Cum să legați o eșarfă în 19 moduri diferite (ilustrații pas cu pas)

Cum sa legati o esarfa

Purtarea unei eșarfe este o modalitate excelentă de a adăuga o pată de culoare, de a-ți actualiza ținuta și de a arăta în continuare la modă și distractiv. Vă vom arăta cum să legați o eșarfă  corect, în diferite moduri.

Adesea, oamenii vor spune: „Nu sunt o persoană care să poarte eșarfă”, dar, de fapt, asta înseamnă că nu știu să lege o eșarfă într-un mod distractiv și elegant.

Mai jos, suntem bucuroși să vă oferim 19 moduri diferite de a vă lega eșarfa, astfel încât să puteți fi trendy, la modă și practic în orice sezon. Tutorialul nostru pas cu pas este conceput pentru a vă oferi opțiuni și soluții pentru a vă actualiza garderoba de zi cu zi.

Verifică preț Eșarfe pentru femei – diverse modele AICI!

Cum să legați o eșarfă – 19 moduri diferite

Clasic

Îndoiți eșarfa pe jumătate, în lungime, lăsând cele două capete să se atingă, creând o buclă. Înfășurați eșarfa împăturită în jurul gâtului și înfășurați capetele eșarfei prin buclă. Strângeți  eșarfa până când o simțiți așezată confortabil în jurul gâtului.

Verifică preț Eșarfe pentru femei – diverse modele AICI!

Bandana dublă

Desfaceți eșarfa complet și pliați-o în diagonală, formând o formă triunghiulară mare. Legați ușor cele două capete împreună într-un nod, formând o buclă mare, triunghiulară. Așezați-o deasupra capului cu nodul de la ceafă.

Introduceți mâna prin buclă, rotiți bucla la 180 de grade (o răsucire) și puneți noua buclă obținută, mai mică, deasupra capului. Poziționați nodul în partea din spate a gâtului, astfel încât acesta să fie confortabil și să aibă colțurile eșarfei orientate în față.

Verifică preț Eșarfe pentru femei – diverse modele AICI!

Buclă dublă

Cu eșarfa extinsă pe lungime, înfășurați eșarfa în jurul gâtului de două ori. Asigurați-vă că lăsați cozi lungi și egale eșarfei, pe ambele părți ale materialului împăturit. Apoi, glisați eșarfa, astfel încât o parte a cozii eșarfei să fie mai lungă decât cealaltă.

Luați capătul lung al eșarfei și înnodați-l în jurul laturii mai scurte a eșarfei. Poziționați nodul sub învelișul dublu în jurul gâtului, permițând capetelor libere să atârne liber în partea de jos a nodului.

Verifică preț Eșarfe pentru femei – diverse modele AICI!

Nod ascuns

Înfășurați eșarfa în jurul gâtului, încrucișând capetele eșarfei în partea din spate a gâtului, lăsând capetele libere ale eșarfei să atârne în față. Legați un nod liber și simplu aproape de gât. Poziționați ușor grosul eșarfei (înfășurat în jurul gâtului) peste nodul ascuns.

Aranjați eșarfa, astfel încât să cadă frumos în față, cu nodul ascuns sub eșarfa drapată în jurul gâtului.

Verifică preț Eșarfe pentru femei – diverse modele AICI!

Colier înnodat

Drapați ușor eșarfa în jurul gâtului, cu capetele din față ale eșarfei căzând peste umeri. Legați un mic nod de ambele părți ale eșarfei. Asigurați-vă că cele două noduri atârnă la același nivel și sunt egale. Apoi, creați o buclă mare în eșarfă legând împreună cele două capete.

Rotiți eșarfa, astfel încât nodul îmbinat să fie în partea din spate a gâtului, creând un colier cu două noduri decorative în față.

Verifică preț Eșarfe pentru femei – diverse modele AICI!

Șal înnodat

Deschideți eșarfa în întregime și pliați-o pe jumătate în diagonală, creând un triunghi mare. Trageți eșarfa pe umeri, lăsând capetele să cadă  în jos spre mâini. Aceasta va avea partea de sus a triunghiului îndreptată în jos peste spate.

Cu capetele eșarfei poziționate peste brațe, legați-vă un nod liber pe spate. Trageți partea ascuțită a eșarfei în jos pentru a acoperi nodul.

Verifică preț Eșarfe pentru femei – diverse modele AICI!

Buclă rulată

Înfășurați eșarfa în jurul gâtului o dată, permițând părții plate a eșarfei să fie în partea din față a gâtului, iar eșarfa să treacă în spatele gâtului. Aduceți capetele eșarfei înainte. Luați un capăt al eșarfei și introduceți capătul peste vârful buclei în jurul gâtului.

