Cum să asortezi niște pantaloni scurți cargo?

pantaloni scurți cargo

Află cum să alegi lungimea și croiala unei perechi de pantaloni scurți cargo astfel încât să-ți scoți în evidență toate atuurile oferite de formele corpului tău. Alături piesele vestimentare potrivite, acești pantaloni scurți casual pot fi purtați primăvara și vara, chiar și până în toamnă.

Este primăvară, iar, în fața dulapului, te macină același gând: „Cu ce mă voi îmbrăca?”. Bine, dacă am, funcționa cu toții ca majoritatea bărbaților, probabil că ați luat o pereche de pantaloni scurți de pe raft, apoi un tricou la îndemână.

Însă, dacă toți am gândi precum majoritatea femeilor, am avea un dulap organizat cu minuțiozitate, cu atât de multe articole, decizia devine una și mai dificilă.

Dacă faci parte din cea de a treia categorie, cea a celor ce știu instantaneu ce să poarte și când să poarte, poți trece direct la partea de „întrebări frecvente” pentru a găsi răspunsul potrivit la întrebările arzătoare pe care le ai referitoare la cum să porți o pereche de pantaloni scurți.

Verifică preț Pantaloni scurți Cargo pentru femei și bărbați AICI!

Introducere în lumea pantalonilor scurți cargo

Pentru cei care poate nu sunt cu adevărat pasionați de modă și privesc acest aspect ca pe niștesimple haine, haideți să clarificăm câteva lucruri rapide. În primul rând, pantalonii scurți cargo și pantalonii scurți utilitari nu se se referă la același lucru. Aceștia din urmă se referă strict la îmbrăcămintea rezistentă, specifică lucrărilor pe șantier.

Pantalonii scurți cargo pentru bărbați sunt disponibili în patru lungimi – trei, cinci, șapte și nouă inci. Pantalonii scurți pentru femei sunt disponibili în cinci lungimi – unu, trei, cinci, șapte și nouă inci.

Deși există multe tipuri diferite de pantaloni scurți pentru femei și bărbați, ne vom limita doar la pantalonii scurți cargo. Majoritatea pantalonilor scurți cargo sunt confecționați din țesătură de bumbac.

90% din pantalonii scurți sunt confecționați din bumbac, dar există și multe alte țesături din care puteți alege. Luați în considerare țesăturile twill, chambray, poliester, nailon, modal și bambus. Acum putem trece la cum asortăm o pereche de pantaloni scurți cargo. Vom începe cu bărbații.

Verifică preț Pantaloni scurți Cargo pentru femei și bărbați AICI!

Cum purtăm o pereche de pantaloni scurți cargo ca bărbați

În anii 1890, doar copiii purtau pantaloni scurți, dar astăzi, adulții adoră aceste piese vestimentare. Pantalonii scurți Cargo reprezintă una dintre alegerile preferate de majoritatea oamenilor. Odată cu venirea primăverii și a verii, toată lumea ia cu asalt magazinele pentru a achiziționa pantalonii scurți.

Așadar, bărbați, iată câteva moduri noi de a purta pantaloni scurți cargo.

Verifică preț Pantaloni scurți Cargo pentru bărbați AICI!

Când să porți pantaloni scurți Cargo ca bărbat

Poți purta acest articol vestimentar casual în fie la o ocazie, fie în timpul liber. Pantalonii scurți Cargo nu pot fi incluși, însă, sub nicio formă într-o ținută de afaceri. Așadar, nu purtați pantaloni scurți cargo la nicio întâlnire de afaceri sau ocazie formală.

Pantalonii scurți cargo reprezintă ținuta ideală pentru evenimente de vară, cum ar fi un grătar, o plimbare pe faleză, o petrecere la piscină și sporturi în aer liber, cum ar fi alergările și drumețiile.

Verifică preț Pantaloni scurți Cargo pentru bărbați AICI!

Când să nu purtați pantaloni scurți Cargo

Există anumite joburi care vă permit să purtați pantaloni scurți. Cele mai multe locuri de muncă, însă, nu permit acest lucru. Atunci când vă alăturați unui nou grup sau sunteți angajat de o nouă companie, întrebați dacă aceasta impune un cod vestimentar.

Puteți încerca să vă dați seama doar uitându-vă în jur, însă este cel mai bine să întrebați, deoarece așa nu riscați să aveți probleme ulterioare din motive vestimentare. Evitați să purtați pantaloni scurți la orice eveniment care necesită o ținută de afaceri sau formală.

Verifică preț Pantaloni scurți Cargo pentru bărbați AICI!

