8 tipuri de geci de piele diferite

Geci de piele

Nimic nu este mai cool decât o geacă de piele la modă și în trend. Dar, în afară de factorul cool major, o geacă de piele oferă o opțiune de îmbrăcăminte exterioară durabilă, rezistentă și care oferă protecție. Gecile de piele sunt disponibile în mai multe modele și stiluri, fiecare cu propriile avantaje și scopuri pentru purtare.

Este posibil să arăți mai grozav decât atunci când porți o geacă de piele? Studiile noastre științifice spun că nu. Dar, gecile de piele nu sunt doar la modă, ci sunt și practice. Pielea este un material natural, rezistent, durabil în timp și călduros. Te gândești să adaugi o geacă de piele garderobei tale?

Există o mulțime de opțiuni și modele din care puteți alege, atât de multe, de fapt, încât opțiunile dvs. pentru o geacă de piele pot fi copleșitoare. Mai jos, evidențiem câteva dintre cele mai populare modele de geci de piele, astfel încât să puteți afla ce va funcționa cel mai bine pentru nevoile și preferințele dvs. personale.

Verifică preț Geci/Jachete din piele pentru femei și bărbați AICI!

Istoria gecilor de piele

Deși pielea a existat încă din zorii omenirii, sentimentul unei geci de piele este un fenomen recent. Purtată inițial de societățile antice și de nativii americani, geaca de piele era practică, călduroasă și rezistentă. Folosind toate părțile animalului și pielea acestuia, îmbrăcămintea din piele avea sens pentru civilizațiile timpurii.

Adevărata atracție a unei geci de piele s-a născut în anii 1900, deoarece mulți aviatori au primit geci de piele standard pentru zbor. Germanii au creat jacheta de piele originală în timpul primului război mondial, dar în curând americanii au început să-și realizeze propriile geci de zbor și gecile bomber pentru piloții și personalul lor de zbor.

În timpul războaielor mondiale, gecile de piele au evoluat de la o întrebuințare practică la un produs la modă. Gecile au început să capete un nou nivel în ceea ce privește stilul, iar mulți oameni au început să poarte geci de piele ca o tendință emergentă a modei.

Între anii 1920 și 1940, gecile de piele erau ceva obișnuit datorită modelului și rezistenței lor. Gecile de piele au ajuns pe piață și și-au asigurat rapid intrarea în modă.

Ajungem rapid în anii 1950 și 1960, când gecile de piele și-au luat peste noapte zborul în stil mare în lumea modei. Odată cu popularitatea crescută a motocicletelor, gecile de piele și-au găsit un scop și o funcție care le-au individualizat. Pielea era rezistentă și durabilă, capabilă să protejeze oamenii de intemperii și de eventualele accidentări.

În plus, nimic nu arăta mai cool decât o persoană care purta o geacă de piele și mergea pe motocicletă. Anii 1950 și 1960 au însemnat nașterea gecii de motociclist din piele, urmând să apară în curând în tendințe gecile de piele pentru motociclete.

Pe măsură ce istoria a progresat, geaca de piele a rămas un element de bază pentru oameni. Cu tendințe variate și o ușoară înclinație spre o funcționalitate amplă, geaca de piele este la modă, versatilă și rezistentă.

Pielea rezistentă face din acest articol de îmbrăcăminte o achiziție unică în viață și, cu modelele tradiționale care s-au păstrat de-a lungul timpului, continuă să fie o investiție populară. Odată cu tehnologia modernă și cu noile materiale emergente, acum este posibil să creăm chiar și piele artificială.

Acest lucru permite oamenilor să aibă în continuare aspectul și o senzația oferite de pielea naturală fără a sacrifica viața unui animal doar de dragul modei.

Verifică preț Geci/Jachete din piele pentru femei și bărbați AICI!

Tipuri de geci de piele

Geacă biker – pentru motocicliști (Biker Jacket)

Geaca biker – de motociclist – este probabil cea mai iconică opțiune de geacă de piele. Această geacă emană stil și are negreșit elementul „cool” în înfățișarea ei. Cu toate acestea, o geacă de motociclist poate fi purtată de oricine și nici nu trebuie să ai motocicletă.

