10 mărci de pălării / șepci remarcabile

mărci de pălării / șepci

Pălăriile sunt una dintre cele mai populare tendințe ale modei. Pălăria potrivită îți poate schimba complet look-ul și te poate pune în valoare în ceea ce privește moda.

Ele pot fi, de asemenea, utilitare, ceea ce le face să fie o alegere excelentă pentru vară. Alegerea unei mărci de pălării de calitate vă poate ajuta să găsiți un articol care va rezista testului timpului.

Nu este de mirare că pălăriile sunt în tendințe. Ele oferă caracter practic și stil. Cu toate acestea, există o enigmă veche. „Nu sunt o persoană care iubește pălăriile”.

M-am uitat cu invidie ani de zile la oamenii care purtau pălării. Umbra oferită de borul pălăriei în lunile de vară părea minunat de răcoroasă (cool), iar aspectul pe care îl adăugau unei ținute chiar și mai cool.

În timpul iernii, nu mă simțeam deloc bine, când temperaturile scădeau prea mult. O foloseam strict pentru confort și nu era ceva în care simțeam că arăt bine.

Nefiind o persoană care iubește pălăriile, am crezut că sunt sortită să-i invidiez pe acești purtători de pălărie toată viața.

Apoi mi-am dat seama care este secretul purtării pălăriilor. Toată lumea, și da, mă refer la toată lumea, este o persoană care poate arăta bine purtând pălărie. Este pur și simplu o chestiune de a găsi pălăria potrivită.

Un aspect al acestui lucru este găsirea tipului potrivit de pălărie. S-ar putea să descoperi că o șapcă de baseball se potrivește stilului tău, în timp ce altcineva poate arăta grozav purtând o pălărie de cowboy. A doua cheie pentru a arăta grozav purtând o pălărie este să cumpărați o pălărie de calitate.

Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să cumpărați de niște mărci de pălării de calitate.

Cum alegem o pălărie

Există o pălărie pentru fiecare, este doar o chestiune de a găsi stilul potrivit pentru tine. Evident, personalitatea ta joacă un rol important în alegerea pălăriilor. Totuși, punctul de plecare ar trebui să fie motivul pentru care vrei să porți o pălărie.

Dacă aveți nevoie de o pălărie care să vă protejeze de soare, o pălărie cu boruri largi precum o pălărie pescărească (bucket hat) sau o pălărie de paie vă va oferi umbra pe care o căutați. Dacă doriți să vă protejați ochii de soare, o șapcă de baseball va face toată treaba.

Dacă cumpărați o pălărie pentru stil și nu pentru utilitate, va trebui să luați în considerare tipul de look pe care îl doriți. O șapcă plată se potrivește perfect pentru o ținută preppy.

Pălăria Fedora poate face o declarație de modă și poate arăta grozav aproape pentru toată lumea. Dacă mergi la un eveniment formal, vei dori o pălărie formală.

Odată ce aveți o idee despre tipul de pălărie de care aveți nevoie, sau cel puțin despre scopul dvs. pentru cumpărarea unei pălării, luați în considerare tipul corpului dvs. și forma feței.

Pălăriile înalte și borurile ridicate te vor face să arăți mai scundă, în timp ce borurile întoarse în jos și pălăriile mai scurte te vor face să arăți mai înaltă. Dacă ai fața ovală sau rotundă, alege o pălărie/șapcă cu calota întărită. Dacă ai o față pătrată sau triunghiulară, alege o pălărie cu linii mai moi.

Verifică preț Pălării pentru femei și bărbați AICI!

Cele mai bune mărci de pălării

Cele mai bune mărci de pălării oferă mai mult decât materiale și producție de calitate. Toate au propriul stil de semnătură. Pălăriile sunt adesea o completare, un accesoriu, dar o pălărie elegantă la modă poate fi o piesă cheie a ținutei tale, în loc de un accesoriu subestimat.

Cele mai bune mărci de pălării pe care le vom analiza astăzi sunt:

  1. Borsalino
  2. Pălării Bailey
  3. Pălăria Stetson
  4. Akubra
  5. Pălărie Tilley
  6. Brixton

Luxul maxim: Borsalino

Dacă sunteți în căutarea unui brand italian de pălării de lux, nu căutați altceva decât Borsalino. Compania are o gamă largă de pălării. Puteți căuta după pălării pentru bărbați, pălării pentru femei sau după stil.