Trageți capătul din partea inferioară a buclei. Acest lucru va face ca bucla să se răsucească ușor. Repetați procesul cu cealaltă parte, ridicând capătul, trăgându-l peste buclă la gât și trăgându-l prin partea inferioară a buclei. Poziționați cele două capete ale eșarfei, îngrijit, unul lângă celălalt, paralel.

Verifică preț Eșarfe pentru femei – diverse modele AICI!

Nod simplu la gât

Începând  din centrul gâtului, înfășurați eșarfa lejer  în jurul gâtului, încrucișând capetele în mod repetat până când aproape toată lungimea eșarfei este epuizată. Acest lucru poate necesita mai multe încrucișări ale eșarfei, creând o acoperire înaltă a gâtului.

Când capetele sunt aproape epuizate, legați cele două capete împreună la bază. Lăsați capetele neatinse sau poziționați unul din capete peste umăr.

Verifică preț Eșarfe pentru femei – diverse modele AICI!

Fundă pe o singură parte

Înfășurați o eșarfă lungă în jurul gâtului, cu capetele atârnate în față.  Legați într-un nod liber, ca de cravată. Luați o parte a eșarfei și strângeți țesătura aproape de nodul slăbit, pliați țesătura deasupra ei, realizând capătul unei funde. Apoi, luați cealaltă parte a eșarfei și înfășurați țesătura în jurul bazei  proaspăt formate.

Glisați această parte a materialului pe sub, creând un nod slab, prinzând partea laterală a fundei. Strângerea acestui nod nou format va strânge și bucata de eșarfă în formă de fundă. Capetele ar trebui să atârne liber în jos. Poziționați funda în mod corespunzător și desfaceți ușor țesătura pentru a ieși în evidență.

Verifică preț Eșarfe pentru femei – diverse modele AICI!

Turtleneck

Agățați eșarfa de gât cu capetele deschise spre față. Glisați capetele eșarfei pentru a crea o bucată lungă și o parte a eșarfei care ajunge doar la gât. Înfășurați capătul lung în jurul celui scurt într-un nod slab, lucrând spre partea din spate a gâtului.

Continuați să introduceți capătul mai lung al eșarfei în bucla din jurul gâtului, strângând piesa în eșarfa înfășurată pentru a ascunde capetele. Eșarfa va începe să capete un aspect mai gros. Această legare specială a eșarfei trebuie să păstreze materialul liber și flexibil, creând un aspect lejer.

Verifică preț Eșarfe pentru femei – diverse modele AICI!

Împletitura

Legați-vă eșarfa în configurația clasică, care implică plierea eșarfei pe jumătate în lungime, formând o buclă la un capăt al eșarfei. Înfășurând eșarfa îndoită în jurul gâtului, înfășurați capetele eșarfei prin bucla nou formată. În loc să trageți eșarfa strâns în jurul gâtului, mențineți bucla formată, slabă.

Apoi, introduceți mâna în buclă și răsuciți eșarfa la180 de grade. Trageți capetele eșarfei înapoi prin această buclă nou răsucită. Trageți capetele eșarfei strâns, ceea ce va strânge și mai mult buclele și răsucirile în acest frumos, dar destul de complicat nod de eșarfă.

Verifică preț Eșarfe pentru femei – diverse modele AICI!

Guler

Acest nod poate da aspectul unei eșarfe infinite, folosind o eșarfă tradițională. Drapează  eșarfa în jurul gâtului cu capetele deschise și în față. Glisați o parte a eșarfei, astfel încât piesa mai scurtă să fie la doar câțiva centimetri sub guler.

Mutați piesa scurtă pe partea din față și strecurați ușor capătul sub cealaltă parte a eșarfei, creând o buclă lejeră. Apucați partea laterală a eșarfei și înfășurați țesătura peste bucla liberă, înfășurând capătul în partea inferioară a celeilalte jumătăți a eșarfei.

Îndoiți și poziționați bucla liberă în jurul gâtului pentru a permite materialului să curgă liber.

Verifică preț Eșarfe pentru femei – diverse modele AICI!

Nod fals

Înfășurați eșarfa în jurul gâtului cu capetele deschise atârnând în față. Creați o buclă mică în centru, într-o parte a eșarfei. Trageți capătul eșarfei prin această buclă, făcând un nod deschis. Nu trageți strâns nodul, ci mai degrabă țineți cu mâna, partea buclată a nodului.