Pantaloni scurți cargo și tipurile de corp – bărbați

Deși acești pantaloni scurți cargo oferă o croială lejeră, aceștia trebuie să vi se și potrivească tipului de corp. Fiecare tip de corp are nevoie de o lungime sau o croială diferită a acestor pantaloni scurți, iar un anumite tipuri de corp ar trebui să evite purtarea unor pantaloni scurți cargo tradiționali.

  • Constituție atletică: Umerii tăi mari și talia mai mică îți permit să accesezi cea mai mare gamă de opțiuni în ceea ce privește modelele de pantaloni scurți. Ar trebui să eviți pantalonii scurți largi, deoarece te vor face să arăți disproporționat.

În schimb, alegeți o croială adaptată, fără a fi prea largă sau prea strânsă. O constituție masivă și atletică vă poate înclina balanța în alegerea unor pantaloni scurți de culoare mai deschisă. Încercați kaki sau cafeniu. Și pantalonii scurți albi se potrivesc de minune.

  • Constituție subțire: Pantalonii scurți slim-fit funcționează cel mai bine pe un bărbat cu un corp subțire. La fel ca în cazul celor cu o constituție atletică, trebuie să evitați pantalonii scurți largi.

Aceștia vor face picioarele și trunchiul să pară disproporționate. Evitați pantalonii scurți evazați, deoarece materialul în exces strâns în jurul picioarelor  ar putea arăta ca o fustă. Ar trebui să purtați pantaloni scurți drepți, pentru cele mai bune rezultate.

  • Câteva kilograme în plus: Atunci când ați luat în greutate la nivelul taliei, evitați pantalonii scurți slim-fit pentru că vă vor evidenția acea zonă. De asemenea, nu purtați pantalonii scurți plisați pentru aceștia că creează linii care duc privirile spre talie. Alegeți acei pantaloni scurți și largi. De asemenea, puteți opta și pentru o pereche de pantaloni scurți cargo cu o croială dreaptă.

Evită și perechile de pantaloni scurți cargo ce dețin o bandă elastică în jurul taliei deoarece aceștia evidențiază forma stomacului.

Nu purtați niciodată pantaloni scurți mai lungi decât lungimea genunchilor cum ar fi pantalonii scurți marinărești sau modelele cargo mai lungi, deoarece picioarele dumneavoastră mai mici, iar burta mai mare.

Verifică preț Pantaloni scurți Cargo pentru bărbați AICI!

Lungimea optimă a unor pantaloni scurți cargo pentru bărbați

Ne întoarcem la cele patru lungimi de pantaloni scurți destinați bărbaților. Lungimea ideală a pantalonilor scurți variază în funcție de înălțimea ta și de lungimea picioarelor tale. De regulă, pantalonii scurți ar trebui să acopere o treime din lungimea picioarelor.

Un bărbat de înălțime medie ar trebui să poarte o pereche de pantaloni scurți cu o parte interioară a piciorului ce măsoară 18 cm. Alegerea pantalonilor scurți depinde, de asemenea, de eveniment.

Puteți găsi pantaloni scurți de înot tip Cargo, iar aceștia vor avea o lungime de 8 sau 13 centimetri. Pentru pantalonii scurți Cargo în stil tipic, puteți alege între lungimi de 18 sau 23 cm. Dacă veți purta un polo, un tricou într-o culoare solidă sau alb sau o cămașă cu nasturi cu pantaloni scurți Cargo, alegeți o lungime a pantalonilor care să ajungă cu 5 sau 8 cm deasupra genunchiului.

Băieții cu înălțimea de 1,70 m sau mai scunzi ar trebui să aleagă un pantalon cu talie mai scurtă. Asta pentru că o parte interioară a piciorului de 18 cm ar coborî până sub genunchi la un bărbat de 1,70 m sau mai mic.

Această lungime face ca picioarele bărbatului să pară scurte. Optează pentru pantaloni scurți cargo cu o întredeschizătură de 13 cm și alege o întredeschizătură de 8 cm în cazul pantalonilor scurți de înot.

Ca sfat, mai scunzi ar trebui pur și simplu să evite să poarte pantaloni scurți cargo, deoarece buzunarul cargo lateral mare atrage atenția asupra înălțimii mici a bărbatului.

Tipii înalți întâlnesc și ei situații speciale. Dacă înălțimea ta ajunge la 1.85 m sau mai mult, trebuie să eviți să arăți prea mult din picior. Poți opta pentru lungimea de 23 cm sau pentru cea de 18 cm.

În aceste cazuri, o pereche de pantalșoni scurți cargo s-ar potrivit excelent cu o cămașă cu mânecă scurtă sau un tricou polo. Alege mocasini. În ceea ce privește șorturile de baie, alegeți o lungime de 13 cm.

