul?

Există multe modalități de a îmbunătăți stilul fără a cheltui mulți bani. Prin simpla învățare a cusutului, puteți prelungi durata de viață a hainelor și vă puteți îmbunătăți aspectul, potrivit GQ. Încearcă să schimbi nasturii de la cămășile și sacourile tale.

Nasturii sunt ieftini, dar pot face o mare diferență în stilul tău. Luați nasturi cu logo-uri, de la magazinele de țesături sau de artizanat pentru a vă îmbunătăți look-ul. Acesta este un mic truc grozav pentru a îmbunătăți stilul, la prețuri accesibile.

Înlocuiți șireturile de la pantofi pentru a le da un plus de culoare. Scapă de șireturile standard albe, maro sau negre și înlocuiește-le cu o pereche îndrăzneață și colorată. Micile detalii ca acestea ies în evidență și fac diferența. Și mai bine, șireturile sunt ieftine!

Adăugați petice la denimul uzat la care nu puteți renunța. Acei blugi și jachetele iubite pot fi peticite pentru a le da un aspect cool. Rupeți tricouri vechi, alte piese de denim care nu mai au nicio speranță și orice țesătură pe care o puteți găsi, pentru a crea petice care vor da blugilor și jachetelor vechi un aspect cu totul nou.

Lustruiește-ți pantofii din piele și din vinil și curăță-ți adidașii. Pur și simplu, dacă vă păstrați pantofii cu un aspect plăcut, vă veți păstra un aspect elegant.

Dacă acordați atenție detaliilor, vă puteți îmbunătăți aspectul și vă puteți evidenția ca fiind o persoană elegantă, care are grijă de hainele sale.

Sunt ceasurile un accesoriu atractiv?

Bărbații nu prea au o mulțime de opțiuni de bijuterii. Nu este întotdeauna ușor pentru un bărbat să poarte un choker cu diamante așa cum o poate face o femeie sau să poarte un șir de perle. Dar bărbații pot purta ceasuri și pot arăta în totalitate în pas cu moda.

Ceasurile arată grozav atunci când sunt bine asortate cu restul ansamblului tău. Poartă un ceas deosebit și vei primi multă atenție și complimente, potrivit Real Men Real Style.

Un ceas poate fi, de asemenea, o modalitate de a vă exprima stilul personal și de a spune ceva despre dumneavoastră. Sunteți un tip care preferă cifrele romane? S-ar putea să ai un stil mai clasic sau o personalitate mai conservatoare dacă ești atras de ceasurile cu această caracteristică.

Preferați o mulțime de butoane, cadrane și funcții interesante? Poate că sunteți un pic tocilar în sufletul dumneavoastră. Există întotdeauna un ceas care îți poate surprinde stilul. Iar atunci când porți un ceas care înseamnă ceva pentru tine, acesta este întotdeauna o completare atractivă a look-ului tău.

Ce culoare va arăta cel mai atractiv pe tine?

Există o întreagă știință a culorilor care spune că anumite culori pot afecta starea de spirit. Ele pot atrage anumite sentimente. Mulți cred că culorile au o semnificație. De exemplu, mulți oameni asociază albul cu puritatea și bunătatea. Galbenul evocă adesea un sentiment de fericire.

Așadar, ce culoare ar trebui să purtați pentru a vă prezenta în cea mai atractivă formă?

Potrivit unui studiu citat de New Zealand Herald, roșul este culoarea considerată a fi cea mai atractivă atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Îmbrăcatul în roșu indică faptul că ești o persoană puternică și dominantă pentru femei, în timp ce bărbații sunt excitați sexual de această culoare.

Love To Know a consultat mai multe studii pentru a stabili că femeile consideră că roșul, movul, negrul și albastrul sunt culori extrem de atractive. De asemenea, femeile se simt atrase de bărbații care poartă o culoare care se potrivește cu ochii lor. Portocaliul și maronul, însă, nu sunt citate ca fiind culori atractive.

Chiar și așa, regulile modei dictează că ar trebui să alegeți culorile în funcție de subtonul vostru natural. Deși există multe nuanțe diferite de piele, toate culorile de piele au fie un subton rece, fie unul cald. Află care dintre ele ești și vei ști ce culori te vor flata în mod natural.

Uitați-vă la interiorul încheieturii mâinii. Dacă venele dvs. sunt albăstrui sau violacee, aveți o nuanță rece. Ar trebui să vă îmbrăcați în culori pastelate, verzi, albastre, mov și nuanțe metalice. Orice din familia de culori gri sau albastru va arăta bine pe tine.

Dacă venele dvs. sunt mai mult verzi sau galbene, aveți un subton cald și ar trebui să vă îmbrăcați în roșu, roz, galben și tonuri de pământ. Vei arăta bine în nuanțe de maron și alte culori calde.