Ajungând prin acest mic nod în buclă, apucați celălalt capăt al eșarfei. Trageți celălalt capăt al țesăturii prin nodul deschis și slăbit, permițând țesăturii să se drapeze peste buclă. Strângerea nodului va prinde cealaltă parte a eșarfei, creând un aspect de nod fals.

Verifică preț Eșarfe pentru femei – diverse modele AICI!

Nodul francez

Îndoiți eșarfa pe jumătate în lungime pentru a crea o buclă lungă la un capăt, cu eșarfa deschisă capetele opuse buclei. Înfășurați eșarfa în jurul gâtului. Luați unul dintre capetele libere ale eșarfei și așezați-l deasupra, apoi sub cele două părți ale vârfului buclat.

Apoi, luați celălalt capăt slab al eșarfei și așezați-l sub, apoi peste cele două părți ale eșarfei în buclă. Acest lucru va crea un model aproape țesut în jurul buclei. Tragerea capetelor prin nod va face nodul mai strâns în jurul gâtului. Acest lucru funcționează bine cu o eșarfă ușoară datorită complexității nodului.

Verifică preț Eșarfe pentru femei – diverse modele AICI!

Șalul

Deschide eșarfa, separând cele două părți. În centrul unei margini, așezați eșarfa în partea din spate a gâtului, permițând eșarfei să atârne în jos și să se drapeze peste umeri. Acest lucru face un șal să poată fi purtat casual și îl face aproape o pătură, pentru zilele reci de iarnă.

Verifică preț Eșarfe pentru femei – diverse modele AICI!

Cravata

Așezați eșarfa în jurul gâtului, cu capetele deschise și agățate în față. Treceți o parte a eșarfei peste cealaltă. Luați latura eșarfei care este deasupra celeilalte și trageți capătul eșarfei sub și înapoi peste partea superioară a buclei formate. Această mișcare este similară cu modul în care legați o cravată.

Înainte de a strânge nodul, treceți capătul eșarfei prin partea superioară a nodului rulat. Trageți strâns nodul, prinzând ambele capete ale eșarfei împreună într-un nod pătrat poziționat în partea din față a corpului.

Verifică preț Eșarfe pentru femei – diverse modele AICI!

Colier răsucit

Poziționați eșarfa în jurul gâtului, cu capetele deschise și atârnate în față. Legați cele două capete împreună într-un nod liber, plasat acolo unde un colier ar atârna în mod natural, la gât.

Luați capetele libere ale eșarfei și înfășurați-le în colierul pe care tocmai l-ați creat înfigând capetele eșarfei în baza eșarfei, din jurul gâtului. Asigurați capetele libere, înfășurându-le în partea din spate a gâtului.

Verifică preț Eșarfe pentru femei – diverse modele AICI!

Turtleneck răsucit

Agățați eșarfa de gât cu capetele deschise și poziționată în față. Luați o parte a eșarfei și răsuciți țesătura până ajungeți în partea de jos. Înfășurați această parte a țesăturii în jurul gâtului și, atunci când rămâneți fără material de răsucit, introduceți capătul în corpul eșarfei în sine.

Repetați același proces pentru cealaltă parte, răsucind țesătura de-a lungul lungimii sale, înfășurând țesătura în jurul gâtului și introducând capătul liber în baza eșarfei.

Verifică preț Eșarfe pentru femei – diverse modele AICI!

Răsucire pe două fețe

Acest nod ușor de eșarfă necesită utilizarea a două eșarfe. Așezați eșarfele spate în spate cu țesătura imprimată orientată spre exterior. Înfășurați eșarfa combinată în jurul gâtului, traversând capetele libere ale eșarfelor din partea din spate a gâtului și apoi trăgând capetele înainte, permițându-le să drapeze în față.

Întoarceți părțile eșarfelor în jurul gâtului, la 180 de grade, expunând partea inferioară a eșarfei spre exterior. Acest lucru vă va oferi un efect distractiv, cu două fețe, folosind două dintre eșarfele preferate.

Verifică preț Eșarfe pentru femei – diverse modele AICI!

Întrebări frecvente despre eșarfe și cum să legați o eșarfă

Legarea unei eșarfe nu trebuie să fie complicată, iar ghidul nostru este destinat să vă ajute să parcurgeți pașii necesari pentru a arăta la modă și a fi practic în același timp. Cu toate acestea, a purta o eșarfă poate fi dificil, mai ales dacă nu v-ați avântat niciodată în această incursiune a modei.

Mai jos, am reunit câteva întrebări frecvente despre legarea unei eșarfe, astfel încât să o puteți purta cu stil în orice sezon.

Când pot purta o eșarfă?