Această geacă este disponibilă în multe culori și caracteristici, ceea ce vă permite să vă personalizați jacheta de biker din piele în concordanță cu propriile gusturi.

Pielea este un material rezistent și durabil. Este extrem de gros și poate suporta o altercație. De aceea, geaca de motociclist din piele servește în cele din urmă unui scop, alături de aspectul ultra-cool.

Geaca de motociclist din piele a fost inițial concepută pentru a ajuta la protejarea motocicliștilor de vreme și de căderea de pe motocicletă sau de un accident ocazional.

Pielea groasă poate rezista ploii și vântului, făcând ca motociclistului să îi fie cald și să se simtă comod și confortabil. În plus, dacă cădeți accidental de pe motor, construcția groasă din piele a gecii de motociclist va fi suficientă pentru a vă proteja moderat de eventualele zgârieturi și lovituri pe care le-ați putea avea în cădere.

Această geacă de piele are de obicei o croială mai scurtă în lungime, cu partea inferioară a gecii având lungimea până la șolduri sau deasupra lor. Geaca are o croială dreaptă care nu se potrivește pe forma corpului. De obicei, această geacă are un guler mare din piele care se desprinde și se pliază în partea din față a gecii, chiar sub claviculă.

Aceste geci sunt adesea completate cu caracteristici suplimentare, cum ar fi buzunare aplicate, fermoare, capse și catarame. În timp ce unele geci biker de piele au un scop pentru aceste caracteristici, gecile biker la modă au aceste caracteristici pentru a crește atractivitatea înfățisării lor și a fi cool.

Așteptați-vă să găsiți acest model de geacă în mai multe tipuri diferite de piele, inclusiv piele de vacă și piele de bizon. Deoarece aceste geci sunt menite să protejeze purtătorul de un potențial accident de motocicletă, ele sunt fabricate de obicei din opțiuni de piele mai groase și mai ferme.

Aceste geci sunt disponibile în mai multe culori, dar de obicei se folosește pielea neagră. Cu toate acestea, este posibil să găsiți o geacă de piele maro, albă sau roșie pentru motociclisti.

Verifică preț Jachete Biker din piele pentru bărbați AICI!

Geaca Bomber – pentru aviatori (Bomber Jacket)

Folosită în mod tradițional de piloți, această geacă de aviator este practică, călduroasă și durabilă. Geaca bomber are un design simplu, cu piele groasă și durabilă, care poate fi purtată atât de bărbați, cât și de femei.

Avându-și originea în anii 1800, acest model de geacă de piele poate fi achiziționat ca o geacă de piele vintage sau ca o geacă nouă, la modă. Această geacă este perfectă pentru toate vârstele și poate fi un element de bază al garderobei de iarnă sau de toamnă.

Forma acestei geci bomber este amplă pe corp, conică spre talie. Geaca este de obicei destul de simplă, cu un fermoar principal în centrul gecii pentru închidere. Gulerul gecii bomber este tradițional, cu o formă și dimensiuni normale, pliat ușor la nivelul claviculei.

În timp ce corpul gecii este confecționat din piele, este destul de obișnuit să vezi alte țesături adăugate în partea inferioară a mânecilor și în partea inferioară a gecii.

Cu lungimea până la șolduri, această geacă este prevăzută cu un material elastic care ajută la menținerea gecii aproape de corp. Materialul elastic este prezent la încheieturi pentru că menține căldura, împiedicând aerul rece și zăpada să intre prin mânecă spre braț.

Această geacă este disponibilă în mai multe opțiuni de piele și este destul de obișnuit să vedeți această geacă din piele Nappa, piele de capră sau piele de miel. Cu cât textura pielii este mai moale, cu atât geaca are o textură mai moale și mai fină.

Pielea moale este o opțiune excelentă pentru această geacă datorită modului în care pielea se va strânge în jurul corpului, dacă vorbim de o croială strâmtă pe corp. Puteți găsi cu ușurință această geacă în mai multe culori diferite, inclusiv negru, maro, alb, roșu sau chiar bleumarin.

Verifică preț Geci Bomber din piele AICI!