Stilul Arts and craft include pălăria Art Nouveau cu bor mediu. Aceasta este o pălărie din fetru/pâslă cu o formă care poate fi personalizată. Stilul glamour include mai multe pălării pentru femei, inclusiv pălăria Marianna. Această pălărie cu calota plată are o diademă din alamă și strasuri/pietre semiprețioase în jurul benzii frontale și al vârfului.

Stilul clasic include pălării pentru femei și bărbați, inclusiv șepci din fetru/pâslă și pălării de paie Panama.

Verifică preț Pălării de lux pentru femei și bărbați AICI!

Cele mai bune pălării de la Fedora: pălăriile Bailey

Dacă sunteți în căutarea unei pălării pentru bărbați, luați în considerare că brandul Fedora oferă o gamă largă de stiluri de pălării. Selecția lor include Criss Fedora, care are o calotă lungă în formă de lacrimă și un bor scurt.

Dacă sunteți în căutarea unui stil mai robust, pălăria Western Morgan este o pălărie excelentă pentru aer liber. Este asemănătoare cu o pălărie de cowboy, dar este oarecum subestimată.

Verifică preț Pălării Bailey Fedora AICI!

Cea mai bună pălărie de cowboy: pălăria Stetson

O pălărie Stetson este pălăria de cowboy prin excelență. Stetson a creat prima pălărie comercială de cowboy care s-a vândut cu succes. Se crede că pălăria a fost inspirată de pălăriile Vaqueros, purtate de cowboy-ii mexicani.

Înainte de pălăria Stetson, cowboy-ii purtau o mare varietate de accesorii pentru cap, inclusiv jobenul sau pălăriile de marinar. Odată ce pălăria Stetson a devenit disponibilă, aceasta a fost pălăria purtată cowboy.

În ultimii ani, Stetson s-a ramificat. Pe lângă pălăriile lor reprezentative de cowboy, veți găsi o selecție largă de alte tipuri de pălării.

Puteți achiziționa o șapcă trucker (asemănătoare unei șepci de baseball, care are întăritură de material si este înaltă și dreaptă în față deasupra cozorocului și realizată din plasă de jur împrejur), șapcă plată (originară din insulele britanice, din stofă) sau șepci și pălării de exterior de la Stetson.

Aceste pălării sunt realizate cu același stil și calitate ca pălăriile tradiționalele Stetson.

Verifică preț Pălării Cowboy pentru femei AICI!

Cea mai bună pălărie pentru exterior (outdoor hat): Akubra

Akubra este o companie australiană, care este cunoscută pentru producția de pălării bush hat (un tip de pălărie cu bor lat, purtată inițial în uniforma militară australiană), care sunt pălării de exterior. Când combini diferitele stiluri, culori și lățimi ale borurilor, Akubra oferă peste 100 de pălării diferite.

Aceste pălării sunt purtate în mod obișnuit de australienii din mediul rural. Pălăriile au fost reprezentate în lumea divertismentului, inclusiv în Crocodile Dundee. Pălăria Croc (cu bandă de piele de crocodil, dealtfel de la cuvântul crocodil îi vine și numele) este încă disponibilă pentru cumpărare, dar numai pentru australieni.

Pe lângă pălăriile din deșertul australian, Akubra creează deopotrivă și pălării în stiluri urbane. Acestea includ jobenuri sau pălării înalte și pălării clasice din fetru.

Verifică preț Pălării pentru bărbați AICI!

Cea mai bună pălărie pescărească (bucket hat): pălăria Tilley

Există o mare varietate de pălării pentru exterior la Tilley. Pălăriile pescărești (bucket hats) reprezintă cea mai mare parte a colecției lor, dar puteți găsi și pălării de paie, și pălării clasice trilby sau fedora, precum și pălării de soare.

Pălăriile Tilley sunt perfecte pentru oricine îi place să-și petreacă timpul în aer liber. Sunt la modă și funcționale. Majoritatea pălăriilor Tilley au o garanție pe viață în ceea ce privește uzura normală și confecționarea lor (în cazul unor defecte).

Verifică preț Pălării tip Bucket Hat AICI!

