Sunt cizmele cu vârf de oțel confortabile?

Cizmele cu varf de otel

Muncitorilor din ziua de azi li se cere de obicei să poarte cizmele cu vârf de oțel, dar chiar și cei care nu lucrează cu materiale grele le preferă pentru uz personal. Iată câteva motive pentru care cizmele cu vârf de oțel sunt importante.

Cizmele cu vârf de oțel pot fi confortabile atunci când sunt bine încălțate și purtate în mod corespunzător și sunt o necesitate pentru mulți lucrători din mai multe industrii.

Biroul de Statistică a Muncii din Statele Unite (BLS) estimează că aproximativ 6 din 10 accidente de muncă sunt legate de leziuni musculo-scheletice, iar 10 la sută dintre acestea se întâmplă la nivelul piciorului.

Astfel, cizmele cu vârf de oțel sunt deseori obligatorii pentru muncitorii de astăzi, dar chiar și persoanele care nu lucrează cu materiale grele se bucură de ele pentru uz personal.

Aflați mai multe despre cizmele cu vârf de oțel și despre cum să vă asigurați că sunt confortabile, aici.

Verifică preț Bocanci de protecție cu bombeu de fier AICI!

Beneficiile cizmelor cu vârf de oțel

Cizmele cu vârful din oțel sunt cizme durabile care sunt fabricate cu o inserție suplimentară la nivelul degetelor de la picioare, care oferă protecție împotriva căderii obiectelor sau a materialelor grele.

Această inserție este de obicei din oțel, de unde și denumirea de cizme cu vârf de oțel. Se spune că o cizmă cu vârful din oțel poate rezista la obiecte de până la 75 de kilograme care cad pe cizmă fără a provoca vreo leziune la nivelul piciorului.

Motivul pentru care oamenii le folosesc este acela că oferă încălțăminte mai sigură pentru muncile dificile. Pentru cei care lucrează cu obiecte care se rostogolesc sau cu unelte de tăiat, o cizmă cu vârf de oțel ar putea preveni leziuni semnificative și chiar amputarea. Chiar și curățarea unei podele poate fi mai sigură atunci când purtați cizme cu vârf de oțel.

Cizmele cu vârf de oțel sunt, de asemenea, construite de obicei cu o durabilitate mai mare și sunt bune și pentru utilizarea zilnică. Dacă vă plac drumețiile, dacă locuiți în condiții meteorologice aspre sau dacă lucrați manual sau mecanic acasă în timpul liber, cizmele cu vârf de oțel au o mulțime de beneficii atât pentru siguranță, cât și pentru durabilitate.

Cizmele cu vârf de oțel pot fi și cele mai confortabile articole de încălțăminte. Pur și simplu vă simțiți mai în siguranță atunci când le purtați și doriți să le purtați mai mult. Găsirea unui model de gheată/cizmă confortabil, cu vârf de oțel, nu este dificilă.

Verifică preț Bocanci de protecție cu bombeu de fier AICI!

Potrivire perfectă

Când vine vorba de cizme cu vârf de oțel, trebuie să se potrivească perfect. O cizmă cu vârf de oțel prea mică va fi foarte incomodă, iar o cizmă prea mare va face ca aceasta să fie nesigură și incomod de purtat.

În același timp, doriți o cizmă care să fie puțin mai mare ca mărime, astfel încât să puteți purta șosete confortabile sau alt strat, în interiorul cizmei.

Acest lucru va asigura o potrivire mai bună și o cizmă mai confortabilă. O cizmă prea mare nu numai că va fi incomodă, dar va duce la alunecarea piciorului, în interior. Acest lucru va crea disconfort suplimentar, sub formă de bășici și alte probleme ale piciorului.

Vârful de oțel din cizmă va face ca aceasta să fie mai mare, ca aspect,  prin definiție. Nu este neobișnuit să alegem o mărime peste a noastră, iar acesta este cel mai bun punct de referință pe care să îl folosiți atunci când cumpărați o pereche.

Acest lucru vă oferă suficient spațiu pentru a purta șosete mai groase, pentru a avea o talpă suplimentară sau doar pentru a avea un mic spațiu suplimentar în cizmă, atunci când aveți nevoie.