O eșarfă este un accesoriu care poate fi purtat cu adevărat în orice perioadă a anului. Eșarfele groase din lână moale pot fi purtate iarna pentru a vă menține cald și protejat. O eșarfă de iarnă este o modalitate excelentă de a rămâne la modă și a-ți ține de cald în același timp.

O eșarfă de vară poate fi adăugată cu ușurință în orice garderobă, pentru a vă ajuta să aduceți ceva culoare și mișcare ținutei dvs. Această eșarfă poate fi adăugată și purtată casual atunci când ieși doar cu prietenii sau poate ajuta la completarea unei ținute pentru o ocazie formală.

Mai important, o eșarfă poate fi purtată casual sau elegant, în diferite situații. Purtați o eșarfă la locul de muncă ca piesă modernă inteligentă și practică sau adăugați o eșarfă la ținuta dvs. elegantă de seară pentru a adăuga un plus de lux și culoare garderobei.

O eșarfă poate fi ambalată cu ușurință și transportată dintr-un loc în altul, deci este accesoriul perfect pentru a-l baga în poșetă în cazul în care vremea se poate răci.

Ce materiale funcționează cel mai bine pentru a putea lega o eșarfă?

Într-adevăr, orice material poate funcționa bine când încerci un nou nod de eșarfă, dar este important să fii realist cu privire la ce nod poți lega și cu ce material. Eșarfele mai groase funcționează mai bine pentru noduri simple sau pentru crearea unui drapaj, cu eșarfa în jurul umerilor.

Poate fi dificil să manipulați și să gestionați materialele groase într-un nod strâns.

În schimb, legarea eșarfelor dintr-un material subțire, ca o eșarfă de mătase, este mai bună pentru noduri mai complicate și detaliate. Acest lucru se datorează faptului că materialul este mai subțire și mai ușor de manevrat.

De asemenea, este important să luați în considerare lungimea totală a eșarfei atunci când decideți ce nod de eșarfă să legați. Modelele de eșarfe lungi pot funcționa mai bine și pentru noduri mai complicate, deoarece nodul în sine poate necesita multă țesătură.

Eșarfele mai scurte sau o eșarfă alungită pot funcționa mai bine pentru noduri mai simple, care nu necesită o bucată lungă de țesătură.

Eșarfele sunt la modă?

Eșarfele sunt foarte la modă și există de ani de zile, ca obișnuită a modei. Purtarea unei eșarfe poate merge cu aproape orice ținută. Stilul eșarfei dvs. poate fi complet personalizat și adaptat propriului stil și aspect.

A purta modern o eșarfă depinde doar de purtarea eșarfei în felul preferat, astfel încât să evidențieze alegerile personale de stil.

O eșarfă groasă de iarnă poate fi perfectă pentru a vă ține cald, adăugând un plus de culoare, sau o eșarfă subțire de mătase poate fi o modalitate excelentă de a adăuga o tușă de eleganță, vara.

Opțiunile eșarfelor subțiri din mătase sunt, de asemenea, minunat de purtat. Se pot strecura cu ușurință într-o poșetă, adăugând un accesoriu modern perfect, dacă vremea se răcește.

Pot purta eșarfă la nuntă?

Da! Purtarea unei eșarfe fine, subțiri, la nuntă este o modalitate excelentă de a vă ține de cald și în același timp de a fi în pas cu moda. Purtarea unei eșarfe mici în jurul umerilor în cazul vremii mai răcoroase, este modalitatea perfectă de a vă păstra ținuta formală în timp ce sunteți practică și vă ține de cald.

În plus, este ușor să drapați o eșarfă sau să o înfășurați în jurul umerilor, putând fi combinată cu orice ținută.

Strecurați cu atenție o eșarfă în poșetă pentru a avea întotdeauna o soluție practică și ușoară, pe vreme imprevizibilă. Și cea mai bună parte este că, odată ce te-ai încălzit dansând, îți poți pune înapoi, cu ușurință, eșarfa în geantă pentru a te bucura de o seară de distracție și veselie cu prietenii și familia.

Este populară o eșarfă infinity?

Adăugarea unei eșarfe infinity oricărei ținute este cel mai bun mod de a-ți ține de cald și a te ajuta să fii la modă, în același timp. O eșarfă infinity este o eșarfă ușor de utilizat, care este deja transformată într-o buclă.

Pur și simplu răsuciți eșarfa infinity  și puneți-o în jurul gâtului. Această opțiune este o modalitate excelentă pentru începătorii  în ale eșarfelor de a arăta ca și cum ar avea o eșarfă special legată și care cade fluid, fără a învăța nodurile complicate și întortocheate necesare legării unei eșarfe.

Verifică preț Eșarfe pentru femei – diverse modele AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care