Cea mai bună șapcă Ivy (plată, cu bor tare, din stofă): Brixton

Totul a început când un grup de prieteni din Oceanside, California, au decis să creeze o pălărie. Prima lor producție a fost pălăria hooligan, care este o șapcă de băiat care vindea știri în trecut sau modelul ivy cap.

Scopul companiei a fost de a aduce oamenii împreună. Brandul a creat o mare varietate de stiluri de pălării perfecte pentru oameni din diferite categorii sociale.

Pălăriile lor sunt inspirate din trecut și făcute să trăiască în prezent. Sunt la modă, elegante și funcționale, ceea ce le face să fie o alegere excelentă pentru oricine caută modă, confort și funcționalitate.

Verifică preț Șepci/pălării Brixton AICI!

Șapcă New Era

Cea mai bună șapcă de baseball: New Era

Vrei o șapcă elegantă fără a cheltui pe un Benjamin? New Era este una dintre cele mai bune mărci de pălării / șepci. New Era are o selecție uriașă. Șapca 9forty are un cozoroc curbat elegant și o curea reglabilă la spate. Alte stiluri includ șepcile fitted și snapback.

Unele au cozorocul unei șepci de baseball tradiționale, în timp ce altele au un cozoroc plat.

Veți găsi, de asemenea, pălării dad și trucker, care sunt variante populare ale șepcii tradiționale ball cap.

Verifică preț Șepci New Era AICI!

Cea mai bună pălărie pentru femei: Raffaello Bettini

Raffaello Bettini este un producător italian de pălării pentru femei. Compania este în afaceri din 1938. Fiecare pălărie este fabricată în Italia și se bucură de cele mai înalte standarde de calitate.

Colecția de vară 2021 a inclus pălăria Cory, care este o pălărie de paie cu model de trandafiri imprimați pe pălărie și o bandă (de pălărie) din piele discretă.

Dacă ești în căutarea unei pălării de iarnă, verifică colecția Iarnă 2021. Au o gamă largă de șepci tricotate din cașmir.

Verifică preț Pălării pentru femei AICI!

Cea mai bună pălărie Panama: Ultrafino

Este cunoscut pentru pălăriile sale de paie țesute manual. Venicia este o pălărie Panama cu boruri largi, populară în Veneția. Pălăria aduce eleganța europeană și îți protejează fața de soare, indiferent dacă ești pe o gondolă sau pur și simplu stai la aer pe propria verandă.

De asemenea, au o selecție largă de pălării pentru femei, fedora și șepci plate.

Verifică preț Pălării tip Panama AICI!

Cea mai bună rentabilă pălărie: American Hat Makers (producătorii americani de pălării)

Există mărci de pălării mai ieftine, dar dacă vrei o calitate excelentă la un preț rezonabil, American Hat Makers ar trebui să fie brandul tău de pălării.

Au o mare varietate de pălării. Pălăria de soare Breeze este perfectă pentru o zi la plajă. Pălăria Bushman din piele este o pălărie grozavă de exterior, concepută în stilul Outback (zona rurală australiană). Oferă pălării elegante pentru femei, pălării de cowboy și pălării de paie.

Fiecare pălărie este realizată manual și vine cu o garanție pe viață. Aceste pălării de calitate vor rezista mulți ani fără a vă dezechilibra bugetul.

Verifică preț Pălării Bushman AICI!

Întrebări frecvente despre cele mai bune mărci de pălării

Care este cea mai populară pălărie?

Pălăria pescărească (bucket hat) este una dintre cele mai populare pălării ale anului 2021. Pălăria clasică simplă pescărească este încă populară, dar anul a fost ceva exagerat. După un an de carantină, pălăriile din acest an sunt mari, îndrăznețe și jucăușe.

Alegeți o pălărie pescărească într-un model sau material unice. Cu cât iese mai mult în evidență, cu atât vei fi mai în tendințe.

Care este pălăria de cowboy de cea mai bună calitate?

Stetson este pălăria de cowboy originală și primește votul meu pentru cea mai bună calitate. Producătorii de pălării de lux, inclusiv Borsalino, sunt, de asemenea, o alegere excelentă. Dacă ești cowboy, Resistol este cea mai durabilă pălărie de cowboy, potrivit cowboy-lor. Resistol este singurul brand de pălării care creează fiecare pălărie din fetru/pâslă de blană de la început până la sfârșit, deoarece acestea folosesc blana brută. De asemenea, au o selecție excelentă de pălării de cowboy din paie.