Cum poți face ca stilul tău să iasă în evidență?

Nu este întotdeauna ușor să ieși în evidență din mulțime. Moda masculină este oarecum similară. Sunt multe cămăși cu nasturi, costume și cravate. Deci, ce poți face pentru ca stilul tău să iasă în evidență?

Căutați pantaloni cu textură deosebită. Potrivit Real Men Real Style, optează pentru pantaloni confecționați din catifea, twill și alte țesături cu textură, mai degrabă decât pentru blugi standard. Aceasta este alegerea mai neobișnuită și, prin urmare, iese puțin mai mult în evidență.

Investiți în pantofi interesanți. Luați-vă o pereche de pantofi personalizați sau scotociți magazinele de epocă pentru a găsi ceva care să fie un pic diferit. Pantofii unici vă vor ajuta cu siguranță să ieșiți în evidență din mulțime.

Faceți ca stilul dvs. să fie deosebit cu ajutorul accesoriilor. Poți arăta un pic din personalitatea ta unică cu cureaua și catarama de centură. Și ceasul tău poate spune multe despre tine. O batistă de buzunar, un inel, există multe detalii mici pe care le puteți adăuga și care sunt  unice pentru dumneavoastră.

Ar trebui să bagi cămașa în pantaloni… sau să o lași afară?

A băga cămașa în pantaloni sau nu? Aceasta este vechea întrebare care îi bântuie pe bărbați de ani de zile. Dar există, de fapt, un truc foarte simplu pentru a determina dacă o cămașă trebuie sau nu să fie băgată în pantaloni, potrivit Business Insider.

În cazul în care cămașa are tivul inferior plat, aceasta trebuie purtată descheiată și lăsată să atârne. Dar dacă cămașa are cozi, ceea ce înseamnă că tivul nu are o lungime constantă, ar trebui să o țineți băgată în pantaloni. Urmați această regulă simplă și nu veți da niciodată greș cu o cămașă.

Cum ar trebui să te îmbraci ca să ai succes?

Există multe moduri în care te poți îmbrăca pentru a arăta mai de succes, ceea ce este cunoscut ca fiind o modalitate destul de sigură de a aduce mai mult succes în viața ta. Începeți cu elementele fundamentale ale modei.

Acest lucru înseamnă să porți întotdeauna șosete de culoare închisă dacă porți pantaloni și/sau pantofi de culoare închisă, potrivit Forbes. De asemenea, ar trebui să îți asortezi întotdeauna cureaua cu pantofii.

 1. Purtați apă de colonie/parfum, dar nu prea mult/ă. Nu uitați că este doar un accent.
 2. Păstrați-vă întotdeauna hainele curate și fără cute. Puteți agăța hainele în baie în timp ce faceți duș, pentru a le îndrepta și a le împrospăta.
 3. Mențineți accesoriile la un nivel minim. Acestea sunt menite să fie doar o mică apariție, așa că nu exagerați. Nu doriți accesorii prea mari sau prea ostentative. Păstrați eleganța.
 4. Cel mai important este să fii încrezător. Stați și mergeți cu capul sus. Cunoașteți-vă valoarea. Când sunteți încrezători, se va vedea. Celorlalți le va fi mai ușor să aibă încredere în dumneavoastră și vor fi atrași natural, de dumneavoastră. Vor fi mai predispuși să se uite la dumneavoastră pentru a vă asculta, iar liderii sunt oameni de succes.

Care sunt piesele cheie pe care orice bărbat ar trebui să le aibă în dulap?

Construiește-ți o garderobă de bază și poți fi pregătit pentru aproape orice funcție socială sau de afaceri pe care ți-o poate oferi viața. Odată ce ai obținut elementele de bază, poți începe să te joci cu stilul tău și să faci și mai mult cu look-ul tău.

Începeți cu cămășile. Vor fi multe ocazii în care veți avea nevoie de o cămașă albă cu nasturi, potrivit Esquire. Aceasta este o cămașă cu adevărat pentru toate ocaziile, care poate fi elegantă sau casual, în funcție de ceea ce purtați cu ea.

De asemenea, ar trebui să aveți o cămașă cu nasturi, albastru deschis, un articol ideal pentru o ținută de afaceri sau casual. De asemenea, trebuie să aveți câteva tricouri albe simple, cu mânecă scurtă standard. Ar trebui să purtați întotdeauna unul pe sub cămășile de gală,ca tricou de corp, și este perfect ca tricou de sine stătător, cu blugii și pantalonii casual.

Pantalonii chinos cu croială subțire te pot ajuta să mergi oriunde. Acești pantaloni versatili sunt creați pentru look-uri business, casual sau semi-formale. De asemenea, ar trebui să aveți o pereche de pantaloni frumoși din lână sau flanelă.