Verifică preț Pantaloni scurți Cargo pentru bărbați AICI!

Cum purtăm o pereche de pantaloni scurți cargo ca femei

Femeile beneficiază de o multitudine de încălțări care se potrivesc de minune cu pantaloni scurți cargo. La fel ca în cazul bărbaților,  și femeile ar trebui să poarte pantaloni cargo scurți doar pentru evenimente neformale.

Verifică preț Pantaloni scurți Cargo pentru femei AICI!

Când să purtați pantaloni scurți cargo ca femeie

Femeile pot purta pantaloni scurți  cargo în orice situație casual. Totuși, nu ar trebui să îi poarte la serviciu, cu excepția cazului în care angajatorul are o politică specifică care permite acest lucru. De asemenea, evitați să purtați acești pantaloni scurți la evenimente elegante sau formale.

Verifică preț Pantaloni scurți Cargo pentru femei AICI!

Când să nu purtați pantaloni scurți cargo ca femeie

S-ar putea să credeți că puteți purta pantaloni scurți la orice eveniment la care ați purta și o rochie, dar nu este cazul. Deși ambele îți arată picioarele, pantalonii scurți sunt percepuți ca fiind mult mai casual decât o fustă.

Dacă vrei neapărat să porți pantaloni scurți, alege un skort, astfel încât să dai impresia că porți o fustă. Poți asorta acești pantaloni scurți cu espadrile, adidași sau loafers.

Verifică preț Pantaloni scurți Cargo pentru femei AICI!

Pantaloni scurți Cargo și tipurile de corp – femei

În ceea ce privește forma corpului, se aplică aceleași reguli femeilor ca și băieților. Vom descrie formele corpului puțin diferit, dar, o formă de dreptunghi ar putea fi reprezenta o constituție subțire sau atletică, în timp ce un triunghi răsturnat ar putea evidenția umerii mai largi ai constituției atletice.

Tipurile de corp ceva mai voluptoase sunt descrie drept măr sau pară, cu șolduri, fese și coapse ceva mai proeminente. Silueta tip clepsidră poate fi atletică, cu mențiunea că femeile cu un corp clepsidră se bucură de busturi și fese voluptoase, însă proporționale.

Verifică preț Pantaloni scurți Cargo pentru femei AICI!

Lungimea optimă a pantalonilor scurți Cargo pentru femei

Doar corpurile dreptunghiulare cu coapse subțiri ar trebui să ia în considerare vreodată lungimea de 2.5 cm. Dacă doriți să ascundeți coapsele mai groase, alegeți o lungime mai mare la interiorul piciorului, cum ar fi cea de 18 cm.

Poți opta la o lungime de până la 13 cm în cazul pantalonilor scurți cargo, pentru a te simți confortabil. Aceleași reguli de lungime se aplică atât femeilor cât și bărbaților, atunci când vine vorba de înălțime.

Desigur, nu multe femei ajung la înălțimea de 1,80 metri, dar multe femei mai înalte au picioarele mai lungi și, prin urmare, un trunchi mai scurt. Dacă aveți 1.60m sau mai mult, regulile privind purtarea pantalonilor Cargo la bărbații înalți vi se aplică și vouă.

Verifică preț Pantaloni scurți Cargo pentru femei AICI!

Pantaloni scurți cargo – pentru toată lumea

Țineți cont de faptul că numeroasele și voluminoasele buzunare de pe o pereche de pantaloni cargo vor adăuga volum perechii. Ai putea alege un pantalon scurt cu mai puține buzunare, dacă ți se pare că e totuși prea mult.

Femeile cu o formă de pară a corpului pot crea imaginea unui posterior mai mic alegând pantaloni scurți cargo într-o culoare închisă, cum ar fi negru sau albastru marin.

Dacă nu vă simțiți confortabil să vă arătați picioarele, optați pentru o lungime capri a pantalonilor scurți cargo.

Asortează-ți pantofii cu ce porți în partea de sus sau cu pantalonii scurți. Renunță la șosete sau poartă șosete care nu se văd.

Dacă doriți o altă opțiune în afară de pantalonii scurți din denim, pantalonii scurți kaki, pantalonii scurți chino și pantalonii scurți atletici, încercați niște pantaloni scurți cargo. Nu uitați că beneficiați și de un buzunar suplimentar pentru smartphone sau ruj.

Verifică preț Pantaloni scurți Cargo pentru femei și bărbați AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tipuri de ruj diferite

12 tipuri de ruj diferite

Rujul are o istorie plină de culoare care datează din perioada primelor civilizații, atunci când bărbații și femeile își colorau buzele atât în ​​scopuri estetice,

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care