Cum trebuie să vină niște pantaloni scurți de surf?

Barbat poarta pantaloni scurti de surf

Iată un ghid detaliat despre mărimea corectă perechilor de  pantaloni scurți de surf (board shorts) pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți potrivirea pe corp în funcție de model și preferințele personale. A avea potrivirea perfectă pe corp nu vă va oferi doar siguranță, ci și confortul maxim pe care îl meritați.

Surferii poartă de obicei pantaloni scurți de surf, numiți board shorts, care pot avea lungimea mai lungă decât costumul de baie (swimming trunks). Deci, cum ar trebui să se potrivească pantalonii scurți de surf?

Cei mai mulți surferi (călăreți pe valuri) caută pantaloni scurți de înot care să permită un echilibru între confort, acoperire și manevrabilitate. Cred că ți-ar face bine să urmezi informațiile de bază despre mărime, dar poți îmbunătăți potrivirea acestor pantaloni pe corp cu personalizări avansate.

Verifică preț Pantaloni scurți de surf – branduri de specialitate AICI!

Informații de bază despre mărime

Nu este la fel de simplu precum pare să iei primul model cu imprimeu cool pe care îl vezi pe raft și să dai lovitura”, a spus Megan Gustashaw de la GQ.

Cuvintele și feeling-ul lui Megan din 2016 se aplică și în 2023. Pe de altă parte, de obicei nu trebuie să vă gândiți prea mult la proces. Dacă nu ești sigur ce să alegi, poți începe cu una dintre cele trei lungimi diferite de costum de baie.

Acestea includ dimensiunile scurte, medii și lungi. Dintre cele trei, surferii le aleg, de obicei, pe cele mai lungi, care măsoară aproximativ nouă inch (22,86 centimetri) ca lungime, dintre picioare până la tiv. Pantalonii se extind probabil până la jumătatea coapsei sau chiar deasupra genunchiului pentru cineva cu picioare mai scurte.

Verifică preț Pantaloni scurți de surf – branduri de specialitate AICI!

Factori de mărime avansați

Surferii experimentați au deja o idee despre ce purtau în trecut. Dacă acest lucru se potrivește pentru tine, câțiva factori de mărime avansați te pot ajuta să faceți reglaje fine, de detaliu.

Este posibil să aveți nevoie mai mult de aceste informații atunci când faceți cumpărături online, în loc să încercați îmbrăcămintea personal, dar sfaturile avansate de potrivire pe corp vă pot aduce beneficii, indiferent de cum sau de unde vă achiziționați pantalonii scurți de surf.

Brand

Fiecare brand are o diagramă de mărimi diferită. De exemplu, un model Billabong de mărime medie 32 în SUA poate varia de la 31,5 la 32,5 pentru talie și șold. Pe de altă 

Verifică preț Pantaloni scurți de surf – branduri de specialitate AICI!

Circumferința taliei/șoldurilor

Puneți un metru flexibil de croitorie (bandă de măsurare) în jurul taliei, în jurul celei mai înguste porțiuni a acesteia, folosind buricul ca punct de plecare. Apoi, măsurați în jurul celei mai late părți a șoldurilor, care include cea mai mare parte a fundului pe tot parcursul. Dați prioritate măsurătorilor taliei și șoldurilor atunci când căutați pantaloni scurți de surf, deoarece aceste zone sunt de obicei mai mari decât restul picioarelor.

Cusătura piciorului/cracului (dintre picioare)

Chiar dacă pantalonii scurți de surf pe care i-ai ales se potrivesc cu talia și șoldurile tale, ei pot părea prea scurti sau prea strâmți atunci când îi încerci. Pentru a preveni acest lucru, asigură-te că măsori lungimea piciorului pe interior, între picioare.

Aceasta include calcularea lungimii „porțiunii interioare”, care se extinde de la partea interioară a piciorului, între picioare, până la tivul de jos.

Verifică preț Pantaloni scurți de surf – branduri de specialitate AICI!

Lungime totală

Lungimile totale deasupra genunchiului măsoară de obicei între 16-18 inci (40,64 cm – 45,72 cm), iar versiunile peste genunchi sunt de obicei de 19 până la 22 de inci (48,26 cm – 55,88 cm). Acest lucru vă oferă un cadru general de referință, chiar dacă este posibil să nu știți ce lungime au pantalonii pe interiorul piciorului. De asemenea, îți arată cât de lungi ar putea fi pantalonii scurți de surf pe tine.

Circumferința coapsei

Majoritatea pantalonilor scurti sunt disponibili într-o potrivire relaxată, lejeră pe corp, pentru a se potrivi cu mai multe mărimi, rămânând în același timp strâmți în talie și pe șold. De asemenea, au proporții de lățime și lungime care se potrivesc de obicei bărbaților cu mărimi standard. Cu toate acestea, nu strică să-ți măsori circumferința coapsei, precum și lungimea interioară a piciorului (inseam – inner leg length).

Factori de potrivire pe corp/de mărime suplimentari

Calitatea materialului

Pe lângă faptul că vă asigurați că pantalonii scurți de surf nu sunt prea largi, alegerea unei perechi potrivite, rezistente vă va scuti de posibile momente jenante.

Poliesterul nu se rupe ușor, de exemplu. Țesătura în relief se poate agăța mai puțin de piele, așa că s-ar putea să nu te „enerveze” atât de mult, mai ales când te afli în apă. Alte costume de baie de surfing de calitate sunt disponibile în spandex, Lycra sau alte materiale elastice.

Verifică preț Pantaloni scurți de surf – branduri de specialitate AICI!

Închidere sigură cu elastic în talie

Cred că atât un șnur, cât și o porțiune de elastic pe partea din spate a taliei pantalonilor scurți de surf oferă un compromis excelent. Această închidere sigură îți menține pantalonii scurți de surf confortabili, fără să-i pierzi în apă și în mod neașteptat să arate mai mult din tine decât ai plănuit.

De asemenea, puteți încerca o închidere cu velcro (arici) cu același concept – o porțiune din elastic în partea din spate a taliei pentru a oferi o potrivire suficient de confortabilă, în timp ce vă este ușor să vă mișcați.

Verifică preț Pantaloni scurți de surf – branduri de specialitate AICI!

Stil personal

Poate preferați un costum de baie strâmt, fie pe o placă de surf sau doar pentru înot, în loc de o pereche de pantaloni lejeri. Aceasta este decizia ta. Dacă este așa, poate că acești pantaloni scurți de surf negri stretch (elastici) ți-ar oferi mișcare. Văd un avantaj.

Aceștia vor rămâne pe corpul tău mai ușor decât alți pantaloni scurți de baie care se potrivesc prea lejer pe corp și ar putea cădea de pe tine.

Verifică preț Pantaloni scurți de surf – branduri de specialitate AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care