Acești pantaloni vor merge de minune la look-uri business și ținute mai formale. Bineînțeles, aveți nevoie de o pereche de blugi care să vă vină bine. Blugii arată bine și se simt bine și sunt potriviți pentru aproape orice ocazie casual.

Un costum albastru închis este întotdeauna la îndemână atunci când ai nevoie de un look business sau de o ținută pentru o ieșire în oraș. Este o ținută semi-formală perfectă. De asemenea, doriți să aveți la îndemână un costum negru pentru evenimente mai formale, cum ar fi nunțile și înmormântările.

Asigurați-vă că aveți câteva cravate de mătase care să se potrivească cu costumele dumneavoastră. Griul, albastrul închis și roșul rubiniu sunt toate culori de cravată versatile care funcționează în mai multe contexte.

În ceea ce privește încălțămintea, ai nevoie de cel puțin o pereche de adidași simpli și joși, o pereche bună de pantofi de gală și o pereche de pantofi intermediari, cum ar fi o pereche de mocasini.

Pentru straturi suplimentare, trebuie să ai cel puțin un sacou bleumarin în dulap. Acesta este un topper perfect pentru multe look-uri casual, business casual și semi-formale. O jachetă bomber funcționează pentru look-uri casual. Iar toamna și iarna, un trench coat este un mod frumos de a vă finaliza look-urile profesionale.

Cum poți să arăți mai matur?

Se spune că lumea îi favorizează pe cei tineri, dar nu este întotdeauna așa în mediile profesionale. S-ar putea să vă treziți subestimat sau să nu fiți luat foarte în serios în viața profesională pentru că aveți un aspect tineresc. Dar, cu stilul potrivit, vă puteți face să păreți mai sofisticat și mai experimentat.

În primul rând, uitați de tricouri și hanorace. Deși bărbații mai în vârstă poartă aceste articole tot timpul, la tineri aceste lucruri arată doar… ei bine, tineri. Nu purtați adidași decât dacă vă implicați activ într-o activitate sportivă. Adidașii sunt asociați cu cultura tinerilor, pe bună dreptate sau nu.

O pereche de oxfords sau mocasini cu șireturi te va ajuta să arăți un pic mai matur.

De asemenea, ar trebui să evitați logo-urile, chiar și cele ale echipelor sportive. Rămâneți la îmbrăcăminte care nu este grafică sau viu colorată. Alegeți o paletă de culori mai clară și haine realizate în modele simple și solide.

Tăiați-vă părul într-un stil clasic. Vă puteți face cu ușurință să păreți mai în vârstă cu o tunsoare. Aspectele cu păr lung și man buns te vor face să pari mai tânăr, potrivit Gentleman’s Gazette.

Rămâi la părul scurt, în stiluri mai îngrijite, care sunt asociate cu maturitatea mai degrabă decât cu tinerețea. O tunsoare fade, de exemplu, este văzută mai ales la bărbații mai tineri.

De asemenea, puteți să vă lăsați să crească părul facial, care are un efect de îmbătrânire, să acoperiți tatuajele și să vă scoateți orice piercing vizibil. O pereche de ochelari poate, de asemenea, să vă facă fața să pară mai matură.

Cum se pot îmbrăca bărbații mai sexy?

Ce arată sexy pe un bărbat? Poate fi dificil pentru bărbați să captureze un stil de ținută care să fie sexy fără să pară nepotrivit. La urma urmei, nu sunt multe locuri în care poți să te plimbi într-o cămașă cu mușchi, fără să fii privit ciudat.

Potrivit unui studiu realizat de Real Men Real Style, femeilor le plac bărbații care poartă o jachetă de piele neagră clasică. Având în vedere că unii dintre cele mai faimoase sex-simboluri masculine din istorie, precum James Dean și Johnny Depp, au purtat jachete de piele, acest lucru are sens.

Alegeți o jachetă de calitate care să vi se potrivească bine pentru a vă scoate în evidență senzualitatea.

Un costum de tweed bine ajustat le excită pe femei. Tweedul are un aspect elegant și puțină textură, ceea ce conferă costumului un aspect tactil, ușor de atins.

Men’s Health a constatat că femeile se bucură de un tricou mulat pe corp, de culoare neagră. De asemenea, femeile s-au pronunțat pentru clasicul henley atunci când vine vorba de cămășile pentru bărbați.

Care este cea mai populară tunsoare pentru bărbați?

Părul bărbaților a jucat întotdeauna un rol important în stil de-a lungul istoriei. În anumite momente ale istoriei, tunsoarea unui bărbat putea vorbi despre statutul său în viață, despre locul de unde provenea, chiar și despre înclinația sa politică.