Geaca Racer

Geaca de piele racer este o abordare modernă a unei geci biker, oferind aceleași linii și principii pe care le prezintă o geacă biker tradițională. Diferența este că geaca racer este folosită în mod obișnuit pentru modă, oferind mai multă formă decât funcționalitate. O geacă racer este un plus excelent pentru orice garderobă și este potrivită pentru bărbați și femei de orice vârstă. Geaca racer se potrivește modern pe corp, cu caracteristici personalizate cu amprentă europeană.

Similară cu alte geci biker, geaca de piele racer reprezintă o abordare modernă a unei geci de motociclist (biker). Această geacă prezintă linii drepte și delicate. Geaca este mai scurtă, ajungând până în partea superioară a șoldurilor.

Geaca este extrem de dreaptă, căzând drept de la umeri până în talie, fără să devină conică sau să se modeleze pe corp. Talia și mânecile sunt lăsate să atârne drept fără a mai fi prinse pe corp cu un material elastic.

Totuși spre deosebire de o geacă biker de motociclist, geaca racer nu are un guler pliat cu revere. În schimb, această geacă are un guler scurt și drept, adesea fixat în poziție cu o cataramă sau capse în poziție orizontală. Geaca racer este dreaptă și simplă, cu fermoar drept și elemente sau caracteristici suplimentare minime.

Singurele elemente decorative de pe această geacă prezenta unele aplicații subțiri decorative (piping) sau cusături suplimentare, întărituri (stitching) în jurul cusăturilor straturilor sau părților de material pentru a adăuga un pic de atractivitate în plus.

Deoarece acest tip de geacă nu este de obicei purtată pentru performanță, mulți purtători pot alege să poarte geci dintr-o piele mai moale și mai fină.

Este posibil să găsiți acest model de geacă în piele moale de miel sau piele Nappa și, uneori, acest model de geacă este confecționat din piele de căprioară sau piele întoarsă. Această geacă este disponibilă în mai multe culori, inclusiv maro tradițional, negru și roșu, alb, crem sau albastru.

Deoarece această geacă nu are un guler pliat tradițional, ea funcționează deosebit de bine cu o glugă adăugată. Luați în considerare purtarea acestei geci peste un hanorac sau un pulover cu glugă. Acest lucru vă permite să aveți protecție împotriva ploii și a apei, într-un stilul elegant și cool pe care îl poate oferi o geacă de piele. 

Verifică preț Geci Racer Slim Fit pentru bărbați AICI!

Geacă de zbor (Flight Jacket)

Geaca de zbor este o preluare a gecii bomber pentru aviatori, adăugând îmbunătățiri pe care un aviator le poate găsi utile. Deși în circulație cu ani în urmă, această geacă a fost popularizată de armata Statelor Unite în 1917. Aceasta a fost o geacă cu model obișnuit, care a fost distribuită piloților din serviciul activ.

Un secol mai târziu, geaca de zbor rămâne o opțiune populară și practică pentru bărbați și femei deopotrivă.

Această geacă are o formă lejeră, netedă și practică. Geaca se potrivește direct pe corp și nu se strâmtează în talie sau la încheieturi. Geaca are un singur fermoar în partea din față pentru închidere și oferă un guler mai mare decât media și revere.

Această geacă de piele se deosebește cu adevărat de celelalte este adăugarea unei căptușeli călduroase la interior. Multe geci de zbor sunt fabricate din piele de oaie, întâlnită în mod obișnuit în opțiunile de geacă din blană shearling.

Acest material moale, gros și izolant funcționează minunat de bine pentru a ține cald. În plus, este posibil să vă strângeți reverele și gulerul gros în jurul gâtului, ținând pielea de oaie călduroasă aproape de corp.

Deși nu fiecare geacă de zbor, dar multe geci prezintă acest stil de design la guler, în partea de jos a gecii și în jurul încheieturilor. În funcție de fiecare model, geaca de zbor poate include buzunare, aplicații și cusături suplimentare pentru a spori funcționalitatea acestei haine.

Acesta este o haină perfect acceptabilă și călduroasă pentru bărbați și femei de toate vârstele. Aceasta este o haină care va fi în mod regulat un element de bază pentru toamnă și iarnă în garderoba ta.