Jumătate de mărime a cizmei nu va crea probleme precum bășicile, după ce le-ați rodat corespunzător.

Verifică preț Bocanci de protecție cu bombeu de fier AICI!

Cum să rodați cizmele cu vârf de oțel

Atunci când tocmai ați cumpărat cizme cu vârf de oțel, vă veți aștepta să le purtați tot timpul. Nu veți putea face acest lucru la început dacă nu le faceți o rodaj corespunzător. Poate dura până la o lună pentru a roda complet cizmele. Cumpărați-le cu aproximativ o lună înainte de a avea nevoie de ele.

Atunci când vedeți că cizmele dvs. se uzează și că veți avea nevoie de cizme noi cu vârf de oțel în curând, achiziționați o pereche nouă mai devreme decât aveți nevoie de ele.

Când puteți, acasă, începeți procesul de rodaj. Ultimul lucru pe care vi-l doriți este să vă aflați în atelier sau la serviciu, și să apară o bășică care s-a dezvoltat. Nu veți putea să vă terminați ziua de lucru în același mod, produsul muncii dvs. va avea de suferit și, ca urmare, ați putea crește riscul de accidentare.

Purtați cizmele acasă pentru câteva ore în fiecare zi când le primiți prima dată. Purtați-le cu aceleași șosete cu care le-ați purta la serviciu sau când lucrați acasă. Nu le purtați atunci când vă uitați la televizor, ci atunci când vă plimbați și faceți lucruri prin casă.

O altă modalitate de a vă obișnui cu cizmele cu vârf de oțel este îndoirea și manipularea lor. Când pielea este nouă și moale, lucrați cizmele cu mâinile, când nu le purtați, și răsuciți puțin pielea pentru a le roda.  De asemenea, puteți folosi suporți de pantofi pe care să-i puneți în cizme timp de mai multe nopți.

Acest lucru va ajuta la extinderea pielii, astfel încât să obțineți o curbură mai naturală a cizmelor pe măsură ce le rodați.

Folosiți acești suporți de pantofi în interiorul cizmei pentru o noapte, măcar o dată. Încercați-i a doua zi și în fiecare zi, până când vă vin perfect.

Investește în cizmele cu vârf de oțel potrivite

Cizmele cu vârf de oțel sunt o parte vitală a forței de muncă din America de astăzi. Acestea oferă multe beneficii, inclusiv siguranța și prevenirea rănilor. De asemenea, ele facilitează calitatea muncii, în multe domenii.

Investiți într-o pereche bună de cizme cu vârf de oțel, luați mărimea potrivită și petreceți timpul necesar pentru a le roda. Când o veți face, veți descoperi că cizmele cu vârf de oțel pot fi confortabile și vor merita investiția, în timp.

Verifică preț Bocanci de protecție cu bombeu de fier AICI!

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ticwatch E3 și Ticwatch GTH

Ticwatch E3 și Ticwatch GTH

Ticwatch E3 este un smartwatch de înaltă performanță, care se încadrează în bugetul dumneavoastră, în timp ce Ticwatch GTH este un semi-smartwatch accesibil. Mobvoi produce

Citește mai mult »
Tipuri de rucsacuri

24 tipuri de rucsacuri

Diferite tipuri de rucsacuri, în funcție de formă, dimensiuni și alte specificații, sunt concepute pentru practic orice scop în care vă puteți gândi să le

Citește mai mult »
Pe trend

Articole care te-ar putea interesa:

Barbat poarta palarie Fedora

Pălării Fedora versus Pălării Trilby

Pălăriile Fedora și pălăriile Trilby au multe asemănări, dar variază și în unele dintre caracteristicile și trăsăturile lor. Nimic nu spune: „Bună, Frumoaso!” precum accesoriile

Este rochia o fusta

Este fusta o rochie?

Aflați diferența dintre o fustă și o rochie și cum să stilați fustele pentru a se potrivi cel mai bine cu silueta dvs. Cumpărăturile de

Tanara foloseste un burete lufa pentru baie

7 alternative la lufa (loofah)

Lufa reprezintă un instrument excelent pentru curățarea spatelui, a feței și a restului corpului. Este bine să cunoașteți diferitele tipuri de alternative la lufa care