Care sunt cele mai frecvente materiale folosite pentru pălăriile cu boruri?

Fetru/Pâslă, paie, poliester și bumbac sunt cele mai comune materiale folosite pentru a face pălării cu boruri. Pălăriile de paie sunt fabricate din paie naturale sau material sintetic conceput să semene cu paiele naturale.

Pălăriile din fetru/pâslă sunt făcute din blană de animale sau din lână. Pălăriile din pânză sunt adesea confecționate din bumbac, poliester sau dintr-un amestec al celor două.

Ce culoare de pălărie este cea mai bună?

Acest lucru depinde de ținută, de gustul personal, de ocazia cu care o purtați și bineînțeles de tipul de pălărie. Pălăria de culoare albă oferă cea mai buna protectie împotriva soarelui, deoarece este reflectorizantă.

Verdele salvie este o culoare grozavă dacă doriți ca pălăria dvs. să nu iasă în evidență. Această culoare aproape că nu se observă, deoarece se îmbină cu mediul înconjurător. Griul deschis se potrivește cu orice și măgulește toate tonurile de piele.

Maroul este o culoare neutră și va arăta grozav cu majoritatea ținutelor. O pălărie neagră se observă și este cu siguranță remarcată, fără a ieși prea tare în evidență.

Daca ai pielea deschisă, tonurile calde precum rozul sau ruginiul sunt o alegere excelentă. Dacă pălăria ta are o bandă sau ornamente luminoase sau detaliate, o culoare neutră sau albul permite pălăriei tale să strălucească.

Care este cel mai bun stil personalizat de șapcă pe care să adaugi logo-ul firmei?

Șapca Richardson 112 Trucker Hat este cea mai vândută șapcă a brandului Richardson. Are plasă în spate și o parte din față mare, perfectă pentru logo-ul tău. Șepcile Under Armour Blitzing Caps sunt o altă alegere excelentă. Aceste șepci sunt elegante și la modă.

De asemenea, sunt fabricate din țesătura de performanță Under Armour, astfel încât capul tău va fi protejat împotriva căldurii vara, datorită materialului emblematic/inovativ.

De unde poți cumpăra pălării bune?

Site-urile web ale diferitelor mărci de pălării pot oferi o selecție excelentă și informații despre pălărie. Cu toate acestea,există multă site-uri de articole vestimentare considerate alegeri excelente. Acestea dețin o mare varietate de mărci de pălării, astfel încât să puteți compara diferite stiluri și prețuri.

Ce simbolizează purtarea unei pălării?

În general, pălăriile reprezintă putere și încredere. De-a lungul istoriei, pălăriile au fost o modalitate de a arăta poziția socială/statutul și autoritatea. Pălăriile erau un simbol al poziției tale sociale și al carierei tale.

Acum, pălăriile sunt purtate mai mult ca un accesoriu de modă decât ca un semnal social evident. Pălăriile pot simboliza ceva ce îți place ție sau ce se potrivește stilului tău de viață.

Care sunt cele mai bune branduri pentru căciuli (beanie)?

Cele mai bune mărci pentru căciuli sunt Carhartt, The North Face și Patagonia. Nu este surprinzător, deoarece aceste branduri sunt cunoscute și pentru realizarea de îmbrăcăminte de iarnă de înaltă calitate.

Carhart oferă o căciulă utilitară perfectă pentru a-ți menține capul cald.

Căciula The North Face Slinsky beanie este un stil clasic tricotat. Este texturat și are două fețe.

Căciula Patagonia Vintage Town Beanie oferă o potrivire confortabilă și un stil hipster.

Verifică preț Căciuli Carhartt AICI!

Cum să alegi unul dintre aceste branduri / mărci de pălării?

În primul rând, luați în considerare bugetul dvs. Să știi cât vrei să cheltuiești pe o pălărie te va ajuta să-ți restrângi alegerile. Apoi, luați în considerare tipul de pălărie pe care îl căutați. Unii producători de pălării oferă multe tipuri de pălării, în timp ce unii sunt specializați doar în câteva.

Apoi, căutați pe internet pălăriile de la diferite mărci de pălării și vedeți care dintre ele vă atrage cel mai mult.

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care