Ce culoare de pantofi se potrivește cu o rochie mov/pantaloni mov

Tanara poarta o rochie mov de vara

Rochiile mov deschis sunt foarte plăcute ochiului. Dar ce culoare de pantofi se potrivește cel mai bine cu rochiile, fustele și pantalonii mov? Continuă să citești pentru a afla cum să asortezi pantofi la modă cu ținuta ta mov preferată.

In funcție de nuanța de mov, poți purta orice culoare de pantofi cu o rochie mov sau cu pantaloni mov. În general, porți pantofi deschiși la culoare cu mov levănțică sau cu alte nuanțe de mov deschis, precum mov orhidee, dar porți pantofi închiși la culoare cu violet sau mov închis, precum măv vânătă sau vișiniu (burgundy).

Obțineți puțin spațiu de mișcare cu nuanțe medii de mov, cum ar fi violetul clasic (true violet). Citiți mai departe pentru a afla cum să asortați pantofii cu hainele voastre mov preferate.

Verifică preț Rochii mov – diverse modele AICI!

Îmbracă-te pentru a impresiona

Când îți alegi hainele, de obicei o faci pentru că îți place look-ul și vrei să arăți grozav pentru ca ceilalți să te admire. Aceasta înseamnă să urmați câteva reguli de modă. De exemplu, în fiecare an, trebuie să așteptați până la Paște pentru a purta pantofi albi și acest lucru se extinde la orice nuanță de alb.

În fiecare an, trebuie să așteptați până la Ziua Muncii – 1 Mai – pentru a purta pantofi negri de costum.

Alte reguli se aplică și la întrebarea ce pantofi să porți cu o rochie sau pantaloni mov. Purtați sandale în timpul primăverii și verii, dar cizme/ghete în timpul toamnei și primăverii. Alege pantofi cu toc pentru a-i purta cu o rochie mov. Păstrează balerinii sau pantofii fără toc pentru pantalonii mov.

Rochii sau pantaloni mov închis/violet

Cu o rochie sau pantaloni mov închis/violet, poți asorta pantofi negri, un violet asortat sau un amestec sofisticat de culori. De obicei, alegeți pielea sau înlocuitorii de piele dacă sunteți vegană. Încălțămintea de piele întoarsă funcționează cel mai bine pentru cizme și ghete, în timp ce pielea de crocodil poate funcționa bine cu sandale sau ghete/cizme.

Rochiile mov închis/violet apar frecvent într-un design uni (într-o singură culoare), poate ca o rochie cămașă sau rochie pulover. Designerii folosesc de obicei aceste nuanțe de violet în modelele de iarnă. Acești doi factori îi fac să funcționeze mai bine cu cizme/ghete.

 • Negru: funcționează bine la cizme/ghete, sandale, pantofi cu toc, balerini sau pantofi fără toc
 • Mov/violet asortat: funcționează bine la sandale, pantofi cu toc sau balerini sau pantofi fără toc
 • Amestec de culori: funcționează bine la sandale sau pantofi cu toc, atâta timp cât una dintre culorile pantofului se potrivește cu rochia

Verifică preț Rochii mov – diverse modele AICI!

Rochii sau pantaloni într-o nuanță medie de mov/violet

Cu o rochie sau pantaloni într-o nuanță medie de mov/violet, poți asorta pantofi negru, crem, alb, un mov/violet asortat sau un amestec sofisticat de culori. Urmați aceleași reguli legate de materiale ca și în cazul unei rochii închise la culoare în ceea ce privește pielea, pielea întoarsă etc. Rochiile sau pantalonii într-o nuanță medie de mov/violet vă oferă una dintre cele mai largi game de opțiuni.

Deoarece articolul de îmbrăcăminte nu tinde nici spre o nuanță închisă, nici spre o nuanță deschisă, se poate asorta fie cu pantofi deschiși la culoare, fie închiși la culoare, în funcție de anotimp. Designerii folosesc frecvent această nuanța medie de mov/violet din această familie de culori pentru rochiile cu dungi orizontale sau verticale, ca și pentru rochiile cu dungi în formă de V.

Folosește un pantof cu mai multe nuanțe de culori pentru o rochie sau pantaloni uni, într-o singură culoare. Folosiți amestecul de culori al pantofilor pentru un fermoar, de exemplu, adăugat la o rochie într-o singură culoare. Vei copleși pe toți cei care te văd purtând pantofi în mai multe culori cu o rochie în mai multe culori. Va fi prea mult.

 • Negru: funcționează bine la cizme/ghete, sandale, pantofi cu toc, balerini sau pantofi fără toc
 • Crem sau alb: funcționează bine la pantofi cu toc sau balerini sau pantofi fără toc
 • Mov/violet asortat: funcționează bine la sandale, pantofi cu toc sau balerini sau pantofi fără toc
 • Amestec de culori: funcționează bine la sandale sau pantofi cu toc, atâta timp cât una dintre culorile de pe pantof se potrivește cu rochia

Verifică preț Rochii mov – diverse modele AICI!

Rochii sau pantaloni mov deschis

Cu o rochie sau pantaloni mov deschis, poți asorta pantofi alb, crem, un mov asortat sau un amestec sofisticat de culori. Unele dintre aceste rochii sau unii dintre acești pantaloni vor funcționa și cu niște pantofi în nuanțe de maro. De obicei, alegeți piele sau înlocuitori de piele dacă sunteți vegană.

Încălțămintea de piele întoarsă funcționează cel mai bine la cizme/ghete, în timp ce pielea de crocodil poate funcționa bine pentru sandale sau cizme/ghete. Culorile mai deschise tind să se potrivească cel mai bine cu pantofii deschiși la culoare. Aceste nuanțe de mov deschis tind să apară la rochiile de primăvară, așa că acest lucru nu creează o problemă.

Rochiile mov mai deschise folosesc frecvent un imprimeu, cum ar fi imprimeu tip paisley, așa că puteți alege pantofi care se potrivesc cu oricare dintre culorile majore din imprimeu și va funcționa de minune. Dacă faceți acest lucru, asigurați-vă că aveți o posetă care se potrivește exact cu pantofii. Puteți să le vopsiți pentru a se potrivi ca nuanță sau să cumpărați un set, ceea ce fac mulți designeri de modă.

 • Alb sau crem: funcționează bine la sandale, pantofi cu toc, balerini sau pantofi fără toc
 • Nuanța maro bronz solar (tan) sau maro: funcționează bine la cizme/ghete, pantofi cu toc, balerini sau pantofi fără toc
 • Mov asortat: funcționează bine la sandale, pantofi cu toc, balerini sau pantofi fără toc
 • Amestec de culori: funcționează bine la sandale sau pantofi cu toc, atâta timp cât una dintre culorile pantofului se asortează cu rochia.

Verifică preț Rochii mov – diverse modele AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Leggings (colanți) vs. Jeggings

Leggings (colanți) vs. Jeggings

Iată o comparație cuprinzătoare între mult îndrăgitele jambiere și jeggings, prezentând avantajele și dezavantajele acestora, astfel încât să puteți face o alegere în cunoștință de

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care