Așteptați-vă să o găsiți în mai multe materiale de piele diferite, de la piele de vacă groasă și durabilă la piele de miel moale și flexibilă. Geaca de piele este disponibilă în mai multe culori diferite, dar există în mod obișnuit în piele maro închis, creată de armata SUA.

Verifică preț Geci Aviator pentru femei și bărbați AICI!

Geacă Moto

Geaca moto este o variantă distractivă a gecii tradiționale de motocicletă. Această geacă evidențiază mai multă forma decât funcționalitatea, făcând din aceasta o piesă foarte stilată și distractivă pentru a adăuga un plus de stil în orice garderobă.

Purtată cu ușurință de bărbați și femei, această geacă se potrivește strâmt pe corp și are câteva caracteristici distractive, crescând în mod major elementul cool atunci când purtați această geacă.

O geacă moto din piele a fost destinată inițial să fie purtată de oamenii care mergeau pe motociclete sport. Pielea era groasă și durabilă, protejând oamenii de vreme, vânt și accidente potențiale.

Pielea groasă putea proteja purtătorul de eventuale zgârieturi și tăieturi, în timp ce căptușirea și cusăturile suplimentare ale gecii puteau ajuta la întărirea protecției. Multe dintre aceste caracteristici sunt încă stilizate și incluse în versiunea modernă a gecii moto.

Această geacă se potrivește strâmt pe corp, conturând talia. Geaca are de obicei lungimea până la partea superioară a șoldurilor.

Așteptați-vă ca geaca să aibă un fermoar principal pe partea din față, care este adesea plasat în lateral într-o parte sau alta, adăugând aspectului ei o formă interesantă. Această geacă are gulere mari și revere care se pliază mult sub claviculă.

O caracteristică de design care face ca această geacă să iasă în evidență față de celelalte este cusătura întărită de detaliu și modelul pielii din jurul manșetelor mânecilor. Cusăturile întărite, care cresc rezistența și durabilitatea, se extind adesea în sus până la cot și uneori chiar peste umeri.

Deoarece în prezent această geacă este legată mai mult de formă decât de funcționalitate, așteptați-vă să găsiți această geacă în mai multe feluri de piele, inclusiv materiale moi și fluide, care ajută pielea să se așeze mai bine pe forma corpului.

Această geacă va avea adesea mai multe caracteristici suplimentare de design, cum ar fi catarame, fermoare și buzunare pentru a spori stilul. Această geacă poate fi găsită în toate culorile, inclusiv roșu, albastru, alb, maro deschis sau opțiunea tradițională de geacă din piele neagră.

Verifică preț Geci Moto pentru femei și bărbați AICI!

Sacou de piele (Leather Blazer)

Pentru un aspect frumos și îngrijit, sacoul de piele este un plus minunat pentru orice garderobă. Acesta este perfect pentru toamnă și iarnă și poate fi purtat sub o haină (pardesiu, palton) tradițională. Sacoul de piele este grozav pentru bărbați și femei și poate adăuga căldură sau textură garderobei dvs. actuale.

Sacoul de piele este moale, protector și cu siguranță va atrage atenția. Sacoul de piele este una dintre cele mai populare haine de piele pentru femei și este un element de bază pentru orice garderobă.

Croiala sacoului de piele poate varia de la producător la producător. În timp ce unele haine de piele se vor potrivi ca un sacou tradițional, cu lungimea până la mijlocul șoldului, alte opțiuni de sacou de piele pot avea o lungime mai lungă sau mai scurtă, în funcție de model.

Aceste sacouri/blazere au un stil lung, care se potrivește moderat pe corp, cu revere mari, tradiționale. Sacoul de piele are de obicei trei până la patru nasturi în față pentru a închide jacheta și două buzunare funcționale de fiecare parte.

Deoarece această jachetă este adesea purtată de dragul modei, așteptați-vă să o găsiți în cele mai moi opțiuni de piele.

Confecționată în mod obișnuit din piele de miel, jacheta poate fi confecționată și din piele de capră sau piele de căprioară sau piele întoarsă. Acest sacou este disponibil în mai multe culori diferite, inclusiv maro, negru, bej, alb sau roșu.