În timpul Revoluției engleze, de exemplu, tunsorile puteau arăta dacă un bărbat îl susținea pe rege sau dorea să abolească monarhia. Cu alte cuvinte, tunsoarea unui bărbat poate fi un lucru destul de important. Așadar, care sunt cele mai populare stiluri?

În antichitate, bărbații își purtau adesea părul foarte scurt. Aceasta a fost o practică obișnuită în Egipt timp de mii de ani, iar romanii erau renumiți pentru că purtau coafuri scurte, care erau periate în față pentru a crea o franjură de breton pe frunte.

Coafurile mai lungi nu s-au impus decât după căderea Imperiului Roman, în jurul anului 450. În această perioadă, părul mai lung a devenit un simbol al statutului social. Acest lucru a fost popular timp de mai bine de o mie de ani. Abia în anii 1900, coafurile mai scurte au devenit din nou la modă.

Coafurile au devenit mai stilizate în anii 1900 datorită unor look-uri precum pompadour, care a devenit celebru în anii 1950. În anii 1980, coafurile cu părul dat pe spate erau peste tot.

Acum, aproape orice este permis atunci când vine vorba de păr. Coafurile shaggy, cu părul în părți laterale și tunsorile buzz-cut sunt încă incredibil de populare.

Care este cea mai ușor de întreținut tunsoare?

Tunsoarea buzzcut este o coafură ușor de întreținut, deoarece o poți face singur cu un aparat de ras electric. Nu ai nevoie de un frizer sau de vreun ajutor, ci doar de o oglindă și de un aparat de ras. Cu toate acestea, va trebui să îți tunzi des tunsoarea buzzcut. Întreținerea este ușoară cu această tunsoare, dar este frecventă.

Tunsoarea clasică poate fi realizată și acasă, dar necesită ceva mai multă finețe. Folosiți diferite lungimi pe un aparat de ras electric, pentru a crea această tunsoare. Poate fi dificil să obții o tunsoare dreaptă de unul singur, așa că este posibil să vrei să primești ajutor pentru a o face perfectă.

Tăietura conică a devenit din ce în ce mai populară în ultima vreme, potrivit TrendSpotter. Părul este scurt în jurul gâtului și apoi devine mai lung pe măsură ce urcă spre coroană. Coafarea acestui look este ușoară și chiar și atunci când crește, acest stil încă arată destul de bine pentru o vreme.

Cea mai ușor de întreținut tunsoare poate fi doar cea rasă. Pentru că tot ce trebuie să faceți aici este să vă radeți capul chel, nu pierdeți timp cu aranjarea și coafarea părului. Acest lucru este un mare economizor de timp, pe termen lung.

Ce culoare atrage ochiul uman?

Anumite culori sunt mai vizibile sau atrag mai mult atenția decât altele. Potrivit Sciencing, culorile verde, galben și albastru atrag cel mai mult privirea în timpul zilei. Galbenul este culoarea cea mai vizibilă atunci când este întuneric afară și cea mai susceptibilă de a atrage privirea.

Ce ar trebui să porți în Vinerea casual (casual friday)?

Multe medii profesionale au o vineri ocazională o dată pe săptămână sau o dată pe lună. Aceasta poate fi o modalitate distractivă de a vă relaxa puțin și de a vă bucura de haine mai confortabile la birou. Cu toate acestea, fiecare afacere are propria politică atunci când vine vorba de casual Friday.

Pentru a ști ce să purtați, trebuie să verificați politica firmei. Adesea, casual Friday înseamnă că puteți trece la pantaloni kaki sau la pantaloni casual, mai degrabă decât la costumul obișnuit, dar adesea blugii nu sunt permiși.

De obicei, puteți renunța la cravată în zilele casual de vineri. Cu toate acestea, probabil că va trebui să purtați în continuare o cămașă cu guler, mai degrabă decât un tricou sau un guler de tip crew neck. Verificați cu superiorul dumneavoastră,  pentru a afla exact ce este și ce nu este adecvat.

Cât de mult ar trebui să cheltuiți pe un costum?

Un costum foarte frumos poate costa mii de dolari… dar mulți oameni nu-și permit să cheltuiască mii de dolari pe un costum. Cu toate acestea, puteți obține un costum frumos, care arată bine, pentru aproximativ 300-600 de dolari. Verificați calitatea unui costum verificând țesătura. Uită-te la etichetă pentru a vedea exact ce primești.

De asemenea, pipăiți țesătura cu degetele. Testați cât de grea se simte ridicând mânecile. Simțiți și căptușeala costumului și verificați-o pentru a vedea cum arată. Căptușeala este un indicator al calității costumului, potrivit Men’s Health.

Verifică preț Articole vestimentare pentru bărbați AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care