Sacoul de piele are uneori caracteristici suplimentare care conferă un aspect unic, inclusiv un guler de blană, blana în jurul manșetelor sau chiar catarame, capse sau fermoare suplimentare.

Ceea ce face acest sacou de piele atât de popular este versatilitatea sa. Acesta poate fi purtat cu ușurință ca piesă de sine stătătoare sau poate fi purtat sub un pardesiu tradițional.

Îmbracă sacoul de piele cu cămașă și cravată sau păstrează-l casual cu un pulover frumos. Sacoul de piele este perfect cu pantaloni de costm sau blugi și poate fi asortat cu ghete de piele până la gleznă pentru a-i completa aspectul.

Verifică preț Sacouri din piele (jachete Blazer) pentru bărbați AICI!

Haină (pardesiu, palton) de piele

Oferind o acoperire mai mare și un aspect uimitor, o haină de piele este o modalitate excelentă de a adăuga o haină călduroasă, rezistentă și elegantă în colecția ta. Hainele de piele pot avea lungimi diferite, ceea ce vă permite să alegeți un model și un aspect perfect pentru nevoile dvs.

Paltoanele lungi de piele sunt ideale pentru bărbați sau femei și vă pot ajuta să vă fie cald și să fiți protejat de vreme iarna.

Multe opțiuni de haine de piele au lungimea peste șolduri, iar unele haine din piele ajung până la genunchi sau chiar până la podea. Aceste paltoane sunt, de obicei, mai degrabă croite pe corp, devenind conice în talie. În funcție de preferințe, aceste haine (pardesie, paltoane) sunt disponibile cu guler tradițional și revere sau un guler modern la modă.

Aceste haine lungi de piele vor avea de obicei închidere cu nasturi în față în centrul hainei și au mai mulți nasturi pe măsură ce haina este mai lungă. Este destul de obișnuit ca aceste haine să aibă buzunare suplimentare aplicate în cele două părți laterale.

Deoarece aceasta este o haină de lux, așteptați-vă să fie disponibilă în piele fină ca untul, cum ar fi pielea de miel sau cea de capră. Acest lucru va face pielea să se simtă extrem de moale și netedă, permițând hainei să cadă frumos pe corp. Paltonul lung din piele vine în multe culori, inclusiv maro, negru, cafeniu, bej deschis și chiar alb.

Pentru ca acest aspect să prindă viață, poți lua în considerare asortarea unor mănuși de piele potrivite într-un stil similar sau într-o culoare complementară.

Verifică preț Pardesiuri din piele pentru femei AICI!

Geacă din piele ecologică (artificială)

Pielea este un material natural care provine din pielea animalelor. De obicei este realizat din piele de vacă sau oaie printr-un proces de tăbăcire (tanning). Pentru mulți oameni, articolele din piele nu sunt necesare și ar prefera să utilizeze resurse durabile care nu provin direct de la un animal.

Veganii și vegetarienii preferă adesea să utilizeze o alternativă din piele sau pielea artificială. Acest lucru permite același aspect și aceeași senzație ca cele oferite de pielea naturală, fără a sacrifica o viață animală pentru confecționarea sa.

Multe materiale din piele artificială sunt realizate dintr-o bază din plastic. Se utilizează materiale plastice combinate cu ceară, poliuretan și vopsea pentru a crea un material care imită pielea. La fel ca pielea, multe creații din piele artificială sunt rezistente, rezistente la apă și călduroase.

În plus, opțiunile din piele artificială sunt adesea mult mai ieftine ca preț, deoarece procesul de producție este mult mai rapid.

La fel ca gecile și hainele tradiționale din piele, este posibil să găsiți același model și aspect din piele artificială.

Există o mulțime de opțiuni din piele artificială pentru gecile tradiționale biker, geci pentru motocicliști, opțiuni pentru geci varsity (cu guler rotund și mâneci dintr-un material diferit) casual sau purtate de echipele sportive universitare sau chiar opțiuni pentru geci field impermeabile pentru vreme rece.

Pielea artificială este versatilă, cu posibilități nelimitate.

Acest lucru înseamnă că veți putea să vă respectați idealurile și principiile în ceea ce privește protecția animalor, obținând în același timp aspectul, senzația și performanța unei geci din piele naturală într-o geacă elegantă și super cool.

Verifică preț Geci din piele ecologică pentru bărbați și femei AICI!

Întrebări frecvente despre diferite tipuri de geci de piele

Găsirea gecii de piele potrivite poate fi dificilă, mai ales cu câte opțiuni sunt disponibile pe piață. A alege pielea este suficient de intimidant, iar adăugarea complicațiilor diferitelor modele și caracteristici de performanță poate face procesul unei asemenea alegeri de-a dreptul copleșitor.

Mai jos, să aruncăm o privire la câteva întrebări frecvente legate de gecile de piele. Cu cantitatea potrivită de informații și cunoștințe, sperăm să vă ajutăm să navigați în universul gecilor de piele, astfel încât să puteți face o achiziție informată și înțeleaptă care să se potrivească tuturor nevoilor dvs.

Ce tip de geacă de piele este potrivită pentru tine?

Când vă gândiți la o geacă de piele pentru garderoba dvs., gândiți-vă la modul în care doriți să o purtați și la care este cea mai confortabilă. Începeți cu lungimea. Vreți o geacă scurtă, decupată sau ceva lung? Dacă doriți o geacă mai scurtă, luați în considerare geaca biker, geaca bomber sau geaca de zbor.

Toate aceste opțiuni vor avea lungimea deasupra sau chiar la nivelul șoldului. Dacă doriți ceva puțin mai lung, luați în considerare achiziționarea unui sacou de piele sau a unei haine de piele. Ambele opțiuni au de obicei lungimea până la șold sau mai jos și vă pot oferi mai multă acoperire.

În continuare, gândiți-vă la modul în care doriți să purtați haina și cât de călduroasă sa fie. Dacă doriți să o purtați pentru exterior, luați în considerare o geacă biker căptușită sau o geacă de zbor călduroasă. Geaca de zbor este adesea asociată cu o căptușeală din piele moale de oaie ceea ce face ca aceste geci să fie extrem de călduroarse (model cojoc).

Sau ia în considerare o geacă bomber care este strâmtă în jurul taliei și încheieturilor, împiedicând aerul rece și vremea să pătrundă în haina ta.

Dacă intenționați să purtați o haină groasă deasupra gecii de piele, este de preferat să alegeți un sacou de piele. Multe dintre acestea sunt fabricate dintr-un material extrem de ușor și subțire, ceea ce vă permite să purtați mai multe straturi de haine fără a arăta prea voluminos.

În cele din urmă, ia în considerare aspectul general și stilul care îți place. Sacourile de piele și geaca bomber sunt opțiuni care tind să fie mai simple, cu linii netede și podoabe limitate.

Gecile biker și moto tind să fie mai încărcate, cu fermoare, catarame, capse și ținte pentru a face jacheta să arate într-un anume fel. Într-adevăr, decorațiunile și caracteristicile suplimentare se reduc într-adevăr la preferințele dvs. personale.

În ce anotimp porți geci de piele?

Gecile de piele pot fi purtate cu adevărat în orice anotimp. În unele locații, o geacă de piele tradițională poate fi prea călduroasă pentru vară, dar o geacă de piele decupată (cropped) sau subțire poate fi perfectă pentru nopțile de vară răcoroase.

În alte zone ale lumii, gecile de piele sunt ideale pentru primăvară și vară, oferind suficientă protecție și căldură pentru a combate un frig ușor.

Cu toate acestea, unele geci de piele, în special cele cu protecție împotriva apei și căptușeală suplimentară, reprezintă o geacă de iarnă ideală, permițându-vă să o purtați la orice temperatură și în orice condiții meteorologice.

De ce să alegi o geacă de piele?

Gecile din piele au mai multe avantaje practice care le fac în mod continuu o alegere solidă de adăugat în garderoba ta.

În primul rând și cel mai important, pielea este un material natural cu mai multe proprietăți dorite. Pielea este groasă și rezistentă și poate oferi protecția atât de necesară. Pielea poate ajuta la protecție împotriva vântului și a vremii și poate adăuga un nivel de protecție împotriva înțepăturilor, rupturilor, zgârieturilor și arsurilor.

În plus, pielea este extrem de durabilă. Materialul natural conține uleiuri naturale, care ajută la păstrarea materialului într-o formă excelentă și un aspect grozav timp de ani de zile.

Multe tipuri de piele își vor menține moliciunea, finețea și rezistența în timp cu o întreținere minimă. Dacă aveți grijă corect de geaca de piele, o puteți avea cu ușurință timp de 20 de ani sau mai mult.

În cele din urmă, pielea arată pur și simplu foarte bine. Este o opțiune elegantă, dar versatilă în același timp. Pielea este disponibilă în mai multe texturi și finisaje diferite și poate fi vopsită cu aproape orice culoare. În plus, pielea este ușor de decorat și împodobit, făcând stilul dvs. de piele personal și adaptat propriilor gusturi și preferințe.

O geacă de piele ar trebui să fie strâmtă sau lejeră?

Felul în care geaca de piele se potrivește pe corp se reduce la modelul de geacă de piele pe care îl alegeți. Modele precum o geacă moto și un sacou de piele tind să se potrivească mai bine pe forma corpului.

Aceste geci sunt mai strâmte pe corp și tind să devină conice spre talie. Aceste geci sunt pentru bărbați sau femei și sunt de obicei un model care se potrivește pe forma corpului.

Alte geci, cum ar fi o geacă biker sau o geacă de zbor, tind să fie mai lejere pe forma corpului. Aceste geci se potrivesc formei corpului pe umeri și se extind în formă dreaptă până în talie, fără prea multe schimbări de contur în geacă.

Aceste geci au, de asemenea, mâneci drepte lejere care nu devin mai strâmte în jurul încheieturilor sau taliei. Aceste geci sunt destinate să aibă puțin spațiu suplimentar pentru a permite persoanei să se miște liber.

O combinație între o potrivire strâmtă pe corp și o geacă lejeră este geaca bomber. Această geacă este adesea lejeră pe corp, dar oferă un element mai strâmt în jurul taliei și al încheieturilor.

Adesea, un material flexibil este folosit pentru talie și încheieturi, pentru a permite gecii să se strângă, să se muleze în aceste locuri. Acest lucru vă ajută să păstrați aerul rece în afara gecii pentru a face geaca mai călduroasă în condiții de vreme rece.

Cum vă puteți da seama dacă o geacă de piele este de bună calitate?

Pielea există în mai multe tipuri diferite, iar calitatea poate varia destul de drastic. De obicei, cel mai bun mod de a determina calitatea pielii este să simți cât de moale este pielea. Gecile de piele fabricate cu o finisare naturală netedă a feței pielii tind să fie de calitate superioară.

Finisarea naturală netedă a feței pielii ajută la păstrarea moliciunii, iar uleiurile naturale valoroase rămân în interiorul pielii. Acest lucru va conferi pielii un aspect și o senzație minunată timp de ani de zile. Desigur, orice haină de piele, indiferent de calitate, va necesita îngrijire și întreținere regulată.

Asigurați-vă că veți curăța și trata în mod regulat haina de piele cu un balsam pentru piele cu scopul de a proteja finisajul și a restabili moliciunea pielii.

Un balsam pentru piele poate ajuta, de asemenea, la prevenirea crăpării și a descuamării pielii prin restabilirea uleiurilor naturale pe fibrele individuale de piele. Acest lucru permite pielii să se miște fără frecare internă, menținând un finisaj moale și frumos.

Verifică preț Geci/Jachete din piele pentru femei și bărbați AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://threadcurve.com/types-of-clogs/„

5 tipuri de saboți Clogs

Dacă doriți să fiți la modă, tradiționali și curajoși în același timp, vă recomandăm să alegeți saboți clogs ca încălțăminte, iată diferite tipuri din care

Citește mai mult »
Tipuri de diamante

26 tipuri de diamante diferite

Sclipirea și strălucirea diferitelor tipuri de diamante ne captează atenția, inimile și mințile. Echivalăm dimensiunea unui diamant cu dimensiunea iubirii noastre. Aflați tot ce puteți

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care